tänk på saken


Okeej, blåsan gick isönder. Inte så mysigt, men det gör ialafall inte ont längre som tur är!
Däremot är jag dödstrött och skulle mer än gärna gå och lägga mig nu, men ska vänta lite tror jag. Imorgon väntar ju skolan, inte så rolig dag men jag ska väl överleva den också. Däremot är det en PLANERAD vilodag imorgon. skönt!

Har funderat över en sak när folk skriver att dom har sprungit 5km, då skriver många en halvmil. Varför? För att det låter längre? Fattar inte grejen. Inte säger man väl "idag har jag sprungit 0,8mil"? Okej om man har sprungit en mil, man vill kanske inte skriva 10km... Men ja, ni fattar. Om inte? ja men då kan ni ju tänka på saken.
Tror minsann att det är dags att ta tag i livet. Hungrig blev jag också, en liten knäckemacka tror jag de får bli innan läggdags... hehe :)



image description
haha, jag ser ju såååå liten ut på första bilden! 08 är den ifrån, den andra från detta året tror jag...

Trycket har lättat

Asså jag orkar Inteeeeeee!!!! Ni vet min blånagel, eller svartnagel är det mer... Den gör ju lite ont och så, men när jag springer så gör det inte ont, inte när jag har mina löparskor eller uggsen heller. Träningen gick super och jag kände att det inte gjorde så ont längre, eller att "trycket" på tån hade släppt va mer känslan. Nu tog jag av mig strumpan för att titta hur det såg ut. Skulle jag inte ha gjort. En blåsa, på jävla stortån. Vågar inte visa någon i familjen. Okej, jag vet att vissa läser detta...
Jag får helt enkelt välkomna vilodagar i nån vecka. Panik. (det värsta är att efter jag hade den andra blåsan så fick vi rådet att vi skulle ha stuckit hål på den. Lovelife)

Ska avsluts här, stallet väntar. Ni får en bild på den förra blåsan så länge. Vågar inte visa denna i offentligheten!


smart

Mysigt med håltimme på ett par timmar, tillbringar dom framför datorn i biblioteket med en kompis. Lunch om 50 min typ. Fisk idag, ska bli supersmart!
Träning sen, ännu mysigare. Tack och hej!


Slapp

Smärta har ännu en gång fått en ny innebörd, eftersom jag inte hade några "cykelskor" på mig idag under passet, så måste man ju typ spänna fast fötterna lite härligt så att det trycker mot stortån. Mysigt! Men passet va grymt bra, man märker när det är en PT som har det!

Nu är det sängläge, ska bli skönt att somna om jag gör de nån gång?! Imorgon väntar en sjukt slapp dag i skolan sen lite träning på det. Ganska okej! Godnatt!!


banan

Bäst att jag skriver detta inlägget när jag ändå har internet.. Ska sticka iväg och träna, jag och min tå. Skönt med spinning i 45 min, kortpass men det är inga fel! Aja, skulle väl bara säga att jag lever men har fruktansvärt ont i huvudet. Ska köpa en banan när jag kommer till gymmet, det är ju typ jättegott och sjukt underskattat!

Vi hörs senare dudes!


hjälp på traven

Söndag. Ångest. Måndag imorgon, skola.... Härligt! Ellerrrr?!
Har iallafall soft dag med musik hela förmiddagen och sen eget arbete hela eftermiddagen! Träning 16.00 står på schemat, spinning får bli första passet efter långturen. Har inte lagt upp veckans träning än, men det kommer väl det oxå. Tån är ju inte helt bra heller, jag hjälper den lite på traven genom att gå i uggs om dagarna. Fult men lika skönt som det är fult!

Godnatt people!


Idag är dagen

Trodde aldrig dagen skulle komma när jag skulle säga att det kändes lätt att springa 15km. Men idag är den dagen. Kan inte fatta det ens, för 2 månader sen så va jag precis skadefri och hade börjat springa igen och nu är jag här!
Men som sagt, härlig känsla och det gör bara att jag är mer taggad på nästa långpass som just nu, känns som om det kommer kännas tungt av någon anledning!?

Nu ska jag jag fortsätta min kväll med Beyoncé. Blir tidig sömn idag. Underbart! (ni får en dålig bild, hehehe)


pulsen

Okej, here we go again... har käkat frulle så jag kommer orka, då består den av gröt, knäckebröd och äpple! Har fått i mig några vindruvor oxå, hoppas jag tar mig nånstans på det. Har med mig russin och nån energidryck också när jag är ute och rör på fläsket... Okej, när jag är ute och rör på mig, hehe :)

Ska väl försöka slappna av lite nu, frullen ska ner i magen och pulsen ska ner en aning, den sticker gärna iväg när jag blir lite taggad... Är inte så taggad, men ja. Ni fattar. Jag kommer klara detta, gjorde det ju förra veckan! (bra tänkande!) sen kan man tänka att man ska springa en kortare tur och ha det som mål och när man är där, så vet man att det går att springa längre!!!!

Peace!


10 sek

Borde sova, ska sova snart. Har precis nyss använt listerine (stavning?!) för första gången i mitt liv. Trodde på riktigt att min mun skulle dö efter 10sek, men de är skönt efteråt precis som allt annat, typ...
Annars då? Jo men imorgon väntar ett 15km pass tror jag. Vet inte om de blir 11 eller 15. Men när jag har gjort 11, så är det inte så mkt kvar. Plus att det "bara" är dom första 7km som är jobbigast.
Nu ska jag sova. Ha det fint, kommer säkert ett ångestinlägg imorgon.....


