alive

Jo men vi lever faktiskt, jag är dock hela jävla slut. Vaknade klockan 9(!!!!!) imorse för jag var så trött så jag somnade nog halv1 inatt. Hoppas på bra sömn inatt bara (Y)
Men dagen har varit bra iaf utom att jag inte hade någon ork kvar alls på slutet, men vi gick hem med 12 stämplar iaf. Helt klart godkänt!

Imorgon börjar skolan igen, det är blandande känslor. Älskar att vara med mina kompisar men vissa lektioner vill jag bara stryka och aldrig i mitt liv ha igen. Nu låter jag inte alls positiv här känner jag, men en sak ska ni veta 

Och det är att man blir verkligen glad av era supersnälla kommentarer vi får :)♥



fint :)

Nu är denna dagen slut snart och det är jag grymt glad över faktiskt, för imorgon kommer det en ny dag. haha, det ni! ;)
För att inte skämta till det så behöver jag nog sova och inte gå upp för sent imorgon för jag HATAR att inte kunna somna på söndagar och jag ÄLSKAR att sova. Menar, vem gör inte det?

Och imorgon ska vi till Boda Borg också så vi kommer inte blogga förrens på kvällen men ni ska nog överleva utan problem hoppas jag :) ♥



HATAAA!!!!

som ni ser på rubriken så hatar jag något och det är när blogg.se inte fungerar. Blir galen på det ju! Sen gillar jag inte det nya utseendet. 

För att vara positiv så kan jag ju berätta att klänningen i inlägget under är från NELLY.COM. Så nu vet ni det, kika in där så hittar ni antagligen mycket som ni vill ha :)

Jag är väldigt inne på att klicka hem grejer via internet just nu men det har man inte råd med så nu är det stopp med det. Men måste visa detta armband från www.chique.se/


200kr , men jävlar vad snyggt (Y)

doll



Detta är ingenting jag skulle tacka nej till, :))

update: från nelly.com

kommer bli grymt!



Godmorgon!

Jag tänkte bara säga att jag kommer ta en liten "bloggpaus". Ni har ju märkt att min uppdatering ar varit ganska dålig den senaste veckan...  Jag kommer lixom inte på nåt att skriva om!!!

Men idag blir det ialafall stallet och imorn Boda Borg, SOM jag längtar. Jag, Hanna & Ida SKA vinna... Jag skulle kunna bryta benen om det skulle vara så.  Nån som har missat att jag är tyvlingsmänniska?!

Jag känner adrenalinet nu.. Fan va grymt!!! Nu ska jag svara på kommentarerna, som jag inte har gjort på 2 dagar ;-)


(frågan är bara hur jag ska klara av alla baciller som finns där inne?, ja det återstår att see!)

levande

hihi, jag lovar att vi lever även om det inte blev alls aktivt igår alltså. Vi hade stallet och sen var några här på middag efter det så krachade både jag och Elin i våra sängar :)

Idag har jag tackat nej till en rolig grej som vi blev erbjudna, tyvärr. Eftersom det handlade om tvillingar måste båda vilja, men nu har Elin sagt nej till 2 liknande saker så nästa gång så ska hon säga ja annars blir jag så in åt helvete sur alltså. Så vi får se om det kommer nya erbjudanden. 

Den här veckan har varit ganska lugn och vi firar det med en lugn fredagskväll (Y). 



godnatt



är vad jag säger nu. Måste ha lite sömn, sen så ska jag skriva engelskaläxan oxå, iof så är den ju till fredag. Kan ju skriva den imorn kom jag på, då kan jag få lite hjälp oxå...

Jag glömde KDD (kan du detta?, boken heter så) i skolan. Den är till imorn, BRA Elin, bra jobbat!

Nej, imorn blir det stallet för första ggn på 4 dagar för mig. Men det ska nog bli nice, mkt snö bara....  Har inte så mycket mer att säga än: SOV SÅ SÖTT!


snöstorm & kul

Det är väl inte bara här som det har kommit typ 1 dm snö idag? För att bli lite irriterad på vädret så ska det ju egentligen bli varmare och varmare för varje dag som sommaren (kändes bra att säga sommar) kommer nära. Men så verkar inte fallet vara verkar det som. Blir lite putt på detta ju!!!

En sak som var väldigt rolig idag var en sak som min no lärare gjorde. Trodde jag skulle skratta ihjäl mig alltså.
Hon är en tant på typ 60 bast kanske? Hon är rynkig i ansiktet och ni kan inte föreställa er hur hon ser ut men iaf. Vi skulle jobba om spektrum och kolla i ett par ascoola glasögon typ. Sen så släcker hon alla lampor (en skulle vara tänd)
då frågar en i min klass såhär;
Daniel - Jasså Harriet, vad händer nu?
Harriet - hehe, ja nu ska vi ha lite sex och samlevnad ;)
Daniel - ojojoj, Harriet
Då får hela klassen ett skrattanfall, jag har tänkt på det hela dagen och kommer förmodligen tänka på det varje gång jag ser henne i framtiden och har lektioner med henne :p

Det kanske inte var så kul för er, men jag och min klass tyckte att det var råkul :D

kärkek vi första ögonkastet...



....  skulle man nog kunna säga om detta:






http://www.bagsandfashion.com/

Andra Avenyn

Andra Avenyn har verkligen ryckt upp sig tycker jag, det blir bara bättre och bättre för varje säsong. Det är bra :)
Blir spännande också, är helt fast i det nu ju (Y).

Men snart ska jag mästerkocken (hehe) laga lite mat till mig & Elin som pluggar, hör på det ni. Mamma jobbar borta idag, pappa jobbar borta den här veckan och våran bror är inte hemma så vi är ensamma med våran kissekatt. Jag sitter och sjunger lite westlife, hjälp!!!!

är lite skakis också pga ett intressant erbjudande vi fick idag, kan nog inte säga så mycket då inget är spikat ännu.

Men ha det så trevligt medans jag gör lite mamma scans köttbullar eller annat exclusivt ;)


våran kissemiss Pepsi


lite långt...



hejj igen!

Jag har haft lite tråkigt faktikst just nu, så jag gick in på converse.com. För att testa göra mina egna converse, dom blev rosa och om jag skulle beställa dom så skulle det nog kosta runt 1000. Helt klart värt det, men det känns inte rätt på nåt vis... 

Men det är nog för att jag är starkt emot den gamla modellen av Converse, för att jag har hört att det är små stackars barn som sitter och gör dom. Sen så får dom typ ingen lön, oxå tar företaget alla pengar..  Det är väl deras grej, men jag köper den inte...  Dock den nya modellen är riktigt snygg... Men jag vet inte jag.. Hanna ska ju köpa dom så jag kommer ju köpa andra skor, SÅKLART!

Hanna sa igår: men tänk på dom stackars fåren som är i dina uggs... hahha.. Jag tänkte bara, men det är ju inte några stackars barn som arbetar med det. Sen så hoppas jag inte att dom gör illa djuren när dom tar ullen...  (ioförsig så har jag en dunjacka kom jag på, med största sannolikhet så är det nog en stackars fågel som har blivit av med fjädrarna)


barnarbete, nejtack. Men dessa tror jag faktikst inte att små barn gör, för dt är väl inte ens tyg?


älskade skor!!! :)

(långt inlägg, men vi hörs imorgon. Nu ska jag plugga!!!!)

ogilla

Nu har jag fan kämpat för att komma in på blogg.se. Det är så drygt när det inte fungerar!!!
En fråga som kommer upp ibland bland kommentarerna är hur gamla vi är och vi är 15år, födda 94 :)

Ett annat önskemål som kom upp för någon dag sen eller något sånt är bild på outfits. Jag kan berätta att vi ser inte speciellt roliga ut en tråkig skolvecka mitt i vintern ;). Men jag tog en bild imorse för ni ska veta hur det kan se ut...


ser sne ut, men alltså så kan det se ut :)

musik & sport



Heyyy,

Jag känner att jag inte har varit så snabb idag faktikst...  Men ialafall.... Har ju svarat¨på alla kommentarer ialafall... 

hmm. jag har inget intressant att skriva faktikst...  Va lite trött imorse på bussen till skolan, men jag skulle ALDRIG somna på bussen till skolan... hahah.. 
 Jag funderar på att måla naglarna innan Mästarnas Mästare, bäst program. Efter Made in sweden, såklart...  Kanske för att jag älskar musik och sport gillar jag "bara"...


jag trodde aldrig

att jag skulle köpa ett par converse och det har jag inte gjort ÄN heller. Men är sugen alltså



måste ju sova!



Godnatt gott folk säger jag nu...

Egentligen ska jag hålla mig uppe lite längre, väntar på en kompis. Men va fan. jag måste ju sova =) 

Jag får helt enkelt skicka sms till henne....  Sen så kan jag passa på att säga att jag inte har nåt emot mc donalds, jag hatar bara deras mat.... Har ni nån gång tänkt på hur den smakar?

Usch, när man gick i 7an och levde på stan och satt på donken 24/7.. Vilket liv. hahah ... 

Vi hörs imorgon igen!!


det va såhär som man såg ut när man hängde på donken...  Tur att man förrändras :D

knåpar

jag sitter och försöker knåpa ihop ett litet inlägg men har suddat allt flera gånger nu alltså. INTE OKEJ. 
Fryser gör jag faktiskt om händerna också, för att klaga lite till för där ligger jag i lä så behöver jag sova mycket. Men jag orkar inte sova -.-' . Inte tid med sånt, det är ju bara 24 timmar på ett dygn. Undra vem fan som kom på det? dumma den



facebook, HATA!



nejj, nu ska jag pallra mig ner i huset och laga lite mat.. Men innan så vill jag meddela att jag är mkt trött på att facebook inte fungerar som det ska...  JAG FÅR DDAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAMMMPPPP!





sen så va det riktigt länge sedan jag åt här. Men det smakar ju piss att äta där oxå så ;-)



Varför så upprörd?



Heyyy! (jag tänkte säga godmorgon!!!!)

Hemma efter en alderles för lång dag i skolan, men jag vet att morgondagen är längre och det gör mig inte mer lycklig!

Jag sitter och ser på AFV, men det är faktikst inte så underhållande som det brukar vara...  Jag sitter mest och funderar på vad för mat jag ska bjuda Hanna på....  Stuvade makaroner? Nääe, det är för svårt för mig, allt bara bränner fast, fyyy va jobbigt... 

Hmmm.. Tacka vet jag Mamma Scans kötbullar ;-)....  Men helt ärligt så vet jag inte vad jag kommer bjuda på...


Okej att hon håller i korv där. Men ni ser till höger. Köttbullar...  Varför ser hon så upprörd ut för??!?!?!?!

lite bloggar....



Sådär, då va denna helgen över... Herregud så fort tiden går. Men jag hoppas som vanligt på en slapp vecka, som alltid!

Sen så har jag tittat på lite bloggar nu och jag stör mig på dom som gör följande:


Försöker provocera, trots att dom inte kan det...

Apar efter andra, använder andras uttryck, osv...

Men jag älskar bloggar som har följande:

Egna åsikter, (bara att det inte blir FÖR mycket)

Videoblogg.....

snygg design och bilder i en bra mängd!

Vi ses imorn babes, eller vi hörs...haha... Ha en bra dag!


hmm.. måste välja kläder nu =)


6 bilder, 3 år...



Jag sa ju att ni skulle få se lite gamla bilder....  Så ni får väl se ngra då... :)


vääääääääldigt gammal!!!!!!!  (ser ni inte hir jag ser ut eller?! :O) 3år sen typ! (om inte mer?)


2 år sen tror jag...


1½ år sen..


1 år sen.... (typ.) konstig bild, men jaja..


½ år sen....


1 vecka sen...

Jaaa, såå nu ser ni vilken förändring det har varit..  till det bättre som tur är!  Nu ska jag göra mig lite varm choklad och svara på kommentarerna..


H: vad tänker du när...

VAD TÄNKER DU PÅ NÄR DU LÄSER  ORDET....

Grönt: gräs
Sockervadd: sommaren och nöjesfält ;) 
Ost: sälen med Hanna med familj
Frukt: äpple
Sex: eh, samma sak som du tror jag :$
Alkohol: sprit
TV-shop: tråkigt
Pyssel: Alexandra
Skräckfilm: creep
Kusin: Frida, ;)
Skitfilm: våra filmer vi gjorde i 6an 
Humor: johanna
Paris Hilton: rosa
Dricka: cola
Jesus: han finns inte
Doft: vad luktar det?
Julen: rött
Varmt: SOMMAR
Pizza: skolan
Blod: rött
Skönt: sängen
Begravning: usch
Gott: socker
Bröllop: min kusin
Kärlek: *pirr i magen*
Mardröm: drömer jag aldrig
Sommar: tänk om...
Äckligt: ---
Djurpark: kolmården

lika frisk



Heyyyy :)

Fasen va slapp dag det har varit...  Jag har lixom ätit, tittat på tv, spelat wii, ätit lite till och skickat sms... Ja och suttit här, såklart!

Smsen är nog det roligaste tror jag... Men är man inte helt frisk och smsar nån som är ungefär lika frisk så blir det inte alltid så jätte seriöst. Men bor man 50 mil ifrån varandra så är det faktikst inte så lätt..

Nu ska jag svara på kommentarerna, lyssna på musik, smsa en kompis och sen titta på tv!
det är blåsningen idag va?


hahahahhah, jag dör... Denna bilden är nog tagen 07 typ. hahahah,..  Lägger upp fler äldre bilder senXD


wii

Elin sa att hon ville spela wii, jag sa okej. Så nu ska jag gå och spela wii med henne, haha. Rockigt som fan eller hur?
Blir det tennis vägrar jag, känner inte för det idag. Men resultatet kommer antagligen upp sen ;)



värsta dagen


Idag är det söndag och den värsta dagen på veckan eftersom det är skola imorn...

Mitt tips för er en söndag är ett väääldigt enkelt tips!

Gör så lite som möjligt och gå upp tidigt så ni kan somna på kvällen. För det brukar jag ha poblem med!

