zzzzzzz



åååååååh, denna klockan som är omställd... Allt är as jobbigt, dagen är sjukt seg... Fast om jag inte hade haft lov denna veckan så hade jag väl tyckt att allt gick jättefort....

  Men nu ska jag inte sitta här och klaga mer. har inget vettigt att skriva nu för tiden... Har ingen lust eller ork att träna heller, jag får väl bli världens fetaste isf... höhö..


mums på båda.

101029



Jahapp, nu är det lov... Det går inte att beskriva känslan, eller jag kan ju iof inte fatta det än men ändå. Det låter väldigt bra. Jag har ingen om vad jag ska göra, men nåt lär jag ju hitta på :)

 Annars så händer det inte så mycket. Allt rullar på, det har varit en ganska så tuff vecka med ganska mycket i skolan plus det där med hästen, fast nu är ju allt det över... Jag får väl nypa mig i armen och vakna lite kanske. ?!
   Men om man har den bästa med sig varje dag så brukar det mesta gå bra :)

 Ni får ha en fin vecka allesammans! ;D

höhö, jag oooorkar inte träna nu :D  (kommer igång snart igen)

101027



trött?  jaaaaaaaaaaa...  Det ska bli så jävla awesome med lov. Jag vet inte vad jag ska hitta på, men nåt kommer jag väl att göra!

  Jaaa, jag borde plugga, men det gör jag inte... så tack och hej för nu


22.36

Hej, eller ja godkväll kanske? Jag ligger i sängen och skriver på mobilen och funderar varför det blir mobileo när man vill att det ska va mobilen.... Konstigt. Men iaf, imorn väntar ett prov och utv.samtal, inte världens roligaste dag, men jag tror nog att det går bra. Jag har ju gjort båda förut, så det är bara att köra på! Dock är ju dagen imorn lite jobbig, jag kan fortfarande på något sätt inte förstå att det imorn när vi kommer till stallet, bara är 2 hästar där. Det låter som en självklarhet, men det är det inte. Det är så jävla konstigt, i söndags va sista ggn som jag någonsin kunde rida på henne, hon finns snart inte mer och det är sjukt tråkigt och jobbigt. Jag har inte fällt en tår över detta, men jag känner att den första kom nu. Det är först nu som jag förstår det, och det är bara att gå vidare trots att det kan vara jobbigt ibland. Det gäller allt! :) . Nu ska jag försöka sova sen ladda inför morgondagen, då väntar ytterligare ett farväl. Min kompis åker till miami i 2 veckor! Men godnatt folket, vi hörs när vi hörs...

godnatt sverige

 

nu sitter man här. söndag kväll innan skolan. 22.30 är klockan just nu. antagligen så är den lite mer när jag publicerar detta inlägget.
  Det har varit en grym dag, även fast jag inte alls kände för att gå till stallet, bara för att jag vet att sagan som har varit helt underbar tyvärr kommer få ett, väntat, men jobbigt slut. Men det är väl så ibland antar jag. Men dom här åren som sagan har pågått, så har jag utvecklats mycket som människa och ryttare (jaa, jag pratar om hästen som snart inte finns här). Du har gjort mig starkare psykist och fyiskt, kanske är det därför som det är extra jobbigt att lämna dig. Ibland är det jobbigt, den här veckan kommer vara jobbigt, men det kommer vara lättare nästa vecka.
  Jag sörjer inte, absolut inte. Bara för att jag vet hur bra du har haft det, speciellt dom senaste 6 åren i ditt liv. Vilken tur jag har haft dom senaste åren. Alla gånger du har trampat på mig, jag är glad för det nu. Du finns alltid med mig, ärr på ena foten och den andra så är lilltån lite speciell....  När du bet mig i våras, handen finns kvar, ett litet ärr finns kvar, snart finns inte du kvar, men bilderna finns kvar!
 Jag finns kvar, du finns snart inte kvar... ofattbart. nu har jag skrivit av mig lite, det är just därför denna finns. jag har aldrig skrivit såhär mycket. men nån gång är den första!
godnatt sverige, imorgon är en ny dag med nya chanser!


smärta....  you only live once


kärlek om jag får säga det själv...
(inte alls långt inlägg eller så)

söt tjej



helgen är underskattad... plugga är överskattat. Jag har en vecka framför mig som består av plugggggggggg.... Men nu är det helg och vi sja njuta av det. Idag ska vi bort ¨på lunch, och sen senare idag kommer det folk hit. ´Jag får väl börja tänka på vad jag ska ha på mig, sen så ska jag slänga på mig lite mascara och lite så...

