taggad



nu sitter man här igen, ångest över att det är måndag imorn...Men jag är ganska så taggad inför veckan, eller ja.. Inte jättetaggad... Det händer inget spec alls, eller okej. Jag ska till tandläkaren imorn.
 Annars så är det som vanligt, skolan, träna & plugga.. Där imellan ska man sova!

Jag längtar efter att dra på mig träningskläderna och köra gärnet. Jag kan inte ha dom kläderna annars, då blir jag inte lika taggad när jag ska träna, samma sak med musiken jag springer till, kan inte höra den förutom när jag springer!

Jaja, nu ska jag sluta tjata här och fundera på vad jag ska ha på mig imorn fast innan det så ska jag sitta och glo här ett tag!

typ exakt ett år sen nästan...

100925



hejjjj

Inte så kul väder idag, men det hindrar inte mig från att snöra på mig skorna och ta en runda. Dock blir det nog bara 3km idag, tror jag... Vi får väl se! Kanske drar på  med 6km ändå!?

Jaja, idag sov jag till halv 11, jag behövde alltså sova!!  Men ja, idag ska jag inte göra någonting, ganska så skönt. Känns som om helgen springer ifrån mig!!!
 Men nu ska jag se på tv!


dt vore med lite godis :D

JA



Trött? JA
Tränat? JA
Ska se på idol? JAA!

Där har ni mig i ett nötskal just nu. Har varit i skoooolan såklart och nu ska jag snart duscha, sen blir det idol! Har även tränat, lite intervaller blev det idag...
Jaja men imorn är det fredag!!!!! Ska dock till stallet,hade varit skönt att komma hem och inte göra någonting...


100920



Trött? JA.... Jag är heeelt slut, skola, träning & plugg går inte alltid ihop.
 Men men, livet rullar ju ändå på ganska så bra måste jag säga frågan är om jag överlever morgondagen?! Det återstår att se!
  
Idag köpte jag en väska också, hejdå 400 spänn! Ska lämna kortet hemma i fortsättningen, för pengarna bara flyger iväg! Eller så kanske man ska lägga undan lite varje månad?(10 dagar till studiebridaget!!!) så att man har nån gång! Vi börjar med det tror jag! Men nu ska jag lägga mig i soffan och glo på tv, sen ska jag sova tidigt!


shit alltså, för 6v sen så sprang jag 2,5 km. Idag springer jag 6 km! (lite stolt över mig själv)
Ska nog göra mig varm choklad också, haha... ska anmäla mig till biggest loser! :-)

underskattat



sådär, då va ytterligare 5km avklarade. Nu ska jag bara duscha och sen ta bort nagellacket. Sen får vi se vad som händer, en sak är klar. Det är att jag ska frossa i glass ikväll, glass är bäst och väääldigt underskattat!

 Känns som om jag kommer somna om 5 min. höhö. Jag ska försöka att hålla mig vaken en liten stund. Men nu ska jag ta en varm dusch. Vi hörs väl nån gång!!


och det där



Tiden går låååångsamt just nu, och jag känner just nu bara för att sitta hemma och inte göra nånting.....
  dock ska jag byta sängkläder, heter det så? påslakan och det där. Jag tror att det kan vara det tråkigaste som finns... 

 Men först ska jag ju röra på fläsket, eller ska vi göra det i en annan ordning?!?


100918



Hejjjj ;)

 Har haft en nice kväll och natt med bästa Jessica, vi skulle se på en dans grej på biblioteket. Tror ni inte att biljetterna tar slut precis innan vi kommer fram. inte okej. Så vi åkte hem till henne igen och tittade på film, eller ja. Vi såg väl 20 min eller nåt, sen somnade vi båda ;-)

  Idag ska jag ut och springa, vet dock inte hur långt eller vart. Men har haft en tanke på att testa lite asfalt och avsluta med lite skog. Det låter bra, det ska bara bli verklighet... Har ett tips om ni vill komma igång med löpningen, läs mer HÄR!


Mina bästa tips är, spring med musik, det blir mycket roligare då. och tänk på resultatet! :)

mmmmmm



Idol, vilket program... Så många bra är med iår... Det va typ det jag ville säga... hahha ...

