trött


hejhejhallå!
Det har varit en effektiv dag idag, solat ett par timmar, badat (och simmat typ LIIIITE) och varit i stallet.. Sen så bör jag säga att jag och hanna cyklade till badplatsen. Vi har 2 att välja mellan, den först 200m bort typ, men där va det folk. Vi fortsatte en bit bort, där va vi själva. Sådär varmt i vattnet, men det va skönt ändå!
Så imorgon hoppas vi på att det blir sol igen, så det blir mer solande!

I övrigt så känner jag mig såååå ur form att jag håller på att dö. Det värsta är när man ser själv att man är det. Men jag hade tänkt att ta en tur på onsdag, 3stadiga kilometer. 5 stadiga på fredag och ett intervallpass på söndag! Sen är vi igång på riktigt! :)
Nu är jag trött, så ska strax sova faktikst!


kanske till frukost imorn? Vi får seeee!

kul...

Kom nyss hem från att ha firat pappa i vårat växthus vi har ungefär 300 meter från huset, så vi har inte åkt bort eller så haha! Inser när jag kommer in i mitt rum att jag ska ju faktiskt bädda om sängen, KUL. Inte speciellt men jag får tänka på resultatet. Ska även försöka somna i tid inatt så jag inte går upp vid klockan 12 imorgon. Fånga dagen Hanna, fånga dagen. Jävla uttryck, men jag måste nog börja gå upp liiite innan 12.

Jag börjar imorgon så får vi se hur det går, ska jag satsa på 11 kanske?



När jag ändå visar en gammal bild, ska försöka koppla in en skärm till den stationära datorn som finns. Många bilder där som jag både vill och inte vill se!

inget intressant



okej, det är fint väder. Men jag gick in, kände att en liten vila från solen behövde jag nu. Det kommer ju fler soldagar och ja, jag ska ju ut och gå sen så att helt utan solen blir jag ju inte. Sen så är det varmt, vilket gör allting mycket bättre! Svensk sommar när den är som bäst!

Nu ska jag glo på tv, hade inget mer intressant att säga faktikst... :)


jag blir så jävla sötsugen när jag ser denna, varje gång!

110730



godmorgon!
Jag vaknade imorse av att klockan ringde, för jag skulle ut och gå... Men det blåste så mycket, så jag somnade om en liten stund och vaknade igen kvart i 10, med mobilen i handen. haha.
Det är ialafall fint väder än så länge, så att om det håller i sig i ett par timmar blir jag glad! Det blir ju såklart en promenad idag igen, fast på eftermidagen då. Tror att förkyldningen börjar gå ur kroppen, för idag sitter det i halsen också. Räknar med att kunna börja springa nästa vecka någon dag, dock blir det ju att börja med en kort tur.

Nu ska jag vänta på att klockan slår 11 för att kunna njuta fullt ut av solen. I övrigt så är det firande ikväll också, min mage jublar!


ny nivå


Jag skulle kunna vara den skabbigaste människan som vandrar runt på tellus just nu faktikst. Jag har tagit slappisdag till en helt ny nivå. Baconhår, till en ny nivå. Men jag ska fixa mat nu, sen ska jag hoppa ut på en prommenad vid 2-halv3 nån gång. Efter det så blir det duschen!!!! Ikväll så ska vi fira en kompis som fyller år snart, men hon drar till usa på tisdag. Så det blir lite avsked&födelsedagsdirande. typ.
Mycket mat i helgen, pappa fyller år imorgon också. Vi får trösta oss med att det ialafall är fredag och lördag som matintaget ska öka!!!


hittade ingen bättre bild på mat i arkivet....

tjejkväll

Spenderade gårdagskvällen tillsammans med det bästa tjejgänget. Skulle göra vad som helst för dom, så fina hela högen. Det blev en lyckad kväll som bestod av kubb, kortspel med straff, musiktävling (som Johanna vann, inte helt oväntat!), prat och bus i poolen. En väldigt bra kväll alltså, avslutade med att sova kvar hos Johanna med Eveline. Medans de två skedade hela natten (eller gjorde de det verkligen?) låg jag själv på en madrass, dock med bästa Daniels kudde!! :)))

Här är några bilder jag lånade av Emelie!


Eveline och Johanna


nästan hela gänget, bara Emelie som saknas på bilden


naturell


här ligger jag och väntar på bättre tider, typ. Jag kan ju säga att bli inte sjuka och va allergisk på samma gång. Ingen bra kombo förstår ni, inte alls faktiskt. Jag har för övrigt solat lite idag, ätit, varit på promenad, ätit lite till.... Smoothie drack jag nu senast, farligt gott. och nyttigt. (lite naturell yoghurt, saften från½ apelsin och en massa jordgubbar. hur gott som helst! Man kan ju byta ut den naturella yoghurten mot t.ex. vaniljyohurt om man vill det. Men jag använder den naturella för att inte ha i så mycket konstigt socker.) Lång parantes där...

