bra jävla orättvist

Fan. Inte bara jag som blir helt tom ibland va!? När man bara känner för att försvinna och aldrig komma tillbaka. När allt känns så jävla värdelöst och ingenting går ens väg. Skulle vilja påstå att det är det jobbigaste som finns och lägg på att man inte kan somna fast att det bara är det man vill (och helst inte vakna på samma ställe).

Känner mig tom. Ingenting känns bra och livet är bra jävla orättvist... Återkommer när jag är på banan igen, var bara tvungen att skriva av mig...


inbjudande

Ojojoj, ni anar inte hur mina ben känns!!!! Det var längesen som jag jag hade en sån här träningsvärk, men det är skönt samtidigt som det är förjävla jobbigt!

Imorgon ska jag nog ut och gå bara för att få lite cirkulation, men det beror på hur jag känner imorn såklart! Nu ska jag snart lägga mig i sängen och titta på tv. Bra rutin! Någon annan som har en bra rutin? :)

Ser ganska inbjudande ut va?


blandning

Åh gud, efter ett tufft pass så åkte jag hem och sen till stallet. Nu ligger jag här och tittar på olika program jag har missat, sen käkar jag godis och dricker cola! Är supertrött, troligen en blandning av träning och pollen.... Inte bra!

Nu ska jag bara ligga still och äta resten av dagen! Skönt!!!

(den där grejen man öppnar drickan med, varför är det inget hål i den!?!)


Lördag

Idag är det sista Mars, ÄNTLIGEN! Helt sjukt vad snabbt tiden går men det är sjukt skönt. Dagen har börjat bra och jag har skickat in en liten skoluppgift vilket känns väldigt skönt.

Nu ska jag chilla framför tvn och ja kanske gå ut i solen en stund. Puss och kram! ❤

Katten är inte så bra sällskap.....


120331



kan inte bestämma mig om jag ska springa ute eller inne??!?!?!?! Det är fint väder ute ja, men det blåser. Dock så kommer jag tröttna fort på att springa inne så det är inte lätt!

Blir kanske att jag stänger in mig och kör på löpbandet, både hatar och älskar det. Men det är lättare att variera passet där. När jag kommer hem ska jag till stallet också, hektisk lördag!!

image description

Mycket fritid

Ångrar mig nu efter att jag inte köpte tröjan, men men den finns kanske kvar nån annan dag?!

Nu ska jag sova, är dödstrött! På rikigt nu alltså! Kan fundera på det där ibland, hur hjärnan kan bestämma att man är trött och sådär... För mycket fritid antagligen!!


beslutsångest, som vanligt!!

Köpte en typ tröja på h&m men provade en prickig oxå... Kan inte bestämma mig om jag ska köpa den eller inte!?!?!

Provade jeans på gina också, några satt bra men Hanna får följa med mig någon dag och betygsätta! Nu är jag snart hemma och då blir det godis hela kvällen! Funderar på långtur imorgon men vet inte om kroppen pallar, med lite vilja så kanske!? Blir astaggad i perioder, stört!

https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/1177818/images/2012/pic_196184839.jpg" class="image">


i väntan på bussen

Här står jag och väntar på bussen, som vanligt så är den sen. Tydligen så är det svårt att passa tider för bussarna!?

Va som sagt i skolan till strax efter 11, sen åkte jag och tränade och nu ska jag tillbaka till skolan för att se film. Hade aldrig sett den hemma så det blir ett fint avslut på veckan! Sen åker jag och köper godis med pappa, eller jag väljer och han betalar! Bra va!?


120330

Sehärja, här står jag och väntar på att idrotten ska öppna. Sol men kallt ute, tyvärr blåser det också men jag ska väl klara mig!

Ha en bra dag folket!


livet!

(om någon är känslig så är det inte läge att kika på bilden längre ner. Tänkte bjuda på en bild på min tå. Inte så fin, men ändå, mest för att visa hur den ser ur!!)

Är helt utmattad, behöver lägga mig i sängen och titta på tv! 112 på liv och död är det som underhåller mig innan jag ska sova.

För att prata om imorgon så har jag 2 lektioner sen åker jag och tränar och sen tillbaka till skolan för att titta på film. Efter det är det helgen med allt vad det innebär. Godis kanske....? Hanna kom med en klockren kommentar att bloggen handlar om godis och träning, men det är just dom sakerna som ÄR livet! Ellerhur?!?

Nu ska jag fixa allt för imorgon sen lägga mig och vila min stackars kropp! :)


D.brand


Så svårt detta med jeans, behöver ju som sagt nya men dom måste ju sitta perfekt typ för att man ska köpa dom. Klickade in på nelly förut och fann ett par snygga från D.brand. Har ett par därifrån sedan tidigare och dom är som sagt för stora nu, men jag vet inte om det beror på mig eller att dom är använda ganska så mycket?!
Måste kika lite på stan imorn om jag får tid, sen om jag inte hittar några jeans på ett tag så är det bara att plocka fram måttbandet och mäta för att kunna klicka hem jeansen i den rätta storleken!




Ensam

Ligger nu i soffan hemma hos pojkvän som är och tränar. Själv har jag nyss diskat, snällt. Ligger nu och kollar på tv, inte alls kul att vara själv!

Skulle bara lämna en uppdatering att jag lever!


en ny nivå

Åh gud, en lätt dag i skolan, har egentligen inte gjort så mycket mer än att vara grym på matten!! Nu har jag nyss tränat för andra gången idag, imorse va det lite lätt löpning och balans +lite styrka. Nyss körde jag ett grisjobbigt intervallpass, tog att svettas till en ny nivå!

Pappa kommer snart och hämtar mig, kanske blir det ett stopp på Ica för att köpa hallon och vattenmelon. Som vanligt! Men det är gott och när man ändå äter så borde det ju vara gott... Eller?!


godnatt

Mycket träning nu och tyvärr lite sömn! Därför tar jag och säger godnatt nu, imorgon väntar 2 träningspass (som idag) och skolan, som tur är så har jag en kort dag i skolan.

Ha det fint tills vi hörs nästa ggn! (skapligt stabil vilopuls såhär innan sömn!)


15

Kronor fattigare är jag efter ett besök på Ica.... Eller lägg på 13 kronor för en dricka också!