Ha en bra dag!!!


100124



Heyy och godmorgon för er som inte är vakna...

Jag har som vanligt inte så mkt att säga nu faktikst....  Kan ju säga att jag inte kommer röra mig så väldigt många meter idag, hahah...

Sen så om ni såg på Americas Next Top Model (ANTM) säsong 10, så vann ju Whitney som är en "plus-size-model"...  Men jag måste säga att hon är sjukt snygg... 

Nu ska jag svara på kommentarerna :D


Whitney längst ut till vänster...


H. 2010 test

TESTET SOM TESTAR 2010


Fyra frågor om förhållanden


Är du singel? ahrå 
Tror du på kärlek vid första ögonkastet? mja
Hur många har du varit kär i? 1
Är du kär just nu? näej ;)



Tio frågor om dig själv

Fullständigt namn? Hanna 
När fyller du år? 10 maj
Några piercingar? öronen
Vad har du på dig just nu? mjukis & linne. ;)
Vilken årstid är bäst? våren & sommaren
Hur ser den perfekta morgonen ut för dig? sovmorgon, sol ute, sitta på altanen och äta en frukost i lugn och ro själv sen bara softa :)
Vad tycker du mest om hos dig själv? oj, haha. Ingen aning faktiskt, 
Vad är du bra på? det mesta. skoja! men jag är rätt bra på att få det stökigt i mitt rum :)
Vem älskar du mest på denna jorden? fan vilken fråga, men min familj såklart & mina närmsta vänner :)<3
Sover du hellre själv än tillsammans med någon? Tillsammans



10 frågor om dina vänner


Vem vet allt om dig? Johanna, Alexandra, Helena & Eveline vet en hel del ;)
Vem är den roligaste av dina vänner? typ alla mina vänner är ju roliga, tillsammans är dom typ parlamentet utan manus :DD
Vem är snyggast av dina vänner? alla är fan snygga ju :)
Vem är mest partyprisse? hahah, ingen kommentar. Ni vet vilka ni är, 
Vem är den du helst har filmkväll med? det var ett tag sen jag & Alexandra hade det :). Men helst alla ju


10 Frågor om din familj

Vem står dig närmast? Elin

Har du bra kontakt med båda dina föräldrar? helt okej :))
Vem är farligast i din familj? måste nog vara våran katt :o
Vem ser roligast ut i din familj? alla ser jävligt roliga ut
Vem är coolast? jag, ofc. haha x)
Har ni något husdjur? aa, en katt
Vem har du mest gemensamt med? men Elin
Vem står för underhållningen? vi ungdomar, haha ;)
Vem sover du oftast med? mig själv
Roligaste kvällen med familjemedlem? Elin eller Karl (Y)



10 frågor om idag


Vad har du gjort? sovit, vaknat, ätit, tittat på tv, stallet, duschat, datorn
Har du varit glad idag? både och. när man tänker på vissa saker blir man ju förbannad
Har du varit ledsen idag? nej
Har du gjort något bra idag? jaa
Vad ska du göra nu? vet inte, film kanske?
Har du gjort något dåligt idag? näej
Vad har du ätit idag? olika
Har du duschat idag? Japp
Är du trött nu? lite sliten
Vad händer imorn? måste nog städa, HATA! sen vet jag inte, fixa naglarna ;)

Annat


Går du i skolan? aa
Har du varit i skolan idag? Ne
Hur mår du just nu? bra tack, själv?
Har du piercat dig själv någon gång? nee


Telefon/mobil

Vem ringde dig senast? Johanna L
Vem ringde du senast? Patik, av misstag så det gills inte. Men antagligen Mum
Vem sms:a till dig senast? Totte
Vem sms:a du till senast? Totte

Övrigt


Är du hungrig nu? nej
Vad är klockan nu just nu? 23:29
Vilka sidor på Internet är du inne på just nu? youtube, blogg.se



Familj

Hur länge sen var det du träffa din morsa? nyss
Hur länge sen var det du träffa din farsa? nyss


H: hemklickat!


bikini 129 & 99 kr


t-shirt 39.90kr


t-shirt 79kr

ni visste kanske inte att..?



Såhär på lördagen så ska ni få reda på lite saker som ni kankse inte visste om mig, (eller oss. Får se om jag kommer på nåt... ;-)


Vi båda har simtränat som ni vet, men jag (Elin) blev erbjuden att vara med i en elitsatsande grupp. Men jag tackade nej...  Jag ångrar det faktikst idag... 

Jag har haft hål i öronen, men tog ur dom för ett par år sedan. Har nickelallgeri, tyvärr!!!

Vi båda har väldigt lätt för att få hål i tänderna. Men det är inte något problem just nu, men vi kan bara säga att plast i tänderna är det bästa som finns!!!!

Jag är väldigt flygrädd, medans Hanna mer än gärna flyger flygplan. Hon är inte rädd alls!!!

Jag är bäst på att komma på "billekar", hahah. Vi har kul när vi åker bil. Man kan b.la. testa att göra en mongomin mot bilen som man kör om. Det är aaas kul :D hahhahaha xD (fan va cp jag är)

Sådär, kommer inte på mer just nu... 


Hanna, på väg till Gbg ;-)   (smygbild, Hanna har ngra på mig som är BÄST!!!.)


H. örongodis

vi fortsätter med sinnen idag, nu är det musik ni ska lyssna på :))
enjoy



jaghjärtaforever




God, jag skulle kunna flytta till USA bara för att kunna besöka forever21 varje dag och bara titta... Eller köpa oxå, men titta skulle räcka för mig!!!


nästan som den på h&m,, men denna tilltalar mig mer =)


:)

    

hur snygg är den inte på lixom? :)


hahaha, ni ser va dt är va ? ;-)

Nu ska jag duscha... Fan så underbart, idag är för övrigt en "ingenting är bra dag"... Jag är inte sugen på mat och alla kläder är obekväma...hahah =)


stallet nästa...



Sådär, nu bär det av till stallet om en liten stund.. Så vi kommer völ hem om ett tag, svarar på alla kommentarerna då oxå...

Hoppas att eran dag blir bra :)


Worys


Tracy :)

H: bra H&M!


Det är farligt att kolla på sommarkläder nu för det får jag bara inte köpa än, men titta det får man faktiskt :)


små mini-shorts för typ 70spänn (y)


gulligt linne för 120spänn tror jag? :D


snygg randig tröja som jag MÅSTE köpa, haha. typ basplagg. 70spänn 


tygskor för 129spänn (y)


jag har fastnat för paljetter, och nu såg jag en bikini som ser mycket liten ut på bilden. Men en sån vill jag HA! :D

Sluggo

 


Heter hunden som många av er tyckte va söt, så nu får ni lite bilder på honom...






Han är en Jack Russel Terrier...  (hoppas att jag stavade rätt där. haha)

 


100123



Godmorgon på er!

Nu är jag tillbaka och ska svara på kommentarerna, jag svarade på en igår. Men sen fick dt räcka. Jag va tvungen att sova riktigt mycket inatt, det blev nog nästan 11h...  Är lite stolt :)

Hur är det med er? Med mig är det ganksa bra nu, det va behövligt att vila lite... 

Sen så ska vi till stallet lite senare IDAG!

Nu ska jag svara på kommentarer..

 


H. inte som vanligt

Jag vet att vi inte alls har bloggat som vanligt idag men jag har inte heller varit mig själv dom senaste dagarna.
Men nu säger jag godnatt till er iaf på bloggen och ni kan ju somna till den här låten :)

svar på kommentarer kommer när Elin är tillbaka imorgon igen så håll ut :)



vi lever

Nu har jag varvat ner i några timmar vilket behövdes efter den här veckan :)
Men bara så ni vet så lever vi, haha. Vilken tur va? ;)

Nu gör man inte alls mycket, känner mig riktigt seg idag faktiskt. Trött, vill bara liksom sova i flera dygn. Någon som joinar kanske? 



stämning

Jag har tända ljus på mitt rum nu, haha. Låter inte alls som mig faktiskt men det blir typ ett lugn i rummet. Borde kanske köpa doftljus också? ;)

Nej men skulle nog säga att jag lever och att jag ska plugga alla glosor snart, so'n får lämnas in med 30/33 uppgifter gjorda. Svenskan har jag tränat på två gånger, jag kommer vara svinnervös ju :P.
Vilket roligt liv jag har, plugg liksom (y)

Men ni får säga till om ni vill läsa om något speciellt, om tvillingar syftar jag på nu då :))


sen är det dags för att sova lite ;)

växla ner...



Det är inte okej att skriva inlägg när jag har paus...

men jag va bara tvungen, det har blivit till ett beroende typ. Men jag tänkte bara meddela att det inte kommer att komma ett enda inlägg från mig imorgon. Jag måste vila... 

När man känner sig trött och man kommer bryta ihop om 7sek så är det nog dags att växla ner tror jag..

Ha det bäst! !:)


( blicken gör mig rädd :O )


paus



Heyy!!


tänkte bara säga att det blir en liten paus för mig nu... Måste få vila upp mig lite, men vi hörs nog imorn kväll. Jag kommer svara på alla kommentarer, såklart!!!

Anledningen är den att jag känner att jag egentligen inte orkar, jag är trött 24/7 och ingentings känns bra egentligen. Men jaja...  Nu ska jag göra min engelska läxa, förklara 4 ord... Sen ska jag nog se på tv och svara på kommentarer. Puss på er sötisar!!! :) <3


detta är det enda som skulle kunna få mig att må riktigt bra faktikst.. (och självklart underbara Sofia som är helt underbar och alltid lyssnar, så hon får mig redan att må lite bättre!)

putt

jag blev lite putt när jag gick in på bloggen och såg att Elin tycker att jag uppdaterar dåligt, gör ju vad jag kan ^^. Den är faktiskt inte mitt liv, tro det eller ej ;)

Nej men jag har faktiskt pluggat hela eftermiddagen idag, eller sen jag kom hem vid typ 4 iaf. Den där jävla so'n alltså. Är fortfarande inte riktigt klar. Men har 35 glosor också i 2 olika språk. FINT.

För att vara positiv kan jag ju säga att det är "made in sweden" klockan 21 på tv4 (y)





jag hoppas att...



Nooo, nu är det dags för sängen.. Imorgon väntar en ganksa slapp dag i skolan...  Men jag klagar inte på slappa dagar, kanske ska man har slappa kläder oxå? mjooo. jag tror nog det....

Såå, nu HOPPAS jag på att Hanna börjar uppdatera som vanligt igen, för jag orkar inte sitta och skriva massa inlägg oxå har inte hon skrivit på 2½ dagar lxm, inte så roligt. Spec inte när man har bloggen TILLSAMMANS!!!!!!

Men men, jag måste sova nu. För annars dör jag. Det känns ungefär som om jag har "gått in i väggen" lite... Inte för att jag har gjort det innan, men jag förstår känslan...  Allt är bara jobbigt och äckligt, BLÄÄÄ! :(


får se om jag tar mig mod och lägger upp gamla bilder imorn, om jag orkar. Allt känns så jobbigt nu !!! :O

nya tröjan

Jag fick ju iaf min t-shirt och då kan jag faktiskt visa den tycker jag. Den är vrinskön (y)


såhär hade jag den idag, med ett linne under :)


detta funkar ju också, kanske inte mitt i vintern men (y)

helt frisk

Även om jag inte har skrivit någonting så är jag HELT frisk, lite ont i huvudet men så blir det på veckorna när man har en ångvält efter sig som är negativ men that's life ;). 
För att jag ska vara lite positiv så dunkar jag en låt som är såååå himla bra.(fan vad töntig jag lät)
Jag kan bara be er att njuta :)
OCH Joakim lackleggingsen var för korta, men bild kommer om det kommer ett par i större storlek ;)





åh nej!!!



hahaha, nu ska ni få se en bild som ni kommer skratta åt.. Jag gör det varje ggn jag ser den, kolla blicken lxm :O  (och näsan ska vi inte prata om!!!)


bilden är tagen typ innan jag ska sova...  hahhahaha

100120



hejj!


Lite dålig uppdatering, men sånt är livet. Jag ska duscha typ jätte snart, sen så ska jag ta ett äpple och gå upp hit och svara på kommentarer sen plugga...Vilket liv ;-)

Kan ju meddela att det inte har skett något med Hanna... Om ni undrar så har jag FOBI för att spy typ, usch och fy...  Inte roligt alltså!!!'

Hoppas att eran dag har varit toppen :)


gååååå och lägg dig!!!!



Hejhejhej!

Nu är vi hemma och Hanna kläckte ur sig, "jag vågar nästan inte säga det men jag mår nästan lite illa, men inte så mkt"... Jag bara,. "GÅ OCH LÄGG DIG, GÅÅÅÅÅ OCH LÄGG DIG, NUUUUU!"... 

Jaaa, nu ska jag gå in i karantän, ellervad det heter... Ska nog svara på lite kommentarer innan, men GLÖM INTE ATT TVÄTTA HÄNDERNA GOTT FOLK!!!!! Ni vill ju inte bli sjuka =)


skriver imorn när vi kommer hem från stallet... Pussis på er sötisar!! :)

100119



Heyyy :)

Jag ser att det finns kommentarer att svara på, men det tar jag snart hand om!

För nu har jag hunnit äta lite, plugga lite och lyssnar på musik.. Hanna lyssnar på dom där små ojkarna som sjunger, HEEEELA TIDEN!!! Det är grymt jobbigt, hon måste lära sig. Men jag har hört Rihanna lite, faktikst....

Hon ska för övrigt locka håret på mig snart, samtidigt som det är bondi beach och som jag svarar på kommentarerna... Det blir lixom allt i ett där...  Men vi är effektiva. Hoppas att det blir lika snyggt som det blir på henne när jag gör...