Nu ska jag väl fortsätta glo på tv, sen äta. Efter det blir det glass, eller frukt och en cola. Har redan ätit några chips, alltid mycket godare att äta ur påsen! Men nu ska jag vänta på att tiden går liiite snabbare, och att pappa ska göra mat... Mat är livet, typ


110727


Hejhej hallå gott folk!

Jag va som sagt inte hemma igår, utan på nåt ställe med mamma, pappa, karl och en kompis till han... Det va väl okej lixom, fick en glass. Då är jag nöjd och glad. Dock har min hosta gått över till en härlig förkyldning (stavas det så?) och jag får helt enkelt gå in i en liiiiten period där, ta det lugnt är första prioritet. Så tyvärr inga springturer för mig på någon dag. Men jag får ut och gå ialafall, rask prommis funkar det också. Bara benen får hålla igång!

Jag väntar på att klockan ska bli typ 11, så jag kan ut och lägga mig i solen. Skönt med fint väder. Ska nog gå ner och smörja in mig lite i ansiktet och på bröstkorgen. Tar det säkra före det osäkra, även fast man kan gå ner i solskyddsfaktor nu, behöver kanske inte ha 25 om man har lite känsligare hud. Jag anväder 10 nu, vilket funkar för mig. Men skulle nog kunna gå ner till 8, tror jag. Ha en underbar dag! :)


detta kan också vara bra, efteråt! :)

har jag gått för långt?

Ni som har följt bloggen ett tag, eller typ väldigt länge, eller möjligen känner mig vet att jag gillar Andreas Wijk väldigt mycket. Det är inte något som är konstigt alls eftersom han är väldigt talangfull och extremt snygg. Men nu har jag tagit detta ett steg längre, och nej jag har inte åkt hem till han eller försökt få tag i hans nummer, utan jag har bilder på honom som bakgrund på skrivbordet. Det är typ 8 bilder som rullar. Jag känner lite själv att längre än såhär får jag inte gå. Jag vill inte verka som en stalker så jag vet inte varför jag skriver det här- där alla kan läsa. Kände nog mer att om ni vill veta så vet ni det nu.


en liten Andreas, tagen från hans första blogg

tumme upp

Jag har tagit tag i mitt liv lite känner jag, efter att jag och Amanda har gått upp halv två varje dag så har man kanske blivit lite lat av sig. Så idag vaknade jag halv 12 och gick upp nästan direkt. Mycket bra gjort av mig. Även om jag inte kunde somna igår kväll så gick det ju fint, jag somnade nog runt fyra eller halv fem.

Idag har jag varit ensam hela dagen nästan, mamma och pappa har knappt spenderat tiden inne eller hemma. Elin och Karl är inte hemma och jag har dunkat musik hela dagen, soooooooooft! Nu står det kanske fotboll på schemat. Vi får se hur det slutar!



målade fransk manikyr igår för fri hand, känns lyxigt!


bilden är till Amanda, tumme upp för någonting.....

kämpa!



ojojoj, trötttjej_17 här.... Menmen, ska träffa en kompis i stan idag så det är bara att försöka hålla ögonen öppna. Eller alltså, det blir ju inte så svårt sen, men nu är det svårare. kämpa Elin,kämpa!. jaaaa, får se hur länge jag blir i stan idag ska försöka att inte göra av med för mycket pengar ialafall. Kanske följer det med små nödvändiga saker hem, som typ leggings.

Jag är för övrigt förkyld. Eller jag är lite tät i näsan, men jag överlever nog det med hoppas jag. Måste googla om man kan köra lite lätta pass då, eftersom jag redan har gjort det men, ja.. haha. Kommer antagligen ändå inte följa det som står det.
I övrigt, så visar alla olika väder sidor, olika väder för imorgon och onsdag. Spännande!


fy fan, vinter. det SER kallt ut!

hästhage?

Tog mig en tur till stallet och hästen förut. Väldigt efterlängtat, när man väl kommer det är det som om man verkligen lever i sig egna lilla bubbla. Med hästen också då såklart. När jag skulle hämta hästarna i hagen var det fler än hästarna i hagen...



den lilla bruna hästen har en "munkorg" för han inte ska få i sig så mycket mat, han får kämpa lite. kan bara säga att han går inte hungrig iaf!


finaste Worys


här ser ni alla får!

här låg fåren och tog sig en liten siesta

väntar



skönt väder idag, regn,regn,regn och åter regn. Men nu ser jag lite blå himmel och moln. Ingen sol. I övrigt så tittar jag på supersize vs. superskinny. Funderar på att hämta lite chips och en cola. Men jag bara funderar, tänker att det vore lite gott..  Jag är ingen chipsmänniska och nöjer mig oftast med 10st ungefär... Det är värre med kakor och glass,där finns det inget stopp ;-)

Vad har mer hänt? jag körde ett jobbigt träningspass förut i regnet, mina ben är sega nu. Men det va skönt! Nu blev jag dödstrött, colan väntar på mig!


ser det inte för häääääärligt ut?

tjenare mannen!