Vad dom 15kronorna gick till!? Godis såklart, lilllördag och jag är ett nu! Denna veckans träning behöver energi!!!


tired

Idag är trött mitt namn, Elin är andranamnet. Trodde inte att det va sant imorse när klockan ringde för en löprunda, men det va sant och det var bara att bege sig ut. Frukosten efteråt smakade himmelskt!! Löprundan efter frulle var jobbig och tyvärr började det regna precis innan jag kom hem igen. Regnet har fortsatt att falla, jag som älskar att springa i regn tycker att det är lite jobbigt att jag har missat denna underbara upplevelse!

Nu ska jag plugga lite, får se om hjärnan tar emot information!!


Effektivt

Det blev ingen svenska, lektionen va inställd... Hatar när man får reda på det när man kommer till skolan och lektionen ska börja.

Jaja, tar igen det imorgon då jag är ledig! Startar dagen med ett löppass sen frulle och efter det kör jag ett till pass. Effektivt och skönt, speciellt efteråt! Nu ska jag sova, pollen kan dö. Det gör mig trött....


jeans!?

Godmorgon!!

Jag har en liten fråga såhär på morgonkvisten... Undrar om det är någon som vet något ställe där det finns snygga ljusa jeans? Eller bara något ställe där det finns snygga jeans!? Efter att jag började träna så har min kropp förändrats hela tiden och typ alla jeans som jag har sitter dåligt. Funderar på att gå till h&m någon dag för att köpa en nödlösning så länge!!

Nuu ska jag fortsätta vänta på lektion, svenska står på schemat!


nya Elin Kling?!

Nuuu innan jag bryter ihop på riktigt ska jag sova!
Imorgon är en ganska lång dag i skolan, slutar 15.15. Då ska jag och springa en liten stund och sen hem till stallet. Just nu känns träning lååååångt borta, men det är dom passen som känns jobbiga, tråkiga och ovärda som gör störst skillnad i slutänden. När man bara vill lägga ner men man måste fortsätta, bra att vara envis då!!

Bjuder på en liten fin dagens outfit bild oxå! Jacka-carlings, tröja-bik bok, leggings-h&m, skor-converse, väska-accent och halsduken kommer från gina!!! (blev ju lite mode och skönhet här idag, trevligt! Bilden är dock tagen på tjejtoan på skolan, mindre trevligt)


Rebelle


luktade på Rihannas parfym Rebelle idag och jag tror minsann att det får bli nästa parfymköp. Tittade inte vad den kostade men den är helt klart värt priset vad den än kostar. För antagligen är den inte så jättedyr!


beach



Jag har en liten grej för bikinis och när jag såg denna på nelly blev jag lite kär. Den är enkel men lika snygg som den är enkel!


vilopuls

Laddade ner en app igår som man kan kolla pulsen med och förut hade jag 53 och nu när jag ligger här i sängen har jag 40!?? Börjar undra om jag håller på att dö eller om det är min vilopuls som bara är låg!?

Kanske är meningen att jag ska sova?


spiderwoman?!



alltså, jag är så sjukt godissugen att jag typ klättrar på väggarna. Funderar på att ta mig en cola, för att stilla begäret lite. Skulle sitta fint med ett tuggummi också men det är sluut som vanligt!

Borde inte ta cola för då kommer jag inte kunna sova, eller jo det kommer jag för jag måste plugga lite sen. Svårt val.
Denna veckan blir relativt lugn tror jag och hoppas det för just nu vill jag bara lägga mig ner och dö. Men bara 8 skoldagar kvar till lov. Livet leker!!

image description

image description
mumsfillibabbaaaaa!!!

spiderwoman?!



alltså, jag är så sjukt godissugen att jag typ klättrar på väggarna. Funderar på att ta mig en cola, för att stilla begäret lite. Skulle sitta fint med ett tuggummi också men det är sluut som vanligt!

Borde inte ta cola för då kommer jag inte kunna sova, eller jo det kommer jag för jag måste plugga lite sen. Svårt val.
Denna veckan blir relativt lugn tror jag och hoppas det för just nu vill jag bara lägga mig ner och dö. Men bara 8 skoldagar kvar till lov. Livet leker!!

image description

image description
mumsfillibabbaaaaa!!!

nails

Lite snygga naglar måste man ju ha och nu va det ett tag sen som jag målade mina i någon fin färg. Men idag var det dags, hallonröda/rosa blev färgen. Nu är bara det jobbigaste kvar, att topplacket ska torka helt. Det tar lååång tid, eller det känns så iallafall!


Sunshine

Här ligger jag i solen och väntar på bättre tider, inte för att det kan bli så mycket bättre... Men varmare så man kan sola med bikini skulle ju inte skada! Solen är som starkast från 11 till 2, så jag ska snart in och titta på tv... Har ju ändå varit ute en bra stund om man räknar med löprundan!


120325



nu är magen mätt och belåten efter en bra frulle! Vid halv 11 ungefär så blir det en löprunda på ungefär 9km och det kommer bli jobbigt men skönt efteråt!
Efteråt blir det ju såklart smoothie och ägg! Det låter lite, men det är sjukt mättande.

Jobbigt det där med att ställa fram klockan också, även fast telefonen ställer om sig själv så märker man de när man vaknar... hehe, det där lät ju bra flummigt men aa..


Girls night

Hejsan, eller god kväll kanske jag ska säga?

Har inte bloggar på några dagar men Elin håller igång ser jag. Ikväll har jag i alla fall haft en trevlig kväll med fina vänner. En liten överraskning till en vän som fyller 18 om några dagar. Det verkade uppskattat!

Annars är det väldigt skönt att våren har tagit klivet in i livet. Inatt ställer vi om klockan till sommartid, nu börjar den bra delen av året på riktigt!


Helt stilla

Jag har fått dille på vattenmelon. Heeeeelt sinnes, men det är ju så gott att man typ dör! Sommarkänslor helt klart när man äter det.

Annars är det ganska lugnt med grejer jag har fastnat för. Inget godis denna helgen heller. Varannan helg är väl bra? Och i en kontrollerad mängd. Fint tycker jag (men suget efter majsbollar finns där hela tiden!!)
Imorgon är det stallet tidigt och efter det en lite längre löprunda. Sen ska jag ligga still. Helt stilla.


Perfekt och gott!