Våra kläder från nelly kom idag oxå, GAH! SNYGGARE OCH SKÖNARE JEANS FINNS INTE. KÖP FRÅN D.BRAND. NI KOMMER INTE ATT ÅNGRA ER!!!!


dom är snyggare på, gah. I´m in love!!!! :D

(ska bort halv 7 föresten., eller 6 ska vi nog bort. ojoj. skyyyyyna Elin. Kanske inte hinner svara på alla kommentarer bara så att ni vet)

anledningen...



Jahaja...  Det är typ nu som kvällen slutar för mig, jag har pluggat (gjort klart hemkunskapsläxan) och fått i mig lite varm choklad.... Jag tror att jag ska försöka att skippa det några dagar framöver. Men anledningen till att jag dricker det är för att jag nästan aldrig dricker mjölk, och när jag dricket varm choklad så får jag i min mjölk...

Så enkelt är det!

Imorgon så kommer det vara sämst uppdatering, vi ska fira en som fyller år..  Det är sista födelsedagen på länge, sen är det bara 19:e februari som det är ett födelsedagsbarn... höhö, vem får ni väl veta  då :)

Jaa. nu blir det sängen. Svarar på kommentarerna imorgon när vi kommer hem, eller nåt.. Måste plugga oxå, men Hanna kan ju skriva :O


5 saker...



...  som ni kanske inte visste om mig?

Jag älskar varm choklad och skulle kunna leva på det...

Jag lyssnar på musik 50% av min vakna tid typ...

Jag har en kompis som jag träffade en gång, sen så blev vi typ jätte bra vänner. Det sa lxm, klick. ni vet?

Jag har alltid tyckt att det är lite jobbigt att duscha, men dt är skönt som fan..

Jag gillar verkligen INTE marsipan....

Jag pratar alderles för mycket, det finns inget stopp...

Jag älskar skor, men det visste ni nog redan?

Jag tycker själv att jag är en hejare på att gå i high heels, knepet är att ta det lugnt och inte ta för stora kliv. Man vill väl inte se ut som en älg heller ;-)


bara för att han är så söt :)

Fick inspiration HÄR ifrån..

100118



Hejjsan :D

Jag har pluggat därför har jag inte skrivit nåt. Idag har dt varit ganska slappt i skolan, en helt vanlig måndag, dock stör so lektionen mig. Historia lixom, jag somnar :)

TACK, för alla söta kommentarer i det förra inlägget, man blir ju som rörd till tårar nästan... Svarar på kommentarerna senare, för nu ser jag på boni beach. höhö, jaa, det gör jag ;-)


jaa, boni va det jaa...  hahaha

jag under 2009



Jävlar. just när man ska svara på kommentarer så blir internet så jäääääävla segt. Men dom underbara kommentarerna är ju bra ialafall... Jag hade tänkt att ni ska få se lite bilder på mig under året som har gått. (fan för dig Hanna om du publicerar ett inlägg 3sek efter mig!!!!)


juni...


juli....


augusti...


oktober...


i början av december, med musik i öronen ;-)


slutet av december... 

Sådär har jag sett ut under andra halvan av 2009... Man förrändras lite ialafall kan jag ju säga!!!


jämför


hittade bilden som inte ljuset blev fuckat på och såhär ser den ut :)

och mina ögon är GRÖNA som ni ser här ^^

ögonfärg?

ja jag har tittat på bilder och insett att mina ögon ändrar lite färg x). eller aa ljuset är väl annorlunda


här är dom som ni kan se gröna
svårt att se att jag har mascara här också, har nog bara böjt fransarna men vet inte

på den här bilden hände det något med ljuset så ögonfärgen & hårfärgen blev konstig som ni kan se

och här har jag också en annorlunda färg, men jag säger att jag har gröna :)

inte så stor chans...



hahah, jag satt och tänkte på denna underbara människa precis innan jag skulle svara på kommentarerna. Sen så ser jag att hon hade kommenterat.. haha, vad är chansen lixom?! Men och andra sidan så kan man ju undra vad chansen på att man ska få kontakt med nån som bor 50 mil bort och inse att man är sjukt lika till sättet... 

Inte så stor chans, men ändå :)

Men till en annan sak... Jag saknar värmen, inte det lilla heller.. Kan inte nån bara ta mig ifrån skolan och till nåt varmt ställe?!


bondi kanske? :)




ja men dom här gör det ju inte värre... Nån som ska med till Australien? ;-)


sommar


vore bra nu alltså!  Hittade bilder på kamera från när vi hade den lilla hunden Sluggo hos oss i sommras






gissa varför vi skrattade tills vi låg vikta dubbelt åt den sista bilden? ;)

100117



Heyyy!

Jag har fortfarande ingenting att skriva......  Men jag tycker egentligen att Hanna är lite seg med uppdateringen. Okej, hon har ingen bärbar dator, men det går ju faktikst att skriva nåt ändå...

Det är nog dels därför som jag inte kan skriva nåt. Jag blir lite trött på att blogga ibland, för att jag gör dt så mkt.

Så nu ska jag svara på kommentarerna och längta tbx till sommaren!!! Vad saknar ni mest med sommaren?


jag skulle vilja



Alltså, jag har verkligen ingenting att skriva...  Kommer verkligen inte på nåt, jag sitter bara och är inställd på att jeansen som vi beställde igår inte finns kvar. Men dom är snygga!

Har verkligen ingeting att skriva, bloggtorka kanske?

Just nu så skulle jag vilja ligga på Bondi Beach och steka sönder!!! Vart skulle ni vilja vara nu?

Blä, vi stryker detta och går och lägger oss. Imorgon vaknar vi upp och tar en fet kopp med varm choklad! Låter som en bra början på en söndag tkr jag!!!

   

jeansen som är så sjukt snygga... 

Godnatt sötisar<3 :)


H. vi kör på samma

för nu kommer ytterligare en lista för fan vad tråkigt jag börjar få!!!



Den/det senaste:


Du åt? ett popcorn xp
Du drack? hallonsoda 
Du kramade? alexandra
Du tittade på tv med ? mami&elin
Du satt vid datorn med? mig själv
Du sov med?
Helena, eller a mig själv
Du skrattade med?
Elin
Du brottades med? det var ett tag sen
Vad ska du göra imorrn?
inte alls mycket, skulle till en och fika tydligen 
vad har du gjort idag? varit i stallet
Va det kul? ja
Vad vill du ha? kul

Vad har du för mkt av? massa crap i rummet
Är du singel? ja
Är du kär? who know ?
Vad vill du göra nu? klart den här listan
planer till helgen? är ju bara en dag kvar ju
har du mer en 5 tröjor? aa
Har du mer en 2 byxor? ja
Vill du sova nu?
ne


Kryssa i för det som stämmer in på dig:
Ensamvarg:
[ ] Du går ofta runt och undrar vart alla är
[ ] Du har ingen familj
[ ] Du kollar alltid på porr
[x] Du umgås hellre med datorn än tvn
[ ] Du har inte vart ute på veckor
[ ] Du är osocial
Antal: 1


cpbarn:
[x] Du är barnslig
[ ] Det sista du åt var bebismat, och det är det ända du äter
[ ] Skolsköterskan har ringt hem till dina föräldrar för att tala om att dina kulor har trillat ner
[ ] Du tycker du ser bra ut
[ ] Du säger emot när dina kompisar säger att du inte gör det
[ ] Du börjar tappa förståndet
[ ] Du fiser ofta
[ ] Du äter alla insekter du kommer över
Antal:1

Självförtroendes karma:
[ ] Alla älskar dig
[/] Du älskar kändisars utseende (endel är ju jobbigt snygga)
[ ] Om någon säger att du är ful, då vet du att du är ful
[ ] Du skulle aldrig kunna vara med i en sport för du är för dålig
[ ] Du småfnissar åt dina kompisar för de vet inte att du vill döda dom
Antal:½

Rock-typ:
[ ] du dricker bärs på vardagar
[ ] du har svart hår
[x] du bär ofta svarta kläder
[ ] du diggar alla låtar med feta solon
[ ] du lever efter mottot "Rock n Roll"
[ ] du skulle hemskt gärna vilja vara Bon jovi
Antal:1

Militär: 
[ ] Du säger ofta givakt
[ ] Du använder k-pist till att döda flugor
[ ] Du har krigsmålning när du är ute i skogen
[ ] Du säger ofta whitepower
[ ] Du bär alltid en morakniv i bältet
[ ] Du älskar rambo
Antal: 0

Tönt:
[ ] Du älskar att plugga och sånt skit
[ ] Du kan allting om allt ( tycker du )
[ ] Du ser ut som en gris, men är duktig på matte
[ ] Du bryr dig inte om ditt sexliv
[ ] Du älskar jobbet, eftersom man får lära sig saker
Antal: 0


Kärlek, vänner, familj & liv:
Är du kär? vem vet sa jag ju?

Är du tillsammans med nån? nej

Har du varit tillsammans med någon?
ja
Har du fått nya vänner den här månaden? ne
Vill du ha fler vänner? bra vänner ja
Har du för många vänner? mina vänner är bäst

Är du ovän med någon? ovän & ovän
Är dina föräldrar fortfarande gifta?
aldrig varit
Är dina föräldrar skilda? nej
Har du riktiga syskon? ja

Trivs du i din familj? den är la bra
Hur många bor du med? 4st xp. mama,papa,bror&syster
Är du lycklig? som fan



random

det var ett tag sen med en lista så nu fick det bli en random lista, se om ni får reda på något nytt. Annars frågar ni bara :)



1. Hur gammal är du om fem år? oj hmm, 20
2. Vem var den sista du träffade? Det måste varit mamma
3. Hur lång är du? 164
4. Vilken var den senaste film du sett? oj, linas kvällsbok x)
5. Vem ringde du senast? mi madre
6. Hur löd ditt senaste sms och till vem? "haha, hur vet du? :)<3"
7. Vad är dagens planer? göra så lite som möjligt
8. Föredrar du att ringa eller skicka sms? sms :). Ibland att ringa  
9. Är dina föräldrar gifta, sambos eller skilda? sambos
10. När såg du senast din mamma? förut
11. Vilken ögonfärg har du? gröna, kan lägga upp bild sen
12. När vaknade du idag? 11
13. Har du någon gång hittat en katt? Haha, nej xp
14. Vilken är din favoritplats? alla platser med mina fina vänner
15. Vilken plats föredrar du minst? vet inte, besöker väl inte platser jag inte tkr om heller !;)
16. Var tror du att du befinner dig om tio år? det märker vi då
17. Vad skrämde dig som barn? att sova ensam, haha x)
18. Vem fick dig att skratta senast? öhm, något på tv'n
19. Är du för ung för att äga vinylskivor? ehm, hehe^^
20. Har du stationär eller bärbar dator? en stationär just nu :(. Har en bärbar oxå men internet funkar inte
21. Sover du med eller utan kläder på dig? olika ^^
22. Hur många kuddar har du i sängen? fyra
23. Hur många landskap har du bott i? 1
24. Har du någon gång spytt på fyllan? noo
25. Föredrar du skor, strumpor eller barfota? Skor, men barfota på sommaren eller flipflops
26. Är du social? med dom jag känner ja :)
27. Vilken är din favoritglass? tkr om många glassar
28. Vad skulle du göra om du vann en miljon? resa, spara, shoppa
29. Tycker du om kinamat? jaråå
30. Tycker du om kaffe? Nej, eller fasen längesen jag smakade
31. Vad dricker du till frukost? inget
32. Sover du på någon särskild sida? vänster eller mage
33. Kan du spela poker? ja
34. Tycker du om att mysa? finns inget bättre nästan
35. Är du en beroendemänniska? hur är en sån människa?
36. Känner du någon med samma födelsedag som din? ja, konstigt va?
37. Vill du ha barn? Ja, men no yet
38. Kan du några andra språk än svenska? Ja, såklart
39. Har du någonsin åkt ambulans? Nix, pepparpeppar
40. Föredrar du havet eller en pool? HAVET 
41. Vad spenderar du helst pengar på? kläder & mat
42. Äger du dyra smycken? näej, inte så värst.
43. Har du någon gång testat narkotika? nix
44. Vad var det senaste du stoppade i munnen? en liten morotsbit
45. Vem är den roligaste människan du känner? Alexander i min klass är bra rolig alltså, men jag skrattar ALLTID med 3 av mina närmsta vänner och ni veta vilka ni är :)
46. Välj ett ärr på din kropp? ett på tummen, vet inte hur jag ska förklara att jag fick det? XP
47. Vad har du för ringsignal? vibrator
48. Har du kvar klädesplagg sen du var liten? nej, men mamma eller pappa kanske har
49. Flirtar du mycket? näej
50. Vart togs din profilbild för din blogg? har ingen ;d
51. Kan du byta olja på bilen? hur tänkte du att jag skulle kunna det? xp
52. Har du fått fortkörningsböter? inget körkort ju 
53. Vilken var den senaste bok du läste? 14 år till salu
54. Läser du dagstidningen? metro brukar det bli i skolan, och hemma när den kommer :d
55. Prenumererar du på någon veckotidning? nej.
56. Dansar du i bilen? Haha, nej. eller ibland om det kommer en bra låt
57. Vilken radiostation lyssnade du på senast? rixfm
58. Vad var det senaste du krafsade ner på ett papper? hur mycket buss kostar
59. När var du i kyrkan senast? hm, julavslutning i skolan. sorry, men gillar inte kyrkor
60. Vilka personer utmanar du? alla som känner för det :)

hur kommer det sig?



Jag känner bara för att säga att jag älskar allt och alla. Men så är tyvärr inte fallet... Kanske är det för att det är ledigt, jag har tränat (svettats som en gris, för er som undrar), får förhoppningsvis träningsvärk, klippt av naglarna lite och lyssnar på livets gåva (ej från gud).

Eller livets gåva är glass & jordgubbar. Musik är fan lika bra typ, men folk kan ju sjunga, då kan det ju lösas...

