Tankar

Hej på er! Det var ett tag sedan jag skrev men det står bra till med mig. Utom att jag har så mycket i hjärnan denna kväll att jag inte vet vem eller vart jag ska vända mig?

Ni vet när man får känslan att man gör fel, och man får känslan att det händer hela tiden. Ingenting man gör blir rätt, vad fan gör man då? Hur jag än vrider och vänder på detta så är det jag själv som ja, gör fel. Ska man behöva ifrågasätta sig själv? Jag tänker om inte annat ifrågasätta mina tankar ikväll, vi får se vart det slutar.


Samlar vuxenpoäng

Har precis tryckt i mig lite popcorn, va så sjukt sugen på det!! Imorgon är det grötfrulle som gäller, sen idrott i skolan och efter det blir det iväg till gymmet. Ska nog springa lite och kanske ett spinningpass på det. Men innan det ska jag till banken. Vuxet! Och efter gymmet ska jag ut på nya äventyr! ;)

Nuuu, fylla i bankpapper. Herreeeguud va kul!


kattmat

När alla ska hinna blogga, twittra och uppdatera statusen på Facebook om "blondinbellas nya kille" pluggar jag. Har aldrig pluggat såhär mycket på en och samma sak, det enda jag tänker på är bokföring och bokslut, hur man räknar ut osv... Geografi hinner jag klämma in också, prov imorgon!

Ska nog ta pappas jobb med storm imorgon också och köpa god mat. Skolan bjuder på kattmat. Nu ska jag sova. Godnatt!


när tanken hinner ikapp

Ibalnd fylls man av någon känsla i kroppen när allt är bra, allt bara rullar på. Ibland saktar man av och får kämpa för att rulla igen. Det händer även att man slutar rulla och allt bara står still. Min känsla just nu är en blandning, när jag ser fina kommentarer (Hanna), tittar på bilder som påminner mig om något bra eller så, då blir allt superbra. Däremellan så rullar det väldigt sakta.

Tittar på bilden i förra inlägget och inser att jag ser ganska vältränad ut (och ja, jag vågar säga det!) men tanken på skolan kom snabbt i mitt huvud. Tur det är kort dag imorgon, slutar 11.30. Firar med en sallad på Maché tror jag, sen ska jag plugga på papis jobb så jag får något gjort! Nu ska jag sova. Loooove!


4 extra



somnade sent,eller tidigt beror på hur man ser det. 03.30 stod klockan på sista gången jag tittade på den. 05.00 stod klockan på när en geting kom in i rummet och höll låda. Kändes inte så optimalt att gå till skolan. Jag somnade om och vaknade nu, 4 timmar extra blev det och nu är jag människa!

Jag ska plugga lite och ge mig ut på en springtur, dock blåser det. Men klarade jag 2.1mil i värme och blåst så ska jag nog klara 1 mil i blåst.

image description
hittade ingen bättre bild, eller jag orkade inte leta...

plugg

Efter en helg som har bestått av mat, mat, chips och lite annat onyttigt så känns det bra att det är tillbaka till verkligheten imorgon. Fast jag tänkte tjuvstarta redan nu med att titta på lite geografi, fortsätter imorgon med ekonomi och lite sånt trevligt!

Aktiviteten här kommer gå ner, dels för att vi har mycket att göra men från min sida för att den senaste månaden (eller ja, dom två senaste månaderna) he varit kaos. Dåliga helt enkelt. Behöver landa lite. Inte alltid så lätt men jag gör mitt bästa, jobbigt när vissa saker tar över andra!


förstår inte!?

Okej, folk blev ju som galna på Facebook igår. När började folk bry sig? Nu tydligen.
Känns helt okej att hon började sin resa i bästa idol och var jävligt bra där. Vaaaaarför fortsätter dom inte med idol när dom ser hur bra det är?!? Helt stört, menmen vi får väl se hur x-factor blir!

