old...




Shit alltså va mkt bilder man har lagt upp... Har suttit och tittat igenom ngra st nu... hahha. Ibland skäms man nästan... Men det är tråkigt att min dator gick i sönder, för det finns inga bilder alls kvar typ. Förutom på minneskortet till min förra mobil, tur är väl det  :)


Sen är det riktigt störande att jag inte kan lyssna på musik, det blir fel i hjärnan....HJÄLP! Nu ska jag göra nåt annat, vi hörs imorn :)


ska inte köpa




Detta är mina solglasögon för iår... Men jag har sett ett par på nelly som ser typ exakt likadana ut, men det är nåt med dom.. Men jag ska INTE köpa dom =)


100430





Nä nu jävlar, denna datorn har inget ljud... HUR ska jag klara mig?! Det kommer inte att gååååå!!!  Sen så som pricken över i(et) så klarar jag mig inte utan musik... Jag blir GAAAALEN!!!



   Så nu ska jag hitta på nåt roligt, sen så ska jag köpa klänning  tror jag :)


HUR ska jag klara mig?! :O

avatar

Ja Avatar släpptes på dvd nu i dagarna. Jag själv såg den på bio och tyckte att den verkligen var bra även om det egentligen inte är en film jag skulle se med påhittade figurer och sånt, inte min stil direkt. Men hjälp vad denna film var bra alltså. Antingen så gillar men den eller så gör man det inte. Det finns inget mellanting. 
Nu ska jag komma till saken, musiken i filmen är verkligen BRA! Det räcker med att man lyssnar på låten nedan för att få tillbaka exakt hur man tänkte när man såg filmen. 
Så om ni inte har sett Avatar KÖP DEN!



underbar




Idag när jag hade slutat så gick jag och Hanna (en kompis) och köpte glass... Eller, hon köpte glass. Sådana fina vänner man har som bjuder en på glass.... Fler borde ha mina vänner, ialafall några av dom :)



Detta är en jävla skit dator, det går inte att ladda upp bilder från datorn.. Måste ta från arkivet... Jobbigt!
Bilden har ingenting med inlägget att göra egentligen ;-)


in i väggen




Man tror nästan inte att det är sant, men nu sitter jag här. Vid en EGEN dator, eller det är inte min men nästan just nu....  Jag tänkte bara säga det tror jag....

Det har varit en soft dag, men fan va trött jag är.... Kommer nog snart "gå in i väggen" tror jag ;-)
   Har ju varit i stallet idag, som vanligt... Ja, mer än så har inte hänt. Sen så ja, nu ska jag nog avsluta för jag får snart lite damp tror jag... Jag måste sova!





Jag vill ha sooool i helgen!!!!

Ha en bra fredag!

klännig

Denna klänning är nog snart på väg hem till mig hoppas jag :)
Nu blir det duschen!

100428

oj, hjälp så fort tiden går nu för tiden!!
Kan inte fatta att det är den hmm. 28e April, redan!!! Men det är väl så att tiden går fort när man har roligt.... Eller, okje, mitt liv är inte så roligt just nu. Jag ska bara sätta punkt för detta inlägget sen åker engelskaboken upp... Det känns som om det va igår man sa "Det är ju 2 veckor kvar till provet"...
NU ska jag avsluta. Ni får ha en fin onsdag!!


Jag lovar att lägga in lite nya bilder...  Lägger upp en bild på en klänning sen oxå, :)

idols bästa auditions del3


En söt tjej som man inte förväntar sig den sköra och försiktiga rösten av
Daniela Breivik - 2009



Killens röst är väldigt speciell och väldigt bra enligt mig. 
Alexander Eriksson - 2009




Vi minns väl denna audition, han sökte ju för andra gången faktiskt. Men denna gången till sista chansen förra gången han sökte blev han "kidnappad" som de kallar det. Vilken röst killen har!!
Erik Grönwall - 2009 vinnare



En låt i många versioner, men han gör något speciellt av det tycker jag!
Gustav Peterson - 2009

lääääänge

Alltså shit, när internet inte funkar som det ska så får man ju ganska så mycket damp!
Men men, idag har det varit en nice dag.... Ni ska bara veta jag och Hanna (En kompis), vi lever i en annan deminsion (heter det så?) än alla andra...  hahaha, det går inte att beskriva riktigt. En sak är klar det är att vi har känt varadra LÄÄÄNGEE!!!  Det andra att vi inte orkar med ngra, kanske vi inte ska ta upp här?!
Nu ska jag äta snart hoppas jag. För fan va hungrig jag är :O


.... oh baby.... jobbig låt vill jag lova =)


update- Hanna här och tänkte bara säga att det kommer fler "det bästa från idol"-klipp ikväll. Så håll utkik! :)

HAPPPPPYYY

och nej jag kan inte överdriva mer för jag överdriver inte alls, livet leker just nu känner jag. Allt bara flyter på, jag väntar på bakslaget alltså. Men nu ska vi inte tänka så, det kan vara för jag har shoppat idag. Man blir fan glad av det (det är skillnad på glad och lycklig) men det var sista chansen att shoppa på ett tag kände jag så jag slog på helt okej stort. 

Snart ska jag och Elin iväg och snicksnacka lite med hon som äger våran foderhäst. Hon ska iväg till Japan och vi ska då ha hand om alla hennes hästar i typ 18 dagar. Det är dock bara 3 hästar, men mycket jobb!


jag vet faktiskt inte varför jag lägger ut den här bilden, men jag har svårt för att bli bra på bild när jag är seriös. Därför fick det bli en oseriös bild som man inte behöver vara snygg på :)
och nej, jag är inte så sne i hela jävla käken. Men man kan bli om man suger på sin piercing, det ni!

100426

Hejsan gott folk!!!
Jag ska passa på att njuta av lite ledig tid just nu. För från och med imorgon så har vi hästarna i drygt 2 veckor....
Men men, jag ska nog se på tv och fundera över hur man kan spilla så mycket när man äter nudlar... hahha, inget liv! xD
hahah, tog bara en bild ;-)

roligsate idolklippen del1

se och typ skratta?





så svårt var det inte ju?

