Lik en kändis?

Japp, jag har kollat 1000 gånger vem/vilka jag är mest lik, men det är en bild som jag speciellt har fastnat för. Jag tycker faktikst själv att jag är ganska lik...  (det är cp, så jag kan tyvärr inte visa!!!) (damp)
För att kolla vem just du är lik, så klicka här


Men jag kan ju bjuda er på vad som väntar imorgon i mitt glammig liv... Kanske inte så glammigt, men tänk på dom i afrika dom tycker att det är glammigt att få dricka rent vatten och sova i en skön säng... Vi har olika värderingar...
Ja, imorgon iaf. Det blir att sola lite på förmidagen, sen "luncha" med Hanna, (haha, okej, vi ska bara äta lunch tsm, hahahha) sen så blir det att hämta hundarna hoppas bara att dom är hemma. Sen kl 6, hoopas jag så ska vi åka gummiring & sånt efter en båt, men jag ska inte åka sån där ring utan en annan sak där jag sitter 3 st på, haha sist jag & Hanna åkte den och vi trillade av (en av alla gånger) så kunde inte Hanna prata för att hon är så klen. Nejdå. men hon landade på mage typ...  Självklart blir det Idol imorgon också, hoppas bara inte att vi ska iväg då. Om vi ska det så dör jag nästan.. 

En kompis & jag satt och snackade bortskämd för ngra veckor sen och han sa bara att han inte är bortskämd. (jag vet inte om han är det, tror inte att han är sådär snorunge som får allt han vill, vad jag har märkt.) Han sa exakt så här: - Jag är inte bortskämd för att jag får inte det jag vill ha, utan det jag behöver...
Ganska smart för en pojke, måste jag säga. hahah =)

skriver mer sen, tror jag...

//Elin♥

Kommentarer
Postat av: http://eerikandersson.blogg.se

hah, jo min pappa heter håkan, hur visste du det?! :O

2009-06-30 @ 01:10:44
URL: http://eerikandersson.blogg.se/
Postat av: http://eerikandersson.blogg.se

ja idol äger :D

2009-06-30 @ 01:23:35
URL: http://eerikandersson.blogg.se/
Postat av: http://eerikandersson.blogg.se

jaha, jag tror jag vet när :D i en annan frågestund då dom frågade vad jag hette i mellan namn, osså svarade jag: håkan, från min pappa.



typ nå sånt :D

2009-06-30 @ 01:31:13
URL: http://eerikandersson.blogg.se/
Postat av: http://eerikandersson.blogg.se

haha nej, palla leta igenom bloggen för en sån sak. letade igenom mitt minne istället :P

2009-06-30 @ 01:38:27
URL: http://eerikandersson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0