Nu ska jag ut och springa en tur. Helvete vad jobbigt för det börjar redan bli varmt!! (skorna står redan och väntar, tvättade och klara. Därav handduken under...)


bästa någonsin

Tittade på ondskan nyss, det måste vara den bästa filmen som någonsin har gjorts. På riktigt. Allt är perfekt. Kan se den hur många gånger som helst men den är fortfarande lika bra och jag vill alltid hoppa in i filmen och bara säga: nneeeeeeej ibland... Hehe :)

Lite jobbigt att hålla ögonen öppna nu, så lite sömn passar fint. Startar morgondagen med en löprunda för senare under dagen kommer man ju inte kunna springa. Har ätit god paj som mamma gjorde så lite energi finns det i kroppen :)


som vanligt

Känner just nu bara för att äta massa sött och onyttigt. Bara. Men ska väl försöka att äta annat oxå!

Fint väder iallafall och det ska hålla i sig imorgon också. Det gillar vi, för då kan man pressa lite till. Nu va det egentligen meningen att jag skulle skriva ett arbete men det orkar jag inte. Kanske gör det imorgon eller senare. Ska till stallet oxå men nu blev jag hungrig, som vanligt!


upp&ner, ner&upp

Borde väl kanske inte skriva detta (för jag kommer ångra mig), men i helvete vad denna allergin ställer till det. Ont i huvudet, trött och irriterad. Humöret svänger vill jag lova, det går från att allt är bra till att inget är bra.

När jag får dom dåliga stunderna så lyssnar jag på lite bra musik och kikar på bilder, för att tänka på annat. Eftersom jag hade en tid för inte så längesen när allt va dåligt, så ligger det färskt i minnet. Får försöka att släppa det men det är lättare sagt än gjort! Ni får bilder som gör att jag får ett litet leende på läpparna! (bra med en app där man kan ladda upp bilder oxå, sämsta appen i världen efter svtplay, aftonbladet och facebook)

https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-2/1177818/images/2012/pic_204061878.jpg" class="image">


fruit



finns för mycket god frukt hemma, är inne i en fruktperiod. All frukt och massa bär slinker ner, längtar nästan till frukosten imorgon, synd bara att det inte ska bli så soligt imorgon....

Nu ska jag fortsätta min chill-fredag, är dock trött som ett as menmen!

image descriptionimage description

bara två kvar

Har suttit och gjort bokföring en stund, det gick riktigt bra faktiskt. Kanske blir det något av mig ändå?

I övrigt så har jag gjort ytterligare np idag, spanska! Har ett imorgon oxå, efter det så är det nog bara två prov kvar tror jag!?! Mycket mer än så gjorde jag inte idag, tränade ju också. Svetten rann, bokstavligt talat. Har aldrig svettats så mycket tror jag men det va skönt, efteråt!

Nu ska jag duscha, sen sova typ. Så trött som jag va imorse är inte friskt att vara.


lite för bra

image description

image description

image description

vissa saker är bara lite för bra, andra saker är inte alls lika bra. Tydligen måste man uppleva båda.....

sista någonsin

Det blev träning efter skolan, två pass! Först lite tempolöpning sen spinning, skönt att inte belasta så mycket. Det behövs ibland! Jag har även hunnit med ett matteprov, det sista jag någonsin kommer göra om inte min lärare får för sig att sätta ig på mig men det finns det ingen anledning till!

Nu sitter jag på en bänk/ i en soffa och väntar på pappa. Borde kanske gå ut? Men borde vila huden till helgen, hade tänkt att steka fläsket då ;-)


beslutsångest


Det största problemet just nu är när jag ska träna imorgon. Det finns tre alernativ och så länge som det finns mer än ett alternativ så får jag beslutsångest. alltid. Alternativen är; morgonlöpning innan frulle (måste gå upp sjukt tidigt, typ 05.30), gymmet efter skolan (känns jobbigt på nåt vis?!) eller så springer jag när jag har kommit hem!? Grejen är den att jag vet inte när jag kommer hem, antingen så kommer jag hem TIDIGT om pappa kör hem mig efter NP eller så kommer jag hem senare... haha!

