Eh ja!

Går inte att beskriva i ord hur mycket jag ibland hatar kioskmongon som laddar ner något fult när det är andra som vill använda internet. Får damp skulle man kunna säga.

Men är man ego och inte kollar så nån annan stör sig så är det väl inte mitt problem antar jag. Vi får se vilka som klarar sig längst i livet, egoisterna eller dom samarbetsvilliga?!!

Om jag är trött på att ha ett segt internet? Eh ja! Om jag är trött på egoister som tror för mycket om sig själva? Eh ja!
Godnatt!


Popcorn

Kände att jag behövde lite extra kolhydrater efter maten.......


är det bara jag?!

En sån där period med intensiv träning tar ganska bra på kroppen, både fysiskt och psykiskt. Jag blir tröttast i världen, irriterad och allmänt nere. Det är såklart pollen som spelar in här men det är bara att bita i det sura äpplet så att säga!!

Någon mer som blir trött, irriterad och allmänt nere pga av allergi?! eller är jag ensam om det??? (det kan jag ju inte va)

Jag har bästa medicinen, Beyoncé. Vad skulle jag göra utan henne? Jag låter som en stalker, inte riktigt så men.... Det är bara inte ni som har sett storheten i henne än. Så nu tänker jag spendera en stund med I am world tour och fundera på något fint! (istället för allt jobbigt!)


Lov?!

Ska strax hoppa i löpardskorna och bege mig ut på ett intervallpass. Denna veckan är det intervallvecka och det innebär egentligen bara intervaller....

Jaja, stallet senare idag och sen efter det ingenting. Imorgon är det vila och det väntas solsken, bra för oss som är lediga! Känns som det är lov, så det kommer inte bli kul att gå upp på onsdag!!


I am...

Åååh, sängen. Älskade sängen. Älskade solen. Man glömmer lätt bort saker som är så underbara, minns inte senast det var såhär varmt i lilla Sverige. Senast jag kände en skön värme var för 4 månader sedan. Nu hoppas vi på att det bra vädret håller i sig och att sommaren blir lång och fylls ut med en extra vecka eller såå!

Nu ska jag titta på Beyoncé en sväng, sen följa vem det är som får lämna bb. Sedan så frågade mamma vad jag ville ha för käk imorgonkväll. Svår fråga såhär på kvällskvisten...


sunshine

Sol idag och dagen har spenderats ute. Visst har jag bränt mig, men det hör bara till tycker jag. Plus att det går ju bort, hehe :)

Nu: tv och cola! Senare: mästarnas mästare och mat, gott!


food

Är inne i en period där jag är sugen på något att äta, men vet inte vad. Så nästan allt jag äter blir inte så gott, jävligt jobbigt! Eller så är jag jättesugen på något men vi har inte just det hemma.
Det är oftast så att jag vill ha följande; cola i burk, tuggummi, M&M's eller något annat jag gillar. Jag är lite kräsen när det gäller mat, men gillar väldigt mycket. Men det ska vara noga utvalt så att säga! Just nu står en kall cola högt upp på listan, tuggummi lika så! Undrar mest vrf jag tjatar om detta? Borde sova snart med tanke på tröttheten som har funnits hos mig ett par timmar.

Vi får se hur matdagen blir imorgon, en sak är klar och det är att de är vila imorgon, kan bli en promenad och stallet! Bjuder på en bild på mig själv innan träningen idag! Snällt


man kan ju undra...



varför sitter jag här och tittar på dåliga tv-program när jag kan titta på nåt webb-tvprogram??!? Ibland börjar jag undra alltså. Men skyller på min trötthet, blev så jääävla trött så ni anar inte!

Nu: några chips och BRA tv. senare: sängläge och sova tidigt, precis vad jag behöver!

image description
är fortfarande kär i jeansen. Lite jobbigt var det dock att prova jeans i hello kitty strumpor, men jag är ju 17 så barn är jag ett tag till!

House of the rising sun

Dagens magiska händelse, känner att livet äger. Tittade på en intervju med Isabella Löwengrip, och jag trodde aldrig att jag skulle säga att hon är smart på ett annat sätt än i sitt entrepenörskap. Jag har ändrat mig, det ligger något i det hon säger om att vi alla måste utgå ifrån oss själva, vi måste lära oss att älska oss själva. Ska lägga det på minnet och försöka vända det negativa om mig själv till något positivt, det hjälper nog mer än vad man tror. Känns visserligen lite töntigt men ett försök kan väl inte skada? :)


coke

Den där bultande huvudvärken efter ett långpass kommer smygande. Jag skulle helst utav allt bara lägga mig och sova, men de går inte de!

Vatten blev väldigt äckligt just nu och jag har ingen cola hemma. En kall cola skulle göra min dag! Precis nu. Går ner och tar några chips. Har förlorat mycket salt idag.


sista

Hopphopp, snart drar jag ut på långpass. Får hoppas att det går bra, men jag har ju gjort det innan så det ska nog bli bra. Första milen är alltid jobbigast, sen den andra milen så vet man att det bara är halva sträckan kvar, plus att man vet hur stolt man kommer vara över sig själv efteråt.

Men som sagt, jobbigt innan. Musiken är en stor hjälp kan jag säga och jag funderar på att springa utan att jag hör tiden idag. Bara för att det är sista långpasset innan nya äventyr väntar!


