snygg!

Älskar att folk inte har annat för sig än att titta in här. Lite läskigt att inte veta vilka de är som smygläser, hehe :)

Menmen, nog om det. Tant Elin ska snart sova med dåligt samvete, varför? För att jag inte pluggade som jag skulle ha gjort, får försöka mig på det imorgon. Då blir det även lite träning tror jag, även fast min tå inte är så nice. Vågar inte lägga upp nån bild på den ens...

Sova va de ja, snart. Kan meddela att jag sticker till Stockholm på fredag oxå, har ett problem. Vad ska jag ha med mig? Träningskläder och typ en outfit. Ja de va väl det, resten får man ju typ av hotellet....
Avslutar kvällen med bästa Beyoncé! (som är galet snygg!!)


BL

Soffläge, precis som det ska vara! Det va ju meningen att jag skulle plugga men det får bli senare! Nu är det ju biggest loser och det är ett måste. Hanna har vunnit kampen över dammsugaren, hoppas hon tar en svängom i mitt rum också. Det förtjänar jag, har ju ändå varit ute och sprungit i typ en timme!


mardröm

God dag!

Det som inte får hända har hänt, jag har dragit på mig någon jävla förkylning eller om det är något annat. Jag tror nu mer att det är öroninflammation... Jag har gått runt och sagt att jag inte kan bli sjuk, men i söndags så fick jag feber för första gången på säkert 2 år. Så jag ligger hemma och tycker synd om mig själv, och egentligen behöver jag plugga men jag orkar inte någonstans!

Idag vet jag inte vad som händer men om ett tag är det äntligen dags att göra mat, menar så man få något att göra! :)


- Hanna 2008


är jag den enda?

Kroppen skriker efter sömn, ganska konstigt ändå. Att man kan somna bara sådär, kroppen är bra konstig på många sätt! Bara själva grejen att hjärnan styr allt är ju fascinerande! (stavning på det!?)
Måste få igång min hjärna så imorgon måste jag nog sätta mig med matteboken en liten stund.
Nu är det nog dags att tänka på sömn, synd bara att facebook, twitter och bloggar gör att man alltid somnar senare än vad man tänkt sig...
För jag kan inte bara vara den enda med det problemet? Eller?!
(hhahaha, jag dör åt bilden. Och ja jag är trött. Men ganska skön kissemisse ändå! Hehehe)


yellow/coral/white


Rare Fashion har för många snygga klänningar. Fastade för en som va lite sommarsöt, färgerna är fina också. Stort plus. Det negativa är att jag inte kan bestämma mig vilken som är finast, men jag har plats för alla tre i min garderob.
399 silvermynt får man fixa fram för att få hem en av dom. Bra pris!
vad tycker ni? hiss eller diss?






red


Hanna satt idag och beställde kläder från H&M, ett av plaggen var en jacka och den fanns i en grön färg och röd.. Hanna tog den gröna och inte kunde jag hålla mig från att ta den röda. Impulsivt men förhoppningsvis så passar den och är snygg, vi får se när den anländer hur den sitter! Röd jacka alltså, kan inte sluta tänka på det. Men det kan bli snyggt, converse och snygga jeans. Det funkar, helt klart!

Är gaaaanska så trött just nu, efter 2 löppass och en tur till stallet så förtjänar jag lite vila resten av dagen.




här har ni jackorna. Det är ju faktikst mars snart, så en vårjacka kom precis rätt i tiden!

egg master

Ja men titta, ser att solen lyser in lite. Nu gick solen i moln för att jag sa sådär. Jag sitter mest och funderar på när Nike ska bli min sponsor och varför jag bege mig ut på pass2?

I övrigt så funkade inte tv4play förut, det får bli familjen annorlunda senare. Senare blir det stallet och när jag kommer hem efter passet blir det mat. Eller känner jag mig själv rätt blir det ägg. Jag är äggmaster, kan lova att jag gör dom bästa äggen! (och pannkakorna!!!!!)


tråkigt?

Pass1 är avklarat, bara ett kvar. Fast jag blev akut trött nu så sätter mig och tittar på familjen annorlunda. Väldigt underhållande faktiskt, eller så är det jag som har tråkigt?!


holiday

Lov. Dålig dag, plugg och allmänt tråkig. Vila är sämst. Typ.

Tur jag ska träna imorn igen, tror det blir två pass och börjar med ett direkt när jag vaknar. Stallet imorn också, så full rulle!
I övrigt har jag ont i min tumme, sms-tumme typ. Har inget värt att säga.... Adios!


gott&blandat


har under några dagar suttit och kikat igenom arkivet och hjälp vad mycket roligt man har skrivit. Ångrar starkt att man inte skrev ner det man gjorde när man va yngre, typ 12-14 år för det skulle va sjukt kul att läsa nu!

I övrigt så tog jag ju en liten löptur förut idag och jag vet inte när en liten tur blev typ 9km? Men det är lite konstigt, att kunna njuta av att springa i 50 minuter. Att inte behöva plågas. Har under 2 dagar fått säga till mig själv att springa HEM istället för att fortsätta passet/förlänga det och då blir det mycker mer motverande att vilja gå ut nästa gång!

Nu då? Jo men lov 1 vecka. Mycket tid för träning men imorgon är det vila (promenad) och sen ska jag dyka ner i lite böcker. Matte och naturkunskap är det som ska få sällskap. Nu ska jag dyka ner i arkivet och kika. Vi hörs imorgon!

image description


1a bilden, jag nu... 2a bilden, jag typ 08?

ibland känns det....



heeelt perfekt väder idag. Sol, ingen blåst och varmt. Eller okej, varmt är det väl inte men det blir ju varmt av solen!
har varit och släppt ut hästarna och sen käkat frulle, det är nämnligen dags för en liten löprunda idag igen. Ska bli underbart att springa utan massa is på vägen eller att det blåser jättemycket. Ibland känns det himla nice att springa en runda och ibland känns det förjävligt(fast känslan efter är FORTFARANDE den bästa!). Allt handlar bara om att slappna av och turn up the muic, som Chris Brown hade sagt!

Ingen söndagsångest idag heller, underbaaart! Nu ska jag fortsätta att ligga till och titta på tv....


oslagbar

Får inte ni också en "kick" när ni uppnår något som ni inte trodde va möjligt? Eller när ni är nöjda? Eller får ni en "kick" av det förbjudna? Det man inte borde vilja ha mer av!?
Kan ibland fundera på det där, vad det är som får en att vara lycklig och faktiskt tycka att livet är jävligt nice!? Inser att man ibland prioriterar heeeelt galet fel men ibland helt rätt. Känslan när det blir rätt är oslagbar, när det blir fel är känslan obeskrivligt dålig.

Nu får det vara slut på funderingarna, eller funderar ju mest hela tiden när jag tänker efter....