Här är en bild på Worys som inte alls är så svår att hitta, han har en egen mapp på datorn. Men Elin lär sig med tiden ;)




stallet

Nu mina kära vänner blir det att åka till stallet. Vi hörs om ett par timmar igen! Ciao =)
(försökte hitta bild på worys, men man hittar ju fan ingenting på denna cp datorn)

birthay

Jag har funderat över en sak, vad fan ska jag önska mig när jag fyller år??!?!?!
väska?
skor?
eller kanske en resa till varmare breddgrader?! (heter det så?)

färg

Nu ska man inte bara bestämma sig för vilka skor man ska ha. Utan även hur man ska klippa sig. MEN, vad man ska göra med färgen... Såå jäkla svårt..... Här har ni lite förslag på hur jag skulle kunna tänka mig att ha!
Lite olika färger sådär, men nån blandning av allt... =)

ingen vettig rubrik alls

Gött med helg säger jag bara, eller helgen är ju snart slut så jag tänker ta vara på att sova mycket vilket lär behövas då jag har 2 prov denna veckan också. Men snart blir det lugnare hoppas jag på, för om tre veckor fyller vi ju år jag och min fina syster. 
Såg även att hon satsade på de billiga tygskorna, men hon vet väl inte vart hon ska ta vägen med hennes pengar? Hon sparar så mycket, hon är spara och jag är slösa. 

Nu ska jag fortsätta vara social mot mina fina vänner på msn tänkte jag, ttyl ♥


inte så ny bild, jag får helt enkelt börja ta bilder på mitt fantastiskt roliga liv!

vilka?

Nu är det på detta viset att jag har sett lite skor som jag skulle tänka mig att ha... Ni kan ju kommentera om vilka ni tycker är snygga :)
1.
2
3
4

100424

Undegär såhär ser det ut utanför fönstret, så det finns bara ett alternativ...
Hoppas att ni får en underbar dag!!!!

moment

Jag har varit hemma idag, behövde verkligen ta en dag hemma då jag inte har mått 100% denna veckan. Känner mig frisk som en nötkärna nu. Vilket jävla uttryck! 
När jag var hemma idag så såg jag på Oprah och Celine var där och hon skulle överraska ett Kanadensiskt (stavning?) pojkband typ som heter The Canadian Tenors. I klippet får ni se när hon överraskar dom, för Celine är deras största idol och inspirationskälla :)



ny kategori också!

finns?

Man får aldrig för mycket av kläder... Inte av forever21 heller. Varför finns inte exakt dom här kläderna i sverige?! Om ni vet vart dom finns, KOMMENTERA för fan!!!
H&M har typ såna här, men jag vill ha en EXAKT sådan!!!
(ryggen gott folk!!)

bilden säger allt...

Bilden säger väl allt?
Sommaren ÄR bäst!!!!
Vi hörs senare. ska svara på kommentarerna nu ;-)
Ha en bra helg!

jag skojade igår

när jag skrev att det kommer bli lugnare. nejnej, jag kollade nyss min mobil som jag skriver upp alla prov och allt sånt som är bra att veta i kalendern. Det lugnar inte ner sig faktiskt, maj kommer också gå i 120! Men då går det fort och efter maj så är det juni och då är det SOMMARLOV. Kanske även jobb, vi får la se ;).

Nu sitter och diggar "Hurricane" med REbound, lite bra är den kanske. 
Mina kläder från nelly kom även idag,



FULL FART

... dags att sakta ner nu Hanna! Denna veckan trodde jag skulle bli lugnare men nej allt går i 120 nu också. Jag är typ sjuk och känner att jag måste verkligen till skolan imorgon för vi ska gå igenom massa nya saker. Och just nu känner jag bara för att gå i ide i ungefär 2 veckor. Jag känner även att jag har klagat hela jävla dagen så sorry Eveline och Johanna för det. Ni är så fina :)

För att ta det lugnt ska jag bara byta några ord med mamma på fb, hon är inte hemma så oroa er inte för att jag & hon inte har något liv ;). Så vet ni det också, intresseklubben kan snart skiva en hel bok om mig!


frisk bild!

100421

Hej hej hej och hej igen!
Nu är jag tillbaka, eller ja. Hanna har haft datorn typ hela tiden... Men det har inte hänt så mycket roligt i mitt liv under dessa 2 dagar faktiskt.. Inte förutom att IDAG så glömde jag mitt so arbete i skolan som jag skulle skriva på datorn hemma.. Inte så smart....
Vid tillfället så är jag även 91 kalorier rikare.... En liten snickers orsakade det, men jag får väl skylla på att jag hade idrott imorse och cyklade till stallet och hem  ;-)


jag väntar på denna skönheten. (bikinin)

idols bästa auditions del2


Calle Kristiansson - 2009

Mariette Hansson - 2009

Rasmus Ingdahl - 2009

Karolina Goczkowska - 2009

Antonia Szabo - 2009

some sweeeet home!

Hemma efter en ganska så rolig dag i skolan faktiskt, många och mycket skratt idag faktiskt. Menar det händer inte alls annars ;).
Men jag ska inte göra något alls, har inget att plugga till egentligen men ska väl fortsätta brodera lite. Vad gör man inte för ett litet plus i kanten?

medans jag sitter är och har tråkigt så spelar jag lite REbound. Ska även göra del2 av idolauditions senare tänkte jag. Om det är uppskattat? :)



idols bästa auditions del1

lyssna och njut ;)



Anna Bergendahl - 2008

Daniel Karlsson - 2007

Sibel Redzep - 2006

Mattias Andreasson- 2007

HH

Hurtiga-Hanna, kul va? Jag skrattar lite åt det själv, hurtig. Vilket jävla ord, säg det högt flera gånger för dig själv.

