tungt

Vissa dagar är det tungt att gå till gymmet och köra ett pass, idag var en sån dag. Nu när jag är klar så är det ju såklart jävligt skönt!

Har bara en sak till på schemat, stallet. Känns inte så roligt när det blåser och är kallt som fan! Men även det skönt när man har bränt sönder sig i duschen efteråt och tar en cola. Pluggandet, ja det får bli efter stallet!


bästa köpet

En av oss köper nån mirakelkur och den andra får dåligt samvete pga av detta och tvättar ansiktet. Det var precis vad jag gjorde nyss!

I övrigt så fick jag en liten "tankeställare" idag. Egentligen en nostalgitripp. Jag tittade ner på mina skor och tights när jag hade sprungit, de som ni brukar se på bilder, och insåg hur mycket vi har gjort tillsammans. Tänk så många mil vi har både tvingat oss igenom och vi har ju faktiskt sprungit över två mållinjer också. Kan bara säga att mina skor, de två jag har haft, är bästa köpen utan konkurrens!

Ja, nu ska jag titta på tv sen sova. Klart slut.


TIPS!

Idag köpte jag mig något som jag har tänkt på länge ska ni veta. Jag har nämligen tyckt att jag har för mycket pormaskar, och det stör mig. Tog därför tag i problemet idag och köpte pormaskplåster. Jag testade nyss och för att inte gå in på allt för många detaljer så fungerade det, alla försvann inte men på näsan där jag har flest så satt de fast på plåstret när jag drog av dem. Att dra av plåstren gjorde däremot väldigt ont, men helt klart värt 60kr!


min lediga dag

När jag är hemma på tisdagar så brukar förmiddagarna bestå av tvtittande och löprunda men sen efter lurre så är det plugg som gäller. Det är bara för att jag pluggar bäst under eftermiddagarna och på kvällen av någon anledning?

Men nu ska jag fortsätta titta på tv här, sen ta en löprunda. Idag blir det fisk till lunch, ska bli gott faktiskt! Kommer överleva denna dag med hjälp av cola;-)


Jag gliiiiiider

Här ligger jag och pluggar som vanligt, sånt är livet ibalnd. Ganska så ofta om ni frågar mig!

Internationell ekonomi står på schemat och jag har varit ganska så duktig, plus att jag har hållit humöret uppe riktigt bra. Dags att dyka ner igen! Hoppas ni har haft en fin måndag!

Rubriken är för att jag kom och tänka på katten i kattmatsreklamen som för övrigt är lite rolig!


Ingen service

Har ännu en gång damp på jävla kuk 3. Vill seriöst döda alla som jobbar där. Så nu vet ni det.

Och ingen service, det är vad det står på min mobil 80% av min vakna tid.


hjärnforskare

Förra söndagen så tror jag att jag skrev ingen ångest? Denna söndagen är det lite mer ångest, vet inte varför men så är det iallafall!

Kommer vara full rulle hela veckan men träning, stall och plugg. Som tur är så är det internationell ekonomi och organisation & ledarskap som ska pluggas. Förra veckan var det filosofi jag pluggade vilket man behöver vara hjärnforskare för att ens fatta, denna veckan kommer pluggandet gå lättare tror jag!

Men nu, ett försök att sova!


Regn

Jag håller ställningarna i soffan en regnig söndag som denna. Kanske åker jag och tränar sen när mamma är på spinning, är sugen på att få lite träningsvärk. Så lite benträning skulle sitta fint, om jag orkar.

Nu ska jag se om visat bjuder på någon underhållning...?!


Lördag

Hej!

Jag börjar hämta mig efter veckans migrän, känner mig lite bakis idag. Trotsade huvudvärken och träffade några vänner igår vilket var trevligt. Väldigt tråkigt att inte kunna följa med ut bara, men de styrde nog upp det där bra!

Nu ligger jag i sängen och tittar på 112 på liv och död, bra lördagsunderhållning. Så får ni några livebilder :)


Dagens...

...runda är gjord. Blåsigt. Jobbigt. Snabbt. Medvind för en gångs skull, man får ändra om upplägget lite. Men helvete vad skönt det är efter en runda!

Ni får en bild på dagens skor oxå som såklart är samma som vanligt!


