trött & förkyld


en trött och förkyld Elin slog upp sina gröna imorse, men jag kunde inte somna om så det va bara att gå upp... Jag tänkte att en liten morgonprommis skulle göra saken bättre, men statusen va fortfarande trött och förkyld. Det va bara att gå in och lägga sig i sängen, igen...

Efter att ha legat i sängen och vilat ett tag, så tog jag tag i mig själv och gjorde lite lunch. Sen har dagen spenderats med Karl & Hanna. Spenderade iof förmidagen med Karl också... Jag och den varma chokladen har varit ett idag, 2 koppar har ätit frukt oxå...  det är väl typ det... Förutom laxsalladen jag fixade till lunch, himla gott!
Nu ska jag chilla lite till, sen kommer våran kusin och ska kika på mitt knä. Får förhoppningsvis lite stretchövningar som hjälp! :)

Ha en fin måndag och en fin vecka. Det ska vi ha för vi har LOV! (men jag har plugg oxå som jag borde göra...)


de vart ett långt inlägg... hehe

09-11



bra att det är så fint väder på hösten... eller?

Har ialafall varit en ganska så seg dag, kanske för att man har ställt tillbaka klockan en timme? Det blir ialafall ett träningspass sen, halv 5... Känns som en evighhet tills dess. Så klockan ska väl gå långsamt i ett par timmar till och förhoppningsvis går den timmen med träning också fort. Hoppas...För jag är sjukt otaggad just nu. Men fruktansvärt skönt efteråt!!! :)

Firar kanske med glass efter, det va lääängesen. Imorgon väntar tandläkaren och sen kanske jag lägger mig och får lite värme, hehe ... :)




elin 09 (tror jag) & elin 11.. lite skillnad

Problem

God morgon!

Vaknade och insåg att jag är nog ensam hemma, eller katten håller mig ju sällskap. Fick även ett problem, en jättebra film går klockan 12 och jag vill till stallet då. Ska man då se halva eller vad ska jag göra? Tror det får bli halva!

Ha en bra dag!


111029


God morgon allesammans!

Efter en låååång vecka, eller den kändes ju ganska så kort, men ändå, så är det nu helg och LOV! Underbart! Har ingen aning om vad jag ska göra?! Ska till tandläkaren på måndag sen kanske höra om nån kompis vill träffas då och fika eller käka typ. Sen blir det väl antagligen lite träning och sånt..

Varför jag är uppe nu på en lördag?! JO, för det väntar spinning i 1½ timme förstår ni... Bra start på dagen, för då kan man ligga stilla och käka resten av dagen med gott samvete. Även fast jag inte kommer trycka godis, så är det ju ändå trevligt. Nuu ska jag ner och käka ett knäckebröd, har alltid samma uppladdning inför varje morgonpass... hehe..


Väntar på vänner

Står utanför Hannahs dörr och väntar på att hon och Amanda ska komma hem från innebandyn. De kommer nog snart, jag såg det här mer som ett tidsfördriv....


164

Jag ställer mig frågan om långa personer har lika svårt att bädda sängen som oss korta? Det här resultatet som inte ens blev rätt tog mig 15 min att genomföra. Varför är jag inte 10 cm längre? Bara att få i täcket är ju ett eget projekt.. Hotell är bättre, där matchar allt också....


Powernap

Har äntligen tagit lov, på riktigt. Med hjälp av en enkel powernap är jag pigg igen. Låg vaken hela natten nästan och tänkte så nu har jag tänkt klart på vissa saker. Försöker lura mig själv har jag kommit på!

Men nu ska jag sova lite till innan det är klassfest ikväll, härliga tider!


Fuck


Fuck

Det första som hände när jag kom hem var att nageln gick av, kul..


The end

Mitt favoritspel håller på att ta slut, jag har hela sista tävlingen kvar så hinner gå upp i level lite till! Men ändå, vad ska jag spela sen???


Kallt

Har kommit på att det snart blir istid, och det är väldigt snart. Det är superkallt ute och det betyder att även jag blir kall, mina händer är som isbitar. Därför tänkte jag ta en välförtjänt dusch nu. Jag är värd det, oj vad jag är värd det!!!


Superkul

Ah men bra väder, verkligen. Med risk för att låta negativ som ett as så har jag svårt att finna något bra med den här dagen. Eller ja, hade ju trevligt i skolan men inte var det roligt för det. Det enda positiva jag kommer på med den här dagen är att jag inte ska till stallet i det här vädret. Fuck hösten!!!!!


happy girl



happhapp, typ bästa dagen på hela oktober håller på att gå mot sitt slut. Dagen har väl varit lite dryg, men även haft dom mest fantastiska stunderna på länge...  Detaljer ska hållas utanför, meeeennnn idag va det första gången på EN MÅNAD som jag kunde springa 10 minuter utan att ha ont i mitt knä. Världens gladaste tjej sprang på löpbandet med adele i öronen...