Efter ett bra intervallpass så sitter jag ute i solen och får i mig lite d-vitamin. Lite till, för 15 minuter varje dag ska tydligen räcka för att få i sig dagsbehovet.

Tänkte tipsa på ett bra återhämtningsmål efter träning. Ägg kan bli tråkigt ibland, så yoghurt funkar extremt bra. Sen är det bra med både kolhydrater och proteiner i yoghurt och mjölk! Jag mixar lite yoghurt med bär (vilka som helst) och lite apelsin. Perfekt och gott eftersom man kan variera hur mycket som helst!


lite seg



idag är det dags att kika på hur formen ser ut efter ett par dagars vila. Intervallträning. Bästa sättet att se hur tränad man är, men jag tänkte köra ett lite "lättare" pass för att se hur kroppen svarar. Det blir 2,5km uppvärmning sen efter det kör jag i mina vanliga backar. Oftast tar inte intervallpass så lång tid som ett vanligt pass, men och andra sidan så tar det längre tid att återhämta sig. Ibland är det inte tiden som räknas!

Ska till stallet sen också, men det är senare. Ska försöka träna innan Hanna har vaknat till liv på riktigt. Hon brukar vara lite seg på förmiddagen!

image description

bra fredag

Fredag, jag började med att fira dagen med ett träningspass, sen skolan och sen ett pass efter skolan oxå!! Underbart! När jag kom hem blev det en smoothie (vattenmelon, lite yoghurt, blåbär,hallon och 1/2 pressad apelsin) och en morot. Nu är det snart käk, sen börjar en kort, kort ledighet på 2dagar!!! Ha en fin helg! :)


helt rätt!!!

Testar på livet som ensambarn idag, grymt tråkigt (vill ju ha lite spänning i vardagen med röda handen, när jag slipper bli slagen... Hehe) men bortskämd det blir man. På olika sätt. Nu ska jag väl inte påstå att jag inte är bortskämd annars, för visst får jag det mesta som jag vill men absolut inte allt jag pekar på. Hur tråkigt skulle inte de va?!

Har helt glömt hur trött man blir av att träna, är halvt död. Därför ska jag lägga mig i sängen och titta på, 112 på liv och död. Blir helt fast i det när jag har börjat se!! Imorgon väntar morgonträning, skolan och sen kanske träning efter skolan. Vi får se! (är för övrigt överlycklig att bb tog tag i situationen med Sipan och skickade ut honom. HELT RÄTT!!!)


yummiieee



ojojoj, 5km har nog aldrig känts så jobigt och lätt på samma gång. En sak är klar och det är att jag ALDRIG mer ska vila i 10 dagar. Känns som om jag inte kommer orka träna imorgon ens, men det ska jag. Kanske att jag ger mig på 2 pass, men vi får se. Har hela helgen på mig också!

Annars så händer det inte så mycket, jag tittar på tv och ska ner och hämta vatten och vattenmelon. Det är så sinnessjukt gott. Det och jordgubbar. mumsfillibabbaaaaaa!


hemskt



tralalala, finns inget att säga för att det enda man gör om dagarna är att man hänger i skolan. Jag kan väl kanske avslöja att jag har köpt 1linne, 1par byxor och ett litet blått fodral på H&M. Det sistnämnda behöver jag några träningstimmar för att det ska sitta bra, ge mig en vecka eller två så blir det bra!

Ganska konstigt hur snabbt kroppen reagerar på träning ibland. Alla är ju olika också, vissa tar det lång tid för att se resultat andra märker det snabbare. Jag är mitt i mellan. Imorgon tror jag att det blir ett träningspass, första på 11 dagar blir det då. Dag 10 va idag. Hemskt.
Nu ska jag nog läsa lite, sen titta på bb!


pannkakor i skolan imorn. men mina egna är bäst! puss på dom

paket

Fixade dagen kanon, om ni frågar mig! Frågar ni någon annan får ni med all säkerhet samma svar!

Något som är jobbigt är att inte kunna träna och det värsta av allt är att jag måste vänta minst en dag till. Ni förstår folket, jag tog bort en nagel idag och eftersom det va lite inflammerat så blev det ett paket av tån... Ska titta till det imorgon så då vet jag. Är grymt trött på att gå runt och känna mig smygfet, hehe... Fettet ska bränna snart!!!!!! Godnatt!


horoskop

Vem fan kom på horoskop?! Dagen börjar bra.........


nervis

Okej klockan är för mycket nu. Jag borde sova men det kommer inte gå så bra för jag är supernervis. Fan.

Nej nu får jag fortsätta med fb sen sova. Ha en bra tisdag, min ska jag göra så bra det bara går ;)


disciplin!

Låååååång dag i skolan, ingen mjukstart här inte! Det gick finfint och snart är jag inne i det hela hoppas jag, har ju typ glömt hur man skriver!?!

Har nyss varit i stallet och ska snart ätaaa. Men innan det har jag såklart haft handen i godispåsen, när denna påsen är slut så är det slut på godiset för ett litet tag. När man inte äter det så ofta så märker man sjukt stor skillnad på sig själv när man väl äter godis. Tur det blir hårdträning och disciplin på mig själv ett par veckor nu. Det är då jag trivs som bäst!! (om vi ska prata godis så är cocosbollarna oerhört goda och majsbollarna. Sålklart! Och ja, jag är en sucker för choklad)


dåliga dagar....

Dagen har gått fram och tillbaka hela dagen, från bra till dålig och så. Ibland får man helt enkelt bara vara och alla har ju dåliga dagar. Borde även säga att jag sällan är arg och visar det!!

Blev lite godis förut, har endel kvar. Blir bra till senare tillfälle om jag vill ha. Något som är bra mitt i allt detta dåliga är att vädret denna veckan ska bli bra (undantag imorgon när det ska blåsa. Jag hatar blåst!). Till helgen ska de inte blåsa så mycket så då blir det milen, helt klart! Även fast jag älskar att springa i regn så är det obeskrivligt skönt när det börjar bli varmt när man springer, efter en lång kall vinter!!! Nu ska jag titta på tv, sen sova. Har beställt väckning till imorgon. Lyx!


King of the world

Här ligger jag och tjockar mig en söndag som denna. Ångest? Nope. Varför inte? För att godis en gång i veckan gör ingen skillnad när man tränar! (träningen återgår till det normala denna veckan, skönt!)


