den stora frågan

borde absolut inte känna såhär nu, men helvete vad det hade suttit fint med lite godis nu. Eller rättare sagt lite choklad! Men jag har fyllt upp mig med mat och, ja, frukt och bär!!
 
Den stora frågan är nu, vad ska jag göra imorgon? Promenad blir det, men sen? Köpa godis? Chilla gärnet framför teven? En sak är ju klar och det är att jag ska sova, helst längre än halv 8. Kanske slår till med sovmorgon till 9? (ja, jag har dåligt tålamod och är rastlös) Sen så en sak till, det börjar ringa i klockan för Liseberg. Det borde vara dags snart, börjar få abstinens! Det löser sig nog!
 Kom på att jag ska till banken på måndag, kul va? Tror jag ska klämma in en synundersökning också, läskigt. Funderade en sekund på tatueringstid också, men får tänka över det lite. Behöver ju inte göra allt på en dag!
 
 
måste titta igenom varvetbilderna ibland. Bra känsla!
 
 
eh, hehhe

frukt är också godis....

 
när mamma är och handlar så kommer hon alltid hem med massa frukt och bär. Eller okej, hon kommer hem med ananas, jordgubbar, vattenmelon och mango. Jag har lite svårt att beskriva min kärlek till dessa frukter och bär. Den är helt enkelt enorm, och obeskrivlig. Ingen behöver påpeka att jag är störd, jag vet redan det.
 
Dock tror jag att hon är en feeder, men med undantaget att hon bara vill stoppa i mig massa mat, bara. Vi får väl helt enkelt hoppas på att jag inte går och blir jättetjock på kuppen. Just nu vill jag bara äta masssaaaa vattenmelon, massa! Bra lördagsgodis, ett hett tips från mig. Ät frukt istället för godis, det är inte alltid lika gott men man får ju massa vitaminer och andra nödvändiga näringsämnen. Bortkastat inlägg som handlar om att jag äter massa vattenmelon och jordgubbar, för de är det jag har ätit dom senaste dagarna....
 
 
 

behind my pillow

okej, jag älskar att titta på gamla bilder. Ibland saknar jag mitt LÅÅÅÅNGA bruna hår, men jag måste säga att det blonda är mer JAG. Men vem vet, kanske får för mig att bli brunett nån gång i framtiden?
 
nu kommer de ett litet axplock av alla bilder som ligger i arkivet och det enda jag kan säga är att man har ju sett för rolig ut. Medans ni tittar gömmer jag mitt ansikte i en kudde.
 
08, jag ser ut att vara typ 10 år här tycker jag?!
 
 
SER NI HÅRET?!?! Hade snygga poser oxå....
 
mini Elin, men håret va snyggt, resten kan diskuteras...
 
här hade jag nyss köpt mig en ny mössa och en sann modebloggare ska visa upp allt, även fast mössan inte synd så mycket ;-)
 
HANNA, ser ju att du har druckit denna. Om någon vet vart den finns (och om den finns nu) SÄG TILL!

berättarstund

jävligt effektiv dag idag, började med en löpartur som gick så fruktansvärt segt att jag trodde att jag skulle dö. Men som ni ser så överlevde jag den turen också. Sen så har bara dagen rullat på och jag har städat och bakat. Japp, tekakor dagen till ära och jag smakade lite. Helvete så goda dom blev. Jag är inget fan av mjukt bröd så äter inte det så ofta, typ aldrig. Men varma tekakor funkar alltid, sålänge det är någon annan som har gjort dom. Ja, ni förstår när man har gjort något själv och kännt lukten (kladdat med degen, rört, knådat och vad man nu än gör med allt) innan så blir det inte alls lika gott. En liten bit går bra, men inga mängder. Gäller bakverk också.
 
 Ja, då va de sagt också. Sedan så har jag ätit en massa känns det som. Plus att jag har, läs noga nu, betalat en räkning. Vuxenpoängen bara rullar in. 18-åriga Elin vs. den jag tror att jag är 1-0.
 
Fick just en bild skickad till mig, från Amanda. Precis från den spårvagnshållplatsen som de två första bilderna är tagna vid. Hon är där. Men grejen är den att den platsen är ingen bra plats, för det regnade utav helvete sist vi va där. Men fina minnen, det är det!!


 
 
från avenyn, ni ser fötterna till höger i bild? Så mycket regnade det. Plus att ingen spåris fungerade typ. Men vi hade trevligt ändå. Sist jag var just vid den här platsen så sprang jag ungefär som hon med paraplyt gör på bilden. Nu är det slut på berättarstunden för den här gången.

bästa

fortsätter min relativt slappa dag med att sitta ner soffan lite. Förbereder mig för träningspass imorgon när jag vaknar, det är en lite för bra känsla när man kommer hem efter en morgontur med löpardojorna. Känner att vattenmelon, jordgubbar och ananas kommer sitta fint. Men man måste ju förtjäna frullen, därför löpturen innan. Sen är det en perfekt start på dagen, för då har man hela dagen framför sig.
 
