tired


hej jag lever hejdå, typ. Dagen har väl sett likadan ut som alltid, dock med prov. Finns inte så mycket mer att säga just nu..
Har tränat så min kropp skriker efter att få sova. Jag är hungrig också, längtar efter frukost. Det är ju bara 8½ timme kvar dit, det betyder ju att det är dags att sova..

Imorgon blir det skolan sen träna, men kanske lite kika i affärer (haha, lite kul lät det allt) för jag har sett snygga bikinis (?) på bik bok. Rikigt snygga, sen kanske det följer med skor hem också, man vet ju aldrig! Sen när jag har kommit hem så ska jag väl tjocka till det med glass kanske, eller godis. Fan va svårt att välja ändå, men dajm & vaniljglass med chokladsås och kolasås och jordgubbar...
hörde jag tjock? Jag testar en ny diet förstår ni, hehe.
(det låter värre än vad det är, jag lovar!)


ja, ni får nöja er med detta!

sista mars

Sista mars borde betyda vår och solsken. Jag hittar nu ut och inser att det snöar faktiskt ute. Visst det är inte mycket men det snöar. Inte är det sol heller. Va fan det känns som om det är oktober typ. Om lite mer än en månad fyller jag och Elin år (10 maj) om det är snö då så kan jag säga att jag vet inte vad jag skulle ta mig till. Vi är inte där än som tur är.
Nu snart ska jag försöka få spotify att fungera, hur överlevde man utan det egentligen? :o


frukost



jag glömde ju nästan. Jag har aldrig gillat frukost så mycket, men nu jävlar. Jag ser fram emot frukosten bara för att jag är något som är gott på morgonen!!


+

+

=
Min frukost, ni kan ju lägga hallonen och havregrynen i en skål oxå, så blir det lättare... sjukt gott ska ni veta!

110330


jaaaaaaa meeen heeeeeeeejj!!! Jag borde, som vanligt inte sitta här... Eller jag borde ju sitta här, men datorn kan man ju skippa om man säger så! Historiaboken är min dejt för kvällen, men jag har lämnat den lite. Man kan ju inte plugga föööör mycket lixom, det funkar ju bara inte.
Något annat som inte funkar är att jag inte har varit ute och sprungit sen i lördags, imorgon smäller det ju. Men jag står i valet och kvalet (eller vad det nu heter?!) om det bli intervallträning i backe eller en runda på 7km?! Svårt val faktiskt, i-landsproblem kallas det också!

Nu ska jag fortsätta min mysiga lill-lördag med ja att sitta här och läsa ett par rader i historiaboken och sluta snacka så mycket skit


why is everything with you so complicated?

Har inte varit hemma vid datorn på ett dygn nu, för att livet äger faktiskt mer eller mindre. Gårdagen, natten och dagen spenderades med mina stjärnor Hannah och Amanda. De lyser upp mina dagar måste jag faktiskt säga, eller nej inte faktiskt för jag är inte alls förvånad över det. Trevliga prickar jag önskar att jag kunde förklara hur roliga dessa små mongon är men jag tror inte att jag kan det.
Vi började klockan 1 idag så dagen var ganska kort men på idrotten hade vi box, vilket är rätt så jobbigt kan jag säga. Men det var skönt på samma gång, insåg att min lilla vän Daniel inte var så liten längre. Han är fin ändå ;)

Nu ska jag inte göra något mer vettigt, börjar halv11 imorgon. Soft kväll får det bli :)


110328



jaaa, nu sitter jag här fast att jag borde plugga....  Ni vet, bortförklaringar. jag ville egentligen bara slippa plugga, drf som jag hänger här på denna sidan.