Jag bloggar i perioder har jag märkt, men jag har nog annat för mig. Nu har jag tillbringat ett par underbara dagar med den ännu mer underbara Amanda. Tur att man har några som man alltid har roligt med. Amanda och jag har gjort... hm ja... ingenting när jag tänker efter. Umgåtts lite med hennes (kanske mina också, eller jag vet inte?) kompisar i Grums men vi har spenderat den mesta tiden i soffan. Hihi så tjocka!

En sak som är rolig är ju att jag och Amanda lyssnar på samma musik till viss del, men när det kommer till Rihanna och Beyoncé har vi delade meningar. Jag kan inte få nog utav någon av dem. Därför förstår jag varför jag inte har visat den här videon för er, den har legat i mina favoriter ett tag nu!


bara lite



happhapp, jag har sett på tv precis hela dagen. Gothia Cup finaler, hela dagen lång. Med avbrott för mat då såklart, kikat i h&m katalogen också, jag har beslutsångest över vad jag verkligen vill ha. Livet är tufft...
Inte heller blir det godis idag, jag måste vila mitt skavsår lite och då så vill jag inte att någon annan väljer godis. Eftersom jag vet vad jag vill ha, hade bara blivit irriterad om mamma hade kommit hem med något som jag inte gillar!
Något annat som jag gillar är dajmglass och hallonsorbet, så det skulle hon köpa. Mums! Med en kall cola, så är det toppen! Nu ska jag ner och hämta lite chips tror jag, men bara lite :D


ska för övrigt träna imorgon, och nu kommer vi till det roliga. Jag har inte känt suget efter att träna idag,lite chips och glass. Dåååå kommer suget efter att ta bort det ur kroppen!

110723



jag ska kanske börja med att säga att jag hoppas att allt i Norge blir så bra som det bara kan bli, så snart som möjligt. Även att dom får den hjälp som dom behöver!

I övrigt så gör jag absolut ingenting, är vansinnigt sugen på godis. Jag äter nästan aldrig godis, men när jag blir sugen så är jag verkligen det. Kanske blir det lördagsgodis idag? Även om man äter nyttigt och lever hälsosamt, så är det viktigt att ibland unna sig något som man verkligen gillar. Om det nu är godis, chips, kakor, glass eller frukt. Det beror ju på vad man gillar.
Sen så vet jag att det ligger en massa burkar cola light i kylen. mums!!!!


varför är dricka godare i burk?

snygg?



ibland så undrar jag varför det är "mer okej" att se ut såhär:



än såhär:



Tydligen så ska alla se likadana ut. Det dumt att äta gott och leva hälsosamt, om man ser på idealen. Man ska helst utav allt äta så lite som möjligt och träna så mycket man kan. Om man ska sätta ord på vad tidningarna visar bilder på, så är det; ju smalare, desto snyggare.
Något som va helt nytt för mig, blev det för alla andra och bankades in i alla unga tjejers huvuden. Det sitter kvar där, men är påväg att dö ut. Vi har olika syn på hur man ser ut när man är fin (vacker, snygg. kalla det vad du vill), men ingen kan väl påstå att man är snygg när man inte är sig själv?

bra avslut



jahaja, hemma efter en fin dag med fina vänner. Jag gick inte tomhänt hem, om någon trodde det? Nejnej, det blev en mascara (ni vet den guldiga, som Eva Longoria gör reklam för?), skavsårsplåster, 1par björn borgisar, 2par strumpor och jeans. Ni hörde rätt jeans, på h&m köpte jag dom. Sitter som en smäck, fast jag måste säga att det är konstigt hur storlekarna kan vara så olika.
   Idag lånade jag ett par jeans från Hanna, som är från h&m. Det är strl 26 på dom, och dom sitter as bra. Men på dom som jag köpte nu, hade jag 27 på. Kan iof bero på att dom jag köpte va super skinny och super tight. haha.....
 Nu ska jag fortsätta lyssna på andreas wijk, på hannas dator (som för övrigt är väldigt jobbig). Jag lånar den bara. Samma sak med jeansen idag, men hon lånar kläder av mig oxå ska ni veta. Hon har fått tagit vara på lite av mina kläder i hennes garderob. Så att jag får plats med mina kläder i min! :D


det vart ett långt inlägg, som avslutades på bästa sätt!

ghost


halli hallåå, halv 12 är klockan. Jag har redan hunnit med att käka frulle, se på tv och tvättat håret... Detta sedan klockan 9, låter tidigt men håret måste hinna torka ju. Man vill inte slita på det i onödan. Ska ialafall till stan innan 1, för att käka lunch med en kompis, det ska bli trevlans! Hon har varit i Italien, så jag får väl sitta bredvid och typ: Hello my name is Elin, and I'm a ghost...