Kär

Tralala, bra träning idag! Gick fantastiskt bra, va pigg efteråt. Kändes som om jag var kapabel till att springa ytterligare 5km, minst. Men jag har stannat inne resten av dagen och bra va väl det för tröttheten smyger sig på!

Fördriver tiden med Beyoncé konsert, mycket bra! Blir nästan lite kär i henne, hehe :)
Ha en finfin lördag people!


Sunshine


Hepphepp, blev just lite stolt över mig själv. Kom på hur jag skulle träna idag! Istället för att köra ett pass nu och sen ett på eftermiddagen så kör jag ett sen vid 11-12, 5km+intervaller. Sjukt jobbigt, men känslan efter. Det är den vi strävar efter!
Nu ska jag käka frulle, gröt blir det idag!


fläckar

Älskar att när man lägger huvudet på kudden så blir man tröttare och tröttare. Ligger här och funderar lite, eller mest tänker jag på hur jag ska träna imorgon. Dubbelpass eller "bara" ett? Det skulle ju vara skönt att dra en tur på morgonen och sen ett intervallpass på eftermiddagen! Frågan är bara om sig orkar upp imorgon, får motivera mig med att det är grymt skönt efteråt!

I övrigt har jag nästan grinat till familjen annorlunda för att dom är så söta! Den hemliga miljonären är ett ganska bra gråtprogram det också...
Har iallafall (ännu en gång!)l kommit fram till att man ska vara tacksam för det man har, efter att ha tittat på den hemliga miljonären. Men jag antar att även solen har sina fläckar!? (eller hur man säger?) inget kan bli perfekt, och vem bestämmer vad som är perfekt i lilla landet lagom!? Det lät så bra så nu ska jag avsluta här och se om jag kan välkomna sömnen :). (gillar inte att det ska blåsa imorgon dock. HATAR när det blåser!!!!!!!!)


En liten tur

Efter att ha legat stilla hela dagen så hängde jag och Hanna i stallet lite förut. Blev en liiiiten ridtur, men ena hästen har tappat en sko så vi kunde inte rida så länge.

Nu sitter jag och tittar på lite olika program, trevligt. Livet har ju varit värre! Uppdaterar er om mitt liv senare, ville bara visa att vi lever. Och ja, senast jag såg Hanna så levde hon.


à la 2009

är hemma idag, skönt med en extra dag på lovet. Men det är så tråkigt att vara hemma ibland, det slutar ALLTID med att man bara äter hela tiden. Hannas choklad är i fara, så även allt annat ätbart, men jag ska hålla mig i skinnet. Gör en liten lista à la 2009 istället!



Lovar du att vara ärlig nu? jaaa!!!
Du heter: Elin
Smeknamn: har inget smeknamn, inget jag kan säga här ialafall
Låt som när du är ledsen sörjer till: svårt, brukar inte göra det så ofta...sörja alltså
Beroende av: mat... hehe, eller okej, tuggummi!
Vad tror folk om dig?: ingen aning, förhoppningsvis något bra!
Vad får du oftast komplimanger för?: kan vara mitt hår och mina ögon... har på senare tid fått höra benen *trillar ur soffan av förvåning*
Vad säger du för att imponera på någon?: hahaah, viket kämt! har faktiskt ingen speciell fras!
Hur imponerar man på dig?: förutom att köpa cola, tuggumi och bjuda på kakor så är det personen i fråga som imponerar, inte pga. att han gör något speciellt!
Brukar du skratta för dig själv?: nej, inte brukar men det händer!
Vad står det i ditt senast inkomna SMS?: yes. pappa (där förväntade ni er mer, HAHA!)
Var bor du?: Karlstad
Trivs du där?: mjoo,
Är du allergisk mot något: aa, gräspollen och vissa kryddmixer...
Hur svarar du i mobilen: heeeej/aa hej/hallåå
Antal timmar sömn inatt: inte så många, typ 3?
Brukar du komma i tid: tidpessimist är mitt andranamn, så ja.
När mår du bra: när jag får massa god mat, kan träna och det går bra.. sen när folket är snälla mot mig och jag får sova bra!
När blev du fotad senast: hmmm... vet inte de du!
Hur känner du dig nu: hungrig, nejdå. men jag känner mig väl glad, antar jag?
Vanligaste färg på dina kläder: svart, blå, vit
Vad tycker du om fötter: dom är sjukt bra att ha, även fast mina är sjukt fula!
Vad saknar du: hehheh, blygsamt svar...
Hade du en bra kväll igår: jaa, inget att klaga på.
Favorit dryck på morgonen: dricker oftast inget på morgonen faktikst
Rakar du benen: nej, varför skulle jag göra de? (såklart jag gör, är ju ingen jävla apa heller!)
När brukar du oftast gå och lägga dig: mellan22-23.30
Är du blyg?: ganska
Sysslar du med någon idrott: förutom att ja, springa lite och så, hänger jag ju lite i stallet och därmed rider!
Tror du på kärlek vid första ögonkastet: ja, faktikst
Har du spytt offentligt: icke! som tur är
Vad skulle du göra om du vore kille för en dag: precis det som ni också skulle ha gjort! sen så besöka omkl.rummet för att veta vad som sägs där... sen skulle jag ta reda på hur killar tänker :D
Är du nöjd med ditt liv: ja, finns inget att klaga på
Är du bortskämd: nej, eller det beror ju på hur man är när man är bortskämd
Vad gör du i morgon: tränar lite tror jag, i övrigt ingenting tror jag
Vilken kändis tycker du är en bra förebild?: svårt, men Emma Igelström ska man inte klaga på! inte heller våran "Blondinbella"
Vad längtar du till?: sommaren. värme.
Har du bra vänner och äkta vänskap?: ja
Vad använder du för shampoo?: tror det är wella! grymt bra!
Hur gammal är du: level 17
Tycker du om någon just nu: tycker om många, på olika sätt ;)
Gröna eller röda äppeln: röda&gröna blandat lixom. MUMS!
Gillar du golf: nej, finns ju inget tråkigare (fast, golfbil kan ju va kul att åka)
Vilken tid gick du upp idag: 9
Har du sovit i din egna säng inatt: jaa
Har du strumpor på dig nu: de har jag!
Är det okej att gråta: ja!
När grät du senast:
när jag såg nåt klipp på youtube
Vad skulle du göra om du vann en miljon: spara och resa och sen köpa lite grejer
Bär du glasögon eller linser: inget av dom
Tycker du det är viktigt att ha märkeskläder: nej, finns viktigare saker
Har du piercing: inte en enda.
Vill du gifta dig: oh yes!
Vill du ha barn: japp, gärna 2st. inte mer än så
Solar du ofta: ibland så
Är du bra på att laga mat: tyvärr inte. pannkakor är min paradrätt!
Är du flygrädd: lite, har blivit bättre!
Är du vig?: beror på tid på dygnet!
Är du musikalisk?: inte så jätte, men endel gitarr kan jag ju, lite piano, lite bas och lite trummor...
Vad dricker du helst när du är törstig: vatten
Vilken är din favoritglass: åååh, dajm är ju alltid gott.. hallonsorbet, vanilj, lakrits.. typ all italiensk glass är också fruktansvärt god!
Tror du på ett liv efter döden: nej!!!!
Tycker du om sushi: nej
Vad äter du helst när du ser på film: inget....
Har du tandläkarskräck: nej
Är du morgon- eller kvällsmänniska: beror på, är en periodare när de gäller det där!
Vilken ögonfärg har du: gröna
Har du någon gång gråtit dej till sömns: ja
Biter du på naglarna: aldrig
Hur ofta tränar/motionerar du: blir ett par gånger i veckan. sisådär 4-7ggr/vecka
Senaste låt du hörde: I will be- Christina Aguilera

