dö!


jahapp, here we go again. Träningen gick bra och jag skippade att springa efter spinningen, kör på löpning imorgon. Det som är skönt när man inte är skadad längre är att man kan öka längden på passen, jag ökar med 5min varje vecka. Så förra veckan sprang jag 20 min (i sträck alltså) och imorgon blir det 25 min, det låter så sjukt lite med på ett löpband så känns det som om man ska DÖ (helt  seriöst) efter typ 10-15 min!!! Det är lite konstigt faktiskt!?!
MEn en sak är bra, min kropp börjar återgå till normalt läge igen. Bäst för mig att jag hängder med i hjärnan också, dvs. tänka på vad jag käkar och sånt! (typ mycket sömn!)

Blev kär i ett par jeans idag också, Levis curve eller vad dom heter? Dom satt perfekt, tajt och bra. Inte så att jag behövde lägga mig ner i provhytten för att få på mig dom men.... hehe




kul jobb! 1a bilden är från förra året och den andra från detta året... (vi hade ju ialafall tur med vädret, vilket vi inte har nu,... blåser&blåser sen så blåser det liiite till!)

Överraskning

Har nyss slutat och ska åka iväg och träna lite, fick sluta tidigare vilket är bra för då hinner jag med spinningen som börjar vid 12!! Efter det så kanske jag springer lite sen blir det lunch! Sen så ska jag fixa en grej till Hanna, så om du läser detta min kära syster, det blir en surprise later!!!! ;) nu ska jag gå ut för bussen är på ingång! Ha en bra dag!


Varför?

Frågan är ju lite vad jag gör vaken nu? Jag har knappt sovit en blund, vaknade tre och var pigg. Mitt stackars sällskap blev lite lidande av detta. Jag somnade om vid fem igen och vaknade runt sju. Ja och nu då? Hoppas dagen i skolan flyter på bra, jag är lite tveksam!

Finns ingen bild till det här inlägget heller, tråkigt men sant...


Vem är vem nu igen?

I helgen har jag och Elin varit på två tillställningar med familjen. På den ena var det en kompis till oss som fyllde år, och ja våra föräldrar är vänner sedan långt tillbaka för att göra en lång historia kort. Det betyder att det var många där som man inte har träffat sedan man var liten. Vi sattes på prov, jag minns inte hur många gånger vi fick frågan vem som var vem, hur många gånger vi fick höra att vi var mer lika när vi var små eller tvärt om. Kul att folk minns en, älskar att vara tvilling. Borde kanske utnyttja det?


skakis



jag veeet att jag har tjatat om mitt älskade fika som jag kommer att få uppleva om drygt 2 timmar, men jag kan lova er att jag just nu är den tröttaste människan på jorden. Träningen va jobbig men helt underbar!!! Man märker när man har tagit i och alla depåer som kroppen har blir SLUT, det va första gången idag på länge som jag va skakis en stund efter träningem för att jag hade gjort av med mycket energi. Just därför som jag är trött nu också, men skönt som sagt. Sen passar det ju perfekt med fika sen!

Men nu; fixa facet så att man ser lite ut som en människa, sen cola!


Kul!

Kan det inte bara bli minusgrader så man slipper det här när man ska hämta hästen?


en gång om året


tittar ut och inser att det är det sämsta vädret man kan tänka sig, regn och blåst. MEN det stoppar mig inte från att dra mig ut på en liten springtur, backträning står på schemat! Har laddat upp med gröt och en apelsin men jag känner mig lite sugen på ett knäckebröd så ska väl fixa mig ett sånt också. Tänkte dra mig ut vid halv 12 typ så jag kan fortfarande äta lite!

Jaja, ha en fin söndag. Fika mycket också, det är ju ändå bara 1a advent en gång om året ;-)


sommaren känns lååååångt borta, men snart är vi där igen med tanke på hur fort tiden går!

tanken som räknas

Typ det bästa jag har gjort på länge, det är sååå underskattat att gå och lägga sig i sängen tidigare! Nu blir det nåt tråkigt spel och sen sova, imorgon är det uppstigning tidigare för att ta ut hästarna och sen väntar träning! Senare under dagen väntar även fika, gissa vem som längtar??!! Jag bjuder på en bild, dock bara på mitt täcke men ändå. Tanken som räknas, ellerhur?


apple and orange

Lördag som som vanligt har gått fort. Dagen har bestått av träning och födelsedagsfirande, båda mycket trevliga! Va ungefär lika trött på båda också. Är på väg hem nu där lite mat väntar även lite cola, himla gott. Sen blir det väl äpple eller apelsin (eller båda!?) och soffläge (i sängen). Mycket paranteser nu känner jag, lite sämre med bilder men det kommer det också! Adios!!