Det va väl typ det... Vi hörs när vi hörs!!! :)


Choklad

Har varit extremt sugen på godis hela dagen utan att göra något åt det. Frågade mamma om hon hade lite choklad och visst hade hon det. Vanlig Marabou och någon annan choklad från Åre. Ska njuta av de här tre bitarna!


Westlife

Hur många har inte lyssnat på westlife? Hur många har inte tyckt att den blonda killen är den snyggaste (jag vet inte vad han heter, minuspoäng jag vet!!). Även om man inte gillar westlife har alla minst ett minne med en av deras låtar. Kan erkänna att jag gillar inte westlife, men det är ju med lite sorg jag säger att de ska splittras. Tack för allt westlife! <3


Fel

Sitt aldrig själv på en lektion och lyssna på musik du tänker bara för mycket. Är väldigt trött idag så vill bara hem, hem och ännu mer hem.
Ska försöka fokusera på arbetet resten av lektionstiden, man kan faktiskt bara försöka och göra sitt bästa! ;).


Softar

Jag fortsätter göra det som jag är bäst på, ingenting. Ser på lite fotboll, i brist på annat. Annars går det några repriser som jag tänkte se.

Väldigt bra helg btw, riktigt nöjd. Saker blir bara mer och mer självklara. Nu ska jag fortsätta med att inte göra någonting!


111013


käkade frukost för nån timme sen, varm choklad, 1 knäckbröd och en apelsin... Nu känner jag suget efter ett äpple, ska gå ner och fixa det snart ska ni se!

Annars så är det mesta ganska så fint, förtom hösten då. Vi, jag och hösten, är inte bästa vänner. Jag hatar när det blåser och är kallt. Men jag ska väl kanske klara av denna hösten oxå. Något som jag inte kommer klara av är nästa vecka, finns ju endel att plugga på om man säger så, sen 3 dagar i stallet som är under veckan. Kommer jag vara död på fredag? Svar ja. Har prov då också.
Nu ska jag gå ner och ta ett äpple, sen titta på något fint på tv. Ha en fin söndag och en fin vecka!


älskade skor



det har varit lite dålig uppdatering från mig den senaste tiden, men jag har haft ganska så mycket att göra så har prioriterat liiiite annorlunda. Men saker händer ialafall, så mycket kan jag säga!

Idag fick jag en filt av mamma, sjukt mjuk och ja allmänt fin bara. Vit är den, btw. Lagerhouse 299 riksdaler för er som vill vara lika coola som jag är. Om ni vill vara lika coola som jag så kan ni köpa löparskor från Nike, jag har haft mina sen i mars. Jag har aldrig sprungit så bra som jag gör i dom, sen är dom sjukt snygga och mina favoritskor. Skulle jag få rädda ett par skor, så fightas dom om första platsen. Jag ska köpa nya i mars igen tror jag beroende på hur det känns. Men ni får en bild så länge på mina älskade skor!!!


Shakespeare

Har upplevt en bättre kurs än svenska b kan jag meddela. Börjar tröttna på Shakespeare nu. Kul att det är sol ute iaf, och kallt! Ska möta upp fina vänner för en lunch senare nu ska jag jobba på de sista 20.

Ha en bra dag! :)


Nöjd

Är riktigt nöjd nu, har städat. Hatar att städa, hatar att ha det stökigt och ja då får man välja. Har inga planer alls för kvällen, har lagt mig i sängen (nybäddad!) och lyssnar på lite musik. Rätt nöjd...
Kul att han den där har dött nu också, eller kul och kul.. Vet inte om han heter med K eller G men han var Libyens ledare förut iaf!


Glömde lägga in bilden


Tack mamma

Jag tackar mamma för hon tänker annorlunda än vad jag gör. Ni kommer se på bilden vad hon har tänkt på att köpa men inte jag, när kommer man börja tänka annorlunda med vad som behövs? Äh, 17 år, mamma måste fortfarande ta hand om mig...


At night

Så var vi här igen, kväll och dags för sängen. Visserligen har jag redan gjort mig själv sällskap i sängen, ni som känner mig vet att jag är inte sen med att ta plats här i min säng. Ligger och tänker på vilka skor jag ska köpa och framförallt när ska jag köpa skönheterna? Vilka pengar tänkte jag använda, och ja ni vet...

