Bye bye bye

Vi åker söder ut för att sedan sätta oss på ett plan som tar oss ännu mer söder ut. I två veckor blir vi borta, bloggen läggs alltså på hyllan i två veckor.

Dags att njuta, ha en bra jul och ett gott nytt år! :)


Året var 2011

Tänkte få ihop lite vad det här fina året har erbjudit, enjoy!


Januari, Februari & Mars
Tre månader som var väldigt mellanting eftersom ingenting speciellt hände. Nyår spenderades med finaste vännerna och den självklara nyårskyssen blev av även för mig som nyss hade "dumpat" en kille. Skolan började igen och jag var glad över det eftersom jag fick träffa min klass igen. Under den här tiden började jag även umgås mer och mer med den bästa vännen jag haft. Om jag kollar i arkivet så hände inte det så mycket mer än skolan de här månaderna, och vad jag minns så har arkivet rätt. Några bilder kommer iaf, eller typ två bilder på mig. Fast det är ju väldigt roligt.. ELLER?


nyår


randomdag...


April, Maj & Juni
April var faktiskt en rolig månad minns jag! Eller det hände saker så att säga.. Jag minns att vi hade idrott och spelade handboll fast det inte gick så bra för mig. Det slutade med en spricka i lillfingret, jo men visst vettni' så blev det. Det var även under den här månaden som Elin och Amanda överraskade mig med en resa till Göteborg och liseberg. Väldigt uppskattat!


bild 1&2: fingret
bild 3: nöjd Hanna efter att ha läst brevet om överraskningen

Maj blev en tråkig månad om man ser till olika händelser. Det roligaste som hände måste nog varit när jag och Elin fyllde år. Jag firade tillsammans med en annan kompis och massor av vänner. Riktigt lyckat. Det var även här som jag träffade en kille som kom att bli en av mina bättre vänner. Kan inte vara annat än nöjd!

jag var nöjd över att fylla år

några av alla fina

Juni var en månad som var bra på alla möjliga sätt... Den började med att vi hade ledigt från skolan eftersom det var studiedagar och allt sånt. Första helgen spenderades hos en kompis med ett härligt gäng! Kvällen slutade inte lika bra för alla, men vi hade i alla fall trevligt. Vissa har nog fortfarande ångest, andra vet nog inte ens vad de gjorde. Det man inte vet mår man inte dåligt av.. Juni fortsatte bra med skolslut och bra betyg. I Juni stod även jobb på schemat. Väldigt bra arbetskamrater, tack för tre fina veckor! Under den här månaden fyllde även bästa Eveline år, och hon ställde till med ett prinsesskalas!


från den fina kvällen


från jobbet


prinsessor

Juli, Augusti & September
Juli var en månad som jag hade väntat på eftersom det var då som sommarlovet började på riktigt. Det var även här som jag och Amanda umgicks varje dag och jag lärde känna henne som jag aldrig har känt en person förut. Det är sjukt hur bra man kan känna en person, det är antagligen något som inte kommer hända igen på väldigt länge. Vi hittade på mycket, bland annat tog vi oss en tur till Stockholm och våra sommarkvällar såg ut som följande...


I slutet av den här månaden blev det även poolhäng med andra vänner...


Det blev Augusti och sommaren började närma sig slutet och det kom vi på. Så jag, Elin och Amanda tog oss ytterligare en tur till Göteborg och Liseberg. Mycket mer än så hände inte. Skolan började igen och jag var ute varje helg fram till att skolan började, och helger efter att skolan hade börjat. Det resulterade i mycket bra.

vädret i Göteborg sög, men vi fick ragg på Liseberg...

Vi kände oss enamna när vi stod i kön och detta kömys var igång.. Bara kul när det är en själv som myser..

Låt mig fatta mig kort om September månad. Det var en månad som var väldigt bra men samtidigt den jobbigaste månaden på bra jävla länge. Har sällan mått så dåligt som under den här månaden. Finner inte mycket positivt. Låter bilden från den här månaden visa:


Oktober, November & December
Även Oktober var en mellanmånad, inte lika dålig som September utan nu började det gå uppåt och jag fick lite distans till det tråkiga och en viss F kom in mer i bilden, vilket jag är glad över. Under den här månaden hade vi ett bildprojekt med foto. Jag valde att at bilder på mig och Elin som ni har sett lite resultat på, bland annat i vår header..


November var även den en månad som man bara klarade av, om jag inte minns fel så hade vi ett lov under den här månaden? Det var väl typ det...

DECEMBER
Här är vi nu och ja, jag tänker igenom året och inser att jag har lärt mig väldigt mycket både om mig själv och om andra. Jag vet vad jag har gjort fel och jag vet vad jag har gjort rätt. Men jag vet också att jag är väldigt lycklig just nu med alla i min omgivning. Något som jag också är lycklig över är att vi imorgon vid den här tiden snart har landat på ett ställe som är bra mycket varmare än Sverige. Nu lämnar jag 2011 efter mig och påbörjar 2012!!!Countdown

Har nyss sagt hejdå till Fredrik. Det var sjukt jobbigt men nu är det gjort och vi ses ju faktiskt om två veckor. Ja, jag försöker övertala mig själv om att det kommer gå hur bra som helst och att det inte är så farligt.

