lyxfällan

Jag har alltid varit lite ekonomisk av mig, jag har sett tjusningen (?) i att spara och sen bara slösa bort pengarna. Jag vet inte varför, men något slags lyckorus får man ju vill jag lova. Jag har just suttit och, jag vet hur det låter. Kollat min ekonomi inför våren. Vuxen poäng! Nu jäklar ska vi leva!
Har sett vilken klänning jag vill ha på skolavslutningen oxå!


haha, typ!, men jag behöver iaf inte vara med!!!!

mycket att välja mellan

Alla klänningar som man ser nu och tänker. "fan va snygg den är". Tänk att om bara lite mer än 2 månader så står man där i kyrkan och får sina SLUTbetyg, heeeelt sjukt faktikst...  Jag har ingen aning om vad jag ska ha på mig den dagen. Inte heller vet jag vad jag ska ha på mig på balen eller på våran brors student!
Det finns lite att välja mellan, men om man vill ha svart så har jag en as snygg som jag hittade på nelly tror jag :)

andas

Jag sitter hemma och dunkar lite musik, det är fan skönt att bara inte göra någonting på en vardag. På en helg är det inte samma sak riktigt. Men nu är det soft för jag har inga läxor men prov efter lovet men det har jag tid till. 
Så imorgon gör jag sista skoldagen innan lovet och min klass ska se älskade Twilight och käka godis som våran mentor ska köpa. Hon är så mysig och snäll min mentor (och tolka det inte fel!)

Förövrigt är Leona Lewis riktigt bra kom jag på nyss! :)


Såhär lycklig är jag just nu! LUCKORUS!

ALIVE

Vi lever jag lovar, haha! Men en av mina tänder mår inte bra den är typ lite sprucken :(. Jag vet att ni bryr er så jävla hårt så jag tänkte berätta det liksom. 
Men annars så ska jag till min fina säng nu, eller jag sover i min bäddsoffa då jag inte har orkat ta upp den sen Helena var här. Det kallas lat!



i väntan på bussen

Nej, jag har inte tid att sitta här. Jag ska springa till tvn och titta på Maria & CO.  Men ni får ha en bra dag imorgon och sova så sött inatt ialafall. för jag kommer inte skriva nåt mer idag och det finns en RISK att det inte blir så överdrivet mycket uppdatering imorgon...  Nu har jag stavat för mycket fel..
i väntan på bussen..

skapelser

God, får ni oxå psykbryt när nåt inte går som ni vill? Jag har värsta tipset till er TJEJER! Till er killar kan jag inte säga så mycket, men kolla in felsms.com eller nåt....
Ja, ni tjejer. Ni måste kolla Lipsys hemsida. Klänningarna är ju FÖR snygga,. Kolla in HÄR!



nelly.com




Två av dessa underbara skapelser! asos.com

1000

..... Saker att göra, men jag tänkte bara skriva hej och säga att jag lever typ. Jag ska slänga ihop en bildanalys innan 21.00 ikväll. eftersom det är Svenska Hollywoodfruar då, det är faktikst ett måste att se på !!!!
Någon mer som ska se det?!


Vill ha sommar nu va ;-)

plugg

Nu ska det göras en bildanalys här ska ni veta. Men vi lever iaf, och ni får nya bilder på mig. Det hör inte till vanligheterna...



lite söt


299 kr - bubbleroom
(blomman kan man ta bort om man vill, klänningen finns även i svart!)

FRÅGA

Såg att vi hade fått en fråga av en söt tjej som heter Lina och frågan var:


Hur känns det att vara tvilling? ;p
- Jo men det känns ingenting speciellt tror jag? Eller det känns ju som ett vanligt syskon, för er som har det vet hur det känns. Så det känns inget annorlunda mot ett vanligt syskon, även om man skulle vilja tro det ;).

Om ni har fler frågor om tvillingar, FRÅGA!


manboy

Så fort jag hör Manboy på radion börjar jag typ sjunga/nynna och nu finns den i akustisk version, jag kan inte säga att låten är superbra direkt. Men den sätter sig på hjärnan!

Idag har jag även ångest, haha. SÖNDAG, hatar söndagar! Har iaf haft en mycket trevlig helg, Tack för en bra fredagskväll tjejer! :)






slänger

Tralala, nu är jag här igen. Har just slängt i mig lite mat. Jag lyckas alltid slänga i mig maten, jag äter alltid väldigt fort, inte vet jag varför men jag gör ialafall det! Någon mer som gör det?!

