humor

Okej detta är humor, inte på högsta nivå men det är fan humor!




titta även på del 2, 3 & 4

E!

Om 7 min är det keeping up with the kardashians, hihi. Hoppas inte att jag har sett programmet :)



Top chef

Elin är kääng på att göra pannkakor jag har nyss (eller för 1 timme sedan) tryckt i mig fem stycken till lunch. GAH, fattar ni hur mätt jag är eller? Sjukt mätt men dom var så goda så jag kände att jag var så illa tvungen :)

Idag är vi själva hemma vilket är sjuuuuuukt skönt, haha. löv it! Så vi ska väl göra det vi gör bäst, slappa! :))


skriver inget datum idag

Nu är det såhär att vi är i Värmland kommer snart bara kunna simma om vi ska någonstans. Regn är väl mysigt men inte när det har regnat konstant sen typ 10 imorse. INTE OKEJ!

Regnet gör så jag får ännu ett skäl att spela Sims vilket inte är bra. 
Såg att det skulle bli film om hur Facebook kom till, om ni inte visste det så är skaparen av Fb (Mark Zuckerberg) världens yngsta miljardär (räknat i dollar!!!)



i'm a nerd

Jag laddade ner Sims 2 förut för jag blev sjukt sugen på att spela det. Jag och Elin satt i någon timme men nu blir jag sugen på att spela det igen, fan kommer sitta hela natten ju :(



100728

Jag mår dåligt av att se vilket datum det är. jävla SKIT. Jag skulle ju egentligen längta till skolan då jag börjar på ny skola och ni vet allt sånt men just nu känner jag verkligen bara för att gräva ett hål i marken och ligga där ett tag för att sedan gräva mig ur hålet och allt är som vanligt. 
Mycket händer nu, mycket. 

Jag ska få Elin att spela wii med mig, hon ska få röra på sin fläsktumme. För när vi spelar wii så blir det oftast Mario Kart, hur kul?


måste säga att jag funderar BIG TIME på vad som händer här alltså? 
Jag är ju riktigt ful på den här bilden för att vara riktigt ärlig, men jag ska bjuda lite på mig själv tänkte jag ;)
allt för eran skull pussigull

känns bra...



Jag har av någon anledning sagt i ca. 1½ timme hur gott det skulle vara med glass, sen så la jag till kolasås.... Sen så säger jag utan att tänka på det, fan bullar är ju jävligt gott alltså... haha, det låter som om jag är sockerberoende sa Hanna..  hmmm...

  MEn jag är kanke värd lite glass? (utan kolasås för det har vi ingen hemma, som tur är!!!). Men däremot har vi äpplen och glass hemma. Vore ju gott m nåt av det, men det blir kanske äpplet ändå. Skulle få så dåligt samvete om jag tog glas.... Fast om jag tar äpplet så kommer jag äta glass senare, plus att jag har gjprt glassen själv, så det är inga tillsatser eller nåt... 

  Bortförklaringar?! Japp, jag är bra på sånt...  Känner att jag har fått ut mycket bra information nu... Känns bra...




nääe va söt! (fråga inte vad jag gör med ögonen, har inget bra svar på det)

sjukt kul!

Alla ni som spelar fotboll! Ni borde seriöst fundera starkt på att göra den är nästa gång ni gör mål



100727

Fan vad sommarlovet har gått fort allså, helt jävla fucking amazing. Och ja jag svär verkligen mycket, men det känns inte äkta om jag inte gör det när jag skriver. Jag skriver som om jag skulle snacka med er liksom :)

Jag fick iaf Elin till att vi ska röra på fläsket nu. Hon frågade om om skulle orka röra på sitt grisfläsk? Jag sa att det inte skulle vara några problem alls. Så om 20 min drar vi till stallet och kör skiten ur oss förhoppningsvis. gött. Ingen lat gris här inte bara för det är sommarlov.