Nej men hurtig är jag nog inte men det var finfint väder den här måndagen också så jag och Elin tog oss en liten promenix som snarare blev en powerwalk. Shit, haha! Fan vad jobbig den första kilometern är alltså. Sen flyter det på rätt bra alltså. 
Nu ska man väl ta tag i livet eftersom det är prov imorgon för min del tänkte även brodera lite när Elin tar datorn senare. Och ja, det står brodera. Inte är det eran farmor som skriver utan nej det är faktiskt jag!


berget bakom mig är inte borta, inte heller mina sömniga ögon...

natti



Denna bilden får avsluta kvällen! Hoppas att ni har haft en bra helg och att veckan blir bra! Jag svarar på kommentarerna imorn :)


Natti!

svar på de vanligaste frågorna

Detta pratade vi faktiskt senast om igår att om vi är enäggstvillingar eller inte? Vi har gjort ett test som har visat att till 99.99% är vi enäggstvillingar. Men jag och Elin kan inte se att vi är så lika att vi är det. Många säger "men gud vad ni är lika, ni måste vara enäggstvillingar" och det är vi ju uppenbarligen. Men jag har fortfarande svårt att tro på det då vi inte är så lika. 
Sen är det många som frågar om våra lärare, kompisar och våran storebror ser skillnad på oss? Och ja våran bror Karl ser skillnad på oss bättre än många andra faktiskt. Våra vänner se också väldigt bra skillnad på oss iaf våra närmsta. Men våra lärare kan ha lite problem. Men det är inte så jobbigt som många vill tro ;). 

Den vanligaste frågan och kanske myten är att jag känner när Elin får ont. Det kan jag inte säga att jag får faktiskt. Jag känner inte det alls faktiskt. Men om Elin mår dåligt så tror jag dock att jag märker det på ett eller annat sätt. Och ja, jag kanske är lika konstig som det låter. Men jag tror att jag kan känna det, och då skippar man att fråga vissa saker och kanske att ens prata med henne. Jag vet som sagt inte, men jag tror det iaf...

Jag och Elin gick i samma klass från förskolan till tredje klass men sen så delade vi på oss, vilket jag tror var bra. Annars hade vi nog hängt tillsammans hela livet. Jag skulle aldrig stå ut att umgås med Elin mer än vad jag gör nu, vi går varandra mer på nerverna än någonsin nu. 
Vi ska inte heller gå i samma klass på gymnsiet inte ens på samma skola för första gången faktiskt. Blandande känslor, men jag tror det kommer gå bra. 
För där ser alla mig som Hanna inte som "Hanna hon som har en tvillingsyster i 9b"

Hoppas ni orkade läsa allt och att ni fick svar på några frågor, annars är det bara att fråga som vanligt! :)


favorit i repris

funderar

Idag blir det stallet, händer inte så mycket mer faktikst... Plugga lite såklart.... Sen funderar jag på att åka till stan imorn :)  ?!



förlåt

jag sa ju att inlägget med de vanligaste frågorna skulle komma upp nu ikväll men jag ska försöka hinna få ihop det tills imorgon. Känns som jag gör mycket men ändå så hemskt lite.
Imorgon ska jag dock sätta sprätt på mina små ben. Idag har dock varit en plåga för inatt har jag nog haft kramp så det har känts precis som efter kramp hela dagen i benet. Men jag vill inte vara den som är den, om ni förstår. Klaga är inte min grej känner jag. Det får andra göra om de vill......

Nu har jag gjort om naglarna det fick visst bli rosa igen, denna gången mer hallonrosa och med lite kortare naglar. Skönt!



pieces

Jag har hunnit klicka hem en bikini under eftermidagen. Eller, överdelen. Har redan massaaaa bikinitrosor. ;-)... Men det va billigare än på H&M!!!
Vit. Från nelly.com. (pieces)   119:-/del.
Finns i turkos, vit med prickar på och vit med ränder.

beach10

Jahapp, och vad ska man göra nu då? Jag har ingen fantasi alls, äta lite kanske? höhö, Beach10, eller inte...
Vad ska ni göra idag?


varför bor jag inte här?!

Maria

Klicka på bilden, ni kommer INTE att ångra er!

REbound

Ni kanske har hört REbound's singel som släpptes i onsdags. Jag hörde hela låten för första gången igår och blev lite besviken. Jag förväntade mig inte så "popigt" utan mer R'nB. Men jag väntar på fler låtar så länge får den här låten försöka växa i mina öron. 

Men sommarplåga blir det iaf. Jag hissar den i vilket fall ;)



kika in senare

För jag tänkte knåpa ihop ett litet inlägg med frågor som vi får, alltså vanliga frågor. Ibland är det ni som ställer frågorna, ibland är det lärare eller kanske kompisar? Så kika in senare om ni vill veta mer om oss, och kanske tvillingar generellt! :)

Denna lördag får bli en "kika igenom de tv-program du har missat under veckan, eller vill se" så jag har endel att göra. haha! 



fin rubrik

Jag känner att min kväll är rätt seg, den här veckan har bokstavligt talat kört slut på mig. Jag behöver sova, mycket. På bilderna jag lägger in sen kommer ni se att jag inte ser så pigg ut ;)

Hoppas eran dag har varit bra! :)


mitt välstädade rum, min fina garderob bakom också. Det har varit en soffa en gång i världen... typ i måndags

undrar

Jag ligger lite efter med att svara på kommentarer och sånt, men jag tog lite ledigt igår och idag blir det att ta det jääävligt lugnt kan jag säga!
Jag hoppas på bättre väder i helgen, såg att det skulle bli dåligt. Men jag hoppas på bra väder!!!
Hoppas att ni får en bra fredag och en bra helg!


Jag har inte köpt den än....  heve2have, för er som undrar :D

SÅ JÄVLA BESVIKEN

Jag är så sjukt besviken på nellys rea så det inte är sant alltså, blir ju så sur. Hade sett fram emot den här men nejnej!

Annars kanske detta piggar upp er? :D



välkommen!

Hahahha, det är lite pinsamt att jag har en träningsvärk och har haft hela dagen som inte går att beskriva i ord.. Eller jo, men då låter det, "fan va ont jag har"...  Jag låter som någon som klagar hela tiden ;-)
MEn nu är det sängen, är så trött att jag inte vet vart jag ska ta vägen typ. Eller jo, borsta tänderna sen sängen.. Fan va gött (det är skönt) att sova alltså. Det är underskattat, helt klart!


