ett snabbt hejdå!

Gott nytt år alla söta!


nytt år nya möjligheter. eller?

Idag är det verkligen SISTA dagen på 2010. Visst har det här året varit fint? Eller hur har året varit? Jag tänkte faktiskt summera året i ett inlägg i början av Januari. Då får vi se hur året har varit.

Men tillbaka till idag då. Jag har fixat håret (som blev sådär) och är snart klar med mitt face. Det blir en liten lätt sminkning idag ändå, lite grå/svart med lite glitter. Menar, det är ju ändå nyår! Snart ska jag kleta på lite mascara. Fast mascaran kletar man bara inte på, den måste sitta perfekt! Någon som har arbetat bra med sina fransar kan nästan gå naken tycker jag. Det är alltså en stor del enligt mig :)
Nu ska jag väl göra det stora jobbet med mascaran då! Och om vi inte hörs innan jag drar och träffar mina fina vänner önskar jag er ett Gott nytt år! :) ♥


bjussar(fint smeknamn på bjuder) på två jätttegamla bilder. Båda två är från 2008 skulle jag gissa!

tjuvtitt

Ni får en liten tjuvkik på hur jag ska se ut på nyår. En liten sådan och en dålig sådan. Bättre än inget viskade en fågel i mitt öra!



30 December

Jag kan bara inte förstå att det är nyår IMORGON. Mycket awesome om du frågar mig. Har nog sagt det 10 gånger idag att jag inte försår att det är imorgon alltså. Amanda och Hannah är nog trötta på att höra den meningen.
På tal om Amanda och Hannah så hade vi en väldigt bra kväll igår, det blir så fel att skriva natt. Vi var vakna långt inne på småtimmarna. Det händer mycket i livet när man är sexton eller snart sjutton år kan man dra en slutsats av igår. Jag kan även lova att jag är mycket glad över att dessa två fina människor är mina vänner! ♥


hörde den här låten förut på radion. nu är den FAST

bara för att

God förmiddag (?)
Vet inte om man ska säga god morgon eller god förmiddag nu faktiskt. Så längesedan var det inte man vaknade faktiskt.
Jag har tagit mig en efterlängtad dusch och känner mig allmänt fräsch just nu. Snart (eller ja om typ en två timmar) så tänkte jag dra på lite mascara och dra mig in mot stan för att möta upp Hannah som jag ska till Grums med. Vi kommer få en trevlig kväll kan jag ju garantera redan nu. Vi ska inte till Grums för ingenting nej utan vi ska till våran fina kompis Amanda. Tjejkväll väntar!!


jag får nog börja ta lite roligare bilder, så kul är det inte att titta på mig

dejtar john

Jag sa ju typ sov gott förut men nu är jag här igen. Lite inne på småtimmarna. Klockan är ungefär 1 och jag borde sova ganska snart.
Ska ut på äventyr imorgon, eller ja äventyr var att ta i. Jag ska till Grums. Där åker man bara förbi när man ska till Göteborg och det luktar jätteilla. Men  jag hoppas att få se Grums framsida, och hoppas att det finns en sådan. Eller klart att det finns, hockeygymnasium där ju!


blir SÅ bra bilder med camen, känner mig som en liten fjortis nästan. haha :(

the end

Avslutar kvällen här och nu med en lugn stund. Jag har redan borstat tänderna och tagit bort sminket. Detta har jag inte gjort utan en plan! Nej utan jag ska nu måla på lager nr.2 av mitt nagellack och samtidigt titta på något bra prgram på webben. Det är för övrigt det bästa sättet att låta naglarna torka- att man tittar på webbtv samtidigt. Då rör man inte någonting utan man sitter stilla i ungefär en timme. Naglarna behöver torka längre än en timme men det är en bra början! :)
Ha en bra kväll så hörs vi imorgon ♥


beach

Två av mina favoriter från H&M's nya bikinis. Funderar på en liten beställning bara för att sommaren ska komma lite snabbare :)



129kr för överdelen och 99kr för underdelen


129kr för överdelen och 99kr för underdelen

100%

Hej på er! :)

Vi fortsätter köra på och göra så mycket som man kan på dagarna, elleer? Mamma åkte iväg till våran morbror men kände att jag behövde vara hemma och andas lite innan vi ska till våran kusin som fyller år idag. 18 blir hon, grattis frida! Det blir säkerligen trevligt.
Nu sitter jag och väntar på att idol 2009 ska börja. Jo men jag väntar faktiskt för 2009 var ett väldigt bra år. Kalla mig nörd eller vad ni vill men idol är kanske inte så bra. Men jag är fast, det går inte att få loss mig. Ledsen!