  Men men, jag kan väl skriva av mig hur dagen har varit. Den har varit bra, jag läser grymmaste boken i skolan, Elsas mode... Fy fan, ni måste läsa den, jag tycker att den är very good! Ja,  sen så har det blåst ganksa mycket, varit kallt och allmänt  jobbigt! 
   Imorn slutar jag 16.15, sen så blir det hem och stallet! Funderar på att vila en dag denna veckan...


mmmmmm....

och ännu mer mmmmmmmmmmmm...

i'm nice

Tänkte vara snäll att hålla bloggen vid liv nu när Elin är ute och dör. För som ni alla har förstått så springer Elin typ varje dag känns det som. Träningsnarkoman, eller ja typ. Något stort fel på henne.

Ja men det är trevligt att blogga här också, jag har ingen fritid förstår ni. Men nu väntar jag på idol som är om en timme och tjugo minuter.....



åh så fin bild

denna

 

imorgon kommer denna jackan antagligen följa med mig hem.... Imorgon ska jag även hinna sola, gissa om jag längtar... Ska nog ta 2ggr denna veckan...  Men nu ska jag plugga så hörs vi nog imorn!

100913



 Hejsan!

Idag har varit en bra dag. Helt ok i skolan, lite skratt såklart på det och kanske 2 av världens bästa människor har jag runt mig varje dag! Kan inte begära mer tror jag... höhö... Inget mer om det nu! 
 
  Sen när jag kom hem, då va det lixom den timmen jag har sett minst fram emot under det senaste dygnet... Men tro fan att jag orkade springa 7km. Fy fan, det va inte lika jobbigt som jag TRODDE att det skulle vara. Vad har vi lärt oss av detta då?
  Jooo, man klarar ALLT om man tror på sig själv!


bild på lite glass till Sofia, som är hemma och är sjuk :(

vila



Hemma från stallet och har ätit 2 smörgåsar... Bra att veta kände jag... 

 Jag kolhydrat-laddar idag, för jag ska springa imorn. Kanske ska jag springa längre än vanligt, vi får se.  Min kropp behöver vila snart ialafall!
 Men nu ska jag duscha, och försöka att få nagellacket att inte åka av!

 Vi hörs kanske senare babes!


en annan gång



höhöh, då är det söndag igen då.. Värsta dagen på veckan, och torsdag¨såklart... 
  Men, idag ska vi till stallet och nu ska jag titta på Idol igen!

 Det där med att Hanna har lämnat, jag vet inte hur jag ska göra än. Men det ligger väääldigt mycket här som jag ALDRIG kommer att glömma. Det ligger en bra historia bakom det som vi kan ta en annan gång ;-)


ingen inspiration

Vet inte om det är bra eller dåligt men jag har valt att inte blogga på den här blogger mer just nu.
Jag vill skriva mer om hur jag känner och inte ha en till person med i tanken, känner inte att den här bloggen är lika kul längre. tyvärr.
Men Elin kanske fortsätter utan mig, det är lite tråkigt. Jag kanske skriver min nya blogg om ett tag men inte så bra ordning på den nu!
Och NEJ, jag och Elin är inte ovänner på något sätt jag vill bara gå vidare själv :)

Men det har varit kul det här tycker jag! ♥


just nu



Det har varit lite segt med kläder & musik på detta stället den senaste tiden... Men det kommer väl igång snart igen, jag har inte nåt ljud på min dator just nu. Så för mig är det lite svårt, men men...

  Jag är sjuuukt trött just nu, haha. Känns som om jag alltid är det typ... Tror att jag ska måla naglarna, sen lägga mig i soffan och inte röra mig för mycket. ;-)


och nuuu jäääävlar om denna är slut! Då dödar jag mig själv!

9/11



okej, deta här har inte hänt på ett tag nu... Jag är sugen på att gå ut och springa,  men jag måste vänta i ½ timme typ. För jag har ätit....

 BRA, då har vi bestämt det... Fan va nice, sprungit 4ggr denna veckan (med idag) och ridit 2. Fast det är ju söndag kvar också, då blir det stallet...
  Men jag måste hinna hem inom ½ timme när jag ska springa. För  jag vill se biggest loser...