Svår ångest!!!

Har nyss varit hos hesten och ätit lite mat har jag gjort oxå. Brukar vara bra för att göra för att överleva!

Nästa stopp på vägen är Ica och väl där får vi se vad jag plockar på mig. Antagligen lite godis, men jag brukar kunna ändra mig i sista sekunden plus att jag lider av en svår beslutsångest! Tuggummi och typ Loka ska få följa med oxå, viktigt viktigt. Det finns ju inget godare än mineralvatten (det där lät extremt gammalt och nyttigt!) med nån god smak som tillexempel päron,..


en liten...


låg och läste igår på mobilen, ni vet hur det blir när man googlar nåt?! Tillslut så fastnar man och blir inne i det till 100%, det som är bra med det är att man blir sjukt trött, sådär som när bokstäverna flyter ihop med varandra. Jag blev trött kan jag lova och somnade nästan direkt när jag la ifrån mig mobilen. Mycket trevligt!

Ska snart gå iväg till stallet så att jag kommer hem i tid. Av någon anledning så går det mycket snabbare att vara i stallet på helgen?! Ska bli skönt att komma ut lite, sen så ska jag nog åka och köpa mig en liten candy bag tror jag?! En liten får det bli med det godaste, får behärska mig med innehållet. Det blir ju lätt för mycket. Känns ju bra att det är min lilla egna lördag idag.
Ska bli skönt att tvätta håret sen också, har baconhår nu. Medvetet har jag inte tvättat håret på några dagar, för att det ska få "vila" lite. Behövs ibland. Sluttjatat, ha en bra dag!

image description
är lite omotiverad för träning, kanske kan detta få mig att ändra mig?

"bara"

Här ligger jag i sängen och ser på tv. Finns inget att se men jag gör det ändå, funderar mer på kommande veckan. Det har ju blivit som en veckas extra lov för mig så det ska bli skönt att "bara" gå 13 dagar sen vara ledig drygt en vecka igen. Jag brukar tänka att det bara är 13 mornar (morgonar!? Hehe) att gå upp, kan bli lättare då.

Imorgon blir det stallet på förmiddagen, skönt att ha de gjort så man kan vara lat resten av dagen. Vi får helt enkelt se om det blir en lördag för mig imorgon med godis!? Den som lever får se, nu ska jag bli trött sen sova! Godnatt!


toppform!???

enligt mitt horoskop idag så ska jag tydligen vara i toppform!? Vet väl inte om det stämmer men jag rastade mig själv en timme förut iallafall! En bra start på vägen tillbaka till toppformen!

Inget lördagsgodis idag heller, kanske tvingar med mig pappa imorgon och köper lite, med betoning på lite. Oftast tar man mer än vad man vill ha, men äter upp allt ändå. Nu ska jag fortsätta titta på tv. Har inte ont i halsen idag heller, btw!!


hög nivå!!!

Jag gråter nästan lite när jag tittar på älskade Beyoncé. Fan alltså, allt hon gör blir magi. På riktigt. Sen att hon är den vackraste kvinnan på jorden gör ju bara att man vill sitta och titta på henne dygnet runt!! Kärlek som sagt, på hög nivå!

Jaa, ska soooova nu. Imorgon är det lördag=lördagsgodis :D. Får se hur det blir med den saken. Kan ju meddela att nässpray med menthol är det starkaste som finns på marknaden. Jag tog det för typ 4h sen och det känns fordrande som om jag ska nysa fast att jag redan har gjort det och gått ner 3kg på kuppen. Godnatt!!!


kärlek

Ni måste kolla på videon, inte hela utan bara början. Helst ca 2 min. Detta är kärlek mina vänner.


happy moments

det är de lilla som gör stor skillnad, vissa stunder när man är som lyckligast! (godiset är bara med för att jag är så extremt sugen på det och för att det är det PERFEKTA godiset!)
image description


image description

image description

image description
image description







sällskap

Här ligger jag och snorar... Har sällskap av vatten och cola oxå såklart, när vi ändå snackar sällskap så kan väl inte jag vara den enda som har på tvn som sällskap om jag är själv? Även fast jag inte tittar så är det lixom ett ljud som är sällskap....

Skulle för övrigt inte vara fel med lite majsbollar, chokladbollar, lysmelk och annan god choklad... Men det är bara att fortsätta drömma, lite blåbärspaj skulle ju sitta fint! Plopp och center oxå...... Mmmmmmmmmm (dags att snyta sig nu)


bed time?!


just nu är jag så sjukt rastlös att jag håller på att DÖ! Funderar starkt på att strax gå och lägga mig och bara typ läsa en tidning eller nåt sånt?! Får nog bli så, Även att jag är hemma imorgon, det kommer ju bli sjukt kontigt att gå till skolan på måndag vill jag lova! Tur det bara är 2½ vecka till nästa lov.

Imorgon blir det iallafall en variant av pannkakor till frulle, med hallon och glass såklart. Det är ju ändå fredag! Sen så ska jag bege mig ut på en långprommis tror jag, hoppas att det blir fint väder! Nu har inte tant-Elin så mycker mer att säga...


lilla Elin, typ 07. Håret va långt och mörkt!

eye candy!


jag vet inte om det är jag som är onormal, men Nikes löpardojor och sneakers är dööösnygga! Kan stå och titta på dom i flera timmar känns det som? Har funderat på att köpa ett par, bara för att dom är snygga och ha nåt att gå i. Sen är det typ de snyggaste en kille kan ha på fötterna ibland. Beror ju på hur han ser ut..hehe.
Efter att ha sprungit med mina flywire i 1 år, som är supersnygga dom med så va det jobbigt att bli tilldelad ett par adidas. Men det är funktionen i löparskorna som man är ute efter.

Nog om det, skorna som Nike har är ialafall dösnygga. Ni får ett tar bilder på ett par stycken här. Reebok, Asics, Adidas och alla andra skotillverkare slås med hästlängder i snygghet av Nike, när det gäller löpardojor!










before I die











Inte utan glass

Okej, jag är så sjukt jävla sugen på pannkakor. Men jag kan inte släppa att det inte finns någon vaniljglass hemma. Det går inte att äta pannkakor utan glass, grädde kan ju dö typ...

