en hemlis...

Dagarna rullar som sagt på väldigt bra, vi lyssnar på musik och målar, skrattar och retas. Ja det är helt enkelt väldigt skönt men det tar slut imorgon. Det ska bli skönt att vara fri, men samtidigt kommer jag nog sakna att ha något att gå till varje dag. En rutin alltså, shit vad slö jag kommer bli!

Vi tänker som Elin sa förut fira att vi har jobbat klart imorgon. När vi lyssnade på radio idag var det "önsketimmen" och någon önskade "Backstreet boys", det kom då fram att en av oss fyra gillade Westlife en del när den var liten. Därför laddar jag ner lite Westlife just nu, vem har inte lyssnat på det?



svårt val...



Hallli hallååå!
Ni såg väl på Siv och Viv när ni va små, eller? Dom sa ju alltid det när dom hälsade, hehe^^...  Ja, men idag har vi måååålat och solaaat och käkat glass och druckit cola... många och, men så kan de bli ibland!

Varmt idag också, men jag är den sista som ska klaga. Värme är skönt men antagligen så blir det väl sämst väder nu när man är ledig. Sista jobbdagen imorgon och det kommer firas med en cola och antagligen något fint till! Det kan ju ha varit dom 3 roligaste veckorna på länge!
Men ja, imorgon va det ja! Jobb och sen så blir det nog lite träääääning. Kanske också att jag tvingar med Karl till Stadium så han får köpa sig ett par skor som han kan springa med. Gör han det (köper ett par alltså) så måste jag med och kolla. Kanske att jag laddar upp inför passet med en McFlurry, hehe ;-)

(hehe, långt inlägg. men vi lever vidare. nu ska jag ner och se om det finns nåt sött att tjocka till sig med!)






snygg brud!


McFlurry´s skapare! Kärlek till just den glassen, faktikst... (fast inget slår en riktigt god vanlig glass med choklad/kolasås.. eller kulglass.. kanske blir det kulglass ist imorn... SVÅÅÅÅRT val!!!)





hehe, tänkte se ut såhär så jag inte fryser till vintern^^

tar vara på en ledig dag

Jag är nästan klar och ska om ungefär en timme cykla, jo jag ska cykla till bussen i den här värmen, för att åka till Helena. Vi är bjudna på middag, hehe nej det är INTE en dejt. Allt började med ett skämt och det slutade med en middag, trevligt. Jag är ju sminkad och klar, eller mascara då. Får väl ta bort det blanka innan jag går på bussen, hehe....

Har tagit typ 40 oseriösa bilder med camen nu, KUL!


ja den första bilden är ju liite mer seriös än den andra, det roliga är att jag har två versioner av den andra bilden och den här blev bäst. sjukt snygg.....

perfekt!



idag är den perfekta dagen, klarblå himmel, jag är ledig och kan göra vad jag vill. Det enda som är mindre bra är att det inte finns några jordgubbar....  En näst intill perfekt dag!

Ska strax gå ut för att se om jag får någon färg på mig, sen ska jag göra lunch men jag vet inte om jag vill göra pannkakor eller inte?! Det finns ju kyckling också, som skulle vara gott.. Livet är hårt helt enkelt, tror de blir kyckling faktikst... Nu slipper jag tänka på de!
Ut i solen med er, vi måste njuta nu så att vi klarar av vintern som är låååång och kall!


say hello to the bed



jahapp, nu är det nog dags att sova om jag ska orka mig upp imorgon. Morgonpass väntar, som sagt. Sen väntar huden på att stekas resten av dagen, gissa om jag lääängtar. Det blir nog lite mer färg får jag hoppas på..

Imorgon väntar också en presentation. Våran bror ville följa med mig ut och springa, nu ska han få veta vad han ville. Han har nåt uppehåll i fotbollen som va i 3 veckor, då får han lägga benen på ryggen och följa med mig minsann! Det blir nog bra, så länge han inte säger; jag orkar inte...  Men orkar han inte det, så orkar han inte spela fotboll... Vi kör igång på fredag tillsammans, men han har ett pass innan det som ska presenteras imorgon. Nu kör vi! hehe

godnatt va det ja!


liten elin

say hell to the no



jahappp. En dag med massa sol, jag har fått mig lite färg men imorgon så ska jag inte vara så försiktig som jag va idag. Tog på en hög solskyddsfaktor för att vara på den säkra sidan, men jag kan nog trappa ner lite tror jag minsann...  Testa först, göra sen så att säga!

Annars så händer det inte så mycket, jag är svinigt sugen på glass men hade tänkt att försöka att motstå frestelsen. Imorgon är det upp och springa sen till jobbet skulle jag tro, om vi inte blir lediga.
Nu gick min energi från toppen till botten och allt känns jävligt surt. Kroppen säger ät glass, hjärnan säger nej. Försöka sig på att ta sig in i Hannas rum och titta på Idol? jaa tack! (min dator har inget ljud). Får muta med lite chips och cider kanske? hehe ;-)

2 bilder som är lycka...

... precis innan man ska gå ner och köpa mat från donken och få ett glas på köpet..


.... att slänga sig i poolen en solig dag och bränna fläsket så man får en fin färg!!!

IDOL!

Till alla idolälskare där ute kan jag berätta att man kan se HELA säsongen av Idol på tv4play.se i sommar. Förstår ni vad jag ska göra ikväll eller? Underbar säsong ju. Så passa på att se Jays väg från audition till final, eller se just din favorit som inte kom med till final. Se det bästa med hela idol, alla auditions! Bara se alla 28 (ungefär) avsnitt igen. IDOLFROSSA!!


passar på att ta en gammal bild från när Marie Picassa vann, 2007!

Dag 9

Day 9. Two favorite songs - kan erkänna redan nu att detta blir svårt så jag får ta mina favoritlåtar just nu!



blondie



jahapp, då går vi mot ljusare tider. Kände knappt igen mig själv när håret va torrt idag hos bästa frisören, skönt nu såhär när sommaren är här. Att man har ljust hår och inte någon brun nyans som känns lite för höstig. Det är inte rätt på mig, men kanske på någon annan!

Annars så är jag aaaaaas trött, vill ta mig en cola men då kommer jag inte somna. Morgonträningen skjuts upp till på onsdag för att jag fortfarande inte är fullt frisk i halsen. Men nu ska jag glo på tv typ, utan cola. Jag väntar på morgondagen, stålande sol och jag hoppas på lite färg på kroppen. Glöm inte solskyddsfaktor kära barn, om ni inte vill bli som en streckkod när ni blir gamla, såklart!


mums!!!!!!

facebook ♥ hanna

Stänger nog ner bloggningen för ikväll tänkte jag. Varför tänker kanske någon ensam själ som sitter där och läser och jag kan berätta att det är för att jag är bitter. Jag vet att det låter helt sjukt, men det gick inte bra i stallet förut och det gör så att jag blir på bajsdåligt humör.. hehe..
Istället stänger jag in mig på Facebook ikväll. Händer säker många roliga saker där, eller jag inbillar mig ju det iaf. Om någon läser som har mig på fb kan den ju skriva "hej" till mig så vet jag vilka det är som läser, fan vilken smart idé av mig. Sjukt ju..

