kul


då va denna veckan i skolan avklarad. 4 dagar, inte jättejobbiga men jag trodde att jag skulle dö i tisdags. Veckan kändes så lång då.. hehhe..
Sååå varför vara 4 dagar? JOOOO för att vi är lediga imorgon. man tackar man tackar. Men jag ska göra lite skolarbete oxå, så jag slipper göra det en annan dag. Så upp i tid, gå en promenad, käka frulle och sen jobba. Kul! not.

I övrigt så ska jag inte göra så mycket, vad jag vet ;)  Men vi hörs när vi hörs!!


jag ser ut som ett kioskmongo, men det kan ni ju försöka tänka bort!

Idol

Vad mer behövs sägas?


Väntar....

Elin är och tränar, tror att hon snart är klar och jag väntar på henne. Fick sluta tidigare idag för jag blev klar med min skulptur i bilden, bra jobbat Hanna! Imorgon gör vi sista dagen i skolan för den här veckan, studiedagen kom inte lägligare.

Får många fina kommentarer om mina inte helt nya skor om dagarna, är väldigt nöjd själv. Supersköna!


Cooooolt

Är det inte sjukt med en app eller? Precis vad jag har väntat på, nu börjar jag uppdatera igen :)
Ni kan ju dock ignorera bilden....


man tackar


hallii hallååå!!
Vi har inte riktigt haft tiden denna veckan till att skriva. Inte för att det händer något jätteintressant i våra liv men...  Jag har haft orientering denna veckan, vilket medförde en blöt och äcklig Elin. Plus en liten skada i knät. Inte alls kul eftersom jag måste ligga i hårdträning just nu. Men det har blivit bättre och jag ska iväg på 1 timmes spinning snart. Första passet sen i torsdags, töntigt att det "bara" har gått 2 dagar sen dess. Men ja. Jag måste träna.

I övrigt så har veckan varit bra, den avslutades på bästa sätt. Eller den är inte slut än, men upploppet har varit bra om man säger så. Blev en sån där morgon där man ligger och drar sig ett tag och sen blir bjuden på frukost. Man tackar, man tackar!


bildeeerrr


inte så mycket aktivitet här. Men vi har annat för oss. Ni får helt enkelt hålla ut....Imorgon blir det ett bättre inlägg :)


ni får fina bilder från gbg... gillar fötterna på sista bilden!!!  (om det regnade när vi va där?? svar: jaa, faktiskt)

omvänd ordning



klockan är snart 3 och jag ska åka iväg för att träna. Spinning 60 min + löpning står på schemat, fast i omvänd ordning. Där imellan väntar en banan, om det är intressant. antagligen inte. I övrigt gör jag inte så mycket, förutom att jag längtar tills passet är slut, för jag vet att jag kommer svettas som en gris. Sen är ju känslan efter träningen, den bästa känslan man kan ha.

aja, det är vad min söndag har att erbjuda. Förutom att jag kommer käka då, och göra frozen yoghurt. Sen cola och idol såklart. Slutaudition, det bästa av allt. Nu ska jag sätta upp håret och sånt. Adios!


villl (ska) haaaaaaa!!!

obstinate



1 mil senare är jag grymt stolt över mig själv. 1 mil på asfalt, något jag aldrig tidigare har gjort, men nu har jag gjort det och det kommer bli fler gånger. Fast just nu förstår jag inte hur jag klarade det, envis är ordet jag skulle kunna beskriva det med.

Nu ligger jag i soffan och ser på film. Väntar på det sista audition programmet från idol, för på söndag börjar ju dom bra programmen. Slutaudition. Ska göra mig lite varm choklad när jag har sett det, senare ikväll blir det min älskade frozen yoghurt, gjorde igår oxå och den blev magsikt god!!!


galet



finfin dag idag, jag firar det med att ge mig ut på en löprunda. Tror minsann att jag ska ta tjuren vid horna (eller hur man säger?!) och försöka mig på en långtur idag. Behöver träna på det, egentligen att springa långsamt men ja... hehe

Annars så händer det inte så mycket, har just gjort nåt helt galet men det kan vi prata mer om nån annan gång, nu ska jag ladda. Om en timme smäller det, trääääning!