Vad har jag gjort idag då? Jo men jag har varit i skolan (surprise) och sen i stallet. Bör även sägas att jag inte va i skolan så länge, för det va nån mässa här, där vi som är något bor. Det va folk som inte kunde tagga ner för Petter va där, man bara men chilla vettja!
Sen har jag inte gjort så mycket mer, solat förutom varit i stallet då. Sen har jag hällt i mig lite cola light, nu är det nog dags för en frukt tror jag...  Helt onödigt men ändå, vi får se hur formen håller sig till beachen lixom....


blev glatt överraskad när jag såg mitt kontoutdrag, eller vad der heter. Nu bara svamlar jag, ellernåt

ja, grisar kan faktiskt flyga

okej jag trodde ALDRIG att jag verkligen skulle städa när jag skrev att jag hade planer på det. Men jodå nu sitter jag är i ett nystädat rum med ett nytt bord, jag blev så sjukt trött på att ha datorn i sängen så nu fick jag ta tag i det. Nya sängkläder och nyvädrat rum, jag känner att tisdagen kan ju faktiskt inte börja på ett bättre sätt imorgon! Ska nog fira med att skriva klart idrotten på datorn, får aldrig gjort den skiten. Eller så gör jag absolut ingenting. Kanske nelly vill ha en liten besökare? Jo men vi gör så istället.


bilden hänger inte ihop med inlägget men fan va hennes hår är drömhår

hemma från skolan, som varje dag

Hemma från skolan eller ja har varit det ett tag nu. En äcklig måndag är avklarad och imorgon väntar en ännu äckligare tisdag, just för att man är trött alltså annars är tisdagar bäst. Var på UF-mässa med Amanda idag också en stund. Det var mest trångt och ja varmt men man träffade många som man kände vilket var kul kul vill ja lova. Träffade även Helena och Eveline en snabbis på 10 min vilket var trevligt, bättre än inget om jag säger som så ;)
Nu ska jag göra något roligare, typ som att städa det ser ut som fan här inne. Men med Rihanna i högtalarna lär ju allt gå som en dans!



110327


Sådärja, man börjar dagen med datorn i sängen och avsutar den på samma sätt... Jag har egentligen inte så mycket att säga förutom att under som 3 senaste dagarna så har jag hunnit med; den värsta tågresan i mitt liv, den bästa frukosten på länge, den största frukosten på länge och känt att borta är jävligt bra, men hemma är bäst...
Hotellsängarna är ju jävligt nice, men man sover ju aldrig lika bra som hemma!

Det va ialafall en bra dag i sthlm, soft hotell som hade allt man kunde önska sig. Lätt att jag kommer tillbaka dit igen vill jag lova! Men nu ska jag sova och ladda upp för en jobbig vecka som består av stallet 3 vardagar+ en morgon på helgen, historiaprov och träning utöver det...
Är ni med? Snart är det sommar, vi kör på stenhårt här. Man kan ju inte vila innan sommaren, det blir inge bra då.. Allt skiter sig helt enkelt.


klart slut

har ett shoppingbegär nu känner jag, måste måste måste köpa något snart. Pengarna rullar in på onsdag tror jag att det är, eller möjligen tisdag. Men för mig på onsdag, jag och mamma har inte samma bank så det tar en extra dag. Kul det eller så får hon helt enkelt sätta in pengarna tidigare, jo men så gör vi.
Den här veckan kommer gå i 110 tror jag, mycket att göra känns det som. Men jag ska få tid till allt, vi får inte glömma sovmorgon på onsdag heller. Tisdagen kan alltså bli rolig....

nej nu får det bli sängen, kanske en film så man somnar. kommer vara död imorgon


fred ut..

det blir inte alltid som man tänkt sig

Jag ska snart stoppa i mig en liten bit mat och sedan är det raka vägen till duschen, då är jag klar lagom till Storebror. Färjestad tog sig till final, visst det är bra men det betyder ingen match på tisdag. Jag hittar på annat att göra. Nu lyssnar jag på Rihanna och är bara lite trött på allt, nej jag har inte gått och blivit emo utan mer tänkt över vissa saker. Tråkigt men sant och enkelt.
Nej ny vecka känns för en gångs skull BRA, sista veckan med spanska steg 3. Det kan inte bli bättre än så kan jag säga er, spanska är det ämnet i skolan som jag verkligen inte tycker om men jag klarar mig.

frågan är ju vad fan det är som händer på bilden här under..

har även en undran,  vem är den hemliga Hanna som kommenterade inlägget under?