Nu har jag i alla fall packat klart, tror jag. Självklart kommer jag glömma något men tror att det mesta är med. Om inte så är det viktigaste med nu! Tänkte fixa en resumé senare ikväll för det kommer jag ha tid med. Ska faktiskt bli lite kul att gå igenom året lite snabbt!


orutinerat

Himla jobbigt detta med alla som inte vet hur man beter sig när man är ute och köper julklappar. Folk bara stannar och står där. Dom som går bakom, vad gör dom? Jo dom får stanna dom också och allt blir en jäääävla röra...
Sen har vi dom med barnvagn som tror att dom äger världen. Det är ju inget krig lixom, så dom måste ju inte alltid först fram eller stå mitt i vägen. Tydligen har det inte gått fram?!
Behöver jag säga att jag är dödstrött? En timme kvar som ensam tjej, sen får vi hoppas att Hanna vill hålla mig lite sällskap. Har jag otur så ska hon fika med en kompis.....


hemlängtan

Färdigtränad för idag, firar med sallad och pepparkaka. Grymt gott båda två faktiskt, bara colan som fattas men det får bli när jag kommer hem. Tanken är att jag ska in till stan och hänga med mig själv ett tag, Hanna slutar 3 så drygt två timmar får jag med mig själv. Vad jag ska göra? Ingenting... Titta bara, hehe... Prova lite också kanske, men just nu längtar jag hem, bra dag i övrigt faktiskt.
Snöar ute också, men när jag ska släpa mig till bussen kommer det väl börja regna säkert!?


lazy

ska snart åka iväg och träna en stund, hoppas att mina bästa träningskompisar gör sitt jobb idag också! Ser redan fram emot salladen jag kommer hetsäta efteråt, känns bra. Känns mindre bra att jag måste blåsa håret, men vad gör man inte lixom!?
Upptäckte när jag skulle hämta lite saker på mitt rum, att Hanna hade lämnat kvar sin kaffekopp på mitt rum. Lat? Jo men faktiskt, jag va snäll och tog ner den bör tilläggas!
Nu ska jag plåstra om mina tår, sen ska jag röra lite på mig :) ha en fin dag


För mycket....

Det blir mördarbandet imorgon, ska bli skönt på något konstigt sätt!? Oskönt att det är inne bara, för jag märkte idag att det va superskönt att springa ute. Men ja, när jag har tränat och så (och så innebär, duscha och äta) då slösar jag lite tid med mig själv, ska bli skönt på nåt vis faktiskt.
Nåt som inte är skönt är att jag plockade fram lite kläder jag hade tänkt att släpa med mig på den lilla semester vi ska på. Hej övervikt känner jag vid tillfället, man tar alltid med sig för mycket. Jaja, ska bli skönt iallafall. Nu ska jag snart sova, vi höööörrrsssss!!!! (bjuder på en supersöt bild också dock gjorde ljuset från datorn att man har samma färg som Snövit i ansiktet.fint, höhö)


Lugnt

Kom hem lite stressad, inget ovanligt den här veckan. Ska få klart lite grejer ikväll tänkte jag. Jag är i stallet för stunden och har stressat ner. Är sjukt lugn, tar promenaden hem och välkomnar stressen. Kul det ni!

Ps. Ja jag är lite bitter och det får man fan va


scones

Okejokej, dåligt av mig att inte skriva här en dag som denna. Jag har ju lov och grejer!
Men började dagen med lite löpning innan frukost, det gick fruktansvärt bra och Rihanna och beyoncé gjorde sitt jobb! Tanken va att jag skulle springa långt imorgon, men jag överväger att åka in och springa länge på mördarbandet istället. Men vi får se!!!
Sen gjorde jag scones (ni finner receptet nedanför texten, och om ni vill göra dom, så blanda dom torra ingredienserna först och smula ner margarinet sen och ha i mjölken sist. Ugnen på 225 och gräddas i typ 12 min.klart)till mitt sällskap under dagen och vi gick igenom lite Mattias flink och lite titanic, sen så gjorde jag lite lunch oxå. Stuvade makaroner och köttbullar. Mjoo, nu blir ni lite avundsjuka tror jag minsann!!! Ska jag kanske ta tag i livet nu?! Frågan är bara vad jag ska göra då???
Har övriga familjen tur så lagar jag mat sen! Börjar tro att jag har blivit någon slags hemmafru, måste lägga av med detta nu tror jag!! (fast en real housewife bakar bullar och det kan ju världen fetglömma. Även fast mjölken måste ta slut här hemma)


Vad gör vi?