Motiverade

Vi är helt sjukt motiverade denna eftermiddag. Tydligt att Facebook och twitter är roligare än Pedagogiskt ledarskap. Hela klassen håller med!


Horoskop

God morgon!

Sovit gott? Själv sov jag bättre än någonsin typ, Victoria's Secret har god inverkan tydligen. Började dagen med att kolla mitt horoskop i mobilen, vet inte hur jag ska tolka det. Känns som en bra start på dagen, eller?


vilat ögonen

Jahapp, efter att ha vilat ögonen på diverse kändisar så tog jag mig en extra titt på Andreas Wijk innan jag slog igen tidningen! Bra avslut om ni frågar mig.
Annars så har jag vilat ögonen i nån liten h&m tidning som kom hem. Chinos, en body och lite annat smått och gott kommer att få följa med mig under våren. Problemet är ju bara att allt ska sitta bra.
Nu ska jag sova, underbara fredag imorgon sen en härlig helg som kommer spenderas med ett långpass och i vågrätt läge! Ni får en bild på hur mina ben såg ut förut, om det kommer finnas nån hud kvar? Tror inte det, (men jag smörjer ju in mig varje kväll så lite ska de väl va kvar)


Två bilder

Missade bilderna i förra inlägget så här kommer dom!

https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/1177818/images/2012/pic_186379657.jpg" class="image">


Chill

Tänkte att jag för en gång skull ska gå och lägga mig i tid så jag får bra med sömn. Visserligen har jag sovit väldigt bra sen i tisdags, alltså två nätter haha! Sömn är på riktigt A och O för mig, får jag inte tillräckligt med sömn är det kört. Så nu ska vi sova, eller inte än.

Tänkte faktiskt titta på Victoria's Secret Show innan jag somnar, haha. Vet att jag inte är ensam om att titta på det. Hehe...

Puss!


BL!



okeej, biggest loser kan ju vara det bästa programet på tv, på den sämsta tiden. Nu menar jag det amerikanska. såååå mycket bättre än det svenska, tränarna är ju grymma! Men jag saknar Jillian, hon är den bästa. punkt.

sådär, då har vi avslutat det samtalet. Snart mat, hoppas och tror jag. Hanna köpte godis förut och det drog i min mun också vill jag lova, men jag höll mig i skinnet. Visste att jag bara skulle ångra mig om jag hade köpt. Veckorevyn och en cola fick följa med mig hem istället!
Så resten av dagen spenderas framför tvn och sen med tidning i sängen. Borde fixa en grej till svenskan också, menmen. Det är mycket man borde göra!

image description
åh, herre. tummen upp....

Glee

Innebandyn var faktiskt lite rolig på idrotten, glad överraskning! Sitter nu hemma och ska se på Livet blir bättre men först tänkte jag kolla om Glee season 3 finns att ladda ner. Har inte orkat tidigare men nu så.

Hörs senare!


Torsdag

God morgon alla!

Idag är det en bra morgon förutom att vi har innebandy på idrotten. Jag är inte speciellt duktig på innebandy vill jag meddela. Annars är det väl en ganska bra dag.
Även gårdagen var fin, träffade en kompis och var i stallet. Kvällen var även den magisk, det är bra att ha en kompis som går frisör så man kan få lite små tips :)


Google

Nu ligger man här i sängen som varje kväll innan man ska sova. (smart Elin, smart!) nästan alltid olika tankar som snurrar och just idag så går det inte att beskriva tankarna. Vissa känner säkert igen sig?! Ni borde det iallafall, annars vet jag inte hur ni lever :)
Imorgon, torsdag är en soft dag. Börjar sent, slutar tidigt. Träning på morgonen, har bestämt mig för det efter att ha spenderat ett par minuter på Google om blånagel och allt vad det innebär. Ofarligt är min och många andras bedömning! Så här säger vi godnatt!!!


vila

Vilodag. Har inte hänt på flera månader tror jag, men med statusen på min tå så va det nog bra!
Precis när jag skulle åka och träna ringde min bror och frågade vart jag höll hus, och frågade om jag skulle med hem. Jag kunde inte motstå och nu sitter jag här, trött och kall. Snart stallet sen hem och typ dö!

Ha en fin kväll folket, jag ska inte plugga tror jag. Har inte heller hänt på ett tag! (synd att man inte spenderar vilodagen på samma sätt som på bilden)


Öppna armar

God morgon! Tänker ta emot den här dagen med öppna armar, den får gå hur den vill men jag ska försöka göra den så bra som jag kan. Har i alla fall en sak som kommer rädda mig idag, musik!


en månad

Haha, fantastiskt att det är den 24e idag. 1 månad sen jul va och det är 1 månad till det är sportlov. Sug på den, LOV!!!! Nedräkningen har börjat!

