vilopuls....

Känner att jag är på väg ner lite i allt jag gör och känner och allt som händer för den delen också. Vad det beror på? Bra fråga! Behöver sömn, ännu mer träning, fina människor runt mig, inga argumentationer som blir för hetsiga men framförallt behöver jag SOL OCH VÄRME!!!!!!!!!!! Tar en vila på det. Det blir kanske vilopuls på inläggen här också....


inga röda dagar

Seg uppdatering=mycket att göra. Jag har stått vid spisen den senaste veckan känns det som och imorgon ska allt provsmakas, pappa fyller 50! Själv kommer jag starta dagen med ett löppass på 16km i värmen, som jag kommer njuta av maten mamma har gjort! Jag har "bara" gjort cheesecakes och bröd, i stora mängder! Finns inga röda dagar när det gäller träning, därför skulle det vara lite för skönt med massa sömn nu!!


120728

Kändes inte alls bra att vakna 07.00 och vara klarvaken. Har fördröjt tiden med att glo på tv och väntat på att någon annan ska gå upp. Det är en viktig morgonrutin att läsa tidningen, så nån måste ju hämta den! Nu ska jag traska ner till köket för att bryta fastan som vi säger på svenska!


fit for fight

Efter att ha tryckt i mig godis för 9kr så är jag hög på socker och mitt behov av godis har stillats. Känns bra! Nu längtar jag efter havregrynsgröt, får bli imorgon. Längtar efter en löprunda och känslan att vara sådär fit. Kommer jag va imorn! Inte direkt så man känner sig efter godis :)


motivation

Ska strax åka med mamma in till stan, hon ska köpa present, jag ska träna. Sen ska det fixas lite till, då är jag back on track igen. Men nu ska jag vila lite till här i sängen! Ha en fin dag! (fick en tröja igår på posten som är bra för motivationen kan man säga)


new

kom en present idag på posten. Bra för motivationen! Annars jobbar jag vidare här hemma och solar när det är sol. Imorgon ska jag göra samma som idag, men det innebär ett besök på ikea och mataffären. Tror karamellkungen kommer få mina smaklökar att längta ännu mer efter godis!


återkommande

Ojoj, tiden går snabbt och tant Elin ska sova här snart. Det väntar ju träning imorgon, löpning på förmiddagen sen kaaaaanske spinning på eftermiddagen. Det skulle ju sitta fint i benen det! Något annat som sitter fint är att jag ska ha en trevlig stund med två kompisar imorn. Vi ses inte så ofta längre, så det gäller att ta vara på tillfällena som ges. Eh, ja. Drack cola förut så vi får väl se om jag somnar, får tänka på att det snart är fredag och jag ska äta godis. För det ska jag!!! Återkommande ämne det där....


Monday

Nej jag dog inte på vägen, men det gjorde musiken. 2mil utan musik är lite jobbigt när man är van vid att alltid ha musik. Tänkte för det mesta på hur gott det skulle bli med en cola när jag kom fram och det va helt magiskt gott! Under resten av dagen har jag bara ätit. Paj, mat, kladdkaka. Gott! Men är fortfarande sugen på godis (tänk en påse med lösgodis!!!!!!!!!), synd att det bara är måndag....


Do it faster...

Att vakna och höra att det regnar och blåser, njaaaa inte den bästa uppladdningen! Har fått i mig frulle iallafall och nu är det bara själva uppgiften kvar så att säga. Men det ska väl gå bra det här, jag brukar tänka att det är 15km, sen så ska jag orka 5km till av bara farten! Kommer ju inte dö, även om man gärna vill dö när det blåser!! Men det gjorde det ju den 12e maj oxå ;-)


I can do it!

Vad det blev för något att äta? Pop corn, men det hade varit gott med en Magnum oxå. Alltså en glass istället för pop corn. Men jag är hungrig nu igen, det finns inget stopp! Förbereder mig mentalt för imorgon av någon anledning? Jag vet ju att jag klarar det, sista milen är platt, första milen är kuperat. Så är första gjord så är den andra lätt! Det bästa av allt är all mat man kan trycka i sig efter träningen under dagen och drickan när man har plågat sig själv i 2h. Att dricka något kallt är fantastiskt gott eftersom vattnet och energidrycken man har med sig blir lite ljummen, inte alls gott!! MEN NU, lite musik sen en efterlängtad vila!


my life

 
kommer på mig själv med att frysa som en liten gnu medans jag sitter och glor på tv, samtidigt som jag har täcke på mig. Besvikelsen över att pappa handlade på fel ica, så jag inte har något godis, den besvikelsen är enorm. Beslutsångesten över vad jag ska äta istället är lika stor. Glass, pop corn, göra paj, chips... Listan kan göras lång!
 