Tror jag springer när jag kommer hem, även om det tar på kroppen när det är tjockt med pollen i luften. Blev tillsagd (typ, nästan...hehe) av Fredrik att ta en tablett..... Kanske är dags, kom jag på nu. Kanske är dags att kika på matten oxå? Företagsekonomin ligger också och väntar. Får bli snart, nu ska jag goooooogla. Dock inte mig själv.


(VARNING FÖR INTE SÅ MYSIGA BILDER)
image description
härlig start!!!

image description
steg 2, inte så mysigt

image description
steg tre! Allt slutade ju med en fet blånagel

prov är kul

Det blev fint väder och jag har legat ute hela dagen! Bra att ladda upp inför ett prov såhär, nationella imorgon. De blir kul det! Åker nog och tränar efter eller nåt, inte vet jag...

Men nu ska jag gå iväg till stallet i värmen, ni får en bild på ett moment som va bra idag!


duktig flicka

Men guuuud så duktig jag har varit nu, sprungit en tur och ätit.... Sen följer jag rättegången mot ABB, inte något dop här inte!! Det enda som är kul där är ju att se vad Madde har för kläder!

Nu ska jag fortsätta följa rättegången, sen ut och sola (och plugga) om en stund och senare ska jag till stallet! Ha en bra dag!


120521

Ååh, kan inte förstå att jag är ledig imorgon!?! Startar dagen med ett löppass, sen väntar b.la. vattenmelon på mig hemma. Ska bara orka mig upp imorgon också, men ja. Ska väl plugga lite också tror jag, nationella i matte på onsdag (det enda jag har i skolan då) och spanska på torsdag och fredag. Sen två prov nästa vecka!

Hoppas på bra väder imorgon ett par timmar, måste bättra på brännan lite. Men nu ska jag läsa igenom rättegången mot ABB sen ska jag sova! Godnatt!


sunshine

Okej det är för fint väder idag, iallafall för att sitta i skolan och ha det tråkigt. Jag slutade vid tre och nu väntar jag på att pappa ska komma och hämta mig, raka vägen hem för att plugga! Ska fixa en inlämningsuppgift, sen när jag har gjort den så kan jag vara ledig imorgon med gott samvete!

Japp ni läste rätt, jag är ledig imorgon! Hoppas på bra väder så jag kan sola lite, det är bara att komma förbi på en fika om ni vill..... Nästan iaf ;-)


MM


de blir ingen träning imorgon kan jag lova, denna allergin har gjort mig helt död. Vet inte ens hur jag ska orka skolan imorgon med tanke på att det ska bli varmt?!?! Red Bull? Cola? Kaffe? Koffein helt enkelt, brukar funka!

Får bli en promenad imorgon när jag kommer hem istället, funkar lika bra. Vad ska man säga mer? Hoppas att vädret denna veckan håller i sig till helgen eller att det blir dåligt väder och att det bra vädret kommer till helgen. Det skulle också funka. Nuuuu ska jag kika runt i cybervärlden, sen titta på mästarnas mästare!

image description
såhääääär vill jag ligga i helgen

image description
och såhär ser jag ut, inte just nu men ungefär så!

hjälp!!

Vad gör man när pollenallergin slår till på riktigt och man ska på födelsedagsfirande?! Satt ute i 15 min förut och det gjorde mig helt död. Vet typ inte vart jag ska ta vägen?!???

Något som är positivt är att det med all sannolikhet blir god mat, det behövs. Det negativa är att när jag kommer hem så är det nog sängen dirr, tror det väntas träning tidigt imorgon. Jobbigt men skönt efteråt!!


hopphopp

Igår tillbringade (?) vi en stund i stallet och ridning stod på schemat, som vanligt! Ibland händer det att det blir lite hoppning och så blev det igår. Hanna hoppade och jag skötte resten, grejen är den att lilla hesten gick superbra vilket alltid är kul! Det kommer inte dröja allt för länge innan nästa pass med hoppning kommer kan jag lova!