Jo vi har engelska och vi gör ingenting. Eller vi har grupparbete och hon som har alla idéer och arbetet är inte här så jag och Amanda roar oss på andra sätt. Hon ser på film och jag ser på Beyoncé och tänker.
Hade matte förut och min mattelärare är bäst, tack! Nu sitter vi som sagt här och inte gör mycket...

Vi skulle kunna göra något vettigt i ett annat ämne, fast vem orkar?


Vad gör man inte?

När spotify inte fungerar gör man det bästa av situationen..


omotiverad

Är på gymmet och ska träna lite, superomotiverad men vad ska man göra? Tog en pepparkaka nyss som motivation, men det hjälpte inte så mycket. Hoppas att beyoncé och Rihanna gör ett bättre jobb. Annars kan jag tänka beach så kanske det går lättare?
Fick lov idag också, för vem vill gå till skolan i 45 min imorgon och fika med klassen och sen hem igen? Inte jag. Nu ska jag röra på fläsket!


H: 20 December

God morgon!

Har drömt de konstigaste drömmarna inatt. Jag var kompis med Jon Olsson och att min iPhone skulle uppdateras. Det sista var jag tvungen att kolla upp nu på morgonen. Det stämde inte.
Mer har jag inte att säga för nu, det är tisdag och på torsdag slutar vi- härligt!


Fel

Sa åt mig själv att inte vara stressad idag eller den här veckan. Jag står här nu och är stressad ändå. Varför? Det vet jag inte för jag kommer hinna allt jag ska idag med god marginal. Nu får jag lugna mig...


H: missnöjd

Det går sällan så dåligt som idag. Känner att jag misslyckades på matten och ja, då går vi vidare. Ingen bra mattedag och ja nu ser vi på någon film på svenskan. Hänger inte riktigt med...


H: undrar

Spännande, undrar vad vi får för mat den här veckan?


H: 19 December

God morgon!

Det är den 19 December och ja veckan kommer bli bra och jag har bestämt mig för att jag ska bara göra det som jag har tid med, utan att stressa. Stress gör mig till en dålig person, blir så fruktansvärt arg för småsaker.
Börjar dagen med en examination (nej vi har inte prov på min skola) i matte och sedan känns det som att dagen kan bara bli bra. Det ligger lite snö på backen och det känns genast bättre att lämna landet på lördag.

Ja nej men det var allt för nu, har ingen bild men vad gör det om 100 år?


Varning!!!!

Sista helgen innan lovet! Jobbigt att gå till skolan denna veckan, 3 dagar. Eller 2 1/2 om man ska vara exakt!
Sen är jag ledig torsdag och fredag. Vad jag ska göra? Träna. Tänkte försöka mig på milen utomhus på torsdag, för första ggn på 3 månader. I övrigt en vanlig vecka med stallet och träning. Mitt liv i ett nötskal.
Nu ska jag sova, snart iallafall men först lite youtube tror jag minsann!! Godnatt people!

(varning känsliga tittare!!!!!!)

Upptäckte detta när jag kom hem från stallet idag. Tyckte att det gjorde lite ont under min tå och ni anar inte hur mycket det svider när man duschar!! Va tvungen att berätta det bara


Resultat

Här är resultatet av mitt pepparkaksbak igår, njut!


H: del3

Vill bara säga att allt som skrivs från mobilen läggs i kategorin "Elin" men det är inte alltid Elin som skriver, nu sist var det jag Hanna! :)


Del 2


Lilla julafton

Lite julmys med kusiner osv om en halvtimme och jag är redan klar. Tråkigt... Satsar på stram hästsvans (roligt namn på engelska btw!) idag, händer sällan och så får det fortsätta att vara.

Beyoncé underhåller mig nu, trevligt. Allsång i mitt rum, alla är välkomna! ;)


Söndag

Det är full fart på mig idag men jag inser att det är lugnt jämfört med vad kommande vecka kommer att bli. Jag får hjärtklappning bara jag tänker på nästa vecka. Vi har måndag-fredag hemma innan vi flyger på självaste julafton. Innan dess ska ett antal skolarbeten vara klara, jag har en tendens till att göra allt till hälften så det är några halva arbeten klara som måste fixas till. Sedan är det tre dagar som går till stallet, som alltså blir sent på eftermiddagen. Jag ska hinna träffa vänner en sista gång innan vi åker, sedan ska även pojkvän få sin del av mig och jag min del av honom. Plus detta så ska jag även packa för 2 veckor borta, har en tendens att få med liite för mycket.

Det kommer lösa sig men vet inte om det resulterar i gula lampor i skolan eller i att något annat blir lidande. Jag vet att bloggen kommer bli lidande, men ska försöka få ihop en årsresumé av året!


skönt


okejokej, jag har just insett att jag inte har någon karaktär. ingen alls. tänkte igårkväll att jag skulle springa en liten runda imorse, men icke! när klockan ringde så va det ju mycket skönare att ligga kvar och sova, sagt och gjort. Jag låg kvar och sov ett tag till.
Men jag ska ju till stallet om en stund så att helt stillasittande kommer jag ju inte att vara hela dagen. Det vankas (heter det så?) lite minijul/4:e adventsfirande här idag. Varför?
För att vi sticker till varmare breddgrader på lördag. Skönt? svar JA! Då vet ni vad jag ska göra i veckan, skola, träna, fixa grejer och packa. Sen ska jag ju till stallet också ja...