Jag ger upp dagen nu, eller jag lämnar internet för en liten stund. Går och borstar gaddarna för att sedan hoppa i sängen. Underbart. Kort dag i skolan imorn oxå, för jag har prov. Träning på det och sen stallet. Nu är jag supertrött. Hejdå!


lista, hehe

Nu blev jag oseriös och tänker därför göra en sån där härlig lista som man gjorde när man hade bilddagboken, och jag erkänner. Jag gillar att läsa andras svar.... ;)


Smeknamn: Hannis användes senast idag, det kommer och går 
Födelsedag: 10 Maj
Bor: Ja, hemma?
Arbete: Inget, studerar

FAVORIT…

Färg: 
Marinblått är fint! 
Plats: Sängen
Drog: Skulle väl vara socker- alltså godis
Film: Det finns så många bra, Water for elephants kanske
Serie: Glee
Café: Wayne´s eller Melkers
Skor: Converse


BRUKAR DU…

Titta på dig själv i spegeln:
Finns det en spegel när jag går förbi så kollar jag
Gnälla: Hoppas inte..
Skrika: Nej, brukar kunna behärska mig
Sova: Sover när jag ska sova, helst länge
Drömma mardrömmar: Nej, eller väldigt sällan
Försöka vara annorlunda: Nej det blir bara fel då.
Klä dig i svart: Ja jo men det händer ofta
Hata folk: Nej, vinner ingenting på det- meningslöst


NÄR…

Åt du senast:
nyss, apelsin!
Läste du en bok senast: På resan
Var du på konsert senast: Längesedan det du
Kysste du någon senast: Imorse
Svor du senast: Antagligen idag, tänker inte på det
Sjöng du senast: Förut
Är det sommar: I Juni så det är ett tag kvar...

VEM…

Saknar du:
Vänner just nu som kan få mig att skratta sådär som bara de kan <3
Rörde dig sist: Någon i bussen förut kanske, inte med mening alltså
Gjorde dig riktigt glad senast: Mina vänner i skolan idag, det behövdes!
Fick du sms från senast: Hannah, fina Hannah


HAR DU…

För många vänner:
Nej, eller på FB ja- borde rensa
Tvångstankar: Inget allvarligt
Någon annan psykisk sjukdom: Nej, hoppas på att jag är frisk
Färgat håret: Det har jag
Brutit några ben: Icke
Några piercings: Öronen
Egen dator: Ja
Gjort bort dig rejält: Ja fyfan det har jag
Bra självförtroende: Nja, eller vadå nja. Nej det skulle jag inte vilja påstå
Kysst någon: Ja
Sagt jag älskar dig till någon idag: Inte vad jag minns, sa det igår iaf!
Varit kär: Är kär, underbarast
Blivit kär i någon på nätet: Nej
Dumpat någon: Ja
Blivit dumpad: Nej
Velat vara otrogen: Nej, varför skulle man vilja vara det?

HUR….

Fördriver du tiden: Facebook eller mobilspel...
Mycket pengar har du: Inte mycket det du
Ofta diskar du: Diskmaskin
Ofta städar du: För sällan
Ofta träffar du din familj: Varje dag, eller nästan i alla fall


ÄR DU..

Förstående:
Förhoppningsvis i rätt lägen, ja
Öppensinnad: Ganska
Osäker: Ja
Smart: Lite smart är jag nog...


kul liv

Jag är ganska så smärttålig, men börjar bli lite småtrött på att det heeeela tiden är mig som det drabbar...
Det är den där tån som inte vill hänga med i mitt tempo, den strejkar. Fast det går bra när jag tränar, men efteråt. Jaa, det går inte att beskriva, därför försöker jag plugga lite till som jag har gjort det senaste här. Lite glass skulle ju vara gott, men nää inte nu. Får bli en annan gång!
Ni får se en bild på mina missbildade och förstörda fötter (borde ta hand om dom lite, egentligen). Ser ni skillnaden! Om inte? Boka synundersökning :)


orkar inte

tog mig vatten över huvudet, fuck de där grejerna. Det löser sig, jag är inte så duktig som jag vill haha! :(

tar tag i viktiga saker

Jag hade inte speciellt mycket för mig den här kvällen och tänkte därför ta tag i vissa saker. Som att fixa så jag kan se mitt banksaldo på mobilen, vilket förenklar allt väldigt mycket. Ska bara hitta det där viktiga pappret som mamma påstod att jag har tagit... Tror inte på henne ;).

Pratade även med en kompis idag som berättade att hon hade ställt sig i bostadskö när hon gick i 9an, vilket jag tyckte vara väldigt bra av henne. Så jag tänkte nog inte vara sämre själv. Ska kolla runt och skriva upp mig lite här och där. Kanske inte bara i Karlstad, vi får se hur det ser ut. Får kolla närmare på det senare.

Har jag tråkigt kanske det kommer något underhållande ikväll! ♥


fina tider

Kult

Dålig dag, en väldigt dålig dag. Den började super men det kom en svacka. Är dålig på att dölja det. Fult att ljuga, men vita lögner är okej. Frågar någon är det bra, underbara dag! :)


Inte välkommen

Hej fuldag, du är inte välkommen men verkar hälsa på ändå.
Ingen bra dag idag (fast jag sov underbart inatt, en bra sak), vill att skolan ska vara slut nu! Ska träna om jag kan då, min tå gör väldigt ont förstår ni, vissa stunder. Men kanske blir det bättre med mina favoritskor? Vi får hoppas! Nu öppnade biblioteket, dags börja jobba!


sällskap

Dåligt med uppdatering idag, men ja vi har väl gjort annat... Eller Hanna har ju varit hemma men har säkert haft bättre saker för sig, som att sova.
Jag däremot har jobbat hårt i skolan! Sen så har jag surfat slut på min surf för denna månaden, haha! Tur de finns wifi på skolan iallafall!