H&M's nya bikinis får mig att längta till sommaren, visar upp några favoriter sen!


rullar på

Mina planer att bloggen skulle få lite liv gick ju inte så bra kanske. Men både jag och Elin har tagit en sväng på stan dagen till ära. Kan lova att mellandagsrea inte är min grej- ALLS. Visst är det trevligt med rea på kläderna men när folk är som hysteriska även om det bara finns L kvar (inte min storlek, men ni förstår. Några storlekar för stora kläder) och fula kläder så är folk som yra höns. Vet inte vad de vill ha eller ska ha, så läge de blir av med pengar. Okej nu överdrev jag väldigt mycket. Men ni förstår min princip. Antagligen är jag bara bitter för att jag inte hittade något plagg på rea. Faktiskt bara två nagellack.
Jag får leta reda på saker som jag behöver någon annan dag :)


bilden är från google

panikshoppa

Det är nyår på fredag. Jävlar vad fort året har gått helt sjuk är det. Jag har dock lite lätt panik eftersom jag inte vet vad jag ska ha på mig på fredag. Har bara mig själv att skylla för det så tänker inte klaga över det, haha. Jag funderar på att panikbeställa denna från nelly imorgon om de inte får in något snyggt imorgon...


rör på mig

Nu har jag fixat klart mig inte så mycket att fixa dock för vill känna mig ren från smink känner jag. Så det fick bli lite mascara- mest för att se levande ut ;). För bilen rullar snart mot våran moster för lite käk och någon julklapp om jag har tur. Menar, hur snäll har jag varit i år?

Försökte ta en sån normal bild som jag kunde med camen, men kan inte påstå att det gick bra. Så det får bli en annan bild!

strawberry white

Åt nyss världens underbaraste choklad. Ni vet glassen Magnum Strawberry white? Den smakade precis så. Det går ju inte att få något godare faktiskt! Var tvungen att ta kort på den underbara chokladen.


Kan ju lika gärna visa några av julklapparna jag fick, inte alla. Så kul är det inte att se!

I kuvertet finns det pengar!


supersugen

Fick ett bloggsug nyss. Fan vad härligt det var ett tag sedan jag hade det. Bloggen kanske borde börja rulla igen. Hoppas att ni alla hade en bra julafton igår och att ni fick många fina saker och att ni inte hamnade på akuten på kvällen (ja johanna det var menat till dig). Man ska inte äta sånt som man inte tål!!
Våran julafton var lyckad. Vi firade med våran farmor och farfar plus våra fina kusiner. Det var en fin julafton som innehöll spel, kalle, mycket mat, jultomten, paket och endel skratt! :)


ett av paketen, ni kan få se mer sen :)

GOD JUL!

Lite innan riktiga julafton är tänker jag önska er God Jul! Hoppas verkligen att ni alla får en bra jul även om alla inte har det lika lätt i juletider så hoppas jag att även ni får det så bra som det är möjligt att få.
Jag och Elin fick en julklapp idag, titta på bilderna och (njut?)


Worys och Plexus är hästarna vi tar hand om, Worys är våran lilla bebis!


detta goda, vi fick då en varsin sån här. mycket uppskattat! Måste påpeka att allt inte är uppätet, man ska njuta av den här chokladen :)

mer idol!!

Här har det varit tyst ett tag så jag passar på att tipsa om att ni som har spotify och gillar det som Minnah eller Jay gjorde i idol var bra ska söka på deras namn. För de bådas debutalbum ligger ute nu!!


Me and my microphone

Hiss/diss?