Imorgon när vi vaknar är det raka vägen till stallet sen hem och käka, efter det ett litet träningspass. Allergin gör en sjukt trött så man inte orkar nåt men det är bara att bita ihop! Nu ska jag lägga huvudet på min nya kudde och försöka vila en stund! (eftersom det står att det inte går att ladda upp bilder så blir det ingen bild. Tydligen svårt att göra en app som funkar!?!)


Tidigt

Det är inte mycket aktivitet här inte. Men det beror väl på att vi gör massa annat istället. Typ.
Imorgon är det lördag vilket innebär lite godis kanske?? Vi får se, känner att jag skulle behöva lite godis. Tror min kropp skulle uppskatta det! Beach12 gillar det inte lika mycket men jag har varit redo länge så det spelar ingen roll ;-)

Dags att sova, skrämmande tidigt men jag är sjukt trött så antagligen är det lite sömn som behövs. Sov så gott!!

(varje ggn jag ser dom här bilderna från spanien vill jag bara ut och sola!!!)


nervös!

Blir nästan lite känslosam varje gång jag tittar på min fina medalj från i lördags. Kan inte förstå att jag, lilla jag har sprungit det där varvet.

Även om det inte låter att vara mycket så är det jobbigt och eftersom det va min första stora tävling så var det en spänning som släppte efteråt. Jag var väl ganska så lugn under själva dagen, men timmen innan så kom nerverna. På bilden nedanför så vill jag lova att det flög tusen tankar i huvudet och jag var lite smått nervös!!! Men nu är det bara att sätta upp nya mål, lättare att träna när man har ett mål!! Men först ska jag njuta av min nummerlapp och medalj, bara att börja samla på sig lite smått ;-)


Inaktiv

Okej jag har verkligen varit inaktiv på bloggen här nu ett bra tag. Jag lever och frodas, eller jag mår bra helt enkelt. Har spenderat två dagar i Stockholm med klassen, både trevligt och inte så trevligt. Ibland blir man trött på människor.

Jag har såhääääääääääääääääääääär mycket att göra i skolan känns det som, några arbeten som jag måste få gjorda så det ska jag sätta mig med imorgon. Nu ska jag duscha, puss ❤


det närmar sig...



åååh, idag är en såndär dag när man bara vill sitta inne typ och äta massa godis. Synd bara att jag ska ut och springa nu och sen till stallet lite senare, sedan så är det torsdag så jag får nöja mig med jordgubbar och blåbär idag. Det är snart lördag!!

Ja, träning va det ja. Inte alls taggad men lite musik kanske gör susen? Längtar redan tills passet är slut och jag får mina ägg och min keso. Kanske dags att bege sig ut? Beach12, jo men den kommer närmare! ;)

image description


110516

onsdag men känns som fredag, jobbigt men skönt! Långhelg är ju det bästa. Därför ska jag ta och lägga ifrån mig mobilen nu och sova annars kommer jag dö!

Imorgon är det träning och stallet som gäller. Sen ska jag fundera över lite saker men nu är det bäst att jag sover annars somnar jag med mobilen i sängen och det skulle inte vara så bra!!


Överskattat

Funderar helt seriöst på att sova nu, om bara några min. Behöver sova lite, behöver komma in i rutiner igen.

En sak slog mig när jag va inne på Petra Tungårdens blogg nyss, att ganska många stora bloggare skriver att nu brände jag si och så många kalorier på löpbandet/crosstrainern. Jag tror att det kan bidra till den där hetsen om hur man "ska" se ut, men vad vet jag?! Jag tränar ju på ganska bra jag oxå, men eftersom jag mår bra av det och gör det regelbundet så är kalorier något som bara är typ såhäääääär överskattat.