Sen blir det nog en sväng in på h&m,som sagt. I övrigt så är det ganska så dåligt väder, men det ska bli sämre. Regn HELA dagen imorgon. Det känns som om jag vill flytta min träning från lördag, till söndag! Nu ska jag kanske ta tag i mig själv och göra mig till människa.


ni får en gammal bild. måste säga att ibland så saknar man tiden som va, när man ser bilden man tittar på.

säker



aaaah, jag är tjockt med godissugen nu alltså... Ska till stan imorgon och träffa en kompis och köpa skavsårsplåster som håller!!! Okej, antagligen en sväng in på H&M också. Kanske att jag köper med mig nåt hem, fast jag vet hur det kommer sluta. Jag köper inte med något hem.
I övrigt så funderar jag på vad jag ska käka för frulle imorgon, mitt favoritbröd (god form) eller gröt. Kommer sluta med det senare alternativet. Jag är helt säker.

Tror det är dags att kasta in handduken nu, allergin tar ut sin rätt. Jag är trött och ögonen hänger inte med. (upptäckte för övrigt idag att jag ser mycket bättre med vänster öga på långt håll!!!)


skulle ha en McFlurry maskin hemma alltså.

skratta eller gråta?



god eftermidag på er allesammans. Jag har varit ute och sprungit i värmen, för det va stekande sol förut. helt fantastiskt jobbigt, fantastiskt svettigt också för den delen. Något som inte är fantastiskt är att skavsårsplåstrena (säger man så i plural?) som mamma köpte inte höll för ett träningspass och åkte av. Så den fina blåsan som jag har vårdat så fint, är trasig och det gör jävligt ont. Jag vet inte om jag ska skratta eller gråta.!?!

I övrigt så tittar jag på tv, Gothia. P18 är det nu... Egentligen så har jag inte sett så mycket, tittar mest på datorn. Jag ska ialafall käka min älskade smoothie om en timme ungefär, jag gillar när man gör smoothien som glass typ. Tjock lixom. Men det är kanske bara jag, om ni gillar det så kan jag ge ett tips. Ha i MYCKET bär!
Nu ska jag fortsätta att lata mig. Jag är så värd det!


jag har frysta hallon och jordgubbar i min smoothie.

motiverad och bättre förr



jag heter elin och är allergisk som ett svin, utöver det så är jag trött och mitt ena skavsår kliar som fan... Kan inte klia eller ta på det, eftersom det sitter plåster på... Ungefär så skulle jag beskriva min livssituation. Lite lätt sådär!

Annars så händer det inte så mycket, stallet idag,hanna red, jag tittade på. SOL va det idag också, ett par timmar. Så jag fångade den i nån timme kanske. I övrigt så ska jag sova, tagga för en löptur imorgon, är ganska så omotiverad just nu. Men det går ju att ändra på när man har sovit några timmar.
Ha det fint, ADIOS!


käkar man detta, så blir man motiverad!


hahaha, söt bild... ibland så är det skönt att tänka efter att; det va bättre förr.......

ta ut svängarna



tralala, det blev en liten tur imorse. Pigga ben, men vila imorgon för att jag har skavsår. Dom får vila lite, kör igen på torsdag. Långpass med lite egen kroppsvikt efter. Låter bra, är jobbigt.

Annars så har jag inte gjort så mycket, stallet. Ätit, ätit lite till och ätit lite mer. Ser redan fram emot min fukost imorgon, smoothie. Får passa på innan man övergår till gröt igen. Ibland så ska man väl ta ut svängarna antar jag. Imorgon väntar stallet igen, sen är jag "ledig" där ifrån ett tag. Jag hoppas även på att vädret blir bättre, idag va det ganska så fint väder. MEn det ska reeeeeeeeeeeeegna, men svensk sommar antar jag..


nu är det godnatt! (om jag kan somna, har en "kanintesomnaperiod")

liten tur



Nu ligger jag i min NYBÄDDADE säng, det finns ju typ inget bättre än det (förutom mat!). Jag ska nog snart lägga ihop datorn och sova, det kanske väntar en liten tur imorgonbitti. Jag vet inte, det beror på hur jag mår. Allergi är det tråkigaste som finns. Men det brukar vara hyfsat bra på morgonen, så det kan bli en liten tur då. Innan frukost, såklart. Man måste ju ha nåt att längta efter, eller till!

Annars så händer det inte så mycket, bor typ i stallet. Efter onsdag, så har jag lite vila där ifrån. Skönt, för 4 dagar på rad, är inte optimalt.
Nu ska jag titta på lite grejer på internet, sen sova! Ha det fint!


Elin har fel

Ville bara säga att Elin har fel, eller hon har väl rätt men ÄT för fan. Ät så mycket ni vill!

punkt. hejdå

godaste pastan



hoppsanhoppsan, jag har varit lite inaktiv. men aktiv på andra sätt, med all säkerhet. Egentligen så handlar det bara om att jag inte har orkat, hehe. Så vad har jag gjort då? jo men jag har hunnit med lite träning, en massa mat och glass, kakor tårta, etc.
typ det. inget mer.