Nuu, chillmode ett tag till!


Fortsättning..

Jag kollar twitter (ja det är den "nya" grejen som inte alls är ny, jag är bara väldigt efter), kollar Facebook (inte lika efter, har haft det ett tag så tro inte att jag är helt bakom flötet nu) och sedan så spelar jag BlastMonkeys som är det nya svarta. Jag börjar inse mina begränsningar och ja självförtroendet får sig en liten känga varje gång... Tänkte bara visa att det går framåt, förra gången jag pratade om det här hade jag 116% på den här banan. Kolla vad som har hänt!


jag har gett upp!!

Jag har nu gett upp hoppet för mig själv... När jag väl fick till något som jag var helt okej nöjd med så skulle jag självklart fixa lite till och då gick det inte alls så bra. Nu är det inte tre år gamla bilder i headern i alla fall det är ju bra. Menyn är fuckad men ja, det får ni och vi ta helt enkelt för stunden.

Nu ska jag göra något roligt som att bädda rent sängen, mycket action den här lördagen...


Fixar till

Försöker renovera lite här på bloggen, får se hur det går. Det kan hända att jag ger upp.. Kämpa Hanna, kämpa!!

Försök ha överseende med detta :)


supergod

Har nyss tränat och käkat mat. Salladerna här är grymma!!! Brukar ta pastasallad men dom va slut och jag vågade inte ta dom med bulgur eller nåt sånt, så det fick bli en vanlig. Men den va god den också! Nu kommer strax mamma och sen får vi se hur dagen slutar?! Träningen gick superbra, btw!!! Livet är allt ganska så bra ibland!


Lättare!?

Okej, jag har inatt sovit så fruktansvärt jävla bra. Kan inte minnas när jag sov såhär bra senast!? Jaja, tänkte starta dagen med ett träningspass eller ja om en timme typ kommer det väl vara dags. Det blir jag och löpbandet idag och cykel också, såklart. Förhoppningsvis så har jag samma bra känsla när jag springer där som jag har nu, plus att jag har laddat mobilen med Rihannas och beyonces senaste album! Förhoppningsvis gör dom det lättare! Sen ska jag bara ligga och lata mig hela dagen, kanske läser jag nån sida i rättskubskapen men det får vi seeeeee!

Ha en fin lördag allesammans!!


gått in i väggen

okej, ligger och funderar på om jag ska göra ett sista ryck med spanskan? Eller om jag ska sova när jag har skrivit detta!? Ska nog kika lite på den, men är så trött att jag håller på att döööö!
Vanlig dag imorgon, dock ingen träning. Kanske får jag till nåt pass i helgen?! Men ja, sova va de ja! Klockan är 10 och jag är dödstrött, har hört att det kallas utbränd. Hahah, det känns lite som så! (ni får en bild på en liten del av mitt rum, tavlan med London. Har NY oxå på en vägg, ska nog bli fler städer hoppas jag!)


Spanska!

På väg hem efter en sjukt krävande dag. Först efterlängtad träning sen tråkig lektion (gjorde iof inte så
Mycket mer än vad jag behövde) och sen matteprov. Baaaaaam!! Vi pratar inte om det. Ska till stallet när vi kommer hem, sen är det jag och spanskaboken som blir ett, kanske får rättskunskapen vara med på ett hörn också, känner jag mig själv rätt så blir det inte bara plugg... Som vanligt med andra ord! Ha en fortsatt fin torsdag folket!! :)


bästa

okej, efter ett par timmar med matteboken så byter jag ut den mot ett par min spanska. Ligger i sängen och det är väl typ den bästa stunden på dagen om jag ska vara helt ärlig! Har inget mer att säga, förutom att jag vill att provet imorn går bra och att jag kan träna imorn, som jag har planerat! Sen kan jag ju bara informera att företagsekonomi b är tråkigast i världen just nu. Aja, spanska, twitter, fb och sova!! Ni får en bild på mina fina emonaglar så länge!


Forever alone

Jag har en dålig kväll ikväll. Det är onsdag och jag har känt mig stressad idag och tror att det är det som gör att jag inte är helt 100.
Ägnar kvällen åt att tänka. Tänker mycket på allt. På mig själv och hur mitt senaste år har sett ut. Jävla berg-och dalbana vill jag lova, på gott och ont. Man lär sig något varje dag!


Jag vet jag är..

SÄMST på det här jävla spelet. Det går inte att få 120% på den här banan. Det är omöjligt om man inte har tålamod och aggressionsproblem. Ingen bra kombination. Fuck BlastMonkeys, eller inte. Alla vet att jag kommer fortsätta spela, även om jag suger på det.

Men vi alla är bra på olika saker, och jag är inte bra på det här....