Ja, men du är välkommen hem till mig.... Väldigt välkommen!!!

Rebound

Älskar dessa killar tillsammans, Rabih kan dock bli lite mycket ibland men denna nys singel alltså. Den låter sjukt bra det lilla jag har hört. :)



hur lika är vi egentligen?

Jag själv kan knappt se skillnad på mig och Elin från sidan alltså i profil. Men det går! Sen kan jag tro att jag få mot en spegel ibland också, jag vet att det är illa men det har hänt 2-3 gånger och jag har verkligen reagerat. 

Men, hur lika är vi egentligen?


Bilderna är fotade från samma håll så ni ser ju lättare ;)

denna...

.... Klänningen blir det nog tror jag!!!

100413

Hej säger jag som är stel som jag vet inte vad.... Eller jag har träningsvärk, det har varit mycket träning den senaste tiden... Söndag, måndag och tisdag, imorn ska jag bara spela curling. Sen är det 3 gånger till denna veckan (Y)
Men nu ska jag svara på kommentarerna och titta in på nelly.com och asos.com för att se efter en klänning!




hemma!

Nu äntligen är vi hemma (va fan skriver jag vi för? det är ju jag!!!) efter en dag som har varit mycket rolig med många skratt och få tårar faktiskt inte en tår alls. 
Såg att Kenza också hade besökt tandläkaren idag och nu kommer intressebävarna bita er i benet (HAHAHA, internt!) men jag var där för att fixa en spricka i tanden som var en gammal lagning. Den måste vara minst 4 år eller något och då borrde de bort den och sen fixade en ny? jag fattade knappt själv och allt kändes bra tills jag drack vatten nyss då det började ila i tanden. INTE OKEJ!

Men nu ska jag väl hoppa in i duschen, eller jag tror faktiskt att jag går idag man hoppar ju alltid in dit!



helt fantastiska

Men hej gott folk!!! Jaaaoo, som ni såg så har vi rört på oss, det är en sensation i sig kan jag säga. Jag menar vi tränar ju bara 3-4 dagar i veckan ;-) . Men det är ju bra att variera sig, sen så kan man ju göra utfall och sånt när man är ute och går/springer.
Jag har gått och blivit kär oxå. (i klänningarna från Lipsy, god. dom är heeelt fantastiska!!!)
en liten söt bild ;-)

grisar kan flyga!!

För jag och Elin kom nyss hem ifrån en väldigt härlig promenad, detta måste göras fler gånger. Kanske cykeltur nästa gång? Härligt med sällskap även om vi båda lyssnade på musik så är det alltid en bra draghjälp. Så härligt väder ute också för 2 veckor sedan kunde man inte gå utan vinterjacka (typ) men nu hade vi båda leggings linne & en tröja. HÄRLIGT!

Ska vi kanske fira detta med en snickers?


Vi firar iaf med Maria Montazami ikväll klockan 9 på tv3!

första dagen i skolan

har varit SEG, alltså tråkig utom att få träffa alla igen efter 1 vecka. Inser hur mycket man har saknat dom man inte har träffat speciellt om någon håller sig nere i skåne, det blir på något sätt en annan sak då?
Jag och min fina vän Eveline satt och snicksnackade lite efter skolan också hon berättade att hon hade köpt en vit spetsklänning typ, är avundsjuk! Men hon kmr bli råsnygg i den vettni :D

Smileys känns lite B, btw!


ganska B bild också

H: annorlunda

1.Det första du tvättar i duschen? håret!

2. Gillar du kaffe? längesedan jag testade men tror inte det.
3. Hur mår du just NU? NU? jo men helt okej
4. Vad är sista bokstaven i namnet på personen du har en crush på? ehe, det vill jag inte säga - OM jag har en crush på någon....
5. Berätta om din senaste dröm. den var allderes för knepig, och intern

6. Skulle du kunna äta din favoritmat under en hel månad utan att tröttna på det? nejj!

7. Vad vill du ha just nu? ingenting speciellt nu, att något ska hända ;)
8. Har du räknat till 1000 någon gång? det kanske jag har?
9. Biter du i din glass eller slickar du bara på den? både och
10. Använder du smileys? ojaa
11. Har du träffat någon kändis? yee
12. Gillar du keso? nejjj
13. Vilken låt hade du sist i huvudet? minns inte vad den heter, men den har en störand text
15. Är dina föräldrar stränga? näej inte så farligt ;)
16. Skulle du kunna hoppa fallskärm? faktiskt

18. Brukar du hyra film? Nee

19. Var kommer du vara på lördag? bra fråga.
20. Var du med och upplevde när World Trade Center föll ? jag var inte i NYC, men jag levde och kommer ihåg
21. Vad åt du till lunch? öhh, pasta
22. Har du lockigt hår? nix
23. När grät du senast? förut när jag kliade mig i ögonen
24. Har du gått in i en vägg någon gång? jadå
25. Favoritårstid? Vår och sommar!
26. Vem höll du i handen senast? Ella
27. Sover du med TVn på? nejj
28. Tycker du att du är gammal? inte så farligt 
29. Är du mörkrädd? nja
30. Gillar du ditt liv just nu? LOVE IT!
31. Har du någon gång valt att ta ett bad istället för att duscha?
ja, jag ångrar det varje gång
32. Har du bra syn? jaa!
33. Var är dina föräldrar just nu?
köket
34. Vad har du på dig just nu? tights, linne & tjocktröja
35. Vad var det senaste du köpte? candy
36. Hatar du mer än 3 personer? tror inte det
37. Använder du sushipinnar? usch nej 
38. Äger du ett vapen? haha, näej
39. Gillar du ditt hår ? nja, ganska mycket
40. Gillar du dig själv? just nu iaf ;)
41. Vem står dig närmast, din mamma eller pappa? i don't know, båda på olika sätt
42. Hur ofta använder du MSN? varje dag typ!!!


tv nörd?