 Men nu vet jag inte vad jag ska fördriva tiden med alltså....


söt tjej

sweet



just nu är det sista jag behöver en dator utan ljud, internet som går segt som fan och ingen musik.... dettta gör mig så jäääääävlaaaaaaaaaa galen att jag DÖR! 
 
 Så HANNA, om du ser detta så vill jag mer än gärna låna din dator sen. Den stationära. Jag vill kunna lyssna på musik, jag vill kunna se på olika webb-tv program & klipp. Men det kan jag inte göra.... Jag förstår inte hur fan jag karar mig?!  Musik är mitt liv, och jag har ingen rätt att leva utan den. Tvärt om. Jag har ALL rätt att leva med den!

 Så alla ni andra störda, söta, fula, snygga eller vad ni nu är. anagligen så är ni alla snygga! Ha en bra fredag, min kommer antagligen avslutas med en film eller liknande. (Vem bryr sig om att beatels-temat på idol? jag vet knappt vilka beatels va?!)



sommar vore, utomlands vore ännu bättre!


helt klart söt bild..

life of Elin



Veckan är ju inte slut, men det har varit en bra vecka än så länge! Väligt bra.
  Men när nästa vecka är slut så kommer jag att:
- ha skickat iväg en kompis till USA
- ha höstlov
- ha ridit min häst för sista gången
- må jävligt bra
- ha hunnit kolla på en ny säng. (IKEAs hemsida ska man inte underskatta)
- ha fått mitt studiebidrag + 400 spänn från mamma
- ha gjort 2 prov i skolan + haft utv.samtal...

It`s my life!


.sant.



iblandkännerjagbaraförattklickapå"tabortdenhärbloggen",menjagkanintegöradet?!??!?!Jagvillinteta bortdetsomharhäntimittlivunder1½årtillbaka.ALLTharhänt,menegentligen.Det somverkligenhar häntfinnsintehär,detfinnsnågonannanstans.Dethärinläggetkommerjagantagligenintepublicera,förattjagbaravillskrivaavmig,.... jajajaajajaj.. 

 livet fick bara en jäääävligt lång nerförsbacke, ungdefär som att sitta fast i en gruva och inte veta när man kommer där ifrån. Men bara någon annan kan få dig där ifrån. men man vet inte när det kommer hända, när det väl händer så är vägen jävligt lång. vid tillfället så känner jag bara för att sitta och säga allt här. men det kommer INTE att hända. inte idag.inte imorgon.aldrig om jag ska vara ärlig.

Nu blir det stallet oxå får vi se om jag har kommit fram till nåt. eller om jag bara är störd? Något saknas, det är helt klart, jag har bara svårt att sätta ord på det för andra människor. något att jobba på .



jag har ingen annan önskan än att någon ska ta mig HIT!!!!!!!  (nu helst)

så liten.så ovetande. det man inte vet tar man ingen skada av.sant.
(djupt inlägg.IKNOW.)

101017



jag har inte rört mig en meter idag, eller jo ner för att hämta frukost, upp för att äta, ner för att lämna tallrik och göra oboy, sen upp igen.... Nu är jag fast här, inte alls bra....

 Men det blir stallet sen, känns som om jag bor där vid tillfället. Men men, just nu ser jag på top dog. Men ska byta till, på liv & död, jag får panik när jag ser det. Men, who cares lixom?!


seeeerr ni va snygga, men jag har konstiga fötter. Så kan inte ha fred perry :(

randiga

 

 är det något som är underskattat så är det kaviar med ost på en smörgås/macka, eller vad man nbu vill säga?!
  Men kalles randiga, är minst lika god och sååå bra! Fast jag föredrar på hårtbröd.... Vuxenpoäng?


paradise


jahaja... Nu sitter mn här igen, det är helg... Fint väder och jag har hunnit med att träna en liten stund...  dock är jag obeskrivligt sugen på dajmglass. Det är så sjuuuuukt gott att jag inte ens kan beskriva kärleken till det!