I have a dream


nyper mig själv i armen idag för att veta att jag lever. Inom en snar framtid kommer det hända en massa saker känns det som?
För att komma ner på jorden så fyller jag vattenflaskan med vatten, äter några godisbitar, tittar på dokumentärer om utöya (hur gör man norskt ö?) och lite andra program. Sen så drömmer jag mig bort. Brukar funka bäst så.

Imorgon är det långpass igen, då gäller det att drömma sig bort, tänka fina tankar och tänka positivt. Nu: ladda med godis, med gott samvete! (:

image description
Såhär dömmer jag mig bort
image description
det här ger mig extra energi, lite extra för kroppen att ta av under långpassen!

ICY

Målat naglarna i en ny färg. Mina naglar har varit en katastrof men nu har jag fixat till dom, äntligen!

TIPS! IsaDoras nagellack är det bästa, använd alltid över och underlack för att nagellacket ska sitta längre ❤


bestäm dig!

Seg dag av olika anledningar men en sak är bra och de är att jag lyckades hålla mig ifrån att ta godis från Hanna. Ni förstår jag köpte det åt henne förut och det va nära flera gånger att jag tog en bit. Men det handlar om att bestämma sig.

Det där med att bestämma sig är ju något jag har svårt för i andra situationer, när man ska välja glass (SJUKT svårt!) och sånt. Men idag provade jag ett par jeans och fan vad dom satt bra. Jag bryr mig inte en sekund om att dom inte kommer hålla så länge. Jag ska ha dom. Tur att man fyller år snart.

Nu ska jag se på tv, innan jag flippar sönder på allt ljud runt om mig. Mitt rum är på sämsta stället i hela huset...


lite bitter

Jag förstår verkligen inte hur bussarna ALLTID kan vara sena?! Dags att göra om tidtabellen så att dom kommer i tid tror jag. Lite bitter men eftersom just denna bussen alltid är MINST 4min sen varje gång så tröttnar man tillslut. Speciellt om man har en tid att passa!


B

Tänkte precis skriva om de Hanna hade gjort ett inlägg om. Istället bjuder jag på två bilder på världens vackraste!

Klicka er in på youtube och titta på klipp från dom två senaste turnéerna. Ni kommer inte ångra er! (om ni gör det så är det fel på er)


Ett/one/uno

Bilden säger allt. Världens vackraste är i alla fall inte smal och står för sjuka ideal! ❤


Rehab

Ingen företagsekonomi. Skönt! Nu är jag påväg till Ica med pappa, sen hem och äta! Ska passa på att se alla program jag har missat när jag har pluggat.

Testade en av dom lite nyare vitamin well nyss. Helt okej, men nästa gång ska jag ta den med koffein i för att se om det ger någon effekt! Just nu är fokus på att skippa koffein, jag är på rehab. Inget onödigt socker eller koffein!


120425

Sitter i skolan och pluggar lite, prov om en stund. Jag är trött men valde bort en dryck med koffein i och köpte vatten förut, ska jag vara ärlig så var det nära att jag köpte kaffe och det går bara inte att slösa pengar på något så äckligt.

Ja, nu ska jag försöka att inte somna och hoppas att min vilodag går som den ska, att företagsekonomin är inställd!


king

Jag har inte haft nåt liv den senaste veckan, skolan, träning, plugg och sova. Ätit har jag gjort mellan allt detta också, vet inte hur jag har hunnit men ja, superwoman som sagt...... ;-)

Ska sova om en liiiiiten stund, imorgon är det jag som sover till 06.30 istället för 05.20. Det är även imorgon som jag lägger in en vilodag för att jag känner för det. Skön dag imorgon, om man räknar bort prov och en ekonomilektion på 2 timmar. Fast jag är lite king på bokslut. Faktiskt!
Godnatt!


pluggis

Tröttaste människan här igen, har nyss käkat keso med hallon och blåbär<3 och lite så.,. Nuuu är det plugg med den bästa av dom alla!!! (ni får en bild på den bästa)


drömmer mig bort

Trött tjej sitter och pluggar, samma tjej har bestämt sig för att dra sig upp i samma tid som imorse, imorgon! Så himla skönt att ha träningen gjord, så löppass 06.30 imorgon står på schemat! Hoppas därför på att kunna somna sen!!

Nu ska jag fortsätta drömma mig bort till varmare breddgrader, sand mellan tårna och bara värme skulle göra mitt liv såååå värt just nu. Synd bara att det är grått och kallt här. Slut på drömmarna, fram med dammsugaren!


early morning

Första och sista inlägget som skrivs den här tiden på dygnet. Jag somnade typ 02-02.30 någon gång inatt, upp 05.30. Ni kan gissa hur trött jag är just nu men ändå så är jag påväg till gymmet, rumpan, armarna och benen ska få känna att dom lever om man säger så.

Jaja, får hoppas jag hinner med den tidigare bussen till skolan. Måste hinna få i mig koffein. Skulle vilja ha en celsius nu, har hört att dom är uppiggande. Dags att sluta säga hur trött jag är och titta på vägen så jag inte spyr här och nu.
Klart slut. Ha en fin dag!


nummer två

klockan är i skrivande stund halv 11 och jag ligger i sängen redo för att sova! Underbart skönt att sova, inte lika skönt att klockan står på 05.30 imorgon. Men man har ju sina val här i livet och jag väljer imorgon att gå upp, köra lite styrka och springa en liten stund och sen dra mig till skolan. Skön start på veckan!