Så nu gott folk tycker jag att ni ska ta och leva livet lite och glöm inte att pengar INTE gör en lycklig! Det är bara så, för hur kommer det sig att dom som har det lite sämre ställt är sjukt lyckliga alltid och dom som har det lite bättre ställt oftast inte är så lyckiga?(som det ser ut)

(Jag tror att det är för att dom som har det lite sämre ställt uppskattar livet mer och ser inga problem. Dom som har det bättre ställt ser ner på alla, och tror att dom är bäst, men när dom har fått fötterna på jorden så inser dom att pengar betyder inte lycka!!!!)

Detta blev ett FÖR långt inlägg, men jag orkar inte bry mig för nu ska jag duscha sen svara på resten av kommentarerna!!!

glömmer inte lika lätt



Jahapp. Nu är det dags för oss att börja röra oss mot stallet.. Jag längtar efter att ha ridbyxor på mig, slippa alla dessa kläderna. Det är bara -2 här idag.. Underbart, men 25 grader hade inte suttit fel faktikst...

Vi hörs helt enkelt senare, Jag har märkt att många frågar om bloglovin. Jag lägger till dom bloggarna som jag tkr är bra och dom som kommenterar mkt här. För då glömmer man inte bloggen lika lätt!!


Worys


Tracy...

orättvis

Elin la in bilder på hästarna igår och på våran häst la hon in en inte så charmig bild, orättvist. 
just därför kommer andra bilder på honom nu ! :)







om du har tråkigt...



..... Så kan du göra följande:

Vända bak-och-fram på alla kexchoklad i en affär...

Klä ut sig till Mumintrollet första dagen på jobbet

Fejka legitimationen så att man blir yngre och får leva längre

Svara i telefon när det inte ringer

Göra inbrott på ett dagis för att få bygga med lego ända tills polisen kommer och hämtar dig

Jaa, där har ni lite saker att göra om ni har tråkigt nån dag ;-)


100116



Hej på er!

Jag tog en liten sovmorgon från bloggen om man säger så... 

Idag ska vi som jag sa igår till stallet. Men innan det så ska jag ha svarat på kommentarerna, fixat med naglarna och ha sett på tv... Vi ska till stallet runt 2 och nu är klockan 11.25...

jag står i valet och kvalet om jag ska klippa av naglarna lite. Tror det, för dom är lite slitna. Jaja, nu ska jag svara på kommentarerna!!

 


orkade inte leta en ny bild...


hoppas på...



haha. jag är så fantastiskt trött så jag ska börja röra mig lite smått mot sängen. Svarar på alla kommentarer imorgon, så att ni inte tror att jag struntar i dom.. Det är bara lilla jag som behöver as mkt sömn och hoppas på att vakna typ 3 eller 4 inatt av att vara as pigg.. Eller vakna 7 imorn och tro att det är skola...  DET ÄR UNDERBART!

Imorgon väntar stallet, och "slappdag"....  Har förberett till lite skratt inlägg imorn oxå.. Synd att jag inte kan tidsinställa!!!


gullet :)


charmtrollet

Kan ju passa på att säga att det är två OLIKA hästar på bilderna. Förra ggn så trodde ni att det va samma häst.. Ni ser ju att den översta bilden, så är det den snyggaste och bästa hästen ;-)


någon?

Det kanske är någon eller några av er som är utsatta (det kan man väl säga?) för telefonförsäljare, här får ni 14 tips på hur du kan bli av med dom. Eller iaf få dom att lägga på ;)

  1. Försäljaren: (Presenterar sej)
    Du: -Vänta lite, jag ska bara byta telefon...
    *Klick*
    Om de ringer upp igen, bara upprepa...

  2. Om dom vill låna ut pengar, så berätta att du just begärt dig själv i konkurs och att du verkligen skulle behöva lite pengar.

  3. Om dom börjar med att säga "Hur mår du idag?" svara, "Varför vill du veta det?" Eller så kan du säga "Vad glad jag är att du frågade, därför att ingen verkar bry sig nuförtiden och jag har så många problem, min ischias blir bara värre, mina ögonfransar trillar av, min hund dog precis...." När de försöker sälja igen så fortsätt bara att prata om dina problem.

  4. Om dom säger att det är Anders Andersson från XYZ företaget så be dom bokstavera sitt namn, be dem sedan bokstavera företagets namn, fråga var företaget finns. Fortsätt att fråga personliga frågor eller frågor om företaget så länge som behövs.

  5. Denna fungerar bäst om du är kille:
    Telefonförsäljare:
    - Hej, mitt namn är Hanna och jag företräder Buffel & Båg....
    Du:
    - Häng kvar en sekund....(Några sekunders paus)
    Okej, (prata med hes, sexig röst) Vad har du på dig?

  6. Gör några glädjetjut och låt glad och överraskad. "Hanna!! Är det verkligen du? Kära nån! Hanna, hur har du det?" Förhoppningsvis så får Hanna ett par sekunders huvudbry medan hon försöker komma på vem i hela friden du är och hur ni känner varandra.

  7. Säg "Nej" upprepade gånger. Se till att varje nej inte låter likadant och fortsätt att mala på även när dom pratar. Detta är roligast om du klarar av att hålla på tills dom lägger på.

  8. Om RödaKorset ringer och undrar om du kan ställa upp som jourhavande kompis, svara med den mest olyckliga röst du kan uppbringa: "Jag har inga vänner, vill du bli min?"

  9. Om dom tvättar mattor: "Går det att tvätta bort blod? Jaha. Men getblod eller MÄNNISKOblod då?"

  10. Låt personen säga allt sitt och ge endast nödvändiga svar som "Jaha", "Verkligen", "Spännande!". Sen när de undrar om du vill köpa produkten eller tjänsten, så fråga om dom vill gifta sig med dig.

  11. Säg att du jobbar för samma företag.
    Exempel:
    Telefonförsäljare:
    - Hej, det är Nisse från Bonniers.
    Du:
    - Bonniers!! Oj, dom jobbar jag också för! Var ringer du ifrån?
    Telefonförsäljare:
    - Öhhh.. Uppsala.
    Du:
    - Häftigt, så det sitter ett gäng där. Hur är affärerna/vädret? Synd att företaget har en policy som hindrar att vi säljer till anställda. Äsch, Vi hörs!

  12. Svara telefonen. Så fort du inser att det är en telefonförsäljare lägg luren ifrån dig och skrik "Ahhhh.... Hjälp!" Lägg sedan på.

  13. Säg till telefonförsäljaren:
    - Tyvärr, jag kan inte prata just nu, men kan inte jag få ditt hemnummer så kan jag ringa när jag har bättre tid.
    När dom lite besvärat svarar att de inte kan ge ut sitt hemnummer säg:
    - Jag förstår, du vill inte att främlingar ringer hem till dig! Nu vet du hur jag känner det.

  14. Säg till försäljaren när han ringer;
    - Min tid är dyrbar, jag tar 500 kr i timmen, du kommer att behöva mitt bankkontonummer (räkna upp siffrorna, helst flera gånger och be dem läsa upp det). Okej, fick du med det? Jag tar tid från och med nu! Nå, vad vad det nu du ville...?


d.brand



Hanna har ju beställt ett par leggings och nån tröja... Jag tig med ett par jeans, som jag nu såg va slut i min storlek, men det va dom inte förut. Sen så är det ju inte första ggn som en beställning skulle krångla för min del. Jag har klickat hem ett par skor från gojane istället för från nelly för att dom tog slut på nelly.. (sen fick dom in dom igen, fast att dom sa att dom inte skulle få det)




Dessa är säkert för lång i benen som alla andra jeans är. Förutom h&ms, dom är bäst i längden. Men miss 60 sitter jävligt bra oxå...  höhö... (H&M har lite konstiga strl, sen så kan jag även säga att det är en jäääätte risk att beställa jeans från nätet)

H. beställning?

Funderar på en beställning av dessa sakerna....


Wet Look Leggings SEK 199, Rare Fashion - NELLY.COM Torn Long Top SEK 95, Only - NELLY.COM
199 för lackleggingsen och 99 för tröjan (:


20.49 update - BESÄLLT! :D

ingenting



Hey hey!

Jag har verkligen ingenting att skriva om...  Förutom att jag vill bort från sverige. Det verkar Amir oxå vilja, men eftersom han tjänar så mkt så kan han ju åka nånstans eller hur? Sen så går jag i skolan och det hindrar mig ganksa så mkt. Men han är ju ledig om dagarna...  Så stick iväg för fan!

Jag sa till mamma, att om hon frågar om vi ska flytta till nåt varmt ställe, så kommer jag inte ens fundera på saken. Utan bara packa väskorna... Känner ni samma sak?


svarar på kommentarerna om ngra min...


SMISK

är vad jag ska ha, haha. Bloggar ingenting alls kom jag just på. Inteokej!
Men har faktiskt ganska mycket just nu, min so lärare dödade oss nästan igår med saker att göra. Men sånt är ju trevligt, NOT!

Men jag sitter här med lockat hår och sjunger lite, hoppas att jag plågar många med min fantastiskt vackra stämma :). Nej men det är bra musik jag lyssnar på^^

tänker lite på våran lilla pålle också, han var liksom astrött förut när vi hade ridit klart vilket inte är likt han !!



bikini



En sak som jag SKA köpa innan sommaren (har ett tag på mig) är ännu en bikini... Jag har varit inne på gojane.com och kollat...Hittade inte så mkt..  bara 2 st. Men ni får ändå se dom! Vart kan jag hitta snygga bikinis? (förutom på nelly)





 

Dessa kostar runt. 20$..


100114



Heyy :)

Vääldigt sen uppdatering, men vi har varit i stallet och sen så har jag gjort mat.. Duktig flicka, hemmafru, ja kalla det vad ni vill ;-)

Jag ska ialafall hoppa in i duschen, men först kolla lite bloggar... Sen senare blir det bästa Made in Sweden. Jag har längtat efter det som fan :O

Svarar på kommentarerna sen, nu Yaiya i öronen och bloggar... Mitt liv är BÄST!




blir så glad!



Nu alla glada är det dags för mig att säga, godnatt... Imorgon väntar en inte allt för jobbig dag i skolan, dock orkar jag inte gå dit, som vanligt... 

Imorgon blir det stallet oxå, så räkna inte med uppdatering så tidigt... Men ni får ha det så bra och kolla inlägget under. Så får ni er kanske ett gott skratt?

Blir så glad för era söta kommentarer, en som va lite nere som blev glad när hon hade sett bilderna... Awh, det är nästan så att det kommer en liten tår här.. Dags för sängen!
Ha en bra dag!




Jag, lika söt på båda bilderna. Ellehur?  Själv gillar jag den andra bilden mest ;-)


pinsamt...



mjooo, jag är så fruktansvärt trött på denna vintern nu och att det är så kallt... Sånu hoppas jag att ni blir lite varma när ni ser dessan bilderna... Alltså, att ni skrattar så att ni blir varma ....


"bakom kulisserna"... Hanna sovandes!!!


jag är bara för söt känner jag ;-)


smajjjl :)


ahhahah, mitt ansiktsuttryck på denna bilden ska vi inte tala om. Sen så ser jag riktigt liten ut, förutom den högra armen...  Men bilden gör så att jag vill gå tbx dit, och en molnfri himmel...GAH!!!!

Nu är det lika bra att sluta innan jag drömmer mig bort... Men lite bilder såhär på kvällen är aldrig fel!

H:in looove

på riktigt har jag gått och blivit kär i några som sjunger olika saker på youtube, så BRAAAAA!!!!
Tycker dock synd om resten av huset som får höra mig sjunga :)



galen...


ja men hej! Jag har varit ½ sek från att slänga datorn i golvet minst 3ggr, blogg.se fick genast för sig att inga bloggar skulle fungera... Sånt gör mig GALEN!

Samma sak när man ska skriva E men skriver A, eller tvärt om. Det går mig på nerverna så jävla mycket!!!

Annars så va det helt okej i skolan, men nu vill jag bara till sängen känner jag...  Jag är lite irriterad för jag har inte fått i mig nån varm choklad.. och nu fick mamma för sig att sätta igång dammsugaren, jag får PSYYYYK!

Tror att jag ska fortsätta se på Bondi beach, så hörs vi sen!


awh, jag saknar henne. Vill ha henne i min säng tror jag... (är det detta som kallas att man "blir kär" i en häst?)


jag laddar inför...



God kväll!

Hur har kvällen varit? Min har varit så jävla underbar och bäst... Men nu ska jag gå mot sängen hade jag tänkt och klockan är 10 typ...

Imorgon väntar en lååång dag i skolan... Blä på det, men den är inte så jobbig... haha... Sen blir det att åka hem och plugga lite kanske, såklart bondi beach... Jag ska till Australien nån gång under mitt liv, då blir det boni direkt. Till alla snygga lifeguards :D

Nu sitter jag bara och snackar skit... Ni får ha en underbar onsdag. Det ska jag försöka ha... Jag laddar inför en idrottslektion imorgon bitti !!! ;-)


svaren!



hahahha, det är så kul att läsa igenom era svar när ni gissar på gissningstävlingarna.. Denna gången så va det ganska svårt, men ni får svaren här ialafall!

1. Jag (Elin) fick mobil först!

2. Hanna läser spanska som b-språk...

3. Hanna har brutit ett godislöfte.. (när vi va mindre, men jag kommer ihåg det)

4. Jag (Elin) skaffade facebook först...

5. Hanna har rekordet på wii sports (bowling). ett poäng över mig!!

nu kan ni kolla  hur många rätt ni hade :D


denna bilden såg bara så härlig ut!


tips?



Sådär, nu efter ett dygns ledighet så är jag tillbaka, inte lika stark som förut. Men nästan.... Anledningen är ingen speciell, utan det blev bara lite för mycket, och jag kan inte säga nej...  typ så...

Men men...  Under detta dygnet så har jag inte gjort nåt, bara slappat. hahah... Kul liv lixom, i skolan gå det frammåt. Men idag trodde jag för en sekund att jag skulle ta två steg tillbaka och ett frammåt...  Så sjukt trött, men men.. Det är bara att gå och lägga sig tidigare...

Svaret på gissningstävlingen komer senare!!!!


älska H&Ms vår & sommar kollektion...  Dock letar jag efter ännu en bikini. Så jag är öppen för förslag och tips!