Slutade vid 10 idag så en sväng till stall...

img_4861 (MMS)

Slutade vid 10 idag så en sväng till stallet var bra idag. Ikväll ska jag umgås med fina vänner. Men nu ska vi trava hemåt, är sjukt hungrig!! Ha en bra dag/kväll :)


five


jahapp, efter en dag som va himla bra faktikst så drog jag och körde ett lättare pass på gymmet. Skönt med återhämtning, åkte hem, käkade ett knäckebröd, drack lite varm choklad och nu sitter jag här.. 
Jag ska ta tag i mitt liv och göra lite rättskunskap hade jag tänkt, men 17.30 ska jag sätta mig i soffan och bara titta på tv. Skönt!

Nu till det bästa på hela dagen, läste nyss att iphone 5 släpps 15e oktober, vilket betyder att den ANTAGLIGEN kommer till sverige i november. Jag längtar. Så i december nån gång så sitter jag kanske här med en ajfån. En helt ny. Kul att alla har börjat med wordfued nu oxå, välkommen till verkligheten. ni har bott under en sten i 2-3 månader.grattis


en av alla bilder som cirkulerar, ska bli spännande och se hur den kommer se ut. Rykten alltihop, men den som lever får se!

Storm

Jag gör som alla andra och klagar lite till en början, framförallt på vädret (som vanligt?). Tycker nog att det blåser lite för mycket, och allt regn som kom inatt? Varför? Inte bra alls. Sen så tänker jag klaga på alla som ens orkar bry sig om vem Kenza umgås med, eller att hon hängde med Kanye West. Vad gör det? Låt de hänga och om de är bra kompsar så gör väl inte det något? Bara lämna det.

Så då har jag klagat klart och kan meddela att jag har tröstshoppat lite idag, var egentligen köpstopp på mig den här månaden ju!! Nu är det iaf köpstopp, fram till fikan imorgon ;)


milk


sådär nu är ytterligare ett avsnitt av Idol avklarat. Bästa Abir (stavning?!) va med, som man har längtat. Men jag stat och njöt av programmet med en kopp varm choklad. Bäst att ta igen all mjölk som jag inte dricker, perfekt sätt att få i sig mjölk faktikst. Här kör vi utan "oboypulver", så lite kakao och socker, vispa med varm mjölk. mums! (inte heller lika sött)
Imorgon är det skola igen som gäller. Ganska så seg dag faktiskt, men träning efter skolan (hade vilodag/återhämtningsdag idag, eftersom jag körde dubbelpass igår!). Sen stallet när jag kommer hem, om jag är taggad? nääe. Nu ska jag kanske läsa lite företagsekonomi eller rättskunskap kanske`? Vem vet?! Trött är jag ialafall, så träningskläder ska fixas sen läsa, sen sova!





nu

11 September

Jag tänker hoppa alla meningar om hur det känns att skriva 11 September, för det är väldigt individuellt. Tänker mer säga att dagen ger mig rysningar och jag skänker en tanke till alla de 3000 (ca) som dog och dess anhöriga.

Istället kan jag berätta om vilken härlig helg jag har haft med Amanda. Hon är verkligen en av världens bästa, nästan så jag vill att alla ska få lära känna henne. Hoppas alla har en Amanda i sin närhet.
Jag ska snart se på idol som jag och Amanda missade i fredags!


det finns några riktigt bra filmer om den här dagen, googla!

hej!


en helt vanlig lördag och jag har sovit många timmar inatt. Somnade när jag låg och lyssnade på radio igår, vid 11. Vaknade halv 9 och va pigg. Livet leker så att säga.
Nu har jag nyss varit i stallet och ska skala en apelsin nu, lördag=ätardag. Är sjukt sugen på godis, jääääättesugen. Men det får väl bli glass idag också, för jag orkar inte dra till ica och köpa godis. Om inte mamma eller pappa ska dit då, såklart. Hej lat och Hej tjock!


(såg en bild nyss på äppelpaj, helvete vad gott. blir imorn. med vaniljsås. mums.)
och bilden till detta inlägget, får mig att vilja ha både kakor och godis

mode



ibland blir man ju bara såååå irriterad på vissa saker. Allt har en bakrund och den bakrunden behöver man ju som tur inte berätta för hela världen. Man behöver bara ja, nåt..
jag har ialafall varit och tränat, det sämsta passet jag någonsin varit på. Nu är det snart mat, tacos! Sen blir det "glass", har fått dille på yoghurt med bär. Det är minst lika gott som glass, men jag tror jag kör på riktig glass imorn. Det är ju ändå lördag då!

Nu ska jag snart äta, sen förhoppningsvis hinna till Idol. Skön avslutning på veckan. I helgen kör vi på relax mode (säg det med engelskt/amerikanskt uttal så blir det rätt.. hehh.) stallet imorn och träning på söndag...  På söndag är det en hemsk dag, 11/9 eller 9/11 om man så vill det!


guess


man borde ju inte skriva något positivt nu, med tanke på den tragiska flygolyckan.. Men jag tycker att man kan tänka lite extra på alla de annhöriga som har förlorat någon närstående!