Något som inte är skönt är att blånagel nummer två är på väg att bildas. Vi får se hur denna utvecklas men en sak är klar och det är de att den där blåsan jag hade i slutet av december/början av januari var väldigt stor. Titta bara på bilden vilken skillnad det var på fötterna! Sen bjuder jag på en bild på den nya blånageln....


nya tag

Blev inte mycket av denna söndagen heller, den har varit lite för lång och jag har inte pluggat så mycket som jag borde.

Nya tag imorgon och då ska jag även träna tiiidigt igen, jobbigt innan men skönt efteråt! Det jobbigaste är att gå upp, för när man väl är på gymmet så går det bra. Nu ska jag gå ner tror jag, kanske fundera och planera lite sen ska jag slänga ett öga på mästarnas mästare. Hoppas även att amandus får stanna i bb!!!!
(bjuder på en bild på bästa kudden, längtar nästan efter att få sova när jag ser bilden!)


helt vanlig söndag

Kul söndag, verkligen! Har inga planer än så länge, kanske blir det en liten promenad eller löprunda sen. Vi får se helt enkelt!

Men nu, plugg.....


SALE

kan inte bestämma mig om jag ska klicka hem denna från nelly (rea, och fuck den personen som köper min strl innan jag har bestämt mig). Har ju just köpt en bikini, men jag och bikinis är lixom ett. Som två pusselbitar som passar ihop perfekt, jag har alderless för många men kan inte få nog. Jag vet inte vad det är som är så speciellt, men jag kan gå och titta på bikikis i en evighet utan att tröttna! Inga problem!

Va på Åhléns igår ju och klöpte glajjor, dom har megasnygga bikinis där!!!!! Helt klart värt en titt!



min idol!


skulle behöva plugga men tröttheten har tagit över och jag känner absolut inte för det just nu. Det får bli imorgon tror jag.

Nu sitter jag här efter en löprunda som kändes fantastisk, det gick jättelätt. Det enda som sög var motvinden, men de är ju som vanligt. Resten av dagen blir det att hälla i sig cola, äta lite godis och annat gott. Energi kan behövas när man har gjort sig förtjänt av det.
Tittar på unga läkare just nu och en läkare där har inte lärt sig dricka kaffe. Istället dricker han cola light/zero. Han är min idol!


detta är vad Hanna ska göra sen, kanske mumsar jag på en lite bit oxå!

svårt!?!??!

Alltså jag är så jävla trött på alla appar som inte funkar. Ska de va så jävla svårt att göra saker som funkar?! Blogg.se har sämsta appen i världen, det funkar aldrig att ladda upp bilder. Svtplay är segast i världen. Apotekets pollenkoll funkar när den själv vill. Kanal5play har samma problem, alltså seg och funkar när den skälv vill. Tacka vet jag tv4play, twitter och spotify. Blir så irriterad ibalnd!!!!!!!!!!!!


summer!?

Ååh, kan inte komma ihåg senast jag kom hem från skolan och inte pluggade!? Va en soft dag i skolan iallafall, bra avslut på veckan! Ännu bättre blev det med ett par timmar med fina vänner. Mycket prat, mest hela tiden. Det vart träning, gamla minnen och annat fint.

Sen så har jag under veckan köpt mig en bikini och idag blev det lite spontant ett par solglajjer (känner sommarkänslan)! Jag bjuder på bilder, bilden med glajjerna behöver ni ju inte skratta åt, tog den lite snabbt så ni skulle se hur dom ser ut!
Nu ska jag kika på tv en stund, imorgon är det stallet på morgonen och efter det långtur på 15km och sen ska jag ligga och äta godis...

https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-2/1177818/images/2012/pic_199276884.jpg" class="image">


lögnare

Ibland känns veckorna sjukt sega och det känns som om det aldrig kommer bli fredag, men nu är vi där snart. 2timmar kvar för att vara exakt.

Imorgon funderar jag på att skita i idrotten och åka och träna istället, så mycket mer värt! Får ljuga ihop nåt att jag va hos tandläkaren ;-) . Sen så ska jag träffa två kompisar efter skolan, ska bli mycket trevligt. Tyvärr ses vi inte så mycket nu som vi gjorde förut, då sågs vi varje dag i 3år. Eller vi umgicks varje dag i 3år.

Nu ska jag sova tror jag, är himla trött! Undrar just nu varför alla filtar är så korta? Fötterna bli ju kalla(re)!!!!


Röd/Red

Målade mina naglar som var väldigt ovårdade och fula innan i en klassisk röd färg. Rött nagellack är som svart, fungerar i alla lägen. Ett måste i min nagellackssamling!

Ikväll ska jag läsa lite i Dear John som jag ska skriva en recension om på engelskan, den skulle varit inne innan livet. Jag får jobba på :)


Någon mer!?

Hade nyss lite damp och då är de bara att låta mig va!! Tror de va någon fin blandning av hunger och allergi. Någon mer än jag som blir trött och lättirriterad p.ga. allergi?

Men nu ska jag hämta lite hallon och blåbär, bästa som finns! Blandade det med keso förut och det va underbart gott! Sen ska jag plugga oxå. KUL!