Dags att sova! Godnatt!


taggad

Imorgon ska jag träna och det är nästan så att jag ler när jag skriver det. Kan dock inte bestämma mig för om det blir ett eller två pass men jag tror de blir ett, för ska till stallet när jag kommer hem. Sen backträning på torsdag och längre pass på fredag. Helgens träning är oklar än så länge. Men det är ganska skönt att inte veta att det är ett långpass som ligger och väntar!

Nu ska jag plugga, tvätta skor, hänga upp nummerlapp+medalj på något fint ställe och fundera på vad nästa lopp blir. Man måste ha många medaljer och nummerlappar upphängda! (taggad som fan just nu, haha. Fråga mig efter nästa lopp så får vi se svaret då!)


samling

Åh men tittade nyss på kommentarerna och hade ju fått fina om lördagen!!

Några kanske inte fattar hur jag kan vara besviken men när det är så många som springer samtidigt och olika snabbt så blir det lätt stopp ibland och eftersom det va första gången för mig så kom jag i en startgrupp långt ner där dom långsamma springer/går. Det är frustrerande när något annat tar energi, t.ex. Som att trycka sig fram mellan personer, kötta (ta massa plats) på vätskestationerna och behöva stanna vid vätskan för att få en mugg eftersom många andra står still måste man själv oxå stanna eftersom man inte kommer fram.

Det är hårt och det känns, lite lugnare träning dom första dagarna här sen kör jag på igen. Först måste detta sjunka in. Bjuder på en bild på medaljen och nummerlappen som åker upp på väggen snart, samlingen kan börja! ;)


prommis

Jag är värdelös på att plugga när klockan "bara" är såhär lite, vänta till typ 19, dåååå börjar min hjärna komma igång!

Tänkte därför ta tag i saken och bege mig ut på en promenad i blåsten och hoppas på att jag inte blåser bort. Fryser gör jag också, men en promenad, varm mat och en varm dusch ska nog göra susen. Börjar med promenaden!


varvet

Jag meddelade inte vad jag gjorde igår. Men sedan september har jag haft ett datum i huvudet, 12/5. Igår alltså och det va dagen då jag gjorde det som jag har haft ångest över, men även känt lite lycka inför!! :)

Göteborgsvarvet. Japp det har jag kämpat mig igenom! Precis efteråt kände jag för att aldrig mer springa i hela mitt liv, smärta i HELA kroppen. Men nu känner jag att det är något skönt samtidigt som de är jobbigt. Precis innan va väl pulsen lite högre än vanligt, efteråt kände jag ingenting förutom lättnad! Efter att ha armbågat sig fram i 2 mil så är det skönt att passera mål, få medalj och lite energi. Dock fick jag lite lågt blodsocker när vi kom hem, skakis och trött. Menmen, denna resan är slut och det kommer säkert fler historier om detta!! Ett slut och en början på något nytt!!!


Lilla London

Befinner mig i göteborg på äventyr, imorgon får ni veta vad jag gör. Spännande, ellerhur??!

Har idag sett den snyggaste killen i hela världen. Helt perfekt. Nu ska jag göra nåt vettigt, typ äta! Hehe, snart iaf :)


before the storm

Det finns ju absolut inget värre än att inte kunna sova. Många tankar som går runt nu kan jag säga, en grej är ju att jag åker till en annan del av Sverige imorgon för ett litet äventyr! Sen så råkar det ju vara så att vi har blivit ett år äldre idag, 18. Nu får man helt plötsligt göra vad man vill (förutom att dra kortet på systemet), jag tänker ta vara på det inom en snar framtid ;)

Annars så ja, tänker jag. Lyssnar på Jonas brothers och miley cyrus. Rensade lite i garderoberna idag, ååååhhhh alla kläder man hade på högstadiet!!! Vilken nostalgi, men det blev inte jättemycket mer plats i garderoben tyvärr....


karma?!

Tror minsann min mobil har något emot mig. Mottagningen SUGER, apparna är sega och ja ni kan ju tänka er hur jävla kul det är?!?!??!!!!