Very good!

En helt vanlig fredag typ... Känns dock som om den har gått sjukt fort! Dagen började iallafall bra, very good som man skulle kunna säga på ett annat språk (muy bien på spanska, btw) om jag ska vara helt ärlig. Dagen slutade bra också, blev kär på nytt i Robin efter att han hade sjungit "you rase me up", sen så ja va det väl inget mer intressant? Upp imorgon för träning, stänger in nig själv och svettas i 90 min med x-antal okända människor. Mys! Nej men de blir skönt, gå in i sig själv lite och glömma allt utanför salen!! (lite tråkigt utan bild, men den som väntar på något gott...)


Med all säkerhet

Tycker att det är himla kul att titta på människor på gymmet ibland, men bara ibland. Bara för att jag vet att dom med all säkerhet tittar på mig oxå.... Har iallafall just avslutat ett härligt pass och duschat och sååå! Käkat ett äpple har jag gjort oxå om nån ville veta!? Nu väntar en lektion i skolan sen så ska jag vara kvar till 3 i stan, för då väntar utvecklingssamtal!! Ha en fin dag vettja, fred ut!


en extra

God kväll people! Ganska så soft dag har just glidit förbi, nu ligger jag välförtjänt i min säng med mitt sköna täcke! Ni ska bara veta hur skönt det är, obeskrivligt! Annars då? Jo men enkel saker rullar ju på och man håller väl en extra tumme ibland för att allt ska funka så att säga! Nu ska jag stänga mina gröna, men innan det blir det lite musik och sms till min bättre hälft! (stavas det så stavningspoliserna?) adioooos!!!


Cola

När jag får migrän blir mina pupiller väldigt stora så försöker tona ner dom med lite cola. Fint?


In i väggen

Igår kväll låg jag i soffan med Fredrik och Karl och så sa det pang typ så bara blev jag trött, temperaturen gick upp och ned och självklart kom huvudvärken. Kändes som att jag gick rakt in i en vägg och föll ihop typ.

Jag sov, vaknade och huvudvärken var värre så jag stannade hemma idag. Men imorgon är skolan ett måste, tycker inte om att missa!!


Godmorgon!

Godmorgon världen! Kvällen igår vart ju en liten besvikelse, men nu på morgonen så vände det lite. Jag hoppppaaaaaasss på det bästa nu, annars så vet jag inte faktiskt, hehe :) . Har iallafall fått i mig lite frulle och snart beger jag mig till skolan, ganska soft dag som avslutas med vikarie på sista lektionen, efter den så tar jag mitt pick och pack och åker till gymmet!! (bilden är på den bästa frullen i världen, tänk er med hallon och kanel oxå)


Kul!!!!

Dagen gick från att ha varit bra, en av dom bättre på ett tag faktiskt! Till att bli den värsta på ett tag, ni vet när allt bara går ur en... Eller luften iallafall, när allt man har gjort bara är onödigt och inget man gör är bra. Allt bara blir misslyckat! Hungrig blev jag också! Därför så tackar jag för mig för idag och på återseende kanske imorgon när jag inte är hungrig. Ska träna bort lite (en jävla massa) besvikelse då!! Nu blir det jag och lite musik, bästa som finns!! (och nej, jag kan inte beskriva min besvikelse eller ilska på något sätt. Ännu värre blir det är konsekvenserna av detta kommer. Kul Elin, KUL!!)


Skrikande barn

Ett litet jävla barn sitter och skriker, det enda positiva jag finner med att sitta här är alla snygga poliser som tittar förbi då och då.


Polisen

Fml, varför är alla människor här idag? Det stänger 18 och jag är nästan helt 100 på att det inte kommer bli något pass taget... Jag är inte bitter!


Ja, glömde säga att Elin också är med!


God morgon (vilket datum är det?)