Annars så har jag firat min kusin idag och varför jag skriver med kursiv text vet jag inte. Det va ialafall trevligt, ibland så bär det iväg lite ;-)
MEn nu ska jag glo på tv lite, Ciao
hur snygg? (asos, tror jag). Visar mer klockor sen!

sjukt bra

En kompis sjöng Baby av Justin Bieber igår, och det lät verkligen sjukt bra :).
Så nu tänkte jag visa er en jättebra version av den låten 


Idol- Karlstad

Tro inte att jag sitter och glor på Let´s dance... Jag har tryckt i mig knappt ½ kebab tallrik. Stakt jobbat, sen så lite chips på det. Inte godis ialafall.  Såg på tv4.se förut att IDOL kommer till Karlstad, det blir grymt. Dom va här för 2 år sen, Anna och Alice gick faktikst vidare här ifrån!
Det blir nog ingen mer blogg för mig denna kvällen, är faktikst riktigt trött och klockan är nu 21:43 för att vara exakt.. Vi får helt enkelt se när vi hörs igen!

VS

hahahha, nu kommer det ett lite äckligare inlägg än det innan. Men jag sitter ju för fan och väntar på min mat som inte har kommit än...
Men då undrar jag, Pizza VS Kebab







Lipsy

Jag publicerade det andra inlägget för typ 20 min sen, men jag slänger in ett till för er som INTE har någon klänning till bal/skolavslutning/bröllop eller nåt annat. 
ALLA klänningarna kommer från Lipsy, ni kan hitta dom på b.la nelly.com


Priserna ligger mellan 700 och 1400 typ ;-)

inte så kräsen

Heyyy, nu är jag tbx efter ngra dagars vila.. Jag fick lite ont i huvudet, men jag är laddad för sista veckan i skolan redan. Jäklar så skönt det ska bli med lov alltså. Sen så finns det ju dom som fick lov idag iof...  höhö...
Men ialafll, Hanna är inte hemma. Inte nån annan heller, men dom kommer sen. Med pizza, men kebab för mig. eftersom pizza inte är min favorit direkt. Jag är faktiskt inte så kräsen när det gäller mat, men jag är noga med vad jag äter och jag vet vad jag gillar och inte! Sen så ska det mesta vara på det viset som jag vill :)
Nu ska jag se på tv, svara på kommentarer sen kolla lite på nelly och så.
Ha en bra fredag!

randigt

Randigt är något som jag skulle vilja ha mer av i min garderob och här kommer 2 plagg från Top Shop som man kanske inte skulle tacka nej till direkt ;)



blöt i ögat

Det är illa när man blir berörd av en trailer vad ska man då bli av själva filmen?
Men den här filmen är ett MÅSTE att se, spelar ingen roll när men jag MÅSTE se den. Sen är ju han bra snygg också ;)



AA

NU: Andra Avenyn på svtplay, :))


Någon mer som ser på det kanske? (A)




fix

Tänkte skriva ett sånt här onödigt "hej nu ska jag snar sova, men jag vet att jag somnar om typ 2 timmar" inlägg.
Typ ett sånt ska det bli, det är ju alltid så himla roligt att läsa tycker jag. VERKLIGEN!

Nej men imorgon blir det stan med några fina personer, tror jag. Eller en fin person ska med iaf, varför är jag så hemlighetsfull jag är ju inte säpo eller något. Men min fina vän Eveline och jag ska till stan, Alexandra kanske gör oss sällskap och Johanna om vi har tur :)

Om ni vill veta något mer jätteintressant kan ni ju bara säga till alltså!


slänger in en random bild på min och johannas händer :D

utnyttja

Japp ni förstår innan mitt utv.samtal gick jag till mammas jobb och där roade jag mig med att vara inne på forever21 och jag passade på att visa mamma denna underbara sida med kläder. Hon gillade den och vi har turen (eller det är ju otur men) att ha en av mammas bästa kompisar som bor i USA. Mamma sa att man kan ju snacka med henne så hon köper grejer åt en för då slipper man frakt och tull. Hur bra? Så det tänkte jag kanske göra förstår ni!

Utv.samtalet gick förövrigt mycket bra, gillar min mentor starkt. Sen har det gått bra för mig nu också, mer än så tänker jag inte avslöja ;)



tack och adjö!

Hanna kom nyss och sa att nån på mammas jobb vars dotter är väldigt duktig på hästar och sånt.. .Skulle ha en lektion med mig och Hanna. Tack och ADJÖ tänkte jag, Tracy (min häst) kommer säkert ha en SÄMST dag då. haha. Men det blir bara att ligga i hårdträning inför det kan jag säga. Hanna, det blir ridbanan minst 2ggr i veckan framöver!!! OKEJ?!


