AtmosFear

Jag antar att flera av er säkert redan har sett nyheten som kommer till Liseberg (länk) nästa år. Vilken skönhet, vilken kick och vilken jävla höjd. Flera av mina älskade vänner (som jag fan inte har träffat på länge, bajsar nästan på mig för jag saknar dom så mkt!!) är höjdrädda och det knyter sig säkert i magen av rädsla när dom ser den här lika mycket som det knyter sig av förväntan hos mig. 
Jag kommer stå i kö till den här i 2 timmar om det så behövs, för jag kommer åka den!
2011 då kmr Liseberg gå mer plus än någonsin, säger det här och nu!



tråkigt & sämst



ojojoj, jag kan inte beskriv i ord hur trött jag är på vårat jobb just nu.. Ska försöka att inte svära för mycket alltså, för så jätte tråkigt och sämst är det just nu... 
 
  Något annat som är roligare är att jag ska till stan på måndag tror jag, fy fan vad jag ska leta efter grejer alltså...  Men det beror ju på vädret, för jag vill inte va på stan när det är vaaarmt....  Då ska man väl sola?!


min blivande man?

Jag brukar skämta med några av mina vänner att han som sjunger här nere på videon kommer bli min man i framtiden. Hanna Wijk, jo men varför inte? Andreas Wijk heter iaf skönheten, sångfågeln och min framtida man som sjunger. Han är äckligt duktig, jag blir faktiskt berörd när han sjunger låten nedanför och det händer inte allt för ofta med musik för min del.  ♥






enjoy..... inte så spec svårt nämnligen

100628


Hejhej!

 Jag är så trött nu att jag håller på att dö. Men iaf, vi beställde kläder igår igen, nelly denna ggn oxå... Rean är helt bäst!  MEn tröjan som jag beställde är slut nu, så hopps att jag får den iaf... 

 Annars händer det inte så mycket, jobb, jobb, jobb, stallet, äta, sova....  och så fortsätter det.. Jag känner bara för att ta det lite lugnt så jag vet inte hur mkt jag kommer skriva här just nu, för allt händer på samma gång. Mitt upp i allt så är jag allergisk och det gör en oxå trött :(


lika som bär, eller?


hanna&elin eller är det elin&hanna?
vad tror ni?

som ett svin



Jahapp... Det blev ju en riktigt bra dag detta ändå, några timmar sol och jag fångade ett par av dom... Svensk sommar är bäst. Det borde vara sommar liiiiiiite längre. Visst?

  Så mycket annat kul har inte hänt, tyvärr.... Jag är allergisk som ett svin, det är tråkigt faktikst.... Jag längtar till imorn, då ska det bli sol läääänge! Dock längtar jag inte till måndag, för jag orkar inte jobba.. Men jag hoppas att jag överlever!
 Ha en bra lördag ;-)


inga fel!!!!!

raggningsrepliker

Ja om ni nu inte redan har en kille eller tjej kan ni ju alltid köra på någon av de här raggningsreplikerna;


Jag hade en kompis som brukade ge bort telefonkort som det stod skrivet 'Le om du vill hoppa i säng   med mig' på. Och sedan se dem försöka att hålla masken.

♥ Dina kläder skulle se bra ut i en hög bredvid min säng.

♥ Hej, jag heter [ ditt namn ], vad tycker du om mig hittills?

♥ Jag är ny i stan. Kan du berätta vägen till din lägenhet?

♥ Får jag lov? Eller skall vi dansa först.

♥ Du ser ut som tjejen som har hört varenda replik i boken. Så vad gör en till?


..... ja ni kanske förstår att alla kanske inte funkar lika bra men någon kanske kan fungera, om ni har tur. Den första är ganska rolig tycker jag :)

100626


OJoj, det va inte igår man va här och skrev om man säger så... Jag har väl helt enkelt inte orkat, oxå har det ju varit helt underbart väder ute. Då kan man ju bara inte sitta inne!!!

  Jag har redan hunnit sola LITE på morgonen, men det kom så många moln nu, så jag gick in. Sen så går det Justin Biebers top 20 teen stars.... Nu spelar han One time... Den killen vet vad jag vill ;-)
   Det va nice igår oxå, ibland så blir det lixom bara så bra!


glad midsommar

Japp nu blir det ingen bloggning på hela dagen vi ska bara ha det trevligt :). 
Ni får ha en allderes underbar midsommar och simmna lugnt, hoppas att allas midsommar blir bra!