Tänkte vara rolig och skriva datumet i rubriken men jag vet inte vilket datum det är (väldigt bra fantasi att skriva datum i rubriken, ingen annan gör ju det).
Idag är det iaf tisdag och planerna för dagen är att bara genomlida dagen, ska dansa idag på idrotten. Jag har aldrig tyckt att det har varit roligt att dansa men det är lite kul iaf ;).


Ps. här ser ni det hemska mönstret jag pratade om för någon dag sedan


På sängen

Jag vill ju absolut inte vara sämre än Hanna nu när jag har mig en egen ajfån och allt (vad nu allt är?). Så därför så kör vi på ett inlägg nu oxå. Saken är den att jag har lånat lite tröjor av Karl (våran bror) lite titt som tätt, tillslut så blir det lite delad vårdnad så att säga... MEN idag hände det, han (Karl) städade sitt rum och insåg väl att han inte ville ha kvar tröjan?! Vad låg på min säng när jag kom hem tror ni?! vavava???? Tröjan, såååååklart!


Mycket blogg

Har överbelastat den här bloggen ikväll, fan vad vi bloggar. Måste visa vilken låt som har spelats mest idag, efter Super Bass då såklart!!


För nyfikna

Bara lite intressant fakta såhär på kvällen, se till att anteckna.

Läser lite ur den här boken som mamma tog med hem till mig, mycket intressant ämne måste jag säga. Speciellt om man har någon i sin närhet som har just Aspergers!


challange



typiskt detta att när man inte har pengar/har bestämt sig för att spara/inte ska köpa något, så hittar man ALLTID massa fina saker man vill ha eller så kommer man på något som man MÅSTE ha!
Det hände idag på H&M, hade jag inte haft lite karaktär, så hade jag varit typ ruinerad nu. Såg en superfin blus, luktade på en underbar parfym, insåg att jag måste ha en ny mascara. Sen mitt uppe i allt, så inser jag att jag behöver en keps.
Men jag kanske inte behöver säga att det vankas jul (julklappar) och mitt hår behöver sig en omgång hos bästa frisören. Låter planeringen bra?

kom just på en utmaning, inte förlora ett öre på koret tills nästa studiebidrag kommer,(bör säga att jag typ har 10 spänn i plånboken, men en liten extra gömma med inte allt för många kronor i också!!!) 9 dagar kvar (tur att det är 30 dagar i november!). Är ni med? Jag kör på det ialafall, nu jääävlar!!!


det är superbra att dom inte har cola light i skolan, för jag slipper bli fattig!

Mys

Lägger mig i sängen och läser lite, jag ska läsa en bok för första gången på länge. Ska bli bildad, med mig har jag JessieJ i lurarna och såklart Nikki Minaj, ska lära mig låten!!


Plockar poäng

Jag plockar poäng på min jag-klarar-mig-själv-lista. Byxorna har gått sönder, för andra gången! Jag tänker att det beror på den dåliga kvalitén blandat med att dom är flitigt använda, inget annat!

Obs! bilden är tagen med blixt, jag är inte så vit!!! Haha


Hjälp mig loss någon?!

Ni vet när man sitter jättefast på en låt, när man bara inte kan sluta sjunga på den eller ens sluta tänka på den? Precis så har det varit för mig sedan i lördags. Bra beat!!


1 timme

Jag slog idag ett rekord, inte vilket rekord som helst heller. Ikväll bäddade jag sängen på 1 timme, vad hände? Det kommer tyvärr inte hjälpa mig att somna för det, sover inte själv allt för ofta längre.

Har förresten tagit tag i mig själv den här veckan, december kommer bli en bra månad. Fokus Hanna, fokus!!

Ps. förstår mig inte på H&M längre, kan inte ladda upp bilden som visar varför. Men gå in på divided i Karlstad så förstår ni varför, sen när köper folk en skjorta med 1 miljon småkatter på?


varför?!




är cola i burk mycket godare än i flaska?!



går tiden så långsamt när man ser fram emot nåt/har planerat något?!


är marabou med luftbubblor mycket godare än den "vanliga"?!


är glass mycket godare att äta ur förpackningen än typ på en tallrik?!


blir man alltid så ful på typ id-kortet?! (eller körkortet, om man nu hade ett...hehe^^)

Lite funderingar såhär på kvällskvisten... (blev himla sugen på glass nu också!)

typ i december


söndag eller lördag?! Det har varit dagens största fråga! Förut när jag va och tränade (som för övrigt gick himla bra!) så trodde jag på riktigt att det va lördag, tänkte efter lite och insåg, att DET ÄR söndag. Himla jobbigt att man vet att en lång vecka är framför en!