Jag blev nästan lite sugen på godis nu, det va längesen. Men jag trivs ganska bra med att avsluta kvällen med lite bär eller frukt också, Vi får se vad som händer i helgen med godiset, jag tror det väntar långtur på lördag så jag får plats med lite extra godis. hehe ;-)
 
världens bästa karamellkungen har bästa godiset!

sunshine

 
jag trodde inte att det var sant idag när solen tittade fram, hela dagen. Okej det va några moln men för det mesta så var det bra, väldigt bra väder!!!! Kommer leva på detta i flera månader känns det som. Solen är lite för bra!!
 
livskvalité!

Förstår inte...?

Ja, det är ju som sagt ingen idé att skriva nåt när man inte kan ladda upp bilder från mobilen. Så ja, inga nya bilder och då känns detta med bilder onödigt. 
 
Men livet rullar på, känner mig måttligt irriterad vid tillfället. Det finns vissa störningsmoment här i livet. Men jag tror att jag ska försöka lämna huset på fredag för lite träning och god lurre i stan. Sen kanske en synundersökning om jag vågar, är lite lätt nervis (nej, det ska inte stå nervös). Vi får se vad vädret blir här imorgon, för än så länge har det varit SÅ JÄVLA DÅLIGT. Lämnar snart Sverige, på riktigt. Man slipper ju käka massa glass iallafall, inte för att jag har varit så sugen på glass. Magnum är inte den största favoriten direkt. Helst av allt ska det vara kulglass typ. Så man kan välja olika smaker och sånt, italiensk glass är gott! Förstår mig inte på folk som trycker i sig glass efter glass på sommaren och blir tjocka. Rör på er eller tänk på vad ni stoppar i er! Sen har vi dom lyckliga som kan trycka glass (och allt annat) men ändå vara redo för beachen. Men, man ska ju alltid tänka på sitt inre. Käkar (och dricker) man bra, så blir man snygg!!! (finns ju såklart dom som det inte alls syns på, men ni förstår hur jag menar och vad jag vill komma fram till)
      Blev långt detta, nu ska jag sova sen imorgon väntar gräsklippning och säkert städning. Börjar dagen med bästa frullen som består av melon och jordgubbar. Härligt med vilodag!! Godnatt!

Tre

Here we go again. Dags att sova, har tyvärr ont i huvudet och nacken vilket jag har haft ett par dagar, men det är väl bara att bita ihop antar jag?!  Ska iallfall ut på en liten löprunda imorgon och eftersom SMHI lovar sol från 11, så får det helt enkelt bli vid 10. Nu kan man bara hoppas på sol men eftersom de andra sidorna inte visar på att det ska bli riktigt så bra väder som SMHI lovar så är det kanske dumt att hoppas för mycket?! 
 
3 får gärna fixa till mottagningen oxå, börjar bli jobbigt. Det är ju inte direkt så att dom gör upp i kampen om Sveriges nöjdaste kunder direkt........ Nu ska jag sova, godnatt! 

vrålåk

Det blir ju lite glesare mellan uppdateringarna när det inte går att uppdatera som vanligt, men och andra sidan så finns det inte alls mycket att säga. Speciellt inte när vädret suger.
 
 Men, tog tag i livet när jag såg att Hanna fick brev från Transportstyrelsen. Kom på att det är nog dags att söka körkortstillstånd! Sagt och gjort, nu får vi bara hoppas att det blev rätt. Synundersökning får det bli nån dag när det passar bra. Jag känner ingen jättepanik med körkortet, mer än att jag vill känna mig trygg bakom (framför?) ratten innan det är dags för uppkörning. Får köra mycket helt enkelt, det blir nog bra då. Alla har ju varit nybörjare någon gång och även den bästa gör ju misstag. Det får vi inte glömma och det gäller allt, som tur är. Det hade ju varit tråkigt att vara bra på allt hela tiden, från början. Utveckling är kul!
 

Det var mina vuxenord för idag!
 
 
 
Kanske köper jag mig ett vrålåk som liknar dessa..? Man skulle ju känna sig kung. Drömbilen just nu!

NUUUU!!!!

Hade jag kunnat så hade jag bjudit på ett vanligt inlägg. Men eftersom inte blogg.se funkade på datorn så får jag skriva från mobilen. Det går inte att ladda upp bilder, ingenting går. Dags att göra något blogg.se, NU helst. Orkar inte ens bli irriterad, är redan tillräckligt långt nere i min egna värld. Sen spelar ju vädret in, jag har damp. Jag vet. Men nåt stopp borde det ju finnas kan man tycka, men tydligen inte. Blääää. Godnatt

suger

Känns ju ändå helt okej att dra ut på en lite längre tur, mindre okej att spotify har gått ut. Menmen, det ordnar sig med musik ändå ska ni se! Det är alltid såhär innan man ska ut, man vet inte hur det ska gå och man tycker att det är såååhäääääärrrrrrr jobbigt. MEN, det är ju helt underbart efteråt!
 