lite disciplin

Kanske borde passa på och säga att jag INTE drack cola imorse efter träningen. Liiiiiite disciplin har jag på mig själv!
Men förut blev det en liten burk, mycket godare i burk än på flaska. Allt är godare ur förpackningen eller direkt ur påsen (eller vad det nu ligger i)!!

Nu är det dags för att sova snart, sista dagen innan lov. Underbart! Firar med stallet imorgon, sen ska man väl försöka att inte göra så mycket under en vecka!


ny grej

Första passet klart för idag, bara ett kvar men innan det ska jag ju spendera några timmar i skolan! Tyvärr...

I övrigt så blir jag himla sugen på cola när jag har tränat, en ny grej jag har fått för mig. Fast äpplet eller bananen efter träningen är fortfarande fantastisk.
eh ja, de va väl de. Klart slut...


"genetiskt"

Har typ en miljon tankar som jag skulle kunna dela med världen just nu, men besparar er på dom.

Istället kan jag säga att jag är galet trött och ser fram emot att sova sjukt mycket. En tanke kan jag dela med er. Det handlar om folk som är överviktiga, varför kommer dom hela tiden med bortförklaringar? Varför sitter dom och käkar på typ BK när dom vet att man blir tjockare av det (om man inte rör på sig i rätt mängd)? Varför bara ser dom inte problemet? "genetiskt" är det vanligaste svaret. Men lägg om kosten då ditt kioskmongo. Alla har ju inte samma behov och inte heller kan alla käka samma mat. LCHF, GI, jaa allt det där. Alla funkar olika, hade alla funkar lika så hade alla ätit enl. Tallriksmodellen. Men tydligen kan inte folk behärska sig!?

Jaja, med dom orden säger jag godnatt och ha ett fint avslut på denna onsdag!


krokant


jag dööööör.. varför kanske ni undrar? Jo, jag köpte choklad till Hanna idag, marabou digestive och apelsinkrokant. Jag smakade lite digestive förut och blev nyss sugen igen så jag fick en bit av varje och den där apelsinkrokant. Jag finner inte ord hur god den är, hade helt glömt bort smaken!
Det är nästan så att den slår center, plopp, lysmelk och majsbollar (alla i lösgodis!! är viktigt). Nu är ju inte jag den största godisätaren men ibland blir man bara sådär sugen så att det drar i mungiporna! (om det är så man säger?)

I övrigt en kort dag som jag avslutade med spinning. inte alls jobbigt om ni frågar mig. frågar ni tjockisen som satt bakom mig, svarar hon ja. Åkte hem och käkade köttfärsås som bara är gott att äta hemma, skolans smakar kattmat. Sen va jag en sväng till stallet. Nu ska jag lägga mig och dö!


Hemma

Jag är hemma från skolan idag då jag kände både igår och imorse att jag kommer bli sjuk. Men som nästan alla andra gånger börjar det kännas bättre, bara lite ont i halsen nu fast det går över! Problemet när man är hemma är vad man ska göra? Så jävla tråkigt att vara hemma. Vill ju bara äta hela tiden.

Tror att Fredrik skulle rings sen, minns inte om jag drömde att han skulle göra det eller om han sa att han skulle göra det. Hehe trött tjej..


vanlig dag

Efter att ha varit vaken i typ 18 timmar så är det nog dags för mig att slå igen mina små gröna. Eller egentligen har jag ganska stora ögon, men iallafall! Har under mina vakna timmar hunnit med att göra frulle till mamma, vara i skolan ett par timmar och två träningspass! När jag gick upp? 05.00!!!

Jaa, sova va det! Imorgon väntar skolan en liten stund, sen träning och efter det stallet. En vanlig dag. Sov så gott folket! Och jag kan meddela att jag saknar värmen lika mycket (om inte mer!!) som Hanna!


Tisdag

God morgon!

Jag känner mig nyvaken även om jag har druckit kaffe och ätit frukost som jag sällan gör annars. Har sovit sjukt dåligt inatt, vet inte vad det är med mig?
Idag hoppas jag på en toppendag, solen skiner än så länge och jag längtar till värmen!!


chill

Imorgon blir en helvetesdag om man ska tänka i träningsväg. Börjar med ett kortare pass på morgonen innan skolan (för tidigt!) för att sedan köra intervaller efter skolan. Ibland måste man pressa kroppen maximalt och ja, imorgon får bli en sån dag!

Annars då? Jo men jag ligger i sängen och funderar på när jag ska gå upp imorgon? Funderar på att göra frulle till mamma som fyller år, så får nog pallra mig upp tidigt! Problemet är ju det att jag inte kan göra kaffe! Haha...
Ska sova lite här snart, ni får en bild på hur jag helst går klädd när jag chillar gärnet så att säga!


inte igår direkt...

Det va NÄRA att jag stannade hemma idag, men min bättre hälft sa att jag skulle gå och då gjorde jag det!

Annars så har dagen varit dryg, men avslutades på ett bra sätt! Har suttit på storhäst (165cm ungefär i mankhöjd ska man inte klaga på!!) igen, senast det hände va lite mer än 1 år sedan. Men nu va det jag och simon som han så fint heter. Ni får en liten bild. Lite suddig men inte så lätt att ta i farten och att stanna tänkte jag inte på när jag tog bilden :)


spännande


känns som om det va igår jag satt här och sa att det är söndag och en LÅNG vecka i skolan väntar. Nu sitter jag här igen och har samma jobbiga ångest. Men sista veckan innan lov och den kommer ju med all säkerhet att gå superlångsamt. Orkar inte gå till skolan alls egentligen, men det är väl bara att gå dit tyvärr!