Nu till lite kläder...  Eller klänningar rättare sagt. asos.com har MASSVIS snygga klänningar. Lipsy är ett märke som är värt att lägga på minnet!


Från Lipsy.
Sen så har dom vanliga klänningar oxå som inte alls är dyra, typ H&Ms prisklass. (Hittade bara en bild på¨den rosa, men den svarta är likadan)

100323

Okej, jag känner på riktigt att jag inte orkar plugga. Men jag måste, varför ska det alltid komma sig att man ALLTID kommer med bortförklaringar?
Nu ska jag plugga!!!!
Men nu till något roligare. Hanna visade mig ett par as snygga Fred Perry skor igår, alltså dom är sjukt snygga!
inte illa va? 649kr kostar dom. Jag har tjatat om dom hela dagen och trott att dom kostar 749 eller 849. Det va en väldigt bra överaskning att dom "bara" kostar 649. Stadium för er som undrar. Men finns säkert på Scorett oxå skulle jag tro!!!

100322

Jahaja, nu sitter man här igen. Men det har varit en riktigt bra dag faktikst, eller helt okej ialafall. Skolan va dryg, men när vi kom hem gå red vi lite. Jag älskar när det går fort, vem gör inte det?! Sen så har jag sökt sommarjobb, inte illa faktikst...
Nu sitter jag och käkar äpplen och ska in på h&ms hemsida för att kolla lite kläder, jag har sett en bikini där som vill komma hem till mig tror jag ;-)
Hoppas att ni har haft en bra dag!
Royal Gala äpplen är att DÖ för!

fullt ös!

Just den här veckan kommer gå i 180 ska ni veta! Men det känns lite kul också, jag gillar att ha saker att göra då blir jag mer strukturerad. Jag lägger ner mer tid på läxor & prov. Så denna vecka ser ut såhär..:

Måndag - skolan, söka sommarjobb, stallet
Tisdag - skolan, utvecklingssamtal, plugga
Onsdag - skolan, stan
Torsdag - skolan, stallet
Fredag - skolan (vi har en speciell dag då), FIRA ALEXANDRA! :)

Insåg nu att det var inte så jobbigt men jag har något varje dag, hoppas det slutar bra också ;)



money

Pengar är något jag skulle vilja ha mer av än vad jag har just nu, haha. Känner mig inte alls så rik som jag skulle vilja. Har hittat en snygg klänning som jag skulle vilja ha typ på balen eller något sånt där, sen så en skinnjacka (som jag har kommit fram till att den får vänta!) och ett par tygskor som inte alls är dyrt men iaf. 
Min älskade Alexandra ska vi fira på fredag också, sötan ska få en trevlig present :)



Har fixat min cam nu också, haha! Nu kan ni få lite nyare bilder på oss iaf ;)

net-a-porter

God, jag har hittat snyggast väskan... Den kommer från net-a-porter.com... Kommer inte ihåg vad den kostar, men dyr är den ialafall :)
Och ja som ni ser så är det MIU MIU

sommar

Jag satt och tänkte på vad det va jag hade drömt inatt förut.... Sen så slog det mig att jag drömde att det va sommar och att jag låg och solade...  Shit alltså, det är snart sommar. Det har kankse gått för långt när man börjar drömma om sommaren?!

100321

Heyyyy :)
Det va ett tag sen jag skrev och ni fattar nog varför, jag orkar ialafall inte förklara igen. haha... Jag har inte gjort så mycket faktikst... Ätit M&M's vill jag lova, det är typ det bästa som finns tror jag?!
Idag ska vi till stallet, men senare. Efter det så vet jag inte vad jag ska göra faktikst. Det snöar här just nu tyvärr... Jag som trodde att våren va här!? Men nu ska jag svara på kommentarerna sen ska jag väl se på webb-tv eller nåt annat roligt!
babyface

köpa?


tv

Jag har en riktig slappardag framför mig, Helena drog för ett tag sedan. Vi hann snacka om allt mellan himmel och jord faktikt, trevligt. 