Det får bli nåt annat tråkigt till lurre, lika tråkigt som vädret skulle ju passa bra. Sjukdomsstatusen är inte lika ont i halsen, men seg i kroppen. Hatar att vara sjuk. Hatar!


Konstigt

Tröttast i världen ska sova nu tror jag faktiskt. Imorgon är det 4e sjukdagen, det är ändå ganska så konstigt att jag i måndags kunde känna att jag skulle bli sjuk! (kände mig trött och snurrig typ) mamma trodde att det va att jag hade tränat för mycket, men det är en annan känsla man har då (har känt av det oxå).

Tydligen så är det så när man är hyfsat vältränad, att man är mer mottaglig för olika virus. Immunförsvaret blir ju bättre när man blir mer vältränad men det är även lite skört eller vad man ska säga när man är inne i ett flow och en bra period! Konstigt!
Jaja, nu ska jag sova som sagt...(sover med 2 täcken+filt. Skönt!!!)


no life

Livet hemma har inget nytt att bjuda på nu heller, förutom att jag antagligen blir hemma imorgon oxå!!!!!
Nu är det stora problemet att det inte finns någon vaniljglass hemma=kan inte äta pannkakor till lurre. Däremot ska jag ut och gå imorgon, för fan alltså vad långtråkigt det blir att sitta inne. Synd att jag inte köpte bb 24/7 denna veckan, fast då skulle jag sitta och glo på det hela tiden och dricka cola och äta hallon... Jag har inget liv...


beställning

Ligger för första gången framför tvn, på tre dagar! Inte ens en promenad har jag varit på idag, kan bero på att solen inte har varit framme så mycket. Det va först nu som den kikade fram mellan molnen.

I övrigt är jag lite trött och ganska så orkeslös. Jag har städat idag oxå, min extremt pedanta sida visade sig. Ska nog hämta nåt att äta nu, sen ska jag ringa pappa och lägga en beställning. Det går åt mycket hallon, äpple, honungsmelon, halstabletter och cola... Hehe (fast nu vill jag bara föräta mig på godis, men det ska jag inte göra!! Är lite sugen på att baka nåt, för att äta nåt som både luktar och smakar gott! Men nää, det är onsdag och inte lördag!)


konsten att ladda upp...

Det va nog bra att jag va hemma idag, min hals och jag har inte samma vilja. Den vill tydligen göra ont, men det vill inte jag!!! Sen tror jag kanske att jag har lite feber, för jag fryser och har ont på skinnet typ!? Ska inte ens nämna hur ont det gör att hosta! :|

En annan grej är ju att jag absolut inte får träna, men jag såg denna omröstningen på Aftonbladet. Hur man Äter innan träning, själv så käkar jag gröt till frulle innan jag kör träning på helgen eller ledig dag. När jag tränar efter skolan äter jag ju lurre i skolan och sen äter jag efter träningen. Får sånt håll annars. Plus att jag presterar bättre under träningen när jag inte har ätit på ungefär 2-3 timmar! (nu är ju den svåra frågan vad jag ska fixa för lurre idag!!! Hehe)


uttråkad


Mamma tyckte att jag skulle vara hemma imorgon också, så det va bara att lyssna på det... Men egentligen så vill jag till skolan för att ja, ha något att göra. Grejen är den att på onsdagar så gör man aldrig någonting nödvändigt. Språk, geografi och företagsekonomi. Okej, jag har prov men det går att göra en annan dag.

Så ytterligare en dag hemma och vad fan ska jag göra?! Har ju inget att plugga på direkt, finns lite uppgifter i info&layout jag kan göra... Sen kan jag öppna kylskåpet och skafferiet för att kika. Lunch, blir samma tråkiga lurre imorn med all sannolikhet.
En sak jag ska göra är att gå på en prommis efter jag har käkat lurre och sen ska jag titta på bb!! Nu ska jag borsta tänderna, mitt liv är lagom tråkigt!

image description

image description
mums på båda!!!

uttråkad


Mamma tyckte att jag skulle vara hemma imorgon också, så det va bara att lyssna på det... Men egentligen så vill jag till skolan för att ja, ha något att göra. Grejen är den att på onsdagar så gör man aldrig någonting nödvändigt. Språk, geografi och företagsekonomi. Okej, jag har prov men det går att göra en annan dag.

Så ytterligare en dag hemma och vad fan ska jag göra?! Har ju inget att plugga på direkt, finns lite uppgifter i info&layout jag kan göra... Sen kan jag öppna kylskåpet och skafferiet för att kika. Lunch, blir samma tråkiga lurre imorn med all sannolikhet.
En sak jag ska göra är att gå på en prommis efter jag har käkat lurre och sen ska jag titta på bb!! Nu ska jag borsta tänderna, mitt liv är lagom tråkigt!

image description

image description
mums på båda!!!

lat


okej blogg.se's app suger ganska så hårt. Hälften av alla gånger så funkar det inte att ladda upp bilden och jag stör mig så fruktansvääärt mycket på det.,..

Jaaa, dagens frustration släpptes ur min hjärna där. Eller det mest frustrerande är att jag inte får träna och att jag har ont i halsen. Blir ju galen på detta. Sen så måste jag till skolan imorn för jag har prov, men ni vet hur det blir. Är man hemma två dagar så blir man lat och orkar inte skolan. Som tur är har jag bara 2 lektioner imorgon + prov och på torsdag har jag en lektion + utv.samtal. Fredag ja, långt dit! ;)

Nu ska jag plugga, himla roligt!


vi hade ingen vaniljglass så det blev inga pannkakor...


jag slog till på livets dryck istället!

typiskt

Har nu både läst min bibel (bok om träning, står massa bra!!) och lite företagsekonomi! Och nu hostade jag. Fan. Jag vill inte!!!!

Finns lixom inte tid att vara sjuk nu. Blir nog hemma imorgon, sen måste jag till skolan, prov som väntar. Det som är segt är att jag inte får träna, typiskt att det ska hända när man har ett sånt jävla bra flow i träningen. Och när man känner sig lite vältränad så kommer detta. Bara att vila, därför lägger jag huvudet på den andra kudden nu och förbereder mig på en dag hemma med plugg..... Och stallet....


bibel

Det blev en prommis förut, himla skönt när det va varmt vill jag lova! Men det va lika jobbigt, som det va skönt, att inte springa. Det va en sån där dag när man bara ville springa långt och ja, men jag fick gå idag...

