svaren

Här kommer svaren på frågorna ni ställde och några frågor som har kommit in hit innan, inte så många frågor om man jämför med antalet besökare men nu får ni kanske svar på något ni alltid har undrat över?


Elin, Vad drömmer du om att få arbeta med i framtiden?
svar: ojj, det där är en fråga som jag själv ställer mig också.  Men jag vill jobba med människor tror jag. Kan vara allt från psykolog till reseledare på mallis typ..  heheh :)

Hanna, om du fick välja att ha en superkraft, vilken skulle det vara? :)
svar: Beror ju på vad som räknas som superkraft men att kunna önska sig vad man vill när man vill vore ju inte så fel, eller ?

Vad har ni för planer nu under höstlovet?:)
hanna svarar: Imorgon ska jag faktiskt på bio med 2 kompisar sen så har vi ju stallet annars att ta det lugnt och njuta av ledigheten. fan va klychigt svar!
Elin svarar: Jag har inga planer alls. Förutom stallet...  Det va sånt här som jag sa att jag hatade förut ju.. hehe..

Vilka är era favvo plagg?
Hanna svarar: måste nog säga jeans på den frågan. Jag är en riktig jeans-tjej alltså :)
Elin svarar: tror att det är leggings.. Det är skönt som fan och snyggt på samma gång. Med en riktigt snygg tröja/tunika/linne till så kan det vara suuuuper snyggt!

Vilken är eran favvo färg?
Hanna svarar: svår fråga faktiskt, men gillar färgen korall mycket sen svart & vit såklart!
Elin svarar: helt klart ROSA! efter det kommer typ, svart..

hahaha, vad är det bästa med mig? (H)
Hanna svarar: Jadu, ELIN vilken rolig fråga du ställer tycker jag. Men det bästa med dig är nog att vi kan ha roligt tillsammans och att du lyssnar :)
Elin svarar: haha, jag vet. Jag är bäst :D

Fin blogg! =)Allt bra?
Hanna svarar: Tack vad kul att du gillar den :). Tackar som frågar allt är bra med mig, och med dig? ;)
Elin svarar: joootack, det är finfint. Jag har underbara vänner som gör mig glad!

vad ska ni göra ikväll?:)
Hanna svarar: ikväll ska jag se på svt's serie "älskade, hatade förort" på svtplay. Hört att den ska vara bra, sen ska jag sova för jag ska bli väckt imorgon av en kompis som ska till Sthlm. hjälp, jag ska vara otrevlig för han kommer vara bakis!
Elin svarar: Jag ska nog lyssna på lite musik (jordin sparks album, haha) sen ta det lugnt.. Och hoppas på att jag inte blir väckt imorgon...

Hur känns det att vara tvilling?
Hanna svarar: jaru lilla vän, den frågan får man ofta. Men det känns inte så speciellt faktiskt utom att man alltid har någon att vara med nästan. Alltså om båda är hemma tex. Men jag ser ingen skillnad mellan Elin & Karl som är våran storebror.
Elin svarar: jaaa... en bra fråga.. Jag har ingen känsla för det om jag ska vara ärlig. Men visst kan man känna av det ibland. Tanken har slagit mig: wtf, vi har ju tillbrngat 15 år tsm. Även 9 månader extremt nära varandra...

Hur lika är ni på en skala 1-10?
Hanna svarar: enligt oss själva? jo men kanske 5-6 någonstans, det syns ju att vi är tvillingar men så jävla lika är vi faktiskt inte. Vi har lika skratt faktiskt, tyvärr kanske?
Elin svarar: Jag skulle väl kanske säga 4-5.. hahaha. Dom som inte har träffat oss ser lite frågande ut faktikst. hahahahha. Jag vill veta hur Hanna vet att vi har lika skratt?

Kan ni inte göra en videoblogg?
Hanna svarar: Vill ni att vi ska göra en videoblogg? isfl så får vi väl försöka koka ihop någonting trevligt, undra vad man ska prata om? hjälp
Elin svarar: hahah. Vi får väl se. Det känns lite konstigt att sitta och prata för sig själv typ..  Men jaja, Den som fortsätter läsa får väl se ;-)

Hur gamla är ni?
svar: Den frågan kom förra gången också, vi är 15 år. födda 10 Maj 1994 :). lägg det på minnet!
Elin svarar: Hanna är dock en minut YNGRE än mig =)

Kommentarer
Postat av: Linnéa

Okejj;D

2009-10-28 @ 16:39:30
URL: http://liinneabergman.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0