Nu tänkte jag fundera på om kanske lite sömn vore bra. Skippar bild till det här inlägget, känns lite för mycket..


Varnar..

Någonting blev fel igår på kvällen, jag blev på dåligt humör och det gäller även för idag. Det gäller att bita ihop och musiken får bli min bästa vän idag, tills senare i eftermiddag... Tror jag? ;)


sjukt bra!

Min helg kan beskrivas med svå ord, sjukt bra. Vad som hände förblir osagt men träffade många fina människor och ja allt blev som jag ville, om inte bättre. Bra utgång i Fredags, mysig dag i Lördags, allt för bra dag med fina vänner idag. Jag avslutar kvällen med att uppdatera den där jävla ajfånen, det ska tydligen bli så himla mycket bättre då... Och jag gör väl som alla andra och uppdaterar..

Något som är mindre bra är ju att jag insåg att i veckan när jag var utan min älskade ajfån en hel dag så var det första dagen som jag inte har varit kontaktbar på dagtid på jag vet inte hur länge. Måste kanske börja lägga ifrån mig mobilen då och då. Inte för jag kommer lyckas men ja ni vet, det låter bra..



självklart funkar det inte att lägga upp bilder.. kul


fina



den oplanerade helgen, förblev oplanerad. Inte ett endaste träningspass blev det men det va ju väntat. En promenad igår blev det ju iof, men bara för att hålla igång benen! Nu funderar jag på om jag ska gå och sätta mig i soffan med Karl, eller om jag ska hämta en cola innan?

Jag kan ju även säga att vi har så sjukt goda apelsiner hemma att jag håller på att dö. Tänk er att sätta tänderna i en riktigt god apelsin, jo men ni kan ha tanken tills ni gör den till verklighet! Jag är för övrigt sugen på nåt speciellt, men vet inte vad. Eller jo, det skulle kunna vara min special "glass" den får jag inte nog av. Bär, yoghurt (jag använder naturell, men det funkar ju med lite vad som helst) och ½ apelsin, mixa och sen ät medans den är kall! Jag brukar ställa in den i frysen ett tag. MUMS! (bra för oss glassälskare, för denna är inte lika "tjock" lixom)



fina bilder från fina dagar. inte fint väder, men vi ser väl nöjda ut ändå?(förutom Hanna) :)

oplanerad


happ, nu sitter jag här. Ännu en skolvecka är avklarad och den gick lika fort som alla andra, även fast endel veckor är tyngre än andra på många olika plan. Nästa vecka väntar det prov. mitt första i 2an. Spanska är det som gäller! Men jag ska väl klara det också hoppas jag.

 I övrigt så har veckan varit bra, den började dåligt men avslutet kan bara bli bättre. Det är bra nu ialafall, vilket är sjukt nice! Något annat som är nice är att det är Idol snart och jag ska få massage på mitt stackars knä i helgen, som i övrigt är sjukt oplanerad. Än så länge! ;)
Jag har ingen träning planerad, minns inte när det hände senast. Men kanske ger jag mig ut på en promenad nån dag! Ni får ha en fin helg allesammans!


Fredag

Hejsan!

Som ni såg var jag i stallet förut och nu sitter jag i soffan. Ser inget roligare än något supertråkigt på svt. Kul, superkul.. Det är fruktansvärt kallt ute om ni inte har märkt det och jag sitter inne i shorts, det är lika kallt inne känns det som.
Kvällens planer känns bra och lovande. Kvällen ska spenderas med fina vänner. Kan inget annat än säga att det kommer bli bra. Resten av helgen är välplanerad. Får se om det blir något mer bloggande i helgen.


Tur

Kul att hästen är glad över att se mig iaf!


räddad

Min helg har varit superbra faktiskt, har gått och dragit på mig någon jävla huvudvärk bara. Är inne på tredje jävla dagen med den här skiten nu, och insåg igår att det finns inga tabletter hemma. Mamma räddade mig nyss när hon kom in med ett paket Ipren, och nej jag ska inte knapra i mig hela!

Nu: Mat!


ps. jag har bäddat rent sängen idag, hur duktigt?

jobbigt och tråkigt


sa förra veckan, eller om det va 2 veckor sen att allt kändes så bra. Ibland tar allt en helomvädning och allt känns jobbigt, precis min känsla nu. Typ den fetaste smällen på käften du kan tänka dig. Jag vet varken ut eller in på mig själv eller något annat. Allt känns bara jobbigt och tråkigt.
Behöver något som förändrar. Önskar att jag vore lite galen ibland, klippa av håret eller färga det i en annan färg. För att förändra något. Måla naglarna i en grymt snygg färg. Men de sista tankarna jag beskrev, finns bara där för att jag inbillar mig något.