Nästa: Måla naglarna i någon fancy color, förslag?


edit: är det inte jävligt typiskt att inlägget inte har publicerats!!

dag 8

Day 8. Three turn ons.


1.
Bra sångröst - alltså det händer något när jag hör en kille som kan sjunga, HETT!
2. Snygga armar - ja tack till snygga armar, dom behöver inte vara jättevältränade men snygga ska dom va!
3. Sportkillar - hehe alltså inte golf då kanske men tänk er fotboll, hockey eller tennis typ där killarna svettas lite.



Andreas Wijk - sjunger jävligt bra! ;)

ny vecka



ojojoj, redan söndag kväll fast ingen vanlig kväll, eftersom det inte finns någon "söndagsångest" med i bilden. Det är ju bara jobb som gäller och vi börjar en timme senare än vanligt imorgon. Skönt!  Men jag ska upp och fixa lunchlåda, eftersom vi inte får mat där vi har fått mat de andra veckorna. Sen ska jag ju käka frukost och förbereda mig för en cykeltur till jobbet och mellan det så ska jag väcka Hanna!

Imorgon ska jag klippa mig oxå, btw. Blir några nyanser ljusare i håret också, sen så kommer solen göra resten. Har sett att det ska bli bra väder resten av veckan nämnligen(chanserna för hudcancer ökar!). När vi ändå pratar om veckan, så händer det inte nåt speciellt. Ska få till en morgonträning (tisdag eller onsdag) och ett intervallpass (antagligen fredag), sen till helgen får vi se vad träningen bjuder på. hehe


dag 7

Day 7. Four turn offs


1.
Självupptagenhet
2. Dålig hygien
3. Dålig klädstil
4. Platt i kroppen, jag vill ha muskler ;)



kolla typ armarna....

störande



störande dag, så fort jag går in så kommer solen fram och när jag går ut så kommer molnen fram, fort som fan också!!!!
Menmen, jag ska nog gå ut och se vart molnen är. Sen ska jag ut och springa lite, är lite konstig i halsen men har inte ont. Så det ska nog gå bra ändå hoppas jag. Får ladda med mycket vatten.

Nu har solen lyst utanför mitt fönster i flera minuter, dags att kolla läget känner jag


ni får en gammal bild i profil...  dark hair!!!!!

därför älskar vi sommaren

Jag hoppas på sol ikväll för det blev ändrade planer, jag sov i någon timme och blev pigg och det resulterade i att jag ska iväg och umgås med mina fina vänner. Vi blir ett helt tjejgäng som ska träffas, riktigt trevligt! Sommaren än bäst när alla är lediga, själv har jag (läs: vi) bara en vecka kvar på jobbet. När jag har jobbat klart måste jag ta mig en tur till Grums. Jag saknar Amanda jättemycket :(((((


sämsta bilderna, men black&white ikväll. det är ju ändå Michael Jacksons dödsdag (kan man säga så?) idag, minns det så väl även om jag inte har lyssnat på honom speciellt mycket!

dag 6

Day 6. Five things you like to do.


1.
Vara med kompisar - hehe självklart?
2. Shoppa - hehe ännu mer självklart?
3. Vara hos hästen - mest avslappnande stället man kan vara på!!
4. Lyssna på musik - skulle nog inte klara mig en dag utan att göra det
5. Spela fotboll - jo men jag spelar ju inte längre, men när jag väl gör det är det så sjukt roligt!

dag 5- Glad midsommar!

Day 5. Six men you think are really handsome.



Channing Tatum


Cam Gigandet


Henrik Lundqvist


Zac Efron
- säga vad man vill, men han har snyggat på sig, EN HEL DEL!


Alexander Ferrer - mer känd som “Newkid”

dag 4

Day 4. Seven things who means a lot to me

1. Vännerna!



2. Familjen


3. Hästen


4. Skolan


5. Musik
(kanske inte just Eric Saade)


6. Frihet/ Ensamtid


7. Kärlek
(av alla dess slag)

ÄNTLIGEN!



Ja detta inlägget är fett tidsinställt. Men nuuuuuu så har vi jobbat oss igenom en till vecka, som har gått sjukt fort måste jag säga. Förhoppningsvis har vi just nu fått oss lite fika och sagt hejdå till dom söta barnen som vi denna veckan har lekt med. Riktigt roligt att leka!

Nu är det långhelg som gäller, sen är det jobb i 1 vecka till. Sen är det sommarlov, på riktigt!


funny



ibland så önskar man att man kunde pausa tiden, åka bort och stanna där i en evighet och sen åka hem igen. Eller okej, ta bort det sista. Sverige är inte ett okej land, när det gäller vädret.
Hade jag varit 18 nu, så hade jag bokat en sviiiiin billig sista minuten-resa och bara åkt iväg. Sen hade jag varit borta i 3 veckor typ, helst så skulle jag vilja åka till Malta, det är varmt och skönt där. Sen så relativt långt borta, perfekt! Bara för att glömma livet här hemma!
Fast jag har ju ett fint jobb, som är grymt roligt. Jag har skrattat lika mycket dom här 2 veckorna, som jag gjorde under hela Maj månad tror jag!?!?!

Menmen, på måndag ska jag fixa barret. Vi går mot ljusare tider här. Sen så ska jag försöka att få fram i lilla familjen att det är dags för Gbg. Sen en annan grej.
Just nu, så blir jag bara trött på allt. allt. Mat gör mig glad, som sagt. En extrem tjockis bor i min kropp. Längtar till frukosten redan...  hehe


typ nåt sånt skulle inte skada!
det blev ett långt inlägg, höhö

Twilight fan event

Jag och min fina vän Helena vann förra året (utan att vi ens visste att vi tävlade) en lottdragning när vi gick på bio. De gick in innan bion och tände alla lampor och vi tänkte såklart att det var något fel på det hela och tittade på varandra och sa "åh nej". Men så sa den där snubben något om Twilight och att vi de hade lottat ut på just den här bion som vi var på. Varken jag eller Helena vinner sånna här saker så vi satte oss tillbaka och lyssnade väl. Så säger gubben att VÅRA platser är vinnarna, eller det var den som Helena satt på som vann. Vi kunde inte sluta skratta för vi var ju i chock, och Helena som skakar i vanliga fall (nej hon har inte parkinsson eller sånt) skakade rätt fint när hon skulle gå ner och hämta biljetterna. Vi såg väl klart den där filmen vi var på och gick hem lyckligare än någonsin typ..

Den 21 Juni kom tillslut och vi satte oss på tåg som tog oss till Stockholm, det kan ha varit en av de varmaste dagarna på hela sommaren just den dagen. Vi svettades ganska så bra om man säger som så. Efter någon timme på stan (och ha gått igenom ALLA H&M butiker i Sthlm city då vi letade efter ett linne som inte fanns, såklart!) begav vi oss mot tunnelbanan som tog oss till Globen. Väl där så köade vi med skönaste gänget och en skön vakt, fan om jag ska bli vakt ska jag bli så! Men inne på hovet var det en annan femma, jävlar vad alla tjejer skrek. Både jag och Helena blev nog lite chockade av skriken och gick därifrån döva. Det var jättebra ordnat och vi fick såklart titta på många klipp från filmen i förväg så när vi väl gick och såg filmen kändes det nästan som att man hade sett det förut! Jag måste säga att jag minns tyvärr inte allt för mycket från just Hovet, och det jag minns kan jag inte förklara på rätt sätt. En eloge till Kodjo Akolor som gjorde ett superbra jobb som konferancier, jävligt rolig den killen!

