ingen kan stoppa mig

Nu känns det som om det var längesedan jag skrev någon rad eller två här.
Skolan rullar på som bara den och allt går super. SMbe1b (min klass) är super, alla verkar ha väldigt trevligt och alla verkar även trivas i klassen. Mycket bra mycket bra.
Men det känns att man somnar lite sent ibland, huvudet är tungt idag. Så jag har lärt mig att sluta smsa på kvällen för det gör så jag somnar runt halv1.

Nu ska jag kasta mig (ja bokstavligt talat!) i soffan för att ladda inför imorgon. Imorgon ska jag även träffa mina små sunshines. Så längesedan känns det som, åå puss på dom :)


me ♥ mina sunshines

100831



sådär gott folk, jag har varit ute och sprungit. Det va tugnt som jag vet inte vad, men ialafall. Nu ska jag skriva 5 meningar om mig själv, på engelska... Jag har ingen aning om vad jag ska skriva, men nåt blir det väl!

 Sen så ska jag äta & duscha för det har jag inte orkat än... Hanna är ute och går nu, hon har varit ute i 15 min och snart tror jag att hon har dött på vägen ;-)

 Ha en bra tisdagskväll! (shit,tiden går fort. Sista augusti och allt)


ska sola imorn efter skolan, fan va skönt.!!!!!

100830



jahapp, här sitter jag och väntar på att Hanna ska komma hem...Honn kommer nog vilken sekund som helst- Vi ska ialafalll iväg till stallet!

 Idag har det väl varit lugnt, har typ inte gjort så mycket. Dagarna bara rusar iväg, frågan är om dagen imorn rusar iväg? med tanke på att jag börjar dagen med lite engelska, det är som gjort för att dagen ska bli förstörd!

....  Bild från förra sommaren..

oh no

Det som inte får inträffa har inträffat och jag håller på att bli sjuk. Va fan liksom? Jag sov nyss i typ 1½ timme mitt på dagen typ vilket jag aldrig gör annars. Helt fel vecka på riktigt alltså. Hoppas på att det går över snarast faktiskt.
Jag tröstar mig med lite pepsi, fan vad underskattat pepsi är. Det smakar inte lika mycket socker som cola, och nej jag dricker pepsi inte pepsi max (som är light).

Nu ska jag göra något kul, säger vi....


sommar

idol trailer

Så vad tycker ni om den nya trailern till idol? Jag tycker att det är sådär men Darin gör låten för andra året i rad till idols trailer. kul :)


nr.1



   hahaha, hjälp alltså... Jag har inte sprungit idag, lite dåligt samvete men jag har tränat alla andra dagar så jag måste väl vila lite antar jag.. Dock har jag ätit glass (med kolasås) 2 dagar i rad nu, inte okej. Sen så hade jag tänkt att ta lite chips snart. Det kommer sluta med att jag ser ut som fläskpaddan nr.1 !!! (ni vet vem). 
 
  Men men, nu ska jag hämta vatten och chips. Fan va underbart, sen så ska jag se på tv eller nåt annat kul!


Finn ett fel !!! ;-)

lite nice


helg!



Hörde jag att det finns glass hemma? Jo men det tror jag, shit alltså... Jag älskar helgerna när man får äta vad man vill... Eller okej, denna veckan har jag väl ätit glass mitt i veckan också, men det va ju faktiskt "lill-lördag"... ;-)

 Men ikväll blir det nog glass, kanske lite kolasås och sist men INTE minst, VATTEN! OM jag ska ut och springa imorn så måste jag fylla på lite känner jag.

 Ha en bra fredag gott folk!


100827



Okej, såhär är det va... Nu är det stallet som gäller, måste röra lite på fläsket :) .... (Måste springa imorn oxå,fan)... Sen så ska jag inte göra någonting ikväll, eller jo.. Ska väl ta mammas dator och titta på gamla tv-program och sen titta på alla videobloggar som har kommit upp under veckan!

 MEn ha en bra fredag!


ett skämt!



hahaha, det är ett skämt att jag är trött nu...  Men jag ska gå till sängen, eller jag ska välja kläder och så först, såklart...
  Har tryckt i mig lite hallonpaj också, men och andra sidan så har jag tränat typ varje dag denna veckan. Så kommer det att fortsätta :D
(kommer bli utbränd)

nai men titta. Jag för 3½ år sen, Söt!!!

min första...



sådär va. Har som sagt inte hänt så mycket den senaste dagen... Eller okej, jag har spelat minigolf, varit ute och sprungit, varit trött som fan och haft tråkigt..
 Idag va första dagen som vi följde schemat i skolan. Den längsta dagen, shit alltså. Jag kommer dö på torsdagar.
  Men ialafall, imorn blir det skolan, stan (en liten stund,)... Funderar på att sola imorn, om jag hinner. Sen så när vi kommer hem så ska vi till stallet... Sen så kommer väl jag somna 9 imorn... Har BARA 2 lektioner imorn, bla. min första spanskalektion i hela mitt liv... Sen samhällskunskap.  Det blir bra det!


fan va härligt med sommar!

då och då

Som ni märker så är vi typ döda, eller bloggen är typ död nu. Men vi hittar inte tid till att blogga just nu så inläggen kommer lite nu och då. Vet inte ens vad jag ska skriva om, haha!

Men det kommer en uppdatering om vad som har hänt i livet imorgon eller i helgen typ. För ny skola och nya kompisar. Ni vet allt sånt som hör till :)


trilla i...



shit allså, man märker att skolan har dragit igång. Trött är numera mitt mellannamn. men men, ska väl äta strax och efter det ska jag ta en dusch. Imorgon ska vi fiska i skolan, hahah.. HJÄLP!, jag kommer typ trilla i vattnet eller nåt ;-)

 Har inte så mycket kul att berätta, ska väl va lite nostalgisk och titta på Fångarna på Fortet sen... Såg att dom hade haft 1.7 milj. tittare igår. Sjukt mycket :)


Rabih, är bla med ikväll!
(åt världens godaste chokladboll förut!!!)

några frågor

Kom in några frågor från söta Hanna nu på kvällen tänkte ta dom såhär för hela klassen..

Går ni i samma klass??
- Nej vi går inte i samma klass och det har vi inte gjort sen vi gick i 3an.

Gick ni i samma klass när ni var mindre??
-Det gjorde vi, från förskolan till 3an

Vad heter ni i efternamn??
- Alltså jag är väldigt försiktig med att skriva ut just det för resten av familjen. Tyvärr eller vad man ska säga? Endel vet säkert...

Har ni några syskon??
- Ja det har vi. En finfin storebror som heter Karl. Han är 19, född 91 alltså

stammis



Nu är jag ute från duschen, ska glo på tv och måla naglarna om jag orkar....