Det åkte nyss förbi en svt bil här också, så trevligt. Men den har inte knackat på dörren än, WHY? Den skulle kanske inte hit idag? ;)



bara ibland



nu är det såhär, att smhi, väderkanalen och alla dom andra vädersidorna har lovat att det ska bli sol imorn... Blir det inte sol imorn, då gräver jag ner mig!!!! Denna gången skojar jag inte :D

 Sen så gör vi om här hemma, det går mig lite på nerverna ibland, men bara ibland. Jag jag berätta nåt kul. det är att jag har fått massa mer plats i mina garderober. höhö. nicenice!!!!!!


mjjooo, dt ser ju ganksa nice ut ;-)

S Club 7

Om inte detta är nostalgi så vet jag faktiskt inte vad nostalgi är. Fy fan vad jag älskade dom här när jag var liten, hihi!
jag måste ha älskat pop när jag var liten, göllit!



inte mer än...


Alltså vi får ju våran lön imorn, (som Hanna sa förut). Men nu kommer mitt "problem", jag vet inte vad jag ska göra med pengarna....  Eller okej, jag ska väl beställa lite från H&M, men dt är väl en gräns från min egen sida att jag inte får köpa för mer än 1200...


 Sen så får vi väl se vad som händer med dom andra pengarna, antagligen borta efter inte så lång tid... Annars så gör jag inte så mycket, ska gå och hämta vatten snart. (kul att veta, jag vet). Sen ska jag nog se på nåt program på nån webbtv. Igår tittade jag på "Den rätte för Rosing". hahaha, shit alltså. Patetiskt...


äntligen

JA! Min feta lön kom idag, eller den kommer in på kontot imorgon. så jävla skönt, haha! Känner att jag är jävligt värd den alltså. Känns skönt när pengarna rullar in såhär en månad efter att man slutade alltså. Tur dom inte kom innan för då hade dom nog varit borta vid det här laget.
Jag ska tänka smart också, en dator ska köpas, men två par skor har jag kikat in. jobbigt!



dagens feta jävla kyss

går till Vitamin Well, fy fan vad jag älskar det. Eller de jag har provat iaf. Ni som inte har testat än, GÖR DET. Det är värt varenda jävla krona. 21 silvermynt får du oftast ge för en flaska. 



wiiie



jaa men hejsan gott folk!

  Här sitter jag och äter, försöker ialafall... Normalt brukar jag kunna äta fort som fan (eller jag brukar äta fort som fan), men nu måste jag äta låååångsamt.. Jag gjorde iordning 2 små smörgåsar (mackor, eller vad man nu säger?), detta för 25 min sen, jag har inte ätit upp dom än.. hahahha... 
  Det enda jag är sugen på är glass, men jag kan ju inte leva på dt heller nu... Vi får väl se om jag klarar av att äta upp denna biten som är kvar!

  Sen blir det stallet, wiiiie. Sen hem, ännu mer WIIIIE! Men FAN vilket dåligt väder det är..


ni kan ju glo¨på hunden ist för mig :D

The Last Song

Ska jag tamejfan inte se själv mer, fan alltså grinade mer nu hemma än när jag såg den på bio. Snart släpps dvdn för er som vill köpa den också! :)

nu ska jag göra något vettigt tror jag, undra när jag vaknar imorgon? Och undra hur vädret är?



överlevde



Jaaaa, men godmorgon... Dagen vändes igår från att ha varit bra, till att bli as dålig...  Jag fick typ nån matförgiftning eller nåt av hallon. Jag vet inte om dt heter så, men utan att gå in på för äckliga detaljer (ni fattar). Så fick jag förjävla ont i magen, har aldrig haft så ont tror jag...  MEn jag överlevde det oxå och nu sitter jag här och kikar på H&Ms hemsida....

  Ska nog be mamma köpa nån glass som jag kan äta, hahha. Orkar inte äta mat nu, men jag vill ju lova att inatt när jag va vaken så hann jag tänka på att jag missade grillat igår ;(   .



behöver ny dator, men kläder går fan före. hahah...  om jag beställer på h&m, så kan vi ju säga hejdå till minst 1000 spänn tror jag :D

[H&M]


400 får du punga ut om de ska bli dina och jag tänker nog göra det. Finns även i grått, men då i mocka

otaggade

Jag och Elin ska snart iväg till stallet, ingen av oss orkar idag. Det är en sån dag som man inte orkar något alls. Vi får se vart det tar oss, kanske borde ta ett pass på ridbanan för att vakna till på riktigt. Men det orkar vi egentligen inte. 
Hatar sånna här dagar, men dags att ta tag i livet nu!!