Annars så åt jag en fruktansvärt god smoothie imorse, lite naturell yoghurt, lite vanijyoghurt (eller är det vanilj yoghurt?), massa jordgubbar och ½ pressad apelsin. Säkert nyttigt, sen så va det sjukt gott... Sen så åt jag en macka oxå, den va säkert oxå gjort på nåt supermjöl. hehe.  Annars så ska jag gå till stallet nu, ta bort den där pastan jag åt till lunch idag. "Fjärilspasta"<3 , erkänn. det är den godaste pastan? efter snäckor. dajmglass, samma sak där. fast den glassen ÄR bäst!


jag kommer fastna i smoothie-träsket nu. äta det varje dag, typiskt mig. men bra att inte bara käka gröt kanske.
höhö, allt handlade helt plötsligt om mat?!?! men mat är livet och man blir inte tjock av BRA mat i rätt mängd! glöm inte det nu.....

Glee

Kommer nog avsluta kvällen med någon avsnitt av Glee. Här har ni något riktigt fint ni ska lyssna på, fast ladda ner glee först! :)


Beyoncé

Jag "fixar" mig för att fira en som fyller 20 idag. Mycket roligt! Han har flyttat till stockholm och vill ha köksredskap så det fick bli en gryta till honom, hoppas att han blir nöjd. Det är Beyoncé som hörs ut ur högtagtalarna just nu, hon är bäst. Drömkonsert tror jag faktiskt!


gör mitt bästa

Sommaren är härlig när det är fint väder och det har det verkligen inte varit idag. Blir så jävla bitter. Sen kommer jag på att just det jag borde inte vara det för allt annat flyter på väldigt bra nu även om jag är inne i en period som jag tycker att allt är tråkigt och är helt enkelt lite småbitter hela tiden. Jag håller tummarna för bättre väder helt enkelt.

Är nu mer även beroende av någon spel på min mobil, det är inte okej. Måste nog ta bort det inom en snar framtid känner jag! Nu ska jag hämta chips (hoho tjock!) och lyssna på Paow som var med i Hallå p3 idag..


passande bild...

lite av varje



hopphopp, jag har käkat lite och ska ge mig ut på en runda snart. Typ om ½ timme tror jag. Annars så händer det inget, sjukt dåliga program på tv. Sen så är det inte jättebra väder idag heller, men jag kunde ligga ute en liten stund förut ialafall!
Jaa, nu är det bäst att jag taggar till lite. 5km står på tur idag, ska bli skönt. (efter ialafall). Sen vet jag inte vad som händer.
Men jag vet att på lördag ska vi fira 20-årsdag, med massa kakor, bullar och så.. Sen så pizza. Låter som en perfekt dag. Bara man startar den med träning, så blir den pöööörfekt!


MUMS! (har gått och varit sugen på bullar och kakor hela dagen. gäller att ha karaktär!!!)

stallet imorgon, därav denna förtjusande bild

nelly


efter en dag med sol, så tog jag tag i mig själv och sprang en tur. 3km idag, efter 2 dagar med vila va helt underbart. Imorgon blir det 5km, om jag inte har fastnat i soffan!

Något annat som är underbart, är nellys klänningar. Va inne där nyss och kikade lite mer noggrant än vad jag brukar göra... Jag kan bara säga, ska ni på dop, bröllop eller konfirmation etc. i sommar. Kika in på nelly, grymt snygga grejer nu! Här har ni lite saker som jag fastnade för:


papersun 272:- (konstigt pris!)  Jag vet inte vrf jag fastnade för den, men ja. Gjorde det ialafall!?!


papersun 349:-


Rare Fashion 449:-    (ser inte modellen lite rolig ut?)


Elise Ryan 169:- (rea)  Helt klart min favorit, men köper den inte eftersom jag inte har något bra tillfälle att använda den och att den med all säkerhet bara skulle hänga i garderoben...

sunshine



jag har tjatat om det dåliga vädret, nu har jag fått bra väder, idag ialafall! Det ser ut som om det finns fler solchanser under veckan också, så jag ska nog överleva. För övrigt så hostar jag inte lika mycket nu heller, nu är bara frågan om det blir springtur ikväll eller imorgon... Kanske imorgonbitti? Eller båda? Fast det får jag väl säkert inte, mamma stoppar mig....

Nu ska jag förbereda min dag i solen. Solskyddsfaktor på, mobilen ska hämtas (tiden går snabbare med musik på, om man känner att det blir långtråkigt), vatten i sprayflaska och kanske vatten att dricka oxå ja!


smittad

Nu när jag har hängt med Amanda i ungefär ett år är det speciellt EN sak som jag har smittats av och det är särskrivningar. Ja alla gör det, verkligen alla, ingen är perfekt. Jag känner att det har nått en helt ny nivå nu, det är särskrivningar överallt. Var glassen jättegod eller var den kanske jätte god? Säger ni det sista så låter det fel, säg det högt så märker ni. Jag är inte någon lärare på något sätt och vissa har svårare för att stava än andra och detta var inget jävla inlägg för att verka bitter utan mer en uppmaning till er alla, är ni osäkra säg ordet högt. En påminnelse till mig själv också att jag får bli bättre på att stava!!