Men nu ska jag fixa lite för imorn, sen lägga mig i min nybäddade säng <3 (inte lika mycket <3 att jag har företagsekonomin med mig som sällskap. Det kunde varit bättre, sällskapet alltså)


jag lever

Bara titta på bilden, sen kan jag ju meddela att jag lever och att det va sjukt jobbigt vissa delar...
Sen så blev musiken tyst efter halva tiden ungefär... Lyckat! Men nu njuter vi av söndagen med en cola!


spökar



ahmen helvete alltså, vad tänker jag med? Hur tänkte jag när jag bestämde mig för ett 15km pass? Inte alls antagligen, samma som förra helgen. Det värsta av allt är att jag måste springa längre för varje gång, och nu tänker alla "men varför gör du det då om det är så tråkigt?"

Det är inte grejen att det är tråkigt, utan det är känslan efteråt och att man har klarat det. Den känslan är obeskrivlig. på riktigt är den det. Sen försöker jag ta mig igenom passet mentalt, måååånga gånger och tänka i etapper. Sen så att jag gjorde ett 11km pass förra veckan, gör det lättare. För då vet jag att jag klarar den sträckan och har bara 4 km kvar.... bara tiden som spökar i hjärnan!!!



lite cola och glass är man välförtjänt av efteråt också! Hinner inte äta ikapp efter ett långpass, måste äta dubbelt så mycket som jag brukar ungefär.... stört och galet

mobbad

Funderar på varför jag och min torra hud sitter upp i sängen med kläder på och inte ligger under täcket utan kläder?! Har inget bra svar på frågan, känner bara paniken att jag måste sova. Vet inte varför jag skriver detta, men jag har väl tråååååååkigt kanske?!?!

Ska iallafall upp tidigt och ta ut dom små liven (hästarna) tidigt imorgon sen hem och käka frulle. Efter det vet vi alla vad som väntar och jag försöker att tänka "tänk inte på tiden, för i helvete!!!" men ni förstår att kärringen på runkeeper förstör det. Hon pratar var 5e minut. Trevligt sällskap! (kan ju lätta på hjärtat och bekänna att jag ibland pratar lite med mig själv, för att se så att jag har ett bra tempo.... Hahha, mobbad)

Godnatt!


testa själva

Okej, sämsta ridturen på länge. Det blåste kallt så jag fick ont i huvudet, sen va hästen pigg och jääävligt "tittig". Menmen, efter några väl valda ord och lite sånt så gick det bra.
Nu förbereder jag mig för morgondagens träningspass som kommer bli överjävligt (finns inget som heter så men). Långt, men det är inte problemet, utan det ligger i tiden. Jag får inte haka upp mig på tiden... Jaja, nu ska jag typ äta lite så kroppen lagrar massssaaa energi. Det behövs, tror ni mig inte kan ni oxå köra 15km löpning! (och ja, jag vill tillbaka till Spanien!!!)


äta!



jahapp, inte så kul dag alls. Grått och kallt ute, en sån dag när man inte vill gå till stallet men måste.
Ska dra iväg vil halv 12 tror jag, då har man det gjort och kan ta de lugnt resten av dagen. Idag ska det ätas, eftersom det väntas långpass imorgon om vädret tillåter. Annars blir det något annat, haha.

Nu ska jag fortsätta se på tv och tänka lite till!!

image description

image description
(bliiir sen, hehe)

tycker synd om...

Okeeej, jag överlevde! Skönt att slippa belasta så jävla hårt hela tiden, tycker liiiite synd om mina ben, fötter och knän. Dom får ta mycket stryk, men imorgon är det vila som innebär en promenad till stallet, rida och gå hem igen. Övriga dagen kommer att spenderas så stillasittande som möjligt.
Är supertrött och ska sova! Behövs kan jag säga, behöver energi till helgen och veckan. Ha de bra tills vi hörs nästa gång! (får se om jag somnar, det befinner sig en mygga i mitt rum. Trodde dom va döda nu?!?!?!?)


120120

Jahapp, dags för att åka och träna. Spinning, första gången på lääääänge! Hoppas på att slippa träningsvärk imorgon, för att på söndag väntar långpass igen. Eller nej, inte om det blåser jättemycket men annars så.

Inget mer viktigt att säga, förutom att NRJs app borde funka. Det gör den inte, inte som den ska iallafall. Här sätter vi punkt.


Haha!!!!

Haha! Där fick ni, alla som har nyårslöften!!! Hoppas ni tröttnar på att aldrig få plats på passen!!!


jobbigt

Okej, trött tjej ligger i sängen.
Jag kan ju bara säga att jag längtar tillbaka till spanien, skulle göra vad som helst för att bara få en vecka där just nu. Finns ju dock en nackdel när man är här i Sverige, huden blir torr! Jättetorr. Ni får en bild hur det ser ut på det värsta stället på min mage, så vad jag gör innan jag lägger mig i sängen? Smörjer in mig, sjukt jobbigt ska ni veta! Nåt som inte är jobbigt är ju att sova därför kör jag på det nu! Godnatt! Bjuder på en bild på mig själv också, 2 bilder. Inte illa! (1:a bilden är magen, andra bilden är ju jag, som ni kanske ser?)


Hela natten

Tandläkaren gick bra, efter 5 min var jag klar och jag hade skött mig bra. Inte några hål eller sånt! Vidare till stan för att träffa älskade vänner för första gången sedan i december, kärt återseende.