Måste bara berätta att jag är lite stolt över två kompisar som är vidare till semifinal i gothia. Så duktiga är dom, hihi :)

höst...



Har sett att H&M katalogen har kommit.. Det finns endel snyggt i den vill jag lova... Jag tror att jag ska ta en titt igen i den, för typ tredje eller kankse fjärde gången.  (fast vi njuter fortfarande av sommaren, SÅKLART!)

  Annars så händer det inte alls mycket... Soft..


bild: kanal5.se  (från H&M höst, såklart)

i'm alive

och lyssnar på Brittttttan faktiskt, vet inte varför men?
Kom iaf hem från RixFm festival för ett tag sedan, väldigt trevligt.Spenderade lite tid på stan med Helena innan, väldigt trevligt. Vi hade jävlig kul och skrattade åt väldigt mycket. Vi hade endel att snacka om så det var trevligt :).

Hoppas ni har en underbar sommar för här flyyyter det bara på, awesome!


HAHA! ja jag var tvungen att dra av världens leende, som bloggare är man alltid på topp utåt eller hur? 
NOT! men fan inte så söt bild men tomt utan

planer



Alltså, denna sommaren. Kan den inte bjuda på lite mer sol?!. Idag va det lite och det är ju ganska nice om jag får säga det själv.. Sen så har Sofia kommit hem, ÄNTLIGEN! Fick sms imorse av henne, puss på dig för det din tomte.

Annars så händer det inte så mycket, jag har planer som jag vill ska gå min väg.. Sen så känner jag för en spontan resa, inte alls fel faktikst... Men jag känner för att belöna mig, av olika anledningar.  Men nu ska jag väl hitta på nåt roligare än det här...

HA det fint!


min dator, jag saknar den <3  (hahaha, no life jag vet att leka turist)

i'm so pissed

Jag gick in på Lindas blogg som vanligt för att kolla och det har tydligen varit en jävla massa spekulationer om hon och "J" har gjort slut. Visst jag kan förstå att man som läsare frågar och att hon bara svarar att allt är som vanligt mellan dom. Men privatliv är privatliv och man behöver, eller ska inte dela med sig av allt.
Men nu till saken jag gick in och läste kommentarer till inlägget där hon skrev att hon och "J" har det underbart på deras semester och allt är som det ska mellan dom och det har det alltid varit. 
Då ser jag en kommentar som det står "Du förtjänar ensamhet din äckliga hora!". Jag blir så jävla förbannad när jag ser sånt, vad fan har Linda gjort till den personen som skrev det där? Jo förmodligen ingenting, hon verkar väldigt snäll och positiv som person. Avundsjuka jävel säger jag bara. 
Sånt här får mig att tänka, vill jag verkligen blogga när det kan komma in kommentarer som den? Nej men det vill man ju inte (konstigt att jämföra Karlstads största och en av dom största med våran blogg men ändå). Så jag ville bara få ur mig lite ilska. 

Vad tycker ni? tell me!


bild från google


jag dör

 MEEEN hjäälp!

Detta väder är så tråkigt att man typ dör, jag bli på riktigt deprimerad när det inte är sol...  Vi har inte haft sol på flera dagar, jag blir galen. Snart så beställer jag en resa oxå får nån bara glatt följa med typ!!!!

 Det som suger mest är att det inte ska bli bättre.(önskar att jag hade solarium hemma)...  Jag längtar som fan tills imorn, för då kommer bästa hem från sin typ, semester (?)........  Livet är DRYGT och SEGT!!!!! (och jävligt sämst)



snyggast?

Det här är ju en svensk tjej som jag tycker verkligen ser bra ut stilmässigt och till utseendet. Håller ni med?