Latmask

Lördag och löprunda väntar. Tror minsann att det får bli 11km idag, inte en allt för jobbig tur men man känner lite i stackars benen ibland. I uppförsbackarna iallafall ;-)

Sen ska jag till stallet också, även kväll när vi ska ta in dom och imorgon när det är dags att gå ut. Men just nu känner jag bara för att sitta inne hela dagen och hälla i mig cola, som den latmasken jag egentligen är.


pugs not drugs

Glömde berätta om en dröm som jag drömde förra veckan. Den var hur gullig och bra på alla sätt och vis! Vad den handlade om?

Mopsar, hundar ni vet! Av lite olika anledningar så drömde jag om dessa underbara djur. Minns inte i detaj precis allt, men det var massa mopsvalpar som var hur gosiga som helst och när jag vaknade så hade jag minsann ingen mops varken i sängen eller på golvet. Däremot en mopp, haha. Närå...

Men titta på bildena man vill ju bara ha en i sängen NU!


fotboll

Vi har ju haft en hektisk dag här hemma idag, jag och Hanna. Jo men Hanna har haft migrän och så, så hon var hemma idag också. Jag gjorde lurre till Hanna efter min löprunda och sen gick vi till stallet!

Och nu glor jag på tv, fotboll är det men jag hoppas mest på att få se nån bra intervju. Gärna med Wernbloom, han är ju bra rolig!


ledig

Ligger i soffan och är dödstrött. Ska strax gå till sängen och fortsätta min tv-kväll där! Imorgon är jag ledig, ska bli skönt kan jag säga. Blir frulle, en löprunda och stallet, precis så som en ledig dag ska vara!

Medans jag är vid medvetande så ska jag publicera! ;-)


äventyr

Ingen aktivitet här inne idag direkt, men vi har annat för oss! Tillexempel så ska jag sova snart, om ni undrar varför så tidigt så är det för att jag ska upp tidigt imorn. Ska ut på äventyr med en kompis!

Men nu tvprogram, sen sova! Hade en grymt bra löptur idag, btw!


alla är olika

Blev en varm och efterlängtad dusch! Pluggade lite, med betoning på lite efter duschen. Nu är det helt enkelt dags att sova!!

Ingen spinning imorgon tyvärr, funkar inte med allas scheman. Men jag tar en springtur här hemma istället, blir nog bra det med! Nu: sova!

/Elin som längtar efter havregrynsgröt, och är inte som alla andra...


duschen here I come

Hemkommen och levande. Ännu en gång! Jag fryser så mycket så tror nog att jag får ta en dusch faktiskt, medans jag gör det så ska jag fundera på om jag ska gå på spinningen imorgon (blir ju 2 intervallpass på 2 dagar. fett vältränad!), på olika filosofer och ett svenskaarbete. Om jag ska chilla nån gång? Ja det skulle väl kanske vara imorgon när jag kommer hem ;-)


Levande

Jag vaknade.

Har nyss kört ett intervallpass som kändes i benen. 1minx10 i 14km/h med 2,5% lutning. Testa om ni vill känna er levande! 30sek vila mellan oxå!

Nu kommer bussen här snart så jag ska publicera. Jag är påväg till Karl, får bli en pluggdag hemma hos honom, iallafall 3,5h! Ha en bra tisdag, den kommer antagligen vara bättre än min ;-)


vill inte

Om jag lever? Nästan inte... Vaknade med en helvetes huvudvärk imorse, plågade mig igenom hela dagen, kom hem, pluggade 4h (ungefär) och nu ligger jag här med huvudvärken som sitter i från imorse.

Vad jag ska göra imorn? Jo då så att jag ska upp ganska tidigt, träna sen plugga ett par timmar, sen iväg på kurs och när jag kommer hem så ska jag plugga. Om jag vill spy på böckerna? JA. Snart spyr jag väl av huvudvärken antar jag, föråt för informationen men...

Dags att sova. Vill inte vakna.


ett år

Har för första gången på länge ingen större ångest för att det är skola imorgon, men den kommer väl precis innan jag ska sova. Ångesten alltså.