If I Were A Boy....

Hej på er!

Hoppas allt är bra med er, men framförallt så hoppas jag att ni har bättre väder än vad vi har här i Karlstad. Det är inte riktigt vår än på riktigt vi har inte över 10 garder och solen värmer inte om dagarna. Så till er som har en sol som värmer vill jag säga grattis till!

På tal om grattis är det snart dags att säga grattis till mig och Elin. Vi fyller 18 om 21 små dagar och jag längtar lite, men ändå inte. Känns som att det finns så många måsten som 18-åring. Jag ser dock inga skillnader i att vara 17 och 18 egentligen, kommer nog inte få rynkor än hoppas jag ;).



tired

Jahaja, så nu sitter jag här och inte pluggar... Ska jag vara ärlig så tror jag att det blir svårt att få in något mer i hjärnan idag, vi får hoppas att det jag (förhoppningsvis) kan sitter kvar imorgon. Kul att imorgon när jag kommer hem så har jag geografi att plugga på, men ska till stallet först. Sen plugga.

Just nu är jag så trött att det är dags att sova. Lägga sig i sängen iallafall! Hoppas jag kan stå imorgon, träningsvärken kommer antagligen vara värre men jag får väl träna bort den :).
Älskar bilden, därför får ni se den igen!


pluggpluggplugg

Nu sitter jag i stallet och väntar på Hanna som är ute och rider! Jag har ju nyss tränat lite, det va en sån dag när man inte alls känner för att träna. Men jag tog tjuren vid hornen (om man säger så?) och körde ett intervallpass, skönt efteråt, inte lika skönt när man känner för att dö under passet.

Annars så händer det inte så mycket, jag pluggar huvudet av mig. Därav den dåliga uppdateringen plus att det är svårare att svara på kommentarer när man har mobilen. Imorgon kanske jag hinner gå in på datorn och göra det. Det enda jag hinner nu är plugg!! (inte ens se bb hinner jag!!)


comeback

Fick en fråga förut som fick mitt hjärta att stanna för någon sekund eller två. Kan inte släppa tanken, både hemsk, fantastisk och läskig på samma gång!

Annars så är jag galet trött, sådär så att man blir irriterad på minsta lilla. Fast med mitt tillstånd i det "normala" så är det ganska så normalt, men allt har ju sina förklaringar! Sen så imorgon kommer mina NIKE göra comeback!!!! Mina adidas är lite småknepiga så jag byter ut dom imorgon och en liten tid framöver på vissa pass tror jag! Intervaller på schemat imorgon, men nu är jag bara hungrig och längtar efter frulle!

Godnatt!


Paus

Jo men ni kan ju gissa vad jag gör! Om eran gissning var att jag pluggar så delar jag ut ett poäng till alla som gissade på det! Därför borde jag inte sitta här och skriva, men mellan alla kontonr och bokföringsuppgifter så gjorde jag en paus. Lite mat, en dusch och en liten koll på internet fick vara min paus för denna stunden. Nu ska jag titta i den där jävla boken igen.

Sa jag att jag hatar skolan?


The botten is nådd

Vädret i botten. Humöret i botten. Kul!


Hello John Blund!

Jag inser nu att på bilden i förra inlägget att det ser ut som om jag har typ 2kg keso, men så är inte fallet. En liten klick för att få lite mer protein i vardagen. Vore synd att inte ge kroppen vad den behöver vid lite mer träning.

Men jag bytte iallafall ut företagsekonomi mot runners world (och cola, för att orka plugga), bra val enligt mig. Nu är det dags för att sova, imorgon är det träning tidigt, klockan står på 05.15... så det skulle vara bra att sova. Tränar dubbelt imorgon och sen hem för att plugga. Kul liv.... Godnatt!


tips!

Fortsätter med mina val, nu är det som sagt plugg på schemat och det är bara att ta tag i skiten. Denna bokföringen kan dö!

Fick med mig både keso och jordgubbar hem förut. Himla bra att käka tsm och riktigt gott! Kan verkligen rekommendera det. Keso lärde jag mig äta för knappt nåt år sedan, men är fast nu! Bjuder på en bild på mitt frukost och mellistips!


Ett aktivt val

Okej, ni förstår inte hur godissugen jag har varit dom två senaste dagarna! Det värsta suget är efter paj med vaniljsås och allt godis som jag gillar!!! Nyss var jag med pappa och handlade, jag gick förbi godishyllorna och tittade men köpte inget!!!! Elin-sötsuget 1-0.

Snart hemma, då blir det plugg och jordgubbar! Kände att min prestation att inte köpa godis var värt ett inlägg.


@boyfriend

God kväll!

Hoppas att er helg har varit bra och för er som har haft en veckas lov som mig och Elin hoppas jag att det också har varit bra! Jag vet knappt vart mitt lov har tagit vägen, men kul har jag haft. Imorgon väntar skolan igen och nej det känns inte allt för tungt..

Är nu hos min pojkvän, han är och spelar match så jag får klara mig själv. Snart börjar mästarnas mästare så ska se på det. Nästa år är jag en mästare ;)


ångesten är tillbaka

Söndagsångest, nu är den tillbaka. Vet inte vad jag ska säga mer än det? Haha, jobbigt iallafall!!