WTC

Just nu är det ju bodie beach på tv400 men jag skriver ihop något snabbt, sitter nämnligen på den stationära datorn!!!!! Måste ju lämna tillbaka den bärbara, men det får bli att köpa en egen snart. Om inte allt för lång tid.

Men nu sitter jag med min svenska som jag berättade om igår eller när det var och den ska jag fortsätta med sen kan jag ju berätta lite för er om WTC. 



bdb

Ni som har bilddagbok har säkert sett denna listan någon gång ;D. Men för er andra och ja alla så gör jag den :')



Vad gjorde du igår?: Var i stallet om jag inte minns fel ;d
Har du ett eget rum?: ja
Är du kåt just nu?: nono ;)
Tycker du om stjärnor?: ehm, inget speciellt ;)
Vad ser du om du tittar bakom dig?: vägg
Gillar du att baka?: mja, ibland
Föredrar du blondiner före brunetter? båda är ju snyggt, men drar mig nog till brunetter när dt gäller killar. Men blondiner kan ju oxå se bra ut
Hur många kontakter har du på bdb?: ingen aning, runt 80 kanske
Har du varit inne på snyggast.se?: ja någon gång
Har du skurit dig?
nee
Älskar du någon just nu?: jaa
Vad åt du senast: hmm, food
Brukar du skriva fel på tangentbordet?: lite för ofta
Finns det någon du hatar?: jorå
Har du druckit?: ja
Har du varit otrogen?: never
Vad ska du göra i helgen?: jag vet inte än ;o
Vill du dö?: Nejdu

Har du någongång ägt en plastros?: minns inte?
Tycker du om att teckna?: nej, är så dålig på det
Har du ljugit?: ja
Vad vill du bli när du blir stor?: vet inte än men någonting med människor, alltså jobba med människor x)
Har du tittat på melodifestivalen? Ja
I så fall, vem hejade du på?: lägger inte sånt på minnet 
Gillar du mat?: ibland
Hur lång är du?: 1.64 typ
Har du hål i öronen?: ja
Hur mycket är klockan?: 19:11
Har du en tjej/kille?: nej
Har du något slags nitarmband?: nej inte än ;D
Är din säng bäddad?: nej, aldrig fan!
Vad är ditt smeknamn?: flera olika!
Hur många bilddagböcker har du haft?: uno
Vad är din dröm just nu?: vill ha mina drömmar för mig själv :)
Varför gör du den här saken?: har tråkigt
Har du en teve i huset?: ja
Vilken är bästa låten just nu?: jag är fast i "halo", alla möjliga versioner
Har du blivit sviken?: mja
Vilken klass går du i?: 9a

Har du varit olyckligt kä
r? yes
Tänker du göra klart det här testet?: ja, 
Största sorg just nu?: tänker jag ju inte säga, haha ;o.
Största glädje just nu?: Att mina vänner är så superbra !!!!!
Vem skulle du dö för?: någon speciell
vilken är din favoritfilm?: wtf, new moon <3
den starkaste du vet?: pippi, haha nej men vet inte
vad är det snyggaste på dig?: ehm, tkr inte om sånt här. Men mina högra ögonfransar x)
Hur mycket är klockan nu då?: 19:19
brukar du göra smileys?: alltid typ
Hur många palestina-sjalar äger du?: ingen ^^
Vad hatar du mest?: oärliga personer, inge kul
Vad har du på dig för kläder nu?: tights, linne & tunika
Har du tappat kontakten med någon du verkligen saknar? ja
Vill du gråta?: ja, haha
Fryser du ofta?: Alltid känns det som
tycker du att du är söt?: näej :$
Äger du en papperskorg?: ja , HAHAHA
Har du ett landställe?: nej bättre att bo där xp
Vad tänker du göra när du är klar med den här listan?: kolla fb ;d
tror du på kärlek vid första ögonkastet?: ja, 
Har du en morgonrock?: nej
Vem litar du mest på?: helena, johanna, eveline, alexandra & emelie.




update: kan ju säga att det inte är något allvarligt med Elin heller, hon mår nog bättre nu (:



återkommer...



Är inte riktigt mitt vanliga jag... Så jag kommer att gå i ide ett tag... Typ nån dag, men kommer att svara på alla kommentarer idag.... Men återkommer imorgon igen..

Hoppas att ni respekterar det! Hoppas att skolan har varit bra och att det är superbra med er!

<3


plugg

Nu märker man att skolan här börjat, haha! När man kommer hem är det läxor eller annat skolarbete som gäller dom dagarna vi inte har stallet. Just nu tänkte jag försöka sätta mig med lite svenska. Få fram lite grejer om world trade center vilket inte borde vara så svårt. Svårare är det att svenska sakerna är i skolan så jag vet inte om något speciellt ska vara med. Men jag ska nog lösa det med lite Beyonce i öronen!



vem av oss....?



Jag är lite trött, och har ännu en gång lite ont i huvudet... Tror att min hjärna ropar SÖMN!!!
Men efetrsom det är skola imorn, så får ni en gissningstävling under tiden!

Denna gång ska ni gissa vem av oss som:

1. Fick mobil först?

2. Läser spanska som b-språk?

3. Har brutit ett godislöfte?

4. Skaffade facebook först?

5. Har rekordet på bowling på wii sports?

Nu har ni lite att fundera på. Ha det så bra i skolan alla underbara!


är jag helt ute och cyklar?

Heyy babes!

Jag har inte hunnit skriva så mkt idag, som ni förstår...  Inte har jag hunnit svara på kommentarer heller... Så nu ska ni få en liten uppdatering...

När jag trillade av hästen så skadade jag handleden, fick kanske en spricka eller nåt. Så ni inte tror att jag bara fick lite ont :O

Jag har kollat bloggar, och stör mig på dom som ska visa upp sina kläder och verkligen säga att denna tröjan kostade 1500, för att typ skryta. Detta gäller små bloggare. Jag tycker att det är fruktansvärt störande och sen så vill dom väl kanske försöka provocera på nåt dåligt vis? 
(det funkar på mig, jag blir lite trött faktiskt)
 
Visst, jag kan hålla med om att en tröja från MQ kanske håller längre än en från H&M. Men man skriver kanske inte att tröjan från H&M kostade 149. Men man skriver att tröjan från MQ kostade 899...  

Eller är jag helt ute och cyklar?

Nu ska jag svara på kommentarer... (sry för långt inlägg!) 


H: record

ja för fy fan vad snabb jag har varit idag alltså, jag har duschat och ätit på 30 min ;o. Helt otroligt, nu ska jag börja fixa mig för ett till litet kalas eller vad man säger? Men han fyller 20!!!

Vill inte starta något till bråk med Elin ang inlägget under, men hon sa till mig att inte skriva igår ;). Men så kan det vara. Blir tråkigt för er att läsa om vi ska hålla på att klaga på varandra.

så vi kör på en favorit i repris



rätta svaret & det är inte lätt...



Då ska vi se då... Svaret på gårdagens gissningstävling kommer nu!

Det rätta svaret va nr. 4. Hästen fick ryck och jag trillade av och skadade handleden....

Den som hade rätt var: Linda!

Jag såg att Hanna va lite arg på mig... Men ska jag vara ärlig, så bryr jag mig inte! Hon ska inte komma och skriva det här, enda gången hon skriver på hela dagen. Jag tycker att det är jättefel! Hon kunde ju ialafall skrivit ngra inlägg under dagen. Det är vad jag tycker, men det är kanske så när man har blogg tsm, en ska göra allt under dagen, sen så kommer den andra och klagar på den som sköter allt.... Det är inte lätt alltså, när man inte sköter nåt! ;-)

Hoppas att ni får en bra dag, vi ska snart till stallet. Sen till våran kusin, därför kommer det att vara dålig uppdatering idag!


inte bra

jag vet att man inte ska blogga när man är arg, eller det sägs att man inte ska det men det skiter jag i just nu. haha.

Jag är jättearg på Elin vill bara typ slänga in henne i en vägg och hoppas på att hon får riktigt jävla ont. Hon vägrar låna ut en sak till mig men hon säger inte varför? Så mycket som jag lånar ut till henne, jag är den som förser henne med tidningar som hon kan läsa när hon vill. Men jag får inte låna en grej man ska ha under datorn? 
Det låter säkert jättelöjligt, men jag stör mig på det. Så nu är det slut med att Elin får låna tidningar utan att fråga. Dock kommer ju jag säga nej 90% av alla gångerna hon frågar men hon får faktiskt skylla sig själv !!!



godnatt



ojj oj!

Nu är det dags för mig att besöka sängen känner jag... Det har börja klia över typ hela kroppen och det är inte ett bra tecken kan jag ju säga... Nu är det bara att vänta på att man blir dödstrött och får ont i magen... Hahah, japp. det är en reaktion ja får ibland!


Svaret på gissningstävlingen kommer imorn! Det finns en/flera som har svarat rätt faktikst! Men jag säger inte vem/vilka som har gjort det...  För då kan ni andra gissa rätt! 


Imorn blir det stallet och fira kusin som fyller 20!!! Ingen bra uppdatering med andra ord!


vad hände sen?



Nu är det så att det är endel som har missat gissningstävlingarna som vi har haft.... Det är lika kul varje gång att se vad ni svarar.... Så nu är det dags igen!

Jag berättar en sak som har hänt, och ni gissar hur det slutar..

Vi va i stallet och en kompis red på "min" (Elins) häst... Den andra hästen va oxå med, men bara i grimma... Så jag tänkte att jag hoppar upp på den oxå går Hanna med brevid... Men nu kommer det...  Vad hände?...

1. Hästen flyttade på sig när jag skulle hoppa upp så jag fick försöka igen...

2. Jag kom upp och hästen fick ryck, men jag satt kvar!

3. Allt gick bra, vi travade (hästen sprang) tillochmed!

4. Hästen fick ryck och jag trillade av och skadade min handled....

Nu är det bara att gissa!!!


Hästen till höger (den vita) är våran foderhäst, som jag testade att hoppa upp på!


utmaning&utmanar


Jag har blivit utmanad av, Nathalie & Alexander...  Ska göra en liten lista!


VAD GJORDE DU FÖR 10ÅR SEDAN?
Då var jag 5 år, gick väl på dagis och skulle snart åka utomlands för första ggn :)

VAD GJORDE DU FÖR 1ÅR SEDAN?
Då va jag 14, gjorde väl inget spec skulle jag tro ...

FEM SNACKS DU GILLAR
1. Nötter
2. chips
3. Popcorn
4. godis (?)
5. glass, kanske?

FEM SÅNGER DU KAN HELA TEXTEN PÅ UTANTILL
Förutom barnsånger... typ. I'm yours, halo, bleeding love....  jaa.. haha.. typ..


FEM SAKER DU SKULLE GÖRA OM DU VAR MILJONÄR
1. Resa maaaaasssor!
2. Bygga drömhus i Sverige
3. Flytta utomlands
4. Shoppa
5. Spara.

FEM DÅLIGA VANOR
1. Skjuter upp saker allderles för mycket...
2. Använder lypsyl för mycket...
3. Spenderar alderles för mycket pengar ibland...
4. Beslutsångest!
5. Jag går och lägger mig alldeles för sent.

FEM SAKER DU GILLAR ATT GÖRA
1. Sova
2. Träffa underbara vänner...
3. Shoppa
4. Skratta
5. SOLA!

FEM SAKER DU ALDRIG SKULL KLÄ DIG I ELLER KÖPA
haha, jag vet inte faktikst...  Man ska lixom aldrig säga aldrig!

FAVORITLEKSAKER
1. Datorn
2. Mobilen
3. Mina skor...
4. vet inte
5. vet inte...


Jag utmanar! : Madde, LindaJennifer


Glömde säga, vi ska bort om ½ timme. (16.30)
Svarar på alla kommentarer och sånt när vi kommer hem igen. Ha det så bra! PUSS!

forever



Alltså, jag tycker att det är sjukt synd att denna underbara affär inte finns i sverige!!! Nå mer som tycker det?
Jag skulle kunna dö för den typ... 











så sant, så sant!!!

Det bästa av allt, det är inte dyrt!!! Det enda som är dyrt är frakten, sen kan man få betala tull eller nåt tror jag... Jag har bara beställt från gojane.com...  Där va frakten på 20 eller 30$, jag kommer inte ihåg.. hehe...

behövs ibland..



hey hey!

Nu mår jag lite bättre kan jag ju säga, sömn behövs ibland....  Jag tänkte bara säga att jag ska svara på kommentarer nu, sen kolla lite om typ forever har nåt dagen till ära? jaa. jag vet inte!

IDAG ska vi till våran kusin. Hans barn har fyllt år... Annars händer det inte så mycket faktikst... Jag ska måla naglarna typ oxå...

 


typ såhär ser jag ut idag...  Den rosa dressen kommer från BIK BOK!


nine-eleven

japp det är det jag ska göra min muntliga framställning om. Alltså world trade center. Så vad tror ni är det kul att lyssna på? Alltså intressant, jag kan ju inte ändra mig men alltså är det en bra sak att prata om ? :D



Svaret på gissningstävlingen är att Elin tycker minst om Bild & Engelska,
& det var ingen som gissade rätt heller, bättre lycka nästa gång. :)

alive

Jag lever faktiskt även om man inte skulle kunna tro det ibland !

Men första dagen i skolan idag och om jag ska vara ärlig så var det jobbigt. Inte alls kul heller faktiskt, eller jo att umgås med eliten slår allt annars ljuger jag men lektionerna sög rätt hårt ;). Spec matten, så sjukt tråkigt. Algebra eller något sådant heter det ska ni veta och det är inte superkul med massa x & y och skit ;o. 
Matte är inte mitt starka ämne direkt om man säger så ^^

Ikväll ska jag bara slappa eftersom hela släkten fyller år i helgen. Min kusins barn fyllde igår eller något och på söndag fyller en annan kusin 20. haha, soft ;o. Där blir det iaf kul ska jag lova ♥

Nu ska jag tjocka mig med lite godis framför tv'n.

eller en sak som var rolig eller rolig är den inte men en sak man ska berätta om på svenskan, skriver om det senare så får ni säga om det är bra eller dåligt?!

två ämnen...