Och blogg.se's app SUGER


tralalala

jag överlevde dagen i skolan som blev 2 timmar kortare än vanligt! En inställd lektion som gjorde att vi kunde flytta den sista lektionen så den började tidigare, därmed sluta tidigare! Fick mig lite julbord också. Nu hänger jag i stan, fick nyss sms av Karl så ska möta han nu. Är supertrött, hem och plugga blir. Sen sova. Imorgon ska jag träna, för jag har inte ont i halsen tralalalala!!!!
Glad tjej :)


sämståååååhhh, jag är ju sämst i hela världen på att plugga. alltiiiid kommer det något som är "vikigare" och i detta fallet så va jag ju "tvungnen" att kolla på alla bloggar och så som jag brukar. tvungen va det ja....
Ska börja plugga efter maten, som vi förhoppningsvis ska äta snart. annars dör jag. Annars då? jo men livet rullar på, en vecka tills jag slutar skolan, min klass är ju så grym så vi slutar en dag innan dom andra! haha!

Sen händer det inget mer roligt, förutom att jag har 300 saker att plugga på, dags att börja med det då Elin!!


The greatest

Vädret suger, hade hellre haft snö än det här regnet som aldrig verkar ta slut? Stallet väntar, kan inte påstå att jag taggar. Bra dag, väldigt bra dag!

Den är så bra att inte ens ens bild får plats!


skolan

Kul att jag sitter i skolan. Nej det suger ganska så hårt faktiskt! Menmen, jag va tvungen att ta med mig böcker idag och gå på matten! Prov på torsdag, kämpa Elin. Kämpa!
Ska kämpa mig igenom 3 tinmnar till, sen kanske jag träffar Karl en sväng. Kommer iallafall somna tidigt ikväll, trött som fååååå!!!


5 månader

i väntan på mario kart så kan jag ju bara meddela att idag är det 5 månader,(20 veckor ja kalla det vad ni vill) tills jag måste vara i mitt livs form (inte riktigt, men typ) och allt vad det innebär. Vad jag ska göra är en annan femma. En sak är klar och det är att jag har fått sämsta möjliga uppladdning, förkylning, skada och sen förkylning igen. Ibland känns det lite hopplöst, som just nu när jag inte har tränat sen i onsdags. Blä! Låt mig bli frisk nu tack! Störande när det inte går som man vill.. (lite tankar såhär på eftermiddagen)


mario


det ryktas om Mario kart. bäst att jag värmer upp fingrarna lite, läser lite spanska och förbereder mig mentalt. Ni ska bara veta hur dålig förlorare jag äääärrr! Bäst att jag tar tag i mig själv och förbereder mig nu, taggarna utåt!


twitter

precis efter att jag tog bilden förut, så blev det en massa att göra. Helt plötsligt, vet inte varför men så blev det. Jag körde på det säkra kortet broccoli och köttfärssås! Bjöd mina lunchgäster på pasta också. Lyxigt! #Svennebananlunch, som man säger på twitter. Har nyss käkat piggelin, nu ska jag plugga spanska tror jag minsann! :)


Food

Nu får ni hänga med på min dag igen! Bi startar med lunchen, idag är det jag och 2 hungriga pojkar som ska äta. Lite mer mat än till mig själv..,.


lööööööövvve!


har bytt sängen mot soffan. Tänkte ge mig på geografiuppfifter, men det är ju alltid lättare sagt än gjort! Har druckit lite te (måste fortsätta med detta idag, kommer gå upp typ 3kg i vätska känns det som och tappa det lika fort!) och käkat hallon....  känns det igen? Vad tror ni det blir för lurre idag lixom?! hehe... broccoli är ju ingen högoddsare så att säga!

Ska väl ta tag i livet nu, men bara måååste visa detta! En kille (man) som skulle köra till jobbet imorse, oxå vid hans garage så såg det ut såhär!


tycker han borde typ fria till hans fru eller nåt, hahha. (eller om han har man...)bilden är från expressen, btw

inga muskler

kommer aldrig mer skriva ett inlägg den här tiden på dygnet, det är föööör tidigt för att ens vara vaken. Men jag skulle ju ha gått till skolan men känner mig fordrande trött så det kändes inte så värt att trötta ut kroppen ännu mer, som tur är så har jag bara musik på förmiddagen i vanliga fall! Sen så svenska och engelska, så jag missar inte så mycket. Geografin är inställd, så idag kommer jag väl sitta och fixa med uppgifterna vi har fått där och plugga spanska! (skulle ha behövt mina spanskaböcker som ligger i skolan, menmen, får döda mig med dom imorn istället!) nu ska jag ja, fortsätta att ligga i sängen och inte göra någonting. Hej inga muskler kvar!!!


