igen?!



det kan ju inte stämma att det ska bli fint väder imorgon, IGEEENNN?! Jag klagar inte, men det känns ju som om det någon dag kommer bli as dåligt väder. Men tydligen inte imorgon enligt SMHI, men dom har ju haft fel förut så!

Jag ska ialafall ta min glasskropp och sova, imorgon är det upp för att gå på en morgonprommis med hunden. Istället för att springa, vilodag ni vet! :)
Men nu ska jag väl ja, typ sova kanske och hoppas på bra väder imorgon också! Ha det fint!


skola på måndag, tagggaaaaaa....  not.

skitsnack



hehe, jag kunde inte hålla mig borta. Men lördag= all in när det gäller att äta. Jag va iof ute och sprang innan 8 imorse, galet. Sen en promenad nyss och snart stallet. Inget dåligt samvete här inte...  Men jag har inte skrivit vad jag har ätit heller... När vi ändå är inne på det, så kan jag berätta att jag sitter och knaprar (hehe, kul ord) på en chokladkanin som inte alls är god. Men den måste ju ätas upp, eller?

fick nog, så slängde den nu. lika bra det. Sen så blir det inget speciellt, alla svenska "högtider" är jävligt överskattade, men det är ju skönt att vara ledig. Så det stora problemet ikväll är: hallonmilkshake (idag igen) eller glass med hallon & chokladsås?! Svårt val! Cola ska det ju drickas iaf, 2 st! Mat ska det ätas, kött & sallad.


vore det inte lite gott med blåbärsmuffins?

har jättekul

jag låtsas att jag har kul men det har jag inte. väntar på att det ska bli skinande sol men det händet inte, lite moln ute tror jag. Är hundvakt också vilket är trevligt, han beter sig som en bebis men det är ju trevligt. Nu ska jag väl göra något roligare eller inte... hehe

ingen bild idag heller. hejdå


plus-minus-noll



happ, nu tänkte jag ta lite helg och vi får se nästa gång vi hörs... Kan vara imorgon, kan vara på söndag. I don't know :)
Men har ialafall varit i stallet och ett pass på ridbanan blev det, nu är det dock hallonmilkshake som gäller. Imorgon är det upp tidigt för att ta ut hästarna sen en liten löprunda tror jag minsann. 3km på morgonen gör en pigg under hela dagen, plus att man får äta liiite mer glass då, +/-0 är min grej!

Ha en bra helg ialafall, allesammans!

här är hunden som är på besök här oxåå! :)

110429



tydligen blev det fint väder idag också, men jag klagar inte. Ska snart ner och smörja in mig lite, för jaaa man blir allt brun även fast man har det. Dom som inte tror det, är typ helt pantade. Det kanske man inte vill va, eller så vill man få cancer, jag vet faktikst inte :)

Men jag har hunnit med en liten löparrunda och frukost. Typ det. Ska till stallet senare idag också, men om vädret håller i sig så blir ju inte det förens senare! Vi ska även vara typ, lite hundvakt tror jag minsann. Det blir bra det, så man blir tvingad att ut och gå lite, höhö.
Nu ska jag ja göra nåt vettigt.


det blev glass igår, btw. hehe

bakläxa

okej jag vet jag har tagit hem priset som sämsta uppdaterare men jag har nog gjort annat, eller jag säger det. Det låter bäst så! Jag har egentligen inte gjort någonting utom den härliga resan till Göteborg som tjejerna hade fixat det fint med, en fin liten suprise. Idag har jag försökt få lite färg, men utan resultat. Jag vill bli brun NU! Men jag ser bara hur mina fräknar blir fler och fler... hehe

ingen bild har jag heller, inge bra detta

110428



sol blev det, som utlovat. Jag har väl legat ute en stund och kanske fått lite färg. En piggelin blev det mitt uppe i allt.
Imorse va det en löptur som stod på schemat, 5km blev det. UTAN frukost, bara ½ banan. Men det gick bra det också. Därför är jag hungrig igen nu...

Men om ett tag ska vi nog packa ihop oss och dra oss mot stallet! :)
Hoppas ni har en bra dag!


ska man köra på glass sen (igen) eller hallonmilkshake?!?!?!

sunshine?


jag som trodde att det skulle bli dåligt väder imorn, kikade på SMHI, gjorde en jävligt snabb print screen, fixade lite i paint på 3 min.. Sen så  ska ni få se nu!!!

ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅH, så går det inte att ladda upp skitbilden. hatar blogg.se...  Men det "ska" iaf bli fint väder står det..  löpning, äta lite sen solen hela dagen bliiiiirrr!


ni får en bild på mig ist, nu är det glass!

skitsnack



jag föll i godisfällan och har nog ätit kanske, 5 godisbitar... haha. illa!!!! Antingen så slutar jag äta såna där onyttiga saker nu, eller så fortsätter jag hela dagen?! Jag ska ju ändå träna imorn bitti, fast då står 5km på tur. Det gick så lätt med 3 idag, så jag tänkte att 5 funkar nog imorn. 

Annars då? Vi ska iväg till stallet, så dom där 5 godisbitarna (2 lakrits/hallon döskalle och 3 winegums) kommer vara som borta. Plus att jag tryckte i mig youghurt (naturell) nyss också. Pappa har köpt glass också, hehe. Tar den ikväll. jag kommer va tjock ikväll men lilllördag, visst?
Blir bra med träning imorn, glassen kommer va BORTA innan 10 imorn. Men nu ska jag inte skriva allt jag tänker, för det låter mer extremt än vad det är...


nellys rea va ju inte nåt att hänga i granen alltså..


nuuuu måste vi gå till stallet. annars kommer jag fortsätta äta mitt godis (har tappat räkningen på antalet godisbitar, men sen är det ju GLAASSS!!!) och sitta stilla här. Kommer fastna i dörren. nu , nu ,nuuuuuuuuuuuuuuuuuu måste vi gå!!!!!
fan för lov, man bara äter..

110427



ja men jotack, en löptur senare så känner jag mig hel igen. Dock är det inte världens bästa väder här men man kan ju inte få allt, tyvärr...
Frukost blev ägg på knäckebröd och yoghurt med linfrön och solroskärnor typ... Nu sitter jag här med massa godis framför mig. Det låter lovande, ellerhur?!

Nu ska jag kankse inte säga nåt mer, utan kolla upp lite roliga saker förstår ni.. Adios!


så söööööööööt

göteborg



Nej, vi har inte dött. Har bara varit på en tur till göteborg i 2 dagar. Eftersom det va en överraskning till hanna så kunde jag inte skriva nåt här..

Men efter 2 dagar med massa (känns det som) mat, så väntar morgonträning på fastande mage imorn.. Sen fånga lite sol om den hittar karlstad imorn.. Nu väntar sängen!!


atmosfear, jaa det är sådär högt.

Happy Easter


Påsk va det ja!  Glad påsk på er allesammans!

Påsk innebär ju en jävla massa godis, jag fick också imorse och tänkte att jag kunde spara till nån gång. Tog nyss första som blev andra och är nog uppe i kanske 8st... hehe. fail lixom...
Men ska ialafall hoppa iväg till stallet för att rida lite, får se hur länge jag orkar stå ut på ridbanan det är ju varmt. Men väldigt skönt!

Hoppas att ni har fångat lika mycket sol som jag har gjort idag och att ni äter mycket påskmat (eller om ni har gjort det) och godis! Det är ju faktikst lördag, själv så kör jag på all-in idag tror jag...  Löpträning imorgonbitti, så man hinner sola på dagen! Morgonträning är sjukt skönt! ½ banan innan, sen så är det bara att köra ett par km.. Går ju såklart utan oxå, hehe ^^


110422


Sådärja, ännu en dag är förbi. 2 timmar spinning, sen hem för att få se solen lite och efter det stallet som blev en promenad på drygt 3 km, eftersom jag gick bredvid hanna som red. (amanda va oxå med, hehe)
Sen så har jag inte gjort så mycket mer, spelat kort typ.. 

Åt ngra chips nyss oxå, är det påsk så är det. Imorgon skulle det bli sol igen, så lite mer bränna ska man väl skaffa sig hoppas jag! Stallet imorgon också, fast att det är vilodag... Men på söndag, då är det löpning igen! :)


110421


kul att Hanna sitter och biter på naglarna, eller jag vet inte om hon gör det. För hon är inte hemma men ändå!
Jag kom hem för ett tag sen och blev trött just i denna sekunden, jag tror att jag minsann är lite känslig mot pollen, av något slag. (är även känslig för gräspollen, men har ej kollat upp detta. Men när det rinner ur ögonen och det kliar, det är kanske ett tecken? eller att man är trött och snorar som en 3-åring som nyss börjat på dagis?)