 Träffade Hanna efter skolan också, vi tog en fika. Det innebär kladdkaka och smoothie för Hanna och en smörgås och smoothie för mig. Hallonsmoothie måste ju vara bland det bästa som finns. Kommer väl vara stammis på det där stället framöver antar jag ;-)


100823



nej, men va fan... Varför går man i skolan? Tror nog att jag hinner ta självmord innan dessa 3 år är avklarade. Men högstadiet gick fort, det va 3 år. Dettta är också 3 år, så det borde ju gå lika snabbt, eller?!
  Dagen va ju helt okej, inte världens roligaste. Sen så kommer det ju ta ett tag innan man kan alla namn och lär känna alla :D

 men men, när jag kom hem så stack jag ut på en liten runda i skogen. Skönt, men väldigt varmt. Va jobbbigt faktiskt idag. Nu ska jag duscha sen se på tv, sen antar jag väl att jag somnar runt 10 ikväll ;-)



majjgadd, höjdskräcken alltså. helt underbart!

tv

Ikväll på tv går det inget annat än Fångarna på fortet, ursäkta men vem tyckte INTE om det när man var mindre. I år är det lite kändisar man känner igen också. Får se om man sitter bänkad.
Klockan 21 däremot är det Time Out. DÅ sitter jag bänkad, så jävla roligt tycker jag!
Så berätta, vad tycker ni om Time Out eller Fångarna på fortet? Vilket kommer ni bänka er vid?




slut på tramset....



Hur är det meningen att man ska kunna sova denna dagen?, sista dagen på sommarlovet, den enda dagen på hela året som man inte vill ska ta slut... Jag skulle vara helnöjd om jorden gick under inatt. Då hade jag fått uppleva det mesta i mitt liv, tyvärr så hade jag väl slösat bort halva livet i skolan...
   Men hur bra har vi egentligen haft det? Vi får gå i skolan gratis och vi klagar!

men men, jag skulle bara säga att jag verkligen inte vill att denna dagen ska ta slut, men ändå så vill man se alla som man, antagligen kommer spendera dom kommande 3 åren med. Spännande.  Nu är det slut på tramset i grundskolan, jag säger bara; se upp, nu kommer den gyllende generationen och tar över!  

 
puss på henne, alla franska lektioner som vi har haft. Dom har varit bäst och kommer alltid vara det. haha, ni ska bara veta hur mycket skitsnack det har varit ;-) 


bästa lektionen?  japp!


snart gott folk, har jag den där mössan!


avslutade lovet med glass och kolasås, RÄTT!

Imorn är det nya rutiner, jag kör ett löp-pass imorn oxå! NU JÄVLAR, TOPPFORM HETER DENNA BLOGGEN NUMERA!
(LÅÅÅNGT INLÄGG)

sista dagen

Idag är det sista dagen på sommarlovet. Det känns jobbigt att tänka på det måste jag säga men samtidigt är det ny skola, nya kompisar, nya lärare och massa nytt. Måste ta en annan buss till skolan, tycker inte om att åka en buss man inprincip aldrig har åkt förut. Men detta kommer bli bra.

Jag har nyss duschat och sitter här på en blå stol och slöar lite skönt såhär. Ska göra något åt håret snart tänkte jag för ska iväg på fotboll om ett tag ♥


från rixfm festival = SOMMAR


winnerbäck

Jag är sjuuukt trött ska ni veta älskade läsare. Jag jobbade som jag skrev igår på Lars Winnerbäcks konsert som var här i Karlstad igår. Det var inte bara han utan Laleh var även där och spelade plus några till. Jag fick det glassiga jobbet som städare. Som faktiskt var roligt med det fina sällskapet jag hade. Vi fick även gå backstage, kände mig rätt tuff då (haha!). Senare på kvällen runt halv12 så fick jag byta arbetsuppgift och lämnade mina fina vänner som städade lite till skulle jag tro jag fick ta ner baren och lite sånt.
Fick även jobba med snyggningarna som stog för säkerheten under konserten. Vi hade rätt kul jag och blondinen, skämtade högt & lågt.

Jag kom i säng runt 2 inatt tror jag. Efter en 9timmars lång arbetsdag. Kul hade jag det!



 

R&D



haha, heeelt stört att jag va ute och sprang förut, kan knappt tro det själv... Dock måste jag verkligen hitta motivation till att ORKA göra det nu när skolan börjar... FY fan för det!
  men men, internet fungerar helt OK just nu, men det kan ju bli bättre... Jag känner på lukten att det blir tacos här snart, det va inte igår :) 

 Annars så händer det inte så mycket, jag blev lite trött nu bara, så jag sticker och sen på Rocky&Drago!


 

Gaaaaah!!!

Alltså seriöst, jag har försökt att vara inne på internet på datorn men det gick inte. Va typ 5 sek från att slänga datorn på golvet, men eftersom det inte är min dator så gjorde jag inte det. Vi ska iaf till stallet strax, blir nog där ett bra tag. Sen när vi kommer hem ska jag springa, vilket jag inte orkar. Men det är bara att bestämma sig. Nu ska jag skicka iväg detta , skriver från mobilen (varför i helvete blir det mobileo när man ska skriva mobilen?). Hejdå!

bara lite



Sådär, lite fattigare. Men bara LITE, för att vara exakt så typ 300... En dag på stan som va nära att bli hemma, orkade nästan inte gå upp imorse... Tänk när man ska gå upp tidigt under hela skolåret, fy fan!

Det blev, en farfarströja (randig) från MQ, en randig vanlig tröja från H&M, en MÖSSA (!!!) från Stadium, diadem och nagellack från affection.  Fick med mig lite godis hem också, har inte ätit det på jättelänge. Ibland får man unna sig, det är ju faktikst fredag!

Hoppas att ni får en bra kväll!!


100820

Tiden går snabbt när man har roligt och om 3 dagar är man tillbaka i skolan igen. Inte så trevligt, men ändå rätt så trevligt.
Jag gick upp 8.15(!!!!!!!!!) idag, måste vända på dygnet men jag har inte gått och lagt mig i bra tid. Men nu på morgonen har jag faktiskt varit hemmafru och håller på att köra en maskin med mörk tvätt. hähä, vuxenpoäng jag vet ;).


har jävligt kul om ni undrar

jag har verkligen tråkigt nu. haha. Men fick förfrågan om att jobba när självaste Lars Winnerbäck har konsert här i Karlstad imorgon. Så det ska jag göra imorgon på eftermiddagen/kvällen. Väldigt trevligt. Men just nu räddar jag inte de fattiga i afrika direkt. Nej jag leker med camen, hehe. No life, i know :(


inte konstigt att jag ser ut som jag gör på andra bilden, jag är ju fan överallt!

fit for fight



ojoj... Jag har haft annat för mig idag än att sitta här och skriva verkar det som :)  ... Men så mycket har jag inte gjort, varit i stallet och lagat mat. Sen det viktigaste, jag va ute och sprang igen. OM jag fortsätter så kommer det ju gå as lätt snart, men jag måste hitta tiden. Kanske springer jag en vända imorn igen, sen kanske på lördag...

Just dt, imorn ska jag till stal också, det blir bra det. Det blir nog helt klart ett besök på MQ, som  kommer gå med vinst tror jag.... Ja, vi får väl seee. Fan alltså, jag MÅSTE ut och springa imorn. Men jag orkar egentligen inte, men man ska väl kankse inte bara ge sig?!


hahaa, när jag "pluggar"....

besvikelse

jag åt nyss en passionsfrukt och hoppades på att det skulle vara sådär uuunderbart god. Men nej, den smakade faktiskt inte så mycket. Lite sur typ. Inte alls bra, nu nöjer jag mig med vatten och Laguna Beach.
hihi, helt fast i det nu.
Har sett alla avsnitt av The Hills som är dåligt egentligen men ändå så jävla bra och nu när de visar Laguna Beach kan man ju inte bara låta bli att glo lite.


vet inte om jag pallar...