Rött

Lite utanför men ni vet, kände att jag var tvungen att ha rött!


lite så jag jobbar

okej, det va sjukt jobbigt att gå upp imorse, speciellt eftersom klockan stod på 07:40 när den ringde för väckning!!! Men det va bara att gå upp, väcka Hanna och åka till stallet för att ta ut hästarna. Efter det så har jag druckit te, käkat knäckebröd och ett äpple. Sen ett par halstabletter, såklart. Standard skulle man kunna säga. Det enda jag vill äta är knäckebröd, äpple, apelsin, glass, broccoli, cola (dricka!) och ja det va väl typ det... Inte nåt jävla te som smakar skog med honung, som för övrigt är sjukt äckligt. Det är inte min grej att ha ont i halsen. Punkt. Har ju även gjort ett litet skolarbete, inte illa såhär på en söndag! Men då slipper jag tänka på det under veckan. Nu ska jag sluta tjata och fortsätta att inte göra nåt vettigt, det är lite så som jag jobbar.


jag vet!

jag har ju som sagt fått dille på broccoli, jag vet inte varför men det är bara så. Tuggummi finns med på samma lista, apelsiner, hallon, cola light och ja säkert nåt mer. Kan ju inte bara vara jag som kommer i perioder när man bara älskar vissa saker? För gravid är jag ju inte. Inte vad jag vet iallafall, eller jag vet att jag inte är det... Hehe. Jag får såhär ibland med paj, typ äppelpaj eller blåbärspaj men ja, inte nu. Även fast blåbär är sjukt gott!!!!


Underhållning

Har fått lite plugg gjort, försöker få bort allt så jag är hyfsat fri imorgon. Känner mig inte som ett lika bra sällskap då. På bilderna ser ni mitt sällskap under plugget


Pluggar

Hade en trevlig kväll igår med vännerna. Jag ska sätta mig och plugga lite svenska nu, vill lyckas bra med den här uppgiften! Hade hellre varit med annat sällskap just nu, kanske den önskan slår in senare idag.

Nu: plugg med Beyoncé i lurarna!


stört

Kom på när jag tittade på kalendern (eller om man säger i? Fast jag tittade ju PÅ den) att det är jul om TVÅ veckor. Stört!
Lunchen blev densamma som igår, har fått dille på broccoli, gärna kokta liiiite för länge så dom är lite mjuka... Hehe. Nu ska jag fortsätta min jobbiga helg som består av att sitta i soffan och glo på tv, kul liv!!! Bjuder på en bild oxå!


chipsfet


nu sitter man här igen, men nymålade naglar. Bytte ut bubbelgumsrosa med glitter, mot svart. Snyggt! Nu ska detta sitta i nästan 2 veckor, sen åker det av och då är det naturligt som gäller! ;-)

I övrigt så är jag lite deprimerad över att jag inte kan träna, sjukt segt. Sjukt segt att min hals skulle fucka sönder, men till veckan så är jag nog ganska så frisk. (I övrigt är våran pappa också sjuk och att han hostar och nyser och har gjort det i typ snart 2 veckor, gör mig galen. Stör mig fruktansvärt mycket på ljudet!!!)
Nu blev jag trött. ska ta en halstabett och fortsätta min helg på samma sätt som jag har startat den. I soffan och bli chipsfet (utan chips, men de blir ju lätt så när man ligger i soffan..), fast jag är ju inte så sugen på mat så det där sprack ju ganska så fort. En cola skulle ju inte skada, fast har ju fortfarande tandkrämssmak i munnen... Problem kära vänner. PROBLEM!


det va dom här jeansen jag testade för nån vecka sen, btw. Ska köpa. efter jul


känns ju skönt att det är vinter annars... (gammmaaaaall bild)

fann denna gamla bilden, kolla in håret! (fast det är ganska så långt och ganska fint nu också, börjar digga färgen jag har nu!)

jazz

Glömde ta kort på maten, men lite broccoli och köttfärssås gick ner. Lättsmält och bra! Ett äpple gick ner också (ni bara måste käka äppelsorten jazz!!!! Underbart goda äpplen!) men nu ska jag iväg till stallet, jag och min tjocka hals. Ha det fint tills vi hörs nästa gång!


Life of Elin

Okej, min dag startar såhär! (hoppas att jag kan svälja mitt äpple som är i bitar bara!) jag hatar te, btw


godnatt världen!

okej okej, dagen började hos tandläkaren (egentligen tandhyginisten, men vem fan säger det? Och hur stavas det?) och sen skolan som va helt okej, första och sista lektionen va väl inga lektioner att hurra för! Sen så gjorde jag en sväng på h&m, blev av med lite pengar, sen köpte jag mig lite annat skräp, b la. cola för att jag har gått och fått en hals som är svullen som fan plus en feberknänsla som är ganska så oskön faktiskt. Därför är jag hemma imorgon, vilket betyder sova längre och en kulinarisk lunch!!! Fast maten i skolan va god idag oxå, men min egen mat smakar alltid bäst.... Hehe (blir säkert min special små träd!!). Godnatt världen! :)


bäst!!

