stor, fin och underbar

Jag känner att jag lixom inte har nåt att skriva om idag..

Igår hade jag en massa saker att skriva om, men inte idag...  Kanske är det för att jag är lite trött. Hur jag nu kan vara det efter 9 timmars sömn? Men jag sov kanske FÖR mycket. jag tror det..  hehe..

Sen har jag inte fattat att det är lov än heller... Jag kommer förstå det på onsdag. Sen på söndag, så kommer jag tänka på att jag vill ha en dag till, bara en dag till...  :)

Vi ska ialafall till stallet snart. Det ska bli skönt, jag har inte varit på hästryggen sen i måndags tror jag att det va...  Så det är dags att den lilla hästen ska röra på sig igen, ibland är hon helt underbar att rida och ibland ett monster att rida...

Det enda är att den hästen som vi har på foder, som det så fint heter. Han är väldigt "het", med andra ord pigg. Jag är inte så mycket för såna hästar. Utan jag vill helst ha en häst som det "är lite att ta i", alltså. Jag vill jobba hårt med hästen. Men den får inte vara för seg, då blir det inte så kul... 

En blandning mellan dom 2 hästarna. Men formen som den hästen som jag rider, men liiite piggare. Då skulle hon ha varit bästa hästen i världen..

Nu ska jag fråga Hanna när vi ska åka. Sen så hörs vi när vi kommer hem!!!! Ciao
//Elin♥


big love<3   min stora fina lilla underbara häst!!!!


Kommentarer
Postat av: simone

SV: Tack så mycket Elin, snäll du är :D

2009-10-25 @ 14:46:11
URL: http://fattybom.blogg.se/
Postat av: Anonym

Häst! :D

2009-10-25 @ 16:44:33
URL: http://agf.blogg.se/
Postat av: Anonym

GIssa ja rätt på djuret? :$

2009-10-25 @ 17:11:31
URL: http://agf.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0