Bättre sent än aldrig...  Jag ska nu tag tag i alla kommentarer! Men innan det, gissningstävling!


Som ni vet så hatar jag ju typ skolan... Men det är två ämnen som jag tycker lite mindre om.. Så nu ska ni få gissa vilka det är!

1. Engelska & NO

2. Bild & Matte

3. Hemkunskap & Svenska

4. Bild & Engelska

5. So & B-språk

Nu har ni lite att fundera på!


ont...



Heej!

Jag tänkte bara säga att jag har ganska ont i huvudet, så jag ska vila mig lite ifrån datorn lite...

Men jag återkommer igen om en timme typ.. (klockan 6) Då svarar jag även på kommentarerna!

Hoppas att ni har haft en underbar dag!


illa!



haha, ni ska bara veta hur trött jag är... Hade jag haft en cam så skulle ni ha fått sett...  Ögonen går i kors och stängs ibland... Klockan är lixom 21.15 nu...

Det är illa! Jag ska ta vara på min trötthet och gå och lägga mig. Välja kläder och sånt där annat jobbigt som man gör innan man ska till skolan.  Jag sitter och tittar på mina snygga naglar. haha.. Jag gjorde föresten inpackning i håret förut..  Det luktar jummie!

Men nu, sova. Det komer bli sämst uppdatering nu pojkar och flickor! Men det får ni helt enkelt leva med!


hmm, long time ago!
Imorn kommer en ny gissningstävling oxå svarar jag på kommentarerna då!

love


Hur fin & söt julklapp fick jag inte av Helena då? Blev superduper glad för den, :)♥

krångel

jag har inte kommit in på blogg.se på 1 timme ;o. vad händer liksom?

Jag är inte så överdrivet glad så tänkte att då är det inte kul att blogga och det blir inga bra inlägg heller :P.
Men ville säga att jag lever och att bion Avatar är verkligen hur bra som helst :)
Jag är ingen som gillar påhittade varelser och sånt i fantasivärlden. Men den här är faktiskt bra, gå och se den om ni inte har sett den :). Dock var den lite lång, så de sista 20 min var lite jobbiga att sitta men det gick bra (y)


den enda som hade rätt...



Hemma!

Har sett att några även har gissat på den lilla gissningsleken...

Rätt svar denna gången va:

nr.3....  jag fick en gång en basketboll i ansiktet så jag va tvungen att vara hemma från skolan... hahha... Jag fick en lätt hjärnskakning och det gjorde fruktansvärt ont i 3 dagar.... Sen gick det över till en lite lindrigare smärta!

Sofie va den enda som hade rätt, höhöh...

Nu ska jag svara på kommentarerna :D


hoppas inte att sånt här kommer upp...


jag blev en gång... ?



hmm, alltså..  Jag har absolut ingenting att skriva om....

Men ni kan få gissa vilket av dessa alternativ som är rätt... Endast ett är rätt!!

1. Jag blev en gång så arg att jag slog i väggen så att den gick isönder...  ?

2. En gång när jag va på stan så fastnade min klack så att den gick av....  ?

3. Jag fick en gång en basketboll i ansiktet, så jag va tvungen att vara hemma från skolani 2 dagar...  ?

4. Jag har minst 20 par skor.... ?

5. Jag har hur mycket plats som helst i mina garderober.... ?


100107



Godmorgon på er!

Jag gick inte upp lika tidigt som jag sa kan jag ju säga... Jag tänkte gå upp 8, men det va så skönt i sängen så jag låg kvar det... Men halv 10 blev jag rastlös så jag gick upp då.. hahhha...

Hanna ligger och sover. Det har inte varit ett livstecken där ifrån på ett par timmar. Jag har ialafall fått i mig varm choklad och sitter helnöjd!

Idag bär det av till stallet lite senare.. Sen blir det att ladda upp för skolan.... Visst vi går bara en dag, men det är nog jobbigt kan jag säga. Men när man tänker efter så är det inte så jobbigt.Det enda är väl att jag har hemkunskap denna terminen, men men..Alla andra har klarat det än så länge. Så varför skulle inte jag göra det?!

Nu ska jag svara på kommentarer!


frågan är om man ska köpa ett?! (fast mitt namn då, såklart!)


man förstår....



Helooo.. eller godnatt ska jag kanske säga?!

Nu är jag läskigt trött och imorn hade jag tänkt att gå upp super tidigt för att bli trött imorgonkväll! Usch, jag orkar inte ens tänka på att det är skola på fredag.... BLÄÄÄÄÄ! Det är när det är lov som man förstår hur mycket man hatar skolan verkligen!

Ialafall, så tyckte ni att våra ögon va väldigt lika varandras.. Sen så va det ngra som sa att vi faktikst inte är så lika, även ngra som sa den raka motsatsen!

Men nu: SÄNGEN, huvudvärken kommer smygande, och så skönt det ska bli när Hanna kan börja uppdatera igen... Jag kommer känna mig fri.!!


Ha en bra dag!!!  (nu ska jag svara på kommentarer innan jag sover kom jag på!)

vad är det?



Många av er tycker ju att jag & Hanna är väldigt lika... Jag kan ju förstå det eftersom vi är tvillingar. Även fast jag aldrig ser det ur den synvinkeln att vi är jättelika!

Så nu kommer frågan...

Vad är det som är så lika på oss? näsan, ögonen, munnen, håret, ansiktet...  jaa... Vad är det lixom...


Hanna till vänster, jag (Elin) till höger!


hiss&diss



Då ska vi se då... Tänkte bara köra en liten hiss & diss lite snabbt. Jag blev lite upprörd förut, hahah...


Diss/tummen ner för...

Alla wannabes, dom som apar efter alla andra. är inte det hur jobbigt som helst? Kom på egna idéer eller gör som du själv vill. Varför ska du apa efter någon annan när du kan göra nåt själv?!


Hiss/tummen upp för:

Våren och vårkläderna!!! Hur snygg är inte h&ms vårkollektion?! Man skulle kunna dö för den. Ni som har fått hem katalogen förstår verkligen vad jag menar!


det va ingen som trodde....



Sådär, nu har ni fått gissa lite... Det va faktikst många olika gissningar...  Men jag tror inte att det va nån som trodde på 1an, att jag vann?! Men det gjorde jag inte heller... hehe ..

Svaret är:

nr. 3..  Jag skriker rakt ut i falsett, och undrar sen vad det är som pågår egentligen....

Hahhaha, jaaa. Dt är sant, panikskriket brukar jag kalla det...  Jag är en ganska lugn person och hetsar inte upp mig i onödan.. Men när det gäller sånt här så gör jag det... hehhe...

Nu ska jag kolla lite resor på nätet tror jag... hehe.. Kanske skulle kunna övertala någon här hemma?!

 


vad händer?



Nu mina kära vänner så ska ni få fundera lite här..  Jag kommer att skriva en händelse som jag och Hanna har gjort, sen så ska ni gissa hur det slutade och ni får alternativ så att det blir lättare... Here we go!

Jag och Hanna spelade Mario Kart med våran bror och kusin... Elin (jag) leder ända fram till mål. Men när det är typ 20m kvar till mål så skjuter någon en målsökande raket på mig...


Vad händer?.....

1. Elin(jag), kör in i mål och vinner hela racet! ?

2. Hanna kör om mig och jag kommer 2:a ?

3. Elin (jag) skriker rakt ut i falsett och undrar "vad fan det är som pågår egentligen?" ?

4. Spelet stängs av så att allt som vi har kört försvinner. Även mina vinster sedan tidigare...?

5. Hanna, Karl (våran bror) och Markus (kusin) kör om mig och jag kommer sist.... ?

Nu har ni lite att fundera på...


done!

Nu är jag inprincip klar för att dra till stan med Helena. Men först ska det ätas och sånt ni vet som man behöver för att fungera som en human. Tänkte visa er hur man ser ut också, det är inget märkvärdigt men alltid något (y)


facelook, ja typ som vanligt XP. 


jag lyckas aldrig med dom här bilderna alltså, men orkade bara ta en ^^
sen så är det ju typ -23 ute så en tjock svart halsduk kommer ju också på här :D

det rätta svaret...



Ni fick du gissa lite på vad jag och Hanna har tränat tillsammans under en lite längre tid!
Självklart så ska ni få svaren nu!

Det rätta svaret är nummer 3. Jag och Hanna har tränat simning och fotboll tillsammans.

Det va faktikst väldigt många som hade rätt på den, kul!

En ny "gissningslek" kommer lite senare, ni får kika in då igen!


en ny...



Godmorgon!

Jag sitter här och försöker att lugna ner mig lite faktiskt.. Jag är lite smått upprörd, men det ska inte ni behöva ta del av egentligen!

Tänkte bara säga att jag lever och att jag egentligen inte orkar svara på alla kommentarer, men jag måste ta tag i dom nu. Så jag får väl göra det då...
Svaren på "gissningsleken" kommer efter att jag har svarat på alla kommentarerna och det kan ta ett tag!

Senare kommer det en ny gissningslek!  Hoppas bara att Hanna inte förstör då...


kolla inlägget under

ser jag ut såhär......


jag ser lite smått gravid ut men ni kan vara lugna, det är jag inte. 
sen får ni nöja er med cambilder, det går snabbast så. Jag är ganska lat och orkar inte krångla med usb och sån skit!

and my face, ser ut som vanligt typ men aja :P

KOLLA ÄVEN DEN LILLA TÄVLINGEN I INLÄGGET UNDER :)

bara ett rätt!



Heyyy..

Tänkte bara säga att vi ska strax dra till våran kusin....  Men undertiden så kommer ni får ytterligare en lite gissningslek!

Jag tänkte att ni skulle få gissa vad som är rätt av dessa altarnativ!

1. Jag och Hanna har tränat fotboll & volleyboll tillsammans....

2. Jag och Hanna har tränat simning och friidrott tillsammans...

3. Jag och Hanna har tränat simning och fotboll tillsammans....

4. Jag och Hanna har tränat löpning och simning tillsammans...

Bara ETT alternativ är rätt! Ni ska alltså gissa vad vi har tränat tillsammans under en lite längre tid!


svaren!



Heyy, nu är vi hemma!

hahah, så kul att se era svar, för vissa saker vet ni verkligen inte om oss... Så här kommer svaren!

1. Elin, haha, Japp det är sant. vi bråkade om en sak.oxå slog jag i soffan. Ett tips är att inte göra det, för smärtan är obeskrivlig!

2. Hanna, hon spenderar mer än mig varje månad. Om man lägger ut det på hela året så är det ungefär lika mkt. Jag kan inta köpa nåt alls en månad, sen bara köpa massor den andra månaden!

3. Elin. Yes, det va jag det... Jag gick helt enkelt och köpte hårfärg och bad mamma färga. Hanna apade sedan efter, såklart...

Sådär, inte som ni trodde.. Alla trodde att det va Hanna som hade brutit ett ben i foten, sen så trodde ni att jag spenderade mest pengar varje månad!  Den sista va det ganska lika på!


(jag har fler såna här fråge saker på g)


ingen kommer ihåg :o

hahaha, det är så roligt att läsa era gissningar/svar. Jag vet knappt svaret på vem som spenderar mest pengar på kläder & skor, vill inte ens veta heller tror jag men Elin verkar ha koll på läget. 

Fick en fråga om vi sitter bredvid varandra när i bloggar, alltså skriver inläggen tillsammans. Och nej det gör vi inte. Vi skriver det vi känner för när vi känner för det. Det kan därför bli fler inlägg av Elin då hon sitter vid datorn och inte gör så mkt intressant. Jag bloggar mer när jag har tid över, haha! Men det är hur kul som helst, och ni ska veta även om jag inte svarar på era kommentarer och men Elin gör det så läser jag alla kommentarer. Ibland svarar jag, det vet vissa av er så ni inte blir förirrade om det kommer 2 kommentarer från oss x)

Sen så har jag ju faktiskt namnsdag idag. Trodde att någon skulle komma ihåg det men saken var den att bara min bästa kompis Helena & våran bror kom ihåg det. Än så länge iafl, haha. 

Nu har mina ögonfransar tinat upp och jag ska in i duschen :)♥

vem av oss....?



Nu tänkte jag att ni skulle få 3 alternativ, och sen så ska ni säga vem av oss ni tror har gjort detta, eller vem som har råkat ut för det...  :)   (det är bara ett svar per fråga, så att ni inte gissar att vi tex, spenderar lika mkt pengar på kläder och skor!)

Vem av oss....

1. Har en gång brutit ett ben i foten? (orsakades p.ga. den andra)

2. Spenderar mest pengar på kläder och skor varje månad? (i snitt)

3. Färgade håret först?

Sådär, nu har ni lite att fundera på kan jag ju säga... Svaren kommer lite senare idag!


sådär, nu är det är det bara att gissa... Hanna eller Elin?!


Update: 13.50

Nu sticker vi iväg till stallet. Svarar på kommentarerna och berättar svaret när vi kommer hem igen!

idag ska vi...



Hejjj på er :)

Jag har som vanligt varit seg med att skriva på morgonen, men jag vaknade faktikst halv 10 idag. Man ikväll ska jag gå och lägga mig ännu tidigare än vad jag igorde igår.. Det blir bra det!

Idag ska vi till stallet, sen på kvällen så ska vi till en av våra kusiner. Men hon fyller inte år. hahah... Så nu vet ni vad vi ska göra idag...

Vad ska ni göra?

Jag har nyss sett på Bondi Beach, men nu ska jag svara på kommentarer, sen fixa en sak. höhöh!

Hoppas att eran dag blir bra!


nån ville se mina naglar. Här är dom! Men detta va inför nyår, dom är lite längre nu ;D


en liten rolig sak



Hellooo babes!