Men ialafallllll. Så har jag (och vi) lov, efter alla andra. såklart. Spinning i 2 timmar imorn, med start 10.00. Ni ska bara veta hur jag laddar upp idag, det är inte nog med att 10 är grymt tidigt, det är ju lixom 2 timmar plågeri!!!
Nu ska jag inte snacka mer skit!


biter på naglarna

Kan börja med att säga att jag är väldigt nöjd med dagen faktsikt, det känns bra att lovet är här jävligt snart! Kan även säga att min klass är lite bättre än alla andra klasser, och nej jag har inte varit i ALLA klasser men är ändå väldigt säker på att min hör till den bättre i kategorin.

Fick ett brev av Amanda (hoppas inte detta är hemligt) idag som jag tänkte att det står säkert bara några fina rader på det om något som inte är så speciellt. Jag bestämde mig för att öppna det när jag kom hem så jag drog ut på det in i det sista fram till nu då jag inte hade något att göra. Tror ni inte människan har knåpat ihop något äventyr för oss två då? Jo men det har hon och jag får tydligen inte fråga något om det som står i brevet utan fick information som är viktigt att veta + saker som ska vara med tydligen. Alltså, hur fan kan ja inte ha märkt något egentligen? Jag blev så chockad att jag började gråta, hehehe.... Det var en hemlighet egentligen att jag började göra det men... Jag sitter och funderar på vad det är hon har hittat på den här fina människan men kan verkligen inte komma på det! Men jag ska låta dagarna gå tills jag är där på Måndag morgon klockan 8:10 då äventyret börjar..... spännande!


110419


jomen halllooo! Våren verkar ha hittat hit på riktigt, varmt och skönt! Dock kan man ju tycka att man borde bli piggare? Dagen igår va det värsta jag någosin varit med om, va trött från att jag gick upp tills att jag gick och la mig. Lägg på ett intervallpass på det också, sen så att jag åt 75g sportlunch och 1 banan innan passet, och ändå gäspade 3 ggr... :)

Men idag har jag varit piggare, men ska sova tidigt idag också, så att jag är pigg imorn. För då väntar skolan, sen så lite träning, springa innomhus. Det blir nog bra tror jag. Annars så händer det inte så mycket, eller okej ganska mycket...  
Snart sommar också, vad man ska göra då återstår att se!


tips på serie!

ALLA som inte har sett GLEE måste, då menar jag måste se den. Ladda ner eller gör vad ni vill för den är faktiskt väldigt bra!!

Inte det jag skulle säga egentligen, utan mer hur mycket jag tycker om after sun och att jag är glad över att ha kunnat skära min mat själv idag :))


fingret är bra även om jag kanske inte kan böja det så fint (se andra bilden)


typ utsvulten

Jag trodde aldrig att jag skulle överleva dagen. Om ni hade sett våran mat i skolan hade ni antagligen inte heller ätit den, eller hade ni smakat den hade ni slängt den. Grejen var den att maten såg ätbar ut men när man stoppade den i munnen så kändes det som om jag var fånge på 1700-talet och fick ta maten som blev över. Jo men jag är inte så kinkig när det gället mat utan jag äter det mesta, men idag gick det verkligen inte. Så när jag kom hem kände jag mig ännu mer som en fånge som bara har fått ett mål den dagen.... men jag är glad ändå, för det är fisk imorgon som jag vet kommer smaka!


JAAA!

Nu äntligen när solen lyser in i fönstret vågar jag tro på att det är vår, på riktigt! Det var väl typ det som jag ville ha sagt. Livet känns bra kan ja meddela, bättre än igår. Hade en liten svacka då men nu är vi påväg mot en peak igen. Härligt, kanske inte shopping skulle vara bra en dag som denna? Hästen står i alla fall på schemat vilket inte tar emot i det här vädret.


110415



Sådärja, fredag och en vecka till lov! En bra fredag ändå var det idag, efter skolan blev det springa ½timme, sen spinning 1timme. Skönt efteråt, men jobbigt ändå! 1 banan, liten sportluch fick agera energi mellan passen!
Köpte en smoothie typ med banan & jordgubb som jag drack under och efter spinningen (utöver vatten) och den va faktikst riktigt god. Utan tillsatser och grejer oxå!