Däremot så efter skolan imorgon så ska jag testa och rida en annan häst. Det mina vänner ska bli spännande och himla kul faktikst. Ska bli kul att jag och Hanna kommer kunna rida lite tillsammans igen, som vi gjorde förr! Allt va så fint förr, när vi tog en galopp på nån väg och det gick sådär härligt fort.
Ska bli skönt att rida storhäst igen också, våran häst är ju "bara" D-ponny och 144 i mankhöjd. Den jag ska testa imorgon är runt 163 i mankhöjd så det är lite skillnad.
Men nu ska jag sova och ja, vi hörs!


ibland bara älskar jag gamla bilder!!!

sunday

Den värsta turen på länge idag, motvind, is och ingenting stämde. Va både nära att vända hem och börja gråta, fleeera gånger men jag fortsatte och jag sprang minsann 11km!

Har inte gjort så mycket mer sen dess, ätit lite, sett på tv och ja nu är det fortfarande sängläge. Ska fortsätta titta på biggest loser, sen får vi se vad som händer. Ikväll ska jag iallafall läsa tidningen som jag (pappa va de ju iof!) köpte förut! (mörkt i rummet och blixt på, så inte den bästa bilden... Menmen!)


liten tur!?

Trodde inte att de va sant imorse när jag gick upp och det snöade. Näääääär är vintern slut!?
Jaja, snöar fortfarande lite men inte så mycket. Jag förbereder mig lite smått för en liten tur ute, fast undrar när milen blev en liten tur?

Resten av dagen blir inte så jobbig, Karl (våran bror) fyller år idag så lite firande av han senare. Men nu ska jag förbereda mig lite! Ha det fint!


tillsammans

Just nu är det jag och Beyoncé, fin kombination. Vi funkar bra tillsammans, lite så att hon alltid finns med. Tränar med henne, är glad, ledsen och allt annat med henne också. Sen så att det finns en himla många bra minnen med hennes låtar är också fint!

Imorgon är de söndag, blandade känslor men närmare lov! Det väntar även ett träningspass, tempo 11km. Ska bli skönt speciellt efteråt! Ska även äta gröt till frulle för första ggn denna veckan, gott!!!!! Nu ska jag se varför internet dampar sönder. Vi hörs imorn!


Helg

Hejsan!

Min kille tittar på fotboll så jag passar på att blogga lite. Ser att Elin håller igång bloggen bra under veckorna, önskar att jag också skulle hinna blogga lite mer men har mycket att göra nu, en större uppgift i skolan som tar upp min tid.

Men hoppas det är bra med er alla!


inte så svårt



dötid framför datorn, så som det lätt kan bli en slapp, regnig lördag. Igår däremot tittade jag på "livet blir bättre" med Sanna Bråding och det är lätt det bästa avsnittet av den "serien", delad förstaplats med Emma Igelström. Jag vet inte varför, men det bara är så intressant att se hur dom tänkte när dom va sjuka. För det är ju ett sjukt beteende, sen att Sanna tog ett antal olika droger också är ju ett beroende precis som att Emma drack (som även Sanna gjorde)
Hmm, vad mer? En himla massa snack om LCHF, att det ska vara så svårt att kunna kontrollera sig från början med mat? Äter man det man ska, i rätt mängd, så blir det bra. Energi in och ut är grejen!!!! Svårt? nej,inte om man rör på sig!

Nu ska jag fortsätta titta ikapp tvprogram!


bjuder på en gammal bild!

dåligt väder!!

Finns inget dåligt väder, bara dåliga kläder. Är det så man brukar säga?
Håller inte med. Det regnar och jag ska till stallet men det är väl bara att sätta på sig kläder och bege sig dit, är ju iallafall skönt när man kommer hem.

Ha en fin dag folket!


Kärlek

Gott med mat, jag fortsätter kvällen i sängen med lite tv. Äpple, melon och jordgubbar har det bjudits på. Kärlek!

Nu ska jag fortsätta titta på tv, sen sova. Ska bli skönt, att sova alltså!


grattis!


Fredag igen och tiden går FÖR FORT! Eller nej, tiden går fort men de är bra, då blir det ju sommar snabbare! :)

Jag va uppe 05.30 imorse, 06.45 stod jag på crosstrainern. 07.35 va jag klar på löpbandet. Bra morgon! Resten av dagen har varit seg, eller den har gått snabbt men har inte gjort någonting!

Vad ska jag göra idag? Jo men jag ska plocka fram lite tv4play och tv3play och titta på lite program jag har missat. Men nu ska jag tydligen fixa sallad till maten. Jag ville ha grillat idag och så fick det bli, makt är min grej!


hipp hipp hurra! 19 år idag. Grattis Grattis! :)

sömnbrist


är sådär trött som man blir när man har sovit för lite. just precis det som är mitt problem just nu, eller så är det för att jag har en träningsvecka som inte är av denna värld. Känns lite som så, men har ett morgonpass imorgon och sen får vi se om jag svänger förbi gymmet på eftermidagen också. Det återstår att se!

Just därför borde jag verkligen sova nu, men måste ju fixa allt för imorgon. Sen såklart plugga lite perfekt & preteritum. sen lite kroppdelar och andra ord på det. Spanskaprov står på schemat imorgon, fruktansvärt tråkigt. Men nu: sängen!

image descriptionimage description
skulle ju inte skada att ligga där igen.

speciella vanor


himla kul att när man kommer hem och vill glo på tv, ja men då har den där jävla saken slutat fungera. inte teven utan den andra som gör att man får alla kanaler och så att man kan se på tv!

Men det va kanske bra för nu kommer jag kunna lägga lite tid på att plugga istället. Tur att det finns svtplay och tv4play. Sen finns ju kanal5play och tv3play också. hhehe.
Nu är de dags att plugga lite innan det blir mat. Kyckling idag. Sen lite broccoli till det, är sugen på rödbetor också. Ja, nu ska vi inte prata om mina matvanor för dom är en aning speciella om man säger så!


ja, denna bilden får duga. (mina fingrar ser ut som små korvar på bilden, btw)

kul dag!

Vem kom på att det skulle snöa idag? Sjukt störande, snart mars ju och då borde ju snön börja smälta bort!!!

I övrigt är jag sjukt trött och ska snart åka iväg för dagens andra träningspass, 45min spinning och om jag har rätt så kommer det nog bli gaaanska så intervall-inspirerat. Jobbigt men skönt efter!
Sen ska jag hem och plugga. Kul dag!


estudiar

Blev lite plugg, men inte så mycket som jag hade tänkt mig. Tanken va att plugga när jag hade gått och lagt mig, men det ringde och jag spenderade en liten stund i telefonen istället, men ska titta på lite ord nu hade jag tänkt mig.

