En liten uppdatering...

Jag tror och hoppas inte att nån av er har missat att Madeleine & Jonas ska fölova sig.. Jag kommer ihåg när Victoria & Daniel skulle göra det... Det va ett jävla jippo i tidningarna.. Men det finns väl dom som tycker att det är super intressant oxå... 
Jag har en fluga som flyger  runt om mig, och jag hatar flugor över allt annat typ... Men när jag va liten så tyckte jag att det va skönt när en fluga gick på mitt ben, hahah..Antagligen för att det kittlades... Vilken tur att jag har vuxit upp! haha..

Ser på det här programet med små människor.. Jag är ju inte så lång tycker jag själv (ca.165), men dom är ju typ 1.20 eller nåt... Jag skulle inte vilja räknas som dvärg/kortväxt.. Sen så har dom konstiga ben, så dom fårsäkert inte använda high heels. Dom missar ju att använda skovärldens snuggaste skor.. Det finns ju platta snygga skor oxå,  men ni fattar vad jag menar?

Hmm, det är Idol snart. Får se om Hanna vill se på det... Senare idag så ska vi till en kompis som fyller år... Klockan 6 ska vi dit. Funderar på vad jag ska ha på mig... Ni får en bild på det som jag tror att jag ska ha..

Ha en bra dag, uppdaterar innan vi åker igen...  Vi ska vara där 6 om jag minns rätt, men hon bor 800m här ifrån så det tar ju inte så lång tid... Men jag är ju tidspesimist (stavning?!)
//Elin♥


från gojane.com..

Kommentarer
Postat av: (¯`¬•» ★ J O N N A ★

Svar; Så sant, så sant,

2009-08-11 @ 15:20:17
URL: http://thisney.blogg.se/
Postat av: (¯`¬•» ★ J O N N A ★

Svar; Haha var hos läkare. Behövde ett läkarintyg.. o min familjeläkare sa först att min kurator kunde ordna med det. min kurator i sin tur sa att familjeläkaren skulle ordna med det, o just då var familjeläkaren på semester o det var lite bråttom, men idag ble det fixat iaf. hahah har nog aldrig skrivit familjeläkare så många gånger förut :P

2009-08-11 @ 15:34:43
URL: http://thisney.blogg.se/
Postat av: Becca

sv: näe?! fan va ballt, haha :)

2009-08-11 @ 15:51:47
URL: http://beccaanilsson.blogg.se/
Postat av: oscarpettersson

sv: Jag tror emelie ska komma hit, sen ikväll ska jag vara med fia:)

2009-08-11 @ 15:54:08
URL: http://oscaaarp.blogg.se/
Postat av: MADDE

Fin header! :)

2009-08-11 @ 17:21:18
URL: http://mjaaaow.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0