Jag fick en helt underbar kommentar förut från Emma, att vi har vunnit "veckans blogg" hos henne... Det kan man ju bara TACKA er för. Söta underbara älskade läsare!!!

Jag tänkte bara säga att detta blir det sista inlägget från mig idag... 

Imorgon så kommer det komma upp en liten rolig sak här...  Så nu måste jag brainstorma lite här....  Alltså, fundera lite på vad jag ska hitta på för nåt kul... Eller jag vet, men det måste finslipas! Jag tror och hoppas att det uppskattas!!!

Vi ska även till stallet imorgon. Sen även till ännu en kusin, men hon har inte fyllt år, vi är bara bjudna på middag hos henne. (men till helgen så är det kusinbarn som ska firas och kusin, blöö. ibland orkar jag inte)

Natti natti sötisar!




h. lista

Jag snodde en lista från en söt tjej som har den HÄR bloggen, hoppas att det var okej ^^)




1) En helt random snubbe kommer fram till dig och säger: "Hej, vem är du?"
Vad svarar du?
Jag vet inte ens om jag skulle svara, men om jag skulle svara skulle det nog bli: "jag är jag, vem fan är du?"

2) Vad var det senaste du stoppade i munnen?
pepparkaka (a)

3) I ditt senaste sms står det?
haha, nej ;) bra att det är lugnt, känner mig dum <3

4) Vilken är den senaste låten du lyssnade på?
nån på youtube

5)
Var är din kille/tjej just nu?
grejen är ju den att jag inte har någon kille, haha ;)

6) Välj ett ärr på din kropp?
ett på min tumme :(

7)
Vilka är dina favorit färger?
Svart och vit, 

8) Vilka i ditt liv litar du på?
litar på mina allra närmsta vänner sjukt mycket, men den som jag berättar allt för är Helena. 

9) Om du skulle byta namn, vad skulle du heta?
vet inte riktigt, men gillar Malin :)

10) Vad skulle du göra om någon sa till dig att du var den vackraste människan och att denne skulle kunna göra vad som helst bara för att få vakna upp bredvid dig varje morgon?
jag skulle bli generad, haha. Sen skulle jag nog svimma för det var gulligt sagt ^^. Kanske skulle svara detsamma, vem vet?

11) Hur ofta svär du?
varje dag, flera gånger om dagen tyvärr

12) Litar du på alla dina vänner?
nej, men mina närmsta vänner litar jag på till 100% och ni vet vilka ni är

13) Skulle du kunna flytta till ett annat land för kärleken?
nja, kanske.

14) Tror du att allt som händer har en anledning?
nej, inte allt.

15) Säg några saker du INTE tolererar i ett förhållande?
lögner alltså oärlighet och otrohet.

16) Vem av dina vänner tror du skulle passa bäst som prostituerad?
usch, ingen ;o

17) Vilka egenskaper hos det motsatta könet tycker du är viktigast?
ärlighet, rolig alltså humor (haha) och typ massa andra saker ;o

18) Har du något mål du skulle vilja uppfylla inom den närmsta famtiden?
ja, gymnasiet är ju ett mål. Andra vill jag inte dela med mig av

19) Om du vaknade upp efter en längre koma, vem skulle du ringa?
Jag antar att familjen är där? Så Helena skulle jag ringa först, 

20) Tror du att du skulle bli en bra förälder?
just idag - nej. Tror inte jag skulle kunna ta hand om ett barn nu alltså. Har så mkt mer att lära mig ^^

21) Vart togs din profilbild?
har ju ingen sån direkt dåva, men den stora på mig i headern- i mitt rum

22)
Ärligt, vad tänker du på just nu?
vad jag ska svara på frågan, och när en person ska logga in på msn. hahah x)

23)
Vem känner dig bäst?
kan inte välja en, det är typ 7 personer. Men Johanna, Alexandra & Helena känner mig nog allra bäst. Men det är 4 till som känner mig otroligt bra

24) Vad är helgens planer?
ingen aning än

25) Vad har du på dig just nu?
leggings, sockor, linne & tjocktröja 

26) Har du någonsin slagit ett träd?
bra fråga,

27) Har du någonsin smygit ut ur huset?
neejj

28) Aldrig sova eller aldrig äta?
wtf, vilken hemsk fråga ;o

29) Är du en morgon eller kvällsmänniska?
va fan dum fråga, kvälls såklart

30) Finns du där för dina vänner?
24 timmar om dygnet

31) Gillar du att umgås med andra människor?
ja de klart

32) Har du lätt att förlåta andra?
nja, 

33) Skulle du någonsin dela din pojkvän/flickvän med din bästa vän?
äru dum? nej!

34)
Pratar du med någon under tiden du fyller i denna quiz?
nixx

35) Finns det någon du bör reda ut saker med?
jarå

36) Kommer någon ringa dig ikväll?
kanske? ;)

nu löser vi detta

Det är flera av er som har missat en del verkar det som, vilket är förståligt när det har kommit endel nya läsare. Kul som fan!! 

- Vi bor i Karlstad som ligger i Värmland
- Vi är 15 år, ska alltså fylla 16 i år
(fyller den 10 maj)
- Vi är enäggstvillingar, (googla om ni inte vet skillnaden, jag vet knappt själv skillnaden på en & tvåäggstvillingar)
- och nej vi har inte samma rum, haha ;)

Det är några svar på dom vanligaste frågorna vi får in, annars kan ni alltid kolla i kategorin frågor&svar. Där kommer ni säkerligen hitta svar på eran fråga. Om inte? FRÅGA!


lite frågor



Det visades sig att namnhalsbanden va populära. Jag har kollat igenom kommentarerna men inte svarat på dom..

Dom vanligaste frågorna är, om det är kul att vara tvilling och om vi är enäggstvillingar... och JA vi är enäggstvillingar.   Om dt är kul att vara tvilling? svaret hittar ni i kategorin "frågor&svar"...
 Sen så kom det upp nån fråga om jag kunde visa bild på naglarna och pärlorna som är på...  Visst kan jag det, men man ser det inte så jättetydigt på bilderna. Men det får bli senare, jag ska måla dom snart!

Jag ska även svara på alla kommentarer , och kanske få i mig lite varm choklad? mjooo, det skulle behövas!

Ha det så fint, ska svara på kommentarerna nu!


jag, lite suddigt, men ändå :D

fy hanna!

nej nu har jag faktiskt legat på latsidan med bloggandet, får rycka upp mig känner jag. 
Men jag har failat ganska hårt idag faktiskt, ingenting vi ska ta upp om nu inte Elin redan har gjort det :|. 

Annars så fryser jag ganska hårt, jag är lite smått förkyld men det vill jag inte inse och sen såg jag lite på crossroads igår men ljudet var fuckat så kollar om det går att fixa till på något sätt. haha X)


detta är ju inte nu, x)

namnhalsband



Något som jag alltid ha velat haft är ett namnhalsband eller namnarmband!

Det finns ju maaaassa olika, i guld och silver! Sen så DENNA hemsida där det finns massa olika att välja på... De har även en liten rea nu, så gå in och kika om ni har funderat på det men tyckt att ni inte ville lägga så mycket pengar på det!

Här kommer lite arm och halsband om man kan köpa! Namnen går ju såklart att ändra, detta är ju bara en visning!









Sådär. hoppas att ni ifck lite inspiration!!!

Nu ska vi snart åka till stallet!


100104



Godmorgon på er!

Jag har varit vaken ett tag men nu har jag fått i mig varm choklad...Min kroppsvärme är typ 40grader tror jag, hahah...
För övrigt så börjar det kännas som om jag snart kommer blir förkyld,men nu till den största frågan. Vem har smittat mig?!

Idag händer det inte så mycket, ska till stället lite senare. Sen så kommer det komma ett annat inlägg lite senare såklart. 

Men nu ska jag svara på kommentarer. Hoppas att ni får en bra dag!


såhär ser dom små "pärlorna" ut som pryder mina naglar :D Från Depend


Veckans blogg :)

ytterligare en gång är vi med och tävlar om att bli veckans blogg, så om ni söta gillar våran blogg tryck på bilden nedanför och rösta på oss nr5 :)



supersöt!

 

Sådär va...   Nu har jag förhoppningsvis svarat på alla kommentarer..  Jag hade nämnligen tänkt att stänga ner fabriken (hmm, vad fick jag det där ifrån?) för idag...

Eller, egentligen så hade jag tänkt att kika runt på internet efter lite inspiration för morgondagen. Det är mycket lättare så, man gör förarbete dagen innan så slipper man sitta imorgon och klia sig i huvudet och tänka, vad fan va det jag skulle skriva/visa idag nu igen...

Fick en supersöt kommentar förut från Malin som skrev: "jag blir glad av eran blogg". nåt i den stilen...  Jag kunde inte hålla tillbaka leendet då... Tänk om alla gav varandra såna komplimanger/kommentarer.. Hur underbart skulle inte det vara?

Jaja, ni får sova så sött så hörs vi imrogon. Jag fortsätter att svara på lite kommentarer och kikar efter inspiration!


sommar? JA TACK!!! (hanna på bilden)


H. sjukt bra !

här ska ni få höra på något ni inte har skådat på ett bra tag, men lyssna :)



sjukt störande



Alltså på riktigt vad är det problemet är blogg.se?!?!?!?! Det är verkligen inte min dator som det är fel på ialafall. Eller så är dt min dator PLUS massa andra datorer som det är fel på!

En annan sak som är störande är när man måste skriva in bokstäver innan kommentaren publiceras. Det är oxå sjukt störande, vad ska det va bra för lixom?! Nån som har förstått det? Som om man får mindre elaka kommentarer för att man har det eller?! nääe! precis...  haha ..

jaja, jag ska gå ner och hämta en kiwi nu och leka lite nyttig tror jag...  Läste igår att det va mkt c-vitamin i det.. Kanske lugnar det mitt heta temprament nu? Kanske ska jag göra mig lite varm choklad oxå? hmm...

Hoppas att eran kväll blir bra! (tycker för övrigt att forever21 borde få in nytt nu!!)



det är väl kankse inte så jobbigt, men sjukt störande.!!!!!!!

det är nog bäst...



Hej på er sötisar!

jag ser att det finns x-antal kommentarer att svara på...  Men jag HATAR blogg.se... På riktigt, det går så sjukt segt, eller så är det min dator som börjar bli till åren... Den är snart 2 år föresten :)

Sen så stör jag mig på att alla ska fylla år i januari, känns som om man träffar samma personer varje helg, i 3 veckor i slutet av december och början av januari...

Men ialafall., jag träffar inte en tangent rätt på tangentbordet, så det är nog bäst att jag svarar på kommentarerna istället.. Sorry om det blir lite fel!

Hoppas att din dag har varit bra!


hemlis

jag sitter vid Elins dator nu när hon duschar för att skriva ett inlägg. Hon vet inte om att jag sitter här, det är ett big nono to do. Man ska alltid fråga innan man lånar något annars brinner det hos både henne och mig. Så sorry Elin att jag inte frågade.

Men jag ville bara säga att jag lever och att jag har vaknat på totalt fel sida idag, men nu är jag inte lika arg längre :)
Ska snart duscha, men först välja kläder. Jobbigt när alla ska fylla år i januari tycker jag. Kunde dom inte sprida ut sig lite? ;)

istället för att läsa


Hejhejhej!


Jag fick reda på att vi skulle till våran kusin kl. 2...Vilket betyder att vi har lite tid till stallet... Gah jag blir galen... Så nu när ni nyss har vaknat och allt, så kan ni istället för att läsa, titta på lite kläder istället..  ;-)








såg även att det va rea på dessa skönheter :) (finns i fler färger)

ni är så söta!



Åh ni läsare är så jäkla gulliga att man bara vill smälla av ibland alltså...

Hanna har underhållit er idag och har gjort det mycket bra. Jag kunde inte låta bli att publicera 2 inlägg, så jag gjorde det..Sen så har jag ju svarat på alla SÖTA kommentarer.. Skulle jag inte göra det så skulle jag sakna det tror jag faktikst...

Imorgon (idag), så ska vi till stallet en stund. Antagligen inte rida, eftersom det är så kallt ute.. Bara gå ut och gå lite med dom...  Sen så ska vi till våran kusin som fyller år...  Jaaa, en till kusin som fyller år, det är en jävla massa som fyller år denna månaden faktikst...

Men själv så fyller jag (vi) inte år förens i maj... Men nu säger vi godnatt och hej till kudden tycker jag. Imorgon kommer det gobitar från H&M..


this is me!!! svarar på kommentarerna när jag vaknar :D

H. första listan 2010

nu kommer första listan för i år :)



 

25 frågor om dig själv.


