lyckan är svår att beskriva



Vi alla har en period i våra liv då vi är lyckliga. Men även perioder i våra liv där vi inte är lyckliga...  Man blir ju oftast lycklig av olika saker. Jag och Hanna blir säkert inte lyckliga av samma sak.
Säg att vi tex. bli lyckliga när vi är med våra vänner, då är det ju inte säkert att vi har samma vänner. På så sätt så blir kankse inte jag lycklig när jag är med hennes vänner och hon inte lycklig när hon är med mina vänner..

Men en sak som jag tror att vi alla blir lyckliga av är kärlek? ellerhur? Men det kan ju även vara kärleken från vännerna, men även från pojk/flickvännen. Man ser ju oftast på en person om den är lycklig eller inte...  Man ler oftast mer, ögonen blir lyckliga på nåt vis och man blir piggare och orkar mer...  ellerhur?!

Jag har funderat på vad jag blir lycklig av? (pengar, hahha. njedå) Det måste nog vara när mina vänner bryr sig om mig. Då ser man även vilka vänner som man ska umgås med, för det är kanske inte nån större idé att umgås med nån/flera som inte bryr sig om en. Sen när jag är i stallet, för då är det bara du och hästen. Du ska bara koncentrera dig på hästen och hästen på dig (och hur den ska göra, såklart).  Igår när vi va i stallet så stog jag på sidan när Emma & Hanna red. Jag kunde verkligen se lyckan i Tracys ögon, det va helt sjukt. Samma sak med Worys. Djur kan också visa lycka.. Lite kul :)

Vart jag ville komma med inlägget vet jag inte. Men ta hand om er och era nära och kära. Glöm inte att vara lyckliga och gör bra beslut i livet som ni blir lyckliga av, inte vad dom runt om kring dig blir lyckliga av. Det är inte säket att du är lycklig. Det är ju faktiskt ditt liv, inte nån annans!

//Elin♥

lyckan i ögonen är svår att beskriva...


Kommentarer
Postat av: josefine

=)

Jadå, självdå?

2009-10-30 @ 14:42:58
URL: http://cissikas.blogg.se/
Postat av: josefine

=)

Jadå, självdå?

2009-10-30 @ 14:43:01
URL: http://cissikas.blogg.se/
Postat av: josefine

=)

Jadå, självdå?

2009-10-30 @ 14:43:03
URL: http://cissikas.blogg.se/
Postat av: Piinky♥

hehe okejokej =)



Kram♥

2009-10-30 @ 14:44:34
URL: http://piinkytheone.blogg.se/
Postat av: veronika

SV: JOO då är ju snart fredagsmys :)

2009-10-30 @ 16:20:15
URL: http://veronikascrib.blogg.se/
Postat av: veronika

Ohjaa hoppas du får lite fredagsmys med smaskens oxå! :D

2009-10-30 @ 17:13:29
URL: http://veronikascrib.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0