dröm

Hade en underbar dröm inatt, jag fick nämnligen perfekt hår. Långt, tjockt och bara jävligt fint hår. Tråkigt dock när jag vaknade och insåg att så var inte fallet utan att jag hade somnat med en knut och håret har slitits lite extra. Dagen har inte fortsatt så bra heller. Det kommer bli en dålig söndag det känner jag på mig. Vissa saker behövs tänkas igenom. Hur är det egentligen, vad vill jag, hur ska jag ha det och hur ska alla andra ha det? Men detta löser sig som med allt annat.
Jag har en förhoppning om att färjestad vinner matchen idag och att Roza åker ur Big brother. heheh


bullshit

Är hemma från vår kusin nu, det blev en trevlig stund. Jag däckar nog tidigt ikväll eller ja tidigt och tidigt, vi vet ju hur det där blir! Ska slå en pling till fina Amanda tänkte jag ♥
Först tänkte jag bara slå hål på en liten myt(?) att vi tvillingar känner vart den andra har ont etc. NEJ NEJ NEJ och åter igen NEJ, vi kan inte det! Eller vad vet jag någon flummig person som har rökt på lite för mycket tror att den kan göra det men det tror inte jag att man kan. Man sitter ju inte ihop i samma kropp direkt men folk får tro vad de vill. Men däremot tror jag att vi har enklare att veta vad den andra känner än vanliga syson genom att bara vara i samma rum till exempel. Men jag kan inte känna om Elin mår dåligt om hon är på sin skola och jag min så funkar det inte. Kan nog förklara bättre en annan gång men ville bara ha det sagt ;)


110326

Rör mig snart mot vår kusin som har fyllt år, minst sagt otaggad på att röra mig utanför sängen idag kan jag säga er. Elin är och leker cool i stockholm, nej men ärligt så kommer hon komma hem med hur mycket som helst eller inget. Jag satsar på hur mycket som helst.


söt bild som vanligt

prestationsångest

Ett litet uppehåll från bloggen för min del, vet inte riktigt vad jag har gjort under tiden men något kul har det varit iaf! Jag har ju faktiskt spenderat en stor del av tiden i skolan med min finfina klass, puss på den. Ett antal nätter har även spenderats tillsammans med Hannah och Amanda. Trevliga små mongon det där kan ja säga er, 100% bäst är de oxå ♥
Vi kan snacka om rubriken, jag har aldrig fattat att någon av mina vänner läser våran blogg men jorå det är en liten skara som gör det visst. Mycket trevligt, även om inte jag tillför så jävla mycket. Får passa mig för särskrivning eftersom särskrivnings-polisen Amanda läser, och eftersom du läser detta Amanda passar jag på att lägga in våran favoritlåt! :)



A child called "It"


Jag läste i 9an böckerna "pojken som kallades Det" och "pojken som inte fanns" (om jag minns rätt på den sista). Nu fick vi en uppgift i engelskan att läsa en bok, som vi väljer själva, läsa den och sen typ göra nån form av recension...

Skolbiblioteket here we come typ, ja men vi va där idag och jag fann just dom böckerna, på engelska. Jaa, tänkte jag varför inte läsa den på engelska också?! Så sagt och gjort, nu ligger den i väskan och jag har läst hela 15 sidor. Än så länge så är den mist lika bra på engelska som svenska... En liten recension kommer när jag är klar.. (bara 200 sidor kvar ju, hehe)
Kan ju säga att just den första boken, "pojken som kallades Det", är riktigt bra men också riktigt hemsk!


BFF!



sådär hemma och allt det där efter en sjukt tråkig dag. Den har sugit hela dagen, efter skolan. Fy fan, men imorn är det tyvärr nya tag, det känns tungt men det är väl också nödvändigt!

Idag blev det ingen träning p.ga, att bokningssystemet är damp med stora bokstäver. Jag hittade ingen motivation till att srpinga idag, så det får bli imorgon istället. Tyvärr kommer jag hem sent, typ runt 6 eller så...  Men, det är väl bara att springa och se hur långt man kommer helt enkelt.
Nu hade jag tänkt att ta tag i samhällsboken, som numera är min bff!


tänkte bara säga, en god frukost är gröt med hallon i!  Jag kör på havregrynsgröt med hallon och lite mjölk! Sen ibland blir det ett bröd till också! Frukost är viktigt, och varför lär alla redan veta?!?! :D

jag heter Elin...