Sofi Fahrman

delar med mig

Okej funderar jävligt starkt på att ta en tur till Göteborg på Onsdag till Torsdag för att hälsa på några fina vänner som är med i gothia. Men vet i fan, åka eller inte åka?



VR!


låter bilderna tala för sig själva, men VR kommer nu mera att hamna i min brevlåda i 10 veckor frammåt. FINT!

vuxenpoäng?

God eftermiddag som egentligen skulle varit god morgon :)
Har dejten med John Blund gått bra? Eller Johanna som en killkompis kallar dejten...

Skit samma jag har varit uppe med tuppen idag, nästan. Klockan halv10 var jag uppe vilket är ganska amazing faktiskt. Jag skulle in till banken för att byta bank som sagt. Kände mig ganska cool när jag gick in på banken men ännu coolare när jag gick ut. Eller inte.. Sen skulle jag fixa nytt ID och då måste man ju ta ett sånt där hemskt kort. FY FAN VAD FUL MAN BLIR! Helt jävla sjukt, kan KANSKE visa sen en av bilderna men alltså så jävla ful.
Nu ska jag umgås lite med min fina syster, hon ligger vågrät i soffan. gött!


därför tar vi en bild på Elin, kul om hon hade legat lodrät i soffan btw ;D

vet i fan vad som händer men skrev det här inlägget runt 13 och det kom upp nu?

nostalgi?


Kul parodi

Okej jag brukar inte vara den som lyssnar på olika parodier av låtar, och jag kommer inte heller i framtiden att börja göra det men den här låten är ganska rolig. Lyssna bara på texten ;)



trött på...


Jaaa men heeeeeeeeeeeeejsan!!!

Ganska skönt med lov kan man ju säga, men tyvärr är det bara 5 veckor kvar.... Sen så är det en TÖNT här hemma som har druckit upp hela jävla flaskan med cola light, eller personen i fråga gjorde det första dagen och då va det mer än halva kvar. Jag tänker då fan inte dricka nåt annat, för allt annat smakar PISS!!!!!!

 Annars så är jag ganska så trött på samma person som ska käka upp all plopp och ballerina... Men jaja...


Jag va bara tvungen att klaga lite, tur att det finns dom som är värre.. höhöh...  MEn nu ska jag duscha, sen ska jag göra nåt kul.. Lyssna på musik kankse..


ja, men där är jag om ett tag.. (om jag får bestämma)

h&m är nice


så ser tightsen ut, eller det kanske är leggings? Eller något, minns inte vad dom kostade men runt 150-200 skulle jag tro. Vi älskar H&M!

100718

Jag har bloggtorka just för stunden och då borde man inte blogga men jag har tråkigt så jag vet inte vad jag ska göra....
Igår innan jag skulle sova typ runt 3 halv4 så kom jag att tänka på vad mycket saker jag skulle behöva göra. Eller det är inte så många, men så jobbiga. Jag måste ta mig till banken för att byta bank och så ja ni vet. Sen lovade jag en kompis inatt att om de gick långt i gothia (kvartsfinal, vilket är svårt då det är världens största ftbcup typ) så ska jag komma till Gbg och ja titta på dom. Bra Hanna! 
Sen var det en till liten grej nämnligen att köpa en dator, alltså detta är en djungel. Datorer ska bara finnas framför en och dom ska vara gratis, hihi!



otufit/facelook



eh ja, den sista bilden är inte så charmig. Men det är oftast så det ser ut när jag tar bilder, love it or leave it helt enkelt ;)
Man ser det inte så väl på bilderna men leggingsen har skinn på sig, kan visa bättre imorgon. Hittade dom idag när jag rensade min garderob ♥

rensat

Idag har jag, för på själva fan rensat garderoben. Så nu är det bara kläder som jag använder kvar. Jag brukade tänka på vad jag kan ha eller inte ha innan men nu är det bara sånt jag använder kvar. Fatta nice. Även om jag borde ha gjort så innan. Inte så smart av mig. 
Dagen har förövrigt gått snabbt och om någon timme ska vi iväg igen :).

