Tönt?!

Ibland undrar jag varför jag är så rädd för tex. att flyga flygplan...  Jag kan tillägga att jag endast är rädd när jag är på marken, när jag sitter i flygplanet så har jag inte tid att tänka på det. Jag har inte haft det förut ialafall..  Men ialafall.. Jag har kommit fram till att jag är rädd för det, p.ga. alla tidningar som skriver så jävla dramatiskt om alla flygolyckor. Dom vill typ locka så att många som möjligt ska läsa just det i tidningen/på nätet... Men såklart att dom vill. Men varför göra allt så dramatiskt?
Som nu med denna olyckan med färjan. Då skriver dom om att det är så många skadade, typ, sen så står det. 4 allvarigt skadade till sjukhuset. Ja men jaha, dom resterande 2000, eller hur många det är på såna där...  Jag förstår inte rktigt vart dom vill komma med det... 

Min första tanke när jag läste det där imorse va: hjälp nu ska jag inte åka färja mer i mitt liv... hehe ..  Ni ska veta hur rädd jag blir ibland när jag ser på typ. "sekunder förer katastrofen". Jag är en liten tönt när det gäller sånt där. Hanna försöker säga till mig att det är en på jag vet inte hur många miljoner att man dör i en flygkrasch. Ja, men om jag är just den då? Det är säkrare att flyga än att åka bil... Men jaaaa, jag vet!  Tänk om man är just den där personen som inte klarar sig, tänk om man är just den som sjunker med färjan (dock är väl det inte så troligt men) eller whatever det är..  Jag vet inte hur många gånger jag har sagt att jag aldrig ska flyga, aldrig mer ska åka berg och-dalbanor, aldrig åka färja eller aldrig mer åka skidor (för att jag inte ska bryta benen)..  hmm... Jag finner bara ett ord. TÖNT!

Nån som känner igen sig i min lilla "rädsla"?

//Elin♥


hmm, nu börjar jag tänka, tänk om den stannar där uppe?. hahahha . jävla fjolla är jag ju!

Kommentarer
Postat av: Anna

haha mh :)

2009-07-23 @ 22:58:18
URL: http://hejannw.blogg.se/
Postat av: Anna

haha förstår dej

2009-07-23 @ 23:03:03
URL: http://hejannw.blogg.se/
Postat av: helena

Ja... man känner igen sig... jag har alltid katastroftankar.;P Men man får skjuta undan dem, annars blir man crazy bitch,,,,,,

Postat av: Anna

skjuta upp saker

2009-07-23 @ 23:12:39
URL: http://hejannw.blogg.se/
Postat av: Anna

yepp

2009-07-23 @ 23:18:50
URL: http://hejannw.blogg.se/
Postat av: tobbe

Du är ingen tönt!!!!!!



Svar: Det regnar här nu,t.ex :( tråkigt med regn. Det får hemst regna ibland efte ett par dagar som har varit kokhett ute och inne så att man svettas ihjäl.

har du också bakat? vad kul :D

snart blir man bänkad framför tv:n med ett par mysmackor -:D

2009-07-23 @ 23:30:40
URL: http://veteran.blogg.se/
Postat av: B E A <3

Hoppas du får en trevlig helg :)

2009-07-23 @ 23:35:19
URL: http://beatricebrorsson.blogg.se/
Postat av: Anonym

haha okej! :D

2009-07-23 @ 23:38:28
URL: http://hejannw.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0