Jag heter Elin och jag har ingen karaktär, what so ever. Efter en helg med 2 godis bitar och typ 10 chips så drar jag på idag. En skål med glass, chokladsås OCH kolasås... Men, det va ju annanas med oxå ;-)

Men man lever ju bara en ggn, och med lite träning så ska ju detta inte vara kvar i kroppen så länge till!
Nu ska jag fortsätta se på Solsidan och sen göra nåt annat! Ha en bra vecka allesammans, så hörs vi nån dag!


scandic



Som jag sa igår eller i förrgår, så åker jag till Estocolmo (hehe, hoppas att stavningen va bra. med tanke på att jag bara läser steg 1 spanska) på fredag. Själv i ett tåg i 3 timmar, jag kommer bli galen. Tur att vi kommer bo på ett nice hotell ialafall! Scandic Anglais, det ser ju bra ut. Får göra en utvärdering efteråt!

Annars så vet jag inte vart man ska ta vägen när man är där? Vapiano lockar ju lite, men det finns ju endel att välja mellan, så det ordnar sig!






synd att det inte va sommar, då kunde man ju ha suttit här!!!


marängsviss



just nu är det största frågan om man ska förstöra helgen som har varit relativt nyttig, med en marängsviss ikväll?! Jag står i valet och kvalet, eller hur det nu är man säger?!
Det vore gott, jävligt gott... Grejen är ju den att man ångrar sig efteråt.... Fan livet är svårt just nu!

Men nu ska jag hoppa ut i solen ett tag tror jag. eller snart ialafall


110320


godmorgon, eller god förmidag?! Jag har ialafall varit vaken sen halv 8 imorse, inte så mysigt. Men det är ju sol ute ialafall så dagen kankse blir ganksa bra ändå?
Med tanke på att det är vilodag idag så borde den ju bli bra. Imorgon startar en ny vecka, med träning! Dock inte så mycket löpning, men ibland ska man kanske vila benen och fötterna också.
Eftersom det sliter ganska så mycket, när man springer upp & ner som jag gör. Det är stooooor skillnad på löpband och att springa ute där det oftast inte bara är helt platt hela tiden...

Slutsatsen är alltså, att det är mer effektivt att springa/gå ute än på ett löp/promenadband! Att variera träningen är ju också bra. Men nu så va det ju inte det jag ville komma fram till men...
Det är ju fint väder som jag ska innan, det ska ju firas med ialafall en liiiten stund ute!


slår på stort


när man ändå är igång och äter så slår man på stort, nyponsoppa till mina 2 knäckebröd. Ska det va, så ska det va! ellernåt. 
Denna helgen är en försöka-att-inte-äta-så-onyttigt-helg...  hehe, vi får se hur det går, det innebär att det onyttiga man äter ska vara i små mängder. Detta bara för att jag inte behöver socker vid tillfället.

Jag hade redan glömt att jag ska lägga in bilder, så jag gör det nu...  2 nya bilder..... äntligen typ


sådärja, en i färg


och en svartvit..
(blev jättetrött nu)

sunshine


looovley väder ute, jag sitter inne. Men snart bär det av till stallet så ut ska jag ju ialafall!

Nästa helg så drar jag till Stockholm, eller okej, fredag & lördag är jag där. Knappt ett dygn. Men jag kommer ju hinna käka hotellfrukost ialafall och testa hotellgym!
Jag borde även lägga in nån ny bild på mig på denna sidan, men det får bli ett senare projekt under dagen. Om det går lixom..

Men nu ska jag försöka få Hanna att slita sig från glee. Vi ska fånga D-vitamin nu!!!


seer ni håret? ljust och snyggt! Färg hade man oxå, även fast man nästan alltid ser ut som en albino i ansiktet på bild...  jag saknar sommaren, tänk 3 veckors jobb ute med förhoppningsvis fint väder..Sen drygt 1½ månad ledigt! Helt okej alltså, om ni frågar mig!

110317


sedärja, då har man klarat av ännu en dag i skolan och har en ännu jobbigare dag kvar imorn. jag hatar att ha språk i typ 1½ timme, det är som att ta självmord typ.
Jaaa, nu har jag ialafall gjort klart historian och svenskan. Det innebär inget mer plugg vid tillfället. Men nästa vecka är det samhällsprov, mums!
Sen har jag väl inte gjort så mycket mer idag, förutom tränat då. Det är väl typ det man gör, är i skolan, pluggar och tränar, hinner väl en sväng till stallet ibland också!