Jag tror att jag är inne i en sämre period, för jag får inte ihop något alls just nu. Det gör mig galen. Ni vet när man känner sig otillräcklig till alla och inte kan göra något åt det utan står där hjälplös. Ska fundera över hur jag ska få ihop allt inatt, hejdå sömnen och hej Beyoncé! <3


Svårt val

Bra dag, helt fantastisk dag än så länge faktiskt! Den började med ett träningspass som va tänkt att vara kort för att springa ur lite mjölksyra som jag fick igår när jag körde ett grisigt intervallpass, men det kändes så grymt i benen efter ett litet tag så när det hade gått 20 min (som jag hade tänkt från början) så fortsatte jag i 15 min till! Men efter det så gick skolan fint!
Snart hemma och redo för lite plugg!
Står inför det stora problemet om jag ska träna imorn eller inte, svårt! Men tror jag kör imorn oxå, hehe :)


Tandis

Sitter och väntar på att tandläkaren ska sluta äta lunch så jag får mina tänder kollade. Undersökning på 10 min, helt värdelöst! Och ja det var väl det..


då&nu



förut hände något som händer ganska ofta i min värld och nu pratar jag inte om att jag tränar eller äter. För det tar ju upp stor del faktikst.
MEN, jag va med pappa på ICA också skulle jag hämta hallon men när jag ser den sista påsen med dom hallonen jag ville ha, så ligger dom där bredvid. BLÅBÄR! Stora fina goda blåbär. Detta innebar såklart att dom fick följa med hem.
När jag efter maten skulle ta hallon och blåbär så ser hanna detta, och ville ju oxå ha blåbär. Så, vad ska man säga? Kommer antagligen börja leva på blåbär från och med NU! Kanske kan de vara gott att ha i gröten också? Ja, jag får testa nån dag. (kommer inte våga om de inte är gott)

Nu ska jag ta min företagsekonomibok och läsa lite, sen sova! Imorgon väntar träning och skola. I den ordningen!




image description
nu

Problem

kan ju meddela såhär på eftermiddagen att provet gick nog ganska bra iallafall! Mitt enda problem när jag skriver prov är det att mina händer alltid är kalla och höger (som jag skriver med) är lite drabbad av detta. För jag blev biten av en häst för typ 1 1/2 år sen och ja, min tumme blir lite konstig... Haha :)
Vilket problem kände jag, menmen... Träningen gick super, intervaller blev det. Känns skönt att vara igång såhär efter skador och sånt. Nu hoppas vi att jag slipper sånt i fortsättningen :)

Nu snart kommer pappa, så efter att vi har handlat så är jag ju hemma. Typ om en timme säkert.... Vad ska jag göra då tro? Jo men plugga!!!!!


kul!

Sitter på det rockigaste stället på jorden, skolans bibliotek. Stort, kallt och tråkigt. Börjar om en timme med prov, sen tar det väl 30-40 min. Hoppas inte det tar mer för jag vill ju slippa ja, alla med nyårslöften på gymmet.
Känner ett starkt behov av tuggummi. Orkar inte gå och köpa det bara... Livet är inte lätt!
Nu ska jag fortsätta här, kulkul!


för det första...

Om det inte va ordning i förra inlägget, så är det tvärt om nu. För det första så ligger jag i sängen och klockan är inte ens 23!!! För det andra så har jag pluggat och för det tredje så har jag fixat allt för imorgon!
Ordning och reda, pengar på fredag!
Imorgon har jag en lektion, prov. Himla skönt att kunna åka och träna efter det och slippa trängas med alla andra. Tyvärr är det ju ganska så många som lunchtränar, menmen! Får hoppas att alla inte köper slut på salladerna, hehe. Skulle ju sitta fint med en imorgon..
Nu ska jag plugga lite till sen sova!


Ingen ordning

Nu är det är alltså meningen att jag ska plugga. Om jag gör det? Nej. Jag ska, när jag har skrivit skrivit klart detta som inte kommer bli för långt.
Kan sammanfatta dagen med att det inte va meningen att jag skulle träna, bussen va lååååååångsam, när jag väl va framme kom det ett tåg som jag va tvungen att vänta på, sen va alla löpband (vrf skriver alla rullband!?) upptagna. Men jag kan lugna er med att säga att det tog 3 min sen va första ledigt. Fint!
Nu ska jag plugga, sen ska jag inte somna halv 1 inatt som jag har gjort dom senaste dagarna. Ingen disciplin!


Pris

Vi vet hur det kommer låta, Rolf-Göran Bengtsson är inte värd jerringpriset.. Fast det tycker jag att han är. Då aldrig någonsin någon har gjort något liknande inom hästsporten i Sverige. Det märks inte att det är stort, tills nu. 44% av rösterna säger en hel del. Förstår om inte så många tycker att han var värd det, vilket är förståligt. Hade inte jag heller gjort om jag inte hade varit lite insatt.

Själv trodde jag nog på Daniel Sedin måste jag säga!


Fyller 15

Iväg på 15-årskalas nu. Riktigt underhållande! Leker att jag är glad men egentligen har dagen inte varit speciellt rolig, men mat är ju alltid uppskattat ;)


Old

Väntar på Hanna som är på väg in till stan. Bra dag i skolan, eller den va bra för att jag inte har gjort så mycket... Hehe
Det är bra underhållande att titta på människor, speciellt när dom är i 13-15 årsåldern... Kommer själv ihåg att man tyckte att det va fullt normalt att käka donken (ofta)och dricka typ red bull som om det vore vatten! Tur man blir äldre och klokare! Haha, kände mig gammal där. Men alla kommer väl fram till vad som är bra och inte, nån gång i livet!