Men livet går vidare, mitt liv har verkligen gått vidare. Man börjar komma in i ett flow men skolan och allt sånt, klassen har blivit en klass och träningen går fint (dock lite tunga ben just nu, men det vänder det också). Annars gör jag inte så mycket, ska strax ner och hämta en cola och lite hallon. True Talent blir sen. (Och ja, Sofia Olsson är bäst. och ja jag har sett henne förut och jaa hon sjunger Celine Dions- taking chanses bäst). I övrigt så ska jag imorgon 15.45 sätta mig ner och slappna av ett tag. Gissa vad jag ska göra!


pusss, kom till mamma! (börjar intala mig att jag ska ha en RÖD jacka. svår tanke. men det är fint med rött)

Ser ni vad snabbt jag går btw?

Ser ni vad snabbt jag går btw?


Ute och går. Jag ser alla löv och det gör ...

img_8701 (MMS)

Ute och går. Jag ser alla löv och det gör mig lite ledsen. Vintern närmar sig. Jag rensar mina tankar. Jag är själv kväll, fan vad skönt det ska bli. Jag tittar åt höger och älven är mörk. Närmar mig huset. Käk och idol väntar. Ja tack! Hejdå!


winter jacket


typ det tråkigaste man kan köpa är ju vinterjacka, det tar tid att köpa och man hittar aldrig någon som man verkligen gillar. Så man tar ju första, bästa, snyggaste man hittar. Ungefär så går det ju till...  MEN, hör och häpna, jag och Hanna drygade oss i stan i fredags (tror jag att de va) och fann den mest underbara jacka man kan finna. Skön, snygg och prisvärd. Framförallt skön, sen så ser den inte så tråkig ut som alla andra dunjackor gör. (Fjällrävens STORA dunjackor är väl inte så jätteupphetsande direkt)





Den är mycket snyggare irl och på! Hanna får svart och jag röd. 2000 silvermynt får man ge för den, men ack så prisvärd!

bara ibland



hopphopp, jag har varit extremt duktig och dammsugat (inte damsugat) lite och sen så har jag LÄST liite företagsekonomi, antagligen första och sista gången jag gör det på en helg. Det tog ju faktikst 5 minuter. Jag firar med att ha varit så duktig, genom att åka och träna om ett tag. En stund på löpbandet till ett bra tv-program i ½ timme, typ. Sen så lite återhämtning i 15 min, efter det kör vi 1 timmes spinning. Ibland är livet bra härligt. men bara ibland.
Vi får bara hoppas att jag somnar ikväll och sover sött. För imorgon är det träning på morgonen innan skolan. Men nu fokuserar vi på idag. Jag längtar redan tills jag får dricka en kall cola. finns inget bättre. isåfall undrar jag vad?!


tummen upp för att längta efter en kall cola. för det va precis vad vi gjorde här.. och jag vill tillbaka nu! fan va roligt vi hade. nu börjar jag bli nostalgisk så det är dags att sätta punkt.

vi får se



här sitter jag och tittar på Lejonet Christian, på tv alltså. Hur gulligt?! (har för övrigt hunnit käka 2 knäckebröd, en apelsin och en persika idag oxå. inte för att det hade nåt med saken att göra, men ändå) Idag händer inte så mycket, inget alls faktikst. Eller jag ska nog träna sen, om mamma eller pappa vill köra mig till gymmet där ett spinningpass väntar, om jag kommer dit mycket tidigare så blir det en sväng på löpbandet innan också...
Man måste ju göra gott för sig om man ska kunna njuta av lite glass senare, men det får vi se hur det blir med. ellernåt.

Nu ska jag fortsätta titta på tv!

idol börjar ju idag oxå. spännande. Audition programmen är bäst, för då får man höra hur BRA alla är acapella!

"Kära 16åriga jag..."


stor skillnad



heppheppppppp, lördag.helg.underbart...  Vad ska jag göra då? Ingenting, hur skönt är inte det?! Veckan har gått fort och jag vet knappt vad jag gjorde i måndags.
Men idag har jag inte gjort någonting sett på tv typ, käkat, sett på tv och gjort smootie. eller det är egentligen yoghurt med hallon och jordgubbar. Natuell yoghurt mixar man med hallon och jordgubbar, hur gott som helst (och extremt nyttigt. jag menar yoghurt är det ju kalcium och en massa vitaminer i. Sen så är det BRA fetter i det och inte så jättefett heller. men det beror ju på vilken % man väljer! och nej, det är inte som att äta yoghurt och lägga i jordgubbar och hallon. stor skillnad.