Sådär,nu har jag med en lätt ångest fyllt i allt på beställningen... Allt kommer sluta med att jag köper en marinblå cardigan oxå... Ska ialafall köpa dom randiga tröjorna på fredag tror jag... Tror jag vill ha båda...

  Imorn blir det stallet, 10 på morgonen... Sen vet jag inte vad jag ska göra, en springtur vet jag inte om jag pallar med imorgon också... Jag kände mig lite som en flodhäst idag, hahaha =)
 nu ska jag stänga av datorn, för att kunna sova sen!


09
haha, satt och kollade igenom gammalt förut...

hahahaha, söt tjej... 2007


2008, tror jag :)


tror detta oxå är 07...


09...


oxå 09..


07 .... eller kanske 08...

hahhaha, hjälp alltså :D


slutet av 09 början av 10... Lite bättre än det tidigare tkr jag...

Rolling stone

Jag har verkligen inte följt den här serien, True blood alltså. Men det här omslaget alltså. Muy bien! Verkligen. Vampyrer är verkligen HOT just nu.


allt och lite till!



Igår så tog jag ju "bara" 2 promenader, eller ja. PW skulle man väl kunna säga att det va ;-)
  Men hör på detta, det slog slint i hjärnan på mig förut så jag snörade på mig skorna, satte på musiken i mobilen och gick ut och sprang. Fan va underbart det är, när det går lätt :)

 Nu ska jag ta en liten dusch, sen sk jag göra scones. Inga fel. Hjälp mig med kläderna oxå.... Men det lutar mot att jag beställer ALLT! Förutom dom randiga tröjorna, beställer bara en och om jag blir sugen på den andra. Så köper jag den på fredag!


glömde bort att jag hade skrivit detta,hahaha. fail

hjälp mig...



Shit, jag är as trött. Men det går bra att vända på dygnet, allt handlar om att somna tidigt har jag upptäckt!

 IDag ska jag fylla i h&m beställningen.... IGår fick jag allt till 1400... (som JAG vill ha)
Här får ni en liten bildbomb... (klicka på dom små bilderna för att få dom större)








brun eller marinblå.. (har inte bestämt mig än)




  
Tror jag ska ha båda, eller bara det biega.

  
brun/naturvit eller marinblå/vit 

Hjälp mig att bestämma färg!!!!   Fan alltså, pengarna kommer ta slut!!!!

bäst att jag passar mig

he-he, Elin är på superbra humör. Trevligt att prata med henne då, det blir alltid så tyst när hon är på dåligt humör. Ingen som håller låda här hemma längre. Så imorgon för att få unga fröken på bra humör tänkte jag nog göra lunchen och plocka i och ur diskmaskinen. Det kanske kan få henne på bra humör och mig ett steg närmare till hemmafru. För det skulle jag så gärna välja bli, NOT!

Nu är jag trött, så det ska vara antar jag. Jag kommer vara döende imorgon, härliga underbara tanke ♥


ps. med det här inlägget skulle jag säga godnatt för er som inte förstod...


ÄCKEL!!!!



jag blir så jävla frustrerad.... Jävla as helvetes internet. Detta blev en äckel dag... Jag hatar tisdagar...  Vi får väl se om vi ses imorn. Vet inte vart jag tar vägen då.


blir förvånad om inlägger går att publicera, om det inte gör det så är jag ngra tusen fattigare

nytt

Drog en liten sväng på stan idag med min härliga vän Emelie. Så längesedan vi gjorde något bara hon och jag så det var väldigt trevligt. Vi gick igenom nästan allt man kan prata om, bara nästan. Vi kom fram till kloka saker och att vi kommer ha sjukt kul de 3 kommande åren i gymnasiet tillsammans.

Jag fick med mig ett par helvita converse hem, väldigt trevligt. Hur länge de är vita är en helt annan femma. En bok också, typ "överlevnadsbok" kallar dom den på baksidan. Den handlar om allt mellan himmel och jord för en tonårstjej. Hm, ja då borde den passa antar jag. För jag är inte 50+ ;)


lagomt bra bild....


mycket viktigare



Nu är jag sååå värd glas&chokladsås. Men inte förens 20.00... Ska man se supersize vs superskinny samtidigt kanske? ;-)

Nej, nu ska jag glo på annat, mcyket viktigare. har fått 2 fina blåsor på fötterna oxå, gör ont som fan...


såg att det va typ 1 person som dog i samband med detta som hände igår -.-

matte vs. husse



jag sitter och tittar på tv, det är Oprah. Det handlar om olika rekord och just nu så är det världens största hund, Giant Gorge. Så har nån okunning människa haft hand om översättningen om tv3...
"Här kommer Gorge med sin MATTE David" (!!!!!!!!!!!)

hhahahaha, jag vet inte om jag ska skratta eller gråta så jag går nog ut lite...


här har ni Gorge, med hans matte ;-)

som på sims



näääääiii!

jag orkar inte ta ut diskmaskinen.... Hembiträde? Som på sims...  Har nyss tagit bort magellacket ialafall, men nu ska jag slappa....


(värt inlägg)

100817



startade dagen med frukt, sen så tog jag mig en powerwalk en lite stund... Det tog emot att inte springa, men jag insåg att det är lika bra att börja gå. och jag har ett ganska högt tempo när jag går, men lägg på lute till så blir det bra..
 Sen så blev det ett ägg och lite apelsinjuice när jag kom hem.. Nu funderar jag på vad jag ska äta sen, pastasallad tror jag att det blir!

 Jag skulle behöva måla om naglarna oxå, ska nog ta bort nagellacket nu... Seee yah!


ni kan ju roa er med denna bilden sålänge :)

running woman


jag vet att det inte va så längesen jag skrev, men det spelar ingen roll ;-)

 Fick nån väääldigt spontan tanke om att jag ska springa imorn, på morgonen.... Jag känner hur ångesten kommer krypandes. Jag VET att jag kommer svära så att tungan blir kolsvart, innan jag är ute. Efteråt så kommer jag vara så jävla lycklig för att jag gjorde det, för fan va underbart det är att ha känslan i benen när man har fixat det!¨

  Med lite musik så går det lite lättare, shit jag har inte sprungit på AS länge... Men det är jävligt skönt efteråt och man släpper allt för en liten stund.  Jag känner på mig att jag kommer säga imorn: nej, varför ska jag göra det? när jag lika gärna kan ligga i soffan!


JAG SKA!!!!! (måste peppa mig själv sjukt mycket!, får tänka att jag blir snygg)

nice, nice!



Har haft en nice dag idag. Jävligt nice när jag tänker efter... Det va sjukt nice att se alla efter sommarlovet, det va ju lite extra kul eftersom vi inte kommer i samma klass nu, och vi börjar på olika skolor. Några av oss ialafall!  
 