Men nu är det såhär att denna veckan kan komma och bli superbra eller superdålig. Jag HOPPAS på superbra och varför får ni reda på i slutet av december! Ska fixa lite grejer i veckan också, men det får ni oxå reda på lite senare, typ i december! (det är för övrigt snart december och JUL, förstår ni JUL!!!) Kommer bli ett par tuffa veckor i skolan nu innan lovet, men vi får ju ett skönt lov som belöning och sen så är det ju "bara" vårterminen kvar innan sommarlovet!

PANIK, det händer lite för mycket i maj. måste andas. LATER!


älskar bilden för att vi är så bruna och glada! (även fast det regnade lika mycket som i en regnskog)

Snel hest

Gick inte att publicera inlägget förut när jag va i stallet. Men där va jag förut iallafall, hur skönt som helst faktiskt! Fint väder och ganska så varmt, sen så att man möts av goshästen gör inte saken värre. Titta bara på bilden, man smälter... Hehehe


Eh hej

Jag stod nyss inne i en butik här i Karlstad och smsade, dvs väldigt koncentrerad. Då kommer ett butiksbiträde fram, pickar mig på axeln och säger "hej" väldigt glatt.
Kände jag dig?


Skönhetssömn

Jajjemen, det är precis vad det är dags för nu!! Det blir väl lite mer än 7 helt underbara timmar innan man ska upp och käka frulle, sen väntar en sjukt tråkig dag i skolan men dagen avslutas ju bra iallafall med träning och annat smått och gott ;)


Hur bra?!

Ja men hejsan allesammans!! Har absolut ingenting att säga egentligen, förutom att jag lever och att denna veckan har gått fort!! Som alla andra veckor med andra ord. Jag har just varit extremt duktig och gjort en uppgift i information och layout hemma, som jag inte ville vänta på att göra nästa vecka i skolan. Så jag kan börja med en inlämningsuppgift då istället, hur braaa?!?! Annars då? Jo men det är fint, tror pappa är på ingång med lite cola och tuggummi till mig!!! Hehehe, ha en fin torsdag nuuuu!! (ni får klara er utan bild)


iPhone is back!!!

Äntligen, jag är nu mer en hel människa. Igår fick jag äntligen hämta ut min älskade iPhone, självklart skulle det krångla när jag installerade den och skulle kopiera alla kontakter. Men även det löste sig! :)


ny vecka


imorgon startar en ny vecka, en ny jobbig vecka. På söndagar känns alltid veckorna så långa, men hoppas på att det snart är helg igen.....
Har egentligen ingenting intressant att säga förutom att vi lever än så länge och att vi får se hur uppdateringen blir denna veckan! Ha det så fint tills dess att vi hörs nästa gång!


Innan du dör

Hmm... Tänkte på en grej förut, hur snabbt allt bara kan förändras!? Jag menar du kan ju lixom bli påkörd av en bil imorgon och bli förlamad resten av livet, hur kul är det då att inte ha uppfyllt sina drömmar eller inte gjort nåt helt galet nån gång?! (det vet man ju inte om man dör, men när man lever vet man kanske att man vill göra nåt speciellt innan man dör!?). Det va väl inte detta jag skulle skriva egentligen, utan att jag bara vill att november ska ta slut och att december går fort fram till jullovet! Sen att lovet blir grymt, fast det kommer de bli, känner på mig det. Nu ska jag sluta tjata och sova, imorgon ska jag ut och gå lite tror jag minsann. Men först sova, är sjuuuukt trött. Bjuder på en fantastisk sak jag såg förut, skulle man lägga in en stöt kanske!?!?!?


christmas outfit


såhär när julen börjar närma sig så är det många som funderar på vad dom ska ha på sig under jul, själv så tycker jag inte att det är jättenoga med att klä upp sig under jul. Utan att man har något som man känner sig bekväm i och att det passar tillfället. Har ialafall några outfits som lite tips om ni inte har hittat något att ha på er än (om ni har tänkt på det, själv så har jag inte tänkt en sekund på det.... men jag  brukar vara ute i sista sekunden med allt när det gäller julen)








allt är från nelly! (klicka på dom små bilderna för att få dom större)

2 månader


hopphopp, insåg nu att tiden går himla fort. För 2 månader sedan så va det 12e september, känns som om det va igår typ... Om 2 månader är det 12e december, då har det hunnit vara jul, nyår och jullov. En hel del annat också men tiden går ialafall sjukt  fort, det va väl typ det som jag ville förtydliga ytterligare en gång!