Det slog mig nu att för ett år sedan så hade jag precis anmält mig till Gbgvarvet (okej, det gjorde jag den 17 september för att vara exakt), börjat träna lite mer och precis fått den första av många käftsmällar på vägen. Skadan i knät som gjorde att jag inte kunde springa på väldigt länge. När jag sedan var hyfsat bra ifrån det så var de semester och jag fick blåsa och gud vet allt vad jag fick?! Hemskt var det iallafall! Sen fick jag plocka bort nageln och efter det fick jag influensa. Efter det kunde jag träna på riktigt. Dock var det andra saker som störde hjärnan efter allt detta.

Men det jag ville komma fram till var (och är) att det kan hända så jävla mycket på ett år. Jag hann springa 2 halvmaror, vem kunde gissa det lixom? Sen att Hanna och Fredrik har varit tillsammans i ett år. Vart fan tog året vägen???
Bilden på fötterna. Kan bara säga AJ.


Mums

Medans Elin läser en tidning om träning så äter jag lite godis för att få upp blodsockret snabbt. Dåligt egentligen men håller mig ett litet tag i alla fall.

Det är väldigt gott! :)


Jag ska bara...

...läsa lite i den här tidningen innan jag öppnar filosofiboken. Kommer sluta med att jag inte alls läser filosofi.

Ibland ska man inte klaga på söndagar även fast de är det enda man vill göra!


Sunday

16km igår, 9km idag. 25km totalt. Om det känns i benen? Jo det är lite segt, men kroppen är fantastisk som kan återhämta sig ändå såpass bra! Eller så var det glassen igår som gjorde susen?

Ska kanske slänga ett öga på filosofiboken sen, men det får bli senare. Nu är det nog dags att börja med lite lurre, känner hur det kurrar lite i magen! Ha en bra söndag!


saturday night

Haha, alltså bilden Hanna la upp förut, kan inte sluta skratta åt den!! Lite gullig faktiskt ;-)

Jag överlevde löpturen men helvete så kallt det var. Imorgon ska det tydligen bli lika kallt och jag tänkte släpa mig ut för en runda då oxå! Ska nog plugga lite oxå såklart...

Men nu ska jag surfa runt lite! Godnatt säger jag så länge!


Saturday

Hej!

Idag är det en sån där perfekt höstdag. Solen skiner och det värmer framförallt väldigt skönt. Jag har varit iväg till stallet där jag möttes av får. Får som skulle klippas, de skulle alltså bli av med den gamla ullen för att det nu ska komma ny. De är väldigt söta men det ser lite konstigt ut när de inte har ull måste jag säga, även fast det växer ut snabbt igen.
På hästarnas vatten var det dagen till ära ett pyttelitet lager av is. Alltså inte ens ett lager men det fanns ändå tunt som papper. Usch, vintern närmar sig!


andas

Det är typ vinter ute, ungefär så kallt är det. 3 grader celsius var det nyss. Tänkte bege mig ut snart men det känns lite omöjligt faktiskt, vi får hoppas att jag överlever även denna tur!

När jag kommer hem sen så ska jag lägga mig och glo på tv, hela dagen. Bara dricka cola och softa. Vill lova att jag behöver det efter denna veckan och kommer behöva helgen till att andas på i ett par veckor framöver! Nu ska jag tagga till lite här!

Och på bilden ser ni var jag tar vila till en ny nivå ;-)


Livet på en pinne

Har tryckt i mig lite godis och fan så gott de va. Nu klarar jag mig ett tag framöver! Den egentliga anledningen till dagens godisintag är att jag ska försöka mig på en löptur imorgon. 16km är tanken och med lite godis som extra laddning ska det nog gå bra. Får käka en bra frulle imorn oxå!!

Åh, nu ska jag lägga mig i sängen och titta på tv. Längtar efter känslan man får när ett lite längre pass är avklarat, den där tomheten i kroppen när all energi är slut och man tar ett tuggummi och dricker lite cola. Livet på en pinne! ;-)


Surprise

Medans mina hjärnspöken håller låda så får ni på bild vad jag möttes av när jag öppnade boken....


Bok

Jag fortsätter vara plugghäst och jag måste säga att jag är riktigt bra på det! ;-)

Förut kom pappa med en liten påse på jobbet, en liten goodiebag skulle man kunna säga. Det var en tröja, mössa och lite sånt i den lilla påsen. Men det var även en bok, inte vilken som helst. Titta på bilden så får ni se! Ska nog läsa ett par rader för att se vad den bjuder på, kanske blir det hela boken?