 Jag tänkte på det förut idag när vi satt och snackade om USA, fan alltså... Är trött på Sverige och måste iväg lite, och det ligger ju en bit bort :)
  MEN, såna här saker kan ju hända!:


Bild: aftonbladet
(klicka på bilden för att se vad som hände inatt!!!!

har tråkigt

Vem var den senaste du pussade?- åh gud, jag vill inte komma ihåg det tack
. Hur många killars telefonnummer har du inlagt i din mobil? - inte en jävla aning
.Gillar du nån nu? - kan jag inte påstå
. Vad gjorde du inatt ? inatt sov jag, haha
. Och i förrgår natt? sov antagligen då också
. Vad gör du innan du ska sova ? sitter vid datorn
.Kan du prata med din mamma om allt? - kan jag säkert, men väljer att inte berätta allt
. Hade du berättat för dina föräldrar om du blivit gravid?- ja
. Har du varit gravid? - nej
. Hade du blivit glad om din pojkvän pussade dej? - nejnej, inte alls. vilken fråga?!
. Choklad eller glass? - hm, svårt val
. Push-up eller T-shirtbh? - hm, låt mig fundera på den
. Stövlar eller sneakers? - sneakers
. Kjol/klänning eller jeans? - jeans!

Åtta f a k t a
. Hemstad/ort: Karlstad
. Hårfärg: blond/brun
. Längd: 164
. Frisyr - just nu? utsläppt. eller det har jag nästan alltid
. Ögonfärg: grön
. Skostorlek: 38
. Humör: ganska happy
.Vänster eller högerhänt: höger

T i o s a k e r o m d i t t l i v
. Har du nånsin varit kär? - ja
. Tror du på kärlek? - yes
. Har du gjort något inom kärleken som du verkligen ångrar? - ahrå
. Har du någonsin fått ditt hjärta krossat? - ne
. Har du någon gång krossat någon annans hjärta? - vet inte 
. Har du nånsin blivit kär i din bästa vän? - nej, haha
. Har du nånsin älskat någon utan att tala om de för honom? - nej
.Är du rädd för att starta ett förhållande med någon? - nope
. Har du nånsin haft en hemlig beundrare? - inte en aning
.Tror du på kärlek vid första ögonkastet? - förälskelse, ja

T i o s a k e r ;
D e t d ä r e l l e r d e t h ä r
. Kärlek eller pengar? - kärlek 
. Vin eller öl? - svårt val, men öl
. Dag eller natt? - natt
. One night stand eller förhållande? - förhållande! 
. Tv eller internet? - internet
. Pepsi eller cola? - cola, daaa
. Vild fest eller romantisk hemmakväll ? - beroende på sällskap 
. Färgfoto eller svartvita? - svartvita är nice
. Telefonkontakt eller face to face? - face to face
.Bilddagboken eller myspace? - bdb, haha. så ocool är jag

T i o "H a r d u n å n s i n"
. Har du nånsin blivet upptäckt när du smitit ut? - ne
. Har du nånsin viljat ta livet av dig? - nej
. Har du nånsin gjort något du ångrar? - ja
. Har du hoppat bungy jump? - nej
. Har du nånsin varit med i en olycka? - nej
. Har du nånsin ätit en hel tårta? - haha, nej
. Har du nånsin önskat att någon ska göra sig riktigt illa? - ja 
. Har du nånsin gått på bio ensam? - nej
. Har du nånsin gillat någon utan att de vart ömsesidigt? jaa
. Har du nånsin tyckt att världen suger? - ja

T i o K ä n s l o r
. Saknar du någon just nu? - yep
. Är du glad? - jaa
. Är du fundersam? - ganska
. Är du uttråkad? - annars skulle jag inte göra den här härliga listan
. Är du tysk? - nej
. Är du italienare? - nej
. Är du finsk? - nej
. Är dina föräldrar fortfarande gifta? - nepp
.Gillar du någon just nu? - näej 

O m d i g:
. Hur mycket är klockan just nu? - 15:52
. Namn? - Hanna
.vart bor du? - karlstad
. Hur många barn vill du ha? inget jag vet än, men inte fler än 3
. Vill du gifta dig? - inte säker, men tror det
. Rullar du spaghettin eller skär du den? olika
. Har du ätit sushi? - nej
. Favoritglass? - B&J
. Hur många olika sorters flingor har du i köksskåpet? - öh, 2 tror jag
. Humör? - uttråkad som fan


F y r a G r e j j o r
. Har du någonsin blivit jagad av polisen? - nej
. Har du en hund? - nej
. Sover du helst själv eller med någon? - med någon
. Tror du på spöken? - nej

S k u l l e:
. Skulle du vilja vara längre? - någon cm kanske
. Skulle du vilja kyssas nu? - vf inte, haha. komsi
. Skulle du vilja dricka dig full nu? - nej

K a n:
. Kan du röra på öronen? - nej
. Kan du slicka dig på näsan? - nej
. Kan du kolla i kors med ögonen? - hihi ja
. Kan dina föräldrar lita på dig? - jaa
. Kan du låta bli att prata på 4 timmar? - hm kanske
. Kan du va på en fest utan att dricka?- ja
. Kan dina vänner lita på dig? - ja 
. Kan du tänka att pierca dig i naveln? - ja 
.Kan du låta bli att spendera pengar i en affär om du har pengar? - hm, kanske


H a r:
. Har du någonsin ljugit för dina föräldrar? - ja
. Har dina föräldrar sagt att dom älskar dig? - ja
. Har du syskon? - ja
. Har dina föräldrar ljugit för dig? - har dom nog
. Har du varit full den här månaden? - kanske
. Har du redan tröttnat på dom här frågorna? - lite
. Har du borstat tänderna den senaste timmen? - ja, faktiskt x)
. Har du pussat någon som är fyra år äldre? - nej
. Har du haft sex med någon som är tre år äldre? - nej
. Har du haft ett förhållande med någon som är fyra år äldre? - nej
. Har du ljugit på någon fråga än då? - vem vet

V e m:
. Vem älskar du? - ett antal fina människor
. Vem vill du bli full med? - hehe (a)
. Vem är den bästa artisten/gruppen? - oj, vet inte
. Vem pratade du senast i telefon med? - nån försäljare
. Vem är snällast i världen? - finns ett par snälla
.vem vill du prata med? - en
. Vem sov du senast med? - emelie & jimmy, det är inte som det låter kära vänner
. Vem vet allt om dig? - jag själv
.Vem hatar du mest? - inte värd att tänka på den personen
. Vem kramade du senast? - öh, minns inte
. Vem kan berätta allt för dig? - den som känner för det

bra start

Jag hade en fin start på dagen utom att jag är så sjukt trött, eller jag var. Började dagen med en ridtur, och nej ni får inte tolka det hur ni vill. Se på bilden jag lägger in så förstår ni.
Nu ser jag på Laguna Beach, hihi. Busigt av mtv att visa det från början liksom. Ska snart göra mat också såg jag på klockan. Tänkte att brorsan skulle göra det men då blir det aldrig av ;)


en liten skogstur

nails


Hej igen!