Är du en som sitter och ser på tv-serier ofta? Då kanske du känner igen MÅNGA av låtarna killen i videon gör ;)



100411

Heyyyy!!!!
Nu är jag på ganksa bra humör (säger man så?) vill jag nästan våga påstå.... Förutom att det är skola imorn, men när man tänker efter så är det den enda gången som man har lite rutiner... hehe...
JAG får hem en dator denna veckan som jag ska testa åt en kollega till mamma, så jag hoppas på att det är en nice dator.. Ett år är den iaf....   '
Nice väder har vi haft idag vill jag lova. Hur har erat väder varit?


(ska lägga in nya bilder snart)


VÅR!

Jag tar tamejfan att våren är här på riktigt, nu saknas bara mina vita tygskor! 14 grader i skuggan för tillfället, det är väl ett bra tecken?
Jag och Elin ska pallra oss iväg till stallet om ett tag, vi har faktiskt suttit ute från 11 till 1 typ! fint

jag är ganska pigg också för att ha somnat halv4 typ och vaknat halv10, hoppas jag somnar ikväll bara



17?

Ja nästa år fyller ju vi 17 år, jag tänkte göra som Miley Cyrus och köpa ett hus för typ 24 miljoner. Varför inte?
Först ska jag bli nästa Hannah Montana, namnet har jag ju med mig! Vem vill flytta med?


miley's nyköpta hus!

talang x100


Denna skönheten sökte till idol förra året men det gick tyvärr inte hela vägen, TYVÄRR. Hoppas verkligen att han söker igen eller att hans musik kommer ut på ett eller annat sätt! :)
Andreas Wijk, lägg det på minnet om ni inte redan har gjort det!

här var det tyst

Ja aktivt är det sista det har varit idag alltså, jag börjar redan få lite ångest för skolan på måndag även om det bara är lördag. 1 vecka till tack (A).

Dock kommer det hända mycket nu i skolan och det är bra & dåligt. Jag får som sagt bättre koll på saker när det är mycket men datorn får man säga byebye till! De närmsta veckorna ser jag fram emot ska hända mycket kul känns det som, och vissa saker vet jag redan. Blir så glad av att veta att det är faktiskt bara 8 veckor kvar i skolan!!!!



så glad blev jag när jag tänkte på allt som ska hända!

slå till, eller inte?

Nej men hallojsan!
Hehe, ja... Jag har inte varit så aktiv idag, med all rätt!!! När jag vaknade 9 (!) imorse så hade jag fått sms. Okej, jag fick det inatt och vaknade av det men orkade inte svara! ;-). Ialafall, så svarade jag på det och skickade ngra och va väldigt glad för att det va sol.... MEN, nu jävlar är det moln!!!!!
INTE okej! Vilket väder har ni?

Sen så har jag hittat väskan, shit... 400:- på have2have.... Mjoooo, ska jag slå till eller inte?!









måste

Vissa filmer känns det som om man måste se, jag är inget fan av romantiska komedier egentingen men visst kan de vara mysiga - ibland. Men dessa filmer måste jag se!



"Dear John"



"The Last Song"

?

Jag känner mig som ett frågetecken? Jag vet varken in, ut, hur eller varför? Och jag vet heller inte varför jag känner mig som ett frågetecken? Ibland vill man bara snacka med någon man överhuvudtaget inte ens har hört namnet av och bara säga som man känner och tycker...
Nej vet inte vart jag ska ta vägen faktiskt, haha! höger, vänster, rakt eller ska jag backa tillbaka?
Hua, ibland vill man inte vara 15 år alltså. 

Men nu ska vi tänka framåt och ingenting har egentligen hänt idag för att jag ska känna såhär, men livet är ju en cirkel. Allt som man någongång har stött på kommer tillbaka, alltid



tummen ur röven

Jag behöver verkligen få tummen ur röven och göra något idag känner jag, kanske borde börja med att tömma min papperskorg? Och gå iväg med soporna? Det är en bra idé, solen lyser ute också. Men inga solglasögon på, nej jag ska fan inte så långt. Det känns så divigt!



100409

Godmorgon!!
Har väl varit vaken ett bra tag, så jag vet inte varför jag skrev det där, klockan är ju halv 1....  Jaja.. HEJ!
Idag händer det inget intressant. Ingenting alls faktikst.... SKa väl titta på klänningar eller nåt annat kul. Har tittat på bella & tyras show, haha.. Dom är konstiga, men min humor iaf (Y)   (ni måste rätta mig om jag skriver kolla/kollar, för det är ju värsta talspråket....)

mjukt som...

... jag vet inte vad. Men använd den här ljuvliga produkten till håret så ska du få se att du får så sjukt lent och mjukt hår!

trött, men glad!


home sweet home!

Eller aa, jag har faktiskt haft det mycket bra hos Ella också. Vi pratade om allt mellan himmel och jord, vilket var skönt. Jag har så fina vänner <3

Nu ska jag se på Andra Avenyn som jag inte såg igår, vet ni kanske tycker att det är värsta blajan men fan alltså det går inte att slita sig!



vilken tur

haha, sick. Denna bilden är nog ungefär ett år gammal....
och denna bilden kankse 2 veckor gammal...
Vilken tur att man förändras till det bättre....  Nu ska jag gå ner och göra mig en smörgås. (vem fan kom på det ordet lixom?!)
Sen blir det stallet, wiihoooow ;-)

dålig humor!

Hahha, fan va seg jag är. Nu måste jag gå ner och göra mat. Sen så ska jag skicka sms till Hanna (syster) tror jag.. Sen så ska jag glo på tv....
Nu har jag inget bättre att säga, förutom att Det inte blir mer godis nu, HANNA!!!!! Jag lovar!  (Hanna, är min kompis om ni undrar. hehe)


hahahha, så bäst ;-) (eller så har ni dålig humor?!)