Har just beskådat det bästa"tweetet" detta året!!! Bara titta och njut, det är så jävla sant!!!!!


silver med kärlekokejokejokej, jag ska ta tag i mitt liv och plugga nu... Efter att ha tryckt i mig mat och en apelsin så borde jag vara redo. Tar en cola också så att tandläakren kan skälla på mig riktigt mycket imorgon! Blev så sugen när jag såg nåt inlägg längre ner, med cola och den perfekta apelsinen!

Jaja, är ialafall as mätt men ska plugga. Lite så skulle man kunna sammanfatta det hela... Biggest loser på tv också, känner mig genast sjukt smal och träningen idag känns jävligt grym att den är gjord!

image description
(fast tänk den silvriga burken, med kärlek!) upptäckte nu att blogg.se har gjort om designen lite, SNYGGT!

Söt häst

Snö. Kallt. Vinter. Häst. Dåligt samvete. Skratt. Lycka. Besvikelse. Glädje.

Min dag med 10 ord


vit?!

Har nyss tränat och ännu en gång så gick det helt fantastiskt bra! Intervaller stod på schemat idag vilket va sjukt jobbigt och sjukt underbart efteråt!! nu är jag hungrig och alla goda sallader och mackor här gör inte saken bättre! Är typ 3sek från att köpa en sallad men ska hålla lite i pengarna, för det blir en stund i stan imorgon. Imorgon väntar tandläkaren på morgonen vilket innebär att jag inte kommer träna då, inte alls imorgon faktiskt... Det hör ju inte till vanligheterna om man säger så. Nu ska jag hålla ögonen öppna här, pappa kommer snart och hämtar mig! Han har en hyrbil och jag glömde kolla färgen på den imorse men tror att den är vit :) Ha en fortsatt din onsdag allesammans!!


små träd

Här står jag och gör mat, dom andra ska käka kinamat men jag är inte så sugen på det. Eller jag äter bara kycklingen när vi köper med hem, så kinamat är inte min grej riktigt. Jag kör på små träd (broccoli) och kyckling istället! En fin bild får ni på mina små träd, kycklingen är i ugnen så den är inte så rolig att ta kort på. (inte för att broccolin va det heller, men ändååå)


såld!!

Ni kan ju bara gissa vart jag befinner
mig i skrivande stund?! Precis vad ni tänker, på gymmet, mitt andra hem, ja ni får kalla det vad ni vill faktiskt :) körde iallafall 30 min löpning idag, UTAN smärta, ni hörde rätt, utan smärta. Jag har problemet att jag tittar på tiden hela tiden på löpbandet, så jag försöker sluta med det och det gick faktiskt himla bra idag! I övrigt så ska jag nog köpa mig ett äpple, behöver det innan jag är hemma känner jag. Hoppas bara att det är gott, annars blir man ju bara sååå besviken. Har ni lyssnat på vinnarlåtarna i idol eller? Om ni inte är förälskade i nån, lyssna på Robins version. Ni kommer inte sluta tänka på honom. Aldrig faktiskt om jag ska bara helt ärlig, jag är såld!!!


Update

Tänkte bara meddela: det gick fint att sova själv. Inte några mardrömmar eller liknande. Bra sömn inatt. Härligt!


Ensamt

Sällan jag sover ensam nu mer av självklara anledningar. Har dock inte känt mig så ensam som ikväll på länge. Det känns som att något inte stämmer, vill inte sova ensam inatt. Något är fel. Får nöja mig med Zlatan som sällskap, i hörlurarna...


lika som bär..

Någon mer än jag som ser likheter?Gina Tricot 399kr


Jeane Blush (nelly.com) 399kr


På gott och ont

Det blev inget plastkort draget idag, men kanske en annan dag? Är på väg hem med en störd huvudvärk och en trötthet man inte kan beskriva i ord! Självklart ska jag till stallet och då är det som vanligt när jag har en tid att passa (eller en ungefärlig tid att passa) en jävla massa grisar som är ute och åker bil som kör superlångsamt!!!! Händer mig varje gång jag ska göra nåt. Jävligt störande ska ni veta. Pappa är inne på OK och förhoppningsvis får jag tuggummi! Nu ska jojo få göra mig sällskap, påminner mig om ett par år tillbaka. Tycker det är lite fint när man lyssnar på musik och man minns tillbaka, både på gott och ont! :) Ha en bra måndag!


Stört

Åååååh, jag känner mig så sjukt sugen på att bara dra mitt jävla plastkort och bli av med ett par hundra. Jag vet. Helt stört! Får ta en tur till h&m imorgon tror jag, behöver en ny mascara, btw. Men vet inte om jag vågar byta sort lixom?! Iallafall, skola imorgon som kommer bli den slappaste dagen på länge. Det väntar film och besök av en åklagare och musik.... Hehe inte så jobbigt.... Men nu ska jag dra mig mot sängen tror jag, men först kolla twitter! Viktigt!