Nu ska jag se på webbtv, Familjen Jackson tv4play



Björn Borg

Showen stannade för mig så jag ser den en annan dag istället, inte heller hittade jag kläder. Dock såg jag ett par ganksa snygga Björn Borg skor. Ska googla dom och se om det finns bild...
Men annars så kommer en kompis till Hanna imorn= jag ska inte vara på hannas rum=jag kommer inte skriva nåt... Nu ska jag svara på kommentarerna, jag glömde bort det förut...
Dom fanns i vitt oxå...  Dom vita va snyggare ;-)     (klicka på den lilla bilden för att få den större!)

100318

tralalal, jag har ingeting att säga.... Jag har matteläxa som jag skulle ha gjort i skolan. Men tror ni att jag kommer göra den?! NEJ! Vad är det för mening att göra den lixom? Vi jobbar inte ens med det nu och då är det heeelt onödigt!
Men ialafall. Jag saknar min dator lite, såklart! Vad skulle man göra utan mobilen lixom?! Naiii, nu vet jag inte vad jag ska göra faktikst, är lite rastlös. Så det får väl bli kläder eller nåt. Borde titta i H&M katalogen oxå, men jag kör internet nu! Lätt och fruktansvärt bra!

full fart, nu kör vi

Jag bestämde mig i denna stund att INTE sitta vid datorn ikväll förens jag kan ALLA glosor till imorgon, jag måste städa rummet eller a dammsuga och plocka in mina kläder i garderoben där dom ska vara men först av allt ska jag duscha. Dags att få tummen ur!



tönt


Ni vet vad jag sa om sömn, hahah. Klockan är ju faktikst halv 10 menar jag och jag måste fixa kläder till imorn, vad det nu blir är en annan fråga.... Hade det varit sommar så hade det varit sååå mycket lättare... Men jag kan rota i Hannas garderob!!  Det blir bra när våran bror flyttar hemifrån, då vill jag göra om Hannas rum till en walk in closet till mig!!!
Ska till stallet imorn oxå, sen behöver ni inte räkna med värsta uppdateringen från min sida...  höhö....

lovely!

Sådär va, nu har jag kollat lite på nelly och sådär. Men dagen till ära så hittade jag lite på asos.com, det är värt ett besök vill jag lova! Inte så dyrt heller, eller- Det är blandat. Frakten ligger väl mellan 50 & 100 kr skulle jag tro (:
ser ni ryggen?! ;-)
Det finns MASSA andra klänningar, så gå in och kika vettja. Nu ska jag glo på lite datorer en liten stund, ibland måste man få drömma sig bort!
Ska till stan på fredag, då kan jag bli av med ngra hundra. Men även shoppningbegäret! Lovely!

sol och sömn

Man kan ju tycka vad man vill om Hannas uppdatering, med tanke på att hon sitter vid datorn hela tiden. Jag kan inte fatta att jag har klarat mig utan min dator (ögonsten) i 5 veckor!!? Sjukt när jag tänker efter faktikst.. MEN det va inte det som jag skulle säga...
Utan igår berättade jag ju att jag skulle visa er lite saker som gör att jag är så snygg som jag faktiskt är. Det är vääldigt lätt...  Gå ut i solen och få er lite färg sen så sov mycket! Jag sover faktikst ganska mycket nu när jag inte har en dator som stör mig!
erkänn, man blir snyggare och mår bättre?!
så här ser man ut efter ngra timmars sömn, 7 på morgonen ;-)   (bilden är väldigt ny!!!)

GILLA!

Detta GILLAR vi starkt, ett av det roligaste programmen tv4 har gjort!





bara 2 händer...

Jag lovar att svara på kommentarerna, men Hanna har haft datorn konstant i ett bra tag. Alltså igår och så, som ni kanske har fattat?! ;-)
MenJag har inte gjort så mycket, ska nog äta nu, sen duscha.. Sen vet jag inte vad som händer, sova blir sen ialafall.  Funderar på vad jag ska skriva om.. Vad sägs om att sno en sak som jag såg på en kompis blogg...  Vad för olika produkter jag använder, dock blir det inte alla :)
Men jag kan passa på att säga att det är bättre med handen, men jag vill lova att det fortfarande gör ont! Ett tips är att försöka att tänka att man bara har 2 händer ;-)


fan va illa det såg ut alltså :O

fight

OJOJ, jag och Elin har bråkat BIG TIME! Inte bra, haha! Det är egentligen rätt löjligt men bråkade gjorde vi iaf. Jag sa sorry men vet inte om det hjälpte. 

Men vi är väl som alla andra syskon ;)


Vi log inte direkt, men det var faktiskt mitt fel !

favorit?