Jag fastnade på youtube igår och var tvungen att titta på Beyoncés senaste konsert. Den på revel, och den va himla bra, det var ju ändå den första sedan hon fick barn. Sen fastnade jag framför Justin Biebers turné han är ute på nu, det va också bra! Han har ju blivit bättre, det kan ingen sticka under stolen med! Men nuuuuu, ska jag chilla gärnet lite innan fettet ska brinna! Undertiden kan ju blogg.se fixa appen och hemsidan. Båda två suger.

mango

mjooo, en dag som har varit jävligt seg men ändå inte. Jag va hos hästen förut och det är typ det enda jag har gjort idag. Ätit också, det är väl typ det jag har har lagt min tid på. Men imorgon är det söndag och slut med ätandet, då är det träning som gäller. Funderar på samma långpass som jag tog för en vecka sedan, 16km kuperat på asfalt. Det får nog bli så, man är så stolt efteråt. Plus att det kommer slinka ner jordgubbar, mango och ananas lätt som en plätt efteråt. Det är de bästa med att träna mycket, man kan äta mycket och precis vad man vill OM man vill. Men man blir ju medveten också, som idag tog jag mango som "efterrätt" istället för glass. Men jag ångrar mig inte, för helvete vad gott det är med mango!!!!!!

Listen

En talangfull kille på 12 år. Ja ni ser rätt, 12. Det kanske inte verkar så speciellt, men jag blev väldigt positivt överraskad!
H

2012

Alltså är det sååååå svårt att fixa en app som funkar?!?!?!? 
 
 Vi har iallafall inte varit hemma under kvällen, men nu är vi hemma och Hanna tog plats i sängen direkt. Själv tog jag en glass men ska snart sova jag med. Imorgon startar jag dagen med en löptur, sen hem och efter det ta ut hästar och sen hem för frulle. Sen kommer jag få plats med mycket mat (och kakor). Nu orkar jag inte skriva mer här och inte går det att få bild heller. DET ÄR 2012 INTE 2001!!!!! 
 
Sov så gott folket och ha en bra midsommar om vi inte skriver något mer!!!

Sunshine

Okej, here we go again! Appen funkar inte som vanligt så det får gå att ta hemsidan nu, lite svårt på mobilen bara! Jag har iallfall sprungit en runda nu på morgonen och käkat frulle, sen så är det helt fantastiskt väder så lite kan jag nog steka fläsket idag också! Dock kom det lite moln nu men förhoppningsvis så blåser dom bort fort!!!! 
 
 Annars så ska jag baka idag ju, som jag sa igår. Glömde även säga igår att jag smällde i mig en hel mango typ kl.22......... Vad ska man säga lixom?! Men nu ska jag försöka få iväg detta inlägget och sen byta om. Lite sol ska jag försöka få. Plus en cola. Livet är gabska bra ibland!!! 

baka baka liten kaka

Vart har Elin hållit hus idag då? Jo men hon har varit hemma och stekt fläsket. Sen har hon städat lite och gått en promenad. På kvällen så var hon ute och körde lite bil och besökte lite vänner så att säga.

Jo men ungefär så har dagen sett ut. Imorgon startar jag dagen med en löprunda och kommer hem till vattenmelon<3 och sen beror det på vädret hur dagen fortsätter, men jag ska iallafall baka två kakor/tårtor. Senare mot kvällen ska vi bort och äta. Sådär, bara att skriva upp i almanackan! Men nuuuu är det sängdags! Sov så gött, som man säger i värmland!

Vad gillar ni brännan, btw? (och nej jag är inte gul, ljuset som spökar!)


@work

Hejsan!

Jag sitter nu på en bänk på jobbet och undrar vart min handledare är. Han ät borta och vi har inte några arbetsuppgifter för tillfället. Så nu sitter vi och inte gör någonting i solen, jag är inte klädd för sol och värme. Mjukisbyxor var inte något bra val idag.

Kanske ska se om det finns mer ogräs att rensa!


bita ihop

Det känns som om de va nyss som jag kladdade lite här, 3 timmar sen var det... Jag kan ju meddela att jag är så i helvete trött men kan inte somna. Kan även meddela att det är nu den helt sjuka tiden med pollen börjar, bara att droppa många ögondroppar och bita ihop.

Ja, nej nu har jag så ont i huvudet att jag inte vet vart jag ska göra av mig själv. Går och dör lite.


full rulle

Nej jag har inget jobb men jag har fullt upp ändå. Tyvärr är inte vädret med mig så jag är en anings irriterad.

Men jag gör grejer ändå, bakat bullar, städat, klippt gräset är bara några av alla saker som jag har gjort och fler blir det. Tur det är midsommar på fredag så man kan hålla uppe det sociala. Hehe ;-)

Imorgon är det ingen träning som det ser ut nu, får se vad jag hittar på. Något blir det och en promenad blir det! Ha en fin tisdagskväll gott folk!