Fortfarande osäkert om det blir någon skola för mig imorgon, kanske stannar jag hemma och vilar upp mig lite till. Tydligen så kan man vara väldigt mottaglig (???) för sjukdomar när man tränar och är inne i en bra period med flyt. Tror jag får öppna min bibel sen (snart) och läsa lite!! Men sen ska jag plugga företagsekonomi oxå, såååklart!


sunshine

Efter lite lurre (det blev nån skinka, broccoli, morötter och annat smått och gott!) och lite plugg så ska jag ut och röra lite på kroppen. Har hört att frisk luft är bra så nu ska jag ladda med lite d-vitamin!

Ni ser ju bara bilden, underbart!


sponsrad


tror nog minsann att "sällskapet" här hemma kommer bli bra med förvånade när (om) jag gör entré i köket. Känner att hungen börjar göra sig påmind, så får springa ner och hämta en orange tror jag.

MEn jag har redan hunnit med ett arbete, argumentationen på engelska. Det ni! Bara massa företagsekonomi kvar nu. Sen hoppas jag bara på att INTE bli sjuk. Har lånat lite halstabletter av Hanna (ser ut som om hon är sponsrad) och dricker vatten, här tar vi det säkra före det osäkra.



detta vore ju till lurre alltsåååå!!!!

image description
mmmmmmm
image description
en helt vanlig dag i mitt liv... nej. men de va nät jag&Hanna hade Zlatan-marathon

tiden finns inte


det är en inte allt för pigg Elin som skriver detta. Jag är lite sådär småseg som man är innan man blir sjuk, så jag valde att stanna hemma idag för att inte göra en evenutell sjukdom värre än vad den kan komma tänkas bli. Så, nu ska jag ta tag i mitt liv lite och skriva en argumenterande text på engelska. Jo men ibland måste man ju jobba fast att man är hemma..

har inte tid att vara sjuk, btw

image description
muummmsss!!!


tur jag har en sånhär kvar!!! (den kommer göra min dag hel!)

I'm beautiful!

Ååååh, idag är en sådär dag när man bara vill ifrån Sverige och den inte så varma "vårvärmen". Det blåser ju bara onödigt mycket tycker jag, man skulle ligga i en solstol nånstans där det är varmt och lyssna på Beyoncé, DÅ skulle livet vara grymt!!

Säger godnatt nu (till ljudet av Christina Aguilera), hoppas på en bra dag imorgon. Eftersom det är vilodag upphöjt till två så kan den ju bara bli bra!


mirakelkur


Som sagt idag blir det en lunch i stan som följs med ett återhämtningspass på gymmet. Känner mig tung i benen idag och dom behöver springas ur ½ timme eller nåt sånt. Kommer va sjukt jobbigt men sjukt skönt efteråt. Kan redan känna känslan att åka hem till en cola... haha :)

Har ett annat problem, om jag ska måla naglarna i någon fin färg eller ha utan färg som jag har nu. Kan även meddela att mina naglar växer som ogräs nu för tiden, har tyvärr ingen bra mirakelkur förutom att träna, äta och dricka bra. Äta bra innebär att äta lite av allt. Dricka bra innebär att dricka vatten och cola... hahha... :D

Nu ska jag kika på tv, sen göra mig iordning. Ha en finfin dag!


hittade denna bilden, jag är proffs på att locka hår. Ni ser här på Hannas hår. supersnyggt!

första äventyret

Nu är det så att jag ligger redan i sängen för att sova... Känns lite som om jag bara sover heeela tiden!?
Men har hört att det är viktigt!

Imorgon väntar stallet på morgonen, sen ska jag på lunchdejt med min bättre hälft! Efter det åker jag till gymmet och springer ur benen lite, kommer kännas tungt men skönt efteråt. Ska köra med mina gamla fina underbara och framförallt snygga Nike!!! Det va för övrigt mitt och mina fina Adidas första äventyr ute idag och dom gjorde bra ifrån sig. Väldigt bra faktiskt!!

Nu säger jag tack och hej för mig!


Slut

Godiset är slut och ungefär 16km löpning är gjort. Nu ska jag bara hälla i mig cola och äta jordgubbar och honungsmelon, godare än godis!!!

Nu är det bb som gäller för ett tag!


Naglar

Har målat naglarna och jag tänkte ta en ljus färg mest för att hoppas på att våren är på väg. Den verkar vara på väg för det är 8 grader och sol ute. Härligt! Naglarna fick en ljusgrön färg, nästan mintgrön. :)


H/ god morgon!

God morgon!
Klockan är halv 9 och jag är vaken. Somnade runt 23 igår. Jag ligger alltså i sängen nu och funderar på vad jag ska göra idag. En sak borde vara plugga, en annan att ta det lugnt och en tredje att ta hand om en person som är bakis. Jävligt oviktig information men ändå!

Nu vet jag inte vad jag ska hitta på men kanske vänta tills resten av världen har vaknat ;)


candygirl

Jajjemen jag föll för godisfällan idag oxå.... Ingen disciplin på mig själv alls, men ibland är det okej faktiskt! Fast det får inte ske för ofta, om man inte rör på sig en hel massa och jag känner ju att jag är ganska så aktiv i mitt lilla liv.

Tänk så långt jag kommer på detta godiset, långtur imorgon förstår ni folket!!


Öde

Såhär ser det ut när man är tidig till lektionen, fast det är ju faktiskt jag som har lektionen idag. Lekar blir det!

Ha en finfin dag people!


Lyckorus

Nu borde jag sova, men den vanliga skriva så jag kan somna tiden är inne. Har egentligen ont i ögonen så jag borde verkligen sova nu, precis nu!

Längtar sååååhääääär mycket till att vara ledig! Lördagen bjuder på ett långpass i solen, ser fram emot det på något sätt? Kan vara för att man under vissa delar får små lyckorus och blir så glad och stolt! Bra känsla iallafall kan jag säga! Lika bra som sömn, nästan.
Godnatt!!!


Konsten att gå in i väggen

Skulle just nu vilja döda allt som har med denna jävla naturkunskap a att göra! Har läst i flera dygn känns det som!?! Sen så ligger det andra saker som väntar på mig, om jag håller på att gå in i väggen? Jag tror det.