Jag blev sjukt trött just denna sekunden, och eftersom vi har stallet på morgonen denna helgen båda dagarna så är det kankse dags att sova snart?.


17 mars!!!! Förstår ni att det är april om 2 veckor?!?!?!??!

mer än 1000 ord



ojojoj, trött tjej sitter här nu vill jag lova! En soft dag, men har varit trött heeela dagen. Ni vet sådär när det syns att man är trött, men det blev ju en kaka på waynes sen en banan och ladda för spinning. Det va en upplevelse det med, för det va en ny instruktör idag, en som egentligen "bara" är PT. Men det va nice!

Imorgon börjar jag sseeeent, och slutar seeeent. Men jag ska göra lite historia på förmidagen och skriva svenska på kvällen. Så jag kommer ha att göra ändå. För att krydda dagen lite extra, så blir det nog en runda på 5km  imorn!
Annars så drar jag till Stockholm nästa fredag, det ska väl bli nice. För övrigt så stör jag mig på alla fula människor som tror så mycket och överdriver hela tiden, jag spyr typ

Men nu ska jag nog börja tänka sängen. Pusss och adios. Snart blir det kanske roligare att läsa, för just nu händer det inte så mycket !


fan vilka nice skor detta är. Såååå sköna att man DÖR!


tyckte denna bilden sa ganska mkt, fast ändå inte!
säger man; en bild säger mer än 1000 ord?

taggad



Man ska väl skriva en eller två rader här innan man slänger sig över spanska och samhällsböckerna! Jag har väl egentligen inget att säga, förutom att jag har tagit det ganska lugnt idag. Idrott blev den enda träningen idag, men det är ju alltid bra att röra lite på sig, även fast man vilar. Imorgon blir det 60 min intervall spinning! Gissa om jag är taggad!?

Annars så är det ju inget som händer. Jag måste nog ta mig själv och mitt fläsk och plugga lite. Sen under 2-3 veckor nu så kommer det nog bli hårdträning för min del. Kroppen måste bli lite chockad tror jag, nu ska vi försöka komma i så bra form som möjligt innan sommaren! Är ni på?


ful bild och allt sånt där. Men såååå underbar ändå! (ser tjock ut, för jag har väst under. om ni undrade alltsååå)

110313


Sådärdå, vaken och har tryckt i mig lite frukost som idag bestod utav, gröt och apelsin och ja iof, ½banan i gröten oxå!
hehe, nu ser jag på tv och har allmänt jävla tråkigt. Taggar för träning 13. 45 min spinning på schemat idag. Jaaa, vad ska jag mer säga? Att jag åt glass med chokladsås igår och att det va mums som fan, idag vet jag inte vad jag ska krydda livet med för nåt gott?! Blev sugen på paj igår med vaniljsås. Det är mums det, plus att man har ju oftast någon frukt eller bär i så lite nyttigt är det ju faktikst ;-)

Hur det går med beach11 formen? jotack, haha...  Nej men helt serriii, så är jag ju i bättre form detta året än förra året och allt handlar väl om att vara nöjd med sig själv och se frisk ut, eller?!


man kan se sund ut fast att man äter sånt här, faktiskt!

jaaaaa



Nyss kommit hem? typ ja. Ätit god mat? jaaa! Varit med världens bästa människor? jaa!!!!!

Efter ett par timmar med vännerna så är jag nu hemma, mätt och belåten. Det bjöds på kyckling i sås med potatisgrejer (som jag inte kommer ihåg vad dom heter, men dom är runda), och förrätten va typ stekt bröd i smör (brödet va stekt i smör alltså) med sallad och grejer på. Sen efterrätt så va det chokladtårta med hallon!
mummmsss!
Dåligt samvete? nääe! Ska du träna imorn? jaa, ska till stallet, det får räcka.. Ska du äta som du vill imorn oxå? jaa, det är ju lördag! Ska du träna på söndag? jaaaaaa!!!!!!!