 Stallet är avklarat, så även dusch och målning av naglar. Det blev halva rosa, hade redan blå och jag måste säga att det blev riktigt snyggt faktikst. Det åkte loss lite blått lack när jag tog av tejpen. Men det går ju att återställa om man vill!  Tar kanske en bild så ni får se! Annars så är Simone en inspiration när det gäller naglar!

Snart är det mat hoppas jag, är hungrig som en varg... höhöh, nästan ialafall!


bild: fattybom.se
Detta är bara en design, av måååånga som hon gör. As snygga är dom, ni måste kolla in där!!! (klicka på bilden för att komma direkt till simones kryp-in)

toppen!



shit alltså, nu är det bara EN vecka kvar på lovet... Känns som om vi nyss slutade, jag skulle inte ha något emot att spola tillbaka tiden till typ 2a juli....
  Men men, jag har annat att göra nu. Som att få tag i en kompis, min mobil går inte att ladda just nu heller. Toppen!

 Sen blir det ialafall stallet och efter det mat och sen glass och kolasås<3  hahah,a japp jag älskar glass!!!!


nöjd, nöjd, nöjd. kvinnan här är väldigt nöjd

ja ni vet ju själva hur den låten går annars tänker jag tvinga er hem till mig så ska jag sjunga den för er en hel natt. Det är ingen rolig historia så se till att ni kan den.
Men jag har iaf fått tummen ur och laddat ner lite random musik sådär mest till Elin och vi lyssnar inte på samma musik alltid men det blir nog bra. Så nu äntigen efter ungefär 9 månader efter jag har köpt min mobil har jag musik i den. Lovely. Älskar att lyssna på musik i bussen typ. Sen kom jag på att jag glömde lägga in några Michael Jackson låtar. hm, får se när jag gör det.

Nu sitter jag på golvet av alla ställen och känner mig lite hippie och lite äcklig. Håret behövs tvättas, jag brukar vila det ibland och inte tvätta det när jag duschar. Äckligt kan ni tycka, men jag försöker vårda mitt hår och hårbotten behöver bli fet ibland också. tyvärr


                                    
                                               till och med en bild fick ni, inte illa
                                               leker rätt hårt med min can på nya datorn nu ;)


D-vitamin



hellooo :)

jo men som Hanna skrev förut så va det ju sol här förut, eller det är ju det fortfarande. Men ingen idé att sola nu, hoppas på sol imorn igen!
  Vi har inte gjort så mycket idag, kom nyss hem från att ha tittat på fotbollsmatch annars så har vi inte gjort nåt speciellt...

 Såg att Hanna skrev b-vitamin i inlägget om sol. Men tjejen kan ju ingenting. D-vitamin är det ju!  Nu ska jag glo på tv, sen ska jag längta efter god mat.. hahaha :D 


bild från typ mars eller nåt :D

sunshine

Solen lyser bättre än någon annan dag den här veckan, asnice ju! Men jag orkar inte sitta ute så mycket för när det blir för varmt blir jag rastlös för det blir så varmt och måste då gå in för att kyla av mig.
Men skön-t med lite b-vitamin iaf. (hehe, gå in på youtube och sök på "skön-t" så fattar ni). Jag är inne i en period då jag har sjukt dålig humor. Ni får stå ut!!

Såg på aftonbladet att det håller på att göras porrfilm i 3D, hm. Ja hur tänkte dom där tro? Jag vet inte riktigt hur det skulle bli, för man kan väl inte se på 3D hemma? Eller kan man det? För vem vill se det på bio? Kan någon person förklara detta för mig för jag kollade inte på webbtvn på aftonbladet. haha!


bilden är kanske inte överdrivet passande utom att solen var framme hela tiden när vi jobbade,
bilden är alltså från när vi jobbade (läs: idrottsskola)


50+?

Jag har nyss känt mig som om jag var typ 50 bast. Har nämnligen lyssnat på sommarprat i p1. Bara p1 säger allt enligt mig. Men jag kände att när jag såg i tidningen vem som skulle sommarprata idag så bara måste jag lyssna. Det gjorde jag också nu ikväll, på nätet. Jag menar lite ung måste man få känna sig.
Den som sommarpratade var självaste idol 2an 2004 Darin Zanyar. Killen är sjukt duktig på att berätta olika saker framförallt återberätta. Jag gillar att han pratade mycket om sin musik osv men samtidigt blandade det med allvar.
Ganska bra musik hade han valt också. Men det var faktiskt riktigt bra.
MÅÅÅÅNGA plus till Darin alltså! :)


kaloribomb

Jag kallar denna fredagen en kalori-fredag. Gott men får se om jag rullar till sängen senare ikväll.
Elin lekte hemmafru förut och gjorde maränger och chokladsås.


resultatet, hihi

ser på min favoritsport

Eller inte. Jag och Elin skämtar om att vi älskar att titta på simning. Vet inte varför men antagligen för det går mest hela tiden på tv4. Finns det inget bättre att titta på så vad gör man inte?
Känner att jag börjar bli mer som Elin nu med min nyna laptop då jag sitter i soffan med den. Inte alls bra, jag kommer bli mer förslappad än en säck med potatis. Nästan tur att sommaren börjar lida mot sitt slut och man får in rutiner och inte slappar hela dagarna.


jag?

100813


godmorgon!

 Jag satt och tänkte för ½ timme sen, fan alltså denna dagen kommer bli så jäävla bra!! Sen så nyss läste jag att det är fredagen den 13:e ... Men det hindrar inte mig.  Det regnar nu också, jag ser på simning...
  Annars så händer det inte så mycket idag, har ju redan ätit typ värsta hotell frukosten och fixat i köket,... (låter som en hemmafru)

  Nej, nu ska jag väl hitta på nåt annat... Hoppas att alla får en bra dag och att ni inte får otur!




bra Saade

Eric Saade har hoppat på Lady Gagas lilla trend att göra musikvideos som blir som en liten serie. Hans nya video till låten "Masquerade" är alltså en fortsättning på videon till låten "Break of dawn".

red



Dagarna rullar på, som vanligt tyvärr... Dock har jag en blåsa, om gör förjävla ont. Har haft den ett tag, får typ alltid blåsor?! jaja.  Nice dag, har inte gjort nåt ansträngande. Målat naglarna, röda är dom. Det enda jobbiga blir att ta bort det sen...

 Annars så ska jag snart besöka sängen, går upp tidigt nu ju. Så jag måste gå och lägga mig tidigt... Sen så går jag upp och äter frukost tidigt, det är ganska nice. Kroppen kommer igång. Nu ska jag sluta skriva!


stallet imorn...

ny dator

Jag bloggar nu från min nya fina dator, puss på den. Puss på tangentbordet, puss på livet just nu känner jag.


naglar



viktigaste av allt om man vill skydda sina nalglar är att använda underlack. Speciellt om man använder röda färger (läs: rosa, röd eller orange) för då blir naglarna lätt gula alltså missfärgade. Att nagellacket håller längre när man har underlack är alltid ett plus. 
Det är mulitlacket från Depend kostar 100kr och är ett under och överlack. Superduper!
ni behöver inte tänka på att jag har målat utanför, det försvinner snart!

full rulle?


hejhejhej :)
 Jag gick upp tidigt idag också, måste komma in i att sova lite mindre. Det som är störande är att när man går och lägger sig så kan man inte sova. Jag trodde aldrig att jag skulle somna inatt, haha. Men det gjorde jag!