Det är något som både jag och Helena kommer ta med oss tror jag!


varför jag skrev om det här är för att det var för ett år sedan det hela hände :)

tävlingsmänniska

Idag har det inte varit så varmt men jag känner att det tar på krafterna att jobba med barn. Vi har inte så många barn den här veckan men ändå är man på sin vakt hela tiden om det skulle hända något. Vi var även med själva och lekte lite idag, man blir en sån tävlingsmänniska att det är helt sjukt. Det är ändå "bara" barn vi tävlar mot...

Jag kan ju säga att vi vann både stafetten och flaggan när vi var med, bara så alla vet!


dag 3

Day 3. Eight ways to win my heart.

1. Charm
2. Humor
3. Fina ögon
4. Hjärta av guld (hehehe)
5. Fint leende
6. Snäll (såklart, haha!)
7. Rolig
8. Underbar

dog nästan nyss

fick en fin klunk med vatten i fel strupe, kändes som att jag dog för fem sekunder. fan va obehagligt det var. har nog aldrig hostat så mycket, jag spydde iaf inte upp det. okej, va omysigt det blev nu. för att bryta mönstret kan jag ju säga att nu ska jag se på film, någon dålig, så jag somnar. ny arbetsdag imorgon= cykeltur på 7km enkel väg. fan va livet äger

dag 2

Day 2. Nine things about yourself.


1. Jag hatar att inte vara i tid
2. Jag var en pojk-flicka när jag var liten
3. Jag hatar att ha kontanter, betalar nästan alltid med kortet
4. Jag sover alltid med mobilen bredvid mig
5. Jag tycker inte om små barn (nej inte småbarn) när de inte kan få fram vad de vill säga!
6. Jag har en hemlighet som bara är min egen, ingen någonsin kommer få reda på den. aldrig
7. Jag har simmat, och saknar det än idag
8. Jag älskar Göteborg på sommaren
9. Jag är jävligt lat

MAAAT!

Jag och Elin kom hem från jobbet halv 3 idag. Elin slänger i sig lite att äta nu och jag har fortfarande inte gjort det. Fan jag är så sugen på mat det är helt sjukt, jag älskar mat. Nu ska jag hitta något gott att äta, annars får det va!

Hehe, inlägget känner ju jävligt ovärt för jag ville ju bara säga att jag älskar mat och är jävligt sugen på det nu...?

nattinatti!



det är inte sant, jag tror jag känner av att jag kan bli förkyld. Ner fort som fan och svalde 1 tsk honung,som tydligen ska vara bra för halsen. Får se hur det är imorgon när jag vaknar, för nu är det raka spåret till sängen med ett stopp på badrummet.
Om allt går som jag har tänkt mig, så blir det träning imorgonbitti och sen en god frukost. Eller jag vill mest ha ägg, men ja...  hehe. Känner jag av förkyldningen ännu mer, så blir det antingen prommis eller sova vidare. Det sistnämnda låter jävligt lockande. Blir på onsdag!


en Elin såhär på kvällskvisten.

ten things

Day 1. Ten things you want to do before you die.

1. Hoppa bungyjump
- Jag vet själv att jag är livrädd för det men ändå är det något som jag gärna vill göra, fatta vilken kick!!
2. New York - Jag vill mer än gärna åka till NY och se den staden som är så omtalad. Tänk dig att bara få gå in på Forever21 och bara shoppa lossssss! Det kommer bli verklighet, det vet jag!
3. Leva livet - Det är något jag vill göra genom hela livet, att inte ångra något i onödan. Det finns bara ett liv så då kan man leva ut det till 100%
4. Träffa en person jag beundrar - Vill träffa en person som jag tycker mycket om för hans/hennes musik eller om den brinner för samma sak som jag.
5. Gå ur skolan nöjd - Jag har höga krav på mig själv och därför vill jag kunna klara skolan med bra betyg. Berättar inte om mina egna mål, men de är höga.
6. Göra något galet - Som att beställa en resa och man åker dagen efter, en sån sak skulle jag vilja göra
7. Gå på en konsert - Just nu är jag väldigt inne på att vilja få se på Beyoncé eller Rihanna (som kommer till Sverige men biljetterna är SLUT!!!!!!!!!!!!!!!!!)
8. Bli kär - Jag har varit det på riktigt en gång, det är något jag vill uppleva igen.
9. Vara inlåst - Tänk er big brother men inte i det forumet. Jag vill inte att hela Sverige ska kunna se det!
10. Känna frihet - Drömmer om att ta en ridtur en sommarkväll utan mygg och sånt över en äng med smörblommor och barbacka, bara ha det underbart!

uttråkad



Eftersom jag har så sjukt tråkigt, så slänger vi in en lista innan jag & Hanna hoppar iväg till stallet!