Denna dagen blev ju ganska fin ändå, träning med lite smärta. Det är himla jobbigt när man har så mycket mer att ge men måste hålla tillbaka för att man inte vågar maxa. Så jag maxade värmen på duschen istället, gjorde mig varm choklad efteråt och nu sitter jag här, har ätit ett äpple, hällt i mig den varma chokladen och ska fira med cola om jag inte somnar innan det!




nu

Cold

God morgon! Jag har ju varit vaken sen strax efter 9, men första inlägget blev nu. Har egentligen ingenting att säga, ha en fin lördag så sticker jag ut i kylan för lite intervaller, äntligen (är just nu ganska otaggad)! Sjukt kallt ute ju, btw.......


Nike+ipod


huuuur kunde veckan gå så fort?!!?!?!? Jag klagar inte ialafall! Soft fredaga har det varit, som avslutades med ett iq-test i skolan. haha! Vilket skämt alltså, det va himla svårt faktikst!!!!

I övrigt känner jag för att trycka massa glass men ska försöka att inte äta ihjäl mig. Vill vara lätt när jag imorgon ska bege mig ut på ett träningspass UTE i kylan. Tänkte försöka mig på lite beckträning faktikst, får se hur det känns efteråt men jag hoppas att det kommer kännas bra. Ska även testa Nike+ipod då, spännande och se hur den fungerar!
Nu ska jag ta bort nagellack, sen vet jag inte vad som händer!?


Nike+ipod, är så att din ipod/iphone hittar skorna som det sitter nån grej i. Man får se hur långt man har sprungit, hur mycket man har förbrännt, det finns massa bra grejer faktikst! Pepp-röst också, superbra! Har andra appar också som är liknande, utvärdering kommer på dom lite senare när jag har testat dom!

111111



hehe, jag va bara tvuuungen att tidsinställa ett inlägg på 11.11...... :)

Hoppas ni får en fin fredag och en fin helg ialafall, kanske får ni nån glimt i livet under helgen?!


(borde säga att jag skrev detta igårkväll!)

första



det är torsdag, Hanna kom och mötte mig förut, vi traskade hem till en kompis, jag ringde efter min pinkod och sen så kunde jag använda mobilen som vanligt igen. äntligen! Den laddas för övrigt nu, som alla andra dagar.

Annars då? Jo men köttade sönder på gymmet imorse. Som ni vet har jag ju lite problem med ett knä men eftersom jag har kört en hel del spinning under min värsta skadeperiod så har jag kunnat hålla mig fit och konditionen ganska så bra. Idag va de FÖRSTA intervallpasset sen den 20e september typ, underbart att träna utan smärta.
Nu behöver jag bara ta tag i livet och börja köra lite framsida lår när jag är och tränar oxå, lite annan styrka oxå. Beach12.... hehe....   (dock bör man ju säga till er som vill gå ner i vikt att inte köra med för tunga vikter, blir ju ingeee bra då!)

Nu ska jag läsa några rader geografi




2 bilder som får mig att le, fast på 2 olika sätt! Låten som får mig att le får bli Edge of glory! (internt som fan!)

I väntans tider...

Jahapp, här står jag och väntar på Hanna. Kan inte ringa eller smsa, för jag minns inte min pinkod, mindre lyckat om ni frågar mig. Det bästa av allt är att min andra mobil just är låst, eller det simkortet.... Så det går lixom inte att få tag i mig och Hanna skulle ha varit här för typ 15 min sen, lyckat. Får helt enkelt se när hon kommer. Tur att det finns hotell med öppet wifi. Nu kom hon!


glad mage



träningen gick superbra idag, känns skönt att vara på väg tillbaka igen! Nu sitter jag ju såklart med företagsekonomiboken, prov imorgon och ibland känns det som om jag inte kan någotning alls och ibland känns det som om jag kan en hel del. Konstigt det där?!