Imorgon är en soft dag i skolan, börjar sent och slutar ganska tidigt. Träning innan och efter. Kommer va död imorgon när det andra passet är slut. Men fan alltså, ibland bara älskar jag livet. Speciellt när jag kan släppa allt annat och tänka på mig själv, typ träningen! Jobbigt i stunden men skönt efteråt!
Godnatt sweeties!


why?



VAAAARRRFÖÖÖÖÖRRR pluggar man inte när man borde göra de? Allt blir ju mycket roligare helt plötsligt!

Ska nog gräva ner mig i böckerna nu!


svensk sommar när den är som beest!


jag dör, nylockat hår.... (GAMMAL BILD!)




börjar bli gammal känner jag när jag ser bilderna. titta bara på den första. LITEN TJEJ!

tired

Har grymt dofta dagar i skolan nu för tiden. Tiden bara går men vi ska ju inte klaga, 7 skoldagar till lov!!!
Träning innan skolan va en upplevelse i sig, tiden gick sjukt långsamt sista kvarten. Sen så har jag finaste vännerna som smsar lite fint. En fin vän smsade och frågade om hon skulle hämta mig på gymmet eftersom hon ändå åker förbi där. Hur snällt!?

Jaja, nu sitter jag och drömmer om jordgubbar och honungsmelon. Cola också, får bli ett stopp på Ica när vi åker hem! Är trött också, inte mycket som är bra... :)


vila!?

Halliiihallååå!

Efter lite mat, jordgubbar, glass och godis så är jag supermätt. Vill dö lite. Men nu är det jag och spanskaboken ett tag innan det är jag och sängen! Imorgon vänner så är det jag som är på gymmet 06.30. Egentligen vilodag men måste springa bort lite mjölksyra och sån skit som sitter i benen från idag.

Nuuu ska jag plugga, ha de fint people!


Har jag fel?

ännu en dag i skolan som är slut för idag. Ska åka och träna om en liten stund och försöker finna lite motivation. Får tänka på godiset hemma, haha!

Tog en liten stund för mig att skriva, för de kom några kompisar. Men nu är jag på gymmet och ska träna.
Stör mig på alla som bara klagar på alla hjärtansdag bara för att dom inte har någon kille/tjej. Jag håller med om att dagen är lite överskattad men jag klagar inte över att jag inte har nån att "fira" dagen med. Sen är det ju mycket gulligare att ge sin kille/tjej något spontant i present eller en upplevelse... Eller har jag fel!?

Jag spenderar min dag i stallet med den finaste hästen! Sen med mina spanskaböcker och vem vet kanske får man något gulligt sms? (kom ihåg att uppskatta era vänner oxå). Nu är detta inlägget för långt!!


lite av varje

Bästa stunden på dagen, när man ligger i sängen efter en dag i skolan. Sen att man har Christina Aguilera i öronen gör inte saken värre!

Har spenderat eftermiddagen och kvällen med lite cändy, cola och plugg! Det sistnämnda gick det inte så jättebra med, men det är nya dag imorgon. Då väntar även intervallpass på gymmet, stallet och skolan. Kan ju även meddela att min nagel inte är så långt ifrån att trilla av nu heller. Ser lite läskigt ut, det är lite läskigt att man kan lyfta på den oxå.....
Nuuu är det fb som gäller. Ni får en bild på mig dagen till ära, ser ut som en bebis menmen!


mmmmmmmmm

godiset är fruktansvärt gott. Ångrar inte en sekund att jag köpte det, eller kanske lite för att jag är ganska så mätt nu. Fast det är mycket kvar, som ni kan se på bilden. Det är påsens status just nu.

Det enda negativa är att det kan bli en dålig vana. Det positiva är att jag får massa energi av detta, vilket kan behövas med denna träningsveckan!!


candygirl

Jag har just gjort något som jag INTE brukar göra. Köpa godis. Men idag va jag extremt sugen så det va bara att gå raka vägen till konsum. Center, plopp,lysmelk, jordgubbar och Ferraribilar fick följa med. Vi får se hur länge godiset är kvar men känner jag mig själv rätt så är inte det så länge!

Känns bra att kunna köpa godis med gott samvete. Hade varit värre om jag hade varit tjock. Börjat veckan med godis lixom!! :) hehe
Återkommer med hur det smakade sen :)


Bara 10 dagar

Äntligen sängen, är ganska så trött både i hjärnan och kroppen. Hoppas på att morgondagen går fort, måndagar är ju alltid så sjukt sega. Antagligen för att det är långt till helgen, men vi får glädja oss med att det bara är 10 skoldagar kvar till lov. Bara 10 dagar till att gå upp och det är ju faktiskt inte så mycket när man tänker efter!

Denna veckan kommer det vara endel plugg och en hel del träning. Som det brukar!
Nu ska jag snart sova här! Ha de fint folket!


Söndag

Den här söndagen känns väldigt lugn vilket är väldigt skönt. Jag känner, konstigt nog ingen stress inför den kommande veckan än. Det kommer nog det också med tiden. Kommande vecka innehåller ganska mycket ledig tid för mig vilket jag behöver, eller jag hoppas på mycket ledig tid. Har en klipptid inbokad vilket känns väldigt skönt, även två dagar i stallet. Får se hur mycket plugg som blir gjort i skolan också, och hur mycket som jag kommer behöva göra hemma.

Såg att det var problem med kommentarerna, säg gärna till om det blir ytterligare problem så får vi försöka fixa till det. Nu ska jag hämta en cola och hitta något kul att titta på, kanske kläder?


mår som en prinsessa vilket var meningen när bilden togs, prinsesskalas!

Ensam

Det är söndag och jag ska plugga. Ska fira väldigt stort när det här arbetet är klart, längtar som tusan! Men nu ska jag nog ta mig något att äta snart, är inne i en matperiod. Inte bra haha.

Nej men ni vet, dags att göra något vettigt!


tungt och intressant!

Okej, jag överlevde men det va inte långt från döden. Snö och jobbigt, eller det blev jobbigt med all snö för man måste ju lyfta på fötterna mycket mer och lite så.
Annars gick det fint, ökade tydligen tempot och det är ju alltid skönt att ha gjort ett snabbt pass när det känns tungt.

Nu är det dock soffläge som gäller igen och det bästa av allt, äta ikapp! Hehe. Nu är det Erik och mackan som gäller, sen nåt om size zero. Kan bli intressant!


sunshine

Dags att fläta håret och sätta på hornen i pannan.