I mitt synfält

Arbetsdagen börjar lida mot sitt slut, runt 40 minuter kvar. Jag har inte gjort mycket idag, ska snart stryka på det andra lagret av någonting som ska va på golvet. Någon olja eller något är det tror jag.

Just nu väntar vi som sagt, och jag ser det som är på bilden just nu. Håller till i en träslöjdssal. Tar cykeln hem efter det här, känns inte jobbigt alls. Träning!


Hard work

Hej på er!

Jag sitter nu på jobbet och bloggar, vi har tagit en liten rast. Jag har nu skurat samma jävla golv 3 gånger och tvättat lite fönster. Min arbetskompis har skrubbat bort färg från väggar och sånt. Vi slavar på här! För er som inte vet så sommarjobbar jag som vaktmästare, och min handledare sa att vi skulle få klippa en häck denna veckan bland annat, så jag har att göra.

Idag ska jag även cykla hem, hela 8km som bara är uppför ungefär. Får se det som ett träningspass. Längtar tills jag får det där körkortet kan jag säga, och jag kör mer och mer faktiskt. Igår backade jag och vände och övade lite på att starta i uppförsbacke. Kan stolt säga att jag inte fick ett enda kärringstopp och mamma kände sig trygg sa hon. Väldigt kul!


besviken

Just nu är det allt utom flow hos mig. Det är så att man kan sätta fingret på vad det är men ändå inte beskriva det. Sedan när man funderar vidare så föreställer man sig något som kommer sluta i katastrof/absolut inte som man vill att det ska sluta.

Behöver sova och en hel jävla massa annat, faktiskt. Imorgon kör jag löprunda innan frulle. Är riktigt besviken på vädret oxå. Är besviken på det mesta.


flow

Det va visst ett dygn sedan som det kladdades lite text här. Inte för att det finns så mycket att säga, mer än att Hanna ska jobba imorn och jag börjar mitt sommarlov på riktigt. Hoppas på bra väder och jag har sett att det ska bli bättre väder redan på tisdag! Ska iallafall hjälpa mamma och pappa med lite grejer så jag inte blir helt rastlös.

Sen kommer jag få massa tid till träning hoppas jag. Det behövs med tanke på att jag under september-december förra året inte kunde träna normalt. Tar igen det nu, lite så jag tänker! Gäller att komma in i rätt flow. Nu ska jag sova, godnatt allesammans!


Belive

Ni måste ju bara lyssna på Justins senaste platta som kom ut i dagarna. Är inte helt säker på när den släpptes men han slutar aldrig att överraska. Det blir bara bättre och bättre.

Nu är inte jag biebers största fan, men han har ju blivit mycket bättre och låtarna är mycket bättre!!! Tycker ni ska lyssna på den iallafall. Belive. (heter plattan alltså)


Otaggad

God kväll!

Jag sitter nu i min säng istället för att se på fotboll som pojkvännen envisas med att kolla på, jag tittar gärna på vissa matcher men den idag känns väldigt ovärd måste jag faktiskt säga. Inte alls lockande. Jag har istället svarat på frågor från rekryteringsmyndigheten, det är något man måste göra när man har fyllt 18 förstår ni. Väldigt viktigt tydligen att jag svarade inom en vacka, vem vet de kanske kommer hem och knackar på dörren om man inte svarar på frågorna? ;)

Nu ska jag nog ta bort lite nagellack och sen får vi se om jag får en plats i soffan...


bästa

Första passet över milen på en månad. Kan ju meddela att springa 16km platt är ganska lätt, men att göra det med helvetesbackar är inte lika lätt. Sedan med energidryck som inte var helt ok va ännu värre. Den smakade spya och jag va en sekund från att spy när jag drack den. Förlåt för detaljerna men, fy fan! Haha!

Jag har ätit och duschat. Duschen efter ett långpass är det bästa som finns, utan konkurrens. Inte ens en kall cola slår det och DÅ mina kära vänner är det bra! Nu ska jag ligga i sängen och längta efter celsius, det är en jävla tur att det inte finns tillgängligt. Det är inte heller så bra att hälla i sig sånt där för ofta tror jag, men jag kan ju ha fel. Ha en fin lördag readers!


spännande

Igår var det sista gången på studentmottagning innan det är dags för
min egen. Idag var det min sista skolavslutning. Nu är det mitt sista sommarlov. Hur det känns? Konstigt. Jag kommer alltid vara 16 år i min hjärna känns det som. Men jag börjar inse att jag är lite vuxen när det står MasterCard när man ska betala (i kortgrejen, ni vet), när det står mitt namn på brev som kommer hem istället för målsman och sen när tiden går så fort DÅ känner man sig gammal. Haha! Nu har jag ändå inte skrivit om att jag nästan börjar grina när jag ser söta barn på stan....... Det har gått för långt!