Vilken svordom använder du mest? fan
Äger du en iPod? nej, mobilen har mkt bättre hörlurar
Vilken tid är din väckarklocka inställd på? 07.00 imorse
Hur många resväskor äger du? ingen faktikst, eller okej en weekend-bag eller 2...
Använder du flip-flops? nej, tyvärr. Men det är KUNG!
Var köper du dina matvaror ifrån? jag köper inte mat, men om jag skulle så typ ICA
Skulle du hellre ta bilden än vara med på bilden? ta bilden. Alla gånger. Blir skitful på bild.
Vilken var den senaste filmen du såg? Never say never tror jag, senaste filmen jag såg klart va det iaf...
Du är ledig. Umgås du helst med en hel barnfamilj eller med en vän? hehe, vän^^
Om du vann på lotto, vad är det första du skulle köpa? beror på hur mycket jag skulle vinna!
Har någon någonsin kallat dig lat? ehm, jaa!!!
Tar du någonsin medicin för att hjälpa dig somna snabbare? Nej, men ögondroppar funkar lika bra!
Vilken CD ligger i din CD-spelare just nu? Jag har ingen cd-spelare.
Vilken är världens bästa artist/grupp just nu? Jag vet inte faktikst,
Har någon berättat en hemlighet för dig den här veckan och i så fall VAD? tror inte det, veckan har ju nyss börjat
När var senast någon stötte på dig? hehe, ett tag sen. mer än så bör jag inte säga ;)
Vad åt du till middag senast? kyckling
Använder du huvtröjor? Ibland.
Kan du vissla? Ja
Vem var den senaste som ringde dig? pappa
Vilken är din favoritåkattration på ett nöjesfält? Bergodalbanaoch "fritt fall"
Tror du folk pratar bakom ryggen om dig? med all säkerhet, ja!
Vilket riktnummer befinner du dig i? 054
Tittade du på tecknat när du var liten? antagligen, alla småglin gör det
Hur stort är ditt närmaste köpcentrum? inte jättestort, inte jättelitet
Hur många syskon har du? tvåååå
Är du blyg inför det motsatta könet? Nä, beror ju på vad man menar med blyg oxå
Vilken film kan du alla replikerna till? Sunes sommar, helt klart!
Äger du några band t-shirts? nej, för guds skull!
När flög du senast? ett par år sedan
Hur många stolar står kring ditt köksbord? 6
Läser du för skojs skull? nej, bara tidningar
Pratar du några andra språk? ja, engelska och lite spanska, men bara lite
Diskar du din egen disk? Nej, det gör diskmaskinen.
Har du gråtit offentligt? nej, tror inte det
Har du en stationär dator eller en laptop? Lappis.
Försöker du alltid lära dig nya saker? Inte alltid.
Vill du just nu göra några tatueringar eller piercingar? ja
Tycker du att killen borde bjuda på första dejten? beror på
Kan du kasta macka? OM jag kan!
Har du någonsin varit på Jamaica? Nej.
Vad har du med dig in på bion? Popcorn och cola light. Och sällskap.
Vem var din favoritlärare och varför? Mattias tror jag, för han va bäst!?
Har du dejtat någon av en annan religion? Nej, det tror jag inte.
Vad har du för väder? moln typ, regnade nyss
Har du en blogg? nej,bara som det ser ut!
Vilket var ditt favoritämne på gymnasiet? gillar inte något ämne speciellt mycket
Gillar du att flyga? Nej. inte alls
Vilket personlighetsdrag är ett måste hos en partner? Humor.
När sov du senast på golvet? Det kommer jag inte håg.
Vilken är din favoritdrink? ....
Gillar du din boende-situation? Njaaaa
Vilken är din mammas hemstad? Karlstad
Din pappas hemstad? the same.
Hur många timmar måste du sova för att kunna fungera? några timmar
Är dina dagar fullbokade och stressiga? Nejjj, långt ifrån
Hamnade du ofta i trubbel för att prata under lektionerna? nej, det gör jag inte
Vilken är din favoritfrukt? vattenmelon
Bryr du dig om antalet kalorier i det du köper? beror på
Hur gammal blir du nästa födelsedag? 18!
Är du petig när det kommer till stavning och grammatik? ibland, beror på.
Tror du på liv på andra planeter? nej
Vem var den sista personen som gjorde dig arg? riktigt arg? Hmm… Det kommer jag inte ihåg.
Tror du att Gud är man eller kvinna? Tror inte att gud finns
Vad var det senaste du åt? antagligen något extremt onyttigt, jag är en tjockis i en hyfsat "normal" kropp
Kommer du bäst överens med personer av samma kön eller motsatta? Det är ingen skillnad.
Hur valde dina föräldrar ditt namn? dom gillade det, antar jag?!
Gillar du senap? ingen favorit, men på korv går det ner!
Vad säger du till dig själv när allt känns svårt? Att det är syndast om mig i hela världen, nejdå. att det vänder kanske
Skulle du någonsin hoppa fallskärm? maybe
Vilken karaktär från en film påminner mest om dig själv? Ingen aning.
Har du någonsin köpt något från eBay, vad var det senaste i så fall? Nej, aldrig
Tycker du om att krama folk? inget jag gör så ofta, men det kan ju vara trevligt
Skulle du säga att du är trendig? Oh ja, shit pommes alltså!
Äger du en digitalkamera? no
Vilka kändisar har du blivit jämförd med? INGEN!
Stör det dig om någon säger att dom ska ringa men inte gör det? Det beror nog på vad ärendet är.
Vilka böcker, om några har fått dig att gråta? Det ska bli ett sant nöje att döda dig
Tycker du att du är attraktiv? Hahahahaha!
Vad är du allergisk mot? Pollen
Får du dåligt samvete efter du ätit kött? Nej.
Om du var född av motsatt kön, vad hade du hetat? antagligen något fint, hehe
Vem av dina bloggisar vill du helst veta allt detta om? Alla, sätt fart för i helvete!

om mig själv

Jag tänkte göra som min favoritbloggare Forresta (och många fler såklart), den här listan börjar jag med ikväll om jag får tid annars gör jag det imorgon. Som jag sa igår kommer ni känna mig bättre än jag själv gör ;)


Day 1. Ten things you want to do before you die.
Day 2. Nine things about yourself.
Day 3. Eight ways to win my heart.
Day 4. Seven things who means a lot to me.
Day 5. Six men you think are really handsome.
Day 6. Five things you like to do.
Day 7. Four turn offs.
Day 8. Three turn ons.
Day 9. Two favorite songs.
Day 10. One old pitcure at me.


fin dag



Godmorgon!
Det blev inte många timmars sömn inatt inte, men jag va uppe hyfsat tidigt och käkade frukost ändå. Sitter och laddar inför en cykeltur till jobbet, ser ut att bli en fin dag så jag hoppas verkligen det!

Annars så händer det inte så mycket, måste ringa och boka klipptid idag. Hoppas att det finns någon denna veckan, fast jag kan ju bara hoppas!
Ni får ha en fin dag allesammans! :)


liten Elin

bäddar ner mig i sängen, på riktigt

Jag frågade runt lite bland mina vänner om filmtips och helt plötsligt kom det, Baksmällan 2. Den får det bli ikväll, bara filmen och jag. Tar mig även en liten funderare ikväll om hur jag vill ha sommaren, hur den ska planeras. Men det kommer gå ihop hur bra som helst detta. Finns så mycket som man vill göra, en eller två turer till Göteborg måste det bli. Göteborg på sommaren är helt underbart. Nu tar jag mig en funderare och säger hejdå för idag. Vi hörs imorgon igen! ♥


helt underbar

Jag har skrivit om den här killen förut men det är värt att nämna Newkid igen, för fan vad bra det är!


helt värdelös lista, men snart känner ni mig bättre än vad jag själv gör

MINA TRE FAVORITFÄRGER:

färg 1: vit
färg 2: svart
färg 3: blå

I ÅR HAR DU:
Lärt känna en ny vän: det har jag!
Fått ditt hjärta krossat: nixpix
Träffat någon som förändrat ditt liv: inte i år, men förra året tror jag!
Fått reda på att någon har pratat om dig: inte vad jag minns?
Kysst en kompis: haha ja...