I övrigt så fryser jag lite sen är jag trött som ett as! Klockan är bara 20 i 9, herreeegutt! Men jag ska ju hinna med allt nödvändigt som brukar ta mer tid än vad jag tror att de gör.
Så det är nog dags att börja nu. Sen måste jag titta på bb från igår. Standard!


utan mina skor

Det är bara jag som lyckas glömma skorna hemma så jag inte kan träna i eftermiddag. Typiskt! Men det va kanske meningen att jag skulle vila idag? Får bli en vilodag helt enkelt!

Nu ska jag till skolan, ha en fin dag. Hoppas inte att ni glömmer några skor bara!


Underbart

Hihi, ingen träning för mig imorgon på morgonen. Första torsdagen på läääänge som jag inte tränar på morgonen men jag tar igen det på eftermiddagen!

Jag missar ett pass men jag får sooooova lite längre då. Ubderrrrrbart, ska nog lägga ifrån mig mobilen nu. Att den alltid ska störa när man har viktigare saker för sig!


120307

Har tagit en välförtjänt paus i mitt pluggande som aldrig tar slut. Naturkunskap och spanska står på schemat idag, supertråkigt men det måste ju göras. Ska välja mitt ind.val oxå sen, mycket som ska göras nu.

Måste se bb oxå, fruktansvärt beroendeframkallande! Mer än såhär har jag inte och säga, inte bjuder jag på en rolig bild heller...


Konstig och fantastisk

Det är lite som om jag måste skriva av mig lite innan jag somnar varje kväll. Även fast jag oftast inte har något vettigt att säga.

Inget undantag idag. Seg dag med prov som kändes helt okej, sen så kikade jag lite i stan och sen stallet och nu har jag pluggat lite. Ställde nyss alarmet för imorgon och att flytta fram tiden 1timme va fantastiskt!!!

Nu ska jag sova, är dock hungrig. Blir så när man tränar, man blir hungrig mest hela tiden även under dagar när man inte kör så hårt. Kroppen är bra konstig och himla fantastisk på samma sätt! Tänk vad mycket som händer i oss som bara sker utan att vi egentligen vet exakt vad som händer!!!? Om jag har kontrollbehov? Eh, ja... (vilken kåtblick jag fick till på bilden, haha!!)


Tisdag

Hej på er!

Det är Tisdag och det är Mars månad, och idag har kylan gjort sig påmind igen. Jag hade nästan börjat tro att våren var på väg nu men jag var lite fel ute där. Har även hunnit träffa några vänner denna fina dag, väldigt trevligt och efterlängtat.. Frågan är dock om de hörde vad jag sa för jag glömde nässprayen hemma vilket gjorde så jag blev helt sjukt tät i näsan. Kunde knappt andas kändes det som i slutet av dagen, haha. Glömmer inte den imorgon i alla fall!

Jag är även på väg tillbaka från min lilla sjukdom hoppas jag, inte riktigt på banan än med ork osv. Men jag käkar ipren och använder nässpray, hoppas på mirakel :)


Så dumt!

Idag är en sån där dag när jag absolut INTE vill bege mig till gymmet såhär tidigt. Det känns helt enkelt bara jobbigt men det kan de få göra, för det känns heeeelt underbart efteråt!
Ska bli skönt att pressa mig själv lite men det ska bli ännu skönare att sova ikväll!

Varför är man vaken så länge på kvällen när man vet hur skönt det är att sova!?!? Såååå dumt egentligen!


heeelt sjukt

Jahapp, dags att komma tillbaka till rutinerna igen i 4 veckor. Börjar med en rivstart imorgon, första gången på gymmet på ett bra tag sen dagen i skolan och efter det ska jag titta på lite skit på stan. Bara ett pass imorgon alltså, eller stallet efter skolan oxå. Men köttar på onsdag och 2pass på torsdag :)

Kommer få gå upp tidigt imorgon men det är skönt efteråt! Funderar på att testa skorna imorgon igen... Funderar även på att sova, finns en himla massa man funderar på! Typ mitt matteprov imorn. Funderar på vad polisen tänkte på när dom gjorde gränserna för testerna på polishögskolan, HELT SJUKT JU!! (trodde jag skulle trilla av tåget när jag läste de i fredags, titta själva!!)


att börja...

Kom på nu att jag måste plugga lite här. Både matte och skriva en reflektion i ekonomi, inte så kul menmen... Bara att göra de antar jag :)

Ska duscha först, sen ska jag försöka mig på att börja lite smått, alltid svårast att börja!


glass i stora lass

kl. 09.56
blev just SJUKT sugen på detta:



och ni ska veta att för mig finns det inget stopp med pannkakor. skulle kunna äta hur mycket som helst och med masssaaa glass på. AHHHH, vad gott...(jag är störd, jag veeet. men va tvungen)... (tidsinställt inlägg, för att jag inte ska publicera så tätt inpå varandra... nu är jag ute och bränner fett .hehehe)

mmmmm....



jg låg kvar i sängen en lite extra istället för att gå upp och ta en liten runda. Ska ändå ut om en timme ungefär och röra på fläsket. Sen ska jag pluggaaaaaa, kul! Det bästa när jag har tränat är att jag käkar knäckebröd med ägg på. Dock äter jag bara äggvitan, men aa... Det är mumsigt :)

I övrigt så har jag nyss sökt jobb oxå, mycket mer än så händer inte! Vi hörs senareee!

image description
tar med mig dom här idag på äventyret.... (:

Ni kommer förstå

Hmm, osäker på om det blir två pass imorgon faktiskt! Känner mig lite trött just nu och kanske är det lika bra att jag får sova 45 min extra istället för att gå upp och springa en liten runda. Behöver ju bara köra milen imorgon egentligen, menmen. Det kommer ju fler dagar som jag kan köra dubbelt på, även fast jag borde ligga lite lågt för det planeras ett långpass till helgen.... (jag tänker mig det iallafall) kanske blir det dubbelt på tisdag och torsdag!?

Nuu ska jag sova, mycket träningssnack men ni kommer förstå varför snart! :)


klassisk

Söndag. Ångest? Nej... Eller lite kanske för jag vet att på tisdag måste jag tillbaka till fängelset. Börjar med matteprov, kan inte bli värre!