På min engelska ska vi ta ut våran favoritlåt, men hur tänkte min lärare då? Att man ska ha EN favorit eller? Näej skulle inte tro det va, men jag ska försöka hitta en. 
Den som är högst på listan just nu är nog...


handen

hahah, nu kommer det pinsamma inlägget med bilderna på min hand. Jag tog bilderna för typ 5 min sen. Ni skulle sett när det hände, handen va typ 2ggr större just där ;-)
då ska vi ta oss en titt lite närmare...
andra sidan
Om ni har missat vad som har hänt, kolla inlägget under!

ialafall

Se så ja, nu ska Elin se på Tyra & Bellas show som gick i torsdags eller nåt. Eftersom det va cp och jag inte kune kolla då, det hackade 24/7. Dom måst skaffa en bättre sån där sak som man kan se på ;-)
För övrigt så gör jag inte så mycket annat, lyssnar lite på musik. Borde skicka iväg ett litet sms. Men nu är det så att apan herself har blivit biten av en häst idag, så hon har lite ont i tummen. hahha. Jag kanske kan visa bild senare!
Hoppas ni har haft en bra dag ialafall!



nytt

Denna söndagen ville jag skulle stå still för typ 1 timme sedan, det var verkligen en dröm att rida idag allt flöt verkligen bara på. Det känns så himla bra då, både under tiden och efteråt. 

För nu snart ska jag göra något som jag inte har gjort på bra länge vad jag minns, kanske nästan aldrig. För jag ska plugga på en söndag. Helt crazy känner jag mig, men då måste man ha i sig socker förstår ni. Men duschen måste bli klart först! :)

Hoppas att ni också har haft en superduper söndag!



100313

Heyyyy :)
Lite tomt för mig senaste tiden va? höhö. Men Hanna har haft datorn hela tiden så jag har inte hunnit suttit här alls mycket..Men det har inte hänt så mycket den senaste dagen faktikst.
Jag har skrattat lite, eller ja. I bussen hem igår, det är bara 2½ månad kvar att åka den nu! Kommer kännas lite sorgligt faktikst tror jag. Men men, jag slipper åka den oxå. Vilket kommer kännas väääldigt skönt!
Men snart kommer det folk hit så jag ska avsluta här och svara på kommentarerna. Ha en bra lördag, vad ni än ska göra!
onödig bild kanske?

3 versioner


youtubeversionen



"nya"versionen



"gamla"versionen



Sebbe

Jag såg på någon sida om en ny film som kommer ut nu i vår som heter "Sebbe". Jag gick in på youtube för att se trailern och det verkar vara en stark film, och det kan även jag säga. Låter som om jag är typ 35 bast nu men den verkar vara nice!



H: ge mig

Det var frågor i formuläret om jag shoppade mycket typ, och nej. Men det är mycket snyggt!

skinnjacka men inte i äkta skinn 499kr - ellos
nitarna är silvriga!!


linne 99kr - ellos

tvillingregistret

Tänte att detta är ju ändå en tvillingblogg men det handlar inte så mycket om att vara tvilling längre känner jag så jag tänkte stå för några sånna inlägg under ett par dagar. Fråga om ni undrar något om tvillingar

Vi fick iaf hem ett frågeformulär på typ 31 sidor som vi ska svara på om vi vill, vilket kan kännas drygt men kanske värt det? 1 biokort får man iaf, lite dåligt tycker jag nog!




kanelfifflar

Innan jag somnar så tänkte jag att ni ska få er ett gott skratt innan ni ska sova/ ska till skolan, eller när det nu är ni ser detta. Så dags att öva magmusklerna!

bild på..

Som utlovat blir det bild på klänningen fort som fan, för jag ska se på tyra & bellas show...
ser ni den söta ryggen? :)

100311

Hej hej och hemskt mycket HEJ!
Lite seg uppdatering, men ni vet ju varör ialafall. Om ni inte vet så är det för att jag och Hanna delar på EN dator just nu och att vi har endel att göra...
Kan ju ialafall meddela att han som har hand om min dator nu har plockat isär den. Lite jobbigt tycker jag, det gör ont i dator-hjärtat. Men va fasen, livet går ju vidare!
Idag när vi va i stallet så gick det inte alls bra att rida, jag kände mig som en nybörjare. Men alla har väl dåliga dagar antar jag? Men idag va det faktikst inte mitt fel!
Vi hörs om en liten stund, då kommer det upp en klänning med snygg rygg!

fotboll..

