Året var 2011

Tänkte få ihop lite vad det här fina året har erbjudit, enjoy!


Januari, Februari & Mars
Tre månader som var väldigt mellanting eftersom ingenting speciellt hände. Nyår spenderades med finaste vännerna och den självklara nyårskyssen blev av även för mig som nyss hade "dumpat" en kille. Skolan började igen och jag var glad över det eftersom jag fick träffa min klass igen. Under den här tiden började jag även umgås mer och mer med den bästa vännen jag haft. Om jag kollar i arkivet så hände inte det så mycket mer än skolan de här månaderna, och vad jag minns så har arkivet rätt. Några bilder kommer iaf, eller typ två bilder på mig. Fast det är ju väldigt roligt.. ELLER?


nyår


randomdag...


April, Maj & Juni
April var faktiskt en rolig månad minns jag! Eller det hände saker så att säga.. Jag minns att vi hade idrott och spelade handboll fast det inte gick så bra för mig. Det slutade med en spricka i lillfingret, jo men visst vettni' så blev det. Det var även under den här månaden som Elin och Amanda överraskade mig med en resa till Göteborg och liseberg. Väldigt uppskattat!


bild 1&2: fingret
bild 3: nöjd Hanna efter att ha läst brevet om överraskningen

Maj blev en tråkig månad om man ser till olika händelser. Det roligaste som hände måste nog varit när jag och Elin fyllde år. Jag firade tillsammans med en annan kompis och massor av vänner. Riktigt lyckat. Det var även här som jag träffade en kille som kom att bli en av mina bättre vänner. Kan inte vara annat än nöjd!

jag var nöjd över att fylla år

några av alla fina

Juni var en månad som var bra på alla möjliga sätt... Den började med att vi hade ledigt från skolan eftersom det var studiedagar och allt sånt. Första helgen spenderades hos en kompis med ett härligt gäng! Kvällen slutade inte lika bra för alla, men vi hade i alla fall trevligt. Vissa har nog fortfarande ångest, andra vet nog inte ens vad de gjorde. Det man inte vet mår man inte dåligt av.. Juni fortsatte bra med skolslut och bra betyg. I Juni stod även jobb på schemat. Väldigt bra arbetskamrater, tack för tre fina veckor! Under den här månaden fyllde även bästa Eveline år, och hon ställde till med ett prinsesskalas!


från den fina kvällen


från jobbet


prinsessor

Juli, Augusti & September
Juli var en månad som jag hade väntat på eftersom det var då som sommarlovet började på riktigt. Det var även här som jag och Amanda umgicks varje dag och jag lärde känna henne som jag aldrig har känt en person förut. Det är sjukt hur bra man kan känna en person, det är antagligen något som inte kommer hända igen på väldigt länge. Vi hittade på mycket, bland annat tog vi oss en tur till Stockholm och våra sommarkvällar såg ut som följande...


I slutet av den här månaden blev det även poolhäng med andra vänner...


Det blev Augusti och sommaren började närma sig slutet och det kom vi på. Så jag, Elin och Amanda tog oss ytterligare en tur till Göteborg och Liseberg. Mycket mer än så hände inte. Skolan började igen och jag var ute varje helg fram till att skolan började, och helger efter att skolan hade börjat. Det resulterade i mycket bra.

vädret i Göteborg sög, men vi fick ragg på Liseberg...

Vi kände oss enamna när vi stod i kön och detta kömys var igång.. Bara kul när det är en själv som myser..

Låt mig fatta mig kort om September månad. Det var en månad som var väldigt bra men samtidigt den jobbigaste månaden på bra jävla länge. Har sällan mått så dåligt som under den här månaden. Finner inte mycket positivt. Låter bilden från den här månaden visa:


Oktober, November & December
Även Oktober var en mellanmånad, inte lika dålig som September utan nu började det gå uppåt och jag fick lite distans till det tråkiga och en viss F kom in mer i bilden, vilket jag är glad över. Under den här månaden hade vi ett bildprojekt med foto. Jag valde att at bilder på mig och Elin som ni har sett lite resultat på, bland annat i vår header..


November var även den en månad som man bara klarade av, om jag inte minns fel så hade vi ett lov under den här månaden? Det var väl typ det...

DECEMBER
Här är vi nu och ja, jag tänker igenom året och inser att jag har lärt mig väldigt mycket både om mig själv och om andra. Jag vet vad jag har gjort fel och jag vet vad jag har gjort rätt. Men jag vet också att jag är väldigt lycklig just nu med alla i min omgivning. Något som jag också är lycklig över är att vi imorgon vid den här tiden snart har landat på ett ställe som är bra mycket varmare än Sverige. Nu lämnar jag 2011 efter mig och påbörjar 2012!!!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0