Tittade på Biggest Loser förut också, vääärsta tjockisen va med. Räknade lite snabbt ut att han vägde MER än 5 gånger så mycket som jag gör. FEM Elin till lixom, viktmässigt. Dock bestod ju hans kropp av typ enbart fett. Jag är hungrig nu, btw. (längtar egentligen till min fantastiska  frukost imorgon som kommer bestå av gröt.) Jag gillade inte havregrynsgröt först, men har lärt mig att gilla det med lite hallon i och kanel. Sen lite mjölk i det så blir magen glad!
I övrigt har jag ingenting mer att säga, trött på att NRJ spelar samma musik hela tiden... nu ska jag plugga!


Work out

Dagen i skolan är klar, nu är jag på gymmet och ska börja träna, äntligen!!! Dags att plocka fram lite energi nu, kämpaaa!!! Adios amigos! (bra spanska där Elin)


Du&jag

Jajjemen, idag är det du och jag, jag och du. Det är företagsekonomiboken jag pratar om, vi kommer att vara en enhet fram till onsdag. Ska man kanske börja plugga nu lite kanske? Imorgon väntar en ganska så lugn dag i skolan och träning efter, hoppas på att kunna springa lite!! Dags att plugga, firar med cola och apelsin sen. Livet leker.. .


i koma

Jag känner att idag är det inte min dag, dagen kunde dock inte ha börjat på ett bättre sätt! Inatt kan jag inte ha sovit mycket, är seriöst i koma. Det får bli en tidig kväll för mig ikväll.

Var bara det jag ville meddela. Ingen blogg för mig ikväll!
PUSS!


hej jag heter hanna och jag saknar mitt hår jag hade för 2 år sedan. hejdå

helt sinnes


söndagsångesten är tillbaka!

Skolan väntar imorgon men jag tror att veckan kommer gå ganska så fort ändå, jag hoppas ialafall på det! Det är snart helg igen och det kan man ju inte klaga på.
Denna helgen avslutades med ett spinningpass, skönt för då kan man ju passa på att käka nåt extra sen om man vill. hehe...

Jag hade inte så mycket mer att säga, kvällen kommer avslutas på ett bra sätt tror jag minsann! Jag hoppas det, som jag gör med allt annat nu för tiden! (satt och tänkte på att det snart är jul förut, helt sinnes ju!)


bild från förr (i våras)

JB

Det blir jag och Justin Bieber ikväll... Never say never står på schemat!


Min tur

Jajjemen, nu är det min tur att kunna slänga upp lite såna här kul inlägg... Frågan är bara hur roliga dom är? Aja, det tar sig nog. Nån gång.... En fin bild får ni oxå, från min ögonsten!


...

Vet inte vad jag ska skriva om kvällen. Trodde den skulle se ut på ett sätt men så blev det inte, ändrade planer! Jag trivs dock rätt bra med den ändrade planen, egentid är bra har jag lärt mig. Tänkte skriva att jag har en myskväll med mig själv men riktigt så trevligt är det inte. Ligger i soffan på nedervåningen helt själv och lyssnar på musik. Varmt och skönt framför kakelugnen (googla om ni inte vet vad det är)

Roligare än så blir det tyvärr inte...


1 år sedan


ny bebis



Lördag, en tråkig dag som har bestått av stallet och träning. Lite till också, men inget intressant.

I övrigt så har det inte hänt så mycket faktikst. Föutom att dom där skorna som Kenza har köpt, från jeffrey campbell är sjukt fula. Jag tycker så. Jag står för det. Tycker iof att alla dom skorna är fula, men det är ju en annan femma... eller?



Sen så har det hänt en annan sak, jag kommer att lämna ifrån mig min älskade mobil.... För har fått en ny bebis, hon heter iphone 4S. Det va väl typ det, nu ska jag hämta äpple och cola sen titta på Elsas Mode!
image description
(ni får helt enkelt ta del av en bild från Hannas bebis, så länge!



iphone-samsung

Var tvungen att lämna in min kärlek igår som sagt och fick en ful, äcklig och dålig Samsung som lånemobil. Tack kan man säga. Grejen är den att jag ska vara glad att den har färgskärm för den är typ från 2000 skulle jag tro. Inte en en kamera. Ett spel har jag som jag kan underhålla mig med iaf, annars var det inte så mycket mer...