Idag är det ju Champions League, som ni kankse vet...  Manchester United mot Milan (tror jag att det va).. Jag vet inte om jag orkar se hela matchen men jag ska iaf se lite från sängen om jag inte somnar. Sen så är det jobbig dag i skolan imorn, jag gillar inre torsdagar. Iaf inte förmidagen...
här har ni truppen för 09/10
sen så såg jag på sporten att självaste Robin Söder är tillbaka efter hans skada. Dock kommer han inte kunna börja spela än... 
Det va en jäkla massa fotbollssnack nu känner jag ;-)
Jag saknar denna godingen så sjukt mycket. Imorn smäller det, jag längtar!  Ser ni inte hur underbar hon är?! Jag vill aldrig mer rida Worys när jag ser henne (Tracy).

låt


curling

Hej!
Jag har inte hunnit skriva nåt, för jag kom hem för ½ timme sem typ och då va jag tvungen att fixa lite saker. Men men, idag har jag kört curling. hahaha. Det va kul att se alla trilla, eller det va ganska kul att spela oxå men men..
Nu säger Hanna att hon ska ha datorn. Så jag hinner inte svara på kommentarerna, har hunnit svara på en, inte illa om ni frågar mig..
ni ser, lovely linne. Det ligger i min garderob. Ryggen är ju det jag fastnade för såklart. Från gojane.com (ni kan ju gå in och kika om det finns nåt liknande!)

recept

Sådär. Nu har jag bakat, jag vill väl inte säga att det blev WOOOOW, vilka muffins. Men dom blev okej...
Ni hittar receptet HÄR!
Nu är det mat (:

100309

Okeeej, riktigt mycket att göra just nu känner jag... Men jag ska ner och baka nu hade jag tänkt mig. Det blir elaka gubbens chokladmuffins. Jag kan lägga upp receptet snart.
Idag har jag inte gjort så mycket, skolan typ. Imorn har vi friluftsdag (?) och då blir det curling, så vi får helt enkelt om jag överlever morgondagen...  höhö...
Nej, nu ska jag baka..
Hoppas att det är bra med er.. (jag svarar på alla kommentarer sen)
hur snygg? forever21, såklart!

redo för sommaren

Jag hittade en supergullig sommaroutfit på nelly.com... Ni märker, skulle jag ha kreditkort så skulle jag ha varit tungen att klippa det för läääängesen ;-)
Denna, så vad behövs då?
linne
kjol
tygskor...
Ni ser, hur lätt va inte det?! Sen kan man ju lägga på ett par solglasögon oxå och sen sätta upp håret i en tofs. Jag är redo för sommaren!

fysik

GAH!!!
Jag råkade ta bort ganska mkt som jag skrev...  Men jag hade skrivit att jag har varit i skolan idag och pluggat lite engelska...
Sen att den 5:e maj så smäller det! Fysik blir det för våran del på nationellaprovet.... Men jag slapp kemi ialafall...
Vilket ämne fick ni?

Nu ska jag leta upp skor eller nåt som ni kan få ta del av, sen blir det teven..
Hoppas att ni har haft en bra dag ;-)
ni får nöja er med bilder från december tills jag har en egen dator att bossa över (:

singapore



hmm, aftonbladet skriver att Singapore är det säkraste landet att åka till om man ska på semester. Synd att det är så långt bort bara. Varför kan inte sverige ha en liten ö nån stans? Då skulle det ju räknas som inrikesflyg, eller?! Det låter ialafall kortare då. haha





det ser inte så fel ut, men jag satsar gärna på en kortare flygresa =)

(vet inte hur mycket mer jag kommer att kunna skriva idag, så isf så hörs vi imorgon om det skulle vara så. Jag svarar på kommentarerna så fort jag bara kan... )

ser ni ryggen?!



Jag vet att jag tjatar om nelly.com, men det är ju inte så konstigt eftersom dom har så mycket snyggt! Just idag då hittade jag ett par jeans på rean från d.brand... Bästa jeansmärket enligt mig. Sen en klänning från only eller nåt :)


   
Om ni köper jeans från d.brand, då tycker jag att ni ska gå ner 1strl, kanske 2, det beror på. Dessa kostar endast 349kr! Som hittat!!!  Kan tillägga att jeansen är mycket snygare i verkligheten, iaf dom som jag har från d.brand!


   
-ser ni ryggen på klänningen, omg är det enda jag får fram Så sjukt snyggt, det gör ju lixom hela klänningen! 239kr för denna skönheten!

 

eget rum




Heyyy :)


ett litet förlåt för att vi inte har skrivit idag kanske? Men saken är den att jag har nyss varit i stallet och Hanna har typ migrän eller nåt... Så ja, och innan det så passade vi på att få lite D-vitamin (sol). Men  men, jag lovar att gottgöra er...