Det är ju även ett år sen idag Michael Jackson dog vilket känns konstigt, att det har gått så fort. Sjukt. Men idag på tv4 så sänds American Idol som har "Jackson tema". Det börjar runt 5 skulle jag tro om någon har tråkigt eller sånt!


gammal bild, men fortfarande vi :)

mycket/lite

På sommaren lyssnar jag antingen på riktiga uptempo låtar som man bara kan dansa och ha kul till eller ballader. Det finns inget mellanting, någonting jag tycker om när folk (alltså sånna som inte alls är kända) gör en riktigt bra cover på en låt. Detta har den här killen gjort, den är helt okej. inte super



SOLLY!


Vi har inte haft någon tid att blogga alls och så kommer det nog vara fram till nästa vecka så vi försöker komma med få men bra och intressanta inlägg som ni kan få ut något av. Typ som olika tips och sånt, alltid kul att läsa tkr jag själv. Det kommer inte bli tråkiga inlägg som detta, 

Kom på att vi lovade, eller jag lovade bilder från jobbet. De kommer, om någon mot all förmodan väntar på det. Få men ack så fina dom är! HÅLL UT!


en bild från våran bal, 
fr.v. Alexandra, Alexander, Johanna, Jimmy, Eveline, Kristoffer, Jag (hanna)

mini



Nu ska vi se vad jag kan knåpa ihop, min hjärna hänger inte riktigt med i mitt tempo idag men vi får se. 

Ni förstår att jag ska inom en väldigt snar framtid köpa en Mini-PC, och just därför undrar jag om någon av er söta har en sådan fin uppfinning och kan tipsa mig om någon bra. Eller om ni kanske har hört någon som är bra. Jag ska använda den till att skriva skolarbeten på i första hand, men ni vet ju hur det där kommer bli ;)



Såg även att Tove som var med i idol ni vet ska släppa platta, KUL!

underbart

Alltså, jag tittade in på SMHI (mitt andra hem och min bibel) förut.. Vad tror ni att jag kunde se? Jo, sol tisdag & onsdag.. Moln på torsdag (det gör inget, huden behöver återhämtning). Sen fredag typ sol & moln.. Men helgen, herregud! Sol, sol, sol, sol, sol, sol och SOL! Jag ska pressa i helgen...
Hoppas inte att det kommer oväntat besök bara, jag vill ju ligga i bikini.. Eller, aa. bikiniöverdelen & korta shorts! Bästa sommaroutfiten!
undra vad jag gör med läpparna...?
(det är ett tjat om vädret, men det är ju underbart!)

har funderat

... Jag har funderat ett tag på om det finns nåt bättre än solen? Okej, kläder, skor, etc. är ju inte helt fel det heller...  Men på rikigt, solen är ju så underbart bäst, man får D-vitamin från den och man blir brun (inte alla) sen så gör den att det blir varmt...  VAD mer behöver man?!

100621

Alltså, solen är ju bäst i världen... Jag har bara lust att ta av mig alla kläder på jobbet och lägga mig och sola ;-)... Men det kan jag ju inte göra... Det bästa av allt är att det ska bli ÄNNU bättre väder imorn, dvs inga moln. Men vi får väl se om SMHI har rätt.!
Men nu ska jag svara på lite kommentarer och sen längta som en tok efter solen! :)
me,myself and I...

beroende

Nu är det såhär att solen har inte tittat fram här, förens idag en liten stund... Snacka om att man är beroende av solen... Jag lääängtar till veckan, eftersom jag är ute hela tiden och får sol på mig.. Jag hade tänkt att ni ska få se hur vädret ska bli!!!
Det gick inte att ladda upp bilden med vädret (så ni fick en förtjusande bild på mig istället)... Men det ska bli soool HELA veckan, jävlar så jag ska vara i solen!!!! :)
Ni andra som ska vara ute, glöm INTE att smörja in er ;-)

199kr till nelly från mig

Jag var snäll igår och sponsrade nelly lite till, jävligt snällt av mig tycker jag nog. Nu är det bara att vänta till Tisdag, kanske Onsdag då kommer kläderna hem!
Nelly är förövrigt (enligt mig) den bästa internetshopen som finns i Sverige. Jag har beställt från endel men nelly har den bästa servicen och blandar budget och lyx! Det finns alltid något för alla, även om det inte alltid är billigt. Men kolla in deras rea, MUMS!