 Idol igår, Karlstad levererade! Fy fan va bra vissa va!!!! Daniel Norberg, har hört honnom förut. Fan va grym han ÄÄÄR!


gran canaria typ, 06? Iof är det bara HAnna som syns men^^...


10 år sen idag, tiden går fort! 9/11

trött



jag har inte en aning om vad jag gör vaken, men jag orkar ínte sova, trots att jag är dödstrött.... Men man blir alltid så jääävla djup på kvällen och natten för den delen också...

 Men en sak har jag kommit fram till, det är att man borde "stänga av" allt det dåliga och tänka positivt.. Jag är ganska bra på att alltid se något negativt i saker och ting. Utan att säga för mycket.
 Vad ska man egentligen klaga på i såna här tider? ingenting egentligen... Fan alltså, livet leker.. Men det kan ju bli bättre. faktiskt...

 MEn man måste ha bra människor runt om sig för att vara en bra människa själv!


....  Bild från förra sommaren..

JD



Alltså, musik. Det går inte att leva till, jag har oftast musik i öronen under dagen. Radion, datorn eller mobilen. Men fan va Jason Derulos album är bra... Jag är kär på nytt, lyssnar på det när jag springer oftast. Fan va bra han ääääär!!!


bild: google
(och nej, JB är fortfarande brraaaaa!!!)

100910



Hjäääälp, trötttttt vill jag lova... Men nu är det helg= vila!!! Det är ju fredag idag, och lördag imorn och då får man äta vad man vill... Enligt mina regler, jag försöker att inte vara FÖR onyttig, fast när man har BK 20m från skolan så är det lätt att det slinker ner en glass lite då&då....  höhö...

 Men men, dagen har rullat på bra. S1b, haha. Vilken klass alltså, önskar att vi gick tillsammans ända tills studenten. Vi kommer inte göra det, eftersom man väljer inrikting i 2an, tyvärr :( . Men tacka vet jag facebook!  Förhoppnigsvis kommer man med någon rolig ialafall.. :D

 MEn nu ska jag typ stänga av datorn, och lyssna på musik... Fy fan va underbart!


hahahahaha (Y) låååångt inlägg, I know!

snart...



Jag är kanske segast i världen på att komma in i duschen, men jag har ju ätit, tagit in hästarna och gjort massa annat onödigt... Men, ska ialafall gå ner och bli liiiite fräschare (fan hur stavas det????). 
 
 Idol sen babes... Jag antar att de flesta sitter bänkade, ska bli spännande att se tittarsiffrorna... Idag är det Göteborg, och Sebastian Krantz är med... höhö...
  Ja,duschen va det ja... Kaaaanske lite hallonsorbet sen? mjaa, vi får la se!


snart kommer förhoppningsvis allt detta hem till mig ;-)

100909



då va det dags igen, springa.. Jag är allt utom taggad, men men... Jag får väl plåga mig igenom detta också... Som jag brukar säga; när det är tråkigt får man tänka på resultatet och inte hur tråkigt det är innan man får resultatet! 
  
  För övrigt har dt varit en bra dag, sista lektionen va nice... Eller, engelska är inte roligt, men det blir x-antal skratt... Det är det ju såklart annars också, men lite extra på sista lektionen  ;-)


första bilden på mig som kom upp här för drygt 1 år sen!

inte bestämt



sådär va, gott folk!  En springtur senare, va tvungen att springa bort BK-glassen som jag åt tidigare idag. Men fan va god den är, mycket bättre än "McDonadls" (japp, så säger jag, exakt så!). Men ialafall... Jag har inte bestämt mig om jag ska ta lite glass till idol, eller om jag ska ta ett äpple..