Vädret suger btw :(



samma lista 2 ggr

Lovar du att vara ärlig nu? Så ärlig som jag kan vara :)
Du heter: Hanna 
Smeknamn: "hannisbannanis" & "hannah montana" typ ^^
Låt som när du är ledsen sörjer till: sörjer inte till någon speciell låt, film känns bättre 
Beroende av: happiness
Vad tror folk om dig?: det vet jag faktiskt inte, Vad tror ni om mig?
Vad får du oftast komplimanger för?: hihi, har svårt för komplimanger blir alltid så blyg. Men ögonen kanske?
Vad säger du för att imponera på någon?: Är lite blyg faktiskt så gör det inte alls ofta, hur? Det håller jag hemligt ;)
Hur imponerar man på dig?: Prova och se om det funkar ;)
Brukar du skratta för dig själv?: inte alls ofta 
Vad står det i ditt senast inkomna SMS?: Hanna är fet / olle
Var bor du?: Karlstad typ
Trivs du där?: jorå
Är du allergisk mot något: näej
Hur svarar du i mobilen: hallå
Antal timmar sömn inatt: 10, hihi (a)
Brukar du komma i tid: viktigt att vara i tid!
När mår du bra: för det mesta, men beror på om jag har varit nere innan så mår jag bäst hos hästen. Men med mina vänner mår jag sällan dåligt ♥
När blev du fotad senast: oj, igår?
Hur känner du dig nu: jag känner mig lycklig
Vanligaste färg på dina kläder: svart, vit
Vad tycker du om fötter: kan vara äckligt, men tänker inte mycket på det
Vad saknar du: oj, en del saker ;)
Hade du en bra kväll igår: oja :)
Favorit dryck på morgonen: juice om det ska vaa något
Rakar du benen: nej, speciellt inte på sommaren. haha, snälla vad tror ni?
När brukar du oftast gå och lägga dig: nu på sommaren runt 2-4
Är du blyg?: ganska
Sysslar du med någon idrott: rider
Tror du på kärlek vid första ögonkastet: förälskelse, som senare leder till kärlek. ja
Har du spytt offentligt: nix
Vad skulle du göra om du vore kille för en dag: hihi, det vet ni ;). Sen skulle jag nog ta reda på vad någon speciell tycker om just mig kanske?
Är du nöjd med ditt liv: just nu? ja
Är du bortskämd: nej, ingen liten snorunge som får vad jag vill
Vad gör du i morgon: kanske badar hästen & på kvällen till en kompis
Vilken kändis tycker du är en bra förebild?: Kenza. Jordnära & otroligt vacker. Känner henne inte så kan inte säga så mycket mer 
Vad längtar du till?: inget speciellt
Har du bra vänner och äkta vänskap?: är bortskämd med bra vänner
Vad använder du för shampoo?: minns inte vad det är, men något frisörshampoo. Dom är bäst
Hur gammal är du: sweet16
Tycker du om någon just nu: har jag inte sagt ;d
Gröna eller röda äppeln: röda
Gillar du golf: nej, möjligtvis mini
Vilken tid gick du upp idag: 12
Har du sovit i din egna säng inatt: jaa
Har du strumpor på dig nu: nee
Är det okej att gråta: ja!
När grät du senast: när jag såg på "Remember me"
Vad skulle du göra om du vann en miljon: spara jävligt mycket, och shoppa
Bär du glasögon eller linser: inget av dom
Tycker du det är viktigt att ha märkeskläder: nej, men dyra kläder har oftast bäst kvalité. Inte alla
Har du piercing: öronen 
Vill du gifta dig: absolut, stort jävla bröllop ska det vara!
Vill du ha barn: ja, men inte än! 
Solar du ofta: nej, så dåligt tålamod
Är du bra på att laga mat: så köng är jag
Är du flygrädd: nee
Är du vig?: lite, hihi (a)
Är du musikalisk?: inte speciellt. Kan piano helt okej
Vad dricker du helst när du är törstig: vatten
Vilken är din favoritglass: hm, magnum
Tror du på ett liv efter döden: nej
Tycker du om sushi: nej
Vad äter du helst när du ser på film: inget alls, eller godis
Har du tandläkarskräck: nej
Är du morgon- eller kvällsmänniska: kvälls, haha!
Vilken ögonfärg har du: gröna
Har du någon gång gråtit dej till sömns: ja
Biter du på naglarna: inte ofta
Hur ofta tränar/motionerar du: 3-4 ggr i veckan
Senaste låt du hörde: Sweet dreams - Beyoncé

nice Kenza

Kollade på nelly nyss och såg att de hade fått in nya modeller av Kenzas skor, fastnade speciellt för ett par..