 Men annars så händer det inte så mycket, jag ska nog se på paradise hotel, för att se om det är flipp eller flopp. Sen så ska jag inte göra så mycket mer, förutom att äta ihjäl mig och bli lika fet som taxen på aftonbladet...


fick hem dessa i veckan, mycket snyggare på!

promise



okej, inget mer godis idag. Har väl inte ätit så mycket. Men ändå.. Kvällen kommer att spenderas framför datorn med några nice tv-program och det bästa av allt, popcorn. Det va sjukt längesen jag åt det, och det är säkert nyttigare än chips.. hahaha ... :D

 För att göra popcornen godare så ha i lite grillkrydda, jag looooovar att det blir sjukt mycket godare!


last year



hellooooo :)
 Det blev en runda på mina 3 längsta km i hela mitt liv. Men det va skönt, nu är det inte lika skönt. Fick ont efteråt, så jag får väl vila lite mer... Men men, sånt är livet!

 Idag ska jag inte göra någonting, se på kenza&tyra show och lite andra grejer. Men nu ska jag ner och fixa lite käk!


last year

fint


 jag vet, jag suger på att skriva här oftast... Men denna veckan har jag inte gjort någonting, plus att jag är skadad så jag har inte kunnat träna.... Men imorn ska jag springa ändå, fast att det gör ont...
  Är det när man längtar efter att få göra något som det är liiite kul?

  Annars är det fint, skolan funkar och jag har det fin fint om dagarna... Tack vare mina fina vänner, dom är bäst!


profilbild på fb....

jag lever, inte elin

nejdå skojade faktiskt. Vi båda lever och jag bloggar på så mycket som jag känner för i min egna lilla blogg. den är fin, kanske inte till utsidan. men ni vet lika väl som jag att det är ju faktiskt insidan som räknas ;)
idag sitter jag dock hemma utan matlust och känner mig inte speciellt pigg måste jag säga. men så blir det ibland, inte bra.


aldrig



Ibland är livet jobbigt, som nu... Jag ska sticka ut och röra på fläsket, på ren svenska... Jobbigt, men nödvändigt efter 2 dagars vila. Vi får väl se hur denna dagen slutar, jag kanske inte kommer hem, för jag ser att det blåser endel. Antingen dör jag för att jag inte orkar motvinden (detta kommer ALDRIG att ske, p.ga. att jag är tävlingsmänniska.) eller så blåser jag bort...
   Mamma tyckte att vi skulle springa tsm, men jag skulle bara bli uppjagad och springa fort som fan då... Men men, vi får väl seeeeee...


jag blir lite sugen på mörkt hår när jag ser denna bilden. MEn det kan jag ju fet-glömma... För jag skulle ångra mig hårt om jag färgade det nu.. och nu ska jag inte tjata meeerrrr....

ladda



Nu har jag nyss gjort nåt som jag inte trodde att jag skulle göra, nämnligen klippa naglarna... Dom har varit ganska så långa och nu fick jag nog. Imorgon blir det att måla dom i en snygg färg, funderar på lila!

  Jag är sjukt trött och vill bara sova, måste ladda för att träna imorn! Idol har det ju varit också, Andreas, Olle & Daniel är ju lätt dom bästa iår...  MEn nu ska jag göra nåt vettigt...


haha, jaa.. Såhär såg jag ut för nåt år sen när jag va ute och sprang, och jag ser likadan ut nu! ;-)

livets gåva


Jag har varit lite seg här på senaste tiden, men men... Det enda jag gör är att vara i skolan, plugga, träna & sova... Det är typ mitt liv i fyra ord... 
  Men ikväll blir det följande:


M&M´s (livets gåva)

(dajmglass)


oxå är detta skuulan ju... Hoppas att helgen blir låååååååång!!!
 Jag drömde en dröm inatt, sen vaknade jag och sen somnade igen och fortsatte att drömma på den drömmen jag hade börjat drömma! Sick :O

RSS 2.0