Om mitt liv handlar om mat? JA!!
 
 

den där känslan....

Kommer på mig själv med att bli så fruktansvärt bekväm ibland med träningen. Typ som nu när jag har TÄNKT att springa långtur på måndag (15 eller 20km) men samtidigt slår tanken mig att jag skulle ju kunna köra dubbelpass på gymmet istället. Jag vet att jag bara tänker på andra alternativ för att långturerna är så jävla jobbiga för kroppen. Man blir helt utmattad, känner att det sticker i fingrar och tår för att kroppen prioriterar att pumpa blod till benen, hjärtat och lungor först och främst. Men känslan när man är klar, den är ta mig fan helt jävla underbar och det är en stor del till varför jag håller på! (för tänk när man har sprungit 15km, då är det ju "bara" 5km till 20km och det har jag ju fixat innan!!!) Men man ska kliva ur bekvämlighetszonen och utmana sig. Då blir man bättre! Sådär, nu har jag förklarat mig lite. Bara morgondagens tur som är oklar, lutar åt morgonlöp men det beror på vädret. Ska dra med mig nån till karamellkungens utbud imorgon också. Tack för idag!


candygirl

Det blev sol, eller det är sol rättare sagt. Himla skönt för en soldyrkare som mig, värme behöver jag i massor! Startade dagen med en prommis efter frulle och sen har dagen bara bestått av att steka fläsk. Nu ska jag nog vända på mig här. Sen fundera på om det blir godis idag eller imorgon. Förmodligen imorgon. Gott!, men nu ska jag jobba vidare på brännan här!


Bränt fläsk

Lyckades lugna ner mig med lite mat och cola. Det är livet det! Och solen då, såååklart! Väntar med spänning på morgondagen som ska bjudas på sol sägs det. Jag ska ligga och bränna upp det fläsket som finns på kroppen, sen blir det kanske en godispåse (säg det på skånska så blir det genast roligare) om jag har tur. Sen kan det hända att mamma bjuder upp till en prommis imorgonbitti!! Nu är jag hungrig och trött. Det första är ett mysterium eftersom jag har ätit upp en hel grisfamilj tidigare idag, men det andra förstår jag. Klockan är ju mycket för tant-Elin! Godnatt! (bjuder på en bild från en annan dag med sol. Som en riktig bloggerska har jag kameran i högsta hugg!)


väl valda ord

Blev inget rastande av mig själv igår, men ack så trevligt ändå! Idag startade dagen med en promenad till gymmet, som följdes av ett kort löppass och efter det ett svettigt men grymt bra spinningpass med Amanda. Precis vad kroppen behövde! Just nu är jag lagom bitter, för 3 funkar fan när det vill och vädret är på topp som vanligt. Blir det inte sol imorn som dom har lovat så flyttar jag dit solen är! Bäst att sluta klaga nu, men med "flowet" jag har nu så skulle nog dom flesta kunna få sig några väl valda ord, milt sagt!


Räkna

Hemska dag, när man drar sig för att springa en runda! Men det är ju då man ska göra det, får ta tag i livet nu och göra mig iordning, hoppa i löparskorna som börjar bli utslitna. Japp, nya i mars och det är snart dags för nya igen men och andra sidan har jag snittat ca. 3-3,5 mil i veckan också..... Bara att börja räkna!


game over

Nu är det inte hästen som skakar som ett asplöv, utan jag. Fryser som fan, är trött och vill sova. Egentligen beror det på att jag har ätit för lite tror jag, men vem orkar äta en macka eller liknande den här tiden på dygnet? Inte jag just nu! (jobbigt att fixa iordning) Dags att sova, imorgon väntar löprunda sen ska jag nog rasta mig själv på kvällen. Men nu ger jag upp.


som ett asplöv

Inte trodde man att solen skulle titta fram, speciellt inte eftersom det regnade som fan imorse! Va och tog in hästarna och lille Worys sprang in och när vi kom in så skakade han för att han frös så mycket. Ja, ska åka och träna om en stund. Tror de blir intervaller, jobbigt som fan men effektivt. Det går snabbt! Sen fortsätter dagen med en blixtvisit i stallet och efter det födelsedagsfirande!