649kr får du betala för dessa skönheter. Vilket jag kommer att göra efter att jag har köpt en dator och converse. Plastkortet går varmt ;)

2009-2010

Ja videon kan ju tala för sig själv, men gillar hans "nya" röst bättre måste jag säga. Han lät faktiskt som en tjej innan ;)



hejhejhej



Hejhejhej!!

Jag är ju leeeeedig nu på rikigt, drf som jag bara skriver när jag verkligen känner för det!  Det regnar som fan här, ganska bra ändå. Men vi får väl hoppas på att det blir sol dom kommande VECKORNA!  Det skulle ju kunna bli riktigt snygga bilder om man går ut och tar kort nu. Fy fan va snyggt, tänk er! En klänning som är blöt och håret! DAMN, jag ska nog bli fotograf.. hahha ..

Hoppas att ni har en bra sommar!


bella&tyra

Just nu ösregnar det verkligen i Karlstad, det är ganska skönt så slipper det vara så varmt. hihi!
Men jag tröstar ändå lite genom att titta på bella&tyra show. Eller tröstar, det är ganska kul :D



clothes

Tänkte att ni självklart vill se vad jag har köpt, och det blev inte så mycket faktiskt. 





så jääävla NICE


Idag gör vi Liseberg, i regnet dock :(

resize_p1458_13- (MMS)

Idag gör vi Liseberg, i regnet dock :(


Vi gör av med pengar jag och Elin, trevlig...

resize_p1514_12- (MMS)

Vi gör av med pengar jag och Elin, trevligt :)


ojdå!

SHIT, haha! Jag har glömt att jag måste ju packa va fan, i 4 dagar är vi antagligen borta. Sista dagen är jävligt oklar. Men packa måste ju göras. Bra att jag kom på det nu, hihi..


Önska mig lycka till och så hoppas jag att ni sötnosar får några jävligt bra dagar, jag kommer inte kunna läsa eller svara på kommentarer men inlägg kommer. Det lovar jag, om mobilbloggen funkar vill säga...


jag tänkte nytt, då blev det den här

100711

Idag är det sådär jobbigt varmt ni vet? Solen skiner liksom inte utan den gömmer sig bakom molnen och det är kvav luft, vilket betyder att svetten rinner. Typ iaf. Jag tycker att sån här värme är den jobbigaste för det spelar ingen roll vart man är ute det är fortfarande jobbigt. 

Nej nu ska vi inte klaga mer utan göra någonting annat nyttigt, typ se vad som har hänt i världen medans man sov. spännande..


någon som kan gissa vad det är jag har på mig, 
hittade den när vi jobbade förra veckan...

heaven

hihi, känns som om jag svävar på små rosa moln just nu. Allt bara flyter på och imorgon drar vi till gbg, fatta nice. Jag blir så lugn när jag är där, slippa tänka på allt som är här hemma. Man behöver inte åka långt för att glömma allt. Inte för det finns så mycket att glömma.

Men sitter och tänker på vad jag ska packa, feting med svårt alltså. Det slutar väl med (som vanligt) att jag tar med kläder för typ 2 veckor eller något. bra hanna, skitbra!



helt sjukt

Det är fan inte sant vad varmt det är alltså, och just när värmen kom på riktigt vid typ halv2 idag så satt jag upp på hästen och tog en galopprunda. Eller runda, vi red en tur. Det är jävligt nice att rida ut själv sådär mycket bättre än att rida två. Man kanske uppskattar det mer om man alltid är två stycken?