Idag så är det en lugn dag, det händer inte någonting, inte på dagen ialafall. Ikväll så ska vi fira en som fyllde år igår. Det blir bra det. God mat och tårta (eller nåt liknande blir det nog). Innan det ska jag ha tagit ur diskmaskinen, gjort mat och ställt i diskmaskinen.
  Sen så va det ett tag sen man Hanna spelade sims, kanske är det dags idag?   JA, ni hör. Det blir full rulle idag. Ska även kika i H&M katalogen igen...



just dt, ska tvätta håret också... Jag har och göra!

hihi!

Jag och mina tre fina vänner Eveline, Johanna och Alexandra var som sagt på ett litet möte för att gå igenom saker inför det kommande bröllopet. Ska bli riktigt kul, jag får se hur jag klarar det. Stressade situationer är inte alltid min grej alltså men jag får göra så gott jag kan. hihi :)

Nu ska jag försöka att inte vara uppe för länge, men försöka räcker...



vem är jag kär i?


Sådär ja. Jag hittade nån sida med MASSA listor, så nu tog jag en som antagligen är jättetråkig... Men jag orkade inte titta igenom typ 300 olika listor... Ja, då kör vi!

vilken frukt åt du senast? nektarin, tror att det heter så ialafall...
hur ofta äter du plockgodis? inte alls ofta, 1ggn i månaden kanske..
vilket djur hade du varit, om du fick välja? hmm. typ sköldpadda
tror du att du kommer att få leva ett till liv? näääääe!!!!!
är du värd mer än andra människor? haha, nope..
vilken familjemedlem står dig närmast? fan vet jag, H kankse.
vad heter du på facebook? Elin
vilket barnprogram är roligast? Brum, ni har sett det va? (tyvärr går det inte längre tror jag)
är tjejer eller killar bäst? tjejer. Men det beror ju på vad man jämför..
har du varit på en gayklubb? never ever..

äter du kanterna på brödskivan? jaoo, ibland först för att slippa dom sen ;-)
är du vegetarian/vegan? nejj
vart hittade du den här listan? haha, jaa. nån sida som jag har glömt och jag orkar inte googla igen.
har du en egen lägenhet? nej
vilken kamera har du? mobilen (Y)
vad har du valt för bild här uppe? vadå här uppe?
vad vill du bli kallad? Elin
vad hade du hetat, om du fått välja? jag kommer inte på nåt som jag vill heta...
om du skulle återfödas: skulle du vara kille eller tjej? tjej.
vad gör du just nu, i denna sekund? svarar på frågorna...
vilka sidor och program är du inne på just nu? bara blogg.se

hur många timmar sov du inatt?
vilken tid gick du upp imorse? strax innan 8
hur många har du på msn? jag vet inte. runt 200 eller nåt kanske.
hur många tjejer/ respektive killar? hälten/hälften typ. kanske lite fler tjejer..
hur många blommor har du i ditt fönster? ingen just nu, men brukar ha en! (som LEVER!)
vattnar du dem själv? aaa :D
te eller kaffe? te... Måste lära mig att dricka kaffe...
laddar du ner film/musik olagligt? nej, får inte göra det på denna datorn. (från mammas jobb)
eller lyssnar du via spotify? nej, denna datorn har inget ljud.
är du inne på msn? nej.. Det va massa nej här tycker jag..

vad har du för påslakan? vitt med hjärtan på. I<3IKEA
vart är du just nu? i mitt rum
sitter du på en stol från ikea? haha, JAA. faktikst
tuggar du på något, isåfall vad? inget alls faktikst
när städade du ditt rum senast? jaadu. det va väl ett tag sen. Men det är fortfarande snyggt!
när träffade du din morfar senast? har aldrig träffat hnm...
vem är du kär i? ingen. och om jag skulle vara det så skulle jag nog inte skriva det här :D
har du nån sjukdom? inte vad jag vet
vad händer i höst? skooooolaaaaan.
vad är du i stjärntecken? oxen!!!!

vilken film såg du på bio senast? det kommer jag inte ihåg..
rött och svart eller vitt och grönt? rött&svart
frukt eller godis? frukt.... ibland godis
vad äter du till frukost? olika.
vilken typ av film gillar du? alla filmer.
och vilken gillar du inte? okej, jag är inget bit fan av smöriga amerikanska filmer...
vilka är din favoritlåtar just nu? för många för att kunna skriva dom här... men det mesta med JB!
om du blev gravid nu, vad skulle du göra då? undra vem som va pappan. Sen fundera på om jag vill ha en unge nu eller vänta :D
brukar du tejpa över din mun? haha, jaa. varje dag!!!! :D not
var du på dreamhack? nej, fan heller..

hur ser dina strumpor ut, är de sexiga? oja. kom hit och kolla på dom!
hur ser dina underkläder ut? jävligt snygga.
när blev du taggad på facebook senast? tyvärr kommer jag inte ihåg datum...



Hoppas att ni fick lite att läsa... Säg till i kommentarerna om ni oxå gör den. Så jag kan kolla in era svar :D

söt tjej


fan alltså.. Jag har så sjukt tråkigt... Har verkligen INGENTING att göra.. Så jag tänkte leta upp nån tråååkig lista och sitta och fylla i, eller något liknande... Så får ni som har tråkigt någonting att läsa...

 Ja, men vi hörs om nån timme, MAX!


söt tjej, 1år sen.

facelook

and facebook, skojade. Men varje gång någon skriver facelook tänker jag på facebook. Kanske för att det bara är en bokstav som är ändrad. Skit samma -.- 
Snart kommer min fina vän Eveline och hämtar mig med hennes moppe sen så sticker vi iväg på det lilla mötet med kocken och brudparet. Spännande värre....
Men facelook var det, jag kom på att alla bilder jag tar med camen är svart vita så nu får ni en i färg också. Fan vad glada ni blir ni alltså, visa hela familjen vettja!



yummy

Om ni inte visste det så är Elin en riktig hejare på pannkakor. Jo men faktiskt. Dom blir sådär perfekta och inte alls brända. Så vi kände efter att ha gått upp klockan 8 var vi välförtjänta av ett par pannkakor :)


pannkaka med glass på och en liten blandning av blåbär och hallon.


nu kommer nog Elin döda mig men :)

mördarleken

Ja den leker jag och Elin verkar det som. Klockan 10 imorgon ska vi åka till stallet. Det är verkligen att mörda mig, riktigt långsamt. Jag som brukar gå upp halv1 eller 1 om jag får som jag vill. Men inte nu längre. Nej stallet imorgon, då jag lika gärna kunde sova :(. 
Men senare på eftermiddagen ska jag iväg på något kul. Jag och tre av mina bästa vänner ska servera på ett bröllop i september. Riktigt kul. Så imorgon ska vi iväg på ett litet "möte" med kocken och brudparet skulle jag gissa är med också. Så det blir nog awesome!


typ såhär ser jag ut i uppsatt. har aldrig det, då menar jag verkligen aldrig. 
antagligen sista gången ni får se mig i uppsatt på länge så spara bilden på datorn eller något

konstig dag..


haha, jag tänkte säga godmorgon ;)
  Men iaf... Ska snart sova faktikst... Ska upp tidigt imorn, för vi ska till stallet 10, JA ni hörde rätt.. 10... Men då måste vi rida på ridbanan, snacka om att någon kommer vara seg!!! Men det blir väl ett pass där man bara får lite träning, ingen större press på varken mig eller lilla hästen... (ointressant läsning).
 