 Det kommer sluta med vatten och äpple! Nu ska jag logga in på bloglovin, för första ggn på typ 3 månader!


om ni vill följa oss på bloglovin, finns det en länk till vänster hoppas jag... Vi följer de bloggarna som vi tycker är intressanta!!!

min nya kärlek


topp 8 sa jag igår, jag håller fast vid det!

bänkad



heeemmmaaa igen... Jag fick sluta tidigare från min svenska, så jag åkte till min gamla skola och träffade några fina personer och åkte med bussen där ifrån hem, trevligt värre! :)

  Jag har ätit ett äpple, och ska snart ut och springa... åt en glass på BK förut, är typ mätt sen den.... Kärlek på glass, btw!
  Ikväll är det ju Idol igen, jag kommer sitta bänkad... Men nu, ut i spåret... 3km drygt blir det nog idag!


100907



Jaaa, jag vet inte hur jag ska beskriva känslan jag har just nu? Jag är, på ren svenska, jävligt förväntansfull! Här har man suittit sen december förra året och väntat på detta året. Denna månaden. Denna veckan. Denna dagen...
  Kommer så väl ihåg när allt började, en dag i mars/april... Då började nedräkningen och nu är dagen här. Den började bra, men jag va trött. Den kommer sluta helt underbart... IDOL kära vänner, nu får ni väl vakna. Själv ska jag duscha (va duktig och sprang med förut när Hanna red) och sen ta ett äpple och vatten, sen se på detta helt underbara program...
   KÄNSLAN, när det kommer in någon som är bra. Är obeskrivlig!!!! (NÖRD, men det är ju välrdens största tv-program!!!)


TAGGGGAAA!

Årets bästa dag är kommen, IDOL börjar äntligen igen. Jag är sjukt taggad och den som stör mig ska fan få veta att det lever. Eller så illa är det faktiskt inte. Men nästan.
Ni som har följt bloggen ett tag eller känner oss vet att både jag och Elin typ har sett allt som kallas idol. Jag skojar inte när jag säger att jag kan inprincip allt om idol. Det är lite töntigt, men va fan!


antagligen en av de bästa audotioner någonsin i idol,
kolla kategorin "musik" så hittar ni våra favoriter!

rå nice

Jag är pigg tänkte jag skriva men det är jag faktiskt inte. Det jag har lyft idag är mig själv upp från sängen och fingrarna vid tangetbordet. Det var väl det, typ. 
Jag laddar ner "Sebbe" som jag hat tänkt att se ett bra jävla tag, har dock aldrig fått tummen ur. Men nu så. 

Sitter och lyssnar på Andreas Wijk, ovanligt jag vet. Men han är fin den killen. Sjunger som en gud gör han också.



dirty laundry



shit alltså, jag kom på nu att det är nog dags att gå ner med tvätten... Jag vill inte ens veta hur många kilo tvätt jag har, men det måste ner nu... Annars får jag ju ingenting att ha på mig och det vore ju inte så bra..

  Dammsuga va det också ja... Trååååååkigt, sen så målade jag naglarna igår, men jag gillar inte färgen, så det är väl bara att byta den...
 Sen efter det så ska jag ta mig nåt att äta, igen... Sen så ska jag glo på tv!


duktig flicka



jag har varit ute och sprungit, lite längre än vanligt.Duktigt av mig tycker jag... Sen så har jag gjort mat och allt sånt där, ni vet vad jag menar :D

 Jag har ätit endel glass och målat naglarna. Nu är jag sugen på både mer glass OCH chips... Hur ska detta sluta, jag vet inte vad jag är mest sugen på.. Tror inte jag tar nåt föresten... Är trött som en bebis, och klockan är halv 10... Vad ska man säga?
  Typ godnatt, vi hörs imorn!




har ni inte ett par uggs, köp ett par. Det är värt ALLA pengar i världen. Ni får ett par fula skor, men dom skönaste ni någonsin ägt. (nu vet inte jag om skopunktens är sköna. Men UGG Austraila & EMU har sjukt sköna!!)

100904



häjjjjsan!

 Då va det lördag igen och snart måndag, det känns typ som så... Läskigt, men veckorna går ju fort oftast så!
  Jag ska ut och springa sen, typ innan 4 nån gång. idag ska jag testa att springa en längre stund och inte en viss sträcka... Vi får väl se hur det blir, jag brukar ändra mig när jag väl springer... haha...