Aja måste iaf snart tillbaka till stallet för att ta ut hästarna som jag lämnade kvar i stallet på avkylning, eller kanske mer för de skulle få det svalt och inte så mycket bromsar och annan skit ska äta upp dom totalt. 



vad gör man inte

för er fina läsare. Det som skrämmer mig är att ni blir några fler varje dag nu på sommaren även om dt kanske inte håller i sig till 100% men på sommaren kära vänner? Men det gör ju inget för jag sitter ju och läser bloggar jag själv.

Nu ska jag komma till saken jag har gjort så jag kan mobilblogga. Eller jag hoppas väl att det funkar också för nästa vecka (vi drar på måndag) ska vi till Göteborg och kanske kusten en sväng så det kommer kanske ett inlägg någon dag, eller inte en dag utan flera dagar. :)



lycka!

Vi ska snart iväg till våra tjocka, feta och framförallt söta hästar.

Men jag kollade runt på alla bloggar jag förljer varje dag och såg att Torbjörn, ni vet han som jag tipsade om som sjunger så bra. Han har tydligen veckans mening i hans blogg. Söt som han är blev tydligen en sak som jag skrev veckans mening. Hur lycklig blir man inte då?
Gå in och kolla på Björnens blogg.




Remember me

Jag såg på Remember me igår och varför varför ska filmerna jag ser alltid sluta så jag börjar gråta? Visserligen var den här filmen väldigt bra men jag visste vad den handlade om (11 September) och kunde lista ut slutet. Jävla film. 
Men Pattinson kommer verkligen fram bra i den här filmen. Finns det inte någon sån söt kille där ute till mig, så om någon vet om den personen så kan du ju alltid säga till ;)



niice

Jag var ju på Eclipse igår med mina fina vänner Emelie och Helena. Innan träffade jag även Johanna puss på henne, hon har hållit till i skåne i 3 veckor nu ^^
Så Eclipse då... ... Jag tycker att det är klart den bästa av filmerna, den gick så snabbt. Jag skulle gärna se den igen om jag säger som så. Jag tänker inte skriva så mycket mer än det då vissa av er som läser inte har sett den men om ni funderar på att se den. Gå och se den typ så snabbt ni kan!

Idag är det mulet vilket betyder att man inte ska göra något alls. GÖTT!


höhö, eclipse rockade

underbart!

oh, vädret idag har varit oslagbart fan... På fredag ska det också bli bra väder, men då ska jag till tandläkaren så hinner inte sola lika mkt... Men jag hinner förhoppningsvis med 2 timmar typ.... Men men, man kan inte få allt här i livet....  Går nästan inte att beskriva i ord min kärlek till solen....
Där är Hanna och jag helt olika, jag kan ligga i timmar och pressa. Det kan INTE hon....
Men men, nu ska jag ner och göra milkshake, se på fotboll och tänka över lite grejer!
såhär har det sett ut idag, fast bilden är gammal ;-)

ECLIPSE

Jag är redo för att se eclipse kära vänner, höhö. 
Någon som har sett den här? : )





budget

Ni vet den mysdressen som så många bloggare har finns nu på nelly för en bra peng!



249kr får du betala för den här som även finns i 3 färger till :)

gissa?

Gissa vad jag ska göra imorgon? :D 



J.B

Ni alla vet att det är ett jävla snack om Justin Biebers röst, att han har hamnat i målbrottet osv. Men jag måste säga att hans röst låter fortfarande bra. Lite hes, sexigt. haha!


en bra sommar!

 

nejnejnej... Nu har det gått lång tid igen... Men jag vill vara HELT ledig och då är jag det... Så himla skönt att bara inte göra någonting alls... Imorgon hoppas jag på lite mer sol bara! Idag har jag städat, mitt eget rum.. Tråkigt, men det behövs ju oxå!


 Jag vill önska er en jävla bra sommar!!!! Fast att jag kommer skriva lite när jag känner för det, alltså. någon gång ibland!


som mina skor typ, fast mina är rooooosa :D

hjälp mig välja!!!