199kr från Nelly som sagt

Elin var lika cool som mig men hon sponsrade nelly med liite mer än mig

199kr nelly!


179kr nelly


JJJJJJJJJJB

Alls våran (eller mest min iof!) gör mycket ballader men här kommer en mer uptempo låt från han. 
Kan även säga att fina Sofia sjöng fint idag på invigningen av SM i handikappsfriidrott. Det regnade men vi hade kul ändå. 



galen!



Jag hatar detta bröllopet som tar upp hela sveriges uppmärksamhet... Det har blivit liiiiiite för mycket just nu.. Sen så har jag ont i nacken så jag dör typ.. Det gör ont HELA TIDEN!. JAG BLIR GALEN, DAMP!!!!


inga fel att vara där. Jag ska flytta utomlands efter skolan!!!!! Sverige är kallt!! (men det ska bli bra väder till veckan)

hejdå, hej!

ojojoj, jag känner för att käka en påse godis, beställa lite kläder och så.. Sen så kom jag på beach10, efter det hur mycket pengar jag har....  sekunden efter kom jag på, jag bryr mig inte om beach10 (det är ju LÖRDAG!!!!!!) jag bryr mig bara på vardagarna, sen så kom jag på att jag tjänar ju pengar...
haha! life is good, very good!


jo, men vi kan byta uteende! :-)
(hejdå blogg.se, hej nelly.com!)

sova,jobb,vila,sova

Det är så vårat liv ser ut nu, för det ser faktiskt ut lika för både mig och Elin. Vi går upp på morgonen och åker och jobbar i 4 timmar ungefär och sen hem för att vila (där emellan tar vi gärna en glass med söta Hanna) och sen drar vi till stallet om vi behöver om inte slappar vi och sen sover vi lite till. Låter spännande va?
Ni kan få några bilder från vårat jobb någon dag när jag orkar lägga in bilder, för jobbet är ganska kul för det mesta. Man får vara lite Dr.Phil ibland och ibland arga kärringen (som jag helst slipper men är de elaka mot varandra har jag inget val!)

Nu har jag ordbajsat klart men vi lever ;). Ni får lyssna på Justin Bieber som jag hörde skulle komma hem till mig imorgon, mysigt vi har inte setts på ett tag nu :)



100616

Jag tänkte bara säga att vi lever och att det är vaaarmt och skönt här. Eller, just nu ialafall, tror att det skulle regna på fredag ialafall. Men jag hoppas på bra väder imorn igen!
Hur är vädret hos er?
Det kommer folk hit om en timme, eller det kommer 3 pers. Så nu ska jag lyssna på lite musik. Sen förbereda mig för mat och glass...  (den andra för dagen, annars så funkar glass som "mellanmål", hehe)
inga fel!

100615

Sådär va, ännu en dag på jobbet avklarad. Vi har tur med vädret iaf. Men jag såg att det skulle regna nästa tisdag och kanske någon mer dag. Men det gör inget, för EN dag med 1mm regn skadar inte.
Jag har ätit hela dagen känns det som, eller ja, vi tog en glass efter jobbet (såklart dajm!!!) sen så hem oxå åt jag en smörgås (dock va det nåt mööööörkt bröd) sen så ngra dl smoothe... haha, snart ska vi äta IGEN! Men sen blir dt stallet, höhö. Ska bli skönt att röra på sig lite!!
jag ser ju inte trött ut eller så^^ (UGLY)
Shit är dt redan 15:e juni :O

ni vet, jag vet

Ni vet ju att jag verkligen har gått och kärat ner mig i filmen "Dear John" och någon fin själ där ute har säkert sett den. Men du kanske inte grät till filmen? Om man gråter till filmen så är detta klipp samma sak nästan. 
Ni som inte har sett filmen kan se klippet som är ungefär som en trailer men lite bättre...



vet inte, men....