Dagen har än så länge bestått av lite löpning som gick förvånandsvärt bra efter 2mils passet i fredags. Bra formcheck! Egentligen är detta en dag då jag bara villa och trycka massa godis, allt annat onyttigt för delen med! Men jag ska försöka att hålla mig lite i skinnet (inte fettet, hehe)! Nu är det dags för lite plugg, helvete vad tråkigt!


längesen


inte mycket aktivitet här idag, men så blir det lätt när det är fint väder! Minns inte senast jag kände att solen värmde, men det kan ha varit under semestern i december/januari (längtar tillbaka när jag ser bilderna, ååh så underbart!!). Det känns som om det var då iallafall!

Nu ska vi fortsätta lata oss lite till, ha en fin lördag allesammans vad ni än ska göra! :)

image description

image description

120414

Väntar otåligt på att tiden ska gå, för jag ska till stallet och vill ha det avklarat så fort som möjligt. Som tur är så är det fint väder idag så det kan bli skönt att rida, om hästjäveln gör som jag säger! Vi är INTE så bra vänner alltid.

Later!!


friday

Sängen är det enda rätta stället för mig just nu kan jag säga. Skönt att ligga ner men är ändå inte så jättetrött efter dagens pass, inte nu iallafall. Brukar bli supertrött efter nån timme eller två.

Jaja, ska bli skönt att sova snart inte lika skönt att skolan börjar på måndag och jag har prov som jag inte fattar så mycket av. Vad ska man säga? Att bokföring kan gå och gömma sig, för att uttrycka sig fint!

(köpte tröjan på bilden för ett par veckor sen, om jag inte har sagt det?)


en favorit


H&M's nya kollektion har en hel den fina saker, även fast allt inte skulle passa mig så bra. En favorit som gärna får ta plats i min garderob är denna skönhet. Fint linne som finns i tre färger, men den vita tyckte jag va finast.

Har ni hittat någon favorit i den nya kollektionen?




mätt som en plätt

Jag har varit sådär jobbigt sugen på tacos den senaste veckan och när jag blev upphämtad av pappa efter mitt pass så berättade han lite fint att det är maten vi ska äta ikväll. Jag kan lova att jag ville hissa ner rutan och skrika av glädje men jag samlade mig själv och sa lite fint som svar att det blir bra!

Funderar på att fasta fram till maten sen, så jag får i mig lite extra. Jag blir alltid supermätt (nytt ord!) när det bjuds på tacos, har lite svårt att kontrollera mig själv ibland. Skyller på att vi är djur och att överlevnadsinstinkten tar över!

Och, det va väl inte bara jag som sa mätt som en plätt som barn? Hehe


Äggmaster

Just nu är jag allt utom hård. Mer mjuk, hehe.... Efter att ha kämpat mig igenom 20km ännu en gång så känner jag mig himla nöjd! Jag kan lova er att jag ville dö den första milen, men sen gick det super! Nu är jag snart hemma, ägg blir det! Jag är äggmaster förstår ni!


hård

Efter att ha laddat med massa bra mat (och nån godisbit!) och vatten under dagen så är jag mer redo än någonsin för mitt andra riktiga långpass imorgon. Det mentala är bra, för att jag vet att jag har gjort det en gång förut och därför ska det gå lika bra nu, det enda är ju tiden men jag ska försöka koppla bort den också! Kroppen känns ganska bra den också, efter mat och vatten är kroppen hård men inte slapp! Där har vi skillnaden på bra och dålig mat!

Annars så har jag fått typ 3 finnar och är helt förstörd över det. Men nu är det dags för lite tv tittande, sov gott!


Sliten

Bra kväll och natt. Får sota för det idag. Återkommer!


shirts


Såhär på våren kan det vara nice att bara kunna gå ut utan jacka, bara med en tjockare tröja. Jag va inne på nelly och kikade på klännigar, men fastnade för två tröjor istället. Tror att dessa kan vara snygga till jeans, spelar nog ingen roll vilken färg. Men jag skulle kombinera med mörkblå eller riktigt ljusa, tror ni inte att det skulle vara snyggt?




120412

Vilodag är det, men jag ska kämpa mig ut på en promenad dock en liten sådan. Ska bli skönt såhär efter maten. Sen ska jag nog plugga lite men vi får se vad det blir med den saken....

Nu ska jag ta mina fina flywire och gå lite!


vila

Såhär på kvällskvisten så kan jag ju berätta om min nya rutin. Lyssna på podcast innan jag somnar, så jävla grymt! Det är lite skönt avslappnande på någon vänster...

Annars så gick det inte så bra med pluggandet, fattade inte överdrivet mycket om man säger så. Nya tag imorgon helt enkelt. Händer ingenting imorgon, vila och äta ungefär. Svårt det där med att veta vad man ska äta ibalnd, speciellt när det finns 100 saker att välja mellan! Sen är jag sugen på mannagrynsgröt och pannkakor, näringsrikt ;)
Nu är det dags börja lyssna!


dubbelmoralens ansikte

Mitt bland nyheterna om tsunamin så trängs alla jävla artiklar om hur man går ner 10kg till sommaren, hur smal man ska vara och liknande. Sen den andra sekunden så rasar tidningarna över att det förekommer jättesmala provdockor. KONSTIGT AFTONBLADET, KONSTIGT!!! Ellerrrr? Det är väl ganska så självklart att tjejer (och killar, men mest tjejer) känner pressen att vara smala och ha platt mage till sommaren... Herregutt alltså!

