...km!!!!!

Hejsan på er igen!

Det va ett par timmar sen jag skrev sist...  Men jag har hunnit ätait lite mat, pluggat lite so & sagt till mamma hur duktig jag har varit idag.. haha..  Hon tyckte att jag hade hunnit med mycket..  Det va ju faktikst bra!

Nu så sitter jag vid tvn som jag har gjort dom senaste 2 dagarna, jag tar igen helgen i örebro. Som jag saknar såå i helvete..  Speciellt folket... Precis när man har fått en kontakt med dom, så ska man skiljas åt.. 2 av dom ser jag när min bror tar studenten, om jag inte ser dom på stan. Sen så har jag lagt till 2 andra på facebook... Lovely... 

Kanske ska jag tacka Sofia & Fredde för att dom tvingade mig att skaffa det? Fredde hade ju faktikst tjatat i ngra månader. Sofia ja, det va lixom en självklarhet. Vi bor ju som jag har sagt tidigare ett par mil ifrån varandra... Jag måste kolla hur långt det är bara för att jag sa så nu... 504km....  50mil, ellerhur?

Shit alltså det slår mig ibland... Men jaja. Nu ska jag kolla lite på internet.. Fortsätta på min 3e cola för dagen (33cl), sen ska jag meddela Sofia att jag inte har nån mobil, igen!!!!!!!!!! Mammas kompis skulle ha den som jag hade...  GAH!. Detta börjar gå mig lite smått på nerverna nu!

//Elin♥


Ursäkta? sa nån ta mig tillbaka?!?!?!??!


Kommentarer
Postat av: Linnea

Svar: haha ja :)

2009-09-15 @ 19:50:57
URL: http://lezy.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0