Just nu är den andra frågan i min hjärna; vaaaarförrrrr är mitt knä konstigt? Det förstör mitt liv just nu och är grunden till mina tankar. Det kom i fel tillfälle, men som sagt, en olycka sker ju aldrig ensam....


bäst


Idag kommer det bli en sån där bra dag på idol. När Molly och Robin kommer visa alla andra att dom är bäst. Jag då? Jo men jag ska göra min egen "glass" och sitta med den och glo, sen så köpte jag med godis till Hanna hem. Jag kommer väl ta en eller två från henne också. För jag ska ju klara spinning imorgon!

Ni får ha en fin helg allesammans!


Erkänner

Jag har haft sämre fredagar. Klockan 10.20 lämnade jag klassrummet och tog helg. Nu har jag varit hemma ett tag och sitter ute i solen, får passa på så länge den värmer. Min dag har varit bra än så länge och jag är säker på att den inte blir sämre, idol har sin första fredagsfinal ikväll. Höga förväntningar. Känner att huvudvärken kommer smygande så tar med mig myskläderna och bäddar ner mig i soffan. Älskar att vara ensam hemma!!


Kommer inte på en bra rubrik..

Jag är egentligen klar med psykologin som vi jobbar med idag så kollar på nästa uppgift, fördjupning. Psykiska funktionshinder får det bli. Ska träffa fina Helena efter skolan, gossip!
Tänkte återgå till arbetet, eller jag jobbar ju inte men...


111005



typisk höstkänsla känner jag av nu. Ni vet när allt egentligen är bra, fast man inbillar sig att det inte är det. Eller när man vet att allt är bra, men man tror att det är problem i allt..
Man känner sig lite förvirrad i denna värld, som ibland är lite komplicerad och man inte vet vad man själv eller någon annan vill?!?!

Jag plågar mig igenom dagarna i skolan, för att träna efter eller före. Plågar mig igenom passen, för att mitt knä ska bli bra. Plågar mig igenom timmarna när jag kommer hem, för att jag inte vill plugga. Sova däremot, är en himla bra medicin. Ska bara leta upp nån att sova med, så jag slipper sova ensam... ;)


det behövs en sommarbild! (inser hur otränad jag ser ut på bilden, men den är faktikst 2 år gammal)

Jobbar på det

Försöker få mig själv på bättre humör, tröstshoppar lite. Det återstår att se om det hjälper!


Vad har jag gjort världen?

Vill bara avreagera mig en smula. Ikväll har mitt plastkort varit nära på att vara i två bitar och min dator ute. Jag kan inte betala min spotify och det leder till ett jävla utbrott. Jag har inte en aning om vad jag ska ta mig till, jag vet att jag ska lägga mig i sängen snart iaf, och inte sova med öppet fönster. Det vet jag!

Riktigt värd bild också


Skolan.....

Dagarna har varit bättre, eller min dag började faktiskt väldigt bra måste jag säga. Mer än nöjd. Dock kunde det ha hållt i sig, sitter och jobbar med psykologi vilket är mindre roligt. Myh är ett bra sällskap... :)


Fint skare va

Jag kommer till torget och ser 7 limmos stå uppradade, det går bra nu!


Blir galen

Jag ligger här i min säng och spelar lite wordfeud med Amanda, spännande omgång! Medans jag spelar tittar jag runt i mitt rum (nu låter det väldigt stort men så är inte fallet!) och jag inser att det måste till någon slags förändring. Vad förändringen blir vet jag inte, det känns väldigt tråkigt just nu bara... Får fundera mer på det tror jag! Ge förslag på lite enkla tips till ett tråkigt rum om ni vill :)


bästa



livet snurrar på... Vad gör jag då? Jo men förutom att jag sover, äter, går i skolan, är med kompisar och tränar så gör jag.....  inget mer alls. Har dock varit lite skadad i ett knä, så träningen har gått från hård till lätt men igår va jag igång igen, 90min spinning följs idag av 60 min spinning och lite löpning (första gången på över en vecka).

Annars så har jag fått dille på varm choklad, naturell yoghurt med hallon (först värmda, sen kylda, hehe), allt med socker och lite till. I övrigt så är Molly och Robin dom bästa i idol detta året. punkt


firar detta med ett äpple!

I hissen

Har funderat på detta ett tag nu, varför har man en sån här bild i en hiss? Undra om det är många som har med en soptunna i hissen?
Ni fattar grejen, bilden känns överdriven...


RSS 2.0