Nu ska jag plugga till pappa kommer hem med en cola till mig. Can't wait!!!


3h



blev just akut sugen på mannagrynsgröt, jag vet det är helt stört men ibland blir det så. Dock känns det inte riktigt som om det är rätt läge för det just nu. Men läge för något att äta, det är de! Var tredje timme behöver jag mat ungefär dock blir det ju flera timmar mellan varje mål när jag är i skolan. Jag har inte direkt orken att ta med mig en frukt och sen komma ihåg att äta den under dagen. Inte så bra att låta det gå för länge mellan varje gång man käkar, men man vänjer sig. tyvärr.

Jaa, äta va det ja. Honungsmelon vet jag att det finns, downstairs. Dags att börja uppladdningen för långpasset om väntar på fredag också. Alltid härligt att äta. Funderar på pannkakor imorgon, men vi får se vad det blir!

image description
honungsmelon i all ära, men vattenmelon tar priset för godaste melonen.

singing in the rain

Nejmen, vilken överraskning att det regnar idag också! Dock inte lika mycket som igår men ja... Jag ska strax gå ut för att köra ett intervallpass och jag känner verkligen inte för det idag, men det är bara att ta tag i sig själv. Det är ju skönt efteråt och plus att imorgon är det vila! :)

Jaja, dags att förbereda sig lite. Ha en fin dag people!


all day long



jag har varit dödstrött sedan jag vaknade imorse. Min största längtan just nu är sängen. Kom just på att jag måste ta tag i lite ekonomi, plugg alltså. Inte så roligt, men ibland måste man. Det får bli ett av morgondagens projekt, eftersom jag har så mycket annat för mig ;)

jaja, dags att förbereda sig för sängen. Tröttheten kommer under loven, men man får väl passa på att sova när man kan. Hoppas att vi slipper regn imorgon, idag har det regnat precis HELA dagen. Vill ju ha lite vårväder och kunna sitta ute och få sig lite D-vitamin!!


120410

Började dagen med en löprunda ute i regnet, det är skönt jobbigt på något sätt för att man vet att frukosten kommer vara helt ubderbart god när man kommer hem!

Nu sitter jag och tittar på tv, hör och ser regnet utanför och är inte så taggad på stallet sen!


Den bästa.....

Här sitter jag och fryser fötter och händerna av mig. Mina händer och fötter är ALLTID kalla. Alltid. Annars så försöker jag motivera mig till att träna på morgonen imorgon, innan frulle. Känns bra nu men jag vet att jag kommer välja att sova vidare imorgon. Så blir det ibland, men imorgon vet jag att det ska regna och visst jag älskar att träna i regn men det är obeskrivligt skönt att ha träningen gjord då!

Sen är frukosten underbart god när man har tränat innan. Den bästa träningen är den som blir av sägs det. Sant. Kände att detta inlägget bara handlade om träning, när det egentligen skulle handla om något annat. Typiskt.


Rastlös

Blev så rastlös (och gjorde nästan ett beslut att köpa bb 24-7) så jag va tvungen att köra ett pass ute i regnet för att få något gjort och för att inte fatta några dåliga beslut. Tyvärr blåste det väldigt mycket men det är ju skönt när man väl kommer hem, att ha känslan att man har gjort något bra alltså.

Bjuder på två fina bilder, vad gillar ni håret, btw??hehe. Peace.


just me myself and I


det är jobbigt att inte träna en dag, man blir rastlös och vet absolut inte vad man ska göra. lite panikkänsla. Många tankar som dyker upp i huvudet men man kommer inte fram till något bra. som vanligt.

Det enda jag kanske har kommit fram till är att det får bli en promenad sen och efter det cola. Är inte sugen på något alls, tanken av mat får mig att må illa. Helst utav allt vill jag vara ensam, helt ensam. I mitt egna hem, där jag får bestämma allt.
Tankespridd måndag, men sånt är ju livet när man stör sig på allt och har ett kontrollbehov som är från en annan planet. Klart slut.


blueberry pie


efter att ha läst igenom massa inlägg här så läste jag någonstans att jag var sugen på äppelpaj, sen kom ett inlägg med blåbärspaj och jag kände genast suget efter en GOD paj, dvs. typ äppel-eller blåbärspaj. Egentligen är det ju vaniljsåsen som är godast. Jag kan få sådär ibland, bra bli sugen på något helt random. Tror nästan ibland att jag är gravid, men ska man gå efter midjemåttet så är jag inte det! Som tur är ;)

Vilken paj är eran favorit?




Söndag/Sunday

Glad påsk på er alla!

Hoppas att ni har ätit mycket godis de senaste dagarna för det har jag gjort ska ni veta. Har ätit lite för mycket godis och mat men vad gör det? ;)

Hade en trevlig kväll med en fin vän igår och idag har jag och Fredrik varit hemma hos hans föräldrar för att äta lite påskmat. Trevligt!

Nu får vi se vad veckan har att erbjuda ;)

På bilden har vi gårdagens topping!


preserved memories





image description

image description



image description







miljonen!?