// trött på särskrivning (eller heter det sär skrivning?)



segt



Nu sitter jag här, med min jordgubb,hallon och apelsinsmoothie. Det är massa jordgubbar och hallon och sen en apelsin. Prima ballerina!

Det har varit lite dåligt väder här, men nu ser det ljusare ut. Skulle ut och gå förut, men det började regna och åska så mycket, så jag fick vända! Funderar på att ta mig en liten promenad lite senare istället. Jag har fått order att inte springa, så länge som jag hostar som jag gör nu. Bara att lyda.... Men segt att bara gååååååååå................
Nu ska jag fortsätta på min smoothie och glo på tv!


jag är kär

allt som handlar om känslor ska ju lämnas utanför bloggen har någon sagt någon jävla gång, men jag bryr mig inte. jag är kär, i Chris Brown..


mjukstart

Favoritcafé: måste nog säga Wayne's
Favorittidning: 
hehe ja vet inte, veckorevyn kanske eller solo 

Favoritplagg i garderoben just nu: bra fråga, ett jävligt dyrt linne från topshop måste jag nog säga

Byter gärna garderob med: sofi fahrman eller Kenza

Vanligaste färgen på mina kläder: svart och vit...
Mitt rum kan beskrivas som: enkelt?

Mig själv med tre ord: glad (hoppas jag!), snäll (hoppas på den med!), lugn (ibland)
Jag tränar: tre gånger i veckan, hehe
Jag ville bli när jag var liten: oj, veterinär tror jag haha
Nu vill jag bli: inte klurat ut den, men med människor iaf. speciellt ungdomar tror jag 
Humör just nu: rätt bra

Är det nåt du absolut inte äter: hm, fiskbullar och ärtsoppa hahaha
Hur många kuddar sover du med: 4....
Morgon- eller nattmänniska: olika, men nattmänniska skulle väl passa bättre in på mig
Sparare eller slösare: slösare, big time 
Bästa film: water for elephants
Hur många barn vill du ha när du blir stor: två, eller det spelar ingen roll bara det inte blir fler än 3 ;)
Bio eller promenad: regn=bio sol=promenad
Är du kittlig: ibland kanske...
Största svaghet: lägger nog lätt skulden på mig själv?
Det här är jag bra på: att göra ingenting :D
Chips, morötter eller godis? godis
Stökigt eller välstädat? (ditt rum): någon mellan där just nu
Kaffe, te eller inget? KAFFFEE
Har du en besatthet? det skulle väl vara mat då men annars vet jag väl inte?

ingenting



herregud, man kan inte tro att det är sant när jag säger att det har varit ganska så fint väder här idag. Fast det va ändå inte rätt stämning. Får hoppas på bättre imorgon.
Annars så har jag typ, ätit och tränat idag. Jag & Amanda tog oss ett pass förut, det va välbehövligt för mina ben. Nu är jag dock svintrött så ska strax gå och lägga mig, får se om jag kan somna!

Tror minsann inte att det händer något spännande under veckan. 20-års firande på lördag, sen träning och kanske en och en annan plan inför framtiden. Vem vet? Nu ska jag borsta gaddarna! Adios!


söt

ovärt



känns som om jag bara vill klaga hela tiden, men ibland måste jag... Även fast jag just nu är trött på det allra mesta. Vädret gör att man blir GALEN, det börjar lixom bli sol vid 3-hlav4....  Vem fan går ut och solar innan, när det lixom är sol i 20 sek, sen moln i 4 min, sen sol 20sek?!??!?! Ingen, just det. jävligt ovärt att det är bra väder nu lixom


Annars så suger allt annat ganska hårt också. men ha ett bra liv allesammans, vi hörs när vi hörs!

....  Bild från förra sommaren..

allt och lite till!



jag ljög, det blev visst ett till inlägg.... Sen senast har jag typ, käkat... mat och glass och lite chips. Jag har ingen karaktär alls när det är fredag, men det är ju träning imorgon på morgonen! Ni som inte har fattat det, så springer jag på tom mage, dvs. Kroppen ställer in sig på att använda fett som energi, eftersom man har fastat i ett par timmar. Dock orkar jag inte springa lika fort och långt, men om jag skulle vilja det så äter jag ½ eller 1 banan innan.
  Lite information såhär på kvällskvisten!
Nu ska tant-Elin börja med att borsta gaddarna, sen gå mot sängen. Sömn är viktigt! har även sett att det finns stooora solchanser här imorgon. Ni kommer få en besviken Elin om det inte blir så!


en favorit



ännu en dag har gått i spillo (eller hur man säger?!), dåligt väder (förutom 5 minuter med sol under eftermidagen) och ja... Jag har ioförsig bakat kakor, riktiga amerikanska goda, stora. Så som min familj gillar det, amerikanskt. Tror minsann att det bor en liten i oss alla. fantastiskt, om du frågar mig!