hets

Trodde jag hade kikat in här idag, men tydligen inte. Har inte hänt så mycket, fångade lite sol i förmiddags, sen blev det massa regn. Så även nu, så det är bara att plocka in hästarna imorgon på morgonen! I övrigt så ska vi på födelsedagsfirande imorn (iallafall jag), där det är tårtbuffé. Så för att få plats med mycket tårta så kör jag ett pass på gymmet imorn! Ja, här hade jag tänkt att skriva nåt om att alla hetsar så jävla mycket över att dom blir 18 och att alla får det att låta som att när man blir 18 så löser det alla problem i världen. Så är inte fallet, men det får dom väl se, alla som hetsar, när dom har fyllt. Det blir bara mer papper från banken. Allt det andra, ja det spelar ju nästan ingen roll. Förutom att man bestämmer över sig själv.


besök

Jag fick min cola och mina jordgubbar. Blir fint till frulle imorn det, jordgubbarna alltså. Det brukar vara de jag äter på morgonen, jordgubbar, melon och knäckebröd. Brödet dekorerar jag med smör oftast men även leverpastej och smörgåsgurka, skinka eller kaviar gör besök ibland! Nu ska jag sovaaaa! //Elin, som är trött på vädret. När kommer solen för att stanna?


belöning

Solen sken på mig, men nu är den lite frånvarande om man säger så! Men känslan av att vara helt slut är närvarande, vet inte om jag är pigg eller trött, inte heller vet jag om jag är hungrig eller mätt. Tur att pappa kommer hem med cola och jordgubbar snart. och tur att sängen finns, jag har bästa täcket i världen, lovar! //Elin, som gärna vill ha cola NU! (belöningssystem)


så lite som möjligt

Solen skiner (än så länge) och jag ska ut på långpass är det tänkt. Försöker förbereda mig på att det kommer bli varmt, så har minimalt med kläder på mig. Korta shorts och ett tunnt linne! Jaa gott folk, ha en bra dag så hoppas vi på att det blir en dag med lite sol!


Fel

Denna jävla blogg.se alltså, segt! Det skulle inte stå inplanterat utan INPLANERAT! Men eftersom man inte kan redigera inläggen i efterhand på appen så måste man göra de på hemsidan, men när det aldrig går att logga in blir det svårare! //lite lätt irriterad Elin (nej, jag är inte lättirriterad)


dagsformen

Nej jag fick inget godis men jag överlevde ändå. Hade ändå tröttnat ganska snabbt är jag rädd för, men den som väntar på nåt gott.... ;-) Måndag imorgon, funderar på ett långpass faktiskt, sjukt jobbigt innan och undertiden (vissa stunder) men så sjukt skönt efter! Vi får se hur dagsformen är imorgon! I övrigt så är det inget inplanterat, förutom att vi ska hålla ett öga på hästarna och lite andra djur dom kommande dagarna. Nu, dags för tv4play! (om ni vill se Beyoncé på roseland så finns de på svtplay i 6dagar till i bra kvalité!) bjuder på en bild också, snällt av mig!


abstinens

Är så jävla sugen på godis. Kan se mig själv gå på Ica och välja godis vid lösgodishyllan. Känner att det gick lite långt där, men nu vet ni hur sugen jag är på godis. Tur att inte Ica ligger på markplan i huset, det hade slutat i katastrof. // Elin som försöker tygla sig själv medan hon håller på att dö av sötsug


120715

Ny dag, nya möjligheter. Det där lät ju lite för positivt... Jag tar med mig Beyoncé ut på en promenad. Hoppas på att slippa regnet! Ha en bra dag gott folk!


samlar energi

Kan bocka av ett jävligt svettigt intervallpass, gräsklippning och snart även stallet. Känns som om jag inte har varit stilla många sekunder idag, förutom nu när jag ligger i sängen och samlar energi till att orka dra mig iväg till stallet. Ikväll är det middag med ett gäng kompisar till familjen. Där min kompis kille från USA ingår, på med engelskahjärnan! Nu ska jag dra mig iväg här snart!


mat mat mat!!!!

man blir ju himla bekväm med den där appen, oftast så funkar den ju nu för tiden så då blir det bara så att man slänger in ett inlägg från telefonen. Men det är något speciellt med att knåpa ihop ett inlägg på datorn.
 
Handlingen gick superbra om ni ville veta, jag fick mitt tuggummi och min cola. Sen fick jag ju vattenmelon och jordgubbar också. Fick jag några saker att äta resten av livet så skulle vattenmelon, jordgubbar, gurka, knäckebröd och grillat kött stå med på min meny, tacos också såklart. ÅHHH, så gott! Alla mina inlägg handlar alltid om mat, därför ska jag gå ner och trycka i mig ett par chips. Är ingen chips lover (nej, det ska inte sitta ihop.), men nacho (stavning?) chips funkar bra. Om jag är hungrig? Alltid!
 
och nu hörde jag att pappa skulle till stan imorn vid 10, spinning för mig då? Jo men kanske, ska fundera på saken!
 