Är iallafall på väg hem, hungrig som få. Ställde mig på vågen på gymmet idag (gör det ibland för att ja ha lite koll på vad som händer i kroppen) och det visade minusresultat från sist jag vägde mig. Konstigt det där, hur kroppen reagerar. För jag har tryckt massa godis och inte rört på mig överdrivet mycket sedan sist!
Stallet när vi kommer hem och sen plugg. KUL!


Sadface

Dålig kväll och har egentligen ingenting mer att säga om det...

Har en dålig period nu och då är det lixom bara inte läge att göra något som inte faller mig i smaken. Vill bara sova och inte vakna på ett par veckor. Vad är det ungdomarna idag säger? Fml


Unicef

Har idag samlat vuxenpoäng så det skriker om det. En nyckelring från Unicef, helt klart värt 38 eller 39 spänn. Tror den kostade det? H&M har den vet jag och har hört att åhléns har den oxå, så spring och köp!!

Nu har jag tryckt i mig lite godis av någon konstig anledning?! Och dricker vatten, ska strax ut och gå en liten runda. Imorgon ska jag springa, så sjukt skönt! Kommer vilja dö imorgon men ja :)
Nu ska jag fortsätta plugga lite!


scarry

Efter en ganska bra dag har jag nu parkerat i sängen med naturkunskapsboken. Synd bara att jag ska ut på en liten promenad strax, ska bara läsa klart först!!

Bjuder på en finfin bild på mig idag, fixat utväxten och grejer. Nästa klipptid är 13 augusti, läskigt! Tänk vad mycket som kommer att ha hänt då!!!


hair

Hopphopp, lite rikare och lite mättare (?) ligger jag nu i sängen. Bra presenter och bra käk med andra ord! Men jag är så trött att jag håller på att dö känns det som!?

Imorgon är det skola och sen klippning av hår som gäller och fixa utväxten. Kanske tar jag en promenad eller så när jag kommer hem. Löpning får bli onsdag och torsdag. Ja, nu ska jag sova! Nattinatti!


120507

Trött och ont i huvudet. Bra dag det här! Snart får vi lite besök av fint folk, som jag sa igår (?) så firar vi mig och Hanna lite i förväg idag. Jag är inte hemma i helgen så det passade bäst nu.

Men nu ska jag fortsätta plugga lite, kanske tar jag mig en power nap.


karamellkungen

Jag har gjort det igen, ätit mig mätt på godis. Känslan just nu är att jag aldrig mer vill äta.

Vilken tur då att vi ska fira mig och Hanna imorgon, mat och glass/tårta. Vad ska man säga!? Jag kommer töja ut magsäcken!!


spännande

Bra dag. Började med ett löppass sen har jag bara legat ute i solen med Hanna och Fredrik. Trevligt. Var iväg och tittade på lite fotboll men det blåste så jag åkte hem, ett stopp på Ica för lite godis. Behövs!

Nu är det tv som gäller och snart mat. En händelserik vecka väntar. Spännande vill jag lova!


ångest

Alltså helvete, verkligheten börjar komma ikapp mig nu. Veckan som kommer ger mig FET ångest. För det första så fyller vi år och just nu vill jag inte bli en dag äldre. Prov som har gått sämst ska jag få tillbaka.

Sen på lördag ska jag göra något helstört. Finner inga ord egentligen! Hjärnan går på högvarv för första gången på ett par månader. Men jag ska nog sova nu om jag kan. Morgonlöpning imorgon, sen ska jag ätaaaaaa :) luddigt inlägg men ja, lite så som livet är. Jag är hungrig också, bra om man ska träna innan frukost. Not.


exklusivt

Skön lördag ändå. Ett bra träningspass som hjärtat och lungor behövde! Nu cola och Ekwall exklusivt (eller nåt sånt heter det). Får se om hockeypojkarna säger något bra?!


similar


man skulle kunna säga att min beslutsångest har tagit över igen. Nu är den svåra frågan om det ska bli tempopass eller backintervaller i ny backe. Tror på det sistnämnda för att det blåser så mycket men jag vill lova att dom båda är lika jobbiga.

