kolasås


jag ser att någon på blogg.se visar hur hon sköter sitt hår och sådär ni vet... Jag inser att jag inte har haft inpackning i håret, på evigheter. skärpning. Sen så är det ju typ jättemånga som plattar eller lockar håret varje dag, även blåser håret (eller fönar för att vara korrekt) varje dag.
Mitt bästa tips är att strunta i allt som har med platt eller locktång och hårfön, så mycket som det går. Låt håret självtorka och håret måste inte va platt varje dag! (eller lockigt om man så vill det)

jaaa, sen händer det inte så mycket mer, jag har storslagna planer som ni med all säkerhet kommer få veta. Men nu ska jag göra lite kolasås som ska in i kylen så den blir kall! Det är ju söndag och jag har varit på spinning, då får man unna sig


ska köpa dessa snart oxå, först svarta sen vita :D

donalds


eftersom jag inte har legat på latsidan när det gäller träningen dom senaste veckorna (har inte räknat dom), så firar jag det på fredag med M&M's och kanske lite annat smått och gott... För att sedan på lördag morgon kliva upp och använda godisets energi, genom en löprunda!!! (hej, jag tränar som en träningsnarkoman)

Annars vill jag inte påstå att det händer så mycket, McDonalds (det är lika kul varje ggn att säga det) blev det till lunch idag. gott ibland vill jag lova er.  Nu är det nog mat här hemma hoppas jag, lite sent men bättre än aldrig. Sen så ska jag ta tag i mig själv och kanske läsa lite historia och samhällskunskap? Helt klart mina favoritämnen!

jäklarns så söt man har varit. jag kommer ihåg det som om det vore igår, april 09 ;-)

as usualSedär ja, nu ligger jag i sängen och har lite ångest för att det är skola imrorn. Men med lite sömn inatt så blir det nog bra. Denna veckan kommer väl se ut som alla andra antar jag...
Träning, plugg och skola. Sen lite vila också på det.

höhö, ja det va väl det jag hade att kläcka ur mig för denna stunden...
inte så söt bild, men vad gör man inte....

liten Elin, juni 09 tror jag....


även detta 09


och här då, 2010
har ingen bild från 2011. men vi alla överlever nog det oxå ;-)

framsteg

Jag har aldrig tyckt om att stå inför klassen och prata om något. Varje gång har jag varit sjukt nervös och när läraren säger att vi ska göra något mutligt så har jag blivit nervös. Men under hösten har det hänt något. Under mitt tal i svenskan var jag visserligen nervös men inte alls som jag har varit under högstadiet, vi hade talet inför halvklass. Igår skulle vi redovisa vårat grupparbete till klassen, vi har jobbat om alohol i trafiken. Det gick asbra. Jag var inte alls lika nervös och "rädd" som jag brukar. Inför helklass också (25 pers).
RÅNÖJD över mig själv! Kan tacka min fina skola för denna utveckling


bästa sidan på länge

Lyssnade på Spotify och då kom det reklam och den bästa reklamen jag har hört. Nämnligen om en mattesida. Man får hjälp med mattetal eller bara göra olika övningar det finns även en film som är som en liten undervisning. Hur bra är inte det då? Jag har själv inte testat sidan än men det lilla jag kollade på verkade awesome. För de som har lite svårar med matte kan nog denna sida vara hur bra som helst för! :)


bild från google 

110115


Lite dåligt med uppdatering här, men så kan det va när man har mycket att göra... Men det är ju helg nu ialafall som inte har kommit en sekund bättre.

Det har lixom gått HALVA januari= snart februari.... Då är det lov igen sen är det vår efter det! Sen har jag 100 planer för iår men dom får ni inte veta än, det kommer när det kommer om man säger så!  Man skulle kanske ha något att se fram emot, då har man ju nåt att leva för?!
Vad vet jag? Nu ska jag fortsätta att göra soffan sällskap


kul att se gamla bilder ibland!!!

run Elin, run Elin run!!!!


okej, ännu mer snö. Jag hatar snö. Jag hatar vintern. Det är inte lätt när det är svårt...

Ska ialafall ut och springa om 40 min typ, hade tänkt att inte göra det först pga. vädret.... Men jag inser hju att jag är liiiite taggad på det ändå.
Annars då? Jotack, det är fint. Händer inte så mycket, va uppe strax efter 8 imorse och va iväg till stallet. Kom hem va as trött, sov i 45 min och är nu pigg som en mört ;-)

Jaaaa, soffläge till kl.15, sen ut och röra på fläsket, om man vill va extrem


ni får stå ut med en gammal bild :D

vilahejjjjj!
jag är antagligen den tröttaste människan som vandrar på denna jorden skulle jag tro... Somnade runt halv 4 inatt och upp vid 10...Det va inte det lättaste jag har gjort under mina 16 år som människa.

Träningsvärk har jag också, men det gör inget... Jag har kämpat under dom 2 senaste timmarna för att hålla mig innomhus, kroppen måste vila ibland. Kan va svårt att ta in när man är den rastlösaste som finns. Har ialafall varit i stallet!


skulle inte va fel att ha detta vädret nu.... :D


bliiir sen!
inget värt inlägg men men....

lovade..

  • Jag sa att jag skulle göra en summering av 2010 för er men jag tror verkligen inte att jag orkar, ledsen!
    Istället kan jag säga att 2010 var ett STORT steg frammåt för mig.
    I början av året gick bloggen jättebra! Alla var jätteduktiga på att kommentera och vi slog alla rekord faktiskt. Helt jättebra första halvåret för bloggen alltså. Sedan så blev det inte lika kul tror jag. Både jag och Elin tappade lite suget och då är det självklart att man tappar läsare men ni är allt en fin hög som kollar in varje dag ♥
  • För mig och Elin som syskon var året bra tror jag. Vi kom varandra närmare det här året. Det har varit lite press på oss av olika anledningar med vi har hållt ihop och jag vet att Elin står allitd vid min sida och jag vid hennes. Men vi är fortfarande syskon som kan vara riktigt sura på varandra, var så säkra! En sak som var kul och faktiskt på grund av bloggen så fick vi ett erbjudande om en intervju om tvillingar, hur det är att vara tvilling etc. Vi tackade dock nej, jag känner i efterhand att det hade varit kul att få göra den. V i fick även erbjudande om ett fotojobb för kommunen vi bor i. Även till det tackade vi nej, vilket jag inte ångrar. Intervjuen hade varit roligare!
  • För mig själv har året varit underbart. Det har varit både med och motgångar. Det är skönt att få reda på när man själv känner att någonting stämmer. Jag vet idag vad jag faktiskt vill med vissa saker. Bland annat är jag sjukt glad övet mitt gymnasieval. Jag är sjukt nöjd med skolan, klassen och inriktningen. I slutet av året nu har jag verkligen tagit ett steg i rätt riktning, älskar livet!


110101okej, 2011.... Ska bli spännande och se vad det har att bjuda oss på... Antagligen massa spännande saker, men just nu känns det konstigt att det är ett nytt år...  Vi får väl se positivt på saken, 9v till sportlov...  och ännu fler till påsklov och sommarlov! :D 

Jag startade dagen med ett intervallpass också... det va jobbigt, men nu väldigt skönt.  Ja, har inte så mycket mer att säga. Förutom att jag är hungrig och jag tittar på Life of Ryan


inte så söt, men årets mest saknade!

RSS 2.0