Blogg & gammal bild...

Och det är nu man ska veta vad man ska skriva om, jag som brukar ha värsta fantasin på kvällen. Brukar bli lite djupare.

Hahaha, jag har fått mig ett gott skratt ikväll ialafall, har snackat med en kompis på msn. Han måste va den roligaste att snacka med på msn ever! Vi har samma sjuka humor & retas varje ledig stund.. Men dt kan ju bli allvar i stundens hetta ..

Jag kan ju även säga att jag följer SJUKT många bloggar varje dag (tycker jag iaf), i snitt kanske mellan 20 & 25. Men det är ju fler oftast. Men det är ofta dom som inte ligger högst på topplisan som brukar vara lite extra spännande. Eriks blogg är en typisk sån blogg tycker jag. Jag har följt den sedan han kommenterade på Hannas förra blogg. Och han är ju oxå tvilling, det är lite kul tycker jag. Här sitter man och kollar bloggar, oxå kommer man till en som är tvilling det är inte varje dag kan jag säga. Jag vet ju inte så myket om dom och hur lika dom är. Men jag & Hanna kan nog vara lite lika i sättet, gilla lika saker och sånt.Jag tycker ju självklart att vi INTE är lika utseendemässigt. Men nåt som ä grymt stört är när vi är på Liseberg tex, då kan folk glo som aldrig förr. Som om dom aldrig skulle ha sett tvillingar lxm?

Eftesom jag har tjatat så om mina naglar så gjorde jag iordning dom idag änligen . Det blev ett baslack i biege, med de där mirakl lacket över, som ska målas på varrannan dag, detta ska man upprepa 3 gånger. Jag brukar ta bort det sen, och måla på nytt.

Nåt som måste tas upp denna veckan hemma är ju en liten tripp till lovley Göteborg. Jag skulle lätt kunna kolla hotell/vandrarhem. Eftersom jag så gära vill dit, och jag vet att Hanna också vill dit.

Detta va allt för mig just denna stund. Jag uppdaterar senare tror jag. Imorgon så blir det dålig uppdatering om det är bra väder. Det blir stallet imorrn oxå, och kanske fotbll oxå.. Vilket liv jag har lixom. Kanske träffar jag en kompis imorrn oxå om vi ska på fotboll. Hoppas det ialafall =)

// Elin♥


Haha, arga blicken... Så här såg jag ut för ett år sen =)

Kommentarer
Postat av: Sandra

vilken fin bild :)



svar: ja färska svenska jordgubbar är det ´bästa.

2009-06-22 @ 00:32:15
URL: http://froggie.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0