Nu har mamma och pappa kommit hem (som för övrigt ska åka sen igen. Vilket betyder att jag är ensam hemma. glass i megastora lass BLIIIIIR.) så jag hoppas på att det kanske följde med dricka hem till mig. hoppas.


Dresscode

Vi har som sagt en dresscode ikväll som jag har valt kläder till nu i ungefär en halvtimme. Jäkligt svårt måste jag säga, jag tänker då inte visa vad det är jag ska ha på mig- helt. Ni får bara några smygtittar! Se om någon kan komma på vad det är för dresscode, och nej det är inte svart och vitt ;)


älskade lördag

Den näst bästa dagen på veckan är lördag. Att sova ut känns som en självklarhet och idag tog jag det uppdraget väldigt seriöst. Efter att ha avslutat ett samtal igår runt kvart över 12 så minns jag inte riktigt vad jag gjorde men jag tror att jag startade ett avsnitt av Glee. Sedan somnade jag, och hjälp vad jag sov. Hade fått sms och samtal, alla innan 01, och ändå hade jag inte vaknat. Ber om ursäkt för det till dig som ringde. Nu ska jag komma till saken iaf, jag vaknade imorse att det var ett jävla hräj på undervåningen INTE OKEJ. Jag vaknade till slut helt utvilad vid halv 12. Så 11 timmars sömn blev det för mig inatt. Väldigt skönt!

Snart ska jag duscha och efter det så ska jag rota i mammas garderob lite. Spelkväll med dresscode väntar. Vi får se hur det slutar, bra förhoppningsvis!


bilden som är värdelös egentligen

vad har hänt?

Igår köpte jag det tråkigaste man kan köpa, jag kan ha köpt det i förrgår inte alls så viktigt, men jag köpte torrshampo (eller hur det fan stavas?). Idag använde jag det, och när jag kom hem var HELA slut och den ligger på golvet. Frågan är ju hur fan det kan ha hänt? Känner att jag orkar inte köpa nytt nu heller så det får fan va! Jävla piss!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Har iaf tröstshoppat appar idag, alltid något. Gratis är det också, sjukt bra! Jag är redan trött också, en handtvätt är på g.... En rulle och sedan sängen, eller sängen medans rullen går? JAAAA



nyheterna

Jag uppdaterar mig själv just nu, tittar på nyheterna på tvn vilket inte händer allt för ofta. Aftonbladet är min bästa app efter wordfeud och facebook. Amanda har även hon trillat in i Wordfeud-fällan. Helt sjukt. Hon sågade det väldigt bra där ett tag men nu så duger det. Väldigt mycket fram och tillbaka, ytterligare en gång hade jag rätt. FINT.

Händer mycket kostigt i världen, btw.

Imorgon är det taco- och spelkväll. Tp-för barn, geni och andra roliga spel kommer att spelas. TREVLIGT!!


nyår, håret var iaf längre..

positivt



fan alltså, är inne i en konstig period i livet nu känner jag. Eller aa, det blir såhär ibland. Ni vet när man blir så jäääääävla trött på allt och alla?! När inte en jävel fattar vad man säger eller när ALLT, ja nu menar jag ALLT går emot en...
Då blir man ju så fruktansvärt irriterad. På allt. Jag blir svinarg när jag skriver fel på datorn, tappar bort mig i en text eller när nån säger nåt jävligt konstigt som jag bara inte förstår varför den säger det. Skulle kunna slänga datorn genom fönstret, precis nu. Man skulle kunna säga att jag har en släng av DAMP, men det gör vi inte nu. Blir bara så arg ibland. Sen trött på människor som TROR att dom vet, oxå gör dom inte det... Positivt här nu, men kanske vänder det snart? Hoppas det. Men ibland ska väl allt vara hopplöst. FAAAAAAAN! (arg som fan ja, eller jag är inte arg. jag typ är irriterad på nåt vis.)


man kunde ju önska att man va här igen.

September börjar idag och det märks! Det ä...

img_8678 (MMS)

September börjar idag och det märks! Det är lite kyligt i luften och till och med kostymsnubbarna har jacka på sig. Närmar mig torget och bussen nu, slutar klockan 14 idag. Efter det ska jag fika med fina vänner. Vi kanske hörs senare :)


RSS 2.0