Ska du sova nu? jaaa!!!!


funderar jag på att köpa dom här skorna typ? JAAAAAAAA! 699 riksdaler och dom är dina! scorett har dom! :D

säger bara idol 2004


110310


Heeejj!
Jag, eller ja vi har haft endel att göra därav den dåliga uppdateringen. Men vad har man gjort då? joo minsann pluggat sooom fan (men inte beklagat mig på fb som resten av världen) och typ tränat. Man hinner inget mer än det, eller jooo jag har hunnit käka lunch med mina kompisar i stan. haha,

Idag är det ialafall vilodag det är de imorn oxå. Men idag är det verkligen VILA, för jag har inga läxor heller! Ingen risk att jag blir tjock iaf tror jag.
Men nu ska jag göra nåt, peace


det har varit så jääääävla dåligt väder här idag, jag får  DAMP på rikigt! och nu menar jag  DAAAAAAAMP!

110308



Nääe, men har ni varit inne på nelly eller?, FAN va snygg sidan har blivit. Kläderna har jag inte hunnit kolla på så mycket, men sidan är ju så jävla snygg!
Det va väl det typ, annars så borde jag plugga lite till, men jag är hungrig= ingen koncentration. Så det får helt enkelt bli efter maten och duschen. För jag stinker klor, inte så mysigt om jag får säga det själv. Det blev 1000m klädsim med klassen och sen 1000m efter skolan, och då va träningen gjord!

För övrigt så slutar jag halv 12 imorn men ska äta med några kompisar. För en av dom fyller år, hipp hipp hurra lixom ni vet! Nu ska jag kika in på facebook igen, adios!


ni får en random gammal bild så länge..

plus i kanten


ibland så klickar jag in på bloggen och kikar lite i arkivet, så man ser vad man höll på med förra året och lite så.. Ett tag funderade jag på helt att fimpa allt som hade med bloggen att göra, men sen insåg jag ju att fan det är ju rätt nice att bara sitta och skriva lite ibland... 
Sen har jag ju fått det bästa man kan få med denna bloggen (som stavas Sofia). Det är ju lixom ett plus i kanten, ett väldigt stort plus om jag får säga det själv...

Det va egentligen inget av detta jag skulle skriva, hade bara tänkt att bjuda på lite bilder eftersom jag har annat att göra-...













bilderna är ungefär i rätt tisdordning, från juni09-december09

mattesnille


Nu ska ni få höra vad jag har fått gjort idag; läst ut en bok, jobbat med matte som jag avslutade med att klara av en uppgift som va jobbig (för jag inte hade räknat en sån innan, men mattesnillet .not. klarade den) sen så har jag fixat lite med en svenskauppgift.
Utöver det så har jag druckit 3 koppar med choklad (som det står på kaffemaskinen) och ätit räksallad. Jo men det lönar sig att va med pappa på jobbet ibland. Jag fick ju gjort det jag skulle göra, och lite till. Vilket jag inte skulle ha klarat av om jag hade varit hemma!

När jag väl kom hem, så blev det en tur ute i det fula vädret. Intervallpass kära vänner, jag gav max i ca 25 min. Det låter lite, men fan så bra det är och hur underbart känns det inte efteråt?! Imorgon blir det att simma, sen så funderar jag på att hoppa iväg till badhuset efter skolan oxå.


jag vet att ni gillar, "behind the scenes" bilder.

denna bilden kom på köpet och nu har jag skrivit en hav bok. adios

en helt vanlig jävla dag

Idag har det verkligen bara varit en vanlig dag, ingenting kul har hänt precis. än så länge! Det är alltid trevligt att få träffa de små liven i skolan igen att vi dessutom hade ett litet födelsedagsbarn var ju trevligt också. Det blev ingen sång eller tårtkrig men!
Började två nya kurser idag också nämnligen Psykologi och Kommunikation. Båda verkar vara två roliga kurser, såhär i början iaf ;). Det blir säkert bra men det märktes att man inte är i så bra form för skolan, kan inte tro att det blir bättre imorgon utan snarare sämre men det får vi leva med.

Fred ut!!!


samtidigt som skolan känns seg nu så flyter allt annat på jävligt bra, livet äger faktiskt ganska mycket

godmorgon


Jag kan ju uppdatera er vad som händer, såhär 9 timmar sen förra inlägget. Jag va inte uppe tidigt som fan och gick ut och sprang, utan prioriterade ½ timmes mer sömn, sen insåg jag att mycket glass hade satt sina spår på kroppen. Då insåg jag att det blir träning sen. Också har vi simning imorn på idrotten, klädsim av allt lägger dom in sådär på en tisdag....