Ska strax sticka hem, ikväll väntar firande av födelsedag. Kan inte vänta på att veta vilken tårta/glass/kaka det bliiiiiir! Heh. Maten är god, det brukar den va på det stället!


nail

Jaapp, ännu en helg är borta. Eller förbi är den. Ska allt gå såhär fort så får jag panik, maj snart. Ännu mer panik. Mer om det en annan gång!
Tyler Ward i öronen, Underbart! Har inte så mycket mer att säga, förutom att jag måste visa min nagel. Nu har jag ju nagellack så det syns inte så mycket, men ändå. Sen syns det lite av min nya hud som kom fram efter blåsan. Om mina fötter mår bra? Nej!

Nu, godnatt!


Boken

Jahapp, där ligger boken och väntar på att bli öppnad.... Orkar jag? Nääe!

Tur att man har gjort sig förtjänt av att ligga still resten av dagen. Blånagel på stortån också, det går bra nu. Tur att jag kan tröstäta sen, tacos bjuds det på! Mums, hehe :)


hur tänker jag?


söndag. vilodag. eller?

Söndag, sant. Vilodag, falskt. Bestämde mig igår för att; imorgon blir det långpass. Bestämde mig egentligen tidigare i veckan men igår så ja, bestämde jag mig på riktigt.

Så ja, om 45 min (typ, beroende på hur jag laddar upp det sista nu, hehe) så smäller det. Idag blir det dryga milen, för första gången. Hur tänker jag egentligen?! Det är den enda frågan som snurrar i huvudet! Försöker intala mig att det kommer gå finfint och att jag minsann kommer att springa den där sträckan, för tänk vad underbart efteråt!

Jaja, nu ska jag väl måla upp passet ännu en gång i hjärnan. Blir lättare då! Innan jag sticker, blir det M&M's och en halstablett!


hahah, gammal bild. kan inget annat än att skratta! Ser ju himla koncentrerad ut faktikst.....(fint hår också!)


såhär såg jag ut ja, hösten 09 när jag tränade..

klassiker


kom på att jag måste plugga i helgen.... Tänkte därför ta och hämta en cola, lite melon och hallon och helt enkelt läsa gärnet. Låter ännu en gång Beyoncé göra mig sällskap, jaja...

Fick med mig ett par jeans hem från MQ i torsdags också, btw. Visar nån gång när jag har dom på mig, nu är det leggings, linne och fleecetröja som gäller. Hörde jag helg? JAPP!


en gammal klassiker

ADHD



hur tänkte jag när jag sa att jag skulle ligga stilla en hel dag? Inte alls antagligen. Det kryper i benen på mig och jag MÅSTE ut och röra på mig lite sen. Prommis blir sen vill jag lova. Halv 12 om vi ska vara exakta.

I övrigt ska jag inte göra någonting. Kan bara sammanfatta det hela men att, jag är ett ADHD-barn, utan diagnos..





en liiiiten update... blev sjukt sugen på typ en smoothie jag brukar göra, den är mer som glass men helvete vad god den är. ska fundera på saken om pappa ska få köpa med sig lite lätt naturell yoghurt och jordgubbar hem?! Har ni det och ½ apelsin och lite hallon. MIXA, fort som fan och ät/drick! Sinnessjukt gott, vill ni ha den tjockare, ha i massssaaaa bär! (okej, ska lugna ner mig. men jag kan inte kontrollera mig själv)

friday

Fredag. Känslan när man får helg. Obeskrivlig!!! Helgen var välkommen idag när jag slutade halv 12! Ett träningspass och lite mat senare så va min fredag den 13e minsann ingen otursdag!
Stallet och lite mat i magen så blev jag ytterligare lite gladare.
Har tittat igenom biggest loser och insett hur glad man är för att man inte ser ut så. Stora problem hos dom faktiskt....

Jag hade iallafall tänkt att sova strax, har en hel dag imorgon som ska fyllas med att ligga i soffan och äta chips. Minus det sista. Helst skulle jag vilja ligga på beachen och må bra, men det är Sverige vi befinner oss i.....


Ni vet?

När man känner sig aningen otillräcklig och sedan inser att fan det är ju alla <3 dag om en månad. Helt värdelöst. Alltså egentligen, varför har man en sån dag? Nu låter jag bitter här kände jag men jag tycker nog att den är precis som alla andra dagar. Det är dessutom på en tisdag i år, jävligt kul. Alla älskar tisdagar. Nej men bara så alla vet, speciellt du Fredrik, så tänkte jag nog vara sjuk på just den dagen, väldigt sjuk. Väldigt synd.
Tänker istället tillbaka på när man va liten och fick godis av sin hemliga beundrare, det va tider.

Han på bilden är jag en hemlig beundrare till


Ps

Elin drack typ 20 st 33cl cola light under resan....


orange


känner att jag och en apelsin skulle passa grymt bra tillsammans just nu. Men så kul ska vi inte ha det, är egentligen mätt men ja... Sen skulle jag bli så besviken om apelsinen inte va god, helst utav allt ska den vara STOR och lixom lite sur och söt samtidigt. Måste med och handla snart märker jag, för då brukar man kunna plocka ner det man vill ha....