Jag ångrade mig att jag tog mig en tur förut, när jag märkte att det blåste lite för mycket motvind. MEN, jag tog mig fram till målet!

Nu ligger jag helt död i sängen och ska väl gå och titta vad det bjuds på för förstklassig underhållning på teven. Först skrapa trisslott, hoppas på miljonen!


120408

Godmorgon, hehehe... Ångrade mig, det blir ingen morgontur köttar på senare under förmiddagen istället.

Nu ska jag ner och käka frulle, ha en fin dag folket!


knasigt

Nu ligger jag här igen i min säng, trött och ska strax titta på lite tv. Ser att det imorgon är 8e april, det betyder att det är en månad till jag ska klippa mig. Även att det är drygt en månad till vi fyller år och lika långt tills jag ska ge mig på något helt galet. Måste stanna upp ibland och fundera på vad fan jag håller på med, men ju längre tiden går så blir det mer naturligt. Knasigt, minst sagt.

Nej, innan jag börjar tänka på för mycket jobbigt (typ som att ha ångest för att jag måste plugga lite nu på lovet!!) så ska jag nog trycka på play, på tv4play...


Med gott samvete

Ännu en dag med massa godis och mat. Men jag började dagen med ett löppass på typ 45 min eller nåt sånt. Sega ben, men imorgon kör vi ett pass direkt på morgonen. Superbra för då kan man ligga framför teven resten av dagen med gott samvete :)

Nu ska jag fortsätta med att titta på bb och dricka cola.... Hehe


Fredagstankar

Medans jag väntar på att Hannas nedladdning ska bli klar så jag kan titta på lite webb-tv, så kan jag skriva några rader här.

Kan ju börja med att säga att min dåliga period börjar ta slut, tror det hängde ihop med lite för lite sömn och mycket träning. Tränar man mycket så måste man sova en hel massaaaa!! Men det fanns och finns fortfarande saker som gör endel saker helt fucked up!

Som tur är kommer det bra perioder efter dom dåliga, som man måste ta vara på! Vet inte vad som har gjort detta till en bra period, men bra människor runt mig som bryr sig. På riktigt. Först mina finaste bästa vänner som är så fina på sitt sätt och som får mig att le varje dag!
Men kanske måste jag hylla Hanna lite, även om vi kan fälla onödiga kommentarer ibland så ordnar det sig ändå. Alla timmar i stallet där ja, tiden nästan står stilla ibland. Tankarna flyger iväg och ja, vi kommer fram till mycket bra. Vi har det fint, ibland lite väl fint. Finare ska det bli, kan jag lova.
Fint inlägg ändå, bra avslutning på dagen. Hoppas bara att nedladdningen är klar nu. Ibland är dom jobbiga, Hanna och hennes kille. 112 på liv och död är en viktig kvällsrutin......


candy


man glömmer bort hur mycket godis som konsumeras under påsken. Heeeelt sinnessjukt! Vi har en jävla massa godis hemma och nu menar jag såååååå mycket. En massa lösgodis plus att jag och Hanna fick två chokladkaniner (eller om de är harar? same, same, different name) förut av hon som äger hästen vi har på foder.

Så vi får se vad vågen stannar på efter påsk. Ska försöka att inte trycka i mig FÖR mycket. Lite lagom sådär. Men det är gott sååå ja. Som tur är jag ganska kräsen när det gäller godis. Dags att luta sig tillbaka och njuta av påsken, med ytterligare en cola kanske? ;)

image description

ut med honom, nu!!

Långfredagen it is. Inte för att den är längre än någon annan men ändå, påsk är ju fint med allt godis. Dock blir det ju lätt för mycket, men bara påsk en gång per år som sagt :)

Tittar på bb och blir jäääävligt irriterad på Marcel, skulle vara bra om han blev utskickad NU.

Strax ska vi gå till stallet också, inte så taggad just nu men skönt när man kommer hem!


ta mig tillbaka

Det är alltså såhär trött man blir efter en långtur. Supertrött kan jag meddela. Dags att sova!

Påsk och grejer nu ju, jag tyckte nyss att det va jul och så... Tiden går lite för fort ibland. Skulle vara fint att dra tillbaka tiden till jul iof, lite värme och sol skulle INTE skada just nu. Ta mig tillbaka till Spanien nuuuuu!!!


20km senare....

Som Hanna skrev så har jag idag gjort mina första 2 mil. En jobbig upplevelse men också en underbar upplevelse.

Blåsten var det jobbiga. Det underbara var att jag hela tiden kände att jag hade ben, lungor och hjärta med mig. Det var få gånger jag kände mig helt utmattad (endast efter långa och branta backar under den första milen) så jag kan bara vara nöjd! Sprang förbi min gamla lågstadieskola och barnen tittade och pekade, tyvärr hade jag musik i öronen, men jag skulle kunna gissa att dom hejade på mig. DET gav mig masssssa energi, barn är för härliga ibland!!!

Nu ska jag duscha och sen lata mig hela dagen. Skönt. På bilden ser ni tiden och sträckan (hade 100m till 2mil,haha!!)


Hemma/home

Hejsan!

Jag sitter hemma idag igen, på bättringsvägen men mådde inte bra igår och imorse. Hoppas att det här släpper nu. Har gjort en skoluppgift nu i alla fall, och druckit cola. Värt!