100408

Godmorgon!!!   (shit, det är redan 8:e april!!)
Jag va ju som sagt på fotboll igår, trevligt trevligt.... Hanna va oxå där, hehe...  Ja, dom van iaf, men min bror har varit sjuk/har ont i halsen så han va inte med...  Så när Hanna och en kompis hade gått hem till henne (kompisen), så fick jag roa mig med Karl & Jakob. Sen så kom ngra av deras kompisar och stog där oxå, hehe :)
Idag blir det stallet, men innan det ska jag ju ha tagit det väldigt lugnt och ha ätit mat och sånt. Ska försöka att inte bo vid datorn idag ;-)
Det är lite konstigt att för typ ett år sen så tyckte jag att det va ganska komplicerat att rida denna lill hästen. Men nu går det oftast prima ballerina... Men det va inte det jag skulle säga... ;-)

underbart

Jag har gjort något idag som INTE är okej....  Jag har ätit godis, haha... Det är väl kanske okej, men jag har ju sagt att jag inte ska göra det på vardagar. Men som tur är så är det bara några bitar och det skadar faktikst inte!
Solen skadar inte heller :)  (om man inte bränner sig, förstås!)
hur underbart?!

för länge

Jag inser i just denna sekunden att jag har suttit här FÖR länge.. Jag går till tv:n istället... Vet inte vad som händer sen faktikst, kanske kollar jag på min bror som ska spela match (?)...  Isf så måste jag dra en borste genom håret och fixa ett face till mig själv.... Ser ut som jag vet inte vad....
Sen så är han i Hannah Montana the movie, han som Miley blir kär i... Han ser ju ganska bra ut....







överallt

Hmm, jag tror inte att nån har missat att Messi är typ överallt just nu känns det som... Alltså en fortbollsspelare för ni som inte vet...
Kika in HÄR för att se varför alla snackar om honom,..

fy så jobbigt

Hjälp va tiden går fort när man är ensam hemma...  Klockan är redan 12, det är nog dags att röra sig ner mot köket för att vara hemmafru... Laga mat och antagligen ta ur diskmaskinen...
Jag vet inte vad jag tänkte på igår när jag för en lite väldigt kort stund tänkte att jag skulle ut och springa idag... Jag tar tillbaka det...  Fy så jobbigt! Samtidigt så drar det lite i benen....
Jag efter en springtur i höstas... Bilden med ansiktet kan ni får en annan gång : )

100407

Godmorgon!!!
Jag tycker att vi startar dagen med lite snyggt från nelly.com!
Snyggt linne som jag skulle ha ett par snygga jeans till...
Från Filippa K
... typ dom här...  Från Diesel
sen ett snyggt linne, med en rygg som är sjukt snygg....  (är lite sugen på detta linnet. Priset är 450 tror jag)
Från WESC
... som skulle passa bra till dessa jeans...
Som är ifrån Nolita
Hoppas ni får en bra dag! Själv så ska jag bara ta det lugnt  :)

lista

Den här sköna listan tog jag från fina Marcus, hoppas det var ok ;)



Vänner och livet


Vad vill du bli när du blir stor: bäst i världen 
Hur vill du dö: lycklig
Vem av dina vänner är mest lik dig: de är lik mig på olika sätt ^^
Vem är högljuddast: Jimmy, utan tvekan
Vem får dig mest att skratta: alla, helt klart
Vem har du känt längst: Johanna, som jag fortfarande umgås med
Vem är blygast: eh, jag vet inte
När grät du mest: mest? oj, grät rätt bra i kyrkan i torsdags. Inte okej, skrattade ÅT några!
Vad är den bästa känslan i världen: att vara lycklig är ju en jävligt bra känsla, inte sant?
Vart vill du bo i framtiden: där jag trivs kanske är en bra idé!
Om du fick ändra en sak på dig själv, vad skulle det vara: oj, det skulle nog vara mina ben eller min mage. 

Har du någonsin

Varit kär: oohyes
Blivit dissad: inte hårt, men det kanske jag har?
Rymt hemifrån: ne
Föreställt dig ditt ragg naken: haha, det tror jag inte. eller? 
Skolkat: inte många gånger, men det har hänt
Sovit utomhus: oja! bäst
Gråtit i skolan: yes
Spytt i skolan: Nej.
Gjort något riktigt dumt som du skrattar åt idag: verkligen! hahaha
Sett en död människa: Nej
Druckit: det gör alla?
Retats: för ofta, xp
Blivit nerslagen: nejnej

Du

Svär: lite för ofta
Sjunger bra: oja, nästa Celine!
Dushar dagligen: varannan dag typ
Kommer överens med dina föräldrar: för det mesta iaf
Spelar något instrument: nej, men kan pinao
För dagbok: nej, har ju bloggen ;). Kanske inte lika personligt men
Sjunger i duschen: ibland, om jag är själv hemma

Vem var den senaste personen

Du nuddade: Elin
Du pratade i telefon med: En som skulle ringa mami
Msnade med: någon igår, minns inte vem
Du kramade: öh, minns inte. mamma säkert
Du skällde på: Elin, haha!
Sportade med: Elin

Senast du

Skrattade: förut
Grät: torsdags
Filmen du såg: Alvin and the chipmunks 2
Tuggade tuggumi: förra veckan
Drog ett skämt: säkert något askul igår
Sång du sjöng: någon Leona Lewis låt Elin spelade förut

Brukar du

Titta på dig själv i spegeln:
tyvärr, haha!
Skrika: nej, inte nödvändigtvis
Sova: ja, vad jag vet så gör alla det utom Edward Cullen?
Ha ångest: söndagar, hemskt
Ta mediciner du inte borde ta: dumt tkr jag, så nej
Vilja dö: nejnej
Drömma mardrömmar: nästan aldrig, inte hemska iaf
Drömma sexdrömmar: om jag nu gör det, skulle jag kanske inte skriva det här eller? ;). Men jag är en människa, så mkt kan jag säga
Ta droger: nejnej
Försöka vara annorlunda: brukar vara mig själv, vet inte hur annorlunda jag är?
Klä dig i svart: ofta, inte emo dock ;)
Gå till kyrkan: med skolan ja, annars nej!
Gå i skolan: ne, bussen 
Röka: nej
Ljuga: never ever
Hata folk: nej
Lita på folk: de som står mig närmast, ja

detta

Just nu är jag grymt sugen på detta:
Sen så skulle kankse inte en marängswiss (stavas det så?) sitta fel.. Det största problemet är att det inte finns någon vaniljglass hemma...  Sånt är livet ibland...  Funderar på att se på denna filmen, men jag orkar inte. hehe..  Det är mycket som jag inte orkar känner jag...