Nu tar snart mitt batteri i datorn slut, sista uppdateringen för idag. Nu: soffan och sen MASSA glass och film ellernåt. pappa har köpt dajmglass, en favorit!


imorgon börjar dagen med en löptur, sen så får vädret bestämmA! :)

aaaaaaaaaahhhhhhh



Nu är jag lite negativ igen, men vi har sviiiiiin dåååååååååligt väder här. Hanna är i Sthlm, där är det minsann skinande sol och typ 26 grader varmt!
Här är det moln och 22 grader typ. Smhi har lovat sol för imorgon, blir det inte så då blir jag JÄÄÄÄÄVLIGT arg. jävla håla man bor i!

Annars så har jag nyss käkat upp min frulle. nu ska jag glo på tv och vara allmänt irriterad


den som väntar...



Sådärja, efter en trevlig kväll i stan är jag nu hemma.. Eller jag kom hem för ett bra tag sen, närmare bestämt för 1 timme sen typ. Finns inte så mycket att säga om det, förutom att det va trevligt. God mat, ceasarsallad med räkor blev det för min del. Salladen va helt okej, ingen WOW FAN VA GOTT. Utan lixom helt okej.

Jag gick nyss in och kollade vädret, blev jättelycklig och insåg sen att jag hade tittat på lördagens väder. Men det kan vänta till lördag, det fina vädret alltså. Jag väntar MER än gärna, den som väntar på nåt gott. Ni vet! Imorgon skulle det ialafall bli lite bara väder på förmidagen, sen skulle det regna stod det? Vi får se helt enkelt!
I övrigt så vet jag inte vad som händer, ska käka glass imorgon. I mängader hade jag tänkt. Kanske ska jag komma med det bra förslaget till mamma att vi ska plocka jordgubbar.
Den som lever får se!


men vi startar dagen med gröt med hallon. Riktigt mumsigt faktikst! När man har lärt sig att äta det, för det tar tid!

110707


bläääää jag orkar inte mig ut nu. Fast jag måste ju men...

För övrigt, så somnade jag runt 2 och vaknade vid 7, somnade om halv 8, vaknade 9 och somnade om till 10. Nu ska jag ut och röra på mig. 5km minst blir det idag!

Några fråor på det?


så olika


glömde genast bort tiden när jag satt här, glömde allt egentligen. Glömde att jag skulle upp imorgon och käka frulle som kommer föjas med träningoch dusch. Jag märkte en gång när jag hade sprungit i solen, va varm och sen gick in och duschade efteråt att en varm dusch va det sista jag ville ha just då!  Att det ska vara så olika, på vintern lääängtar man hem efter duschen och på sommaren så är en varm dusch det sista man vill ha!

Men nu skulle jag ju sova, med mina klor till naglar. En har dock en spricka (onödig information) och kommer gå av snart. plåster på imorgon! Sa jag godnatt, btw? ;-)


08


11
(lite kul att se hur man förändras)

kämpa!


jag trodde att jag hade publicerat ett inlägg igår, men icke? aja, det va inget som va jätteviktigt. Annars så har det varit en slappis-dag. Vila från träningen, vilket innebär ett större matintag så att jag återhämtar mig bra! Eller okej, jag har ätit som vanligt, men åt glass nyss. Imorgon är det som vanligt igen, upp, käka, träna.... Sen så ska jag iväg och käka mat med mina kääära vänner på kvällen, nån stans i stan. Oklart vart, men det kommer bli toppen ialafall!

Nuuuu ska jag göra nåt som gör så att tiden tickar lite. Mer glass vore ju, men nääe... Får nog kämpa lite med att hålla emot nu alltså... :)


imorgon är jag där igen!

NOT

Hej!

Jag blir inte med iphone idag utan den anländer på fredag tydligen, rockit. Så det betyder att jag är utan mobil fredag och lördag, JAKPOT! Frågan är ju om jag kommer klara mig? Jag vet ju iaf vad jag kommer göra på lördag kväll/ natt. gött mos.

Nu väntar stallet, rätt så otaggad, måste bädda sängen också, KUL! ;)


om någon skulle kunna fixa det här tills jag kom hem vore det väldigt bra, belöning utlovas!

den nakna sanningen...

Nu vore det ju rätt så roligt om jag satt naken på en bild här nedanför, eller gör som Linda Thelenius (eller hur fan det stavas, et är mycket enklare med Rosing helt enkelt!!) och täcker allt men ändå sitter naken. För er som inte vet så heter hennes bok "den nakna sanningen", ni får googla om ni vill veta hut bokomslaget ser ut. Här kommer det ändå inget naket kan jag ju berätta.

Det kommer iaf meddelas att jag blir med iphone imorgon och att jag åker till Stockholm på torsdag med Amanda, mycket trevligt. Mer än så finns det inte att berätta, eller jo mammas kompis är här och hälsar på från USA. Även hennes man var med (eller det är väl kille) så engelskan fick sig lite träning ikväll, mammas kompis kan svenska men inte hennes kille. Jag sög väl antagligen på engelska men lite konverserade vi allt, mycket trevligt! Mammas kompis har även en blogg i USA, vi kan ju länka den någon dag så ni får se vad hon pysslar med.