Men inga barn än på ett tag och ingen skola än på ett tag heller. Får suga på karamellen att det bara är ett år kvar i skolan ett tag. Iallafall över natten. Imorgon väntar nya äventyr. Det blir ju spännande!


Mmmmmmm

Det här med hetsätning är min grej. Köpte godis förut och ja, det tog slut ganska fort fast och andra sidan kostade det ju 11 riksdaler så det va inte så mycket. Däremot räcker det för att fylla upp kroppen med socker och annat onödigt som man kan behöva. Jag menar det kan ju bli krig.

Eller så gjorde jag det för att det är så jävla gott med godis och för att jag ska bege mig ut på en långtur imorgon tror jag. Första lite längre sen varvet, kommer väl dö, men hoppas inte det! Nu ska jag dö godisdöden. Hejdå kompisar!


Sista gången...

Som jag är på studentfirande innan jag skälv får springa ut. Känns konstigt, eftersom det typ va igår som jag började 7an.... Ingen tidsuppfattning!

Imorgon är det min tur att säga adios till skolan, iallafall för ett par veckor. Sommarlov. Sista sommarlovet. Konstig känsla!

https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-2/1177818/images/2012/pic_206611775.jpg" class="image">


Slut som artist

Kan man lugnt säga, 23.00 la jag huvudet på kudden. En lång dag men jag har fått mycket gjort känns det som och imorgon kommer dagen springa förbi, typ. Först träning sen student (nu är det nåt kioskmongo som ringer hit och inte fan orkar jag gå upp!) och ja, sen kommer jag vara dödstrött.

Idag, exakt idag, är det ett år tills att jag får springa ut ifrån skolan och aldrig mer återvända dit. Längtar. Alla som säger att man längtar tillbaka till skolan, det kommer inte hända mig. Men däremot kan jag gå med på att man kanske saknar rutiner och träffa bra människor varje dag!? Ja, nu är det dags att sova och jag orkar inte lägga in nån bild till inlägget men hoppas inte att jorden går under för det!


Brown teeth

Har varit ute och rastat två par skor idag, först mina Adidas sen mina Nike. Så efter en löprunda och en prommis så är jag så sjuuuuukt trött, ögonen vill inte vara öppna. Hade jag gillat kaffe så hade mina tänder varit bruna vid tillfället.

Hade tänkt att rasta hästen om en stund också. Var inne på gallerix igår och fann en tavla som va jävligt cool. Mycket snyggare irl! Den är inget för mig, men ändå snygg!!


as usual

Det värsta med att sova med öppet fönster är ljudet av fåglar och flugor/humlor/getingar. Dom har en tendens att låta mycket högre på morgonen och kvällen, MYCKET störande!

Jag är tröttast i världen, ont i ögonen och sen vet jag inte? Beror på allergi med all säkerhet. Mamma får köpa ögondroppar imorgon så jag överlever kommande månader! Annars så väntar jag oxå till på lördag, ska bli så fantastiskt underbart. Allt blir som vanligt. Tror jag ska hänga som en koala på henne när hon kommer hem.... Hehe :)

Men nu sova, imorgon väntar morgonlöpning sen har SMHI lovat fint väder oxå ska jag till stallet. Sen baka nåt till mamma (som ska ätas på en studentmottagning. Hej nervös!).
GODNATT!


Återförening

Något som slog mig igår var att en av mina bästa barndomsvänner och som vi även bor granne med kommer hem från USA. Hon var varit där sedan i Augusti och kommer som sagt hem nu på Lördag. Jag kan inte hjälpa att vara lite nervös, men ändå ska det bli så himla skönt att se henne igen. Framförallt att höra massor om vad hon har varit med om.

Det är en sån sak som jag aldrig skulle våga göra, inte så länge som jag går på gymnasiet i alla fall. Det känns väldigt läskigt. Jag som är hemmakär skulle nog dö efter 2 veckor eller något liknande. Sedan går man miste om mycket när man inte är hemma, även om man får uppleva så mycket roliga saker och sedan är det ju en otrolig upplevelse kan jag tänka mig. Det ska bli väldigt roligt att träffa henne igen i alla fall. VÄLDIGT roligt! :) ♥


Last day..

Hej på er! Hoppas att er dag har varit toppen..

Min dag har varit den näst sista det här läsåret, väldigt skönt. Imorgon ska vi träffas och ha en avslutning på skolan men även på kvällen ska vi fira lite. Väldigt trevligt! :)

Idag var klassen på mariebergsskogen och jag måste säga att man blir ett barn när man kommer dit. Till och med brännboll blir kul. Att titta på alla söta djur var väldigt mysigt. Jag mindes tillbaka när jag var liten när vi hade får hemma. Det var väldigt mysigt, jag kan nästan sakna att ha får på vintern. Det är så mysigt, även om de låter väldigt mycket! ;)


de bästa

Efterlysning

Ja men kul, här ligger man igen och inte kan man sova heller. Behöver en mirakelkur, öppen för förslag! Kom med tips på hur man somnar snabbt! Men inte dom vanliga aftonbladet-tipsen som att det inte ska vara för varmt, drick lite varm mjölk, gå inte och lägg dig hungrig osv....