Elin är ute på sitt hemliga uppdrag, hon är nämligen ute på sin första tur. Eller hon springer 2 mil för första gången i sitt liv. Hon har laddat hela morgonen med gröt och lite sånt. Det kommer antagligen gå super!


mycket energi

Eftersom det väntar en utmaning imorgon så köpte jag idag godis, vilket kan behövas. Framförallt psykiskt men även fysiskt, mycket energi ska in!

Vad jag ska göra får ni se när jag har gjort det, behövs mycket mental styrka för att klara det just nu. Men tanken har funnits hos mig en stund så det är lika bra att ta tag i saken!!!

Dom här söta godisarna fick vi på lektionen idag, jag va tvungen att spara det rosa pappret....


Vår/spring

Här sitter jag i solen medans Elin är i skolan. Det börjar bli lite varmt med tjocktröja så jag ska väl röra mig inåt. Jag har faktiskt inte bara latat idag, utan jag har faktiskt skrivit klart mitt manus till det nationella provet imorgon. Sen så har jag ju inte gjort så mycket mer...

Nu ska jag väl gå in och duscha, för alla andras bästa. Kanske mest för Fredriks bästa. Annars är det väl jag som sover på golvet inatt...


hace frio

Nu står jag här igen och väntar på bussen. Vi får se hur lång skoldagen blir, beror på hur snäll min lärare är på sista lektionen.

Det är sol ute iallafall och det blåser inte alls mycket. Synd bara att det är kallt.


mascara

Man har ju haft x-antal mascaror i ens liv om man säger så! Jag tog tag i saken och tog kort på mina favoriter imorse. Den guldiga ger helt fantastiskt långa fransar och är nog min favorit! Men dom andra är också jättebra!!

Vad använder ni för mascara?


hoppas

Så himla perfekt väder på torsdag när jag förhoppningsvis ska ge mig på något jag aldrig gjort förut! Hoppas på det bästa och framförallt att vädret följer prognosen!!!

Sitter på gymmet och ska strax bli hämtad. Bra dag i skolan, fina vänner gör min dag och idag har det varit mycket snack och ganska mycket verkstad också för den delen!!!


Mobilens funktion

Hejsan!

Jag blev sämre idag igen, hjärtat rusade lite obehagligt men allt har lugnat sig nu och jag känner av en huvudvärk och feber.
Det bästa med den här appen är att man faktiskt kan blogga även om man har ont i huvudet. Det sista man ska göra när man har ont i huvudet är faktiskt att sitta vid en skärm, så både tv och dator är dåliga. Jag tjuvar lite och sitter med mobilen!

Nu ska jag fortsätta vila! Hoppas allt är bra med er! :)


Hemma

Är hemma från min kille nu som har tagit hand om mig ganska bra, eller väldigt bra :). Nu ligger jag istället i min egen säng och har krupit ner under täcket och tagit en ipren. Jag är fullt påklädd men ändå fryser jag. Tur att jag sover själv så jag kan ha på mig kläder när jag sover, min kille är lite skeptisk till det.

Ska kanske se en film om mitt huvud orkar. Vi hörs imorgon ❤


min tå



tänkte bara förklara om min tå... det är ingen svampinfektion eller så utan det är från när vi va på semester och jag fick en blåsa på foten. Det gjorde så att min fot blev svullen och tryck på nageln och då blev det tillslut en blånagel som jag fick ta bort för att den blev inflamerad!

Så ligger det till Hanna, kan inte svara på dina kommentarer?! Inget konstigare än så är det :)

image description
denna har orsakat MYCKET problem!!

ur form

Man är inte tillbaka i den vanliga banan så fort efter mitt tillstånd de senaste dagarna.... Känner som sagt bara för godis i massor och ligga hemma men så funkar det inte, skolan är ett måste!

Belönade mig med två tröjor efter skolan inte för att jag behövde utan mest för att känna lite glädje.... Nu låter jag tragisk men det får jag vara ett tag!!!
(eftersom denna appen är så bra så funkar det att lägga upp bilden.... Ellerrrrrerrr?????? Blåser och är kallt oxå. Fan)


Sjuk

Det är andra dagen i April och jag är sjuk, igen. Fick feber igår och mitt huvud är lika segt som kola typ. Jag och min kille var på hockey igår men vi fick åka därifrån tidigare för min lilla feber. Han tog väl hand om mig och jag kröp ner i sängen. Hoppas att jag piggnar till idag!

Just nu sitter jag i min killes soffa med han och en kompis till han. Knaprar Ipren dagen till ära så är jag tillbaka snart igen :)


Hotter than fire!

Oavsett problem eller framgång så finns hon alltid med oss, bästa Beyoncé! Hennes röst är den bästa, hennes låtar är dom bästa och om jag någon gång får chansen att se henne så betalar jag gärna dyrt för det!!!

Sen att hon är det vackraste som går i ett par skor gör att jag kan sitta och titta på henne i timmar!! Bästa medicinen, hennes musik alltså!!!


livet äger

Det enda jag vill en dag som denna är att åka och köpa lite godis och hetsäta det. Ska försöka motstå frestelsen men det är svårt, alla har vi dåliga och bra perioder men ska försöka att inte gräva ner mig i denna period med godis... Skulle dö för bara några bitar..livet äger!


RSS 2.0