Jag börjar få tillbaka min vanliga ansikts färg igen... Med lite musik och solsken så är jag glad igen. Dock inte så glad när vi cyklade förut. menmen. Jag är envis och då klarar man allt man vill...
Jag har ingen aning om vad jag ville, men va fan ;-)
stor bild, ful hand!!!!
nu ska jag ut och vara vän med solen igen, om den vill sammarbeta :)

psyk


Snart blir jag ett psykiskt vrak, jag har inte lyssnat på musik på ett jävla bra tag vill jag lova...

Jag ska se på fotboll och smsa lite... Sen så se om det finns nån rolig inne på msn, för detta funkar ju inte alls!!!


  Jobb imorn oxå, fan va härligt. Speciellt om det är fint väder . jag hoppas!!! dock måste jag cykla dit!




Allison

Jag har tidigare (för längesedan) tipsat om en kille som sjunger i olika stämmor, och han har även gjort lite tillsammans med en tjej som heter Allison och nu har hon gjort lite eget på hans youtubekanal. 
Så, enjoy



tavla



Igår fíck jag en tavla på brooklyn bridge (som finns i New York), men nu vet jag inte om jag vill ha fler tavlor med motiv (heter det så?) där ifrån. Eller om jag vill ha från de stora städerna som te.x. Paris & London?!


brooklyn bridge. (tavlan ser inte ut sådär!)


typ eifeltornet skulle vara snyggt att ha bredvid...

Jag vet föresten inte när vi hörs imorn.. Men ialafall :D

felsms



Är det en sida som jag älskar på internet så är der felsms.com...  Här får ni nra som är söta!

Till: Gurra
Sms: Kommer bli så jäkla kul ikväll gumman. Gurra skulle dit så jag hoppas på lite natthångel haha, puss!
Svar: Haha, är det natthångel du vill ha så är det natthångel du ska få :)

Förklaring: Skulle messa en vän. Gurra är en kille jag dejtat smått. Nu råkade han få mitt mess. Jag fick mitt natthångel haha


Till: Chefen
Sms: Du är en riktig griskille. När ska vi ses då?
Svar: Haha, har du skickat fel eller är jag en griskille?

Förklaring: Skulle skicka till en vän men chefen fick mitt mess. Han attade att jag skickat fel. Jag vet inte vad jag fick griskille ifrån. Var bara besviken på en kille som alltid hade för mycket att göra istället för att ses.

(HAHAHAHAHAHHAHA, jag dör!!!! xD)

Till: Tomas
Sms: Tomas bjöd mig på dejt!!! Är så glad, har varit hemligt förälskad i honom länge nu. Dreams do come true! I guess
Svar: Haha gulligt, visste inte att du varit hemligt förälskad i mig, men det gör mig glad :)

Förklaring: Haha, ja visst var det gulligt av mig att skicka fel. Liiite pinsamt bara, skulle egentligen skickat till en tjej kompis.

(awh, så gulligt!)

Till: Kim(killade jag spenderade natten hos)
Sms: Nä, herregud, han mördade mig inte :P Skulle bara kolla på film där, men så ledde det ena till det andra.. Och ja, det är fan svårt att vara för nära en söt karl! Kände att det gick lite väl fort fram... Men jäklar vad nöjd jag blev! Vissa karlar kan alltså! MUMS! :D
Svar: Haha, skrattar, det är lugnt! Kul att du var nöjd!

Förklaring: Ja, det skulle till en kompis förstås... Han skicka ett sms till o erkänna mitt misstag, innan hans svar kom. Ja, det kändes en aning pinsamt då, men nu skrattar jag gott åt det! =P

(ibland blir det fel!)


Har ni skickat fel någon gång?



väntar på...



Hej!

Hjälp alltså, nu är det lov. Men jag kommer inse det om 5 dagar typ... Inte helt fel att vara ledig ialafall... Jag sitter och väntar på att klockan ska bli 15.00, för då är det dags för smoothie...  Man måste ju försöka att vara lite nyttig, nu när man har ätit som en häst dom senaste dagarna...
  MEn ikväll blir det onyttigt, igen! Det är ju LÖRDAG!

