Tandis.... Varför så svårt? När det kan vara lätt!

Jaa, nu är jag här igen...

Jag hade tänkt att inte säga till mamma eller pappa att jag skulle till tandläkaren imorrn. Men så snckade jag med en kompis på msn. Vi skulle beskriva varandra med 5 ord. Hon hade med b.la. anvsvarsfull.. Då va det bara att ta denna kropp och hasa sig ner för at kolla vilken tid jag skulle dit. 10.20 stå det, well. Det är väl bara att gå tänker jag... Jag känner dock på mig att jag har ett hål, för att jag har haft ont i en tand :( tråkigt. Men det går ju att laga.. Inte skulle jag ha något emot om dom tänker lägga i lite plast i mina tänder, då dom är gropiga och dt lätt fastnar små rester i tänderna. På så sätt har jag (&hanna) lättare att få hål. Jag hatar det. Men jag kan tycka att hos tandläkaren så är det ganska soft, jag vet inte varför. Jag har alltid en känsla i kroppen att det här går nog bra, skulle det inte göra det.. Det är väl inte hela världen.. Det finns mycker mer annat som skulle kunna vara så mycket värre.

Men ändå kanske inte, om jag tänker efter. Vad är det för något som betyder nåt för mig i livet? Vad gör just dig glad? Fundera på det. Kanske skulle du kunna beskriva dig själv med 5 ord, 5ord som betyder nåt för dig. Något bra, för varför ska vi se ner på varandra när vi har så många bra sidor?! Varför har vissa ätstörningar? Varför skär sig några? Varför är nån annan deprimerad? Varför har någon annan panikattacker?
Är det för att alla älskar dom och älskar dom? Antagligen inte. Men är det något att skämmas över? Nej. vi är som vi är... Men varför göra livet så jobbigt när det kan vara så lätt!!!

Nu blev jag djup, men tänk en extra gång innan du säger det där till din bästa vän...  Tänk på 5 ord som beskriver henne, 5 bra upplyftande ord !!!

Men ialafall...
Jag läste ju ut boken idag oxå. Jag tänkte hur den skulle kunna fortsätta när jag satt och läste det mest spännande i boken. Men det blev inte så som jag föreställde det. Det va lite kul faktikst. Och lärorikt., för fan vilken bra bok det va... Eftersom jag själv kan tänka mig in den situasionen...

Nej nu ska jag inte tära på erat tålamod. Imorgon kommer nog upperingen från min sida bli lite dålig. Men och andra sidan har jag updaterat riktigt bra dom senaste dagarna tycker jag....

 // Elin♥


Sikta högt, man vinner inget om man inte tar något...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0