BLANDAT:
Vill du ändra ditt namn: nej
Vad gjorde du under din förra födelsedag: förra är förra året då antar jag? Då hade vi musikal med skolan så fick en fin sång av alla söta som var med där, och sen firades jag väl på kvällen.
Vilken tid vaknade du idag: kollade aldrig på klockan, men för tidigt om man jämför när vi somnade
Vad gjorde du igår runt midnatt: inatt alltså? då var vi nog på BK och åt lite mat
Någonting som du längtar till: riktigt sommarlov, utan jobb
Senaste gången du träffade din pappa: timme sedan typ
En sak du skulle vilja ändra om ditt liv: ändra, hmm. Nej ja kommer inte på något
Har du någonsin pratat med en person vid namn Jens: det har jag, många gånger :D
Vad gör dig irriterad just nu: ingenting alls :)
Långt eller kort: beror på helt vad man menar ju? jag säger pass på den
Vad gillar du gällande dig själv: att jag är öppen för nya människor

DIN FÖRSTA:
Operation: har aldrig opererat mig, kommer nog inte göra heller hoppas jag
Piercing: öronen
Tatuering: kommer bli när jag fyller 18!!
Bästa vän: Hanna "K-berg", lätt
Sport: ridning
Husdjur: Katt
Vaccination du minns: stelkramp
Förälskelse: i min nuvarande bästa kompis Daniel, hahah gulligt
Alkohol du drack: vin

VAD ÄR BÄST MED MOTSATTA KÖNET?
Läppar eller ögon: Ögon
Kramar eller pussar: pussar
Kortare eller längre: längre
Romantisk eller spontan: båda två
Tatueringar eller piercingar: tatueringar


110619


Nu sitter jag här igen och har absolut ingenting att säga. Förutom att jag nyss har käkat frukost, eller det va 1 timme sen. Men det blev min trogna fiberhavregrynsgröt (antagligen inte ihopsatt men ändå) med hallon och mjölk och sen 2 rostade bröd med messmör. Riktigt gott, faktiskt.

Jag ska ut och träna lite snart, just nu blev jag förjävla trött istället. Får se vad det blir, men antagligen intervall det va längesen! Pulsen ska upp, men detta blir först om 45 min. Frukosten måste lägga sig i magen först. hehe
Sen händer det inget mer spännande idag. En dusch och kanske fotboll sen, den som lever får se!


hoppas



efter ett träningspass på morgonen så har jag legat framför tvn hela dagen och nu är det stallet som gäller. Blir kanske ett pass på ridbanan, vi får se! 

Har inte alls så mycket mer att säga, mer än att jag hoppas att häsen följer med in!


Water for elephants

Jag såg en riktigt bra film igår som jag har väntat på att få se. Robert Pattinson gör sig bäst som Edward i Twilight men i både Remember me och i Water for elephants är han riktigt bra. Man tror att filmen (som från början var en bok) är förutsägbar men det är den inte på alla punkter, vissa delar kan man lista ut men inte alla.
En riktigt sevärd film enligt mig, bästa jag har sett på ett tag. Ska tipsa er om en annan bra film någon dag :)


gåshud

Videon är inte ny för 5öre och vi alla har sett och hört det förut, men det är värt att se igen!


en vanlig dag på jobbet...

Idag var vädret inte det bästa, skulle nog säga att regn är bättre än moln men sol är ändå bäst!


precis när vi kom dit vid halv tio


duktiga barn som kommer även om det regnar, här leker de en lek som heter Flaggan

SVT - tappar OS, hur ska detta gå?

Jag blev väldigt besviken när jag hörde på radion idag när vi åkte hem att SVT inte kommer sända Vinter-OS 2014 eller sommar-OS 2016. SVT har så vitt jag minns alltid haft hand om OS-sändningarna och tack för det kan man ju säga. Sport ska ses utan den jävla reklamen. Jag på riktigt hatar reklam att se på tv eller höra på radio, that's why jag nästan alltid ser alla program/ lyssar på webben. Men tillbaka till OS grejen. Det står på Aftonbladet att Viasat (som tar över sändningarna) inte kommer lägga in reklam när det är någon Svensk som tävlar för att det inte ska störa. Viasat i sin tur lovar att det ska bli så, men jag vet precis hur det där kommer bli. Jag minns så väl när Stefan Holm hoppade en tävling och man bröt sändningen precis när han skulle påbörja sin ansats, detta var dock inte Viasat utan tv4 om jag minns rätt.

Jag tänker fetdissa att SVT inte får OS-sändningarna! OS är ändå OS och det ska ses utan reklam!


work work work

Jag och Elin slipper att cykla till jobbet idag för att dte regnar och termometern står på 12 grader. Det är dagar som den här man önskar att man hade ett innejobb typ som att städa skulle vara bättre. Men vi får göra det bästa av situationen. Kläder efter väder är det som gäller idag!

NU KÖR VI!

likadana?!



Jag sitter här nu, med glassen i magen och väntar på att få gå och lägga mig. Eller jag får ju det, men jag kan ju inte sova FÖR tidigt, det går ju inte. Funderar på inte alls mkt, när jag tänkte efter. haha. Eller jo om jag ska träna imorgon bitti, eller om det räcker med stallet på eftermidagen oxå... Tror nästan det faktikst.

Sen funderar jag på varför alla tjejer ska se likadana ut? Alla ska ha platt mage och blont hår. Lite kurvor? Nääe, men då är man ju "plus size". Tydligen. Inte vet jag varför. Tycker ialafall att man ska vara nöjd som man är och det är inget fel om man inte har platt mage. Dom som har det kanske vill ha kurvor och inte bli kallad plankan!?


jag för 2 år sedan. Visst här va jag inte så tränad, men så såg jag ut och inget fel med det. ellerrrr?

kärlek



nu sitter jag här igen, med min glass. Min älskade hallonsorbet och jordgubbar. Min största last. Kalla det vad du vill. Tänkte bara säga att jag lever efter dagens 3, ja 3 träningspass.. löpning, cykel och cykel. Vi cyklar till och från jobbet och det är ganska så jobbigt, beroende på tempo. Men det är ju endel backar, så intervallträning kan man säga!

Nu ska jag glo på tv och LÄNGTA efter frukost. Ägg och jordgubbar, fast inte tillsammans. Ägg för sig och jordgubbar för sig. Äggen kanske kommer dyka upp på en varsin bit hårt bröd!


Torsdag - SLITEN

Jobbet idag gick väldigt bra faktiskt, barnen hade inte den bästa respekten i början men det blir bättre och bättre och de flesta är positiva hela tiden och med tanke på att vi har 25-30 ungar varje dag känns det väldigt bra. Idag var det dock väldigt varmt ute och man glömmer väldigt lätt bort att dricka vatten och jag känner mig extemt sliten idag. Känns skönt att det är sista dagen imorgon, även om jobbet är roligt (för det mesta)! :))



såhär såg det ut igår, tjejerna som är småkära i Markus!

ingen återvändo



sedär ja, efter en dag på jobbet kom vi hem och tittade på tv. Skönt att komma hem med 2 små träningspass avklarade under dagen. Vardagsmotion när det är som bäst... Imorgon  lägger jag till ett pass på morgonen. Därför så käkade jag lite extra av den himmelskt goda äppelpajen som hanna gjorde förut... MUMS! Tror minsann att man kommer långt på det. Imorgon är det ingen återvändo, halv 7 ringer klockan och då ÄR det uppstigning! Det finns ju ingen ursäkt!

Nu ska jag fortsätta att underhålla mig här, inte  vet jag med vad men...


ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅH

Det känns som att jag bara klagar hela tiden här på bloggen, jag får skärpa mig. Däremot kan jag säga att när jag och Elin cyklade hem idag var det äckligt jobbigt. Vi klarade det och var hemma på ungefär exakt 22 minuter, bra tempo om man tänker på regnskuren som mötte oss halvvägs.
Dagen på jobbet var bra, vi har riktiga vinnarskallar i år har jag märkt. Barnen gråter om de inte vinner, vad ska man göra? Inte så mycket, man låter dom kämpa. Alla är jätteduktiga och är med på allt, jag blir lite stolt över dom faktiskt. Trodde att någon skulle vägra iaf!