KUL.


dejt



tar mig som sagt en tur till stan idag också, mycket trevligt. Har en lunchdejt som väntar, en väldigt bra sådan. Min bättre hälft skulle man kunna säga. Vi spenderar nog en stund tillsammans ska ni se!
Sen så ska det uträttas ett ärende innan det (eller efter, det vet jag inte än). Det är lite (mycket) roligare än banken där jag va i onsdags, vad det är får ni nog veta förr eller senare!

I övrigt så har jag blivit jätte mycket bättre i min förkyldning, såå kanske ett träningspass sitter på sin plats imorn? Den som lever får se!


åååh, man blir ju varm i kroppen av att se sängarna. Scandic Anglais, man skulle kunna säga kärlek också!

Ajfån

Min ajfån har mer eller mindre tappat livsglädjen. Känns tråkigt. Vi har haft många fina minnen tillsammans även om det bara har varit "vi" i 4 månader. Känns tråkigt att det ska ta slut på ett sånt här sätt.

För att vara seriös så har min jävla iPhone gett upp, överhettad är nu mer standard, till kategorin standard hör även att den måste laddas 2 gånger om dagen. 3 gånger idag, jag har ju faktiskt pratat i den idag. Jävla kuk, ursäkta språket (eller inte!!!!), hatar att lämna in mobilen.


My horse

Dagens nästa uppdrag, stallet.. Inte för att jag har haft något uppdrag idag men det lät bra! Eller?


lite för bra


efter att ha spenderat typ hela dagen med företagsekonomiboken så är jag nu en fri fågel. Himla duktigt ändå av mig att plugga på lovet, har ju aldrig hänt förut.
I övrigt ett lov som har gått fort men ack så trevligt. Igår bjöd dagen på en trevlig dag med Hanna (en kompis,hehe), vi har känt varandra väldigt länge och en fin historia som vi har tillsammans går inte att plocka ut. Inte heller någon sjuk historia, för det är liiiite för bra för att stå med här!

Annars så rullar livet på ganska så okej faktikst, såklart vissa stunder glänser mer än andra och kanske är det just dom som man borde ta vara på mer? Så tycker jag ialafall. Detta firar jag med en dusch!


Alltså denna bilden som hanna la upp...
1. jag ser himla störd ut.
2. jag ser lång ut
3. jag ser ut att ha lite färg, fast att jag just då frös så mycket att det inte fanns blod någon annan stans i kroppen än i fötterna och hjärtat (hjärnan hade lite blod också)
4. vad fan säger jag och minen, herregud!?!??!

Tar det lugnt

Tar en lugn dag, har planerat en dejt med en fin vän i veckan. Annars blir det inte mycket gjort idag.


sweet dreams



när detta publiceras så ligger jag antagligen och sover helt underbart gott.. För imorgon väntar en tur till stan, ska träffa en kompis och sen på kvällen så ska vi göra en annan grej. Men nu ligger jag ju och drömmer massa söta drömmar om massa fina saker. Dålig kväll, va det. Börjar morgondagen med en promenad tror jag faktiskt!


snygg kille. singel. kanske ska lägga in en stöt?

bubbla

kul att inlägget inte har gått att publicera...


Stänger in mig i min egna bubbla ikväll, ska bli väldigt skönt. Musiken är min vän för kvällen. Tänkte kolla på lite bikinis, en liten resa är planerad till vintern. Härligt!

Hade inte mycket mer än så att säga... Fred ut ♥


två år gammal bild.. fint

most beautiful girl in the world


finner inga ord hur snygg Sofi ääärrr!!! Känner att det kryper i mina blond-nerver, huuuuur snyggt som helst! Till sommaren så är jag sådär blond, äntligen! (då kommer man inse att man vill ha mörkare hår, som vanligt. man blir ALDRIG nöjd!!)






november

Vi är nu inne i månaden som jag tycker kan försvinna helt. November kommer väldigt sällan med något bra. Får hoppas på en förändring i år då ;). Det har inte börjat så bra dock, min fina ajfån vill inte sammarbeta med mig... Hoppas dock att det fixar sig för jag orkar inte lämna in den..

Annars händer det inte så mycket, som är roligt att skriva om iaf. Lovar att bli bättre på det här med att blogga, har ju det ändå i mobilen.



efterblivna?

RSS 2.0