Nu kör vi här, fint väder är det också så detta kan bli en bra tur. Det enda som är störande är att det har snöat. Men som sagt, får springa med solen.(typ låstas att det är Spanien, fast med andra kläder.... Hehe)
Ni ser på bilden att solen lyser in! Hihi


zebra



Söndag morgon, härligt... ellerrrr??? Inte så jätte faktiskt.

just nu är det soff-mode som gäller, ska snart hämta ett knäckebröd som sista energi inför passet. Ska bli skönt att ha det gjort och just nu känns det som om det är möjligt att ta sig fram 15km. Dom första 5km är jobbigast. JAg brukar ta hela passet i etapper, mycket lättare!
jaja, ska fixa håret lite och käka. Sen ska det bara fixas russin och lite vatten & energidryck, efter det är jag redooo! :)

Vi hörs sen om jag överlever! :)


hittade en bild på en zebra i arkivet.. hur söt?

fantastiskt!

Efter att ha sett alla avsnitt av "NHL vägen till winter classic", så kan jag ännu en gång utvärdera det hela med att amerikaner är helt underbara! Varför? För att dom är brutalt ärliga och säger precis vad dom vill och framförallt vad som behöver sägas!
Insåg efter dessa avsnitt att om jag skaffar mig en PT nån gång, så ska hon/han vara från USA! Älskar att folk kan vara brutalt ärliga.

Jaja, efter att ha både ha nästan gråtit en skvätt framför det där så kom jag på mig själv med ett leende nästan hela tiden. Insåg att imorgon är det jag som måste pressa min kropp, göra det där som känns så långt och jobbigt. Men jag vet att jag klarar det och jag kan ju säga att väldigt mycket är psykiskt. Nästan allt. Sen vet jag hur skönt det är efteråt och hur stolt jag är över mig själv. Inte fan trodde jag att lilla jag kunde springa så långt. Jag som är så kort. Men det funkar.
Nu ska jag lägga mig och läsa lite. Ni får en bild på mitt godis. Nästan lika gott som center, plopp, choklad med luftbubblor, majsbollar med choklad och lysmelk, hehe ;)


byte av skor


känns som om denna dagen tog slut på en gång! Några timmar kvar och jag kommer spendera dom timmarna med mat, mat och mat... eller något att äta kan man säga.

I övrigt så bokade jag och mamma hotell i Stockholm förut, nya löpardojor ska det bli. Spännande! Ska bli kul och se hur Clarions frulle är också. Scandics är världsbäst! Va nära att det blev Scandic Grand Central, men efter att ha tänkt igenom allt en gång så blev det clarion.

jaja, nu ska jag hämta några chips. hehe. :)


dessa ska bytas ut!

dress


något som jag stör mig på är att när vi gick i 9an och skulle ha bal, så fanns det inte många klänningar som va sådär supersnygga. Men det fanns ju några. När man kikar in på nelly idag, så finns det massvis! Önskar att jag gick i 9an och fick göra mig fin igen. Önskar även att min klänning jag hade då passar, men den är tyvärr lite för stor just nu!!!!






periodare



Gjorde något imorse som jag inte skulle ha gjort, åt yoghurt med hallon (som hade stått i kylen över natten för att tina), müsli, corn flakes och liiiite solroskärnor. De va sådär fantastiskt gott att jag ville dö, typ. Inte alls bra för mig eftersom jag är en "periodare" och om jag hittar något som jag verkligen gillar, så äter jag det hela tiden en kortare period. Sen byter jag måltid, så jag får lixom dille på olika saker i perioder.
Men det blir ofta att jag går tillbaka till en tidigare smak som jag gillar. Lite som ett kretslopp skulle man kunna säga. Fast sen så är jag ju lite konstig också.

I övrigt tittar jag på tv (tittar mest på datorn, ioförsig) och hade tänkt att bo i soffan hela dagen. Med undantag för vissa pauser när jag ska typ äta eller besöka toaletten. Långpass imorgon, så fokus på föda idag! Gott! Ha en fin löööördag dudes!

(typiska saker som jag lätt får dille på)
image description
funkar alltid

image description
minus drycken till höger, hatar te!

image description
dom små träden som är extremt goda. Dock avskydde jag det när jag va liten!


glass, funkar alltid. även kakor!

trööööööött!!!!!

Fredag, jag har slutat och detta är den bästa stunden på veckan!! Har varit en helt okej bra men träna innan skolan är hur grymt som helst. Det känns lixom bara bra, speciellt efteråt! Men jag är grymt trött nu, gick ju trots allt upp kvart i 6 imorse! Kommer typ somna vid 9 ikväll...

Väntar på pappa och vi ska tydligen handla lite och sen blir det stallet. Efter det är det helg på riktigt! Dock är mitt blodsockrer på 0 så jag borde inte följa med och handla, oönskade varor brukar få följa med hem då! Nu ska jag gå ut!
PEACE!


Störd

Jahapp, ännu en torsdagskväll när man bara ser fram emot fredag när man ska sluta. Tyvärr står skridskor, naturkunskap, spanska och engelska på schemat innan jag får min efterlängtade helg!!
MEN jag kommer starta min fredag på ett annorlunda sätt. Träning, innan, jaaaaaa ni läste rätt, innan klockan 07.00. Om jag är störd? Jaaa lite... Har aldrig sprungit så tidigt innan men det ska väl gå det oxå.
Därför är det dags för att vila en stund! (kan meddela att denna nageln inte ser allt för mysig ut. Men jag lägger inte upp nån bild på den just nu. Inte läge för det, med tanke på hur den ser ut. Så ni får en gammal bild..)


Bra dag!

Bra dag, mycket bra faktiskt! Startade med träningspass sen en kort ovärd dag i skolan. Menmen, fortsatte med att gå och klippa av lite hår och fixa till utväxten. Fixade en ny tid också, om nån vill skriva upp det?

Jaa, de va väl det. Ska strax äta lite fooooood och sen inte göra allt för mycket. Bjuder på bilder på hur håret blev, snällt av mig. Man borde ha nån som fixar håret varje dag åt en inser jag nu....


Badhuset

Kom nyss fram till badhuset, lite för tidigt men ja då kan jag blogga! Vi har bad på idrotten och det känns lika värdelöst varje gång, idag ska vi livrädda. Det väcker många minnen att sista här, när man en gång i tiden simmade själv. Ibland ångrar man att man inte gör det längre, men satan vad enformigt det var.

Nu ångrar jag även att jag inte har jobbat på brännan jag fick för en månad sedan. Den sitter liksom inte kvar, fuck!


mycket fritid?

Ni har ju få tagit del av några av mina små "göra innan jag dör" bilder dom senaste dagarna. Lite gulligt tycker jag, bilderna alltså. Frågan är bara vad det är man vill göra mest innan man dör?
Har man mycket fritid så är de ju värt att fundera på!