Lösningen på allt

Har tryckt ner mig i ett par jeans, eller tryckt och tryckt, det känns mer som så nu när man inte har haft jeans på år och dar. Ska med mamma och handla lite är det tänkt. Om jag håller mig vaken såklart, kroppen vill ha kaffe, smaklökarna vill inte ha kaffe. Får ta ett tuggummi, det är lösningen på allt! (okej, celsius är oxå en bra lösning!!!!)


Tidigare

Vad gör man när man absolut inte orkar röra på fläsket fast att man borde? Jo då gör man det ändå. Hade tänkt långpass idag, men så blir det inte. Får nog bli som tidigare dagar 50-60min. Ska börja förbereda mig nu, ju tidigare man startar desto tidigare kommer blir man klar och kommer hem tidigare. Ha en bra dag folket!


Gud

Hade jag trott på Gud så hade jag bett ett par böner varje dag. Men eftersom jag inte alls tror på Gud så gör inte jag det. Tror mer på att det finns en mening med allt (nästan allt) och att det mesta händer av en anledning. Men, det jag skulle säga va att istället för att berätta för Gud hur tacksam jag är över mitt liv på kvällen, så slår jag på 1+1 med Beyoncé. Allt känns så bra då. Varje kväll. Så även idag, hon är ett levande exempel på magi. På riktigt.


Spotify

Det blev en prommis som tänkt. Plus brödbak. Sen har jag inte gjort så mycket mer, ätit, tuggat tuggummi och lyssnat på Daniel Ek. Spotifys grundare. Grym kille! Nu är det väl kanske dags att göra nåt vettigt, fundera på morgondagens träning. Mycket att fundera på! (jag på bilden om jag fortsätter äta i den takten jag gör nu. Typ. Tur det finns träning. Tur att jag behöver massa energi oxå!)


Sweden....

Även om man inte kan tro det så överlevde jag löprundan idag också. Nästan 50min vart sluttiden idag och det känns bra när man gör dom "korta" passen på den tiden. Den kortaste tiden är 40 minuters pass ungefär, precis vad som behövs! Blir lättare på långpasset då, men imorgon blir det vila (promenad antagligen). Får se vad morgondagen bjuder på. Kanske något spännande? Skulle inte tro det eftersom vädret suger!!!! Blir så trött ibland!


bättre än ingenting

Idag är en sån dag när benen känns sega och man absolut inte orkar träna alls. När man funderar på att ta en promenad istället för att springa. Men det är vid såna här tillfällen som man SKA dra sig ut, bara det blir en liten stund. Allt är bättre än ingenting alls. Är dock sugen på intervaller på löpband, men det får bli en annan dag. En lill-lördag som denna ska vi till stallet. Sen låter jag slumpen avgöra vad som händer, en sak är klar och det är att M&M's påsen som ligger öppnad i mitt rum ligger risigt till. Har man ätit en bit så går det inte att sluta. Typiskt.


120710

Bra kväll igår, inte så mycket sömn och löprunda imorse. En mix av allt detta gör att jag just nu är trött. Känns dock bra att jag är den enda som inte är bakis idag. Väntar på att pappa ska komma så vi kan åka hem. Men först vill jag ha tuggummi. Beroende.


klassiker

Dagen har bjudit på en 50min lång löprunda, häng i stan med min bättre hälft och nu är jag hos min bror. Vi har nyss ätit den delikata måltiden köttbullar och pasta. Gott! Vi tittar på tv och om ett tag droppar det in lite folk här. Sen går vi ut och roar oss lite! Hoppas att ni alla får en fin dag, både idag och imorgon. Jag sover kvar här och morgondagen bjuder på en löprunda i stan, det blir ju spännande. Har ju bara sprungit runt Gbg stad, dags att ta hemstaden också!


two

Två månader sedan som jag sprang över mållinjen på Göteborgsvarvet. Om två månader gör jag det igen, men i Stockholm. Då går starten för Stockholm halvmarathon och jag anmälde mig under kvällen. Jag vet hur jobbigt det är och hur helt jävla utpumpad man är när man springer i mål (som jag skrev för nån dag sedan?). Man vill aldrig mer springa, men det är skönt på nån jävla vänster?!? Och i mål kommer man alltid. Känslan efteråt är oslagbar!!!!


bytt är bytt

Bytte shortsen mot klänning. Gör ett besök i min brors nya lägenhet. Tänk om han bjuder på kaffe? Får hoppas att han tänker på mig och har lite cola att bjuda på, men får inte förvänta sig för mycket. Kan lätt bli en besvikelse!


to be honest

Startade dagen med jordgubbar, mango och vattenmelon. Det lutar åt att det blir träning sen, inne. Väl hemma så hoppas jag på att fortsätta dagen som jag startade den. Och bilden, ja jag har shorts på mig. Brukar inte sitta i soffan i enbart trosor. Eller jag gör aldrig det för att vara helt ärlig.


andra gången gillt?