Nog om apelsiner, har kort dag i skolan imorgon. Älskar lärare som kan flytta lektioner så man slipper håltimme på typ 4 timmar! Så, när jag slutar vid 11.50(!!!) så ska jag trääääna lite. Sen ja, åka hem, sen till stallet. Kan bli en bra dag.
Men nu väntar jag på att biggest loser ska börja, sen ska jag plugga lite och SOVA! Behöver jag säga att jag längtar till frukosten imorgon? Sa jag att jag gillar mat? Sen bor det ju en tjockis i min kropp också, fast jag är ganska så normal ändå.... tror jag?

image description
(detta är PERFEKT!!!!!) har inte druckit cola sen i fredags, btw. Stort steg från att ha druckit en heeel del under mini semestern...

12 Januari

Har nyss kommit hem från stallet och den bästa ridturen på länge, även den kallaste. FY FAN VAD JAG FRYSER! Det var värt det. Något mer som var värt var skolan, riktigt bra dag. Curling var fan kul och en kompis fyller även 20 år idag. Grattis Frida!! Vi firade henne, självklart fick hon en present av oss och det var en stekpanna som hon hade önskat sig. Hon såg ut att bli väldigt nöjd, vilket är kul!

Efter skolan syndade jag... Jag sa senast igår att inte köpa onödiga saker till mig själv. Skulle följa med Elin och köpa jeans. När jag klev in på MQ hängde den bara där och jag kunde inte låta bli. Köpstopp redan nu?



Levande

Tänkte bara säga, jag lever, har nyss tränat och ska till skolan. Dåligt väder är det oxå. Hata!!
Efter skolan ska jag träffa Hanna, jeansköp står på schemat! Ha en fin dag folket! (hehe, Hanna gillar att sova)


Trött

Den här onsdagen har känts som en måndag hela dagen och det har inte rullat på så bra. Förmiddagen var en katastrof med resultat på spanskan som jag inte blev nöjd med. Eftermiddagen har varit aningen bättre tills jag insåg att mitt headset är sönder, baslacket håller på att ta slut och att jag måste klippa mig.. Ska vi ta det positiva? Spotify fungerar!!!!! :)))


segt

Ojoj, lång dag men den är ju snart slut vilket betyder att vi är närmare helgen!!!
Har nyss tränat, gick inte alls bra. Dagen har varit dålig, inget har direkt gått min väg. Hoppas det ändras :)
Tillbaka till träningen, första gången inne och det va segt som fan, ville bara ut, ibland är det lättare att springa ute, ibland inte! Men det är ju bara att plåga sig igenom dom jobbiga passen så går dom lätta passen superlätt!
Hemma om 10 min typ, bästa stunden på dagen. Efter den när man somnar!


sova?!

Okejokej, skola imorgon (idag) igen!!! Tungt som fan, men det är bara att gå dit. Träna efter och sen hem och plugga. Det är lite så som jag lever under veckorna!
Men det blir nog bra hoppas jag! Dags att sova snart också, kommer va supertrött imorgon och på torsdag ska vi inte ens prata om. (är supertrött nu oxå, råkade somna lite förut. Inte alls braaa!!!)
Ni får sova så gott folket så får vi se om jag överlever morgondagen eller inte?!?


vinterskor

Inviger vinterskorna idag, tunga men funkar perfa! Termometern stod på -9 nyss, faaaaaan!
Men ny kör viii!!! (det blev en himla massa uppdateringar, men det överlever vi väl? Eller?) och ni ser väl skillnad på skorna va?


-8

Stod termometern på nyss, om jag är taggad för ett litet träningspass? Nu: ja. När jag har kommit ut och insett hur kallt det är och hur jobbigt det är att andas: nej!
Väntar en liten stund till, sen får det vara nog. Måste göra ett kärt återseende hos intervallerna!


helt stört



happ, ny dag och antagligen nya möjligheter. Men även nya problem. positivt!

Tisdag, fast det känns ju lite som söndag eftersom skolan börjar imorgon. Det känns inte som så, men så är det! Som tur är så är det "bara" 3 dagar som man får börja med att plågas, sen så börjar det på riktigt igen. Då kommer man väl in i det gamla livet igen, men träning och sånt. Men mitt schema är ändrat lite, så jag slutar 15.10 på tisdgar, vilket betyder att det inte kommer bli lättare för mig att träna då. Dåligt!!!!!!

På tal om träning så är det just precis det som jag ska sysselsätta mig med nu. -10 imorse när jag vaknade så nu hoppas jag på att temperaturen har stigit lite. ganska så oskönt att springa när det är så kallt. Det har snöat här, så att bege sig ut med inställningen att det blir backintervaller är helt stört. Kommer vara slut efter min lilla uppvärmning! Men som vanligt får B&R vara sällskapet, brukar gå lättare då!

image description
detta är precis vad jag lyssnar på nu. sex on fire är så fantastiskt bra. (dock är det nåt kioskmongo som laddar ner, så inte fan kan jag lyssna så bra. helvete oxå)

2011

Vi kör på en liten summering av 2011 på detta viset nu. Vi får väl se vad som kommer fram och inte, så att säga!
(det går inte fan och ändra på sista frågan, så att svaret blir i normal stil. men vi överlever nog ändå)



Har 2011 varit bra?

Det har varit underbart på sina sätt, men även sämst på andra sätt. Men på det stora hela 3,5/5 toasters!

Höll du några av dina nyårs löften?

jag kör på nyårslöften. Fast, nääe inte vad jag kan minnas!

Tror du 2012 kommer bli lika bra?

Jaaa, finns ju en stor chans att det blir bättre!

Har du förlorat någon kompis detta år?
näe, snarare vuxit ifrån vissa!

Vad spenderade du mest pengar på?
med all säkerhet kläder. Men mat och små onödiga saker kommer tätt efter!