Röker du ? nejj
Snusar du ? nejj
Skolkar du ?  nej 
Gör du frukosten själv ? när jag äter frukost så ja ;d
Har du suttit i rätten ? ne
Har du slagit ner någon ? Nej ;d
Har du pussat någon av samma kön ? ja
Har du varit på strippklubb ? nixx
Vad gör du när du blöder näsblod ? försöker stoppa näsblodet?
När grät du senast ?  förut, såg en jättesöt kille på tv4.se som blev asglad och började gråta. kunde inte hålla mig ;d
Vem kan du prata om allt med ? endel ;)
Har du solglasögon ? jajjamensan
Skriv en mening på engelska ? hello, my name is hanna ?xp
Vem pussade du senast ? worys, haha (A)
vem kramade du senast ? öhm, Maria heter hon
Vad är din högsta önskan just nu ? oj, haha. det är en hög önskan det du ;)
Vad heter den hårspray du använder ?  got2b och taft ;d

Vem gillar du ? dig (a)
Vilken färg har du på tröjan du har på dig ? grå ;D
Har du string på dig just nu ? det vet man inte
Känner du någon som heter Niklas ? tror fan inte det :o
Har du bärbar data ? Japp
Är du blyg ? haha, ja lite ;o
Vad tänker du på just nu ? att jag ska se en grej på tv4.se


VAD FÖREDRAR DU PÅ DET MOTSATTA KÖNET ?
mage,ben eller armar ? helheten?
bruna,blå eller gröna ögon ? bruna är sexigt, men dt är gröna oxå. men blåa är gulligt

långt eller kort hår ? kort
lång eller kort ? lång
charmig eller rolig ? båda, tack
röker eller snusar ? helst inget
vad kollar du först in på det motsatta könet ? längden, sen ansiktet
hur stor betydelse har kläderna ? ganska stor, haha. men typ 50/50
gillar du någon just nu från det motsatta könet ? vem vet? ;o
gillar någon annan dig just nu ? du det har jag faktiskt ingen aning om, men om någon nu gör det kan den ju kommentera det och skriva med msn. haha ;)


HAR DU

blivit kysst ? mm
stått på scen ? hahaha, ja X)
varit med om en bilolycka ? ne
klättrat på berg ? nja, det var ju en stig på ett berg på gran canaria ;d


ANTINGEN ELLER

kallt eller varmt ? varmt, men ibland kallt
blått eller rött ? rött, men på kläder blått tror jag
regn eller snö ? Snö
ull eller bomull ? bomull va fan
rosor eller tusensköna ? Rosor
vår eller höst ? Vår
historia eller vetenskap ? historia
matte eller engelska ? måste jag välja ;o. skulle nog fan ta matte alltså, eller det beror helt på :d


ÖVRIGT

svär du för mycket ? för mycket
vilken låt lyssnar du på just nu ? ingen
hur ser ditt skrivbord ut? det är lite julklappar där, men jag sitter inte där just nu
hur är vädret just nu ? det är rätt mörkt ute
vart skulle du vilja åka ? usa tack
vill du ha barn ? jarå, men det väntar vi nog med.
isf vad skulle dom heta ? det väntar vi också med


SENASTE SOM DU

träffade ? Pappa 
pratade i telefon med ? Pappa 
sov tillsammans med ? Helena


Veckans blogg :)

japp det stämmer vi är med och tävlar om att bli veckans blogg så om ni gillar våran blogg och tycker att den förtjänar att bli veckans blogg tryck då på bilden nedanför och rösta :)



skratta

Här kommer lite klipp som jag skrattar åt, enjoy :)



youtube

det finns några riktgit bra klipp på youtube :) det kommer upp lite humorklipp senare ikväll, men fortsätt svara på frågorna i inlägget under. Kul att få veta ;d


vilka är ni? :D

Ja ni känner ju oss, eller ni vet ju endel saker om oss. Så nu vill jag veta vilka ni är :)

Så du kan väl svara på följande frågor?

- Namn
- Ålder
- Bor
- Hur hittade du hit?
- Varför läser du?
- något annat som du har på hjärtat om bloggen, önskemål eller något? :)

Tack på förhand ♥

puss på er!



Nu blir det sådär tråkigt för alla killar igen, om ni inte gillar detta förstås!

Jag hade tänkt att fixa dom små nagnarna... Får se om dert blir stjärnor eller blommor på dom... Det återstår helt enkelt att se.. Kan för övrigt säga att det är sjukt snyggt och sitter väldigt bra. Man ska bara försöka att låta bli att pilla på dom!

Det är för övrigt ganska skönt att vara lite ledig från bloggen, samtidigt som jag inte är det..  Har fått så söta kommentarer.. Typ som att jag inte alls borde vara lite ledig för att bloggen är så bra...Man blir så rörd, sen så har man ju en speciell "relation", typ till alla läsare. Vissa bara skickar man kommentarer till, andra har man börjat skoja lite med och ha internskämt... Dt är kul, typ därför man fortsätter, för alla söta kommentarer!!! PUSS på er!


pusselipuss!

100102



Sådär nu har jag vilat lite, men kommer fortsätta att inte vara så aktiv idag...  Nu hade jag tänkt att svara på kommentarerna, dt kommer jag göra hela dagen så att ni vet... Så nu jäklar...

Sen så är det ju lördag, så man ska kanske be pappa köpa lite godis? Även om man kommer ha ångest imorgon...  hehe....  Jaa. Nu ska jag ringa pappa och göra varm choklad, min drog...  Hoppas inte att det är allt för onyttigt... För jag gör inte på oboy grejs... Utan på ett annat sätt.. Det är ju faktikst mjölk i!

Tack för alla söta kommentarer oxå! Resten av dagen kommer det alltså inte att hända så mkt.


Hoppas att allt är bra med er idag! (:

clothes

forever21 borde finnas i min garderob, här kommer lite snygga grejer ;)


hur söt?

gulliggull

snyggggggg

dom är också snygga :)

lite bilder


här kommer det lite bilder från nyår, eller aa typ 3-4 st xp


en liten bild på Elin

en liten bild på moi

klassisk bild på Elin

vi avslutar det hela med en bild på ett upplyst litet träd ;)

hej jag heter Hanna

.... och jag har inget liv. hahaha. Seriöst jag kan sitta i 1 timme och bara ta kort på mig själv med camen. Inget liv är vad jag kallar det. Men jag har in princip aldrig uppsatt hår "ute bland folk" men hemma har jag det jätte ofta. Så nu tänkte jag vara gullig och bjuda på en eller två bilder där jag har uppsatt. 
Ni får tampas med bilder på mig hela tiden, kommer kanske upp roligare saker någon annan dag? ;) 


imorgon kommer jag ta den sovmorgonen jag behöver för jag känner att en förkylning knackar på dörren. Men sen så kommer det upp något inlägg ska ni se :)
Ha en trevlig kväll och en bra dag imorgon ♥


jag hoppas på...



Jahapp. nu sitter jag här igen på min vita stol...  hehe...  Jag tänkte på det förut om jag skulle ta lite ledigt från bloggen imorgon, det enda är då att kommentarerna inte kommer bli svarade... Men jag tar isf inte "ledigt" hela dagen..
Det enda är att jag kan bli såhär, gah, jag orkar inte svara på kommentarerna!!! Men när man ser dom så blir man heeelt lycklig. Främmande människor ger en komplimanger...

Men det är även en del som säger, nej Elin. Du ska inte tänka på den (bloggen) så mycket... Men det är svårt. Sofia sa till mig en gång, "Den får inte ta över ditt liv".... Det är kanske det som jag ska tänka på.

Så får det bli...  Jag skippar bloggen några timmar imorgon, bara för att tänka på något annat. Egentligen har jag bloggen för att jag ska tänka på annat. Men jag lämnar även VÄLDIGT mycket utanför bloggen...

Så nu önskar jag er en mycket trevlig lördag! (det känns som söndag kväll). Så hoppas jag på supersöta kommentarer när jag kollar dom imorgon!, okej?! =)


moi


H, gårdagens

outfit kan jag ju visa, haha xp


inte så bra bild men....
tunika (eller vad vi ska kalla det?) från nelly
paljett-tights från cubus

H: 0

Inspiration noll har jag idag just därför har jag inte bloggat något. Känner mig helt tom typ, svårt att förklara men jag är nog som ett vitt A4 just nu. haha ;). Nej men någon kanske förstår vad jag försöker få fram? :D

Men en sak är ju roligt och den saken är att ni läsare kommer tillbaka till bloggen, det är kul att veta att du läser det man skriver och tipsar om. 


tips på en nice låt :)

du visste kanske inte att?


Jag älskar när alla skriver såna där, "visste du att", typ...  eller saker som ni inte visste om mig... Ja ni fattar. Så nu tänkte jag bjuda er på en liten sån om mig, om jag kommer på nåt!

Jag vet ännu inte vad jag ska gå på gymnasiet, har ungefär en månad på mig att bestämma mig...


Om jag skulle välja mellan att aldrig mer köpa skor, eller aldrig mer köpa kläder. Så skulle jag välja att aldrig mer köpa kläder....


Jag skulle behöva rensa min graderob och byrå, för det får inte plats mer kläder. Men ändå har jag inget att ha på mig....

Jag har alltid tyckt att Filippinerna är så fint och vill åka dit.. Denna söta tjej tycker att jag ska göra det oxå!

Jag skulle aldrig kunna leva utan musik. Det är ett beroende.....

När min förra mobil va på lagning, så var jag utan mobil i lite mer än en månad. Hur klarade jag mig?

Jag litar mer på killar än på tjejer. Speciellt på äldre killar..Det låter kanske konstigt... Men jag är ju konstig så...


vissa måste lägga ner sig för att bli bra på bild ;-)


look

Japp nu tänker jag vara tråkig och visa hur jag kommer se ut hos våran kusin, känner att jag inte kan bli bra på bild idag så ni får nöja er med dom två som kommer. Känner även för att trycka i mig massa onyttiga saker, massa skit alltså. haha, någon som kan ge förslag på filmer eller något man kan se gratis på internet?


vit tröja från bikbok 
blåa jeans från H&M


jag älskar Googles internet också, det krånglar aldrig (y)

grattis!



Jag tänkte bara skriva att vi ska bort om typ ½ timme, min kusin fyller år idag...

Det gör även Andreas, hans blogg hittar ni HÄR! så kika in och säg grattis vettja! Men Grattis igen, pappa...

Jag har inte gjort alls mkt idag, jag drack nyss min andra kopp varm choklad. Jag som alltid fryser blir varm av det, hahah..  Det är helt konstigt, sen så måste den vara jättevarm... Men som ni såg på ena bilden i förra inlägget, så är jag inte som alla andra ;-)

Dagen till ära så kör jag med uppsatt hår, vilket är väldigt ovanligt. Så nu har jag kletat på mascara så att ögonen står i fokus, sen så blir det väl lite kläder oxå hade jag tänkt mig. Vilka vet jag inte riktigt än.. Men nu ska jag svara på lite kommentarer, sen välja kläder!

Men ni får ha det så bra... Det finns en risk att det finns skönhetsbilder på Hannas mobil oxå, så hon kanske oxå bjuder på min skönhet!!


vadå happyface?

säg vad ni vill



Hahaha, jag vet att ni gillar bilder. Därför kommer det ni 3 bilder som ni kommer uppskatta tror jag!


Hanna!!!!


jag...


hahaha, jaa. säg vad ni vill.. Det är jag ialafall!...  xD

Mitt år



Alla andra har ju gjort värsta resumen (?) av 2009 , jag tror jag ska göra en liten jag oxå, men jag börjar på maj, eftersom det va då som vi startade bloggen jue!!!

Maj

Det hände egentligen inget speciellt, jag & Hanna fyllde år... 15, för er som har missat hur gamla vi är.. Inte köpte nån av oss moppe heller. För vad ska man med det till när man kan börja övningsköra när man är 16? Men ialafall, i skolan va det ganska mycket. Sen startade vi bloggen, en hel omställning för min del... Men nu visar den sig ju ha påverkat mig positivt!

Juni

Det va det sista i skolan, vi gjorde massa prov, men vi åkte även och gjorde lite roliga saker, som att åka vattenskidor och sånt! Det va även väldigt varmt dom 2 första veckorna av lovet. Något som jag saknar väldigt mycket idag!
        

Juli

Jahapp, då har vi kommit till juli. Det hände inte så mycket. Vi va på brölopp, konfiramtion och i Göteborg.. Konfiramationen va varm, men fin! Det va våra kompisar som konfrirmerade sig, där fick jag använda mina söra rosa skor för första gången oxå... Brölopp, så va den våran kusin som gifte sig. Vi senderade 4 dagar i Göteborg oxå, det viktigaste är Liseberg... Höjdskräcken och uppswinget!!
Det va även i juli som jag fick kontakt med underbara Sofia, som jag har har kontakt med även idag. Hon är en av dom som jag litar på mest.. Hur underbart!?
    

Augusti

Månaden då alla elever bara vill gå i ide och sova till juni. Skolan började och inget mer speciellt hände.. Från och med här så kan man inte säga ett piss typ.. Bland dom tråkigaste månaderna på året... Men vi skrev b.la. på ett papper att vi ville fortsätta ha foderhäst!

    (2 olika hästar)

September

Jahapp, ännu en tråkig månad där det inte hände nåt... Därför kommer jag inte skriva nåt mer här.. Förutom att det va här som mitt facebook beroende blev starkare och starkare!

Oktober

Här va det lov, vi hade prao och massa prov...  Jag va med en kompis hos en inredare på våran prao. Men även på ett dagis, jag kommer ALDRIG börja jobba på ett dagis. Ialafall inte med små barn. hehe :)

November

Här va det oxå lite lov och det enda man väntade på va att det skulle bli sista helgen, där även första advent va... Det va då vi va i stockholm! Stockholm horse show. Det va bara bra det, vi satt och hoppades på att vi inte skulle vara med på jumotronen. hahha.. Sen så hände det inte så jätte mycket kul mer faktikst...

 

December
Denna underbara månad som blev så sjukt kall. Jag fryser hut lätt som helst och det är en plåga när det är minusgrader! Men det va dom sista veckorna i skolan och det va maaaaaassa prov! Men jag klarade även det, sen va det lucia tåg som va fint. Även julavslutningen va fin, tänka sig hur fins vissa kan sjunga... Det va ju även julafton såklart, sen nyår och allt sånt där! Året har ändå vart ganska nice när jag tänker efter, även fast man vill spola tbx tiden och göra om vissa saker!

  

Sådär, lite av mitt år!!


100101



Godmorgon!


Jag tänkte bara säga att vi lever, Hanna sover fortfarande så hon är ju nästan döende...  Jag skrev ingenting som ni märkte igår, inte heller svarade jag på kommentarerna.... Så idag har jag att göra om man säger så... Men det tar jag inte än..

Först hade jag tänkt att kolla lite bloggar sen svara ¨på kommentarern. Jag är trött förresten, hur jag nu kan vara det?! Jag tror att det är dags att vända på dygnet nu...
Vi säger det!!! Jag ska vara i sängen ett inatt, senast!!!!

Jaja, igår va det iaf ganska nice... Pratade med min bror som hade fått i sig liiiite för mycket.... Vi får väl se om han kommer ihåg det idag...

Men nu sitter jag bara och sluddrar igen, vi hörs lite senare tkr jag!!


RSS 2.0