Har absolut ingenting att tillföra världen idag. Värdelös dag. Vila. Lite choklad. Skolan. Stallet. Kul dag. Not.
Imorgon har jag en kort dag i skolan, efter det ryker det ett par cm av håret och utväxten blir ett minne blott!
Men nu, facebook och sen sova!


while i'm sleeping











klädätare och livstecken

Är det bara mina kläder som tvättmaskinen gillar!? Eller äter eran tvättmaskin upp era kläder också? Våran gillar speciellt mina svarta linnen, leggings och andra basplagg som man behöver. Har slösat för mycket pengar på svarta linnen och imorgon kommer jag behöva slösa ytterligare ett par kronor på det. Kalla mig snål, men det är så sjukt störande!!!!!
Sen så kommer kläderna fram när man har köpt nya. Så är det ALLTID! Och ja, jag är lite bitter för att jag inte kan ha dom kläderna jag vill.

Annars då? Jo men tånageln kliar lite och nu ser man att den kommer trilla av. Sen så va jag tvungen att gå in och se hur många som klickar sig fram hit varje dag. Visste inte att våra liv va så intressanta? Tydligen va det några som tyckte (och tycker!) det. Trevligt, ännu trevligare om ni lämnar ett livstecken. Jag hade tänkt att dö nu. Godnatt!


kompensation

Jag har varit dålig på att blogga och så kommer det fortsätta att vara den här veckan, mycket som ska göras i plugget. Snart kommer det lugna sig, kompenserar er med några frågor.


Är du singel ? Neej
Tror du på kärlek vid första ögonkastet ? Har aldrig varit med om det så, nej.
Hur många har du varit riktigt kär i? En
Är du kär just nu? Ja!!

Namn? Hanna
När fyller du år ? 10 Maj
Några piercingar? Öronen
Vad har du på dig just nu? Mjukisbyxor & Tröja
Vilken årstid är bäst? Vår & Sommar
Hur ser den perfekta morgonen ut för dig? Sova tills jag vaknar, ligga kvar i sängen och mysa och sen gå upp! 
Vad tycker du mest om hos dig själv? Vet inte, haha!
Vad är du bra på? Vet inte, sova? ;)
Vem älskar du mest på denna jorden? Den som kom på att vi är lediga på helgen!
Sover du hellre själv än tillsammans med någon? Har blivit så sällskapssjuk så tillsammans med någon...

Vad har du gjort?
Idag? Sovit, utv.samtal, skolan, hem, stallet, plugga ;)
Vad ska du göra nu? Svara klart på frågorna och sen är det oklart
Har du gjort något dåligt idag? Spottat ut ett tuggummi på marken, hehe / CARE!!!!!!!!
Vad har du ätit idag ? inget... hehe. nej men minns inte, eller orkar inte skriva
Har du duschat idag? japp
trött nu? icke
Vad händer i morgon? Skolan och sen hem och plugga
Går du i skolan? Ja..
Har du varit i skolan idag? Ja
Vilka sidor på Internet är du inne på just nu? Youtube, facebook & blogg.se

TELEFON/MOBIL

Vem ringde dig senast? Mamma
Vem ringde du senast? Frisören
Vem sms:a till dig senast? Fredrik
Vem sms:a du till senast? Fredrik

SF&AW

hon är ju typ det snyggaste som går i ett par skor. hade jag varit lagd åt det andra hållet så är hon det självklara valet!!!




men man ska ju inte klaga på en sån här skönhet heller. han är också det snyggaste som går i ett par skor!



levande

Känslan av att vara levande, när man kör ett intervallpass. Känner mig dock inte så trött just nu men det sliter bra på benen så kanske vila imorgon. Vi får seeee!

I övrigt är vi på väg hem, ska käka lite och sen gå till stallet. Ja, en liten livsrapport. Ha det fint!


I ett nötskal

Kan ju inte bara vara jag som lider av att inte kunna lägga ifrån mig mobilen på kvällen?!
Grejen är ju den att man lär sig ALDRIG att göra det i tid. Sömn är ju det bästa som finns!

Nog pratat om detta, dags att ta tag i saken och sova ett par timmar innan det är dags för skola, träning och stallet! Livet i ett nötskal!


before I die










lite bilder


trött hjärna, trötta ben och en trött Elin. Skulle ha varit i stallet idag men dagen ändrades till onsdag och just nu känns det bra! Så något spännande som har hänt under dagen? nope.

Biggest loser på tv, dom ska gissa hur många kalorier deras favoritmat innehåller. Favoritmaten innan programet alltså. Helt sinnes hur mycker dom åt. Men helvete vad dom kämpar. Bra motivation när man själv inte orkar, inte för att jag är tjock (läs: sjukt fet) men mer för att se hur mycket man kan pressa sin kropp. Därför kör jag intervaller imorn tror jag, chocka kroppen lite.

bjuder på lite olika bilder från olika tillfällen, med olika människor och i olika tider så att säga!


(saknar att inte ha en fet utväxt. 3 days left)


lite lagom koncentrerade en fin dag i april


lite störd tjej, ser ju ändå ganska glad ut. beror på påsen från BK!


hanna funderar en liten stund och jag, jaa. vad gör jag?!


bästa jobbet, born this way blev helt plötsligt en lite bättre låt!

längtar lite

Måndag, den längsta dagen på hela veckan! Men vi ska nog klara av denna veckan och måndagen också.
Ja och denna veckan bjuder inte på så mycket roligt, inte mer än vanligt. Långpass till helgen vilket innebär att jag kommer slänga in ytterligare en vilodag, på onsdag. Så tre vilodagar denna veckan, utöver det så blir det så ska jag kötta sönder :)

Dags att fortsätta med att tugga tuggummi! (längtar liiiiiiiiiite efter långpass men bara liiiite!!)


before I die







what would you do?

förslag?!

Jag klarade av mitt pass idag, kom precis i rätt tid till gymmet. Löpbandet bredvid mig va trasigt och det va måååånga som gick upp på det och vände. Jag däremot svettades som en gris kändes det som, sen ett spinningpass på det. Skönt!

Nu är det jag och beyonce, har käkat apelsin och druckit en cola. Livet leker kan man säga! Funderar på vad jag ska stoppa i magen här näst. Något förslag? ;-)


plötsligt händer det

är på väg till träningen, pappa kör mig. Han tog nyss upp plånboken, öppnade facket med sedlar, tittade och frågade "behöver du någonting?" mitt svar blev nej... Fast kanske skulle jag sagt ja?!

Undrar när det händer nästa gång? Hoppas snart!


Ingen bra dag

idag är en sån där dag när jag absolut INTE vill träna. Men det är också en sån dag när jag måste träna, efter två dagars vila så blir man lite lat... Kommer kännas skönt efteråt iallafall, hoppas det , fast det brukar det göra!

Var uppe tidigt imorse för att ta ut hästarna så tröttheten kommer smygande och det är typ 1 1/2 timme tills jag ska åka och träna... Löpbandet känns inte så aktuellt, inte heller spinningcykeln. Blääää!!!


size me

Inte så glamour i att svettas på gymmet eller ute på en löptur flera gånger i veckan, slänga upp håret i en tofs och bo i träningskläder och skor! Jag kände ju igår att de va dags att känna sig lite snygg, första steget va att måla naglarna. Fixade klart dom med topplack idag.
I veckan kommer jag fullfölja detta med en klippning och fixa utväxten som inte är så snygg.