MEN till saken hör den att det blir pannkakor (med glass, såklart) till lunch när vi kommer hem... Mästerkocken, (JAG) ska fixa den bästa lunchen. Ska även äta en BRA frukost imorn, tidigt... Konstig dag imorn alltså... Men en av min & Hannas äldsta vänner fyller år imorn... Hon fyller 16, men vi har känt henne länge. Bra om det inte blir nån missuppfattning... 
 Nu ska jag sluta tjata..


inte för att vara taskig mot Hanna, men hon apar sig i mitt rum 24/7 :S

(jävlar va text det blev)

haha!

Fick en riktigt fin bild på Elin idag, döda mig inte nu eller så men den är ju fin eller hur?

äpple



Jag tycker att jag har förtjänat lite kladdkaka & glass idag... hahah, men det är bara vad jag tycker. Det får väl bli äpple till frukost, lunch OCH middag imorn, antar jag... Fast och andra sidan så lever man bara EN gång och sen så har jag ju rört på mig idag oxå ska jag göra det imorn igen...
  Jaaa, ni hör...

 Sen så nåt roligare är att jag ska nog säga till mamma, "nu beställer vi från H&M". Frågan är bara om den där grejen man fyller i räcker ?!??


Mot min man

Eller ja man och man vet jag väl inte. Men om sisådär 45 minuter så ska jag och Elin iväg till skönheten på bilden. Har blivit så lat på sommarlovet helt sjukt..

100810



Hejj :)

 Det är ju 10e augusti nu, shit alltså. Tiden går fort, jag vill inte börja skolan :( . Men ialafall, igår på stan hittade jag, jeansleggings på VILA, en tröja på H&M (som jag skulle ha beställt, men hittade den i butiken så jag köpte den), mascara, bodylotion, nagellack typ.. Kommer inte ihåg vad jag köpte mer...

  Men men, klockan är snart 12 och jag ska väl gå ner och börja med luchen tror jag... JA, det lät bra ialafall...

....  Bild från förra sommaren..
det är INTE sol här idag !!!!!!!!!!

Nu kommer jag sova gott!

Fick den finaste, sötaste, gulligaste och helt enkelt den bästa kommentaren någonsin idag tror jag. Blev glad när jag såg den. Den var från Hanna. Hon skrev att hon läser våran blogg hela tiden så hon inte har någon tid för sin egen. Då vet jag att vi gör något rätt. Kul att någon uppskattar det. 
Så därför gullunge tycker jag att du borde skriva med din blogg när du kommenterar om du vill skriva ut den. Största kramen till dig : )

Den kommentaren gjorde verkligen min dag känner jag, så gullit av henne!♥ 

Nu sitter jag och lyssnar lite på bästa Torbjörn, älskar hans röst. Vet att jag har sagt det förut men det tåls att säga igen


elin & jag

hata....



jag saaa  inget mer från mig, jag veeeeeeeet! 

 Men jag har så DAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAMP nu att jag DÖR! Borde fan sova, men ibland blir jag så jävla lack alltså... jag HATAR sverige och blir det inte sol imorn så kollar jag upp vad ett solarium kostar! JAG HATAR DET HÄR VÄDRET OCH ALLT ANNAT JAG STÖR MIG PÅ!!!!



puss! om jag hade kunnat lyssna på musik på datorn alltså, men nu kan jag inte det. HATA

HP


Jo men nu är man några tusen fattigare, eller när jag har betalat till mamma är jag det. Nu väntar bara beställning från H&M. Plastkortet går varmt. 


bulle



ojoj. jag gick upp 7 imorse, så nu sitter det en ganska så trött tjej här kan jag säga :)
  Men jag har haft en mkt trevlig dag, är väl ngra hundra fattigare och mer kommer det bli... Undra när pengarna tar slut lixom!?

  Jag tänkte skriva nåt, men glömde det... Men nu kom jag på det, ska nog gå ner och värma nån bulle tror jag... Kladdkaka med grädde till lunch, inga fel... Jag äter aldrig lunch när jag är på stan själv, så det fick bli fika ist. Sen så en Vitamin Well oxå, hur får man hem såna!?

Bulle va det ja, Sen så blir det inget mer från mig idag, ni ska bara veta hur trött jag egentligen är!


aoooii, har en blåsa oxå. ont som fan..

ja tack :)


299kr och den är din, 
jag måste dock lägga pengar på annat nu men den skulle vara snygg i höst!
ÄLSKAR HÖSTMODE :D

ojdåå

Jag tänkte att jag inte skulle sova allt för länge idag (läs: kl11) men så blev det inte. Halv1 vaknade jag och insåg att nu får du ta dig upp ur den sköna vamra sängen för att göra lunch. Eller om det blev frukost. Jag vet inte riktigt. Men jag är iaf uppe och dagen ser ljus ut. 
Jag ska inte göra ett piss, som vanligt känns det som även om det kanske inte är så. Sen senare ikväll ska jag träffa Johanna en snabbis för att hämta en kudde jag glömde där. Vi har säkert endel att prata om också skulle jag gissa på....

Men nu ska jag som sagt gå och inte göra något alls. Först måste jag kolla min lilla älskling nelly.com



Vem bryr sig?!

Alltså, hej ellernåt. Jag ligger vid tillfället i sängen och funderar på varför jag inte sover. Tyvärr har jag ett väldigt bra svar på just denna fråga, jag har letat (läs: provat) kläder som jag ska ha imorn. Man kan ju inte se ut som en råtta i stan lixom.... Det kunde ha tagit 2 sek, men jag blev, som vanligt osäker på vad som skulle få bäras imorn, eller ja idag om man så vill det.... Vad som ska köpas imorn? Jo, det ska bli; body lotion, nåt snyggt linne eller ngra st, plånbok och lite annat... Ska försöka att hålla nere summan kan jag säga:) . Hittar jag inga snygga linnen så kan nelly.com räkna med plus. Sen så ska jag beställa lite, eller ganska mycket från h&m så pengarna är snart slut... Men jag ska faktiskt öppna ett sparkonto, så ni kommer få mitt kontonr. Så att ni kan sätta in lite stålar. Med dom orden avslutar jag, för snart dör mobilen.... Godnatt eller nåt då! Flummigt inlägg, men va fan, vem bryr sig?!

judges

Eller nästan, ni ska få ge mig tips på bra filmer, jag måste se någon riktigt bra film känner jag. En sån som man inte pausar för att gå och kissa utan man skiter i att kissa för man bara MÅSTE se filmen. Om ni vet en sån film så kan ni ju hemskt gärna säga till. 
Sist jag såg en sån film var när jag såg Dear John, men jag blev aldrig kissnödig men jag struntade i att svara på sms. Det är ungefär samma sak, säger vi..



not



häjjj...

idag är jag inte lika trött som jag har varit, men jag blir väl snart det antar jag... Ska till stallet sen oxå, då blir jag trött :) 
 hahaha, värt inlägg känner jag. not..