Mog1

Har nyss blivit 4 år igen. Det gick åt helvete när vi spelade monopol och jag hamnade i fängelset fyra gånger i rad, detta ledde till att jag lackade! Jag blev grinig och ville inte vara med mer. Haha så omoget men hatar att förlora :(. Nu sitter de andra nere och spelar klart, jag verkade inte vara så välkommen längre ;)


Pippi

Ni såg förut hur vi spenderade våran eftermiddag, fast vi flyttade till soffan sen och bytte Zlatan mot teven! Jag bytte soffan mot sängen efter maten och här har jag stannat, superskönt om ni frågar mig. Imorgon står det träning på schemat, löpning och spinning. I den ordningen, ska bli skönt att röra på sig så nu hoppas vi på pigga ben. Men nu ska jag se på film med Karl! Godnatt världen! (kör på Pippi-style, fötterna på kudden. Men observera att jag inte går all in, utan har fötterna i luften^^)


Såhär ser Elin ut när hon lyssnar


lite så vi jobbar

det är lite såhär som vi jobbar idag. Inte många km/h faktiskt. Vi spenderar lördagen med en varsin cola och Zlatan. Underbart! (jag kör på världens godaste apelsin oxå, har fått dille på det. Apelsin alltså, cola oxå om jag får säga det själv)


det blir de med!


jahapp, här sitter jag inte så nyvaken, men ändå... haha! Idag väntar stallet och efter det ingenting, hade tänkt att släpa mig dit vid 11-halv 12 ungefär så att jag har det gjort. Då kan jag ligga i soffan hela dagen sen!

Det där med vila är ju inte min grej, men jag måste väl det och idag fick bli en sån dag. Funderar på att måla naglarna också, eftersom jag ändå ska ligga stilla och inte göra någonting... hmmm. Blev sugen på lite candy också, men det blir det väl inget  med antar jag! hhehe

Sen så fyller världens bästa Sofia år idag, så klicka in på hennes blogg och säg grattis!!!(ni hittar länken vid länkar)
GRATTIS DU ÄR BÄST!!


kommer nog slinka ner en eller 2 såna här idag...


tyvärr ingen sån här!

ond cirkel


har på senare tid sett att fler och fler tjejer testar på "mirakeldieter", typ pulver eller soppa. Det är ju en sak om man t ex. kör GI eller LCHF typ och går in för det. För det blir ju lixom en livsstil så att säga eftersom man lever på ett visst sätt. Jag är ju ganska så säker på att att GI/LCHF är bättre i längden, eftersom OM man vill äta "som vanligt" igen så är det lättare att börja vänja kroppen vid det.
Sååå, vart vill jag då komma!?

JO, jag funderar på varför folk ens börjar med soppa/pulver eftersom man vet att man kommer att gå upp i vikt igen efteråt... Sen börja käka den där soppan igen, finns ju inget slut på den onda cirkeln... Sen så undrar jag ju hur man inte kan gå ner i vikt om man tränar och lägger om kosten, till det bätte?!?! Okej, det kan ha och göra med gener och grejer men man får väl för fan ha lite karaktär. Inte äta den där pizzan på helgen, eller skippa colan på mattelektionen när du är as trött men känner att du "måste" ha den. Förstår inte svårigheten?
Men det är ju inte jag som drabbas, är ganska så säker på att jag kommer leva lyckligare än alla som käkar soppa eller pulver (shakes). Vi får väl se vem som har den bästa kroppen, den som skadar den med onödiga dieter eller den som har en balanserad och nyttig kost?!??!?!VS(vart lite långt inlägg. men sånt är livet!)

Gör vad man kan

På min lediga dag har jag gjort väldigt bra saker. Jag skulle ha sett en film men det fungerade inte! Istället har jag städat, diskat och lagat mat. Det sistnämnda gick inte så bra... Har skaffat mig en ny man också, ni finner bild på han här;


tweet

Känner att det är lite sådär grusigt (vet inte om det heter så?) i ögonen och jag borde sova! Kände dock för att beklaga mig lite inför morgondagen som startar på badhuset och avslutas med ett engelskatest!!! Det bästa av allt är ju att jag slutar 4, senast. Kul dag! Känner mig omotiverad. Tur att det finns twitter, har efter ett tag insett storheten med det. Svårigheten har jag dock insett, att få till ett bra "tweet"... Godnatt världen!


Glider

Lyssnar på "jag är Zlatan Ibrahimovic" och firar att jag är ledig imorgon. Glider runt i keps. Coolhetsfaktorn är hög!


Pepsi

Pepsi hälsar hej. Hon har inte mycket mer att komma med


Som vanligt

Torsdag och träning innan skolan, som vanligt! (undantag nästa vecka för då ska jag till tandläkaren) men kunde springa 25 min idag utan problem, huuur bra som helst! Nu sitter jag och väntar på att bussen ska gå, typ 25 min kvar... Har fördrivit tiden med att käka äpple, men ångrar mig nu. Skulle ha tagit en banan istället! Ska ju ändå så käka lunch om sisådär 2 1/2 timme ;) Ha en fin dag allesammans! (inte decemberväder om ni frågar mig. 23 dagar till julafton, för man räknar ju inte med idag lixom!)


RSS 2.0