 Det har inte hänt så mycket, men jag ska svara på kommentarerna nu!
Ha en bra lördag!


bilden är typ exakt 1 år gammal :O

sommarlov!

Nu äntligen har vi gått klart grundskolan och är helt klara med den. Sommarlovet väntar och efter det blir det en nystart på ny skola, nya kompisar och allt blir nytt! 
Gårdagen var kul faktiskt. Samlades med klassen för sista gången i klassrummet och fikade sedan gick vi till kyrkan för att se på upptradanden och få betyg. Efter det var det dags att säga hejdå till alla. Det blev ett litet gråtkalas men det är väl så det ska vara eller? Efter det drgo vi hem och åt och jag skull egentligen gått vidare och varit med mina älskade hjärtan hela kvällen men jag har haft migrån i 2 dagar så jag var seg igår. Men som sagt, vi hinner ses i sommar ändå! :) 
Dagen innan tog som sagt våran bror Karl studenten det var också kul! 




student



ojoj, det har varit mycket att göra och jag har INTE prioriterat datorn direkt. Men det har hunnits med bal och glass... hahha, Visste ni inte att glass är det viktigaste i livet?! Isf vet ni nu ;-)

  Men idag blir det student, inte vet jag vrf jag vakande 8 och inte kunde somna om men... Imorn blir det skolavslutning. Så jag tror inte att vi hinner skriva så mycket, men det finns massa att göra....

 Nu ska jag svara på kommentarer och fundera på vad jag ska ha på mig....
Ha det fint!


afghanistan i huvudet

Ja för mitt huvud sprängs sönder snart känns det som, detta fenomen beror på allderes för lite sömn och för mycket att göra. eller inte för mycket utan mycket att göra. Man tror att det är chill nu men allt är så kul så man vill faktiskt inte missa ett piss!!

Idag hade vi en riktigt kul dag som börjde med tipspromenad. 14 av 14 rätt och äran ska även Johanna, Eveline & Alexandra ha. Vi piskade de andra!! Sedan bar det av till Score och där stog bowling på schemat. Och seriöst är jag så jävla dålig på det, haha! Men vi hade kul iaf enligt moi. 

Nu sitter jag och gör om en nagel som gick av när vi bowlade, tacka gud (även om du inte finns) för att det inte var fler ;)


så fina är inte mina naglar men vi leker det

längesedan

1337  tonårsfrågor


-3 frågor om förhållanden

är du singel? yeoppp
tror du på kärlek vid första ögonkastet? ablsolut

är du kär just nu? noo


- 9 frågor om dig själv

fullständigt namn? - Hanna, hehe skriver inte ut mer ;)
när fyller du år? -  10 maj
några piercingar? - öronen
vilken årstid är bäst? - vår/sommar
hur ser den perfekta morgonen ut för dig? sol, bad, vänner & liseberg
vad tycker du mest om hos dig själv? - att jag just är den jag är kanske?
vad är du bra på? -  mycket det du!
vem älskar du mest på denna jorden - kan inte säga en
sover du hellre själv än tillsammans med någon? - beror på..




- 12 Frågor om din familj

vem står dig närmast? - Elin
har du bra kontakt med båda dina föräldrar? - helt okej dåva
vem är farligast i din familj? - vem är inte farlig?
är coolast? - lättttt
vem har du mest gemensamt med? - elin
har ni något husdjur? - ja
vem står för underhållningen? jag, leeettttttt

vem sover du oftast med? - mig själv

roligaste kvällen med familjemedlem? - fan vet jag
Hur länge sen var det du träffa din morsa? - 5min
Hur länge sen var det du träffa din farsa?- 10 min



- 10 frågor om idag
vad har du gjort?- skolan, hem, bal med bror, stallet, hem
har du varit glad idag? - jaaa
har du varit ledsen idag? - neee
har du gjort något bra idag? - ja
vad ska du göra nu? - måla naglarna
har du gjort något dåligt idag? - öh, antagligen
vad har du ätit/druckit idag - orka säga allt
har du duschat idag? - uno
är du trött nu? - ne
vad händer imon? - skolan
har du varit i skolan idag? - yep