Jag ska leta lite på nätet, jag sitter för övrigt i mitt EGET rum och skriver detta. Dock ´på mammas ´dator som är så liten så det är svårt att skriva. Men jag gör mitt bästa såklart... Det är skillnad på typ 12" och 22" vill jag lova =)



läste föresten denna boken i torsdags kväll/natt. Lite seg i början, men sen blev det bättre. Dock är det ju början som är starten på hans liv så det är ju fördel om man läser den oxå... Jag va lite ivrig och ville läsa när han träffade  Janet första gången, men det va inte bara det som va bra! Läs den vettja =)

dog

Vi har en söt liten vovve hos oss just nu, så söt är han. Just nu ligger han här bredvid mig och bara slappar, eller aa han sover väl men. 

Är sjukt sugen på att hitta på något och imorgon ska mina fina vänner antagligen fika och jag kan inte för jag måste till stallet imorgon. Det blev cp att ändra dag så får ta det imorgon. Ibland blir man vädligt låst när det gäller att ha häst vilket man måste tänka på innan. Men det är sjukt roligt också! Sen hoppas jag självklart att mina vänner får det bajskul vilket jag inte tvekar en sekund på att de får! 




solsidan

Heter det bästa programmet på tv4 typ... haha, så bäst är det. Efter Made in Sweden och Idol såklart ;-)
Sen är ju Josefine Bornebusch med och det gör ju inte saken värre om man säger så, när hon va med i Playa del sol så va hon oxå bra, hon och "Steffen"..  =)
Inte för att jag vet vad jag ville ha sagt med detta, men kanske att solsidan är bra?
bild, google
bild, glife.com

jeans

Sådär, innan jag beger mig ut i solen så tänkte jag visa er lite jeans som är snygga.. Alla i olika prisklasser, såklart!
Alla jeans är från nelly.com!
Diesel 1199kr
DrDenim 549kr
Cheap monday 395kr
Converse 699kr (nelly)
129kr (tror jag) H&M

vad händer?

Tjenare på er :).

Jag vaknade av att telefonen ringde vilket gjorde mig på inte allt för bra humör. Men sen när jag gick upp kände jag att den här dagen kommer bli så bra så. Jag tänker nämnligen inte sitta vid datorn utan försöka hitta på något. Såg dock på mammas facebook att det var -22 ute för 1½ timme sedan, det lockar mig inte till att gå ut faktiskt. 

Sedan tänkte jag ägna en tanke åt min kära vän Johanna som är hos sin kille i Skåne sista dagen idag, tycker synd om henne. Men är ändå glad att få hem henne :)♥.

nej, dags att få tummen ur röven :)



budget

Jag visade ju kläder från nelly.com förut. Nu tänkte jag visa ungefär likadana kläder från H&M, ett lite billigare alternativ!
(fanns inga svarta jeans på h&m, så det fick bli leggings!)
Sådär, nu blir det godis.. höhö

då / nu

Jo men såhär såg jag ut när jag var kanske runt 4 år, och bilden längst ner är tagen igår :)

4år

15år

outfit

Eftersom jag inte skriver så mycket här just nu så kommer jag inte göra er besvikan när jag väl skriver, så här får ni en outfit som finns att köpa på b.la nelly.com... Men jag skulle tro att H&M har liknande kläder!
+
+
+
eller annan färg, eller varför inte heels?
=

låter er gissa

Vem är Hanna och vem är Elin?




parodier

haha, jag är inte mycket för melodifestivalen men fan jag skrattade när jag såg det här!



fråga

En ny kategori är skapad, haha! Jag funderade på detta igår med att ha "dagens..". Det kan vara klädesplagg, youtubeklipp, fråga, you name it!

Så vi börjar med en fråga!

Vem är det egentligen
som svarar på kommentarer?
Elin eller Hanna?
- Jadu i vanliga fall är det alltid Elin som svarar. Men om det kommer en fråga som jag kan svara på till mitt inlägg så svarar även jag ibland. Det kan verka elakt att bara Elin ska svara på kommentarerna men hon tog på sig det ansvaret och sköter det exemplariskt tycker jag! :)

tyst

kväll ligger min inspiration på 0 verkligen. Känner mig rätt trött REDAN! illa ju. 
Någon som har tips på en bra film kanske?



dela på datorn

Heyy :)
Tänkte bara säga att jag inte kommer skriva så mycket här framöver eftersom jag inte har nån egen dator än så länge. Sen så blir det jobbigt när man ska dela på datorn hela tiden... Så när jag köper en ny dator/ när min dator blir lagad (om det går att laga den!?) så kan jag börja skriva som vanligt...
Så nu vet ni, men jag kommer svara på kommentarerna iaf ;)
nelly.com

sunshine

Här i Karlstad lyser solen som aldrig förr, och det betyder att det är ganska varmt ute! Så nu ska både jag och Elin ut och sätta oss i solen. Jag ska fortsätta läsa boken, den är riktigt bra!