Jag har fått i mig frulle och några godisbitar. Godisgrisen i mig har kommit fram kan jag säga! Är en sucker för sötsaker, speciellt smågodis och kakor. Tror på det där att när man tränar så mycket som jag gör att det inte är någon fara att käka godis nån gång i veckan. Bara det gör ju att man vill ta i lite extra när man tränar!! (:
Nuuu ska jag ladda upp lite här, sen resten av dagen ska jag inte göra någonting. Dricka cola, äta melon och godis. Kanske morot också.

image description
image description
vad säger ni? Lika solglajjor nästan. Mina är lite större och mitt rum har ett annat ljus. Ser ut som ett spöke.

Sommar/Summer

Nu börjar sommaren närma sig och då är det dags för solglasögon. Hittade ett par på MQ idag för ett rimligt pris som passade helt okej. Ni får godkänna, tumme upp eller tumme ner? :)

https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/1177818/images/2012/pic_201234295.jpg" class="image">


energi

Har precis gjort det jag trodde var omöjligt. Att äta sig mätt på godis. Det var gott så länge det varade, men nu ligger det lagrat i kroppen som energi. Det behövs ibland!

Imorgon väntar intervallpass och på söndag morgonträning för att tömma depåerna för att sedan kunna fylla på dom. Får se om jag orkar det :) men nu ska jag se klart på bb sen lägga mig i sängen och titta på nåt annat program! Ska bli skönt att sova efter det, trött chey här!!


Paus

Efter ett par timmars plugg så tog jag en liten paus med allt vad det innebär! En ruta mörk choklad råkade jag smaska i mig, kvalitetschoklad som vi säger!

Nu ska jag strax titta på bb och sova lite. Imorgon väntar ett par timmar prov och sen en spanskalektion. Efter det finns det en risk att det blir godisinköp... Stallet när vi kommer hem och ja sen får vi se om jag somnar vid 7 eller 8 ;)


Kul torsdag

Detta kommer min torsdagskväll bestå av. Kul!


10

Blä blä blä, dags att ta fram företagsekonomin igen. Den där boken ger mig rysningar, men det är bara för att det är så jääävla ologiskt och svårt. Eller så är det jag som inte fattar nåt?!

Dags att plugga lite nu tror jag. Har faktiskt städat OCH bytt sängkläder. Duktigt. 10 poäng om Tony Irving hade fått bestämma!


ångest

Har tittat på väderprognosen för imorgon och det ska bli fint då också, så jag hade tänkt att lufta mina hilfiger förstår ni. Kvällen har alltså spenderats med ett ljusrosa nagellack som just nu sitter på mina 9 tånaglar. Den 10e "nageln" fick jag måla ändå, bara för att det inte ska se cp ut på långt håll. Det kommer ju säkert gå bort imorgon när jag ska träna innan skolan och tån kommer bli röd och ful... Menmen, sånt är livet!

Uppstigning 05.30 imorgon, jobbigt innan men skönt efter. Något som ger mig ångest är skolan. Jag vet att jag kommer få prov tillbaka inom en snar framtid (kanske imorgon, denna veckan iaf!) som det har gått så sjukt dåligt på att jag inte ens vill veta. Blääää! Nu ska jag snart stänga fönstret och sova! Godnatt!


love

När jag kom hem från stallet så var det bara att slänga av sig kläderna och lägga sig i solen. Inte ens en bikini gick jag upp för att hämta! Desperat efter solen.

Just precis nu blev jag sjukt sugen på godis och Liseberg. Snart dags. Måste hitta en bra dag för det bara! Jaja, nu ska jag fortsätta vara sugen på godis och vara halvt död, älskar pollen. Nästan lika mycket som skolan, men bara nästan!


120501

Lite för fint väder för att vara i stallet, men runt halv 11 sticker jag dit. Då får jag ett par timmar i solen här hemma, blir skönt!

Nu big brother!


RSS 2.0