- Annat
Hur mår du just nu? - bra bräää
Har du piercat dig? -
Är du hungrig nu? -
Vad är klockan nu just nu? - 22.18
Vilka sidor på Internet är du inne på just nu? - massa


- Telefon/ Mobil

Vem ringde dig senast? - alexandra
Vem ringde du senast? - mum
Vem sms:a till dig senast? - alexandra
Vem sms:a du till senast? - samma





- Musik


Gillar du punk? - näää
Lyssnar du på musik nu? -ye
Vilket är ditt favoritband? - inget speciellt
Vad gillar du för musik? - massa olika, r'n'b mest


- Smink & Hår
Har du sminkat dig idag? - jaa
Använder du mascara? - aa
Använder du wax? - ne
Använder du ögonskugga? - inte idag men
Använder du kajal? - ibland
Använder du hårspray? - när dt behövs
Använder du volymspray? -
Andänder du mousse? - nää
Använder du deodorant? - ja
Använder du skinspray? -nää
Använder du parfym? - ja
Använder du läppglans/läppstift? -
Använder du rouge? -
Uppsatt hår eller hängande? - hängande
Plattar/lockar du håret varje dag? - inget varje dag
Duschar du varje dag? - nejj
Målar du tånaglarna efter varje gång du duschat? nixx


intresseklubben

jag vill till stallet nuuuuu, sev sova., Hanna borde vara hemma snart... Det som är mest störande är att det inte kommer vara mat när jag vill att det ska vara mat, (det måste vara det mest störande som finns!!!!).
Imorn däremot, då blir det att skratta mkt hoppas jag... För lite kul hoppas jag att det blir, höhö... Det enda är att jag inte orkar förklara leken ;-)
visste ni att de flesta klockor står på 10.10 (som på bilden) i affären. För att fler köper de då, det sägs att klockan ser "glad" ut.... Intresseklubbenantecknar!!!!

100607

ojojoj, hjälp så trött man blir ibland. Jag håller på att dö här, det går långsamt och skriva på datorn t.om.!!! Då är det illa!
Annars så händer det inte så mycket faktikst, ska leka lite i skolan imorn, eller jag ska inte leka, jag ska vara lekledare typ.. .Snart får jag psyk, för att jag skriver fel 24/7... Jobbigt som jag vet inte vad vill jag lova!!
Bara 4 dagar till skolavslutning nu oxå, men just nu är jag inte taggad på något alls faktikst. Vill gå i IDE för 2 dagar, skulle inte skada alls faktikst :)
sen är denna datorn damp så¨texten blir fuckedup!!!!

Beyoncé

Förstår inte vad som har hänt men huxflux så lyssnar jag på Beyoncé jävligt mycket varje dag. Men hon har en röst som är jävligt bra, och fan vad jag svär. Förlåt mamma. Hon är ju förbannat snygg och vilket tjej skulle inte vilja se ut som fröken lilla? Ingen skulle tacka nej vad jag vet :)



fint väder!



Som ni har förstått kanske så är det jättefint väder här så man vill lixom inte vara inne!!!  Det är sol, sol och åter sol!! Hur härligt?

Men ialafall. jag har inte alls så mycket att berätta faktikst eftersom jag inte har gjort så mycket. Men på fredag är det skolavslutning och då får vi se vad man ska göra, jag vet att vi ska äta med en från min klass och lite så. Vi får väl se om vi hittar på nåt på kvällen oxå, ngra andra har oxå frågat...

 Men nu ska jag invänta att det blir liiite varmare (typ strax innan 11), sen så ska jag ut och vara ute hela dagen!!

Hoppas att ni får en bra dag!


hahaa, fan  va kul. Jag i typ maj förra året!!!!


jag i maj, detta ¨året!!!

4 frisyrer med mitt hår

Ni får ju väldigt gärna strunta i att jag ser lite sliten ut, är nämnligen inte helt frisk men alltid något!


okej jag var tvungen att prova olika frisyer, snygga som fula. 
den här är ju inte allt för charmig måste jag säga, lite 2001 över den ;)


dra allt hår till en sida och sedan fästa med hårnålar bak


sätta upp luggen, eller 2 slingor bakåt. jag själv tycker att 1 slinga är skönare, känner mig mer bekväm med det


eller uppsatt som jag aldrig har, eller kalla det "hästsvans" om ni vill! haha!


jag fattar det fan inte!!!!!