Finns det någonting du ångrar med 2011?
eh, jaaa. Men gör om, gör rätt som vi brukar säga!

Blev du kär i år?
mjoo, men lite kanske. Inga frågor på det? Bra. Då går vi vidare!

De bästa nya människorna du träffade?

oj, träffade många nya. Ingen nämnd ingen glömd. Men vissa va bättre än andra ;)

Gjorde du något detta år som du aldrig gjort förut?

en hel massa faktikst!

Dog någon som stod dig nära?
Nej, som tur är!

Vilka länder besökte du?
Spanien (och sverige då, såklart!)

 

Är det något du saknar år 2011 som du vill ha år 2012?
ja de skulle man väl kunna säga. Men det är för mycket för att jag ska orka skriva det!

Vad var din största framgång 2011?
beror ju på sammanhanget! Men antagligen att ja, nej. jag vet inte! haha

Största misstaget?
Att jag inte tog vara på vissa stunder mer än vad jag borde ha gjort.

Har du varit sjuk eller skadat dig?
HAHA! svar: JA! (tyvärr för mycket!)

Gjorde någonting dig riktigt glad?
jaa, vad skulle man göra utan fina (och roliga) vänner? Musik? Sen en massa andra saker, blir ju glad när man tänker på det!

Var du gladare eller ledsnare detta år jämfört med tidigare år?
Både och, när jag väl va glad. Då va jag superglad! När jag va ledsen, så hängde det tyvärr i ett tag. Jag har svårt att släppa saker ibland!

Favorit serie?
määäännn häärrrääguud, inte vet jag?!

Hatar du någon nu som du inte hatade i början av året?
ehm, ja. Om man inte får säga hata, så ogillar jag den personen VÄLDIGT mycket!

Något du önskade dig och fick?
pengar, haha. nejdå, tror inte jag önskade mig något speciellt faktiskt?!

Något du önskade dig men inte fick?

Inget jag kommer på.

Vad gjorde du på din födelsedag 2011?

Det kan jag berätta, nationelltprov i engelska va precis det jag gjorde. Sen ja, inte så mycket mer. Käkade säkert glass i megastora lass!

Finns det någonting som skulle ha gjort ditt år ännu bättre?

ja, men dumt att ångra i efterhand!

Vad fick dig att må bra?

förutom mat, så kanske mina vänner och ja det där vanliga! Träning också, såklart!

(en av dom bästa dagarna under sommaren. vi gjorde göteborg osäkert under 3 dagar i augusti! men även under 2 dagar i april)

image description

och ja, denna bild får väl avsluta året.


hamsterhjulet

Tar vara på dom sista lediga dagarna nu! Började dagen med en liten promenad, vädret tillät inte en löptur om man säger så. Men jag har tillbringat dagen framför datorn och tittat på program som jag har missat. Sen ja ätit lite, men nu ska jag ta mig en tur till stallet. Kallt men det ska bli skönt på något vis, att vara tillbaka i det vanliga hamsterhjulet!
Ha det fint så länge!


gratis


dag 1 hemma, check!
Skönt på något sätt att vara hemma, även fast jag gärna skulle vara kvar i värmen ett bra tag till! Men det är skönt att vara hemma och kunna skicka sms och vara ute på fb typ, utan att det kostar typ en hel förmögenhet tillsammans. Sen kunna prata i telefon också, det va inte heller helt gratis där borta. Men här så är det minsann nästan gratis beroende på vem man vill byta ett par ord med.

Har ätit hela dagen idag känns det som. Inte är det lättare när det finns massa god choklad och M&M's, dom skriker ju bara ÄT mig. Fast det gör ju apelsinerna och äpplena också, jag satsade på det sista alternativet nyss med lite hallon. Nu ska jag gå in i chill mode, startar nämnligen dagen med en liten lätt löptur imorgon. Härligt!


gulligt


känns jobbigt att veta att jag ska springa ute i -3, när jag för 2 dagar sedan sprang i +22 typ, 8 på morgonen. Men det är bara att ta tag i sig själv. Gröt, ett äpple och lite vatten gjorde min energi imorse, så nu är jag redo för att röra på mig en stund! Rihanna och Beyoncé (som för övrigt fick en dotter igår, gulligt) gör mig som vanligt sällskap och idag tror jag fan att det blir milen.

Nu: en chokladbit som extra energi tror jag! (kommer antagligen inte bli så men ändå) haha, sen uuuut!!


sverige


tror aldrig att min säng har varit såhär skön. Efter att ha sovit på sten i 2 veckor så är min säng och min kunnde helt underbara!!! I övrigt var det mina bästa två veckor på länge, om man räknar bort vissa saker. hehe....

Men jag fick några springturer i soluppgången med havet vid min sida, många soldagar, mycket bad och träning i pool. Sen så fick jag vara ledig! Det har druckits mycket cola och ätits lika mycket frukt!
Därför ska det bli skönt att vakna imorgon och äta gröt med hallon och kanel! Svenskt! Sen dricka vatten som kommer från kranen, jaa vi uppskattar olika saker!

Nu ska jag sova, har varit vaken i 20 eller 21 timmar. Imorgon är det grötfrulle och en löprunda som kan komma att bli lång. Underbart! (speciellt känslan när man kommer hem).

image description
kommer hetsäta imorgon. (ska sluta tjata om det nu)

Home

Borta bra men hemma bäst, ni får en bild på hur vi har haft det i 2 veckor!


RSS 2.0