Nu har jag ätit lite, det var korv när vi åt idag och jag är inget stort fan av korv även om det funkar att äta.



jag innan det fina prinsesskalaset!


work



det blir ett snabbt inlägg nu, men tänkte bara säga att det absolut inte blev någon löptur imorse. Kanske tar den i eftermidag eller imorgon bitti?! Vi ska ialafall cykla iväg till jobbet snart och vädret ser helt okej ut just nu.Vi kanske får lite sol på oss ialafall!


pinsesskalas

Jag var på prinsesskalas i lördags, det kan ha varit det trevligaste jag har gjort på väldigt länge faktiskt. Förväntningarna var höga då sällskapet skulle vara super och det blev verkligen hur bra som helst. Vi satt ute och pratade till klockan tolv för att sedan gå in för att snacka lite till och sedan sova våran skönhetssömn. Självklart på alla kalas är det ju lekar, lekarna vann jag och Evelina inte helt oväntat (okej det där var ett skämt men vi vann faktiskt!!!!). Här kommer några bilder från det roliga!



jag och johanna i full fart

jag och bästaste helena
 
hoppbilden som börjar bli obligatorisk

rivstart



Jobbet tar helt min energi nu för tiden. Eller okej, jag har jobbat i 2 dagar så det blev en rivstart så att säga. Imorgon är det en riktig rivstart som gäller, jag funderar på en liten löprunda på morgonen väldigt tidigt för att sedan göra en megagod frukost. Frågan är bara om jag orkar gå upp?! Jag får tänka, megagod frukost= träning innan. annars får det bli den vanliga... heh...

Utöver jobbet händer absolut ingenting, jag vet knappt vart jag själv är just nu så jag ska ta min kropp och gå och lägga mig nu faktikst... Klockan ringer halv 7 imorgon, får se om det bli träning då eller inte. Den som lever får se!


hehe livet är så roligt

HUR
Svarar du i telefonen: "hej det är hanna" eller "hallå" 
Gör du när du är kär i fel person: försöker att inte vara kär i den personen längre?
Tycker du om gul-bil-leken: bara när jag hinner först, annars är jag inte med
Mycket pengar har du i plånboken just nu: vet inte, men har kontanter faktiskt!
Mycket är klockan: 18:15
Hur många kontakter har du på msn: en liten hög, aldrig inne där men kanske 150 eller 200? 
Spenderar du en regnig dag bäst: framför en bra film med en bra vän?
VEM
Är ditt 10:e sms ifrån och vad står där? Från Martin- "jag vet det hanna :)"
Pratar du med på msn just nu? ingen allls
Ringde dig senast? pappa
Pussade dig senast? jag vet inte säger vi..
Vill du kasta en sten i huvudet på? ingen alls
Saknar du mest just nu? Amanda, vi har inte träffats på lite för länge
Ska du träffa imorgon? mina fina barn som är med på idrottsskolan, plus de jag jobbar med!
Sov du med senast? i samma säng? Evelina och Emelie
Festade du med senast? fina vänner
Vem fick du senast sms av? Helena

JA- OCH NEJ-FRÅGOR
Cyklat utan händerna: jag kan, men är ocool så jag gör inte det
Gråtit en hel natt: nej
Druckit så du spytt: dricker jag ens?
Åkt vattenskidor: nej
Åkt rullstol: nej, eller testat!
Gjort en bakåtkullerbytta: ja
Köpt lösgodis för över 50 kr: hahahhahahaha, ja
Haft träningsvärk: ja
Önskat att du var det andra könet: hahahhahahahahhahha, JA
Sett din kompis i rosa kanindräkt: nej men det hade varit jävligt roligt

min tur är över

I söndags drog jag och Eveline in till stan för att se på fotboll med Helena sen så skulle vi äta, och det gjorde vi också- gratis. Japp, jag hittade en 500 lapp när jag skulle kolla hur mycket pengar jag hade på mmitt kort så den användes till mat för kvällen så hittar vi på något kul för det som blev över! Den dagen var det min dag.

Idag däremot är det inte min dag. Jag vaknade genomförkyld, hes och ont i halsen. Jag är verkligen aldrig sjuk det händer 1 gång per år, knappt. Förkyld är jag kanske två gånger på tre år eller något i den stilen. Så jag fick vara hemma från jobbet idag, det sög riktigt hårt. När jag sedan skulle hämta in hästen så vägrar han följa med mig in och ville hellre busa med mig. Jag försökte med allt men han var på bushumör idag så det blev inget med hästen heller. Kommer datorn dö ikväll också eller vad är nästa?


inget av det här för mig idag!

sleep well



Jag är egentligen här nu, för att skriva ett inlägg att det är dags för sängen.. Imorgon utlovas det sol här så jag hoppas att det blir så. Ska försöka mig på att bättra på brännan, vissa ställen tar längre tid. Magen är ju redan ganska brun och benen behöver jag bättra på!

Under veckan så blir det jobb och sen ska jag ringa och boka tid för att klippa och slinga håret. Blondie here I come! Vill faktikst gå mer åt det blonda hållet, man tröttnar efter ett tag på den bruna färgen. Fast det trodde man inte när man färgade brunt för ett par år sedan. Även fast mitt hår har blekts väldigt mycket...
Godnatt var det ja, jag skriver nog ett par väl valda ord imorgon också.

....  Bild från förra sommaren..

size 0 vs plus size



jag tänkte på en grej, det är ju ett jävla snack om att man ska se ut "på et visst sätt", när man är på beachen och så... Det är ju en liten hets eller vad man ska säga, om hur man ska se ut.. Vissa är smala naturligt, andra har kurvor men är absolut inte tjocka...
För det är STOR skillnad, om man är tjock så brukar man kunna göra något åt det. Är man smal, kanske man inte kan gå upp i vikt?! Har man kurvor, så kanske man har lätt att gå upp i vikt och sen ner igen, men man blir aldrig jättesmal...  Alla är olika helt enkelt, och man ser ut som man gör och borde få göra det. Utan att få någon kommentar att man är för tjock eller för smal!


detta kan jag iof tycka är lite för mycket, i en reklam...





Ser man ut som Beyonce, Kim eller Britney, då är man tydligen för stor och kan bli "viktmobbad"....


.... men ser man ut såhär, ja då är man perfekt....
Lite konstigt ändå, att det bara är en storts kropp som är perfekt...


sommarlov



tralala, jag har käkat lite frukost, sett på tv och käkat ett äpple... Ja typ min dag än så länge, fast jag ser fortfarande på tv...
Funderar på att ta en träningsfri dag och helg, fast kommer antagligen ge mig ut i eftermidag på en liten tur! Jobbigt, men skönt när man kommer hem! Skolan är klar för iår också, nu är man alltså ledig till augusti. Slutet av augusti faktikst...

Nu ska jag fortsätta titta på tv, hopppas att ni får ett bra sommarlov!


jobb i 3 veckor för mig, med start på måndag...  Vad ska ni göra?

vad händer?