Ska ju bli spännande med skola imorn, minns knappt hur man för en konversation längre. Tur att jag antagligen är ledig på onsdag oxå och kan vila upp mig lite!
Efterlyser bra väder oxå, nu när jag ändå ska vara ledig hela lovet. Nej, nu ska jag sova. Blä och usch för skolan, synd att jag slutar så sent som 13 oxå! Hemskt!


120611

Trött och motiverad åkte jag till gymmet imorse, gick därifrån med ett glatt humör. Köpte mig lite vatten, tuggummi och koffein. Tömde skåpet. Köpte mat. Åkte till papis jobb. Åt. Nu följer jag rättegång, har följt två idag, mycket intressant!

Nu ska jag koncentrera mig igen, heheh ;-)


trampa på, ett & två

Efter en hemskt dålig dag så laddar jag för sista veckan i skolan med att vara ledig. Vad jag gör på min lediga dag? Tränar. 07.00 sitter jag på spinningcykeln och 07.50 ungefär står jag på löpbandet. Spinningen för att inte belasta knän och fötter så förjävligt, men även för att hjärtat ska få jobba. Får se imorgon hur det känns på löpbandet, för känns det bra så har spinningen gjort sitt jobb. En till två gånger i veckan på cykeln gör mycket, men man får akta sig för motståndet, för jag vill inte ha för stora muskler... Ska till skolan för att hämta böcker oxå (tömma skåpet)!

Men, dags att sova. Uppstigning 05.45 imorgon! Alltid redo!


positivt

En söndag utan söndagsångest är ingen vanlig söndag och ingen vanlig söndag ska tydligen vara bra.

Livet äger skulle man kunna säga om jag hade pratat tvärtomspråket. Men nu gör jag inte det så nu säger jag att ganska mycket suger. Positiv stämning nu känner jag. Ellerrrrr?!
Tack och hej för mig. Akta er för polisen oxå.....


Söndag

En riktigt slapp söndag, ja det ska va särskrivet. Är lite uttråkad, och imorgon väntar tandläkaren. Roligt inlägg. Hejdå!

Kul bild iaf. Eller om man bara blir mörkrädd, kan inte riktigt bestämma mig...


får inte ihop det!?

Det här med att sängen är den bästa platsen på jorden är helt sant. Är helt grymt trött och skulle kunna somna på en sekund känns det som! Men jag skriver lite här först.

Karl plockade fram en godispåse för bara några min sedan. Blev sjukt sugen på lite godis men nu är jag inte alls sugen. Det går i perioder godissuget! Jag får inget vettigt sagt här, bjuder på en bild från igår. Tänka sig att iphones ena kamera är så sjukt dålig och den andra är så bra, får inte ihop det. Inte alls faktiskt!


Shrek bakar...

Nu har jag äntligen städat klart, tog tag i det tråkiga och rensade lite lådor också. Jag ska snart flytta en våning ner när vår bror flyttar hemifrån! Vi får se om det sker den 1 Juli eller om det kanske dröjer på grund av det brutna benet. Om man tar och röjer lite i taget så blir det nog inte lika jobbigt när man ska flytta allt, rensade ju garderoben för någon vecka sedan.

Tog nyss ett break och tittar på Leila bakar, allt är grönt i köket så även hon ser grön ut. Det är mer Shrek bakar eller något liknande...


känns att jag lever

I'm alive! Efter ett lätt löppass så stegade jag in i spinningsalen med bestämda steg. Gick ut med inte lika så bestämda steg. Men kör man totalt slut på sig själv får man skylla sig själv, känslan av att pressa sig själv 60 minuter är underbar! Jävligt skönt! Nu ska jag bara till stallet, eller när jag kommer hem ska jag äta. Sen till stallet.

Vad ska man mer säga? Vädret är dåligt, men det är ju ingen större skräll direkt!


Cleaning

God morgon!

Idag är det en sån där Lördag när jag inte har någonting alls att göra, och det slutar väldigt ofta med att jag städar eller något liknande. Jag har inte några planer alls idag vilket känns skönt eftersom jag har pluggat i ungefär tre helger i rad. Känner mig väldigt fri, men ändå uttråkad!

Igår kväll var jag inne på alla klädsidor jag visste (ungefär, jag kryddade lite) och kollade in. Jag vill ha väldigt mycket just nu men måste försöka att inte köpa så mycket, ska lära mig att spara pengar. Vi får se hur det går...
Ha en bra dag ♥


Vuxen osv..

Jag har gått och fått sommarlov, eller jag har haft sommarlov i en vecka känns det som men igår blev jag klar med den sista uppgiften. ÄNTLIGEN! Skulle vilja säga att jag är glad över att de sista sommarlovet väntar, det vankas jobb på en skola samt funktionärsjobb på PIP! Det sistnämda blev klart igår, riktigt roligt. Jag ska försöka ta vara på det sista sommarlovet och det firas antagligen med en utlandsresa. Härligt!