Appen funkar igen, toppen! Har inte så mycket mer att säga. Bara titta på bilden. Blev lite impulsiv igår. Hoppsan.


från noll till tusen

 
Det här får bli dagens bild. Har absolut ingenting att säga. Noll inspiration. Noll känsla. Samtidigt tusen olika känslor.

candy

Fredag och jag startade dagen med frulle och sen ett löppass, svettigt men skönt! Hade abslolut inte rytmen alls i början men efter ett tag så gick det ganska bra!
 
 Har hängt lite i stan också, fick med mig en påse godis hem. Himla gott, det va längesen jag hade en riktig god påse med godis. Känner mig lyrisk. Men det är bra energi till morgondagens träning. Nuuu är det tv:n som gäller.
 

blue

Karlstad bjuder på en himmel som är blå, inte ett moln så långt ögat kan nå. Som Tomas Ledin hade sagt, det är iallafall så han sjunger.
 
Dagen bjuder inte på så mycket mer än att jag ska sola, sola och sola lite till. En promenad senare får det väl bli också, för träning blir det inget med. Mer än såhär finns det inte att säga, förutom att jag behövde den här dagen jääättemycket!
 

i have a dream

Här lyfter vi inga fingrar i onödan. Helst utav allt så ligger jag (och vi) så stilla vi bara kan i solen, för att dagen ska bli perfekt tar vi oss ner till vattnet och lägger oss på bryggan. Än är inte Hanna ledig, men om vädret håller i sig så kan vi ta vårat pick och pack och gå den korta,korta biten ner till vattnet. Sommar.
 
I övrigt så fortsätter jag att simma upp till ytan, tränar (bästa psykologen, man rensar hjärnan!) och solar när solen hittar till Karlstad. Jag passar även på att förverkliga lite drömmar, när jag inte jobbar här hemma. Idag va en ledig dag, då togs ett mycket bra beslut. Synd att jag bara säger A men inte B, för er som är nyfikna! Men jag har upptäckt att livet är hårt ibland, lite för hårt.
 
 
oh, Nike med snygga färger. Jävligt snyggt! Must have!
 
 
bli människa och måla naglarna igen vore! känner mig naken
 
ligga på stranden, gå ner till turkost vatten, drömmen just nu!

lite av varje

Tänk att man kan dränka sig i negativa tankar, när tillfällena kommer så brukar det ta en liten stund innan man har tagit sig upp och börjar "bli som vanligt". Jag fördriver dagarna med städning, solning när vädret tillåter,bakning när jag känner för det, träning, äter massa nyttig frukt och gör ärenden när det behövs. Imorgon är en dag med ärenden, ett är synundersökning. Spännande... Hehe! 
 
Nuu ska jag njuta av lite Beyoncé. Hoppas att ni alla har en fin sommar och att ni som bloggar på blogg.se inte har slängt era telefoner i väggen eller liknande för att appen inte fungerar! 

vet inte

idag är en såndär dag när man inte vet om man vill gräva ner sig och dö eller om man vill hålla huvudet ovanför vattenytan. Man vet inte om man vill ha glass heller inte ha glass. Man vet helt enkelt ingenting.
 
Därför gräver jag ner mig lite, återkommer när jag är ovanför vattenytan helt igen!
 

Gör något!!!

Hade börjat på ett längre inlägg, men denna jävla skitsidan är sämst i världen. Blogg.se gör något åt saken NUUUU!!!!! Appen vore bra om den funkar också, sen eftersom den inte funkar så skulle det vara bra att kunna blogga från mobilen. Det går men inte fan är det lätt!!! 
 
Nu, sova! Imorgon träning och ärenden i stan!

a good day

dumt att klaga på vilodagar, eller återhämtningsdag ska man kanske säga. Startade dagen med favoritfrullen, som idag bestod av: vattenmelon, jordgubbar, mango och knäckemacka. Finns bara en sak att säga om den, MUMMSSS!
  En prommis på 50 efter frullen gjorde sig gott! Eftersom det regnar nu så känns det bra att jag har gjort mitt för idag, segt att gå i regn. Men nu ska jag titta på nåt gammalt bra program och äta lite frukt. Bra dag idag!
 
 
hääääär hade jag gärna legat idag!

RSS 2.0