Nu var det ett tag sedan igen. Jag känner att mitt humör går upp och ner även om det är sommarlov nu. Men jag har lärt mig att man kan faktiskt inte gå runt och ångra saker som man har gjort, utan nu ska jag försöka gå vidare. Ett steg på vägen var kanske idag när jag slingade håret ljusare, japp jag är några nyanser ljusare nu. Känns lite ovant men ändå bra, längderna i håret är kvar för min frisör klippte bara ungefär 3 centimeter.

Känner att det får bli en bra film ikväll, det väntar en låång dag imorgon. Prinsesskalas (ja vi kallar det så!!!) hos fina Eveline vilket betyder tiara!


jag imorgon?

min dag


happhapp, nu sitter man här igen. Jag har ju iof varit ledig idag men internet har inte fungerat så jag har fått slösa tid på annat tråkigt som att måla naglarna, göra en extremt god lunch, småäta lite, fixa smoothie, se på tv och såklart dricka min smoothie...
Det är typ min dag, eller jag va ute och gick i hettan imorse, efter det åt jag en magisk frukost som bestod av kokt ägg på knäckebröd och vattenmelon&jordgubbar i en egen skål.MUMS!  Sen så blev jag hungrig igen iof, så jag åt lite yoghurt med flingor.... 
Har det handlat om något annat än mitt matintag än så länge?! Vad har jag gjort idag då? Ätit och haft extremt tråkigt. Väntar på att Hanna ska komma hem, så vi kan sticka till stallet i regnet. För ja, det började regna nu. Livet äger


kärlek



sesådärja.. Efter en låång dag är man nu framme vid slutet, dagen började med ett träningspass och blev där efter en slappisdag. Eller jag va ju i stallet och där gick jag för många km. Nu sitter jag och dricker cola och funderar på om det ska bli nån glass eller inte?!!

Det jag vet är att jag är ledig imorgon och att dagen ska starta med en prommis och en god frukost ska ta vid efter min morgonpromenad. Härligt, faktikst. En god frukost innebär ägg & jordgubbar och vattenmelon och lite sånt fint! Kärlek.
Nu är det glassen som kallar. Ha en fin kväll och en bra vecka allesammans!


jag vet inte om ni har tänkt på de, men man får alltid nåt extra kg på sommaren. Fast jag ska försöka att hålla min form denna sommaren, det är så jobbigt att få tillbaka en gammal form.faktikst. Kan ge tips en annan dag hur man gööööööör!

uppäten

har aldrig haft så många myggbett som nu. jag blir nästan trött på livet när jag tänker på det. jag är inte trött längre, men ändå inte i bloggform. jag lämnar bloggen på avstånd tills jag är sugen igen. det kommer inte ta allt för lång stund. ♥

blandade känslor

varning för långt inlägg

nu blev det mycket träningssnack här idag, men men. Mitt liv= en massa (ibland) härlig träning! Idag var det dock inte lika härligt, efter en dag där allergi och rastlöshet har varit mina huvudsaker att lägga tankarna på så va det inte den mest motiverade Elin som gick ut för att ta ett pass i solen. Allergin innebar idag en helvetisk huvudvärk och rastlösheten typ att jag har varit konstant sötsugen.

Men ialafall, det va TUNGT att träna idag. Ungefär som första gången på 1 år man springer 2,5km. Om man har haft ett litet break 1 år lixom. Som en extra sak så glömde jag vätskebältet här hemma, och ja ibland behöver man dricka när det är 25 grader varmt. När jag kom hem, så va vattnet konstigt och jag är fortfarande as törstig. Livet leker så att säga. Men jag är nöjd!
(Om Amanda läser detta, så förstår du vad jag menar!!!!)
Nu ska jag ialafall duscha eftersom svetten rinner längs hela mig, sen ska jag ta mig lite cola och kanske lite vattenmelon. hehe



Kärlek kan inte beskrivas bättre än med denna bilden!

variation


ååååååååh, tiden går lååååångsamt. För att den ska gå lite fortare (snabbare, heter det kanske?) så säger vi att halv 5 så blir det träning. Nu innan ser jag fram emot att kämpa i uppförsbackarna och svettas gärnet. Vi får se vad jag säger sen, hehe...

Det brukar bli bäst när man har en bild innan träningen vad man ska göra och hur mycket. Idag ska jag t.ex. springa mycket i uppförsbacke den första biten, då är jag inställd på det. När jag sedan vänder igen, så ska jag försöka mig på lite grodhopp eller liknande efter ett tag. För att variera och så att kroppen kommer igång!


jag är gaaaaanska sugen på att sova och lite cola.......

favorit?



Söndag, utan ångest. Nationaldag imorgon vilket innebär att man är ledig! Menmen, ganska seg dag just nu, pollenallergin gör mig galen för jag kan inte vistas innomhus (inne, haha. vrf skrev jag inte det?) med öppet fönster utan att mina ögon kliar och rinner. Även fast jag just nu sitter inne med öppet fönster...
Har ialafall inte gjort så mycket idag, käkat lunch som b.la. bestod av makaroner. Ibland får jag ett litet sug efter vissa maträtter, makaroner satt fint idag. Ännu bätte med tanke på ett träningspass som kommer att avverkas senare, då vet jag att energin finns!

Nu ska jag ta min pastamage och göra nåt fint...


när jag såg denna bilden tänkte jag vilken är din favorit?

smoothie


Jag gjorde mig nyss en smoothie, och helvete vad god den blev. Synd att den tog slut så fort bara, det är bara att mixa, hallon, jordgubbar, lite vattenmelon och saft från en apelsin. Sen är den klar, hehe. Säkert übernyttig oxå, jag ska ialafall till stallet vid 5 typ hade jaf tänkt mig.
Det är varmt och skönt här idag också, så jag har legat och pressat lite tills mamma tyckte att det räckte. Menmen, lite färg ialafall. Nu ska jag nog gå ner och ta mig ett knäckebröd tror jag minsann, sen förbereda mig inför stallet.
Adioooos!


älskar mina vänner MEN

Vill bara säga att jag lever, eller gör jag det? Kan berätta att vi somnade runt fyra och klockan sju blev vi väckta av en i sällskapet. Japp då förstår ni sängläget jag befinner mig i nu.

Kvällen var awesome ändå, kungar är ni mina vänner ♥


kan vara bra flera gånger


Nu sitter jag vid Hannas dator, för hon är inte hemma. Tänkte se nån film typ eller nåt, som ja redan har sett 200ggr, men vem bryr sig? Den kan ju va bra fler gånger än en!
   Sen så tänkte jag gå ner och hämta jordgubbar och vattenmelon för att mumsa lite på. Cola också, såklart. Imorgon är det solen och stallet som gäller, i den ordningen jag skrev. Jobbigt att stressa i stallet när man bara vill hem, mycket skönare att ta det lugnt och sen komma hem till maten. hehe

 Jordgubbar och melon va det ja!


synd att inte denna filmen fanns på datorn, den hade varit given!!!!

110603


Nu va det färdigstekt för dagen, solen är ju som starkast mellan 11 och 15 så man får ju passa på. Även fast man ska vara försiktig och smörja in sig. hehe, Hello I´m your mother.