Tappad och släpad

Hahahah! Hjälp alltså, när man ska ta bilder på sig själv för att få lite variation så ser man ju ut som man har blivit både tappad och släpas bakom en vagn, på alla bilder. Just på bilden som följer i detta inlägget så ser jag fjantigt nöjd ut av någon anledning?!? Egentligen så suger ju livet när man måste plugga...

Känner att lite koffein inte skulle skada, men det får bli vatten. Det är ju ändå torsdag!


Kul

Började 09.50 slutade 11.10. Nu är jag på väg till pappas jobb för att plugga. Livet leker skulle man ju kunna säga!

Meeeen, jag köpte lite sallad och äpple så jag har något att göra när jag inte pluggar. Kul eftermiddag och kul liv! Om jag ska äta kanelbulle? Haha, dum fråga! Såklart INTE!!!


do not wake me up

Jag blev varm, lika varm som jag trodde att jag skulle bli. Att jag även svettades så att det rann om mig var också något som inträffade, men det är skönt när man är så svettig att man är blöt. Inte fuktig utan blöt!! Lite mycket information men skönt var det!

Något som inte var lika skönt var att komma hem och plugga. Jag skulle gärna betala en större summa pengar för att slippa filosofi. Luften gick lixom ur mig för nån timme sedan så nu ska jag lägga mig och lyssna på musik, nya tag imorgon. Fast egentligen vill jag bara somna och inte vakna eftersom morgondagen ser exakt likadan ut som dagen idag har gjort. ;-)


Pass

Väntar på pass, fryser, svarar på mail och ja det va väl typ det. Men mest fryser jag, blir snart varm. Jättevarm.

Nu ska jag försöka intala mig att detta kommer bli bra och jag kommer överleva även denna onsdag. Det gick ju bra förra veckan så då kommer jag väl överleva detta passet oxå. Tur att det väntar plugg när man kommer hem så jag kan längta till nåt ;-)


Inte slut!

Dagen har varit dryg och jag har inte pluggat lika mycket som jag borde. MEN dagen är inte slut än! Får titta lite på det sen oxå!

Hanna kommer snart hem, då får jag cola....hehe ;-) ska till stallet och sen hem igen. Känns för övrigt som jag har ätit hela dagen, men inget godis faktiskt!!!

Jaja, ni får en bild på hur man ska se ut när man har tränat!


Höst

Om någon inte har höstkänsla så undrar jag var den bor? Här är det regn som kommer då och då, ska bli skönt att springa en liten runda i vädret!

När jag kommer hem ska jag plugga, fast jag har redan skrivit lite till projektarbetet. Det bästa av allt när jag kommer hem igen blir maten. Kyckling!


Ojämn

God kväll!

Jag har redan lagt mig i sängen men inte för att sova, och kära ni, tänk inte snuskigt nu. För jag ville varva ner lite därför att jag har svårt för att somna när jag inte sover med Fredrik vilket är jobbigt när vi sover från varandra två eller tre nätter, förra veckan vart det fyra. Det låter supertöntigt, men vi ses nog inte så jättemycket. Va fan snackar jag om? Ni är nog inte intresserade av hur mycket vi ses... Vi har i alla fall 1år nästa vecka, men han jobbar och dömer hockey och jag har nog full rulle under helgen, riktiga romantiker.

Jag tänkte försöka blogga bättre i alla fall, har varit ur form. Nu är jag bara ur form fysiskt, satan vilken dålig kondition!!


full fart

Jaaa ni, det var lite underligt att prova mössa idag kan jag säga! Men om en vecka (ungefär) så är den beställd med alla dess tillbehör som jag vill ha. Om den är fin? Magiskt snygg!

I övrigt är det hemarbete imorgon, vilket innebär lite projektarbete, plugg till marknadsföringsprovet som är på fredag och leta en ekonomisk nyhet som jag ska presentera på fredag (ni hör, jag är inte helt utan uppgifter). Plus ett träningspass som jag tar efter frulle, känner redan nu att jag inte kommer orka springa innan. Har inte ätit lika mycket som jag borde och så himla mycket fett finns det inte att ta utav....

Men sov så gott allesammans och sweet dreams som man säger på engelska!


RSS 2.0