Detta kommer bli årets sommarplåga, kom ihåg vart ni hörde det först!

sitter fast

Om ni undrar varför ni inte får svar på kommentarer är det för att jag vägrar släppa ifrån mig datorn just nu, haha. Så elak är jag! Nej men hon ska snart få den för jag ska läsa. Och ja ni såg rätt det står läsa. L Ä S A!!
Köpte en bok idag, och ni läste rätt där med. JAG, HANNA köpte en bok idag. 

Det är tydligt vilken det är och än så länge så var början lite seg kanske men nu är den riktigt bra. Han har varit med om mycket den här killen! ;)

Kan även säga att Bröllopsfotografen var ganska bra faktiskt, lite min humor det där ;). Så det är ett tips faktiskt, gillar Björn Starrin och framförallt Ulf Malmros. Smala Sussie är bra rolig den också!

Mamma nappade lite på mitt fina inlägg till henne också, men var tvungen att säga till henne att kolla bloggen. Trodde hon följde den slaviskt?

MAMMA!


Mamma,
jag vet att du är inne HÄR nu hoppas jag. Titta vad jag vill ha från Lindex. I storlek M för att kunna ha en tröja under. 599kr kostar den. DET DU! Men nu vet du :)


LÄNK TILL HEMSIDAN


Kan man annat än ÄLSKA Robert's röst? (Robert är killen i mörkt hår)

- Lite kuriosa är att BÅDA killarna har varit med i idol, Robert 2 gånger och Pär 1 gång.

Kan ni inte se videon sök "Lovestoned" på youtube

solen

Nu är det dags för mig att pallra mig ner för trappan och ut genom dörren, för att sedan gå hem med Sluggo hem till honom... Frågan är om man ska ha solglasögon eller inte?
naaaeeej, jag ska ut ooch njuta av solen!
Hörs sen nån gång, ;-)
Sluggo & moi... (hur söt är inte jag?)

huvudet på kudden!

Mat ska man göra oxå, hehe... Då är det väl dags för det nu, Sluggo ligger i Hannas säng och sover. Huvudet på kudden och på rygg oxå.
Nej, mat va det ja... Det är faktikst ganska varmt ute, när solen är framme!! ;-)
Jag blev helt plötsligt väldigt sugen på vaniljbullar.. hmm... (bild: kokaihop.se)

Sluggo

Heyyy :)
Idag händer det inte så mycket. Ska leka lite med Sluggo, sen typ inte så mycket... Har inte skrivit här på nån dag, men jag har gjort annat. Sen så har Hanna haft datorn, men jag och ni verkar ha överlevt. Nu ska jag se på tv, sen gå ut...
Hunden är riktigt prakisk, för han sover och det har jag ingenting emot alls.. Det är SOOOL (!!!) här oxå! wiiiie!
Sluggo :)

bröllop

Ikväll ska jag äntligen (?) se "bröllopsfotografen". Bor man i Värmland ska man ha sett "Smala Sussie" och "Bröllopsfotografen". Vet inte om det blir på min eller Karls dator.

Är det någon som har sett den? Är den bra?



full fart!

Vi kom nyss hem från stallet, typ. Har fått i mig den extremt fina maten nudlar. Men det är gott!
Det blåser som fan ute, usch på det. 

Fick tid till tandläkaren idag också såg jag, 11 Mars smäller det. Det är så sjukt tråkigt att vara där så jag spyr på det. 
Idag fixade jag även tid till klippning och det smäller imorgon. Så jag säger hejdå slitet hår och hej till kort hår!

Såg på blogg.se's startsida att dom har upptäckt att Andreas Wijk kan sjunga (utom att han är sjukt snygg). Ledsen att låta lite bitchig men vi som följer idol såg honom där!



önskar

Det är meningen att vi ska till stallet snart. Jag är inte så taggad... Önskar att det såg ut såhär just nu:
Men istället så ser det (typ) ut såhär!!!:

RSS 2.0