Under Maj måad har jag och Elin fyllt arton och då ska man bli vuxen. Jag gick ut för första gången i Tisdags, chill på en uteservering. Väldigt trevligt. Något som jag hatar är banken, och jag bävar varje gång jag ska dit. I veckan tog jag tjuren i hornen och fixade internetbank och nytt kort och sånt man får när man är arton. Så jag sa nyss hejdå till mitt gamla Visa electron för att säga hej till mitt nya VISA!!! Jag är cool.


har rensat min dator på skit idag, helt sjukt välbehövligt. 20 filmer och 1500 bilder är borta. skönt!

passa på

Man ska inte ljuga och det gjorde jag förut. Det blir för det första inget godis imorn, finns för mycket gott här hemma i form av frukt och bär. Sen så ska jag raka vägen hem efter att jag har tränat!

Är trött som ett as. Matkoma typ. Vill aldrig mer äta. Ska leta upp nåt program på svt eller tv4play och titta på. Man får passa på när man lever, efter 11 imorn kommer jag känna mig död.


detaljerat


bra dag, började med träningspass som följdes av besök på sjukan. Därefter blev det glass med Fredrik & Hanna, gott! Sen så hängde vi lite hos Fredrik, och Hanna bjöd på mat. Blodpudding blev det och efter några om och men (från Hanna) så blev det gott! Nu vet jag vem som ska få göra maten i framtiden ;-)

Ja, sen fortsatte dagen med att gå till sjukan igen för nu skulle Karl få åka hem. Nu funderar jag på om jag ska träna imorgon, eller rättare sagt om jag ska springa och sen kötta lite spinning. Tror det blir så, för då kan jag ta en tur till Bergvik när jag är klar och köpa mig en påse godis. Har jag tur så har gymmet kvar sallader från idag, halva priset med lika jävla goda. Stallet imorgon oxå, sen ligga i sängen! Bra dag. Bra planering Elin. BRA!

image description

sockerhjärta


jag dör snart, allt gott och onyttigt förföljer mig. HELA TIDEN! Tur jag ska till stan imorn så jag kan köpa mig ett tuggummipaket! Och, icke att förglömma cola! Har även fått en beställning på cola som jag ska leverera!

Kände att jag var tungen att lätta på mitt sockerhjärta!

image description

image description


120607

Vet inte hur det ska gå för mig att inte ha jobb i sommar? Jag blir rastlös efter 3minuter ungefär.... Skyller på att det är dåligt väder, de är inte sol. Dåligt!

Annars så har jag hunnit med att gå på en promenad som medförde att jag nu kommer vara hungrig hela dagen! Haha, sen har jag gjort massa annat tråkigt. Nu hänger jag på youtube. Skola imorn i typ en timme, sen ska jag till sjukan och hälsa på Karl. Kanske får jag med mig honom hem?! Tror han saknar sin ena syster lite, för jag fick ett sms med frågan när jag skulle hälsa på!

Nu ska jag dö lite till, later!


känslan

Den där känslan när man ligger i sängen efter en dag som har varit fylld med träning och mat.... Just precis den känslan är obeskrivlig! Är så trött att jag skulle kunna sova i flera dagar känns det som. MEN, det är skönt att vara igång med träningen på riktigt nu. Det blev en liten dipp efter varvet, men nu kör vi på igen!

Ska strax sova men innan det ska jag titta igenom internet. Imorgon är det vila på schemat, en promenad blir det nog iallafall! Jag har blivit bättre på att lägga in vila, eller så har jag blivit lat? (fin bild, ellerhur?!) ;-)


döden

Bokade mig ju på spinningpass igår och det stod inte vem som hade passet då. Kollade nu och till min förskräckelse så är det Johanna som har det, den värsta av dom alla. Skriver jag inte något mer dom kommande 2 dygnen så har jag dött. 16.30-17.30 är tiden då jag kommer ha dödförklarats. Så ni vet.

Hade tänkt att dra mig ut på en liten tur här hemma strax, tänkte intervaller men om det är Johanna som ska döda sen så får jag tänka om!

Har städat oxå, jävlar vad jag har städat. Så nu kan alla komma hem och smutsa ner igen..... Måste även rekommendera Ramlösa mango! Helt fantastiskt god!! (lite efter alla andra!)


kaos, ellernåt



Dagen har varit HELT GALEN, utan att gå in på detaljer så kan det ha varit den värsta på länge. Men np i matte gick fantastiskt bra och även allt annat som har med skolarbete att göra.