Däremot så är det dags för oss tjejer att kanske uppskatta oss själva och inte fokusera på det dåliga utan det bra med oss själva. Tydligen är det bestämt hur man ska se ut!? Jag visste inte att det fanns såna "regler"?!
Säger som BB (blondinbella), size me ä det som gäller! (bra sagt Elin)


before I die

I want to....










Finaste

Kan ju lova att jag blev pigg när jag gick ut i kylan. Kroppen frös till is, men nu är jag hemma igen! Käkat och ja nu tittar jag på tv och blev trött!

Har inget mer spännande att bjuda på, inte mer än en bild på finaste hästen!


ganska sugen


godmorgon!
Känner mig ganska så otaggad för stallet just nu, kikade nyss på termometern och den visade -17 grader. Inte så kul. Men det är bara att bege sig iväg fast det blir inte än på typ 2 timmar.

Har ialafall tryckt i mig lite melon, apelsin, äpple, hallon och hårt bröd till frulle. Standard. Jag käkar antingen hårt bröd och frukt eller gröt med hallon till frulle. Båda är grymt gott och eftersom jag ska träna ganska så hårt imorgon så blir de gröt då.
Nog pratat om det. Har typ inget mer att säga förutom att jag är gansa sugen på godis. center, plopp, lysmelk, twix, majsbollar med choklad på och jaa. Sen skulle ju inte lite dajmglass sitta fel, inte heller lite vaniljglass med krossad choklad i.... Jaa, får fortsätta va sugen på det ett tag... Lite marabou med luftbubblor i... får fortsätta längta efter det OXÅ!!


blev ju inte bättre nu!!!
image description
detta är ju oxå gott, faktikst! (med hallon i och kanel på!)
image description
och detta, himla gott!

längtar lite, men bara lite

Hmm, känner av tröttheten vill jag lova. Efter att ha sett både Elsas värld (haha, tror den heter så, på TV3play) och livet blir bättre så ville inte ögonen mer, dom strejkar.
Gick in på Facebook och grattade folk som fyller år... Jag erkänner väl att jag längtar liiiite till jag fyller år, men det blir ju ingen vanlig födelsedag. Den kommer att spenderas med en himla masa tankar! Men en liten längtan finns där, just nu iaf!

Annars då? Jo men det är lite för kallt för att man egentligen ska vilja vistas utanför dörren. Ytterdörren alltså. Imorgon ska jag dock tvinga mig till stallet och februari bjuder på medelhavsklimat, titta bara på bilden!!!!


stela killar

Jahapp, läge att måla naglarna. Därför tog jag saken i egna händer och kletade på lite nagellack, lila blev det. Fast de var näääääära att det blev ljusrosa.

Annars så va det en sjukt dryg dag i skolan som började med boxning och yoga på idrotten. Kul att se alla stela killar utöva yoga vill jag lova! Men nu ska jag fortsätta vänta på att nagellacket ska torka. 1 timme, minst är det som gäller. Fast det va väl ingen nyhet? :)


megamycket

Okej, en liten uppföljning på förra inlägget. Det fanns ingen keso, men det gick bra ändå, även fast mina pannkakor är mycket godare. Faktiskt!
Men träningspasset gick fint, intervallpass typ va det och det va skönt att svettas lite. Igen. Det som är grymt med spinning är det att man inte behöver tänka. Det är någon som säger till dig vad du ska göra och säger att du minsann orkar mer, det behövs ibland när det mentala sviker!
Men, efter att ha kört två pass så behövs det megamycket sömn och det kommer jag bjuda min kropp på.
Godnatt!


räknar ner

dagens första pass är klart, bara ett kvar! Men innan det är det en dag i skolan, ganska så soft dag men ändå. Sen är det pannkakor till lunch idag, mums! Pannkakor med keso och lite sylt... Finfint det :)
Nu ska jag fortsätta vänta på min lektion, räknar ner till lunchen!


Torsdag

God morgon!

Vi börjar med det negativa som är att jag spillde kaffe i min vita soffa imorse, inte speciellt kul måste jag säga. Orkar inte tvätta klädseln så jävla jobbigt. Inte så snyggt med kaffefläckar heller men.
Det positiva nu då, jo att på H&M's app har de släppt bilderna på David Beckman vilket jag inte klagar på. Typ 10 bilder som alla är sjukt snygga. Man tackar!


blod, svett och tårar

Har ikväll gjort det man inte ska göra, somna innan man egentligen ska sova! Men det va himla skönt och jag är trött nu, så antagligen så behövdes det lite sömn!
Något som inte behövdes va bilderna i Veckorevyn på massa goda bakverk och god mat. Blev hungrig! Tur att det snart är morgon och frulle!
Imorgon kör jag träning, dubbelpass. Först en liten stund på morgonen och sen spinning på eftermiddagen. Måste toppa formen nu, och det krävs fan både blod, svett och endel tårar!!
Godnatt!


22.04

Efter den längsta dagen på hela veckan ligger jag nu väldigt ensam i sängen och tänker på att det är inte så dumt att vara ensam ibland. Ibland alltså. Minns i somras att jag inte sov många nätter ensam, väldigt härligt. Är skönt att vakna för att sedan kunna prata med någon. Men nu är jag ensam, vet inte riktigt hur jag ska ligga. När man sover två, oavsett med vem så ligger man på ett speciellt sätt men nej hittar inte det sättet när jag sover själv tydligen.

Det var väl allt från mig, hörs imorgon!


funderar

Säger samma sak som Hanna, vem fan bad om kyla!? Minus jävla 17grader på lördag när jag ska till stallet, ehm.... Ingen ridning isf!

Men nu ska ni veta att jag har fått tillbaka mitt 3G nät, så nu kan jag surfa igen!! Sitter och väntar på Hanna, funderar över hur min tå ser ut men vill inte veta. Har även tagit en funderare på varför man blir så himla sugen på godis och kakor (åååååh, kakor. Kan äta huuuur många som helst!) mitt i veckan helt utan anledning?! Kommer påpeka detta för Hanna när hon är i stan, för det smittar av sig. Kommer sluta med att en godispåse följer med hem.
Är lite sugen på hårt bröd och apelsin och äpple. Ska sluta tjata nu. Vi hörs senare i livet! (och nej, jag kan inte använda några andra skor än uggsen. Jag vågar inte det. Fult men sant)


Va fan?!???

Vem fan har bett om det här jävla vädret? Skandal. Vill fly landet, någon som hänger på?


RSS 2.0