i'm so pissed

Jag gick in på Lindas blogg som vanligt för att kolla och det har tydligen varit en jävla massa spekulationer om hon och "J" har gjort slut. Visst jag kan förstå att man som läsare frågar och att hon bara svarar att allt är som vanligt mellan dom. Men privatliv är privatliv och man behöver, eller ska inte dela med sig av allt.
Men nu till saken jag gick in och läste kommentarer till inlägget där hon skrev att hon och "J" har det underbart på deras semester och allt är som det ska mellan dom och det har det alltid varit. 
Då ser jag en kommentar som det står "Du förtjänar ensamhet din äckliga hora!". Jag blir så jävla förbannad när jag ser sånt, vad fan har Linda gjort till den personen som skrev det där? Jo förmodligen ingenting, hon verkar väldigt snäll och positiv som person. Avundsjuka jävel säger jag bara. 
Sånt här får mig att tänka, vill jag verkligen blogga när det kan komma in kommentarer som den? Nej men det vill man ju inte (konstigt att jämföra Karlstads största och en av dom största med våran blogg men ändå). Så jag ville bara få ur mig lite ilska. 

Vad tycker ni? tell me!


bild från google


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0