Avslutade i stallet och när jag hade njutit av maten och lite mango så ringde Karl. Vad han ville säga? Att han har brutit benet. kaos. kaos.kaos.
Har iallafall planerat en timme träning med Amanda imorgon, får se om jag kör lite själv på förmidagen oxå! Nån ordning ska de väl va! ;-)


image description
för att beskriva hur arg jag har varit idag, så kan jag säga att jag var tvungen att köpa några godisbitar för att lugna ner mig. DÅ är det illa!

spännande

Hörde att jag har en dag i skolan imorn, men det låter jobbigare än vad det är. Jag har en lektion som är ganska så normal. I övrigt så får jag reda på två betyg, matte och information&layout. Vi får se vad det blir men det som är mest spännande här är hur det gick på nationella! (okej, det är hur ointressant som helst för alla andra utom för mig)

Ska strax sova, bjuder på en bild från förut när jag lyckades få några solstrålar på min hud! Godnatt!


när spänningen släpper...


Jag låg i sängen och upptäckte på blogg.se att det minsann var en som hade kämpat sig igenom Stockholm Marathon. Vill ni läsa så klicka här, jag fick minsann tårar i ögonen. Jag vet inte varför, men jag kan väl känna igen mig från när jag sprang varvet. Även om det bara är halva sträckan, så är det samma lättnadskänsla när man springer över mållinjen TROR jag.

Efter att ha läst Katarinas text om maran, så vill jag testa att springa ett själv. Men blir lite fundersam när jag läser hur jävla jobbigt det är. Vet inte vad jag ville komma fram till, men kanske att jag började grina för en liten text...?!

image description

image description

tired

Åh, så underbart att ligga i sängen med rosa mjukiskläder. Underbart att va hemma oxå, fast imorn har jag en hel skoldag framför mig. Hur ska det gå?!?

Frågan just nu är hur länge ska jag orka vara vaken!?


pink lady


ååå, såg bilden nedan när jag kikade igenom bloggen nyss. Tänk vad skönt när jag har sprungit min runda, kommit hem, ätit, duschat och satt på mig dom bästa kläderna i hela världen. En kall cola hade suttit fint, men ja... Får nöja mig med vattenmelon, mango och blåbär.

Fick reda på att svenskan var inställd idag, så jag skulle haft en lektion. Värt? Nope. Bra val att vara hemma, nu ska jag strax dra mig ut och springa. Sen efter det vet ni ju vad som händer!
BRA att Hanna vann Big Brother oxå, hon är en värdig vinnare!

image description

enformigt

Jag fick min mango och min cola. Sen käkade jag vattenmelon och avslutade dagen med tacos.

Imorgon är jag hemma från skolan, har två helt ovärda lektioner. Så de blir löpning efter frullen och sen det bästa med att vara hemma dagen efter man har käkat tacos. Man kan äta det igen! Men det blir nog blåbär, mango, vattenmelon och hallon oxå ska ni se! Lite enformigt men så är jag en vanemänniska oxå, sen så är det jävla gott!!! Nu ska jag sova, försöka iaf. Jävla regnjävel som stör, bra dock för att pollen försvinner.


idag.....

Gör en Tyra idag....

Idag är jag sugen på att åka bort från Sverige, äta massa glass, hälla i mig cola, äta massa mango, dra till Liseberg, springa flera mil, tatuera mig, köpa ett par riktigt snygga skor, hoppa studsmatta som när man va liten, ta studenten, åka till USA, färga håret, skrika på någon.... Vi får se hur dagen slutar!


feeling of emptiness

Tänk att en dag kan börja så bra, men sedan förändras allt så den kommer sluta dåligt. Känner bara för att gå ut och springa en mil till, träningen är bästa psykologen och med musik till så blir det som att gå in i en annan värld.

Fortsätter min dag med världens bästa Beyoncé. Finns inte så mycket mer att säga....


Sunny and windy

Vaknade upp lite för tidigt till ett lite för blåsigt Karlstad. Det här med att ta sig en löptur i blåst är inte min stora favorit, men jag får tänka på hur skönt det blir efteråt istället! Det väntar ju några godisbitar här hemma som jag kommer ha förtjänat.

Jahapp. Jag sticker iväg om en liten stund, sen ska jag inte göra nåååågonting på hela dagen, förutom att äta vattenmelon, hallon och dricka några cola!


ytterligare vuxenpoäng

Tog ytterligare ett kliv in i vuxenvärlden idag på banken. Nytt kort och dosa, nu jävlar ska de beställas kläder som aldrig förr på Nelly.......... Eller?!? Nej, jag ska hålla i pengarna och inte köpa massa onödigt typ som massa kläder.

Annars så överraskade jag och Emma världens bästa k-berg med en lurre på stan. Grymt trevligt! Sen kikade vi i lite affärer och gick och sa att godis är väldigt gott, sen dreglade vi över godiset i diverse affärer.

Ett stopp på Ica och några godisar senare så ligger jag i sängen. Nu är det dags för unga läkare sen ska jag sova (pensionärsvarning)!!!!!! Ni måste se bilden, vem fan har strumpor i ballerinaskor och sandaler?!! Okej om de är typ strumpbyxor och det passar till tillfället, men herregutt alltså. Banken är ett udda ställe!


RSS 2.0