Sååå, ge mig en vecka eller 2 så är jag tillbaka i min vanliga form sen. 2 veckor tar det nog ja, eftersom det kommer fler helger och det är stallet 4 dagar nästa vecka, då hinner man inte med allt man vill :)
Nu ska jag fortsätta gör mig till människa, adios!


såhär ska det se ut! Bara 3½ månad, sen är vi där... 4 månader tills jag är heeelt ledig (efter jobb)

sov gott sverige


och där va lovet slut, eller okej jag är ledig imorgon också. Men då ska skolböckerna göra mig sällskap, men innan det så blir det uppstigning tidigt (för tidigt för oss människor) för ett litet träningspass sen ska jag ju som sagt göra en djupdykning i böckerna, när jag har kommit upp till ytan igen så blir det eventuellt ett till träningspass, beror på hur trött i benen jag är..

Annars då? jo det är fint måste jag säga, bort men snön och in med massa värme så är jag i mitt esse! Sen en massa sömn på det, ska lägga ihop datorn om 5 min eller nåt. Sov gott sverige så hörs vi nästa gång jag får några minuter ledigt!


ska jag skratta eller gråta när jag ser bilden?
antagligen lägga skämskudden för ansiktet. herregutt, hur kan man ta kort på en sån skabbigt klädd människa?

spännande lördagskväll!


en fet katt ivägen, kul


vår?

Det är fucking 4 underbara grader i skuggan och klockan är bara halv 11! Shit den här dagen kan inget annat än bli bra serrni. Jag börjar (eller fortsätter) dagen med tur nr2 till stallet. Jajamensan det var morgonen som gällde för mig och Elin den här lördagen och då passar jag på att ta en ridtur i det faktiskt underbara vädret. Fan, livet är bra just nu. Rensa tankarna-tur får det bli. Ha en bra dag! ♥

                       


en tanke för mycket

ibland ska man bara inte tänka utan bara göra. ja jo men hanna gör bara det bli bäst så. vi får se vad som blir bäst, det återstår att se så att säga. jag tror jag vet. jag hoppas att jag vet.

kanske lite sömn skulle hjälpa? jo men det skulle hjälpa. mycket

Mer av sånt här, humor!


favoriternas favorit


Jag är lite lat så jag tidsinställer ett inlägg, efter som jag idag kommer ha ett fullt schema. Frukost senast 9, sen träningspass nr1, kl 11.00 (vilket betyder att jag är ute och svettas nu när detta publiceras)...  Lunch efter det, sen så stallet på eftermidagen (träningspass nr2).
Inte så fullt , men ni vet hur lat man blir på ett lov. Det betyder att ikväll blir det glass med chokladsås, min favorit.

Annars så står det ganksa så stilla faktikst. Simma lugnt vettja!

....  Bild från förra sommaren..
favoritbild!


denna är oxå favorit


det här är favoriternas favorit! (hej tjock)

desperat


Nu ska ni få höra, jag skulle ju ha bakat bullar idag. Allt hade vi hemma, det såg jag igår. Idag så förberedde jag allt och så sen så skulle jag hämta jästen, tror ni inte då att någon hade slängt bort den?! Då va det bara att tänka i nya banor, eftersom jag nyss hade börjat smälta smöret.
Ingen kakao, jäst eller sylt. Jag tittade igenom boken lite desperat och fann sockerkaka och fan så underskattat det är! Den blev sådär perfekt, ni vet när den är lite typ frasig på utsidan och mjuk och det går inte att beskriva..

Det va det roligaste som hände idag, efter det så har jag bara ätit, ätit & ätit men vi får inte glömma att jag tog en prommis när jag vaknade. hähä.. 
Snart ska jag säga tack och adjö till denna dagen för imorgon är en ny dag!


alltid lika spännande att se hur man såg ut för ungefär ett år sen...