100406

Ja men hejsan!
Hmm..  ska jag vara ärlig så har det inte hänt något alls..  Förutom att jag har gjort mat idag (vuxenpoäng) och varit i stallet...  Längtar till imorn, då ska jag inte göra nåt vad jag vet! Underbart!!!!
Ska svara på kommentarerna, sen så blir det nelly.com!

nu:

- stallet



hiss/diss?


H: på't igen!

 

KÄRLEK:
Är du kär just nu? - näeee ^^
Har du någon kille just nu?- inte vad jag vet :)
Har du dumpat någon?- yea
Har du sagt att du gillat någon för skojs skull? - ohno, stupid
Vem kramade du senast? - öh, illa att jag inte minns. Men Alexandra skulle jag tro 
Är det okej att din kille hånglar med en annan tjej? - ne, dum fråga

SKOLA:
Är du duktig i skolan? - beror på vad duktig är, men inte ig!
Har du bra betyg? - helt okej bra
Har du fått göra om ett prov någongång? - noeps
Har du fått ett bra resultat på ett prov? - jadå
Sköter du dej i skolan? - jo men det gör jag
Har du tuggat tuggummi under skoltid? - nästan alltid
Haft mobilen på lektionstid? - alltid!
Fått skäll av en lärare för att ha snackat i telefon? - näej

FAMILJ:
Du bor tillsammans med dina föräldrar? - jo + mina 2 syskon
Trivs hemma? - det gör jag väl, men skulle faktiskt gärna ha eget oxå ;)
Har rymt hemifrån för att du inte orkat med familjen? - nee
Har skrikit och slagit din mamma? - skrikit-ja. inte slagit
Har fått en rejäl utskällning på sistonde? - nej
Har kallat någon i din familj för diva, idiot, cp, osv.? - jaa, haha
Vem betyder mest för dej i din familj? - oj, jobbig fråga. ingen kommentar
Du älskar din familj oavsett vad som händer? - Ja

VÄNNER:
Du har vänner? - jaaa
Du brukar vara med? - olika!
Vem/vilka var du med sist? - alexandra, eveline & johanna
Älskar du dina vänner hur dom än ser ut? - älskar mina vänner precis som de är!
Är det okej att ha kill-kompisar? - mer än okej
Har du pussat någon av dina kompisar? - ja
Skulle du kunna döda någon av dina kompisar? - det vore dumt tkr jag!
Har du blivit av med någon vän på sista tiden? - ja, jag kanske inte ens borde säga tyvärr?



FJORTIS:
Du sminkar dej varje dag? - nej, men till skolan så gör jag det
Putar med läpparna på kort? - nej, SMILE! :D
Tar kort på dina bröst? - oja varje dag, haha! nej det gör jag inte
Använder foundation på läpparna? - nejnej
Super dej packad varje helg? - nee
Du plattar håret och har en typ av fjortisfrisyr? - neej
Ditt hår e knallblont? - nix


ALKOHOL:

Har druckit alkohol?Ja
När drack du alkohol senast?- det var ett tag sedan
Vem bjöd dej på alkohol? - hahah, någon som bor i samma hus som mig
Vad var det för sorts alkohol? - cider, alltså inget allvarligt
Brukar du dricka alkohol?Nej
Har du druckit öl?ja
Tycker du om öl? - njaaa


DÅLIGA TIDER:
Vart på dåligt humör den senaste tiden? - nejdå
När grät du senast? - i torsdags, hahaha. av skratt!
Du har gråtit över en kille?ohyes
Vem bråkade du senast med?Elin säkert

ÖVRIGT:

Motto? - inget speciellt direkt, men lev dagen som den kommer
Film?alvin and the chipmunks 2, hahahah! - måste se den igen!
Lyssnade sena
st på?Umbrella - Rihanna .


ser ni?!



GOD!!! Ser ni hur underbart detta ser ut?! Jag drömmer mig bort nu. Tänk om bara 2-3 månader så kan jag ligga där igen!!! Okej, jag kan det nu oxå, men det är lite kalllt... Det som jag vill komma fram till är att det är förjävla kallt nu!!!

nytt?


Jaaa men vad säger ni om vädret idag?! Jag tycker väl inte att det är nåt att hänga i granen riktigt... Grått och trist, men något roligare är att det skulle bli fint väder på torsdag!!! Sen så har man ju lov nu, underbart faktikst....

   Ja, nu ska jag nog hitta på nåt kul på datorn tror jag...  nelly har kanske fått in nåt nytt? Måste kolla ialafall.!

  Ni får ha en fortsatt bra måndag och en bra vecka! Kommer nog bli lute dåligt uppdaterat från min sida förstår ni.




soft

Idag är det en sån dag där man bara ska ta det lugnt och göra så lite som möjligt. Jag lyckas ganska bra, eller väldigt bra faktiskt. Men vi lever iaf, Elin ser kanske lite död ut i soffan men hon lever ;).

Jag ska springa och joina henne i soffan tror jag faktiskt, 



HAHA!

Jag skrattade 90% av den här filmen alltså, den måste man bara se. Jag ska bänka Elin framför den imorgon!



ge mig sommar

vadå sommarfeelings?



tecknat

Ikväll blir det lite tecknat för min del, jag har sett första filmen och den är för underbar och sjukt rolig faktiskt.
Har någon av er sett 2an som jag ska se senare? :)



sommaren




HUr härligt ser inte detta ut?!  Jag längtar till sommaren och våren.. Det känns inte som om det är vår, men det är ju faktiskt det!!  Jag har storslagna idéer inför sommaren, förhoppningsvis så blir det lika underbart som jag har tänkt mig!!!

Ska ni göra något speciellt i sommar?!
Själv så ska jag jobba och vara med underbara vänner! Självklart vara ute oxå!!!

försvar





 Jag känner inte för att försvara mig hela tiden, men nu får det vara nog snart tror jag..  För det första tänker jag inte lägga ner min själ just nu på att leta efter en ny dator. Så är det och så kommer det att vara ... Eftersom du tycker att jag är så jobbig när jag är på ditt rum så kommer jag inte vara där inne! Så bara inse! Jag har inte haft en dator på snart 8 veckor. DET är jobbigt!