Långt inlägg blev det också, här kommer iaf nakenbilden!!


lilla landet lagom


jag börjar bli jääääävligt otålig nu alltså. Denna fula hålan som man bor i, ja men där är det aldrig sol. HATAR det här, HATAAAAAAAARRRRRRRRRR! Blir så trött ibland när alla ställen i heeeeela sverige har sol, ja men såklart. Karlstad, där solen aldrig skiner. Tror ni att vi får lite sol när resten av lilla landet lagom har det eller? NÄÄE. just det. Om ni ser nån på en strand runt om i sverige som är lite blek, tro mig hon/han är från Karlstad.
Om ni är utomlands och någon som nyss har kommit dit är blek, bara att gå fram och fråga om hon/han är från 054-området!

Blir det inte sol snart, så hoppar jag ner i ett solarium (eller heter det solarie?). Det gåååår inte annars, man står ju ut på vintern för att man ska kunna överleva sommaren som egentligen ska innebära SOL. men den verkar ha tagit en FET jävla semester, (på obestämd tid. eftersom alla vädersidor visar olika väder och ändrar det VARJE dag).


nu blev de ett jävla klag, med all rätt. långt VÄRT inlägg

ligger på latsidan

Hej på er, det var verkligen inte igår!

Men medans Elin tränar ihjäl sig så tar jag det lugnt, orkar inte röra mig ur sängen efter 3 veckors cyklande alltså. Okej riktigt så illa är det inte men jag kan berätta att jag har varit 2 dagar hos min fina vän Amanda, alltså hela helgen. Mycket trevligt och på Torsdag eller Fredag rör vi oss mot Stockholm och är där under helgen. Innan helgen ska jag dock ha hunnit fått min nya mobil, jo jag kommer nu mer ingå i iphonefamiljen. En vit sådan får det även bli, den ska komma in på Onsdag till butiken så jag hoppas nog att den gör det också!

Annars då, bra eller?


inte alls ny bild men jag hade ju iaf långt hår!

god form



det finns ju inget värre än dåligt väder allltså, man har ingen aning om vad man ska göra och minuterna är låååååånga. Segt som fan, men jag ska dra iväg till stallet snart. Innan det ska jag käka en macka tror jag.

Om jag har upptäckt något som jag gillar, då äter jag det heeela tiden. Tills jag tröttnar på det, sen så kanske jag blir sugen igen. En periodare skulle man kunna säga. Det gäller allt. Något som är gott är hallonsorbet och vaniljglass tillsammans, man äter det långsamt till båda är liiiiite mjuka. Då rör man ihop allt, tro mig det är det godaste man kan äta!
Mamma gjorde bullar förut föresten, även dom supergoda!


eat it!!!

inte funderat



Godmorgoooooooooon!

eller aa, jag har varit vaken sen 9 av någon anledning?! Har ialafall käkat frukost och ska dra mig ut på en löprunda om en stund. Blir nog 5 km idag, skönt efteråt.. Typ det enda jag tänker på. I eftermidag så blir det stallet också, någon kommer sova gott inatt.

Grejen är den att jag tror att det blir intervall imorgon med Karl också, om han är frisk. och nej, jag har inte funderat på en vecka vila!


det är sämsta vädret här, btw...

hoppas


hopphopp, söndag igen. Måndag imorgon, leeedig! Jag hoppas på massa sol nu, men jag kan ju bara hoppas och antagligen blir det inte som man hoppas!

Jag ska ialafall snart sticka iväg till stallet, skönt att ha det gjort på förmidagen. Även fast det är väldigt tungt just nu. Men men, skönt när jag kommer hem och kan lata mig hela dagen sen!
Ha en fin söndag allesammans!


en jävla blandning



gaaah, nu kan jag inte ligga en sekund till här. Vill inte ut och köra ett pass, men skönt efteråt och jag behöver verkligen detta nu. Sen kan jag ligga här hela dagen. FAN va jobbigt, men det får bli terapi med bra musik. Bieber, Chris Brown, September, Loreen och Westlife typ... (en jävla blandning, men det är bara att göra det. man har inte alltid bra dagar när det gäller allt. men skönt att låta benen bli heeelt slut!!!)

Kom igen nu, nu kör vi!



spännande



Hade nästan glömt hur det va att sova lite längre än 8 typ... Något som jag verkligen inte glömt är hur man ligger i soffan och inte gör för många km/h...
Ändring på det sen, intervallpass väntar eftersom det inte blev nåt igår. Varför? Hanna kanske avslöjar på onsdag?! hehe...  Men vila är också bra, har kört 2 pass per dag under nästan hela veckan.


Nu ska jag kika in om det fortfarande står att det ska bli hyfsat bra väder nästa vecka... Det står ju alltid olika på alla sidor... Väderkanalen visar alltid mycket bättre väder än alla andra, spännande!


goood frukost! eller så gör man en milkshake det är ÄNNU godare!

RSS 2.0