Annars så har jag mumsat glass och cola. Skönt med sängen inte så sent, jag behöver ju sova också. Imorgon blir det att se lite tv program och så som jag missat under veckan. Om det blir sol och så, så kankse jag vågar mig utanför dörren :D


jueves



hejsan!
Jag är ledig idag också och försöker göra allt utom min svenskauppgift, som att sitta här.. Jag har varit ute och gått och käkat frulle som idag bestod av; ägg på knäckebröd, lite yoghurt med müsli och en apelsin. Så nu är jag mätt och belåten till lunch!

Tänkte också förtydliga att jag inte är jättedålig på spanska, utan jag läser steg 1 för att jag har läst franska i 4 år innan detta. Men jag kan redan skriva om mig själv, på spanska utan problem. Så jag är inte jättedålig faktikst, sen kan jag ju alla färgerna nu, veckodagar, månader OCH årstiderna!!!!!!!

Nu ska jag nog hitta på nåt, svenska typ. Solen skiner lite oxå, kankse går man ut och tar lite D-vitamin sen om det inte är för mycket moln. och nej, ingen träning, har vilodagar nu 2 st. Då är det bara promenader! :)


2 år gammal, men ändå sommarfeeling! (:

hehe, jaaa

hola amigos!

Jo men visst såg att Hanna har lärt sig lite spanska så ja kör nog på det temat idag tänkte jag. Eller kanske inte nej? Åt iaf en Daimstrut förut, snacka om att jag är mätt nu. Jag tog den nya med päronglass i istället för vanilj. Den var faktiskt god men bara om man gillar päron, vilket kanske säger sig självt. Tänkte bara dela med mig av denna fina information.
Kan även berätta att mitt finger göra varken framsteg eller får bakslag (säger man så?) utan det är som vanligt. Det är PAIN med betoning på just PAIN när jag använder det eller stöter i det, jag får lugna mig tror jag.


110413


Det är påfrestande att vara ledig!  Jag har redan hunnit gjort klart ett engelska arbete, samhällskunskap och nu har jag gjort lite spanska med. Fast jag ska fortsätta med lite spanska till, lära mig lite färger och så!

Annars så händer det inte så mycket, soppa till lunch (kul att veta) ska snart ner och ta mig ett knäckebröd tror jag. Eftersom det är vilodag idag, så måste jag ju låta kroppen kunna återhämta sig optimalt, vilket betyder mat. Min müsli är slut också, hehe. Jag äter den en ggn om dagen ungefär, och käkar fiberhavregryn till frulle!
Nu skulle jag ju plugga, sen när Hanna kommer hem så blir det stallet! :)


hehe, jaa. en jääääätteeeegammmaallll bild. nästan 4 år typ.. mörkt hår iaf

110411


Ni ska veta att nu är jag inte så med i min hjärna. Ett inetvallpass spinning på 60min gör hjärnan lite seg, har aldrig svettats så mycket i hela mitt liv. Varmt så i helvete va det!
Men imorn är det nya dag, det blir en sväng på löpbandet :)

Annars händer det inte så mycket, varmt och skönt idag! sen så skulle man väl kunna säga att motgångar föder framgångar, ellernåt..  Ni vet när det blir bra i slutet ändå!
Nu ska jag kika in på en kompis blogg, hehe. Sen duschen och sen äta en ggn till. Ni vet när man taggar för beachen, så kan man inte gå runt hungrig, man kommer inte i bättre form (ungefär som att vara idiotisk och aldrig äta frukost).


ingenting

Jag tröstshoppade idag, eller jag tröstshoppade inte egentligen. Men hur kommer det sig att man blir så glad av att shoppa? Man förlorar ju egentligen pengar men ändå blir man glad för något som man kommer använda två gånger varannan vecka, om ens det. Tanken slog mig nyss. Jag fick med mig ett sommarlinne typ och en t-shirt med knappar på ryggen. Träffade även fina Eveline, alltid lika kul mindre kul dock att vi inte ses varje dag längre men vi får bättra oss.
Blir även trött på birrta människor, hur svårt ska det vara?