101212



godnatt typ är det nu... jag va uppe 8.20 imorse, om jag ska beskriva hur trött jag va från en skala 1-10 så va jag ungefär 18 på den skalan tror jag... Det va hästarna som skulle ut, så ni inte tror att jag går upp då frivilligt på en söndag.

Men ialafall, jag ska ner och göra oboy tror jag och ta en lussebulle. Det är mummmmmmmsss! Lite tjockisvarning, men jag ska ju rida idag så.... Nu snackar jag bara skit, så det är nog dags att avsluta här...


det är härligt m vinter...

101209



Heeeej!

Jag vill ju lova att det är sjukstuga här... Hanna är sjuk, och jag är sjuk. Fast jag börjar bli bättre, kan prata normalt typ men nyser som jag vet inte vad...
Jag ska ialafall till stallet sen och rida lite, det ska bli helt underbart skönt! Eftersom jag inte har ont i halsen så kan jag rida..

Sen så saknar jag skolan ganska mycket nu. Ska dit imorn, för jag har prov... Kommer väl snora ner provet eller nåt. hahahha !


20.00 tv4

För guds skull glöm inte att kolla på tv4 ikväll klockan 20.00. Då är det "Idol 2010- vägen till finalen". Jag skulle gissa på att det blir endel intervjuer och extramaterial. Smaskigt! Så kolla på det ikväll ♥


nyår?

Tips på nyårsklänning kanske?


499kr - nelly


479kr - nelly


6 december

God Morgon på er!
Ligger nu i soffan och bara softar, än så länge. Tänkte att jag efter lunch ska sätta igång med min uppsats. Allt handlar om att börja, börjar man så får man ett flyt och då kan man göra så mycket som man vill. Det låter enkelt men det gäller bara att få tummen ur röven, på ren svenska.

Nu ska jag läsa lite bloggar :)


risk för

Nu börjar det närma sig sängen även för mig som har studiedag imorgon, och ja- jag tänker faktiskt skriva lite på min rapport som jag håller på med i svenskan och samhällskunskapen. Den handlar om ungdomskriminalitet. Väldigt spännande om jag själv får säga det :)
Ikväll tänkte jag läsa om annat. Det får bli lite tidningar om hästar, med risk för att låta nördig så är det intressant att läsa. Man lär sig något!
God natt ♥


tråkig bild men det får ni ta!


söta örngott


Kanske en julklapp till någon som står dig varmt om hjärtat? Finns att köpa på H&M home för 39.50(rea!!!!) respektive 129kr.

lussebullar

Kom nyss hem från en fin ridtur, mycket snö att pulsa i för hästen men det klarade han bra! Innan jag lämnade huset så stog mamma och bakade lussebullar och när jag kom hem så var dom ju klara. Hur underbart är det inte att komma hem till det då? Så jag tog mig ett glas cola och en lussebulle. Kan nog inte bli bättre :)
Vad säger man egentligen? Lussebulle eller lussekatt? Jag säger som ni märker lussebulle, sedan måste dom vara utan russin. För finns det något vidrigare än russin att äta?


båda bilderna är från google


idol,idol&idol

Nu är snart idolresan slut. På fredag smäller det i globen. Det är Jay och Minnah som kommer stå på scenen och framföra tre låtar var. Varav en är den såkallade "vinnarlåten" som kommer hållas hemlig fram till finalen. Som de flesta vet så åkte ju Minnah ur idol redan andra programmet tror jag att det var och nu är hon i final. Men saken är den att det hände Agnes också. Hon gick inte vidare från kvalet ens, men juryn valde henne som deras wildcard så hon fick vara med i tävlingen igen. Och ni såg ju hur det gick!
Så kommer Minnah göra samma sak som Agnes eller kommer favoriten Jay ta hem hela kalaset?


101203



mjooo, det va väl ett tag sen jag skrev här... Men har väl haft annat för mig... Men idag kära vänner, så är jag LEDIG! Helt sjukt underbart skönt om jag får säga det själv.

Jag ska inte göra någonting, just nu är mitt största problem vad jag ska göra till lunch. Men jag kan ju säga att pannkakor vore jääävligt mums. Sen så funderar jag på att baka, men vet inte vad! Jag har ju hela dagen på mig!
ha det fint!


RSS 2.0