Jag ska måla nytt nagellack idag igen men har alltid en jävla beslutsångest vilken färg jag ska ta!
Så därför får ni välja, jag har nästan alla möjliga färger. 
Vilken färg ska jag ha på naglarna?!


en jävligt random bild från spanskan, ett mästerverk av mig och söta Eveline

Beyoncé

Nästa gång denna donna kommer till Sverige för att göra en konsert vill jag vara där :)


sommartider

Sommaren för mig betyder ju självklart - sommarlov! Men sommaren för mig är även älskade Göteborg, jag älskar verkligen Göteborg. Det är litet men så stort på något sätt. När man är i Göteborg på sommaren ska man ju trängas med en miljard andra på Liseberg såklart men även shoppa lite, eller mycket. Jag brukar hamna mellan där någonstans. 
Om man vill komma till ett mysigt ställe i Gbg ska man gå till Haga. Det är liksom Gbgs "gamla stan" på ett sätt. Där finns det massor av mysiga fik och små affärer. mys!
Sedan tycker jag att vi som kommer dit från en annan stad borde leta oss utanför nordstan. Visst det är kul i någon timme men sen måste man ut förstår ni. Det finns så mycket i göteborg, man borde inte missa något. :)

Ja, det är vad jag tycker om Göteborg! I love it!


tar en bild på mig&elin, ser ni vem som är Elin & vem som är Hanna?

kille från idol!

Den är lilla björnen, nämnligen Torbjörn sökte till idol förra året i sista chansen och gjorde det väldigt bra :)



mobilen

Ta fram din mobil och svara på frågorna.

Första kontakten i kontakt listan - Ahmed
Känner du henne/honom bra? - bra & bra, men helt okej :)
Vad är ert bästa minne tillsammans? - tillsammans? nej men våran bal var ju nice och han är med i det minnet!
När pratade du senast med honom/henne? - balen

Tionde kontakten i kontakt listan - Annika
När träffade du senast personen? - 1½ månad sedan
Har du och hon/han bra kontakt? - näej

Personen ditt tjugonde sms är ifrån - Olle
Vad stod det i smset? - "upp ;).  har tre kr kvar nu ;)"
Brukar du umgås med personen? - jarå :)

Femte personen som ringt dig - Madeleine
Vad tycker du om han/hon? - väldigt snäll och omtänksam
Har personen sett dig full? - nejj

Första kontakten på bokstaven K - Karl
Brukar du festa med personen? - nej
När pratade du senast med personen? - igår

Personen ditt femte sms är till - Love
Och vad stod det i smset? - "jo men det är ju bara att gratulera och ja, säg till när du har funderat klart :)"
Är ni bra vänner? - jadåå

Personen som ringde dig senast - Mum
Brukar du festa med personen? - gissa?
Hur bra känner du han/hon? - bra

Första kontakten på L - Linus
Känner du henne/honom bra? - nja, 
Tror du att du känner han/hon om tio år? - svårt att tro, 

Personen som du senast skickat sms till - Love
Vad brukar ni göra när ni ses? - alltså vi har ju inte setts sen skolan så ;)
Träffas ni ofta? - nej, 
Vad tycker du om honom/henne? - tycker bra om honom!

Sista kontakten på J - Josef
Känner du personen bra? - ganska så :)
Brukar du festa med personen? - nej, skulle nog vilja!
Bästa minnet med den personen? - hela våran högstadieperiod
Har du sett personen full? - öh, inte vad jag minns så tror nog inte det

Den kontakten du känner bäst på T - Totte
Umgås ni? - nej
Har du och han/hon bra kontakt? - nja
Är ni bra vänner? - bekanta typ

Sista kontakten i kontakt listan - Totte
Bästa minnet med personen? - har inget typ
Känner ni varandra bra? - näej lr ganska
Träffas ni ofta? - nej

Vad har du för bakgrundsbild? - en på Eveline och Johanna
Vad har du för ringsignal? - ljudlös
Vem ringer dej oftast? - mamma säkert
Vem ringer du oftast? - beror på, ;)
Använder du ofta din mobil? - ganska så
Har du många kontakter? -nja, runt 85 kanske

RSS 2.0