 Annars så ska jag inte göra nåt speciellt idag, käka glass & kolasås hade jag tänkt mig också... Men efter springturen vet jag inte vad jag ska äta.. Får väl googla på nåt kanske ;-)


ha en trevlig kväll!

Eller dag kanske man borde säga, ska hämta upp mina fina vänner Eveline & Johanna om 40 min sen blir det jobb på bröllop för hela slanten. KUL!
Vi kanske hörs på måndag, för jag kommer vara lika död som flugan som ligger här bredvid mig imorgon.

skjortan ska på, sen är jag redo!
jävligt charmig bild btw,

välkommen

Hösten är så jävla välkommen när jag får pengar kära vänner, jag har ett sug efter att köpa massor av höstkläder. Varför är alla höstkläder så snygga för? ALLT är verkligen snyggt, och det mesta är även lite dyrt för en liten gymnasieelev som mig. Men ibland får man bita i det sura äpplet, och det gör lika ont varje gång att gå in på nelly.


500kr för denna skönhet, kanske nästa köp. Får fundera på det lite mer.
Från nelly (såklart)

god kväll

såg på fotboll nyss men matchen är inte så skojig som jag hade hoppats på. Spotify och mina tankar får fylla min kväll istället. Vilket inte är helt fel det heller, mycket i hjärnan just nu känner jag. Behöver verkligen tänka igenom vissa saker och andra saker behöver bara en liten tanke.

Imorgon ska jag servera på bröllop så jag kommer ha fullt upp, ska göra det med mina bästa vänner ♥


helt trött och lite sliten från en finfin vecka

på bio idag

Har sett trailern till en film som går upp på bio idag faktiskt. Den är svensk men verkar lite söt tycker jag!


beslutsångest



majgadd, fick värsta rycket. Blev sjukt sugen på att äta goooodis imorn, fast sen kom jag på att glass också är jävligt gott... Sen så är ju en kladdkaka på stan inga fel...
   MEN, jag ska ju springa imorn (måste tjata om det för att det ska bli av, har en jävla diciplin på mig själv) så det blir ingen kladdkaka imorn. Men lite godis kanske?

 Kanske, kanske inte... Jag vet inte... Beslutsångest... ;-)


nej, men FYFAN. gå in på Andreas Wijks blogg på kanal5.se ...  SNÄLLA!Killen är bäääst!

lite blogg

Väldigt lite blogg nu och mer vänner och skola. Man får ta vara på den tiden man har att vara tillsammans. Nu sitter och gör ingenting. Låter djupt detta men funderar lite, jag gör fan inte det på dagarna då allt går i 100km/h känns det som. KUL SOM FAN.
Igår träffade jag iaf mina sötnosar, trevligt som fan var det. Antagligen det trevligaste jag gjort den här veckan än så länge. Skön-t att ha några man kan prata med allt om och lite till typ.


ja ja, det här är en helt normal bild så alla vet


100902


jaha, nu sitter man här igen.... Dagen har iaf varit bra, inte lika jobbig som jag trodde och nu märks det att klassen börjar känna varandra PÅ RIKTIGT... Det är alltid bra :D

  För övrigt så har det stagit slint i hjärnan, jag fullkomligt ÄLKSAR hårtbröd (knäckebröd, eller vad man säger) med kaviar och ost... haha, jag vet att det är 40+ och äta det. Men funderbart, osten är väl kanske inte det nyttigaste, men va fan. Jag tränar ;-)


nu ska jag göra nåt kul :D

100901



sådärva... skolan, solat och varit ute och sprungit... Dagen är lixom räddad... Nu vill jag typ trycka i mig massa glass, men jag tror att jag skippar det. (för att vi inte har nån glass hemma)... Det är för övrigt jävligt tugnt att springa just nu, vet inte varför... Men det ska bli skönt med stallet imorn, sen springa på fredag igen! (jag måste).
Jag brukar tänka på resultatet, och inte hur kul/tråkigt det är.. För ibland suger det och ibland är det as skönt!
   Kläderna från H&M kom idag också, men jag har inte orkat kolla i paketet än... hahaha :)


fan alltså, det vore med lite pannkakor...

RSS 2.0