Jo jag vet inte hur jag ska beskriva detta men alltså jag & min kära vän Helena gick ju på bio idag då eller nu ikväll och vi såg "The last song" som var förbannt sorglig och vi grät faktiskt en hel del. Min "gråta på bio oskuld" är nu tagen. 
Men nu till det roliga! När all reklam innan filmen var slut så tändes allt upp igen och en bio snubbe kom in. Jag och Helena tänkte "men va fan måste vi byta salong nu eller?" Så säger han "Jo vi har några biljetter här som vi ska lotta ut" Så berättade han vad de var till (ni kommer få se!!!) och vad man får göra typ. Så säger han "Det är stol nr 40 som har vunnit 2 biljetter till det" Jag visste att vi hade 39 & 40 så jag bara, VA FAN HELENA DET ÄR JU VI!! Men jag fick  henne att gå ner och hämta biljetterna. Så nu ska ni få se vad jag ska göra den 21 juni för då ska jag till stockholm med kära Helena!!!!!!



synd... men

Synd att han inte är några år yngre, annars så hade jag kunnat tagit en del av hans pengar... Killen är grymt bra på tennis!!!
Men vad är det man brukar säga? Den som väntar på nåt bra, väntar aldrig (alltid oxå) för länge!!! (hehe)

100604

Heloooo darlings ;)
Jag kom hem för ett tag sen, men jag har legat ute lite. Men bara en liten stund, bara för att solen är den bästa!! Jag hoppas verkligen att det kommer att vara fint väder när vi ska jobba, eftersom vi kommer att vara ute hela tiden! Men moln någon dag KAN det ju få vara!!
fick hem jeansen jag skickade tillbaka för en annan strl, men fy fan va sämst dom satt. vilken tur att det är sommar nu så man kan gå i leggings ist för jeans om man vill!

glass



Nuuuu bär det av till stallet, fy va jobbigt. Men det är härligt med värme.. jag vill ha GLASS!!!


100603



Heeeeeej!

Jag har varit lite okontaktbar känns det som den senaste dagen.. MEn nu är jag tillbaka...  Igår så va jag på inskrivning till sommarjobbet, men innan hann jag såklart få med mig 2 linnen och lite annat... Skulle ha köpt ett par skor men ångrade mig. Men jag bad mamma köpa dom idag, hoppas att dom finns kvar!!

  Idag har det inte hänt så mycket, det är varmt här ialafall. Hur skönt som helst, jag skulle kunna ligga i solen 24/7, men man ska tydligen vårda huden...


typ dom här skorna, fast rosa där det är vitt & typ vitt där dt är svart om jag minns rätt!!!

nya kläder

Nelly har lite nya kläder på deras finfina rea, så gå in och kika vettja! Jag hittade endel faktiskt, men som Elin sa till mig igår att nu får man hålla hårt i pengarna annars blåser dom iväg fort, tyvärr.

Sen vill jag tacka min fina vän Johanna för du fick mig att fastna på den HÄR låten! tack ;o


JAAAAAAAAAAAA!

JAG ÄR SÅ JÄVLA FUCKING KLAR MED GRUNDSKOLAN SOM MAN KAN BLI! Allt är inlämnat och klart, ni fattar inte hur fri jag känner mig. Jag har en muntlig sak kvar i spanskan som jag är rånervös för. Men hoppas det, annars får jag G i spanska. Vilket jag inte vill ha :(. 

Nu ska jag SOFTA :D

passande bild eller nåt, hihi! Min fina älskade vän Eveline som inte syns så mycket men i biblioteket sitter hon iaf, jag bredvid till höger även om man ser typ 2mm av mig ;)

måste fundera lite...

Jag är lite sugen på denna....
men jag vet inte, måste fundera på det lite..

ska försvara

hahaha, sa nån plugga? Jag måååste börja nu känner jag... Med lite musik så klarar jag allt, nu jäklar så ska jag bli bäst i världen.. (eller, jag ska hela tiden försvara min titel!!)
Glöm för guds skull (eller för din egen) skull att du är bra som du är!!
Life is goooood!!!! :D

RSS 2.0