Ialafall så händer det inte så mycket sen, ska ta mig lite cola se på bb från igår och jaa bara ta det lungt så att säga. Har egentligen inget mer att säga men. Ni får ha en fin fredag! :D


detta är ju världens bästa godis. Visst?

vi steeeeeeker

Okej det är exakt 24.2 grader ute (i skuggan) och Elin steker sönder sig. Jag är liite mer försiktig med  att steka sönder mig så högre solskyddsfaktor på mig. Vi var döda efter stallet så nu har vi legat i solen i ungefär 1½ timme, väldigt skönt men varmt som sagt.
Nu gör vi lite mat och sen ska vi väl steka en stund till, för jag ska ut med mina fina vänner ikväll. En perfekt dag för det, livet är bäst!


uppe med tuppen

God Morgon!
Jag och Elin är redan uppe och har ätit frukost för att vi ska snart röra oss mot stallet. Det kommer bli så himla varmt idag så vi passar på att gå dit tidigare, även om det är 20 grader i skuggan redan nu. Jag tänker inte klaga på värmen just nu, men lite längre fram kanske när man svettas som ett as och inte kan vara ute. Då kommer jag börja klaga.

Ni får ha en bra dag så hörs vi senare!


Avslutar inlägget med min favorit

plockade upp fotbollskarriären såhär på kvällen

Fick ett sånt sjukligt sug efter att lattja med en boll förut så det var jobbigt nästan. Så jag hittade en fotboll här inne och satte på mig några utslitna gympaskor, fotbollsskorna hade känns lite för seriöst. Jag stängde in mig i min lilla bubbla och trixade lite själv först, vilket jag är väldigt dålig på. Sedan kom pappa ut för att hålla mig sällskap. Helt plötsligt blev det väldigt seriöst för då skulle jag träna upp mitt skott på vänstern. För er som inte har spelat fotboll med mig kan jag berätta att jag är EXTREMT högerfotad, jag använder inte min vänsterfot när jag spelar inprincip. Det var alltså behövligt och det gick faktiskt helt okej mot slutet, men jag skulle antagligen behöva träna oftare så får göra det till en vana.
Det var väldigt kul att spela lite boll igen i alla fall :)


after sun

Idag använde jag inte solskyddsfaktor vilket kanske inte är så bra. Men jag gjorde ett val idag att inte gör det för att bränna mig lite. Jag visste dock att vi hade After sun hemma vilket är räddaren i nöden när man har bränt sig. Man kan köpa många olika men vi har en från ica hemma, och den är faktiskt bra även om den kostar typ 10 kr (okej jag kanske överdrev liite). Så icas after sun får några extra plus i kanten såhär på min tråkiga torsdag! 

Fick ett önskemål att få se bilder på våra rum, vi får se vad som händer. Men innan veckan är slut ska väl det vara ordnat.

 

plastic is fantastic


skönt med en liten springtur förut, kroppen och huvudet känns lättare. Nu känns det lite tyngre, efter mat och paj...Det är ju alltid det översta på pajen som är godast!

Jag sitter här och dricker min cola light, som är ett måste för att leva om man heter Elin, det har tyvärr blivit ett beroende nästan. Man blir lixom hel när man har druckit det. Annars då? Jo men vi fick 250kr på h&m nyss, vilket va bra. Med tanke på att mitt plastkort har dragits bra mycket den senaste tiden!


Ni får säga till om det är något som önskas här, för då ska VI nog fixa de.. Om vi kan! ;-)

oväntat besök, eller?

Här satt jag på mitt rum, lite nysolad sådär. Jag är lite lätt röd i ansiktet, ingen tomat men lite lätt som sagt. Så säger mamma att jag ska hjälpa henne att duka för "de kommer snart". Jo men vilka kommer snart? Ah men då är vår moster på ingång tydligen, det var bara att slänga på sig dugliga kläder och borsta ut håret. Nu är jag redo, jävlar var redo jag är! :)


finaste



konstigt väder på förmidagen, sen vände det strax innan 2. Jag blev lycklig, gick ut och la mig ett tag. Dagen är ganska värdelös, men för att göra något vettigt av den, så plåstrar jag om mina blåsor och skavsår på mina fötter, drar på mig mina finaste Nike skor och tar ett varv i skogen... Behöver rensa hjärnan, av med bikini och på med träningskläder... Det kommer bli tungt, men det som gåt mot en, vänder och blir till något bättre en vacker dag!


Man down

1. Jag skulle bara vilja säga att fan va snygg Rihanna är, det är helt sjukt
2. Man Down är en av hennes bästa låtar, fan va jag gillar Rihanna alltså!


 

Torsdag

Vilken rockig rubrik jag fick till idag, helt sjuk ju! Dagen kommer nog inte vara rockigare än så heller tror jag. Jag laddar upp till imorgon då jag ska umgås med de jag tycker om mest, eller några av dom i alla fall. Så idag kommer jag nog göra något roligt som att städa. Roligare än så blir det inte, solen har ännu inte tittat fram heller som den har lovat att göra.

Nu får jag sätta fart här så jag blir klar snart! :)



eh ja, jävla linslusar vi är

fan jag har nog fått Bieber Fever


har inget bättre för mig såhär när jag har tagit sommarlov

Åtta saker om dig själv
1. Är du singel? - så singel man kan bli är jag 
2. Är du lycklig? - väldigt lycklig
3. Är du uttåtriktad? - inte så mycket skulle jag säga 
4. Är du ledsen? - inte just nu
5. Är du italienare? - ah alla som känner mig, jag har glömt att säga det. nej det är jag inte
6. Är du cool? - dum fråga, klart jag är?
7. Är du från Irland? - italienare från Irland, lätt
8. Är dina föräldrar fortfarande gifta? - de är fortfarande tillsammans, ja

Två alternativ
1. Bilddagboken eller lunar? - får nog tänka tillbaka några år i tiden nu, skulle nog säga lunar på den, jag var fan helt fast. Som med facebook nu
2. Hår eller ögon? - på killar då eller? blir svårt, jag säger båda
3. Katter eller hundar? - har ju katt, men gillar hundar bättre
4. Några få bästa vänner eller jätte många "vanliga" kompisar? - några få bästa vänner
5. Coca-cola eller Pepsi? - iskall cola en varm dag
6. Utekväll eller romantisk hemmakväll? - beror helt på sällskapet
7. Pengar eller lycka? - låter så jävla djupt och skit, men lycka!!
8. Dag eller natt? - natt, på sommaren iaf!
9. Msn eller mobil? - MOBIL, kan inte leva utan den. bokstavligt talat

Tio "har du någonsin?"
1. Blivit påkommen när du försökt smita hemifrån? - hihi nej
2. Brutit något? - ja det har jag väl?
3. Gjort något du ångrar? - ja
4. Hoppat Bungee Jump? - inte än, vill testa vettni!
5. Ljugit för någon du tycker om? - ja tyvärr
6. Ätit en hel tårta? - åh gud nej, äckligt
7. Gjort bort dig offentligt? - vill inte prata om det, ja
8. Viljat bli tillsammans med ditt ex igen? - nej
9. Gråtit när ett husdjur dog? - inte husdjur men häst, det räknas kanske inte som husdjur?
10. Velat försvinna? - har hänt några få gånger


RSS 2.0