hittade även det här blåmärket igårkväll, jag kommer snart vara hela regnbågen

jag är en mes

Jag har fått inse det själv nu att jag är en mes, och att jag är klen. För vem mer än jag får en handboll på fingret och inser att det gör ont men fortsätter på idrottslektionen men inser när jag kommer hem att fan det här ser inte bra ut. Sitter dagen efter på röntgen och får reda på att det är en spricka i äckelfingret. Jo men för att göra en ganska lång historia kort så gick det till så. Jag är nog inte den som klagar (hoppas jag) men det går mig på nerverna att jag inte får belasta fingret på 4 veckor (läs: inte kunna sadla eller mocka!!!!). Det positiva med det här kom jag på förut, jag slipper bädda sängen själv. Det är bra!

Men nu ska jag duscha, få av mig den hemska tejpen på fingrarna och sätta på ny igen tills jag får en bättre lösning i veckan. Hoppas på en rolig vecka med SM-guld oxå, GÅSHUD!


                                                                                         / klen tjej

110410


helllooo!
Vilodag? näääe! Här kör vi på, men idag så längtade jag efter att få träna och det är ju då som man verkligen ska göra det!
Så nu blir det soffläge resten av dagen.. Har inte alls mycket mer att säga, förutom att jag är ledig 2 dagar denna veckan, det är soft!  Nu ska jag fortsätta glo på tv och sen typ äta glass senare, med hallon.. Ett tips är att värma hallon istället för chokladsås eller kolasås! :)


110409


heeej!
jaaa, vi lever men det kan man inte tro...  Har nästan blåst bort och Hanna har en spricka i hennes lillfinger, bara det gör ju att man redan har full förståelse för att vi inte har skrivit :D

Nu sitter vi och tittar på hockey, ni vet Färjestad är ju lixom från Karlstad, då ska man ju kolla om man bor här! Jag ska väl fortsätta titta lite. Så hörs vi när vi hörs! MEn annars är det bra! :D


sjukt bra väder här också,men tyvärr blåser det!

110404


är jag trött?jaaa. borde jag dammsuga?jaa. har jag beep-test imorn?jaaa. har jag tränat idag?jaaa. kommer jag ha träningsvärk imorn?jaaa.

Jag har pluggat också, inte illa...  Men den där dammsugaren är fan ett stoooort problem i min vardag. Sen så kan jag ju meddela att imorgon ska jag ta sånt där fint kort i en automat. Ser verkligen fram emot det! Annars så ska jag väl va i skolan, och fixa id-kortet. Sen ska jag träna också, i den mån jag hinner...

Annars så händer det inte så mycket, och jag ska sluta säga annars då.... För nu ska jag hitta på nåt tråkigt


on/off

Jag tror att jag och bloggen har ett on/off-förhållande om jag ska vara ärlig. Vi gillar varandra i omgångar så att säga. Jag måste sluta säga "så att säga" säger det hela tiden. Men jag tänkte vara tråkig och säga att dagarna rullar på fint. Spenderade natten mellan lördag och söndag hos Amanda i Grums (jo men jag börjar vänja mig vid att åka buss 800/801/700 ganska bra nu). Det var väldigt bra för mig att komma bort även om det inte var långt bort. Imorgon är det hon som besöker min säng ska ni veta, eller hon kommer ju inte för att besöka sängen fast vad vet jag?
Det har hänt en rolig sak iaf nämnligen att jag städade mitt rum för 1 vecka sedan och det är fortfarande en ganska så fin ordning. En liten dammsugning skulle väl sitta fint men annars det det finfint ut. Detta trodde jag aldrig om mig själv, stolt är jag!


110402



jaaa men hej! här sitter man, en lördag och har inte gjort någonting alls idag. Eller jag har varit och tagit ut hästarna imorse, sen så har jag ätit... 
Jag ska fortsätta dagen med lite mat och mat, sen massa glass... +/- + är min grej, om ni fattar :D
Fast och andra sidan har jag vilodag, med betonting på vila. Då ska man ju ätaaaa. Ni som hade tänkt att fixa formen till beachen, kan ju börja med att äta frukost vettja! ;-)

Nu ska jag typ, gör nåt. Later!


detta bjöds det nyss på, med jordgubbar (från spanien, mums!) och yoghurt...

RSS 2.0