  Annars så har jag inte gjort så mycket. Kollat runt på nätet lite, måste oxå säga att DENNA sidan förtjänar minst ett klick!


men joo, inga fel....


ser ni? jag dog när jag såg bilden JB´s skor...
Bilderna är HÄR ifrån

rött

Jag frågade igår vilken färg på naglarna jag skulle ha. Fick ett väldigt bra svar men jag tänkte inte på bloggen så jag  målade på det som kändes rätt. Det fick bli rött den här gången. 
Men Hanna, nästa gång blir det svart för du har rätt i att det passar till allt!



hjälp lilla hanna!

Gårdagen var väldigt bra för min del. Vi var några fd. klasskompisar som sågs och bara hade allmänt trevligt. Vi badade, snackade, gillade och lekte lite lekar som fina Eveline och Johanna höll i. Musikleken vi hade vann faktiskt jag och Daniel. Men det blev en lång natt med måååååååånga skratt, några tårar (hihi) och ingen sömn alls för vissa. Men jag tackar mina älskade vänner för en superkväll!

Nu har jag beslutsångest här, jag vet inte om jag ska ha svart eller rött nagellack? Lite lätt beslutsångest!





mmmm....



är det något som jag kan bli SJUKT sugen på bara sådär så är det M&M´s och marängsviss... Skulle kunna döda för att få något av det ibland... (Cola light är på en annan skala)... 
Men ibland får man klara sig utan. Har ätit godaste marängtårtan (tror jag att dt va iaf) på länge idag... Hade jag varit ensam hade jag tryckt i mig hela :)





kärlek på HÖG nivå!

ME!


Ha en trevlig kväll för det ska jag ha! :D

beach spray

 

  Trött tjej? JA... Men ska iväg och fira våran kusin, som fyller år... Hanna ska iväg på nåt annat, fråga henne vad. För jag har inget med det att göra ;-)

  Ska borsta håret, sen ha i lite saltvattenspray...


bra grejer detta kan jag säga!!!


bra shampoo har dom oxå!!!

yesterday I wore this

Tänkte att det skulle vara lite skojsigt om vi (eller iaf jag) la upp lite outfits då och då. Hatar dock ordet outfit. Men kul att titta tillbaka vad man har på sig och vilket plagg som används flitigast :)


små skinndetaljer på knäna


luggen fick bli snurrad, extremt dålig bild jag vet!

vanilj



jag har hört att det är viktigt att äta regelbundet? (heter det så?). Men nu ska jag gå ner och äta lite yoghurt, vanilj om man ska vara helt exakt.. Sen så blir det nog lite hallon i det (som mamma &pappa plockade till mig igår). Sen så kanske lite båbär i det...

 Efter det så blir det nog duschen!

haha, jag har tråkigt så jag måste skriva lite här... =)


jag har hunnit måla naglarna oxå :D

efter måndag



alltså hjäälp... Det har stått att det ska vara BRA väder här. Men så tittar man ut just nu, så regnar det. Hur störande?
MEn men, jag får väl göra nåt tråkigt sålänge... Vaaaarför är det inte sol hela tiden för? Livet skulle vara så mycket enklare då. 
 
    Jag drömde om JB inatt oxå. haha, detta har gått för långt känner jag... Sen så känner jag att det snart är dags för en beställning från H&M, men efter måndag, ska till stan då. Så jag kan kolla i butiken oxå..  MEn nu ska jag hitta på nåt tråkigt.
CIAO!


puss


Underskatta inte Depends lack! 25 spänn och jävligt bra :)

My world tour



Vill Mr. JB att jag ska DÖ eller?! Ser att han ska till Sverige, hoppas som fan att jag befinner mig på samma ställe som han då... Hoppas att dt är med My Word Tour han kommer, annars blir det lite mer ledsamt...  

   K-berg, är du på?


varför har han alltid så snygga skor?!?! :D

vet inte varför..




 Alltså shit, dt va typ 1år sen jag va såhär trött tror jag... Kanske ska gå och lägga mig liiiite tidigare, ikväll/natt...  Men antagligen så kommer jag väl inte göra det.. 
   Sen så att vi ska till stallet om ½timme gör inte saken lättare. Det låter kort tid, men det känns ganska så långt faktikst... 


 Och jag vet inte varför jag sitter här och snackar skit... men men...

letade i arkivet och fann denna... Digestive i mitt hjärta typ!!! Hej fjortis!

elin elin...

elin- Spelar du sims?
jag- nej
elin- okej men säg till när du ska göra det

Detta börjar gå för långt, Elin börjar bli beroende av sims har jag en känsla av. Vad ska jag göra? :o



C/A


hela upplevelsen...



jaaaa meeen heeeeeej.....
  Idag är det en cp-dag, känns som om ingenting kommer att funka, men vi får väl se... Igår va det ialafall bra, för jag fick min cola light, det enda som är dåligt med den det är att det är aaaaaaaaas mkt kolsyra. MEn smaken höjer lixom hela upplevelsen...

  Annars så har det varit fåglar utanför mitt fönster och typ haft värsta fighten eller nåt tror jag, hjälp alltså.. Sen så finns det inte så mycket mer kul att säga faktikst, inte mer än att The Sims är bästa dataspelet som någonsinn har gjorts. Varför spelar inte alla barn det idag? 
   Tacka vet jag det första Sims som kom ut, alla spelade det då...  BRA grejer!


året var 2006/2007


Sean Kingston - Beautiful girls
vem lyssnade inte på den?

Fergie - Big grils don't cry
sommarens mest spelade låt runt 2007 antar jag. älskade den låten

någon som trodde mig?

Jag sa i våras att denna låten skulle bli sommarplåga och så rätt jag hade. Jag hör den lite överallt just nu faktiskt. De var på Rixfm festival i Karlstad för två veckor sedan, riktigt bra live :)



helt plötsligt



shit alltså, tiden rusar ju iväg för fan....Vi satt och spelade sims, sen så blev klockan 3 helt plötsligt.. haha. Men strax blir det stallet, sen hem igen och kanske sims..Vem vet!?

 hahaha, jag tittade på det där som Hanna la upp för nån dag sen med Kristoffer Appelquist, jag dog... Ni måste kika på han i parlamentet.... Kul är det ialafall, ett gott skratt förlänger livet...Eller hur är det man brukar säga?!


vi ska flytta, så jag tänkte att ni skulle få se huset ;-)

inget värre än

Finns det något som är värre än att någonting sitter i ögat när man vaknar på morgonen? (okej, det finns värre saker men ni fattar?)Imorse var det en ögonfrans som hade lossnat och letade sig in i ögat. Inte alls härligt. Men känslan när man tar bort det som sitter i ögat är däremot jävligt härlig : )



RSS 2.0