H&M är bäst



Perfekt linne till sommaren, randigt är aldrig fel. Passar till allt


Den aprikosa färgen är aldrig fel på sommaren


Vet inte om väskan är snygg än men ja vet att det är många som kommer ha den i sommar





i en annan del av Köping

varje vardag klockan 17.00 på tv4, man kan bara älska det :)


en liten färgklick


sooo last year


jahapp vad ska man säga? jag ligger i sängen och försöker att få ner pulsen lite. Men dock så har jag ont i nacken och det är inte så trevligt, är inne i en fas där jag inte kan somna och hur jag än ligger så är det obekvämt. Såååååå jävla störande, på ren svenska.

Annars då? jorå, har nåt i ögat som stör och lite sådär. Sen skulle jag vilja sova, men det kommer inte gååå. livet är helt enkelt lite jobbigt. Men det är ju en ny dag imorgon och tyvärr en dag närmare skolan och en dag närmare påsklov.
Imorgon skulle man kanske ta tag i livet och baka bullar? Plugga är såååå last year just nu. orkar helt enkelt inte, jag är lat.
Sen så har allt detta blivit en onödig text. Vi kan sammanfatta den lätt; jag har sjukt ont i nacken och det är jobbigt.
Vi kör på en massa bilder oxå, när vi ändå är igång menar jag.




en liten Elin, typ drygt 1½ år sen,


sommar, jatack


en anings brun iaf, lite är bättre än inget


här har ni mig, när jag trivs som bäst. PUSS på sommaren!

Någon som har sett den här filmen?

Ska se den här filmen ikväll hoppas på att den är bra nu bara :)



ge mig sommar nunuNU!!

Image 1 of ASOS Tie Waist Woven Boob Tube

I want a OnePiece

Antagligen en av de fulaste plaggen man kan ha på sig men jävlar vad sköna dom ser ut! De här kostar ungefär 1400kr. Känner att det inte är värt det... än..

OnePiece One Love
OnePiece Soft blue


detta börjar likna en träningsblogg

Det känns om att Elin skriver om vad, hur och när hon ska träna hela tiden, värsta träningsbloggen typ. Vi tycker om olika saker hon och jag, spinning och springa är väl kanske inte riktigt min grej! tyvärr.
Kläder är min grej eller det är kul att titta på och köpa när man väl gör det.

Gillar den blåa färgen på jackan som är från Vero Moda och kostar 499kr.

110302


Nu har jag lätt vaknat efter den största frukosten på länge, som egentligen inte är så stor. Men gröt, 2 knäckebröd och en apelsin gjorde gott i magen kan jag säga...
Vi ska snart iväg till stallet och när vi kommer hem blir det ju lunch, pannkakor och soppa för mig. mums! Hanna käkar nåt annat!

Senare idag blir det intervallspinning 60min, det kommer sitta bra i kroppen. Imorgon är det vilodag, ska bli skönt! Men nu ska jag väl fortsätta att inte göra nåt vettigt... :D
Förstår ni att det är 2a mars idag elleR?! Känns som om de va 1a januari typ IGÅR!


så får ni en fin bild på mig här, hähä

snyggast i Big Brother

Snyggast enligt mig i Big Brother huset är helt klart Martin, puss till Martin :*


spring


1a Mars innebär vår. Okej, detta året är det fan inte vår alltså, typ aaaas mycket snö, eller ja mer än vad det brukar va....  Våren är ju mer än välkommen NU!

Vad ska man göra för att våren ska komma snabbare då? typ, köpa tygskor och förbereda håret dvs, göra det ljusare!


dessa i svart & vitt...

....  Bild från förra sommaren..
sen är de ju bara att väntaaaaaaa.

Snart ska vi iväg till stallet, peace

110301


ni förstår jag hade tänkt att ta lite kort på grejer jag gjorde idag. Tror ni att jag kom ihåg det när jag startade dagen? nääe!

Så det får väl bli en annan dag. Jag har ialfall orkat mig ut på en tur som blev 5km, tänkte att den skulle bli drygt 7km. Men mina ben protesterade efter 5, det är tungt på morgonen! Men 5km är inte fy skam det när klockan är halv10....

Jag har börjat laga lite food nu också, kyckling till mig och Hanna ska värma nån grej. Strax ska jag pallra mig ner och börja med lite pasta! Seeeyahhh!


ååååh, detta va på sommarjobbet. SER NI VÄDRET?!?! Jag ska njuta varje sekund av solen detta året!

RSS 2.0