Men imorgon är jag ledig och kommer träna och plugga. Ska försöka hinna med två träningspass, ett kort på morgonen för att få ingång kroppen och sen ett längre på förmiddagen. Efter det kommer jag nog plugga matte. Kul dag! Ska bli skönt att röra lite på sig. Snart BB oxå, hoppas att Hanna W eller Jessica åker ut!!! Bjuder på en klassisk hissbild oxå, snällt!


den är min!


hmm. efter att ha ätit frulle i soffan och ja kikat igeom internet så ser jag att det ligger choklad i soffan. INTE BRA. jag har absolut ingen diciplin på mig själv ibland och en ruta marabou slank ner i magen.

Fint väder ute idag och jag ska pallra mig iväg till stallet om en stund. Sen så ska jag äta köttfärs till lunch, från när övriga familjen åt tacos igår. Va sjukt sugen på det igår, så DÖ den människan som äter upp det innan mig eller gör nåt annat med den. DEN ÄR MIN!

Så, ja. Stallet är enda planen för idag, det känns som om det är lördag, sjukt jobbigt. MEn som tur är så är jag ledig imorgon, då blir det en liten löprunda på morgonen tror jag, plugg och stallet. Sen drar helvetet igång i 4v. Sen är det lov igen :)

image description
åh gud, ser ju lagom jobbigt ut när man ser det såhär.... hehe

frågor på det?!

Hemma i min egen säng, alltid bästa stället när man har varit borta. Men hotellsängen va riktigt skön! Frullen va oxå riktigt bra! Ja, allt det vanliga. Pannkakor, bacon, stekt potatis, korv, massa olika bröd och ja ni fattar :)

Varit bra kan jag säga, vill passa på att säga att jag har träningsvärk oxå.

Men nu har jag tittat lite på blogg.se och jag såg att de va nåt om smoothies? Detta va även med i VR, och både i tidningen och på blogg.se va det bra smoothies. Meeeen, sen när började folk ha i glass i smoothie? Har sett det mycket på senaste tiden, då blir det ju miljshake typ? Smoothie är ju gjort för att vara till frulle eller mellis (fina ord!) och jag äter minsann inte glass till varken frulle eller mellis! Det nyttiga i smoothien försvinner med glass i. Frågor på det?

Godnatt!


H/ Lördag

God morgon!

Jag ligger i sängen och har vaknat typ nyss, så jävla trött på att vakna tidigt. Dagen ser oplanerad ut, borde väl gå upp och äta lite frukost snart. Har nästan börjat med det, bara nästan..

Hoppas även att min lilla influensa eller vad det är försvinner snart. Intar soffläge och hoppas på det bästa.

Självklart fungerar det inte att lägga upp en bild....


stark!

Okej, jag är dödstrött! Kan väl sammanfatta dagen: nya vita skor, massa teens på tuben, god soppa till middag, bra gym på hotellet, godis och jordgubbar framför teven. Illamående. Aldrig mer äta godis.

Nu ska jag sova, imorgon väntar ett träningspass innan vi intar frukosten vid 8.30. Uppstigning strax innan 7. Om ni undrar så använder jag handlarna längst ut till vänster på den övre raden. Så stark är jag. På ett ungefär iallafall!


H/ fredag

Det är fredag och klockan är 20.36 och jag sitter hemma och är sjuk. Inne på min sjätte sjukdag. Det börjar bli väldigt långtråkigt, och att det dessutom inte blir bättre är något som stör mig. Om det inte släpper i öronen till imorgon är jag beordrad till VC av mamma. Vi får se...

Istället för att göra något kul denna kväll så har jag tagit hand om mig själv med en dusch (duschade senast i måndags) och har målat naglarna. Någon dag får ni nog se det jag beställde från Nelly också! ❤


Sällskap

Fick med mig denna söta hem efter promenaden, härligt!


H/ rörelse

Efter att ha legat stilla i 4-5 dagar tar jag nu tag i livet och går ut i de fina vädret. Inte frisk men jag orkar inte ligga stilla mer!


Flywire

Idag va vi ute på vårat sista äventyr, jag och mina bästa vänner. Kan tyckas konstigt att jag säger att dom är mina bästa vänner. Men visst minns ni era första skor ni kunde knyta helt själv? Ni minns ju med all säkerhet eran första kyss??! (vem gör inte?). Det jag vill komma fram till är att när man gör något för första gången så bär man alltid med sig det. Jag har betalat drygt 1000 härliga svenska riksdaler för mina bästa Nike flywire. Vi har gjort mycket tillsammans, sprungit min första mil(och massa andra mil), gjort MÅNGA både bra och dåliga pass tillsammans och dom har varit min terapi i ett år, typ! Men nu ställs dom lite åt sidan för att (förhoppningsvis) göra plats åt ett par nya fina skor.
Vi, jag & "dom nya" kommer minsann göra mycket tillsammans. Väldigt mycket! (fint inlägg om ett par skor. Hahha!!)


Sjuk

Känner att bilden säger allt. Hoppas ni mår bättre än mig!

Puss! ❤


hoppas!


imorgon bär det som sagt av till Sthlm. Jag och mamma är det som tar oss en liten tur för att investera i ett par nya löpardojor till mig. Det va ju ett ganska så lätt beslut, att åka dit för att göra det. Varför? Jo för att dom gav mig mina bästa skor som jag springer runt i idag.
Men, det svåra beslutet var vart vi skulle bo? Jag gillade ju Scandic Anglais, där vi bodde förra gången. Nära till allt, bra frulle och gym. Ungefär det som jag begär. Denna gången blev det Clarion, på söder. Knivsöder. Men det finns gym, det är bara tre eller fyra t-banestationer från centralen (det kan man ju säga är början av själva innerstan) och förhoppningsvis en bra frulle!

Utvärdering kommer, men jag hoppas på en bra frulle och ett gym som går att använda. Det är ju ändå "Idolhotellet" vi ska bo på, kom jag på nu. *hoppas att få bo i samma rum som Robin hade*


standard

Här flyter dagarna på som vanligt, eller nästan som vanligt. Hanna är sjuk och jag gör allt för att inte bli sjuk. Så Hanna ligger stilla och jag tränar, det som vi gör lika är att äta... Heheh

I övrigt så tittar vi på tv och ja, de va väl de vi gör ungefär. Jag har pluggat lite oxå, duktigt. Nu ska jag äta hallon och titta på tv. Standard


RSS 2.0