MEN nu till något annat... Hur har ni haft det under påsken? Bara tagit det lugnt kanske?


ne nu!

Ne jag blev ledsen när jag såg vad Elin hade skrivit. Jag är snäll och därför svarade jag på era söta kommentarer. Sen så får hon faktiskt sitta vid min dator jag sa ingenting annat, men när man vet att ens dator är död är det kanske på tiden att försöka hitta en ny? Istället för att terrorisera sin syster. Jag är ensam på mitt rum när jag sover & när jag sitter vid datorn. Det går mig på nerverna! :)

Back to det positiva att solen skiner som aldrig förr faktiskt, 12 grader idag! lovely, våren är välkommen!



2000

        
Hur snygga?! Nu ska vi bara hosta upp 2000 :)

   '
Blir att ha på skolavslutningen.. Måste beställa den bara!!!

Kolla inläögget under för att se varför jag inte kommer kunna uppdatera så mycket!


ingen dator!




Hej!!!


Nu kommer förklaringen till min dåliga uppdatering. Min dator är ju som ni redan vet, trasig! Nu har beskedet kommit att den inte går att laga, så jag har ingen dator och HAnnas dator får jag typ inte låna för henne mer. Så ni får helt eneklt leva med detta nu!

Sen vill jag även säga till dig HANNA, jag svarar på kommentarerna annars blir det konstigt!

Allt är väldigt förvirrande just nu. Men jag ska försöka uppdatera så mycket som jag bara kan!


denna lilla dator sitter jag vid just nu... Jobbigt som fan faktikst... Är inte van!

kvällen

Jag känner mig ganska trött i huvudet dock är det för jag har suttit framför den här dumburken hela dagen tror jag fan så imorgon får det bli ändring på det. 

Såg att det var en fråga om vi är enäggstvillingar och JA det är vi. Enligt ett test som vi gjorde typ 2007 så är vi enäggstvillingar till 99.9%. 

Vad ska man nu hitta på? Hela kvällen framför mig, ska börja med att hämta vatten - min drog

blir du inte lite törstig?


feeling

Jag har fått feeling nu känner jag, haha! Det var rålängesedan jag svarade på kommentarer, det är kul ju! Så kommentera mer, och ta mina svar med lite ironi ibland. Min humor är lite speciell, förhoppningsvis märks det om jag skämtar. 
Jag ska inte göra något speciellt ikväll dock känns det som hela veckan kommer gå i 180! Det är kul, älskar att ha något att göra. 


min söta klasströja (baksidan)

TÄVLA

Var med och tävla om valfria converse hos Linda



Adam Lambert

2a i American idol och den här låten kommer bli sommarplåga ska jag lova er!


sunshine

I Karlstad lyser solen som aldrig förr tänkte jag skriva men solen skiner och livet leker ganska bra faktiskt. Jag funderar bara på vad jag ska göra en fin dag som denna? Kanske hämta den lilla hunden Sluggo? För jag vill verkligen vara ute känner jag, en promenad med honom vore kanske skönt efter lunch? 
Ja vi får helt enkelt se vad jag gör idag. 

Vad ska ni göra idag? :)



Eclipse

Ni anar inte hur mycket jag längtar, jag har inte läst någon av böckerna och kommer antagligen göra det efter jag har sett alla filmer. Kommer få vänta eftersom Eclipse kommer upp på bio 30 Juni. Jobbigt att vänta men värt det!


svett

Jag sitter här och väntar på duschen, hoppas Elin är klar snart (hehe, hon gick nyss in). Men jag har nytt ätit vaniljyoghurt med hallon i + flingor. Mycket gott faktiskt. Dock var det inte hela hallon ;)

Påtal om rubriken så körde vi ett hårt pass idag det behövdes efter godis igår och antagligen godis ikväll. Både jag och hästen var helt slut och svettiga som få. 

Här är ett klipp som det finns hur många som helst av känns det som!!



hoppla polle

Långfredagen känns som en tråkig dag om man säger det många gånger men min dag ska bli super har jag intalat mig själv. Vi ska snart iväg till stallet hade jag tänkt för det är nästan sol ute och 8 grader ute, VÅR. Jag måste vårshoppa känner jag. Dock måste tråkiga saker som smink inhandlas och mina pengar får inte ta slut alltså. 

Jag hittade ingeting kul i min navel igår heller, tråkigt nog. Får ge det en ny chans när jag inte har duschat. haha!



april, april!

Jag måste fråga om ni blev lurade igår?! Jag blev INTE det, vad jag vet ialafall... Sen så kommer ju tidningarna med 2 miljoner olika aprilskämt. Kissie och Amir hade ju sitt också, men vem gick på dom lixom?!
Så, hur många gick på något aprilskämt? eller lurade ni någon?!



HÄR finns det tips för att busa/lura andra

100402

Jahapp, då har det gått sådär lång tid sen jag skrev här igen... Men vi fick ju lov igår så jag tänkte att jag kan ju skaffa mig ett litet lov ifrån bloggen oxå! Men nu är jag ju här!
Idag så ska vi inte göra så mycket, förutom att vi ska till stallet då... Sen ikväll så ska mamma & pappa bort, och det kommer en liten kille hit som är typ. 7-8 år eller nåt... Så då kankse jag inte skriver så mycket heller.. Men nu ska jag se på bella & tyras show!
Worys!
Tracy!

djup

Vissa dagar går bara inte ens egna väg helt enkelt, vissa saker ska man helt enkelt inte blogga om heller. Men måste liksom skriva att det har inte varit läge att skriva för moi idag. Nu sitter och har just sett New Moon såg ju Twilight i skolan. Vad ska man nu hitta på tro? Pilla i naveln kanske?



har halo i hjärnan i denna versionen, rätt jobbigt ska ni veta! Hoppas ni också får det nu, mohaha

RSS 2.0